Daarom kun je op de nieuwe ipad van de derde generatie veel meer dingen doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Daarom kun je op de nieuwe ipad van de derde generatie veel meer dingen doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden."

Transcriptie

1 Als je de nieuwe ipad 3 oppakt, valt het kwartje ineens. Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open. En om die tastbaarheid te vergroten, zijn de basiselementen van ipad verbeterd: het display, de camera en de draadloze verbinding. Daarom kun je op de nieuwe ipad van de derde generatie veel meer dingen doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Retina-display. Je kijkt werkelijk je ogen uit. Vier keer zoveel pixels als ipad 2. Haarscherpe tekst. Levendigere kleuren. Het Retina-display geeft alles wat je op je ipad doet een heel nieuwe dimensie. Alles doet ongelofelijk levensecht aan, tot in de kleinste details Het beste display ooit op een mobiel apparaat. Alles wat je op ipad doet, gebeurt via het prachtig grote display. En als het display beter wordt, wordt dus de hele ipad beter. Het Retina-display op de nieuwe ipad heeft een geweldige resolutie van 2048 x 1536, een kleurverzadiging die 44 procent groter is geworden en het duizelingwekkende aantal van 3,1 miljoen pixels. En dat terwijl het display nog steeds 9,7 inch groot is. Dat zijn dus vier keer zoveel pixels als in ipad 2 en maar liefst een miljoen meer dan in een gemiddelde HD-tv. Al die pixels zitten zo dicht op elkaar dat je ze op normale leesafstand niet van elkaar kunt onderscheiden. En zie je de pixels niet, dan zie je alleen het hele plaatje. Of het hele artikel. Of de hele game. Op een manier die voorheen niet mogelijk was. De nieuwe ipad heeft een miljoen meer pixels dan een HD-tv. Een baanbrekende technologie. Voor een baanbrekend display. Om al die extra pixels in het display kwijt te kunnen, moesten we de constructie aanpassen. Het zit namelijk zo: elke pixel in een display krijgt een signaal als 'ie moet oplichten. Maar als er op dezelfde laag een hoop pixels én een hoop signalen zitten, is de kans groot dat er iets misgaat met de signalen, met alle gevolgen van dien voor de beeldkwaliteit. Om er zeker van te zijn dat alles kristalhelder op de nieuwe ipad wordt weergegeven, hebben we de pixels van de signalen gescheiden en naar een andere laag verplaatst. Dát is baanbrekende technologie. Net als de nieuwe ipad zelf Perfecte prestaties tot op de pixel. De A5X-chip met grafische quad-coreprocessor moet vier keer zoveel pixels aansturen als bij ipad 2. En toch gaat dat net zo soepel en vloeiend als je gewend was van de vorige modellen. Bovendien gaat de batterij nog steeds tien uur mee. Een toonbeeld van kracht. Dankzij de grafische quad-coreprocessor reageert ipad snel op alles wat je doet. Dat geldt voor de gewone dingen als vegen, scrollen en knijpen, maar ook voor het betere werk als foto's bewerken in het nieuwe iphoto, titels en overgangen invoegen in imovie en uiteraard het spelen van games.

2 Meteen aan. Meteen aan de slag. Je gebruikt je ipad constant. Soms een paar minuten, dan weer een paar uur achter elkaar. En telkens weer kun je aan de slag zodra je op de thuisknop drukt of de Smart Cover opent. Meteen. Dat heb je te danken aan de flash-opslag. Die is snel en betrouwbaar, dus je kunt meteen een app openen en je ding doen. De batterij werkt nog altijd net zo lang. De nieuwe ipad is uitgerust met een grafische quad-coreprocessor en een Retina-display dat vier keer zoveel pixels bevat als ipad 2. Je zou verwachten dat dat gevolgen heeft voor de batterijduur. Niet dus. Je kunt nog steeds tien uur achter elkaar lezen, kijken, spelen, schrijven of andere dingen doen. De isight-camera. Je herinneringen waren nog nooit zo scherp. De nieuwe ipad is uitgerust met de 5-megapixel isight-camera van Apple. Dankzij de geavanceerde optische voorzieningen kun je prachtige foto's en 1080p HD-video s maken Maak 5-megapixel foto's. De 5-megapixel isight-camera heeft een BSI-sensor die ervoor zorgt dat je zowel in de felle zon als bij zacht kaarslicht mooie foto's kunt maken. Met behulp van de autofocusfunctie, tikken om scherp te stellen en tikken om de belichting in te stellen maak je foto's die zo in een fotolijstje kunnen. De ingebouwde gezichtsdetectie stelt automatisch de focus en belichting in voor maximaal tien lachende gezichten. Even naar het vogeltje kijken en "cheese"! HD-videofunctie. Neem HD-video op in Full 1080p. Soms zie je ineens iets voor je ogen gebeuren. Je zit in een bushokje op je ipad te lezen als er aan de overkant ineens iemand een werelds optreden weggeeft. Of je zit thuis op de bank te internetten en je ziet de hond voorbij trippelen in de tutu van je dochter. Dit soort grappige, onverwachte momenten kun je met de isight-camera op de nieuwe ipad vastleggen. In 1080p HD maar liefst. Door de automatische beeldstabilisatie hoef je niet bang te zijn voor schokkerige opnamen. Wat wel zo handig is als je hele lijf schudt van het lachen. De lenzen is waar het allemaal om draait. Megapixels zijn belangrijk. Maar de kwaliteit van een foto wordt door meer factoren bepaald, zoals de optische voorzieningen, de beeldsignaalverwerking en de software. De geavanceerde optische voorzieningen van de isight-camera zorgen voor een optimaal resultaat. Met een diafragma van ƒ/2.4 en een lens die uit vijf elementen bestaat wordt het licht efficiënt in een scherp beeld omgezet. Het hybride infraroodfilter, dat je meestal alleen op dure spiegelreflexcamera's aantreft, houdt schadelijk IR-licht tegen, zodat de kleuren nauwkeuriger en meer uniform zijn.

3 ios. 's Werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem. ios is de stille kracht achter ipad die de Multi-Touch-interface aanstuurt. Het bevat standaard alle krachtige, innovatieve en grappige apps die je iedere dag keer op keer gebruikt. App-ontwikkelaars werken er graag mee. En het is een van de vele redenen waarom geen enkel ander apparaat aan ipad kan tippen. icloud. Al je materiaal op al je apparaten. icloud bewaart je muziek, foto's, apps, , contactgegevens, agenda's, documenten en meer en pusht dit materiaal draadloos naar al je apparaten. 4 Als je dus op je ipad een nummer koopt, een foto neemt of een afspraak inplant, zorgt icloud ervoor dat deze ook op je Mac, iphone en ipod touch verschijnt. Daar hoef je zelf niets voor te doen. AppStore. Apps voor ipad zijn een klasse op zich. Elk van de ruim apps is namelijk speciaal ontworpen voor ipad: voor het prachtige 9,7-inch scherm, Multi-Touch, de versnellingsmeter, de gyroscoop, noem maar op. Meer dan apps om uit te kiezen. De App Store bevat meer dan apps en er komen elke dag nieuwe bij. Stuk voor stuk speciaal gemaakt voor ipad. Heel veel apps zijn gratis. De apps in de App Store koop je met dezelfde Apple ID die je gebruikt om in itunes muziek te kopen. Als je iets leuks hebt gevonden, tik je erop; de app wordt meteen gedownload. Als er een update is, laat ipad je dat direct weten. Apps speciaal gemaakt voor ipad. Als je ergens "Made for ipad" ziet staan, is die app ook echt voor ipad gemaakt. Dat betekent dat die app alle voordelen van ipad ten volle benut. Eerst zien, dan geloven? Neem dan maar eens een kijkje in de prachtige iphoto-app op de nieuwe ipad. En dat is nog maar één voorbeeldje van de duizenden apps waarmee je dingen op je ipad kunt doen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Nu je iphoto kunt downloaden, is het ilife-pakket voor ipad, dat ook GarageBand en imovie omvat, eindelijk compleet. Airplay. Wat je afspeelt op je ipad kun je bekijken op je HD-tv. Een album dat je net hebt gekocht, de foto's van een weekendje Barcelona of een HD-film: dankzij AirPlay kun je alles van je ipad direct streamen naar je luidsprekers en HD-tv. Alle leuke dingen die je op je ipad hebt staan, zoals muziek, foto's en video's, kun je via Apple TV 7 draadloos streamen naar je HD-tv en luidsprekers of naar voor AirPlay geschikte luidsprekers via een Wi-Fi-netwerk. Even tikken op het AirPlay-symbool en je vult je hele huis met je favoriete muziek, organiseert een filmavondje of trakteert de hele familie op je vakantiefoto's. En dat in het groot.

4 Afmetingen en gewicht Hoogte: 241,2 mm Breedte: 185,7 mm Diepte: 9,4 mm Gewicht: 652 g Display Retina-display 9,7-inch (diagonaal) Multi-Touch-breedbeelddisplay met glanzende toplaag, ledachtergrondverlichting en IPS-technologie Resolutie van 2048 x 1536 pixels bij 264 ppi (pixels per inch) Vetafstotende deklaag Ondersteuning voor gelijktijdige weergave van meerdere talen en tekensets Capaciteit 16 GB flash-schijf A5X Zeer snel en zuinig intern ontwikkeld dual-core Apple A5X-systeem "op een chip" met grafische quad-coreprocessor Camera's, foto's en video-opnamen 5-megapixel isight-camera Autofocus Tikken om scherp te stellen Gezichtsdetectie in foto s Video-opnamen, HD (1080p) tot 30 beelden per seconde met geluid FaceTime-camera voor foto's van VGA-kwaliteit en video tot 30 beelden per seconde Gps-coördinaten toevoegen aan foto's en video (geotagging) Batterij en stroomvoorziening Ingebouwde, oplaadbare lithium-polymeerbatterij van 42,5 wattuur Tot 10 uur internetten (via Wi-Fi), video's bekijken of muziek beluisteren Opladen via lichtnetadapter of USB naar computersysteem Sensoren Gyroscoop Versnellingsmeter Omgevingslichtsensor In- en uitvoer 30-pens dockconnectorpoort 3,5-mm stereokoptelefoonaansluiting Ingebouwde luidsprekers Microfoon

5 Draadloos voorzieningen Wi-Fi ( a/b/g/n) Bluetooth EDR-technologie Locatiebepaling Wi-Fi Digitaal kompas Geluid afspelen Frequentiebereik: Ondersteunde geluidsstructuren: HE-AAC (V1 en V2), AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van itunes Store), MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV Door gebruiker in te stellen maximumvolume Dolby Digital 5.1 surround sound-doorgifte via Apple Digital AV Adapter (afzonderlijk verkrijgbaar) oor gebruiker in te stellen maximumvolume Video Ondersteuning voor synchrone weergave via AirPlay naar Apple TV met 720p Via AirPlay video's tot 1080p streamen naar Apple TV (derde generatie) Synchrone weergave en ondersteuning van video-uitvoer: tot 1080p met Apple Digital AV Adapter of Apple VGA Adapter (adapters afzonderlijk verkrijgbaar) Ondersteuning van video-uitvoer van 576p en 480p met een Apple component-av-kabel en van 576i en 480i met een Apple composite-av-kabel (kabels afzonderlijk verkrijgbaar) Ondersteunde videostructuren: H.264-video tot 1080p, 30 beelden per seconde, High Profile level 4.1 met AAC-LC-audio tot 160 Kbps, 48 khz, stereogeluid in.m4v-,.mp4- en.movbestandsstructuren; MPEG-4-video tot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC-LC-audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 khz, stereogeluid in.m4v-,.mp4- en.movbestandsstructuren; Motion JPEG (M-JPEG) tot 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 beelden per seconde, audio in ulaw, PCM-stereogeluid in.avi-bestanden ndersteuning voor synchrone weergave via AirPlay naar Apple TV met 720p Ondersteunde bijlagen Ondersteunde documenttypen:.jpg,.tiff,.gif (afbeeldingen);.doc en.docx (Microsoft Word);.htm en.html (webpagina's);.key (Keynote);.numbers (Numbers);.pages (Pages);.pdf (Voorvertoning en Adobe Acrobat);.ppt en.pptx (Microsoft PowerPoint);.txt (tekst);.rtf (rich text-structuur);.vcf (contactgegevens);.xls en.xlsx (Microsoft Excel) Talen Taalondersteuning voor Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Spaans, Arabisch, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees Toetsenbordondersteuning voor Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees (handschrift, Pinyin, streken), Traditioneel Chinees (handschrift, Pinyin, Zhuyin, Cangjie, streken), Frans, Frans (Canadees), Frans (Zwitserland), Duits (Duitsland), Duits (Zwitserland), Italiaans, Japans (Romaji, Kana), Koreaans, Spaans, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Emoji, Ests, Fins, Vlaams, Grieks, Hawaiïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis,

6 Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Servisch (Cyrillisch/Latijns), Slowaaks, Zweeds, Thai, Tibetaans, Turks, Oekraïens, Vietnamees Woordenboekondersteuning (voor tekstvoorspelling en automatische correctie) voor Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Frans, Frans (Canadees), Frans (Zwitserland), Duits, Italiaans, Japans (Romaji, Kana), Koreaans, Spaans, Arabisch, Catalaans, Cherokee, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Ests, Fins, Vlaams, Grieks, Hawaiïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Lets, Litouws, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees Ondersteuning dicteerfunctie voor Engels (VS, VK en Australisch), Frans, Duits, Japans Toegankelijkheid VoiceOver-schermlezer Ondersteuning voor het afspelen van ondertiteling Ondersteunende Touch-interface voor aanpasbare accessoires Schermvergroting Grote lettertypen Wit op zwart Volume links/rechts aanpassen Toegankelijkheid Apple ID (vereist voor sommige functies) Internettoegang Voor synchronisatie met itunes op een Mac of pc is het volgende vereist: Mac: OS X versie of hoger Pc: Windows 7, Windows Vista of Windows XP Home of Professional met Service Pack 3 of hoger itunes 10.6 of hoger (gratis te downloaden van Inhoud ipad. Dockconnector-naar-USB-kabel. Lichtnetadapter van 10 W. Documentatie.

7 Ondersteunde bijlagen Ondersteunde documenttypen: jpg,.tiff,.gif (afbeeldingen);.doc en.docx (Microsoft Word);.htm en.html (webpagina's);.key (Keynote);.numbers (Numbers);.pages (Pages);.pdf (Voorvertoning en Adobe Acrobat);.ppt en.pptx (Microsoft PowerPoint);.txt (tekst);.rtf (rich text-structuur);.vcf (contactgegevens);.xls en.xlsx (Microsoft Excel)... Talen Taalondersteuning voor Engels (VS), Engels (VK), Frans (Frankrijk), Duits, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Nederlands Toetsenbordondersteuning voor Engels (VS), Engels (VK), Frans (Frankrijk), Frans (Canada), Frans (Zwitserland), Duits, Traditioneel Chinees (Handschrift, Pinyin, Zhuyin, Kanji, Wubihua), Vereenvoudigd Chinees (Handschrift, Pinyin en Wubihua), Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Deens, Zweeds, Fins, Noors, Koreaans, Japans (Romaji, vijftig toetsen), Japans (Kana), Russisch, Pools, Turks, Oekraïens, Ests, Hongaars, IJslands, Litouws, Lets, Vlaams, Arabisch, Thai, Tsjechisch, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Maleisisch, Roemeens, Slowaaks, Kroatisch, Bulgaars, Servisch (Cyrillisch/Latijn), Catalaans, Vietnamees, Tibetaans, Macedonisch en Cherokee. Woordenboekondersteuning (voor tekstvoorspelling en automatische correctie) voor Engels (VS), Engels (VK), Frans, Duits, Nederlands Toegankelijkheid Ondersteuning voor het afspelen van ondertiteling VoiceOver-schermlezer Schermvergroting Wit op zwart Monogeluid Systeemvereisten voor de Mac Mac met USB 2.0-poort Mac OS X versie of hoger iitunes 10.2 of hoger aanbevolen (gratis te downloaden vanaf itunes Store-account Internettoegang Systeemvereisten voor Windows Pc met USB 2.0-poort Windows 7, Windows Vista of Windows XP Home of Professional met Service Pack 3 of hoger itunes itunes 10.2 of hoger aanbevolen (gratis te downloaden vanaf itunes Store-account Internettoegang Systeemspecificaties ipad 2 Inhoud verpakking ipad. Dockconnector-naar-USB-kabel. Lichtnetadapter van 10 W. Documentatie.

Twee camera's voor FaceTime en HD-video-opnamen, de Apple dual-core A5-chip en dezelfde batterijduur van 10 uur!

Twee camera's voor FaceTime en HD-video-opnamen, de Apple dual-core A5-chip en dezelfde batterijduur van 10 uur! Twee camera's voor FaceTime en HD-video-opnamen, de Apple dual-core A5-chip en dezelfde batterijduur van 10 uur! Allemaal in een dunner en lichter ontwerp. ipad heeft nu nog meer te bieden en is nu nog

Nadere informatie

Hafssa Zanzen & Manon Bochem. M3A.

Hafssa Zanzen & Manon Bochem. M3A. Computerverslag. Hafssa Zanzen & Manon Bochem. M3A. Inhoudsopgave Inhoud Inleiding... 3 Wat zit er in de computer?... 4 Hoe werkt binaire taal?... 5 Wat is de geschiedenis van de computer?... 6 Welke verschillende

Nadere informatie

iphone 7 Uitvoering Roségoud, goud, zilver, zwart, Roségoud, goud, zilver, zwart,

iphone 7 Uitvoering Roségoud, goud, zilver, zwart, Roségoud, goud, zilver, zwart, iphone 7 Uitvoering Roségoud, goud, zilver, zwart, Roségoud, goud, zilver, zwart, gitzwart gitzwart 1 1 Capaciteit 2 32 GB 128 GB 256 GB 32 GB 128 GB 256 GB De gitzwarte uitvoering is uitsluitend verkrijgbaar

Nadere informatie

Vergelijk alle modellen.

Vergelijk alle modellen. Vergelijk alle modellen. Samenvatting iphone 6s Plus is iphone 6s is iphone 6 Plus is iphone 6 is iphone SE is verkrijgbaar in verkrijgbaar in verkrijgbaar in verkrijgbaar in verkrijgbaar in goud, zilver,

Nadere informatie

Vergelijk alle ipad-modellen. 12,9-inch ipad Pro 9,7-inch ipad Pro ipad Air 2 ipad mini 4 ipad mini 2

Vergelijk alle ipad-modellen. 12,9-inch ipad Pro 9,7-inch ipad Pro ipad Air 2 ipad mini 4 ipad mini 2 Vergelijk alle ipad-modellen 12,9-inch ipad Pro 9,7-inch ipad Pro ipad Air 2 ipad mini 4 ipad mini 2 Capaciteit Wi Fi Wi Fi Wi Fi Wi Fi Wi Fi 32 GB 32 GB 16 GB 16 GB 16 GB 128 GB 128 GB 64 GB 64 GB 32

Nadere informatie

Retina-display: 13,3-inch (diagonaal) display met led-achtergrondverlichting en IPStechnologie

Retina-display: 13,3-inch (diagonaal) display met led-achtergrondverlichting en IPStechnologie Retina-display: 13,3-inch (diagonaal) display met led-achtergrondverlichting en IPStechnologie Native resolutie van 2560 x 1600 bij 227 pixels per inch met ondersteuning voor miljoenen kleuren Geschaalde

Nadere informatie

SONY FHD LED KDL32WE610B 399,99. Kenmerken. Artikelcode : SOKDL32WE610B

SONY FHD LED KDL32WE610B 399,99. Kenmerken. Artikelcode : SOKDL32WE610B SONY FHD LED KDL32WE610B Artikelcode : SOKDL32WE610B Sony KDL-32WE610. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat,

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 323E7QDAB 229,99. Kenmerken. Blue Sky Dendermonde. Artikelcode : ITPH323E7QDAB

PHILIPS MONITOR 323E7QDAB 229,99. Kenmerken. Blue Sky Dendermonde. Artikelcode : ITPH323E7QDAB PHILIPS MONITOR 323E7QDAB Artikelcode : ITPH323E7QDAB Philips 323E7QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 80 cm (31.5"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED. Beeldscherm:

Nadere informatie

TCL UHD 65DP660 METAL 899,00. Kenmerken. Artikelcode : TC65DP660

TCL UHD 65DP660 METAL 899,00. Kenmerken. Artikelcode : TC65DP660 TCL UHD 65DP660 METAL Artikelcode : TC65DP660 TCL 65DP660. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XE9005B

SONY UHD LED KD49XE9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XE9005B SONY UHD LED KD49XE9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD49XE9005B Sony KD49XE9005. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED KD55XF9005B ANDROID TV 1 099,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : SCKD55XF9005B

SONY UHD LED KD55XF9005B ANDROID TV 1 099,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : SCKD55XF9005B SONY UHD LED KD55XF9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XF9005B Sony KD-55XF9005. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE8005B ANDROID TV 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD49XE8005B

SONY UHD LED KD49XE8005B ANDROID TV 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD49XE8005B SONY UHD LED KD49XE8005B ANDROID TV Artikelcode : SOKD49XE8005B Sony KD49XE8005. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Werken met ipad/iphone

Werken met ipad/iphone Thierry Willekens Werken met ipad/iphone inleiding Groenakkerweg 16 3920 Lommel 0472/76 20 27 info@withservice.be http://www.withservice.be 1 Geschiedenis - evolutie 2010 eerste ipad 2011 ipad 2, camera

Nadere informatie

TCL UHD 55DP660 METAL 699,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : TC55DP660

TCL UHD 55DP660 METAL 699,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : TC55DP660 TCL UHD 55DP660 METAL Artikelcode : TC55DP660 TCL 55DP660. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 is het perfecte huwelijk tussen laptop en tablet, met alle kracht en prestaties van een premium laptop. Ontworpen voor Windows en Office heeft hij

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD55XE9005B ANDROID TV 999,00

SONY UHD LED TV KD55XE9005B ANDROID TV 999,00 SONY UHD LED TV KD55XE9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XE9005B Sony KD55XE9005. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED,

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T 899,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE8099B

SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T 899,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE8099B SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T Artikelcode : SOKD43XE8099B Sony KD43XE8099. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD65XE7096B 999,00. Kenmerken TEPPERS ELECTRO BVBA. Artikelcode : SOKD65XE7096B

SONY UHD LED TV KD65XE7096B 999,00. Kenmerken TEPPERS ELECTRO BVBA. Artikelcode : SOKD65XE7096B SONY UHD LED TV KD65XE7096B Artikelcode : SOKD65XE7096B Sony KD-65XE7096. Beeldschermdiagonaal: 163,8 cm (64.5"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B 49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD49XF9005B Sony KD-49XF9005. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B 49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD49XF9005B Sony KD-49XF9005. Beeldschermdiagonaal: 24,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Opzet van een ipad- of Tabletcafé. Jan de Waal @digibieb Bibliotheek Oss voorjaar 2013

Opzet van een ipad- of Tabletcafé. Jan de Waal @digibieb Bibliotheek Oss voorjaar 2013 Opzet van een ipad- of Tabletcafé Jan de Waal @digibieb Bibliotheek Oss voorjaar 2013 Mei 2013 staat in www.bibliotheekblad.nl een uitgebreid artikel over het opzetten van een Tabletcafé zie rubriek ICT

Nadere informatie

TCL UHD 50DP660 METAL 549,00. Kenmerken. Artikelcode : TC50DP660

TCL UHD 50DP660 METAL 549,00. Kenmerken. Artikelcode : TC50DP660 TCL UHD 50DP660 METAL Artikelcode : TC50DP660 TCL 50DP660. Beeldschermdiagonaal: 127 cm (50"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

SONY UHD LED KD55XF8505B ANDROID TV 934,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55XF8505B

SONY UHD LED KD55XF8505B ANDROID TV 934,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55XF8505B SONY UHD LED KD55XF8505B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XF8505B Sony KD55XF8505. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 974,00

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 974,00 SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV Artikelcode : SCKD75XF8596B Sony KD-75XF8596. Beeldschermdiagonaal: 90,5 cm (75"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 273V7QDAB 187,99. Kenmerken. Artikelcode : ITPH273V7QDAB

PHILIPS MONITOR 273V7QDAB 187,99. Kenmerken. Artikelcode : ITPH273V7QDAB PHILIPS MONITOR 273V7QDAB Artikelcode : ITPH273V7QDAB Philips Full HD LCD-monitor 273V7QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie:.

Nadere informatie

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App DE BEYOND Touch -APP Om optimaal van de spelervaring van BEYOND: Two Souls te kunnen genieten, raden we je aan om het spel te spelen met een DUALSHOCK 3 draadloze controller.

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 240V5QDAB 129,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITPH240V5QDAB

PHILIPS MONITOR 240V5QDAB 129,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITPH240V5QDAB PHILIPS MONITOR 240V5QDAB Artikelcode : ITPH240V5QDAB Philips V Line LCD-monitor met SmartControl Lite 240V5QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 60,5 cm (23.8"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD55XE8599B ANDROID TV 999,00

SONY UHD LED TV KD55XE8599B ANDROID TV 999,00 SONY UHD LED TV KD55XE8599B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XE8599B Sony KD-55XE8599. Beeldschermdiagonaal: 138,7 cm (54.6"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED,

Nadere informatie

SONY UHD LED KD65XF8599B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD65XF8599B

SONY UHD LED KD65XF8599B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD65XF8599B SONY UHD LED KD65XF8599B ANDROID TV Artikelcode : SCKD65XF8599B Sony KD-65XF8599. Beeldschermdiagonaal: 163,8 cm (64.5"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED,

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 240V5QDAB 129,99. Kenmerken DICOMP NV. Artikelcode : ITPH240V5QDAB

PHILIPS MONITOR 240V5QDAB 129,99. Kenmerken DICOMP NV. Artikelcode : ITPH240V5QDAB PHILIPS MONITOR 240V5QDAB Artikelcode : ITPH240V5QDAB Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 240V5QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 60,5 cm (23.8"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display

Nadere informatie

Veelgestelde vragen INHOUDSOPGAVE

Veelgestelde vragen INHOUDSOPGAVE Veelgestelde vragen INHOUDSOPGAVE Apparaat Algemeen 1. Wat is de positionering van de S3? 2. Wat meet de S3 Scanner? 3. Wat is het verschil tussen de S2 Everest en de S3? 4. Waaruit bestaat de S3 Scanner-eenheid

Nadere informatie

TCL UHD U55P6046 DARK METAL 599,00. Kenmerken. Artikelcode : TCU55P6046

TCL UHD U55P6046 DARK METAL 599,00. Kenmerken. Artikelcode : TCU55P6046 TCL UHD U55P6046 DARK METAL Artikelcode : TCU55P6046 TCL U55P6046. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), HD type: 4K Ultra HD, Resolutie: 3840 x 2160 Pixels. Kleur van het product: Metallic, Paneelmontage-interface:

Nadere informatie

LG SMART TV HD 28MT49S 279,99. Kenmerken. Artikelcode : LE28MT49S

LG SMART TV HD 28MT49S 279,99. Kenmerken. Artikelcode : LE28MT49S LG SMART TV HD 28MT49S Artikelcode : LE28MT49S LG 28MT49S-PZ. Beeldschermdiagonaal: 69,8 cm (27.5"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE7096B 579,00. Kenmerken DUBOIS MARC ELECTRO. Artikelcode : SOKD49XE7096B

SONY UHD LED KD49XE7096B 579,00. Kenmerken DUBOIS MARC ELECTRO. Artikelcode : SOKD49XE7096B SONY UHD LED KD49XE7096B Artikelcode : SOKD49XE7096B Sony KD49XE7096BAEP. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 246E7QDAB 179,00. Kenmerken. Artikelcode : ITPH246E7QDAB

PHILIPS MONITOR 246E7QDAB 179,00. Kenmerken. Artikelcode : ITPH246E7QDAB PHILIPS MONITOR 246E7QDAB Artikelcode : ITPH246E7QDAB Philips LCD-monitor met Ultra Wide-Color 246E7QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 59,9 cm (23.6"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD65XE7096B 999,00. Kenmerken VM COMPUTERS BVBA. Artikelcode : SOKD65XE7096B

SONY UHD LED TV KD65XE7096B 999,00. Kenmerken VM COMPUTERS BVBA. Artikelcode : SOKD65XE7096B SONY UHD LED TV KD65XE7096B Artikelcode : SOKD65XE7096B Sony KD-65XE7096. Beeldschermdiagonaal: 163,8 cm (64.5"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Situering Desktop Computer Laptop Notebook Tablets Smartphone Tablets Windows 8 Android Mac ios voor ipad en ipad mini Windows 8 (Microsoft) Opvolger van MS Surface RT

Nadere informatie

SONY UHD LED KD55XE7096B 699,00. Kenmerken ELECTRO CLAEYS. Artikelcode : SOKD55XE7096B

SONY UHD LED KD55XE7096B 699,00. Kenmerken ELECTRO CLAEYS. Artikelcode : SOKD55XE7096B SONY UHD LED KD55XE7096B Artikelcode : SOKD55XE7096B Sony KD-55XE7096. Beeldschermdiagonaal: 138,7 cm (54.6"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T 899,00. Kenmerken VANDEWEYER ELECTRO. Artikelcode : SOKD43XE8099B

SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T 899,00. Kenmerken VANDEWEYER ELECTRO. Artikelcode : SOKD43XE8099B SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T Artikelcode : SOKD43XE8099B Sony KD43XE8099. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XF8096B 899,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : SOKD49XF8096B

SONY UHD LED KD49XF8096B 899,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : SOKD49XF8096B SONY UHD LED KD49XF8096B Artikelcode : SOKD49XF8096B Sony KD-49XF8096. Beeldschermdiagonaal: 24,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SALORA UHD 4K 55UHX ,84. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : SA55UHX4500

SALORA UHD 4K 55UHX ,84. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : SA55UHX4500 SALORA UHD 4K 55UHX4500 Artikelcode : SA55UHX4500 Salora 55UHX4500. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED KD55XG9505B 1 704,00. Kenmerken HUIS YSEBAERT. Artikelcode : SCKD55XG9505B

SONY UHD LED KD55XG9505B 1 704,00. Kenmerken HUIS YSEBAERT. Artikelcode : SCKD55XG9505B SONY UHD LED KD55XG9505B Artikelcode : SCKD55XG9505B Sony KD-55XG9505. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 999,00

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 999,00 SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV Artikelcode : SCKD75XF8596B Sony KD-75XF8596. Beeldschermdiagonaal: 90,5 cm (75"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE7000B 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE7000B

SONY UHD LED KD43XE7000B 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE7000B SONY UHD LED KD43XE7000B Artikelcode : SOKD43XE7000B Sony KD-43XE7000. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD55XE9005B ANDROID TV 999,00

SONY UHD LED TV KD55XE9005B ANDROID TV 999,00 SONY UHD LED TV KD55XE9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XE9005B Sony KD55XE9005. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED,

Nadere informatie

SALORA LED SMART 48FSB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA48FSB5002

SALORA LED SMART 48FSB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA48FSB5002 SALORA LED SMART 48FSB500 Artikelcode : SA48FSB500 Salora 5000 series 48FSB500. Beeldschermdiagonaal:,9 cm (48"), Resolutie: 90 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE7096B 899,00. Kenmerken. Megalec. Artikelcode : SOKD43XE7096B

SONY UHD LED KD43XE7096B 899,00. Kenmerken. Megalec. Artikelcode : SOKD43XE7096B SONY UHD LED KD43XE7096B Artikelcode : SOKD43XE7096B Sony KD43XE7096. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SALORA UHD 4K LED 43UHS ,83. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : SA43UHS3500

SALORA UHD 4K LED 43UHS ,83. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : SA43UHS3500 SALORA UHD 4K LED 43UHS3500 Artikelcode : SA43UHS3500 Salora 3500 series 43UHS3500. Beeldschermdiagonaal: 09, cm (43"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: Direct-LED,

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO 11 WIFI 512GB GREY 1 289,00. Kenmerken. Artikelcode : APMTXT2NF

APPLE IPAD PRO 11 WIFI 512GB GREY 1 289,00. Kenmerken. Artikelcode : APMTXT2NF APPLE IPAD PRO 11 WIFI 512GB GREY Artikelcode : APMTXT2NF Apple ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 27,9 cm (11"), Resolutie: 2388 x 1668 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 512 GB.

Nadere informatie

SONY UHD OLED TV KD55AF9B 2 519,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55AF9B

SONY UHD OLED TV KD55AF9B 2 519,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55AF9B SONY UHD OLED TV KD55AF9B Artikelcode : SCKD55AF9B Sony KD-55AF9. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO 10.5 WIFI 64GB SILVER 739,00. Kenmerken. Artikelcode : APMQDW2NF

APPLE IPAD PRO 10.5 WIFI 64GB SILVER 739,00. Kenmerken. Artikelcode : APMQDW2NF APPLE IPAD PRO 10.5 WIFI 64GB SILVER Artikelcode : APMQDW2NF Apple ipad ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 26,7 cm (10.5"), Resolutie: 2224 x 1668 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 64 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO 9.7 INCH WIFI 32GB SILVER 690,00. Kenmerken UNICOM IT SERVICES. Artikelcode : APMLMP2NF

APPLE IPAD PRO 9.7 INCH WIFI 32GB SILVER 690,00. Kenmerken UNICOM IT SERVICES. Artikelcode : APMLMP2NF APPLE IPAD PRO 9.7 INCH WIFI 32GB SILVER Artikelcode : APMLMP2NF Apple ipad ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 24,6 cm (9.7"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 32 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO 10.5 WIFI 64GB ROSE GOLD 739,00

APPLE IPAD PRO 10.5 WIFI 64GB ROSE GOLD 739,00 APPLE IPAD PRO 10.5 WIFI 64GB ROSE GOLD Artikelcode : APMQDY2NF Apple ipad ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 26,7 cm (10.5"), Resolutie: 2224 x 1668 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 64 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO G 256GB GOLD 1 069,00. Kenmerken. Artikelcode : APMPHJ2NF

APPLE IPAD PRO G 256GB GOLD 1 069,00. Kenmerken. Artikelcode : APMPHJ2NF APPLE IPAD PRO 10.5 4G 256GB GOLD Artikelcode : APMPHJ2NF Apple ipad ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 26,7 cm (10.5"), Resolutie: 2224 x 1668 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 256 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

SALORA LED 20HLB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA20HLB5000

SALORA LED 20HLB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA20HLB5000 SALORA LED 20HLB5000 Artikelcode : SA20HLB5000 Salora 5000 series 20HLB5000. Beeldschermdiagonaal: 50,8 cm (20"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SALORA UHD 4K LED 49UHS ,99. Kenmerken. Electro Stylman. Artikelcode : SA49UHS3500

SALORA UHD 4K LED 49UHS ,99. Kenmerken. Electro Stylman. Artikelcode : SA49UHS3500 SALORA UHD 4K LED 49UHS3500 Artikelcode : SA49UHS3500 Salora 3500 series 49UHS3500. Beeldschermdiagonaal: 24,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS

Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Aanvullende informatie Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS Printen De Digital IXUS 100 IS en Digital IXUS 95 IS beschikken over een speciaal Printmenu dat snel toegang biedt tot de opties voor direct

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO 12.9 WIFI 64GB SILVER 909,00. Kenmerken. Artikelcode : APMQDC2NF

APPLE IPAD PRO 12.9 WIFI 64GB SILVER 909,00. Kenmerken. Artikelcode : APMQDC2NF APPLE IPAD PRO 12.9 WIFI 64GB SILVER Artikelcode : APMQDC2NF Apple ipad ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 32,8 cm (12.9"), Resolutie: 2732 x 2048 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 64 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

APPLE IPAD PRO G 512GB ROSE GOLD 1 289,00

APPLE IPAD PRO G 512GB ROSE GOLD 1 289,00 APPLE IPAD PRO 10.5 4G 512GB ROSE GOLD Artikelcode : APMPMH2NF Apple ipad ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 26,7 cm (10.5"), Resolutie: 2224 x 1668 Pixels. Interne opslagcapaciteit: 512 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

APPLE IPAD WIFI 32GB SPACE GREY 359,99. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : APMR7F2NF

APPLE IPAD WIFI 32GB SPACE GREY 359,99. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : APMR7F2NF APPLE IPAD WIFI 32GB SPACE GREY Artikelcode : APMR7F2NF Apple ipad. Beeldschermdiagonaal: 24,6 cm (9.7"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 32 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

APPLE IPAD WIFI 4G 32GB GOLD 564,00. Kenmerken PNL COMPUTERS. Artikelcode : APMPG42NF

APPLE IPAD WIFI 4G 32GB GOLD 564,00. Kenmerken PNL COMPUTERS. Artikelcode : APMPG42NF APPLE IPAD WIFI 4G 32GB GOLD Artikelcode : APMPG42NF Apple ipad. Beeldschermdiagonaal: 24,6 cm (9.7"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 32 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

Apple ipad pro g 256gb silver 1 459,05. Kenmerken. Artikelcode : APMTJ62NF

Apple ipad pro g 256gb silver 1 459,05. Kenmerken. Artikelcode : APMTJ62NF Apple ipad pro 12.9 4g 256gb silver Artikelcode : APMTJ62NF Apple ipad Pro. Beeldschermdiagonaal: 32,8 cm (12.9"), Resolutie: 2732 x 2048 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 256

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 32UD99 799,00. Kenmerken. Vanmarcke Computers. Artikelcode : ITLG32UD99

LG 4K MONITOR 32UD99 799,00. Kenmerken. Vanmarcke Computers. Artikelcode : ITLG32UD99 LG 4K MONITOR 3UD99 Artikelcode : ITLG3UD99 LG 3UD99-W. Beeldschermdiagonaal: 80 cm (3.5"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding:

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE7096B 579,00. Kenmerken ELECTRO CLAEYS. Artikelcode : SOKD49XE7096B

SONY UHD LED KD49XE7096B 579,00. Kenmerken ELECTRO CLAEYS. Artikelcode : SOKD49XE7096B SONY UHD LED KD49XE7096B Artikelcode : SOKD49XE7096B Sony KD49XE7096BAEP. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 32UD99 949,00. Kenmerken. Artikelcode : ITLG32UD99

LG 4K MONITOR 32UD99 949,00. Kenmerken. Artikelcode : ITLG32UD99 LG 4K MONITOR 3UD99 Artikelcode : ITLG3UD99 LG 3UD99-W. Beeldschermdiagonaal: 80 cm (3.5"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding:

Nadere informatie

APPLE IPAD WIFI 128GB SPACE GREY 449,99. Kenmerken ELEKTRO GEWO BVBA. Artikelcode : APMR7J2NF

APPLE IPAD WIFI 128GB SPACE GREY 449,99. Kenmerken ELEKTRO GEWO BVBA. Artikelcode : APMR7J2NF APPLE IPAD WIFI 128GB SPACE GREY Artikelcode : APMR7J2NF Apple ipad. Beeldschermdiagonaal: 24,6 cm (9.7"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 128 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

SALORA LED 32HDB ,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : SA32HDB5005

SALORA LED 32HDB ,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : SA32HDB5005 SALORA LED 32HDB5005 Artikelcode : SA32HDB5005 Salora 5000 series 32HDB5005. Beeldschermdiagonaal: 8,3 cm (32"), Resolutie: 366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 43UD79 599,00. Kenmerken COPPENS-HOFMAN NV. Artikelcode : ITLG43UD79

LG 4K MONITOR 43UD79 599,00. Kenmerken COPPENS-HOFMAN NV. Artikelcode : ITLG43UD79 LG 4K MONITOR 43UD79 Artikelcode : ITLG43UD79 LG 43UD79-B. Beeldschermdiagonaal: 108 cm (42.5"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Responstijd: 8 ms, Oorspronkelijke

Nadere informatie

SALORA ACTIONCAM PSC5335FWD 59,99. Kenmerken BE MOBILE AALTER BVBA. Artikelcode : SAPSC5335FWD

SALORA ACTIONCAM PSC5335FWD 59,99. Kenmerken BE MOBILE AALTER BVBA. Artikelcode : SAPSC5335FWD SALORA ACTIONCAM PSC5335FWD Artikelcode : SAPSC5335FWD Salora PSC5335FWD. HD type: Full HD, Maximale videoresolutie: 1920 x 1080 Pixels, Maximale beeldsnelheid: 60 fps. Type beeldsensor: CMOS, Totaal aantal

Nadere informatie

Starten met ipad/iphone

Starten met ipad/iphone Starten met ipad/iphone Jeannine Van Gheel 014/30.10.20 jeanninevg@skynet.be cvojeannine@gmail.com (tijdelijk) ipad evolutie/prijzen 2010 eerste ipad 2011 ipad 2 2012 ipad derde generatie (ipad 3), Retina-display

Nadere informatie

Alles wat is veranderd, is alles.

Alles wat is veranderd, is alles. Alles wat is veranderd, is alles. Go mobile 4,7-inch Retina HD-display met 3D Touch 1 Verkrijgbaar in roségoud, zilver, spacegrijs en goud 5,5-inch Retina HD-display met 3D Touch 1 Verkrijgbaar in roségoud,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 27UD59P 399,00. Kenmerken. Artikelcode : ITLG27UD59P

LG 4K MONITOR 27UD59P 399,00. Kenmerken. Artikelcode : ITLG27UD59P LG 4K MONITOR 27UD59P Artikelcode : ITLG27UD59P LG 27UD59P-B. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke

Nadere informatie

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Exellent electro Riemst. Artikelcode : SA24HDW5015

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Exellent electro Riemst. Artikelcode : SA24HDW5015 SALORA LED TV/DVD 24HDW5015 Artikelcode : SA24HDW5015 Salora 5000 series 24HDW5015. Beeldschermdiagonaal: 61 cm (24"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA24HDW5015

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA24HDW5015 SALORA LED TV/DVD 24HDW5015 Artikelcode : SA24HDW5015 Salora 5000 series 24HDW5015. Beeldschermdiagonaal: 61 cm (24"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B Blz.1 / 6 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B VPCX11S1E/B

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 27UD59P 399,00. Kenmerken JDSYSTEMS BVBA. Artikelcode : ITLG27UD59P

LG 4K MONITOR 27UD59P 399,00. Kenmerken JDSYSTEMS BVBA. Artikelcode : ITLG27UD59P LG 4K MONITOR 27UD59P Artikelcode : ITLG27UD59P LG 27UD59P-B. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke

Nadere informatie

SALORA LED SMART 28HSB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA28HSB5002

SALORA LED SMART 28HSB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA28HSB5002 SALORA LED SMART 8HSB500 Artikelcode : SA8HSB500 Salora 5000 series 8HSB500. Beeldschermdiagonaal: 7, cm (8"), Resolutie: 366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat,

Nadere informatie

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center LaCinema Black PLAY High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s ** Bekijk en beluister films, foto s en muziek op HDTV Geef uw foto s een nieuwe dimensie Maak

Nadere informatie

Apple ipad Air2 64GB-WiFI. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER MGKL2FD/A FABRIEKSGARANTIE. On Site Service (12 maanden) Design

Apple ipad Air2 64GB-WiFI. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER MGKL2FD/A FABRIEKSGARANTIE. On Site Service (12 maanden) Design Apple ipad Air2 64GB-WiFI ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 49349 MGKL2FD/A FABRIEKSGARANTIE On Site Service (12 maanden) Productinformatie Design Kleur van het product Vormfactor Grijs Slate Beeldscherm Beeldschermdiagonaal

Nadere informatie

APPLE IPAD WIFI 4G 32GB GOLD 489,99. Kenmerken CLOOVE. Artikelcode : APMRM02NF

APPLE IPAD WIFI 4G 32GB GOLD 489,99. Kenmerken CLOOVE. Artikelcode : APMRM02NF APPLE IPAD WIFI 4G 32GB GOLD Artikelcode : APMRM02NF Apple ipad. Beeldschermdiagonaal: 24,6 cm (9.7"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 32 GB. Processorfamilie:

Nadere informatie

In den beginne. Het iphone-beginscherm

In den beginne. Het iphone-beginscherm In den beginne Met alleen op de rode knop drukken ben je er nog niet. Voor een goede video zul je toch net wat meer moeite moeten doen. In dit hoofdstuk behandelen we een aantal basisingrediënten voor

Nadere informatie

SONY KD65AF9B 3 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD65AF9B

SONY KD65AF9B 3 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD65AF9B SONY KD65AF9B Artikelcode : SCKD65AF9B Sony KD65AF9BAEP. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT!

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT! BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te kopen, downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE7000B 684,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD49XE7000B

SONY UHD LED KD49XE7000B 684,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD49XE7000B SONY UHD LED KD49XE7000B Artikelcode : SOKD49XE7000B Sony KD-49XE7000. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

Basis handleiding imovie ios 8

Basis handleiding imovie ios 8 Basis handleiding imovie ios 8 Tik op het icoon van imovie, dan opent het scherm rechts. Tik dan op het blauwe Ga door. 1 2 A Ik ga ervan uit dat je imovie nog niet gebruikt hebt. Je ziet dan dit scherm

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 27UK ,00. Kenmerken JDSYSTEMS BVBA. Artikelcode : ITLG27UK850

LG 4K MONITOR 27UK ,00. Kenmerken JDSYSTEMS BVBA. Artikelcode : ITLG27UK850 LG 4K MONITOR 7UK850 Artikelcode : ITLG7UK850 LG 7UK850-W. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (7"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke

Nadere informatie

Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013

Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013 Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013 NIEUW! Ultieme bescherming voor uw pc en online identiteit Bekroonde virusbescherming

Nadere informatie

SALORA LED 32HDW ,99. Kenmerken LAMBRECHTS ELECTRO. Artikelcode : SA32HDW5015

SALORA LED 32HDW ,99. Kenmerken LAMBRECHTS ELECTRO. Artikelcode : SA32HDW5015 SALORA LED 32HDW5015 Artikelcode : SA32HDW5015 Salora 32HDW5015. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), HD type: HD, Resolutie: 1366 x 768 Pixels. Kleur van het product: Wit, VESA-standaard: 200 x 100 mm.

Nadere informatie

Kenmerken APPLE IPAD MINI 128GB RETINA WIFI CELLULAR SPACE GRAY APPLE IPAD MINI 128GB RETINA WIFI CELLULAR SILVER

Kenmerken APPLE IPAD MINI 128GB RETINA WIFI CELLULAR SPACE GRAY APPLE IPAD MINI 128GB RETINA WIFI CELLULAR SILVER ipad project LTD3 ipad mini met Retina display Kenmerken 7,9-inch Retina display Resolutie van 2048 x 1536 pixels (326 DPI) A7 chip met 64-bit architectuur en M7 motion coprocessor Bluetooth 4.0 Mobiel

Nadere informatie

MICROSOFT SURFACE GO MHN ,00. Kenmerken X-COM BVBA. Artikelcode : ITMSSUMHN00003

MICROSOFT SURFACE GO MHN ,00. Kenmerken X-COM BVBA. Artikelcode : ITMSSUMHN00003 MICROSOFT SURFACE GO MHN-00003 Artikelcode : ITMSSUMHN00003 Microsoft Surface Go. Beeldschermdiagonaal: 25,4 cm (10"), Resolutie: 1800 x 1200 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit:

Nadere informatie

APPLE IPHONE XS 64GB GOLD 1 159,99. Kenmerken. Artikelcode : DGIPHXS64GO

APPLE IPHONE XS 64GB GOLD 1 159,99. Kenmerken. Artikelcode : DGIPHXS64GO APPLE IPHONE XS 64GB GOLD Artikelcode : DGIPHXS64GO Apple iphone iphone XS. Beeldschermdiagonaal: 14,7 cm (5.8"), Resolutie: 2436 x 1125 Pixels, Beeldscherm type: OLED. Processorfamilie: Apple, Processormodel:

Nadere informatie

APPLE IPAD MINI4 WIFI 128GB GOLD 439,99. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : APMK9Q2NF

APPLE IPAD MINI4 WIFI 128GB GOLD 439,99. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : APMK9Q2NF APPLE IPAD MINI4 WIFI 128GB GOLD Artikelcode : APMK9Q2NF Apple ipad mini 4. Beeldschermdiagonaal: 20,1 cm (7.9"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 128

Nadere informatie

APPLE IPAD MINI4 WIFI 128GB GREY 439,99. Kenmerken. Artikelcode : APMK9N2NF

APPLE IPAD MINI4 WIFI 128GB GREY 439,99. Kenmerken. Artikelcode : APMK9N2NF APPLE IPAD MINI4 WIFI 128GB GREY Artikelcode : APMK9N2NF Apple ipad mini 4. Beeldschermdiagonaal: 20,1 cm (7.9"), Resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit: 128

Nadere informatie

APPLE IPHONE XS MAX 256GB SILVER 1 429,99. Kenmerken MEYS ELECTRO NV. Artikelcode : DGIPHXSM256SI

APPLE IPHONE XS MAX 256GB SILVER 1 429,99. Kenmerken MEYS ELECTRO NV. Artikelcode : DGIPHXSM256SI APPLE IPHONE XS MAX 256GB SILVER Artikelcode : DGIPHXSM256SI Apple iphone iphone XS Max. Beeldschermdiagonaal: 16,5 cm (6.5"), Resolutie: 2688 x 1242 Pixels, Beeldscherm type: OLED. Processorfamilie: Apple,

Nadere informatie