8 Riante villa s in L Avenue Hoek van Holland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "8 Riante villa s in L Avenue Hoek van Holland"

Transcriptie

1 8 Riante villa s in L Avenue Hoek van Holland

2 2 Laat u betoveren......door strand en zee De locatie is een droom. Op de rand van het groene Westland en de duinen zal DuinVlinder worden gerealiseerd. Acht vrijstaande villa s in het stijlvolle nieuwbouwproject binnen de nieuwe wijk L Avenue in Hoek van Holland. Misschien wel de meest ontspannen locatie in de Randstad. De architectuur sluit nauw aan bij de directe omgeving en ademt die speciale, relaxte sfeer die de kuststreek eigen is. Het brede zandstrand en de nabijheid van de Nieuwe Waterweg geven u een immens gevoel van ruimte. 3

3 Maak kennis met de aantrekkelijke Dokter Kniplaan Dokter Diamantlaan nieuwe wijk L Avenue De nb ur gw eg Du inv lin de r L Avenue an D ir k v 4 5 Dokt er Kn L Avenue is een nieuwe wijk op een prachtige locatie in Hoek van Holland. De 400 woningen zijn inmiddels grotendeels gebouwd. De wijk is erg mooi om te zien, vanwege de architectuur die geïnspireerd is op de duinvilla s uit het Noord-Holland van de jaren dertig. L Avenue heeft een aangenaam dorpse sfeer en er is veel aandacht voor groen en ruimte. iplaa n Ook de ligging is fijn. Den Haag en Rotterdam liggen verrassend dichtbij. Wonen in L Avenue betekent eindeloos fietsen en wan delen door de duinen. Op loopafstand vindt u het open baar vervoer. Scholen, sportverenigingen, alles voor een levendig en gezellig gezinsleven is in de buurt te vinden!

4 de Atalanta......en de Sigma 6 7 Met optie erker in voorgevel Elke strandvilla heeft een achtertuin grenzend aan het water. De architectuur varieert van stijlvol traditioneel tot lekker eigentijds. Alle villa s hebben een woon oppervlak van 187m 2 met een zeer grote woonkamer. De kavels zijn ook ruim. De oppervlakten starten vanaf maar liefst 360m 2. In DuinVlinder kunt u kiezen uit twee verschillende strandvilla s. De Atalanta en de Sigma, beide net zo mooi als de vlinders die deze namen dragen. Maak allereerst kennis met het type Atalanta. Deze villa is uniek van wege de moderne gevel, met veel glas en fraaie sierluiken. Minstens net zo bijzonder is de Sigma. De gevel van deze Voor beide typen geldt: Woonoppervlak ca. 187m 2 Zeer grote woonkamer Standaard 5 slaapkamers Kavelgrootte vanaf ca. 360m 2 Rondom tuin; achtertuin grenzend aan water Opstelplaats voor twee auto s op eigen terrein Duurzaam wonen met lage energielasten Diverse uitbreidingsmogelijkheden Met optie erker in voorgevel villa heeft een wat meer klassieke uitstraling. De villa s in DuinVlinder zijn échte strandvilla s. Daarom heeft de architect bewust gekozen voor kleuren die aansluiten bij het duin landschap en voor het gebruik van sierluiken aan voor- en achterzijde.

5 9200 duinvlinder plattegronden slaapkamer 1 16,7 m 2 woonkamer / keuken 75,8 m 2 berging ,5 m Afgebeelde plattegronden zijn van het type Atalanta. Type Sigma heeft dezelfde indeling, met afwijkende gevel hal 8,2 m 2 badkamer 6,2 m slaapkamer 2 13 m 2 slaapkamer 3 8,8 m begane grond eerste verdieping Schaal 1:100 Schaal 1:

6 duinvlinder plattegronden 3100 slaapkamer 5 10,8 m overloop 10,1 m slaapkamer 4 11,7 m tweede verdieping Schaal 1:100 Type Atalanta met optie erker in zijgevel

7 opties Zo maakt u uw droomhuis compleet! Uw strandvilla helemaal eigen maken, zodat het uw unieke woning wordt. Waar u helemaal uzelf kunt zijn. Hoe u dat kunt doen? Maak een keuze uit de volgende opties: Glazen pui in de voorgevel van de berging Garage Glazen luifel boven de voordeur Erker linker zijgevel Erker voorgevel (3-raams voor type Atalanta en 4-raams voor type Sigma) Extra dakkapel slaapkamer 4 Dakterras Raam in zijgevel van slaapkamer 1 laten vervallen Duurzaamheid De woningen in DuinVlinder zijn voorzien van zonnepanelen. Hiermee voldoen zij aan de actuele eisen voor nieuwbouw op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. U draagt een steentje bij aan een beter milieu en profiteert tegelijkertijd van een lagere energierekening. Naast zonnepanelen, zijn de woningen eveneens voorzien van hoogwaardige warmte-isolatie in de gevels, begane grondvloer en de daken. De gehele woning wordt standaard voorzien van vloerverwarming. De ventilatie van de woningen wordt verzorgd door een natuurlijke toevoer via zelfregelende ventilatieroosters en een energiezuinige mechanische afzuiging. De voordelen van zonnepanelen op een rijtje: Lage energierekening Minder afhankelijk van energieprijs Elektriciteit over? Verkoop het aan uw energiebedrijf en verdien er geld mee. Schone en 100% duurzame energie Vermindering CO2-uitstoot Nauwelijks onderhoud Bewezen veilig en betrouwbaar Voorbeeld Een gemiddeld gezin in Nederland verbruikt circa kwh per jaar. Op elke woning in DuinVlinder worden 8 zonnepanelen geplaatst. Per paneel is de gemiddelde opbrengst ca. 260 kwh per jaar. Bij 8 panelen is de jaar opbrengst indicatief circa kwh. Dit betekent dat circa 60% van het energieverbruik kan worden opgewekt met zonnepanelen.* *Dit voorbeeld geeft een indicatie van de mogelijke besparing op energielasten. Omdat de feitelijke energieopbrengst en het feitelijke energieverbruik afhankelijk zijn van diverse factoren, kunt u aan deze indicatie geen rechten ontlenen.

8 Voordelen nieuwbouw De aanschaf van een nieuwbouwwoning heeft naast duurzaamheid nog veel meer voordelen en prettige bijkomstigheden. Een nieuwbouwwoning is namelijk: Onderhoudsarm Dankzij het gebruik van moderne, duurzame materialen heeft u de eerste jaren nauwelijks onderhoud aan uw nieuwbouwwoning. Energiebesparend Een nieuwbouwwoning heeft een lage energierekening vanwege een laag energie verbruik conform energie - label A. Zo draagt u ook nog uw steentje bij aan het milieu. Naar uw eigen smaak in te richten Uw nieuwbouwwoning is spiksplinternieuw. Er heeft nog niemand in gewoond. Daarom kunt u alles vanaf de basis precies zo inrichten als u wilt. Rustig en comfortabel Dankzij het gebruik van moderne isolatietechnieken is uw nieuwbouwwoning goed geïsoleerd tegen geluid en tevens tegen kou en warmte. Het binnenklimaat kan naar eigen wensen worden aangepast. Voordeliger Over uw nieuwbouwwoning hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. Ook de besparing op energielasten scheelt weer een hoop kosten. Veiliger Nieuwbouwwoningen zijn veiliger dankzij standaard uitrusting met professioneel rookalarm en moderne sloten. Ook bij het ontwerp van nieuwbouwwijken is rekening gehouden met de nieuwste inzichten als het gaat om veiligheid. Uw verkoopadviesteam Is een strandvilla van DuinVlinder uw droomhuis? Dan is de verkoop van uw huidige woning ónze zorg. Dat staat als een huis. Het professionele makelaarsteam van DuinVlinder staat namelijk voor u klaar. Zij geven graag een vrijblijvend advies over de verkoop van de huidige eigen woning. Tevens geven zij een reële indicatie van de verkooptijd van de woning. Door de huidige lage rentestand is het extra aantrekkelijk om te kopen. Indien gewenst, helpen zij u ook graag bij de financiering en hypotheek. Zo kunt u zonder problemen doorstromen. Binnen no time kunt u zich volledig richten op uw nieuwe droomhuis. Is dat geen heerlijk idee? Zorgeloos kopen Na aankoop van de woning maakt u kennis met uw persoonlijke klantadviseur van Schouten. Wat kan de klantadviseur voor u betekenen? U krijgt advies en begeleiding vanaf de allereerste stappen in het bouwproces tot en met de oplevering. Ook wordt er, zoveel als mogelijk, rekening gehouden met alle individuele woonwensen. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat u als koper een wijziging wilt doorvoeren. Het is dan de taak van de klantadviseur om deze te toetsen en ervoor te zorgen dat deze wijziging tijdig en aan de juiste projectmedewerkers wordt doorgegeven. Ook verzorgt de klantadviseur nieuwsbrieven, om ervoor te zorgen dat kopers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. De klantadviseur is de schakel tussen de kopende en de bouwende partij. Daarnaast houdt de klantadviseur contact met betrokken partijen zoals de uitvoerder, showrooms en onderaannemers. Met andere woorden: de klantadviseur ondersteunt en begeleidt u tijdens de bouwperiode van uw droomhuis!

9 ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE Inleiding Deze verkoopbrochure heeft tot doel geïnteresseerden een goede indruk te geven van het project en de woningen daarin. Naar aanleiding hiervan kunt u zich inschrijven voor een woning in het project. Na inschrijving kunt u tijdens de toewijzingsprocedure als kandidaat voor een bouwnummer geselecteerd worden. U ontvangt hiervan bericht. Eveneens ontvangt u een complete set stukken waarin veel meer gedetailleerde informatie is opgenomen, zoals tekeningen, technische omschrijving, procedure meer- en minderwerk, meer- en minderwerklijsten, een concept-koopovereenkomst voor de verwerving van de grond en een concept-aannemingsovereenkomst voor de bouw van de woning. Deze stukken vormen de basis van de uiteindelijke koop- en aannemingsovereenkomst. Deze verkoopbrochure maakt daar geen onderdeel vanuit. Meer- en minderwerk Tegen meerprijs kan uw woning worden afgewerkt naar uw persoon lijke wensen binnen een in de contractstukken aangegeven kader. De eventueel op de tekeningen in deze brochure aangegeven keuze mogelijkheden behoren niet tot de standaard levering. U kunt de kosten hiervoor terugvinden op de meer- en minderwerklijsten of het optieboek. In de contractstukken treft u ook richtlijnen aan voor het kenbaar maken van uw individuele wensen. Het uitvoeren van werkzaamheden door andere partijen dan Schouten is tijdens de bouw niet toegestaan. Betalingen De termijnen en de wijze van betaling worden vermeld in de koop over eenkomst en de aannemingsovereenkomst. De termijnen aangegeven in de aannemingsovereenkomst zijn geheel volgens de Woningborg-richtlijn. Verzekering Alle woningen zijn tijdens de bouw verzekerd. Vanaf de dag waarop uw woning wordt opgeleverd, dient u zelf voor een opstalverzekering te zorgen. U bent hiervoor verantwoordelijk. Van Schouten krijgt u tijdig opleveringsinformatie. Wijzigingen Bouwen is nog steeds een ambachtelijke zaak. Detailwijzingen in ontwerp, constructie en afwerking zijn voorbehouden aan Schouten. Ook ten aanzien van wijzigingen die voortkomen uit wet- en regelgeving van de overheid en/of nutsbedrijven moeten wij een voorbehoud maken. De perspectieftekeningen en eventuele foto s in deze brochure geven slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. inmeting. De inrichting van de openbare ruimten (wegen, groenvoorzieningen en parkeerplaatsen) is slechts een impressie ontleend aan de gegevens van de gemeente Rotterdam. U dient er rekening mee te houden dat deze nog kunnen wijzigen. Daarnaast kunt u ter plaatse van de bouwlocatie de bestaande situatie waarnemen. Voor eventuele (toekomstige) wijzigingen kan Schouten geen verantwoordelijkheid nemen en/of aansprakelijkheid aanvaarden. Bouwbesluit De woningen voldoen aan het Bouwbesluit zoals geldend ten tijde van het indienen van de aanvraag om bouwvergunning. In het Bouwbesluit worden andere namen van ruimten in de woning toegepast dan in gewone spreektaal. Begrippen zoals hal, woonkamer, keuken, slaap kamer en dergelijke worden niet gebruikt. In het Bouwbesluit wordt gesproken over verblijfsgebied, verblijfsruimten, verkeersruimten en andere ruimten. In het lijstje hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van naamgeving die op uw woning van toepassing kan zijn. Benaming Bouwbesluit Verblijfsruimte Verkeersruimte Bergruimte Technische ruimte Badruimte Buitenruimte Onbenoemde ruimte Benaming in deze brochure Woonkamer, keuken/ eetkamer, slaapkamer Entree, hal, overloop, trap Berging Opstelruimte voor c.v. en m.v. Badkamer Terras, balkon Vide, bergkast, kast, zolder, vliering Woningborg-garantie De woningen worden verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg, waarbij Schouten is aangesloten. Een dergelijk certificaat kan alleen worden verstrekt aan ondernemingen die zijn ingeschreven bij Woningborg. Zij voldoen aan de stringente technische eisen die worden gesteld, alsmede wordt getoetst of de omvang van het plan de financiële en technische capaciteiten van de ondernemers niet te boven gaan. Voor eengezinswoningen en appartementen zijn door Woningborg verschillende richtlijnen opgesteld. Bij dit project sluit u de koop overeenkomst van de grond af met Schouten De Jong en de aan nemings overeenkomst voor de bouw van de woning met Bouw- en aannemersbedrijf Schouten. Bij koop van uw woning, ontvangt u de kopersinformatiemap. Hierin is tevens het door Woningborg uitgegeven boekje Woningborg Garantie- en Waarborgregeling 2010 opgenomen. In dit boekje treft u informatie aan over de garantieregeling, de garantienormen en het reglement van inschrijving etc Maatvoering De op de tekeningen in deze brochure aangegeven maten zijn circa maten in millimeters. Bij de maat tussen wanden is geen rekening gehouden met enige wandafwerking. Situatietekening In de situatieschets treft u in de kavels van de woningen bouwnummers aan. Tijdens de bouw worden deze nummers door alle betrokkenen gehanteerd in officiële stukken en correspondentie als referentie aan de betreffende kavel. Deze nummers hebben echter niets van doen met uw toekomstige adres. In de loop van het bouwproces worden door de gemeente de straatnaam en huisnummers definitief vastgesteld en met u gecommuniceerd. De situatietekening in deze brochure is bedoeld om u een indruk te geven van de ligging van de bouwkavels in het bouwplan. Deze tekening vormt geen onderdeel van de contractstukken. De juiste maten van de kavels worden vastgelegd na Extra zekerheid (opschortingsrecht) Conform de wettelijke bepalingen inzake de koop van onroerende zaken en aanneming bieden wij u als koper extra zekerheid met betrekking tot de afhandeling van de bij oplevering genoteerde opleveringspunten. Dit zogenoemde opschortingrecht staat omschreven in de algemene voorwaarden van de te tekenen aannemingsovereenkomst. Ten behoeve van deze regeling zal via de notaris een bankgarantie van 5% van de aanneemsom worden afgegeven door Schouten.

10 Technische omschrijving Bouwnummers: 1 t/m 8 Fundering De woningen zijn gefundeerd op betonnen heipalen en balken. Vloeren De begane grondvloer is een betonnen systeemvloer, geïsoleerd. De verdiepingsvloeren zijn vloeren van beton. De vloeren zijn afgewerkt met een dekvloer. De vloeren van de badkamer en de toiletruimten zijn betegeld. Wanden De dragende wanden zijn van kalkzandsteen. De binnenspouwbladen zijn van kalkzandsteen. De niet-dragende binnenwanden zijn van gasbeton- of gipsblokken. In de badkamer (tot plafond) en in de toiletruimten (tot 1.50 m + vloer) zijn wandtegels aangebracht, wanden boven het tegelwerk zijn afgewerkt met spuitpleister. De woning wordt behangklaar opgeleverd, echter niet behangen. Gevels De buitengevel is van baksteenmetselwerk, geïsoleerd met een in de spouw opgenomen isolatieplaat. Boven de kozijnen komen waar nodig stalen lateien. Ter plaatse van gemetselde borstweringen komen onder de kozijnen keramische raamdorpelstenen. Daken De platdakconstructie van de aanbouw aan de achterzijde en optionele erkers is voorzien van isolatiemateriaal en dakbedekking. Het schuine dak is van hout met isolatie en wordt voorzien van keramische dakpannen. De dakkapel bij de trap is van plaatmateriaal en een bitumineuze dakbedekking. Hemelwaterafvoer en goten De hemelwaterafvoeren zijn van pvc. De goten zijn van zink. Plafonds Alle betonplafonds van de woning m.u.v. de meterkast, zijn met spuitwerk afgewerkt. De onderzijde van de schuine dakvlakken op zolder worden wit gesausd. Kozijnen, ramen- en deuren De buitenkozijnen en ramen zijn van hardhout, dekkend gebeitst in kleur. Houten sierluiken op voor- en achtergevel. De woningentree- en bergingsdeur is van hout en dekkend gebeitst De binnendeurkozijnen zijn van vurenhout (zonder stofdorpel) in lichte kleur. De binnendeuren zijn fabrieksmatig in lichte kleur afgelakte stompe deuren. Beglazing Alle buitenlichtopeningen van de woningen zijn voorzien van blank hoogrendement isolerend dubbel glas. De bovenlichten van de binnenkozijnen worden voorzien van blank glas behalve van de meterkast, deze wordt van een dicht paneel voorzien. Trappen en hekken De trappen en traphekken binnen de woning worden uitgevoerd in vurenhout. De traphekken en trapbomen worden in lichte kleur geschilderd. Elektra, gas en water De meterkast wordt uitgevoerd conform voorschriften van de nutsbedrijven. In de meterkast aansluitingen en meters voor elektriciteit, gas en water, evenals aansluitpunten voor kabeltelevisie en een loze invoer telefoon. De wandcontactdozen zijn van het type inbouw, hoogte wandcontactdozen op ca. 300 mm + vloerpeil in alle ruimten uitgezonderd verkeersruimten, badkamer, berging en ter plaatse van de keuken. De schakelaars zijn van het type inbouw, geplaatst op ca mm + vloerpeil. Er zijn twee loze leidingen t.b.v. kabeltelevisie en telefoon: in woonkamer en slaapkamer 1. In elke volgende slaapkamer is een loze leiding t.b.v. telefoon of kabeltelevisie. De woning is voorzien van een schel en beldrukker nabij de voordeur. De woning wordt voorzien van zonnepanelen voor opwekking van elektriciteit. Sanitair Toiletruimte: witte closetcombinatie (hangend toilet) en wit fonteintje met verchroomde kraan. Badkamer: twee witte wastafels met planchet en spiegel, wit ligbad, betegelde douchehoek met draingoot en verchroomde mengkranen. Toiletruimte verdieping: witte closetcombinatie (hangend toilet). Keuken De woning wordt opgeleverd zonder keuken. De aansluitpunten zoals elektra in de vorm van wandcontactdozen en afgedopte gas-, water- en rioleringsaansluiting zijn aanwezig Verwarmingsinstallatie De woningen worden verwarmd door een individuele gasgestookte centrale verwarmingsketel met warmwatervoorziening. Deze heeft een hoog rendement (zogeheten HR-ketel). De woning is voorzien van vloerverwarming in de verblijfsen verkeersruimten op alle verdiepingen. Mechanische ventilatie De woningen worden voorzien van een mechanisch afzuigsysteem. Via kanalen wordt lucht afgezogen uit ruimtes waar vocht wordt geproduceerd zoals toilet, keuken en badkamer. Door middel van een regelaar in de woonkamer kan de ventilatie naar behoefte worden geregeld. Terreininventaris De bestrating van het eigen terrein bestaat uit betontegels: pad naar de entree en opstelplaats auto s.

11 Schouten ontwikkelt Natuurlijk is deze brochure niet meer dan een voorproefje van wat wij u graag aanbieden. Wij zijn Schouten. Wij ontwikkelen en bouwen woningen vanuit een heldere visie over de kwaliteit van leven en duurzaamheid. Wij vinden het ook belangrijk om u waar dat nodig is, de helpende hand te reiken als u de eerste stappen gaat zetten op het pad dat wellicht leidt naar de aankoop van een huis. Want Schouten bouwt en ontwikkelt voor u. Voor meer informatie over Schouten kijkt u op: Informatie en verkoop: OGA Makelaars Strandweg HV Hoek van Holland info@oga-makelaars.nl Frisia Makelaars Javastraat 1a 2585 AA Den Haag nieuwbouw@frisiamakelaars.nl duinvlinder.nl Disclaimer Schouten Bouw heeft er alles aan gedaan om de juiste informatie te verstrekken. Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud. Houdt u er rekening mee dat de informatie, de prijzen, de tekeningen en de maataanduidingen kunnen afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die in deze brochure wordt verstrekt. brickx.nl

Een plaatje aan de Pijnackerse Vaart.

Een plaatje aan de Pijnackerse Vaart. Genieten aan het water. Aan Spuikade is dat onder deel van elke dag. Elke woning heeft een tuin aan het water, die ook nog eens lekker beschut ligt. Ziet u uzelf al zitten? De 15 woningen zijn gelegen

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Modern wonen in historisch groen

Modern wonen in historisch groen Park Bolnes Modern wonen in historisch groen Technische omschrijving Park Bolnes fase 1 Voor meer informatie: Ontwikkeling van: PARK BOLNES BV. 2 Algemene Technische Informatie Fundering en heiwerk De

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Vliethaven te Leidschendam. Beknopte Technische Omschrijving Bouwnummers: 1 t/m 49 en bouwnummer 60 t/m 79.

Vliethaven te Leidschendam. Beknopte Technische Omschrijving Bouwnummers: 1 t/m 49 en bouwnummer 60 t/m 79. Vliethaven te Leidschendam Beknopte Technische Omschrijving Bouwnummers: 1 t/m 49 en bouwnummer 60 t/m 79. Fundering De woningen zijn gefundeerd op betonnen heipalen en balken. De woningen bouwnummer 35

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

Nabij de gezellige dorpskern van Wateringen. 16 Riante eengezinswoningen

Nabij de gezellige dorpskern van Wateringen. 16 Riante eengezinswoningen Nabij de gezellige dorpskern van Wateringen 16 Riante eengezinswoningen 2 Hier kom je thuis Hoe ziet jouw ideale buurt eruit? Knus en sfeervol, aangenaam rustig en liefst ook ruimtelijk? Maak kennis met

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Harmonie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Harmonie Heerhugowaard Land van Luna Type Harmonie Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type C/Csp/C1/C2sp/C3 5 Zijgevels type C1/C1sp/C3/C3sp 6 Doorsnede A - A 7 Begane grond

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE 2 PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING In villa 2 zorgt de ruime serre tegen de woonkamer aan voor een bijzondere woonervaring. Binnen en buiten is vrijwel één geworden. De

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE 4 PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Villa 4 is met recht een eyecatcher. Een opvallend diep perceel vanaf het erf tot aan de sloot. De villa heeft een heldere vorm en de

Nadere informatie

Nieuwveense Landen Meppel

Nieuwveense Landen Meppel VEEL PRIVACY IN RUIME ACHTERTUINEN STANDAARD ZEER COMPLEET PRACHTIGE LOCATIE OPTIMAAL WONEN in Nieuwveense Landen 4 eengezinswoningen Nieuwveense Landen Meppel GENIET VAN HET BUITENLEVEN IN MEPPEL 15 woningen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble Heerhugowaard Land van Luna Type Ensemble Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type A/A1 5 Zijgevels 6 Doorsnede 7 Begane grond type A / Asp 8 Begane grond typea4 / A1

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE 5 PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Villa 5 heeft de meest moderne uitstraling van het ensemble met een donker zinken voorgevel die over het dak heen doorloopt. De voorgevel

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE 3 PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Villa 3 ligt in het verlengde van het erf en heeft daarbij een ideale ligging op de kavel. De villa is het verst van de dijk gelegen

Nadere informatie

Heerlijk wonen in hartje Oosterbeek. Twee parkwoningen onder één kap

Heerlijk wonen in hartje Oosterbeek. Twee parkwoningen onder één kap Heerlijk wonen in hartje Oosterbeek Twee parkwoningen onder één kap Twee parkwoningen onder één kap Op de hoek van de C. Koningsstraat en de Weverstraat, die vanaf de Utrechtseweg naar beneden loopt, bevindt

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

17 RUIME WONINGEN AAN DE VREDERUSTLAAN DEN HAAG

17 RUIME WONINGEN AAN DE VREDERUSTLAAN DEN HAAG 17 RUIME WONINGEN AAN DE VREDERUSTLAAN DEN HAAG 17 RUIME WONINGEN Inhoud 5 Omgeving 7 Situatie 8 Woningtype A - tussenwoning 12 Woningtype B - Hoekwoning 16 Woningtype C - Hoekwoning met erker 20 Opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

8 twee-onder-een-kapwoningen. Waddenzee Nieuw Craeyenburch Nootdorp

8 twee-onder-een-kapwoningen. Waddenzee Nieuw Craeyenburch Nootdorp 8 twee-onder-een-kapwoningen Waddenzee Nieuw Craeyenburch Nootdorp riant wonen op eiland ameland Genieten van rust Uw woning ligt in een gebied waar ruimte en groen perfect in balans zijn: Nieuw Craeyenburch.

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

TYPE C 9 gezinswoningen aan de Heemstede - Amstelveen

TYPE C 9 gezinswoningen aan de Heemstede - Amstelveen TYPE C 9 gezinswoningen aan de - Amstelveen deheemseheeren.nl 2 Woningtype C Deze negen gezinswoningen liggen aan de tussen de bestaande bebouwing en de toekomstige woningen van type B. Ze worden gebouwd

Nadere informatie

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Villa 1 onderscheidt zich als het hoofdhuis in het ensemble. Centraal gelegen in Den Hoven en goed zichtbaar vanaf de dijk. Ook qua stijl,

Nadere informatie

Nieuwveense Landen Meppel

Nieuwveense Landen Meppel VEEL PRIVACY IN RUIME ACHTERTUINEN STANDAARD ZEER COMPLEET PRACHTIGE LOCATIE OPTIMAAL WONEN in Nieuwveense Landen 1 vrijstaande woning 10 twee-onder-een-kapwoningen Nieuwveense Landen Meppel GENIET VAN

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

12 MODERNE HERENHUIZEN

12 MODERNE HERENHUIZEN 12 MODERNE HERENHUIZEN half vrijstaande woningen Jac. P. Thijsselaan Stadshagen Zwolle Luxe Modern Ruim Energiezuinig Gasloos Breecamp Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt Breecamp.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Informatiepakket Flexbungalows La Chapelle Bosschenhoofd

Informatiepakket Flexbungalows La Chapelle Bosschenhoofd Informatiepakket Flexbungalows La Chapelle Bosschenhoofd 1. La Chapelle Wonen tussen het groen Aan de rand van Bosschenhoofd, met de groene landerijen van het Pagnevaartbos als achtertuin, wordt onder

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 1 RUWBOUW GROTE OPTIES 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES 1101 BEGANE GROND/ ACHTERGEVEL, optie aanbouw 2400 mm 1101.1 O Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Wonen zoals u wenst! S E M I B U N G A L O W S

Wonen zoals u wenst! S E M I B U N G A L O W S Wonen zoals u wenst! S E M I B U N G A L O W S INLEIDING In Mierlo wordt, dicht bij het centrum, een nieuw woongebied met een bijzondere uitstraling gerealiseerd. De naam van dit gebied is Luchen en is

Nadere informatie

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord 16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord Een woningbouwprogramma voor alle doelgroepen met ééngezinswoningen, tweekappers en bouwkavels voor vrijstaande woningen. 16 Fraaie tweekappers In Noord

Nadere informatie

Sittert. St.Odiliënberg

Sittert. St.Odiliënberg Sittert St.Odiliënberg SITUATIE Heerlijk wonen in St. Odiliënberg 20 twee onder één kap woningen Wonen in t groen Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Kleine Vos 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente

Nadere informatie

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Princenhil 46 Lage Zwaluwe Princenhil 46 Lage Zwaluwe Vrijstaand woonhuis op riant perceel met uitbreidingsmogelijkheden voor het bouwen van een garage en of carport gelegen op circa 745 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7333 10.7334 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 en in EUR GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 en in EUR 1

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE

PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE PLATTEGRONDEN IMPRESSIES VERKOOPINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Deze grootste villa onderscheidt zich als het hoofdhuis in het ensemble. Centraal gelegen in Den Hoven en goed zichtbaar vanaf de dijk.

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1 RUWBOUW GROTE OPTIES

Nadere informatie

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler 6 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie Liduinahof WONEN IN GEMEENTE LEUDAL Leudal is een gemeente die op

Nadere informatie

CENTRUM APPARTEMENTEN DEN BURG TEXEL

CENTRUM APPARTEMENTEN DEN BURG TEXEL Wijzigingen voorbehouden Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de architect, de constructeur en de adviseurs van dit plan. Omdat bij de bouw van

Nadere informatie

VIER DIJKWONINGEN & VIER HOFWONINGEN

VIER DIJKWONINGEN & VIER HOFWONINGEN VIER DIJKWONINGEN & VIER HOFWONINGEN NIEUW WONEN IN BESTAANDE WIJK Vier royale Dijkwoningen en vier sfeervolle Hofwoningen; mooi passend in de wijk, praktisch ingedeeld, comfortabel ruim en met een heerlijke

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) 11.921,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Atalanta

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Atalanta Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Atalanta 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Atalanta Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente Kampen

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Te huur: 35 nieuwe huurappartementen in s-gravenzandse Oostzijde

Te huur: 35 nieuwe huurappartementen in s-gravenzandse Oostzijde Bijzondere mediterrane architectuur! Te huur: 35 nieuwe huurappartementen in s-gravenzandse Oostzijde Inhoud Inleiding........................................................... 3-4 Situatieschets.........................................................

Nadere informatie

Zeer ruime vierlaagse woningen met terras. Ruime drielaagse woningen met diepe achtertuin. royale en duurzame woningen in voorburg

Zeer ruime vierlaagse woningen met terras. Ruime drielaagse woningen met diepe achtertuin. royale en duurzame woningen in voorburg 8 Zeer ruime vierlaagse woningen met terras 23 Ruime drielaagse woningen met diepe achtertuin royale en duurzame woningen in voorburg inhoud 3 Heerlijk wonen in een veel zijdige buurt 5 De combinatie die

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie