voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl"

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: december t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, Internet: Aanleveren kopij: via onze website of mail naar : kopij@kleppermenneke.nl voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres Illustratie voorkant: Rik Pulles. Tekeningen binnenwerk: kleppermenneke archief

2 Nieuws van de redactie Dit is alweer het laatste nummer van 't Kleppermenneke voor het jaar Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 16 januari 2014!!! Inleveren kopij uiterlijk zondagavond 12 januari uur. Wij verzoeken alle abonnees welke geen machtiging hebben ingevuld binnen 14 dagen hun abonnementsgeld over te maken op de rekening van 't Kleppermenneke. Voor diegene die ons gemachtigd hebben geldt dat deze maand het abonnementsgeld automatisch (minus een korting van 1,50!) geïnd zal worden. Betalen via de bank: maak 11,50 over op rabobanknummer onder vermelding van ABONNEMENTEN 2014, POSTCODE en HUISNUMMER. Contant betalen: 11,50 in een envelop doen met NAAM en ADRES onder vermelding van abonnementen Lever de envelop in bij het redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek. Abonnees uit Hilvarenbeek en Diessen betalen 14,00. Let op: Onze bezorgers komen NOOIT langs voor het innen van het abonnementsgeld. Betaal dus niet als er iemand langs komt die zegt namens 't Kleppermenneke te komen. Dit geldt ook voor de nieuwjaarswensen, onze bezorgers komen hier niet bij u langs de deur. Onze adverteerders willen we weer bedanken voor hun bijdrage, zonder hun steun is het niet mogelijk om dit dorpsblad betaalbaar te houden. Ook onze hartelijke dank aan alle personen die telkens weer aan dit dorpsblad meewerken. 't KLEPPERMENNEKE WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN EN DE BESTE WENSEN VOOR 2014!!!

3 Agenda 20 dec Inzamelen gft-afval 23 dec Inzamelen kunststofafval 4 jan Oud papier 17 jan KPJ Hypnotiseur 18/19 jan Toneel in de Kèkert 22/24 jan Toneel in de Kèkert 25 jan Toneel in de Kèkert 29 jan Debat Beek draait door 7 feb Uitwisselen etsen en Culturele avond 21 mrt Kledinginzameling Reshare BS de Wingerd Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 16 jan. Kopij aanleveren voor zondagavond 13 jan uur. Iedere eerste maandagavond van de maand om uur liederentafel van de Schutterzangers in Schuttershof.Vrije toegang.

4 Felicitaties 19 dec Anne van Eekelen 21 dec Rik van Gerven 21 dec Lars Trommelen 23 dec Gijs Abrahams 23 dec Marga Hesselmans 25 dec Anita van Mol 30 dec Fenne Bekker 30 dec Bert Wouters 31 dec Rik Pullens 01 jan Daan Timmermans 01 jan Toos Cattenstart 01 jan Ton van de Wouw 02 jan Ferdi Damen 02 jan Alda Roozen 04 jan Sven v.d. Boom 05 jan Esther Soetens 05 jan Gijs vd Heijning 06 jan Margot de Kok 06 jan John de Jong 07 jan Kaëla Wouters 08 jan Els van Roovert 08 jan Rob v.d. Biggelaar 08 jan Marc van Dal 09 jan Jo v Eekelen 09 jan Wil van der Straaten 09 jan Bas van Gurchom 12 jan Corean van Gerven 12 jan Johan van der Straaten 14 jan Imana Wouters 14 jan Sanne van der Minne 15 jan Sjannie de Beer Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

5 Bouw Veranda Schuttershof Zoals al eerder aangekondigd wordt er ter verfraaiing van de voorgevel van Schuttershof een nieuwe veranda gebouwd. De constructie is van staal met aan de bovenkant een houten lijst erop en met een houten plafond. De staalconstructie wordt gemaakt door Reijrink Konstruktiebedrijf Esbeek. De planning is dat maandag en dinsdag in de kerstweek (23 en 24 dec.) de plaatsing van de staalconstructie zal plaats vinden. Mogelijk dat de plaatsing wat overlast zal bezorgen voor het verkeer. Ik hoop dat iedereen hier begrip voor heeft. De bouw wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van Willem Reijrink en enkele medewerkers die als vrijwilliger de constructie gaan neerzetten. Als de staalconstructie is geplaatst wordt er een planning gemaakt voor het timmerwerk. Hiervoor zoeken we nog enkele vrijwilligers. Bij de kleur van de staalconstructie hebben we rekening gehouden dat we op een later moment de hele voorgevel een andere kleur willen geven. Het ontwerp van de veranda is gemaakt door onze binnenhuisarchitect Danny van Vliembergen die als vrijwilliger ondertussen al meerdere jaren betrokken is bij Schuttershof. Roel Hesselmans en Piet Verhoeven.

6 Coöperatie Nieuws Ontvangst Vietnamese delegatie Afgelopen week hebben we een delegatie ontvangen uit Vietnam. De groep bestond uit 13 personen waaronder ondernemers, overheidsmensen en afgevaardigden van een vereniging van kleine dorpen de zogenaamde traditional villages. Deze traditonal villages maken, in de vorm van huisnijverheid, veel toeristische producten die ze beter proberen te promoten Ze willen daarvoor coöperaties oprichten maar dat is vanuit de overheid niet zomaar toegestaan. Dat was de reden om met een studiereis te zien hoe de coöperaties in Nederland zijn georganiseerd. De Nederlandse NCR (Nationaal Coöperatieve Raad) organiseerde voor hen deze studiereis. De delegatie was een hele dag te gast in Esbeek. We hebben ze middels een uitgebreide presentatie laten zien hoe wij de leefbaarheid van ons kleine dorp m.b.v. een coöperatieve aanpak organiseren. Samen met hun bezochten we basisschool De Wingerd. Ze waren onder de indruk hoe vriendelijk ze daar werden ontvangen (natuurlijk op de foto met de kinderen en facebooken met het thuis-front). Daarna hebben we in de Leeuwerik gekeken naar het eerste en tweede startersproject. In Vietnam zijn dergelijke huizen drie maal zo duur als hier, vertelden ze. Roel Hesselmans en Piet Verhoeven.

7 Eindejaarsfeest Schuttershof Voordat op 1 januari de nieuwe alcoholwet van kracht gaat gaan we op zaterdag 28 december nog een keer met zijn allen feesten in Schuttershof! Speciaal voor de jeugd wordt er in d'n doel een dj-set georganiseerd met vijf deejays waaronder de Esbeekse Sjors van Dal. Ook aan de andere doelgroepen is gedacht. In de zaal geeft de band Just in K's met zangeressen Marike, Sandra en Lieveke een optreden en in het café kun je genieten van Ierse folk muziek van het duo Simply Folk. Voor ieder wat wils dus! De avond begint om uur en de entree bedraagt 5,-. Tot dan!

8 SPEURTOCHT en GPS-TOCHT Het is weer zover! Tijd voor een gezellige afsluiting van het jaar voor alle jeugd uit Esbeek. (dus ken je iemand uit Esbeek die niet in Esbeek op school zit laat het hem of haar dan ook weten!) De avond staat gepland op VRIJDAG 27 DECEMBER De speurtocht is voor alle kinderen van groep 1 t/m 5 van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom om uur in de kantine van sportpark den Hondsbosch. Voor een hapje eten en drinken wordt gezorgd. Om uur mogen je ouders je op komen halen in de kantine. Alle jeugd vanaf groep 6 t/m 2e jaar middelbare school is welkom om uur in de kantine van sportpark den Hondsbosch. Voor jullie is er een leuke GPS-tocht georganiseerd. Om uur is het afgelopen en mogen je ouders je op komen halen. Let op! Denk aan warme kleding en een zaklamp. Trek ook een reflecterend hesje aan. Dit is verplicht ivm de veiligheid! Als je wilt deelnemen aan de speurtocht (groep 1 t/m 5) of aan de GPS-tocht (jeugd vanaf groep 6 t/m 2e jaar middelbaar) vul dan onderstaande strook in en lever deze vóór zaterdag 21 december in bij: Jacqueline van Roovert Ten Loke 1 Of mail naar bendevan5roovertjes@hotmail.com (vóór 21 december). Hulp is ook hard nodig zowel bij de speurtocht als bij de GPS-tocht: Mocht je zin en tijd hebben om een groep kinderen mee te begeleiden of bij een spel te staan geef dit dan a.u.b. ook aan op onderstaande strook. Telefoonnummer Kantine : Groetjes van de commissie, Frank Grootjans Ellen van Gerven Hans Maillé Jacqueline van Roovert Richard van Heijst Mechelien Lambregts

9 Opgaveformulier Speurtocht NAAM:... GROEP: TELEFOONNUMMER: HULPOUDER(S): EVT. MOBIEL NUMMER HULPOUDER(S):. Kerstboom in Esbeek Cafetaria de Maarschalk heeft op dinsdag 17 december een kerstboom geplaatst op hun terras. Marianne en Herman zullen de boom van lichtjes en een piek voorzien. In samenwerking met basisschool de Wingerd gaan de leerlingen op school mooie kerstversieringen maken en deze op vrijdag 20 december in de boom hangen. De leerlingen kunnen hier een leuk prijsje mee winnen. De winnaars worden verdeeld in drie leeftijdscategorieën en in elke categorie winnen zowel een jongen als een meisje. De prijsuitreiking zal op deze vrijdag om +/ uur plaatsvinden bij de cafetaria. De kinderen die geen prijsje winnen, krijgen van cafetaria de Maarschalk een gratis frietje. Voor dit gratis frietje hebben de kinderen op school een bonnetje ontvangen, welke ze bij de Maarschalk kunnen inleveren. Tot 6 Januari zal de boom blijven staan en elke dag verlicht zijn tot 's avonds uur. Zo kunnen de kinderen in Esbeek trots zijn op de kerstboom, welke zij zelf hebben versierd en de Dorpsstraat 13 er sfeervol uit zal zien. Marianne en Herman wensen alle dorpsgenoten bij deze hele fijne feestdagen en een gezond 2014.

10 " In de Kèkert" Toneel " In de Kèkert" speelt op 18,19,22,24 en 25 januari 2014 het jaarlijkse winterstuk. Schrijf dit alvast in uw agenda en hou de data vrij. Vorig jaar hebben teveel mensen de voorstelling moeten missen omdat er zeer veel mensen zijn komen kijken en er niet genoeg plaats was. Wees er dus op tijd bij. Het stuk heet Midlifecrisis en appeltaart en is geschreven door Lisette Leenders. Adie van de Wouw heeft de regie in handen, Jan Pulles zorgt zoals elk jaar voor het decor, Ans Verhoeven is de trouwe perfecte behangster en de andere leden klussen bij waar nodig. Mariet Pulles is de onzichtbare kracht achter de coulissen. Dit jaar spelen: Astrid Lathouwers-Wilborts Ans Verhoeven-Schepens Paul Hesselmans Rachel Reijnen Adrie van de Wouw Jan Pulles Minke Verhoeven Ad Hesselmans Astrid van Egmond. OUD Papier inleveren Zaterdag 4 januari 2014 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek

11 Mark van de Veerdonk met 'Weltebarsten' in Cultureel Centrum Elckerlyc Je wordt bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. Vrijdag 14 februari 2014 in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek maak je het mee met de voorstelling WELTEBARSTEN van Mark van de Veerdonk. Weltebarsten. De titel zegt het al. Er zal weer veel gelachen worden tijdens de show van deze Brabantse cabaretier. De grapdichtheid is Veerdonkiaans hoog, tweemaal 50 minuten lang. 'Weltebarsten' is het 13e programma van deze onvervalste plattelandscabaretier en gaat over communicatie. Of eigenlijk het gebrek er aan. Hou op! We mailen, sms'en, twitteren en whatsappen ons drie slagen in de rondte maar begrijpen elkaar steeds minder, beweert Van de Veerdonk. Dat moet anders! Tijdens het programma haakt de contactgestoorde komiek definitief af en kraakt hij een telefooncel. Tot stomme verbazing van de winkelende consumenten om hem heen, tot ergernis van de autoriteiten maar tot groot vermaak van zijn publiek in de zaal. Dat lacht zich Weltebarsten.

12 Een uitstapje naar De Utrecht in december 2013 door Jan van Helvoirt Erg bekend is de grote excursie op Landgoed De Utrecht die plaatsvond op 9 september Een prachtige sliert van zwarte rijtuigjes vervoerde talloze prominenten uit de 'ontginningswereld' van de ene nieuwe beplanting naar de andere. De deelnemende groep aan de excursie een jaar later op 6 september 1912 bestond uitsluitend uit vertegenwoordigers van het verzekeringswezen. In Amsterdam werd het VII Internationaal Congres voor Verzekeringswetenschap gehouden. Een van de dagen werd ingevuld door een grote excursie naar Landgoed De Utrecht te Esbeek. Een extra trein vertrok om 8.05 uur vanaf het Weesperpoortstation met ongeveer honderd congresgangers met hun echtgenoten. Hoewel er ook excursies waren naar het Gooi, Leiden, Rotterdam, Noordwijk en Dortrecht, prefereerden de meesten toch om nu Esbeek te willen gaan bezoeken! Even na tien uur reed men Tilburg binnen, waarna een keurig versierde tram met het enthousiaste gezelschap naar Esbeek stoomde. De weg daarheen leverde niet veel natuurschoon op, schreef de Tilburgse Courant de volgende dag. Zoo kwam men omtrent half twaalf te Esbeek, een gehucht onder den rook van Hilvarenbeek. Daar wachtte een nieuwe verrassing, want het 'Zesde' uit Breda blies een welkomstlied toen men de tram uiteindelijk uitstapte. Op een zijweg, taai en drassig door de onophoudende regenval, stond een groot aantal overdekte Brabantse karretjes gereed, die de bezoekers in korte tijd naar de Houtvesterij brachten. Hiermee wordt de huidige brandtoren bedoeld, waar Sissingh ook zijn kantoor hield als houtvester later ook wel rentmeester geheten. Het oudere pand op de hoek van de Prins Hendriklaan werd in die tijd overigens nog Voorwerkerswoning genoemd. En zo was de grote groep aangekomen op het landgoed tussen de brandtoren en de vijver.

13 In september 1912 bezocht men de Julianahoeve met de fokstier Allereerst bezocht men de juist gebouwde Julianahoeve met de keurige melkstallen en de geweldige fokstier. De dames hadden kennelijk meer oog voor de heerlijke aardbeien in de vruchtbare kleurrijke moestuin. Tot slot bezichtigde men gezamenlijk de grote boomgaard met haar weelderige appel- en perenbomen. Dan schaarde men zich aan een tweetal tafels die rijk versierd klaar stonden in een tent bij de Houtvesterij met aan het hoofd de heren Neggerman en Ingenegeren. Dr. Kapteijns, wiskundig adviseur van verschillende levensverzekeringen, roemde het werk van de ontginners in Esbeek: ge hebt een stout stuk gedaan, het was een brutaal stuk zelfs, in deze onderneming geld te steken, maar de resultaten zullen schitterend zijn! Op maandag 2 december 2013 kreeg het landgoed wederom bezoek van een groep notabelen. Dit keer waren het onder andere de afgevaardigden van de Beekse politiek en de heemkunde, waarvan de rentmeester onlangs wijselijk lid is geworden, die het landgoed doorkruisten. Inzet was de besluitvorming van het gewijzigde en afgeslankte Integratieplan. Men keek naar monumenten, nieuwe burgerhuizen, boerderijen, natuurontwikkeling en grote aardappelvelden. Zal de huidige wethouder ook slechts oog voor het laatste gehad hebben?

14 Nieuwjaarsconcert 1 januari Waar? Schuttershof Wij nodigen u allen van harte uit om op Nieuwjaarsdag elkaar Gelukkig Nieuwjaar te komen wensen in uw vertrouwde café onder het genot van een drankje en genietend van een concert, verzorgd door uw vertrouwde blaasorkest, Zuutjes Aon. Zegt het voort en.. komt allen!!

15 Opening informatiecentrum Hilverglas druk bezocht en gezellig Onder grote belangstelling is op zaterdag 14 december het informatiecentrum van glasvezelcoöperatie Hilverglas geopend door burgemeester Ryan Palmen. Hij 'onthoofde' met een antieke sabel een fles champagne waarna alle aanwezigen een toast uitbrachten op het succes van Hilverglas. Direct vanaf dat moment tot de sluiting om 22.00u en ook op zondagmiddag ontving het informatiecentrum aan de Diessenseweg een grote hoeveelheid publiek. Men kreeg van de vrijwilligers van Hilverglas antwoord op vragen over glasvezel en over de coöperatie in het bijzonder. Velen besloten direct zich bij de coöperatie aan te sluiten en zo bij te dragen aan het mogelijk maken van een modern glasvezelnetwerk voor alle inwoners, door alle inwoners van de gemeente Hilvarenbeek. Hilverglas heeft als doel om op maatschappelijk verantwoorde, solidaire basis een glasvezelnetwerk aan te leggen waarvan iedereen in de gemeente gebruik kan gaan maken. Er wordt steeds meer data verstuurd voor communicatie zoals televisie, internet, , zorg-opafstand, beveiliging en onderwijs. Om die groei mogelijk te maken is nieuwe technologie nodig: glasvezel. Juist omdat die communicatie in de toekomst niet meer weg te denken zal zijn uit de samenleving, vindt Hilverglas dat deze technologie voor iedereen beschikbaar moet zijn, en ook dat mensen er iets over te zeggen moeten kunnen hebben. Daarom is Hilverglas opgericht als coöperatie, waarin de leden op democratische wijze inspraak hebben. Een coöperatie die het netwerk zonder winstbelang aanlegt en exploiteert, maar die gezonde concurrentie toestaat tussen aanbieders van diensten. Dat wordt mogelijk als minimaal 50% van de huishoudens in de gemeente, zowel in de zes kernen als in de buitengebieden, zich aansluit bij Hilverglas en in de toekomst diensten als tv, internet en telefonie afneemt via de coöperatie.

16 Geïnteresseerden kunnen voor inschrijving of met vragen terecht in het informatiecentrum op woensdag ( u), vrijdag ( u) en op zaterdag ( u). De eerste initiatieven voor Hilverglas dateren al uit 2011 en hebben in juli 2013 geleid tot de officiële oprichting van Coöperatie Hilverglas u.a. Sindsdien timmert een groeiende, gedreven groep deskundige vrijwilligers hard aan de weg om een coöperatief geëxploiteerd glasvezelnetwerk mogelijk te maken in Gemeente Hilvarenbeek.

17 Beste inwoners van Esbeek Ik wil u hierbij heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u mij het afgelopen jaar gegeven heeft om mijn functie als dorpsondersteuner gestalte te geven. Ik heb nu een volledig jaar in deze functie gewerkt en mag wel zeggen dat het een succesvol jaar is geweest. Ook de gemeente Hilvarenbeek denkt er zo over en daarom heeft de Coöperatie toestemming gekregen om door te gaan met de Dorpsondersteuner. Ik ben hier natuurlijk heel erg blij mee, want ik vind het echt leuk om te doen. Mede dankzij u heb ik deze functie vorm kunnen geven en ik ben heel blij met alle (hulp)vragen die ik samen met u heb kunnen oplossen hoe klein of groot deze ook waren! Ook in 2014 hoop ik dat u de weg naar mij weer zult vinden. Ik zal u weer graag bijstaan bij al uw (hulp)vragen op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn. Er gaat erg veel veranderen in de zorg, dus kan ik me voorstellen dat u hier zeker vragen over heeft of gaat krijgen. Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen kunnen kijken hoe dit op te lossen. Weet u nu niet zeker of een vraag bij mij thuis hoort, stel hem dan toch gerust! Ik zal dan samen met u deze (hulp)vraag bespreken en kijken of we deze samen kunnen proberen op te lossen of dat ik u de weg wijs naar de juiste persoon of instantie. Rest mij nog om u allemaal hele fijne feestdagen toe te wensen en een gelukkig, gezond en vooral heel gezellig Nieuw Jaar. Mijn motto voor 2014: Maak van je hart geen moordkuil, maar neem contact op met uw Dorpsondersteuner! Miriam. Miriam Hooijer-Hordijk Oude Trambaan EN Esbeek dorpsondersteuneresbeek@mail.com Of via de rode button op de website esbeek.eu

18 TULDANIA-NIEUWS Rikavond en toepavond vrijdag 3 januari. Op vrijdag 3 januari organiseert SV Tuldania weer de jaarlijkse rikavond. Deze avond is bestemd voor iedereen ( lid of geen lid ) die graag een gezellig kaartje wil leggen. De avond begint om uur in de kantine van D'n Hondsbosch. Nieuw is dit jaar dat er ook voor de toepers onder de kaarters gelegenheid is om deel te nemen. Voor het eerst namelijk is er dit jaar ook gelegenheid om te toepen en daarmee een gooi naar de prijzen te doen. Er zijn namelijk nog leuke prijzen te winnen om het nieuwe jaar nog beter te beginnen. Dus tot vrijdag 3 januari allemaal!!!

19 Oudejaarsloop Achil'87 te Hilvarenbeek Het sportieve jaar 2013 zit er weer bijna op. Atletiekvereniging Achil'87 uit Hilvarenbeek laat dit jaar echter nog één keer van zich horen. Wedstrijdlopers en trimmers kunnen voor de laatste keer in 2013 hun sportieve prestaties laten zien en wellicht verbeteren. Achil'87 organiseert op Oudejaarsdag dinsdag 31 december 2013 namelijk voor de 29e maal haar traditionele "Oudejaarsloop"; een evenement met een snel parcours. Het parcours ligt wederom op de bekende ronde: Papenstraat, Bolakker, Hoog Spul, Veldhoven, Rogier van Leefdaelstraat, Papenstraat. Menig deelnemer heeft in het verleden tijdens de Oudejaarsloop zijn beste jaarprestatie geleverd. Het programma is als volgt: uur de 5 km, uur de 1 km (jeugd) en om uur start de 10 km. Voorinschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 24 december via en kost voor 1 km 1,00; 5 km 3,50 en 10 km 4,00. U hoeft dan op de wedstrijddag enkel uw startnummer af te halen aan een speciale tafel en niet in de rij te staan. Na-inschrijven kan vanaf uur tot een half uur voor de wedstrijd in de gymzaal achter basisschool De Driehoek aan de Papenstraat te Hilvarenbeek. Achil 87 verzoekt deze lopers tijdig te komen om de inschrijving vlot te laten verlopen. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig in de gymzaal. Na de loop staan limonade, koffie, thee, warme chocolademelk en niet te vergeten erwtensoep voor u klaar. Voor nadere informatie, kan men de website raadplegen. Dus nog voor u zich de champagne en oliebollen laat smaken en het vuurwerk aanschouwt, verwelkomt Achil'87 u nog graag bij dit sportieve evenement in Hilvarenbeek. Ook toeschouwers zijn van harte uitgenodigd!

20

21 Wedstrijd met twee gezichten van Tuldania. Er moest eigenlijk iets recht gezet worden. De herinnering aan de magere overwinning tegen Molenschot en het verlies tegen UVV'40 moest worden weggepoetst. De lukte maar gedeeltelijk, een 2-0 achterstand werd nog teniet gedaan maar het gelijkspel tegen laagvlieger Berkdijk voelde niet als een overwinning. De eerste helft was buitengewoon slordig. Enorm veel onnodig balverlies zorgde er voor dat het spel zich te vaak op de Esbeekse helft afspeelde. En dan vallen er soms ongelukkige doelpunten. Invaller Twan de Kort keepte uitstekend maar was kansloos tegen een van richting veranderde vrije trap. Even later werd het nog erger. De doorgebroken spits omspeelde de wederom kansloze Twan en schoof de bal in het net. Daar was het Esbeekse publiek niet voor gekomen. Veel aanvallende aspiraties waren er niet te melden, Rien van de Wouw had wel een strafschop verdiend na een ongelukkige overtreding. De neus van de scheids bloedde. Maar Tuldania bakte er weinig van, het was het allemaal net niet. Trainer Fred Smulders greep in met twee wissels. De van een blessure herstellende Thijs Hesselmans en de nog een beetje geblesseerde Jibbe Soetens brachten meer aanvalskracht. Toen ook nog goaltjesdief Sven van den Boom in het elftal werd gebracht en Tuldania met man tegen alle schroom van zich af speelde kwam er druk op het doel van Berkdijk. De schuiver van Niek Snels in de hoek werd niet al te best beoordeeld door de keeper, 2-1. En even later was het weer raak. Rien van de Wouw scoorde met het hoofd. De winst lag voor het grijpen maar het mocht niet zo zijn. Verder dan een bal tegen de paal en een redding op de doellijn kwam Tuldania niet meer. Toch twee punten verspeeld, jammer.

22 Adrianus geloofsgemeenschap Op vrijdag 29 november is op 89-jarige leeftijd overleden onze medeparochiaan Piet Smolders. Donderdag 5 december jl heeft de crematieplechtigheid plaatsgevonden. Woensdag 11 december jl. overleed op 67-jarige leeftijd onze dorpsgenoot Jan Pulskens. De crematieplechtigheid vond plaats op zaterdag 14 dember. Kerstmis: Met Kerst zullen er vieringen zijn in de zaal van Schuttershof. Wij willen graag de traditie in ere houden om samen met jong en oud kerst te vieren. Op Kerstavond om u. is er een gezinsviering met een kerstspel door kinderen en met muziek en zang door kinderkoor en jong talent. Op Eerste Kerstdag om u. is er een Kerstviering met medewerking van Laus Deo. Intenties tijdens deze vieringen zijn voor overleden ouders van Eekelen van Meer, overleden ouders Oerlemans Kerkhofs en Wim Gerritsen. Intenties zijn gratis en kunnen worden opgegeven bij Ellen van Gerven, tel of voor aanvang van de dienst ter plaatse.

23 Gemuts (van onder de muts) In deze laatste muts van het jaar Ga ik traditioneel terug kijken En of dat voor u belangrijke zaken waren Zal na de laatste strofe blijken. Januari startte met verschillende veranderingen Niet alleen Schuttershof kreeg een nieuw gezicht Ook voor het ophalen van het afval Werd een driewekelijkse cyclus opgericht. Het was wel even wennen Maar uiteindelijk loopt alles goed Als je tenminste goed onthoudt Wanneer welke bak naar buiten moet. Carnaval was weer gewoon: Een groot Esbeeks volksfeest Met dit jaar Prins Rien aan het roer Is het weer heel gezellig geweest. Toen kwam het voorjaar dat niet kwam Witte Donderdag was echt wit En Paaseieren zoeken in de sneeuw Geeft niet aan dat je tegen de lente aan zit. Kort daarna kwam in juni voor velen Een echt tragisch moment: De kerk ging definitief op slot Daaraan raak je als gelovige nooit gewend. De zomer die was in één woord: schitterend Als je tenminste kijkt naar het weer En het najaar leek opeens onstuimig: De bomen voor de kerk gingen één voor één neer. De Muts

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Van harte gefeliciteerd allemaal! 15 december 2017 - nummer 8 Belangrijke data Donderdag 21 december Kerstviering/ herdertjestocht 23 december tot 7 januari Kerstvakantie Maandag 8 januari Kleuters thema; Natuur en techniek Vrijdag 12

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

11 Maart 2015. Gefelicitaart

11 Maart 2015. Gefelicitaart Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 11 Maart 2015 Gefelicitaart 12 mrt. Jelle gr. B 12 mrt. Tibbe gr. A 12 mrt. Kris gr. 6 13

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 15 11 september 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 16 24 sept 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Hallo (Nummer 11, 21 mei 2016 )

Hallo (Nummer 11, 21 mei 2016 ) Hallo (Nummer 11, 21 mei 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Schoolfotograaf Koningsspelen Agenda Nieuws uit

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2014 NR. 379

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2014 NR. 379 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2014 NR. 379 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD BLOEMSCHIKKEN 4 BILJARTEN 5 BREEDBAND INTERNET 6 CONTRIBUTIE 7 VERJAARDAGEN 8 ADRESSEN AGENDA MAART 2014 nr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Thema s Trefwoord Week 47 Thema: Kleding Kleding: je hebt er iets mee of niet. De officier Naäman heeft er duidelijk iets mee. Hij is een belangrijk

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

HERINNERINGEN. tante Nel. van de kinderen van Brand en Greet. aan

HERINNERINGEN. tante Nel. van de kinderen van Brand en Greet. aan HERINNERINGEN van de kinderen van Brand en Greet 1 aan tante Nel Anneke van Brand en Greet: Utrecht, Gr. v. Prinstererstaat 26. Vijf december, 1933? Sinterklaasavond. In gespannen afwachting van de komst

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief November 2015 Jaargang 22, nummer 11 In dit nummer: Van het bestuur 3 Ilja Drost stelt zich aan u 4 voor AIC de Kempen 5 Studeren met autisme 6 Colofon 7/8/9 Pagina

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 19 januari Wendy compensatieverlof 21 januari Oudercafé 23 januari Voorleesontbijt 26 januari MR-OR vergadering

die de komende weken plaatsvinden 19 januari Wendy compensatieverlof 21 januari Oudercafé 23 januari Voorleesontbijt 26 januari MR-OR vergadering Het laatste nieuws over OBS De Bolderik Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie januari 7 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 13 januari Gezamenlijke ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Nieuwsbrief januari 2013. Alle leden nog de beste wensen voor 2013. Bomenwacht Nederland is de nieuwe sponsor van de competitie. Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Dag Datum Wedstrijd Plaats Afstand zondag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 13 3 juli 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren Welzijn op recept Welkom bij SWOA. Uw huisarts heeft u met ons in contact gebracht. De dokter kan u op dit moment geen passende behandeling (meer) bieden. Toch voelt u zich niet lekker, of heeft u pijn.

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Zaterdag 14 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Vrijdag 13 maart 2015 Ophalen oud papier. Lopers zijn: Smit (lindenstr)(2014),

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie