GAR SADHANA. Finca Argaga Islas Canarias La Gomera. Een kleinschalig project op mensenmaat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GAR SADHANA. Finca Argaga Islas Canarias La Gomera. Een kleinschalig project op mensenmaat"

Transcriptie

1 GAR SADHANA Finca Argaga Islas Canarias La Gomera Een kleinschalig project op mensenmaat We willen een vernieuwend levensproject op gang brengen dat gekenmerkt wordt door sterke waarden: sociaal, duurzaam, ecologisch, met een groot engagement vanuit een economie van het hart namelijk, geven en nemen in balans met mens en natuur.

2 Ons project wil antwoorden bieden aan de zoekende mens ook jongeren en ouderen. Met zelfrespect, gesteund op de beslissing en de wilskracht om zijn of haar leven zelf (opnieuw) in handen te nemen. Ook met veel respect voor de anderen door het delen van verantwoordelijkheid, het verlenen van bijstand, het bieden van gastvrijheid. Met een grote openheid naar de omgeving toe, zowel de mensen, de dieren als de natuur. Gar Sadhana staat open voor mensen die (soms ook tijdelijk) in groepswonen een meerwaarde zien, met als bijkomend voordeel dat gevoelens van eenzaamheid en onveiligheid op de achtergrond verdwijnen. Samen delen in hechte verbinding! Ons huis staat ook open voor mensen met een handicap. We streven naar een evenwicht tussen het privé leven en leven/werken in gemeenschap. Ieder wordt aangemoedigd om actief deel te nemen aan het leven in en om het huis zonder zijn/haar persoonlijkheid daarbij prijs te geven. Gar Sadhana is een groep van huisbewoners, zorgverstrekkers, kunstenaars en vrijwilligers die zich bereid verklaren voor het huis, de bewoners en de gasten verantwoordelijkheid op te nemen in functie van hun mogelijkheden en beperkingen. De centrale figuren in ons huis zijn de huisbewaarders. Zij zorgen voor een huiselijke sfeer, ze helpen bij het organiseren van de maaltijden en het coördineren van het onderhoud. Ze hebben aandacht voor de contacten van de bewoners onder elkaar en met de buitenwereld. Ze zijn kunstzinnig, therapeutisch onderlegd en geschoold, ze geven extra zorg aan lichaam, ziel en geest voor wie het nodig en nuttig is. Gar Sadhana staat ook open voor mensen van buitenaf. We richten ons sterk op de muzisch creatieve stroom met een aanbod van muziek, yoga, massage, meditatie, beeldend werken, wellness, fitness, werken in de siertuin, de moestuin en de boomgaard.

3 In Valle Gran Rey, op het eiland van de eeuwige lente, La Gomera, willen we overgaan tot de aankoop van Finca Argaga. Het gaat om een groot bestaand gebouw met zwembad in een eigen vallei. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan is adembenemend. De site is een groene, stille oase met terrastuinen en fruitbomen. Het ligt op wandelafstand van de kleine pittoreske haven (Vueltas) en de stranden van Valle Gran Rey (La Puntilla en La Playa). Een toplocatie in een uniek kader! We gaan de bestaande grote woning zonder al te veel extra kosten ombouwen tot vier afzonderlijke wooneenheden (cohousing). De 2 studio s en de gastenkamer worden door de huisbewaarder en mede eigenaar uitgebaat voor eco verblijfstoerisme. Ze zijn ook beschikbaar voor (kleine) groepen.

4 We willen dit op termijn ook nog uitbreiden met een eco mini camping. Er is in het gebouw een gemeenschappelijke polyvalente ruimte voor massage, meditatie, muziek, creativiteit enz. In de prachtige tuin is er een gemeenschappelijk zwembad voor gebruik door iedere bewoner en gast. Zie : huisreglement. We zoeken nu kandidaat mede kopers en/of investeerders met als doel het pand en de gronden aan te kopen tegen 1 januari 2014 om vanaf 1 april 2014 effectief met ons Gar Sadhana project van start te kunnen gaan. HENK MESUERE Gar Sadhana Projectcoördinator Koraal vzw Klokstraat Antwerpen tel. +32 (0) 476 / info@koraalvzw.be CO HOUSING Wat is dat? Een cohousing project is qua juridische structuur gelijk aan een klassiek appartementsgebouw. Volgens de (Belgische) wet van 30 juni 1994 op de medeëigendom heeft elke eigenaar zijn eigen appartement, studio of wooneenheid in volle eigendom. Daarnaast bezit elke mede eigenaar een aandeel van de gemeenschappelijke delen van het gebouw en de gemeenschappelijke gronden.

5 Zoals bij een appartementsgebouw is het participeren aan overleg en vergaderingen noodzakelijk en zal de vergadering van eigenaars bij meerderheid beslissen over eventuele investeringen aan de gemeenschappelijke delen zoals oa. het installeren van bijkomende zonnepanelen, het bouwen van een windmolen, het uitbouwen van de fruit en de groententuinen enz... We gaan als cohousing groep wel steeds op zoek naar een consensus binnen de groep. Ieder betaalt zijn deel volgens de afgesproken verdeelsleutel. Er is een maandelijkse last voor onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Zie ook : Terugkerende kosten voor woningbezitters in Spanje Elke bewoner die de cohousing verlaat, kan zijn eigendom verkopen of verhuren wanneer hij wil. De gemeenschap behoudt zich bij verkoop evenwel het recht op eerste koop voor. Dit betekent dat de verkoper zijn eigendom eerst aan de cohousing gemeenschap of aan de personen binnen de gemeenschap te koop moet stellen alvorens naar de immomarkt te stappen. Privacy is cruciaal en zeer belangrijk! Voor iedereen is er een eigen woning en een eigen tuindeel of terras. We hechten evenveel belang aan sociaal contact als aan privacy. We zoeken naar een optimale balans tussen privacy en gemeenschap. Gezamenlijke ontmoetings en deelmomenten zijn een belangrijk onderdeel van ons cohousing project oa. samen eten, vieren, yoga, crea, muziek, enz. Het soort gemeenschappelijke activiteiten dat samen gedaan wordt en de manier waarop men ze uitoefent, zijn afhankelijk van de noden en de wensen van de bewoners. Ook bepalen de bewoners zelf wanneer en hoe dikwijls ze willen deelnemen. Het idee vrij te kunnen en te mogen kiezen is een zeer belangrijk aspect! We willen ook delen in het gebruik van een auto, fietsen, huishoudelijke apparatuur en machines voor het onderhoud van het gebouw en de tuinen. We kiezen er voor om een rustige ecologische plek uit te bouwen zonder huisdieren.

6 De De voornaamste kenmerken van van ons ons cohousing project zijn: 1. Eigen beheer. Alle bewoners nemen deel aan het plannen en De vooornaamste ontwerpen van de kenmerken op te richten van woongemeenschap ons cohousing en project hun eigen zijn: private onderdeel daarin, zodat deze zal beantwoorden aan hun specifieke noden en verwachtingen. Er is één coördinator die ingehuurd wordt, ttz. een mede bewoner die alle taken centraliseert, coördineert, opvolgt enz. We willen de principes van het LET Systeem (Local Exchange Trading System) hanteren. Het is een uitwisselingssysteem voor diensten aan elkaar, maar ook voor goederen. Niet voor geld maar, omdat het fijn is mekaar te helpen of samen te werken. De beslissingen blijven in handen van alle bewoners samen. De betrokkenheid van de deelnemers is bepalend voor het succes van het project. Ook na het in gebruik nemen van de woonsten blijft het dagelijks beheer in eigen handen. 2. Het ruimtelijk ontwerp benadert zoveel als mogelijk een gemeenschapsgevoel en waarborgt tegelijk ook voldoende privacy. 3. Democratische besluitvorming. De gemeenschap heeft geen leider, hoewel leidingevende taken wel worden opgenomen. Ieder lid is verantwoordelijk voor en draagt bij tot het goed functioneren van de samenhuizing. Bij beslissingen wordt er gestreefd naar consensus, als dit niet lukt wordt er gestemd. 4. Cohousing voorziet niet in inkomens. Ieder deelnemer zorgt voor zijn eigen broodwinning. Wordt er gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke delen van het cohousing project, dan wordt er een financiële bijdrage, volgens afspraak, aan de gemeenschap gedaan.

7 KOSTEN voor voor de de KOPERS: 8 tot 11% van de aankooppriijs. 7,2% OVERDRACHTBELASTING voor een bestaand gebouw 0,3% tot 0,7% INSCHRIJVINGSKOSTEN in het REGISTRO DE LA PROPIDAT = het Spaanse kadaster 0,6% tot 1,5% NOTARISKOSTEN in verhouding tot de waarde van de woning Kosten voor het opmaken van de basisakte door de notaris HYPOTHEEKKOSTEN voor wie leent: - 1% tot 1,5% van het hypotheekbedrag voor banken kadasterkosten - 2,5% van het hypotheekbedrag voor de notaris en registratiekosten en de opmaak van de documenten

8 JAARLIJKS TERUGKERENDE KOSTEN voor woningbezitters in Spanje: 1. ONROERENDE ZAAKBELASTING = IMPUESTO SOBRE BIENES INMEUBLES 0,4% tot 0,8% De onroerendgoedbelasting is per gemeente verschillend. 2. Spaanse HUURWAARDE FORFAIT. Alle niet residenten die de woning niet officieel verhuren zijn toch belastingplichtig voor de inkomstenbelasting = 2% over de geregistreerde waarde van de woning ( VALOR CATASTRAL ) Dat is op te geven voor de Spaanse inkomstenbelasting als een soort huurwaardeforfait. 3. PATRIMONIO: een jaarlijkse belasting van: - 0,2% bij een aankkoppriijs onder de ,3% boven de SERVICEKOSTEN: Voor het bijhouden en onderhouden van de gemeenschappelijke onderdelen van de Finca ARGAGA dient men een maandelijkse bijdrage te betalen volgens het aandeel 1000 sten. 5. WATER & ELECTRA: Uiteraard is dit sterk afhankelijk van hoe men in de woning omgaat met energie en waterverbruik. In Finca ARGAGA willen we zo veel als mogelijk investeren in duurzame energie: zon, wind, water. De kosten worden verrekend volgens het verbruik in verhouding tot het aantal personen die in de verschillende wooneenheden leven en/of verblijven. Dit wordt besproken en vastgelegd in het bewoners overleg. 6. BASURA = reinigingsheffing. Dit bedrag is per gemeente verschillend. 7. VERZEKERING: Afhankelijk van de waarde van de woning en de ligging, is er een jaarlijkse kost voor een inboedel en een brandverzekering.

9 KOSTPRIJS AANKOOP van een WOONEENHEID in FINCA ARGAGA * woning 1 : GV + terras ( 125/1000 sten) = kosten (OPTIE) * woning 2 : V1 OOST + terras ( 125/1000 sten) = kosten * woning 3 : V1 WEST + terras ( 125/1000 sten) = kosten * woning 4 : studio 1 / studio 2 / guest room + privé tuindeel op T 1 (125/1000 sten) = kosten (OPTIE) Iedere mede eigenaar van een woning heeft ook nog elk voor 125/1000 sten aandeel in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en de gronden : * de tuinen * de oprijlaan * de polyvalente ruimte GV * de inkom en de trappenhall GV * het dakterras V2 * het zwembad

10 GELIJKVLOERSE VERDIEPING Wooneenheid T hall I Gemeenschappelijke polyvalente ruimte T hall II Gastenkamer : room I

11 Gemeenschappelijk zwembad Studio I en II TUIN

12 Wooneenheid T1 Wooneenheid T2 EERSTE VERDIEPING

Fiscale aandachtspunten bij aankoop onroerend goed in het buitenland en emigratie : case Spanje

Fiscale aandachtspunten bij aankoop onroerend goed in het buitenland en emigratie : case Spanje Fiscale aandachtspunten bij aankoop onroerend goed in het buitenland en emigratie : case Spanje Dany DE DECKER, erkend boekhouder-fiscalist en Tax Partner bij Baker Tilly Belgium Tanja DE DECKER, Tax Partner

Nadere informatie

Een tweede woning in Spanje

Een tweede woning in Spanje Een tweede woning in Spanje Second Home september 2016 - Utrecht Harjit Singh ESJ Accountants & Belastingadviseurs Agenda 1. Deskundigen 2. Het koopproces 3. Kosten van de aankoop 4. Belastingheffing 1.

Nadere informatie

Wie zijn we en hoe is het project ontstaan?

Wie zijn we en hoe is het project ontstaan? Wie zijn we en hoe is het project ontstaan? Het idee om op deze site een cohousing project op te starten is ontstaan toen 2 van de 3 kinderen het huis uit waren. De villa werd niet meer volledig gebruikt

Nadere informatie

Verwerven van onroerend goed in Spanje Second home : juni 2015. Dany De Decker

Verwerven van onroerend goed in Spanje Second home : juni 2015. Dany De Decker Verwerven van onroerend goed in Spanje Second home : juni 2015 Dany De Decker Baker Tilly Belgium www.bakertillybelgium.be Afyse España Asesores www.afyse.es Valkuilen en aandachtspunten bij aankoop van

Nadere informatie

Cohousingproject TROUBLEYN Lange Leemstraat 324-328

Cohousingproject TROUBLEYN Lange Leemstraat 324-328 Cohousingproject TROUBLEYN Lange Leemstraat 324-328 Reeds vele jaren dromen wij van een cohousingproject. Vroeger strandde de droom op een gebrek aan geld en het ontbrekend samengaan van een geschikt pand

Nadere informatie

Wat is Cohousing? Groep gezinswoningen en/of appartementen. Gedeelde tuin. Gedeelde binnenruimte. Autodelen

Wat is Cohousing? Groep gezinswoningen en/of appartementen. Gedeelde tuin. Gedeelde binnenruimte. Autodelen Wat is Cohousing? Groep gezinswoningen en/of appartementen + Gedeelde tuin + Gedeelde binnenruimte + Autodelen Dit alles in eigen beheer en goed nabuurschap. Wat is Cohousing NIET? Commune Niet het leven,

Nadere informatie

Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN

Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN Groepswonen? 1/5 ouderen leeft in eenzaamheid Senioren op kot haalt de ouderen uit hun isolement. Een solide brug tussen thuis en een woonzorgcentrum De stap van thuis

Nadere informatie

Cohousing de Schilders. Heet u welkom!

Cohousing de Schilders. Heet u welkom! Cohousing de Schilders Heet u welkom! Voorgeschiedenis Cohousing Malmar Gemeenschapshuis Laurent Delvauxstraat Op zoek naar (ver)bouwproject 6 maart 2013 : compromis (ver)bouwgrond Schildersstraat Locatie:

Nadere informatie

Verwerven van onroerend goed in Spanje Second Home : September 2015. Dany De Decker Tax Partner Baker Tilly Belgium www.bakertillybelgium.

Verwerven van onroerend goed in Spanje Second Home : September 2015. Dany De Decker Tax Partner Baker Tilly Belgium www.bakertillybelgium. Verwerven van onroerend goed in Spanje Second Home : September 2015 Dany De Decker Tax Partner Baker Tilly Belgium www.bakertillybelgium.be Enkele cijfers 2 (c) 2015 Baker Tilly Belgium Valkuilen en aandachtspunten

Nadere informatie

Fiscaal-juridische aspecten van uw 2 e woning in Spanje

Fiscaal-juridische aspecten van uw 2 e woning in Spanje Fiscaal-juridische aspecten van uw 2 e woning in Spanje Second Home oktober 2017 - Utrecht Harjit Singh ESJ Accountants & Belastingadviseurs Agenda 1. Deskundigen 2. Het koopproces 3. Kosten van de aankoop

Nadere informatie

DE VRUCHTGEBRUIKCONSTRUCTIE

DE VRUCHTGEBRUIKCONSTRUCTIE DE VRUCHTGEBRUIKCONSTRUCTIE Aan de hand van een voorbeeld wordt de veel gebruikte vruchtgebruikconstructie geïllustreerd. Een vennootschap en haar zaakvoerder besluiten samen een oud herenhuis aan te kopen,

Nadere informatie

Woonproject FRANCESCO Knokke-Heist. Samen alleen wonen

Woonproject FRANCESCO Knokke-Heist. Samen alleen wonen Woonproject FRANCESCO Knokke-Heist Samen alleen wonen Francesco is een project van vzw de Kade. Vzw de Kade is een samenwerking tussen: Begeleidingscentrum Spermalie Het Anker Basisschool BuBaO Spermalie,

Nadere informatie

Het onderzoek van het onroerend goed: Goed om weten

Het onderzoek van het onroerend goed: Goed om weten Goed om weten Het is raadzaam een advocaat in Spanje in de hand te nemen die u vanaf het begin van het aankoopproces kan adviseren en begeleiden tijdens de aankopen. Hij/zij zal de nodige wettelijke garanties

Nadere informatie

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT. p. 2 van 7 Algemeen In het centrum van Wezemaal bouwt Orelia 52 Assistentiewoningen op de site van De Lelie. In een assistentiewoning

Nadere informatie

Villa Moon euros/week

Villa Moon euros/week Villa Moon Villa Moon is een 450 m² villa op het eiland Paros. Gelegen de top van een heuvel, op een grond van 8.000 m² met een prachtig uitzicht op het zuid-oosten over de stranden van Paros, en de afgelegen

Nadere informatie

N O T A R I A A T. D e W i t t e & C a s t e l e i n

N O T A R I A A T. D e W i t t e & C a s t e l e i n N O T A R I A A T D e W i t t e & C a s t e l e i n Community Land Trust - Welke zijn de juridische mogelijkheden en valkuilen? Christoph CASTELEIN Notaris te Kortrijk Principes De Trust is een Common

Nadere informatie

ABC van Samenhuizen. Roland Kums

ABC van Samenhuizen. Roland Kums ABC van Samenhuizen Roland Kums november 2017 Samenhuizen vzw Opgericht in 2000 Gesubsidieerde sociaal-culturele beweging sinds 2011 Activiteiten : 1. Bekendmaking en sensibilisering 2. Beleidsbeïnvloeding

Nadere informatie

Perfecte tropische Villa La Maya 525

Perfecte tropische Villa La Maya 525 Perfecte tropische Villa La Maya 525 La Maya villa s zijn uniek en staan garant voor rust, exclusiviteit en comfort. Deze villa is gebouwd op een ruim bemeten kavel op fase 5. Deze fase op Coral Estate

Nadere informatie

Nieuwbouw betaalbaar

Nieuwbouw betaalbaar Nieuwbouw betaalbaar Een eigen huis. Misschien droomt u daar wel eens van? Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht?

Nadere informatie

Spaans juridisch woordenboek Aankoop Verkoop onroerend goed in Spanje

Spaans juridisch woordenboek Aankoop Verkoop onroerend goed in Spanje Spaans juridisch woordenboek Aankoop Verkoop onroerend goed in Spanje Aanbetaling Normaal gesproken wordt er bij een verkooptransactie een 10% aanbetaling gedaan zodra het privé koopcontract getekend wordt.

Nadere informatie

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl Kenmerken

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Heidestraat 101 E36 Rekem

Heidestraat 101 E36 Rekem Heidestraat 101 E36 Rekem Schitterend gelegen vrijstaande bungalow met 2 ruime slaapkamers, berging en mooi aangelegd volledig omheind tuingebied op een riant perceel van ca. 4 are en 50 ca. UITSTEKEND

Nadere informatie

Ten Busschekamp 34 - Zwolle

Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ten Busschekamp 34 - Zwolle Koopsom 150.000,= k.k. Omschrijving Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ruime tussenwoning in Zwolle Zuid met stenen berging en achtertuin op het zuidwesten met achterom. Het betreft

Nadere informatie

HOGE VEER BASTION mensgericht & vernieuwend

HOGE VEER BASTION mensgericht & vernieuwend HOGE VEER BASTION mensgericht & vernieuwend start bouw 2018 / ingebruikname 2019 Wonen met zorg op toplocatie Op een toplocatie aan de rivier de Donge dicht tegen het centrum van de mooie vestingstad Geertruidenberg,

Nadere informatie

Koperwiek 3 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 67-A, 7429 AE Deventer, ,

Koperwiek 3 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 67-A, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Koperwiek 3 - TE KOOP AANGEBODEN: Verrassend ruim en licht appartement, type maisonnette. Dit appartement bestaat uit drie verdiepingen, heeft een stenen schuurtje

Nadere informatie

TE KOOP Casparushof 4, Weesp

TE KOOP Casparushof 4, Weesp TE KOOP Casparushof 4, Weesp Waar ooit de cacaofabrikant Casparus Van Houten van zijn welverdiende rust hoopte te kunnen genieten, staat nu midden in Weesp- een stijlvol appartementengebouw met de klinkende

Nadere informatie

DE OKELAAR. Een cohousing project met drie pijlers

DE OKELAAR. Een cohousing project met drie pijlers DE OKELAAR Een cohousing project met drie pijlers Wolvertem (Meise) COHOUSING DE OKELAAR Woongemeenschap met 23 woningen voor gezinnen en mensen van alle leeftijden (nu tussen 1 en 86 j), 1gemeenschapshuis

Nadere informatie

Wonen met meer-waarde

Wonen met meer-waarde Wonen met meer-waarde Dialoogdag VLM Roland Kums 28/09/2017 Uitdagingen wonen & welzijn * Bevolkingstoename 330.000 bijkomende gezinnen 2030 * Gezinsverdunning en vergrijzing Andere woningtypes nodig *

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

Oostrozebeke verkaveling Kriekestraat (dorp oost) Infonota

Oostrozebeke verkaveling Kriekestraat (dorp oost) Infonota Oostrozebeke verkaveling Kriekestraat (dorp oost) Infonota 2 WVI - OOSTROZEBEKE VERKAVELING KRIEKESTRAAT INFONOTA 1 Omschrijving De verkaveling, gerealiseerd in samenwerking met het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Fiscale aspecten van uw 2 e woning in het buitenland en emigratie

Fiscale aspecten van uw 2 e woning in het buitenland en emigratie Fiscale aspecten van uw 2 e woning in het buitenland en emigratie Second Home september 2018 - Utrecht Maurice De Clercq & Harjit Singh ESJ Accountants & Belastingadviseurs Agenda 1. Inwonerschap & belastingplicht

Nadere informatie

ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN WONING BIJ WOONSTAD ROTTERDAM. jouwhuis.nu

ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN WONING BIJ WOONSTAD ROTTERDAM. jouwhuis.nu ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN WONING BIJ WOONSTAD ROTTERDAM jouwhuis.nu WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Al meer dan 20 jaar vinden wij uw droomhuis!

Al meer dan 20 jaar vinden wij uw droomhuis! Al meer dan 20 jaar vinden wij uw droomhuis! APPARTEMENTEN Op 150m van het strand. 2 slaapkamers 2 badkamers Garage en Berging onderaan Gemeenschappelijk Zwembad Fitness ZEEZICHT VA. 190.000 Tussen het

Nadere informatie

Tolgaarderstraat 10 - Zwolle

Tolgaarderstraat 10 - Zwolle Tolgaarderstraat 10 - Zwolle Vraagprijs 299.500,= k.k. Omschrijving Tolgaarderstraat 10 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u dit royaal goed onderhouden herenhuis

Nadere informatie

Heidestraat 101 E76 - Rekem

Heidestraat 101 E76 - Rekem Heidestraat 101 E76 - Rekem Op unieke locatie met optimale privacy gelegen vrijstaande volledig omheinde bungalow met 2 slaapkamers en terras op perceel van ca. 450 m²! DE WONING IS EIGENDOM, GROND IS

Nadere informatie

KUDELSTAARTSEWEG 248 - KUDELSTAART

KUDELSTAARTSEWEG 248 - KUDELSTAART KUDELSTAARTSEWEG 248 - KUDELSTAART Vraagprijs 1.900.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object

Nadere informatie

Project Koekhoven Dijkbeemd 20 bus 201 2310 RIJKEVORSEL DE ARK VERKOOPT

Project Koekhoven Dijkbeemd 20 bus 201 2310 RIJKEVORSEL DE ARK VERKOOPT Project Koekhoven Dijkbeemd 20 bus 201 2310 RIJKEVORSEL DE ARK VERKOOPT LIGGING Binnen het project Koekhoven, fase I wordt 1 appartement opnieuw verkocht. Het gebouw is zeer rustig gelegen. Het terras

Nadere informatie

Sprengpad 31 - Zwolle

Sprengpad 31 - Zwolle Sprengpad 31 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Sprengpad 31 - Zwolle Deze royale, stijlvolle gebouwde tussenwoning is gelegen aan één van de mooiste lanen van Stadshagen.. Dit deel van Stadshagen

Nadere informatie

Gewoon je passie blijven volgen?

Gewoon je passie blijven volgen? Gewoon je passie blijven volgen? Dat vinden wij bijzonder normaal! Activiteiten op maat het gevoel van samen Een persoonlijk programma Activiteiten op maat De dagbestedingsactiviteiten zijn bedoeld voor

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle

Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Vraagprijs 179.000,= k.k. Omschrijving Abel Tasmanstraat 21 - Zwolle Zeer charmante woning met vrijstaande stenen berging en achterom. Het geheel is gelegen in een rustige

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. 1 appartement. Project Soldatenpad Soldatenpad 5/1 2300 TURNHOUT

DE ARK VERKOOPT. 1 appartement. Project Soldatenpad Soldatenpad 5/1 2300 TURNHOUT DE ARK VERKOOPT 1 appartement Project Soldatenpad Soldatenpad 5/1 2300 TURNHOUT LIGGING In de residentie Soldatenpad, langs de Lokerenstraat in Turnhout wordt 1 appartement terug verkocht. Het appartement

Nadere informatie

Zorgflats. De Kolme BULSKAMP

Zorgflats. De Kolme BULSKAMP Zorgflats De Kolme BULSKAMP De Kolme In de 16 zorgflats De Kolme woont u zelfstandig in een veilige en rustige omgeving, aangepast aan uw wensen. Of u nu alleenstaand bent of een partner aan uw zijde

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Fiscale aspecten van uw tweede woning in het buitenland

Fiscale aspecten van uw tweede woning in het buitenland Fiscale aspecten van uw tweede woning in het buitenland Second Home maart 2016 - Utrecht Maurice De Clercq & Harjit Singh ESJ Accountants & Belastingadviseurs Agenda 1. Inwonerschap & belastingplicht 2.

Nadere informatie

Bosjesweg 50 - Sluiskil

Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs: 89.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast,

Nadere informatie

Geleen 53 - Zwolle. Vraagprijs ,= k.k.

Geleen 53 - Zwolle. Vraagprijs ,= k.k. Geleen 53 - Zwolle Vraagprijs 239.500,= k.k. Omschrijving Geleen 53 - Zwolle In de Aa-landen, op loopafstand van het winkelcentrum AA-landen, in het fraai ontworpen appartementencomplex de Dommel, ruim

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen

van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen van Kinsbergenlaan 12 Terneuzen Van Kinsbergenlaan 12 - Terneuzen vrijstaande woning / semi bungalow met garage gelegen in de populaire wijk Katspolder in een rustige nette woonwijk nabij Otheense kreek,

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Adders onder het gras bij een gesplitste aankoop

Adders onder het gras bij een gesplitste aankoop Adders onder het gras bij een gesplitste aankoop De zgn. gesplitste aankoop van een onroerend goed door ouders en kinderen is een efficiënte manier om later veel successierechten te besparen. Nu de fiscus

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving

Nadere informatie

Rozenlaan 54 A - Rotterdam

Rozenlaan 54 A - Rotterdam Rozenlaan 54 A - Rotterdam Omschrijving Rozenlaan 54 A - Rotterdam Wat een heerlijk benedenhuis is dit! Aan de recent geheel vernieuwde Rozenlaan ligt dit geheel gelijkvloerse appartement met een zonnige

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 439433 Benissa 1.200.000 KENMERKEN Prijs 1.200.000 Woningtype Villa Woonruimte 250m² Perceeloppervlakte 1.500m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 439433 OMSCHRIJVING "Finca stijl" villa

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

Zorg in het huis in de straat COLLOQUIUM - 10-02-2014

Zorg in het huis in de straat COLLOQUIUM - 10-02-2014 Zorg in het huis in de straat COLLOQUIUM - 10-02-2014 Ontwikkeling van een kleinschalig woonzorg project voor senioren EVA - Ontwikkelingsorganisatie in de solidaire economie - Via de projecten die EVA

Nadere informatie

Breitnerstraat 81 - Terneuzen

Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Instap klaar startersappartement op de 3 e verdieping in de wijk Serlippens Het appartement is gelegen nabij winkelcentra, sportvelden en de

Nadere informatie

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem - intentieverklaring VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem - intentieverklaring VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-27-05-2014 Omschrijving Met het project Senioren onder de Toren brengt het OCMW de seniorenhuisvesting naar de verschillende woonkernen van de gemeente.

Nadere informatie

beleid: maart 2007, versie: 2013

beleid: maart 2007, versie: 2013 Kopen van een woning beleid: maart 2007, versie: 2013 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens

Nadere informatie

Dordrecht. Bethlehemplein 2. Vraagprijs 129.000,- k.k.

Dordrecht. Bethlehemplein 2. Vraagprijs 129.000,- k.k. Dordrecht Bethlehemplein 2 Vraagprijs 129.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Beleggers opgelet! Deze speels

Nadere informatie

Heidestraat 101 E76 - Rekem

Heidestraat 101 E76 - Rekem Heidestraat 101 E76 - Rekem Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Op unieke locatie met optimale privacy gelegen vrijstaande volledig omheinde bungalow met 2 slaapkamers en

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Vragenlijst voor het opstellen van huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden 1

Vragenlijst voor het opstellen van huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden 1 Vragenlijst voor het opstellen van huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden 1 I. Personalia MAN/VROUW Familienaam Voornamen Adres Geboorteplaats en -datum Legitimatiebewijs Nummer Legitimatiebewijs

Nadere informatie

Samenhuizen in het beleid

Samenhuizen in het beleid wonen met meer-waarde Samenhuizen in het beleid Sofie Deberdt, Samenhuizen vzw Erik Grietens, Bond Beter Leefmilieu 17 oktober 2016 Types samenhuizen : twee basisvormen traditioneel wonen Gemeenschappelijk

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Financieel Reglement Stichting TaDaiMah (Ik ben thuis)

Financieel Reglement Stichting TaDaiMah (Ik ben thuis) Financieel Reglement Stichting TaDaiMah (Ik ben thuis) 1 Financieel reglement van de Stichting TaDaiMah Art 1 De gezamenlijke boedel: Deelnemers betalen ieder een gelijk deel van de aanschafwaarde van

Nadere informatie

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp TE KOOP Achtergracht 134, Weesp Op unieke locatie in het historische centrum van Weesp ligt deze verrassende en zeer goed onderhouden stadswoning uit de jaren 30. De zonnige achtertuin met achterom ligt

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie

ABBEYFIELD. Zelfstandig wonen en toch niet alleen. Kabinet Minister M. Keulen. Brussel, 10 april 2009

ABBEYFIELD. Zelfstandig wonen en toch niet alleen. Kabinet Minister M. Keulen. Brussel, 10 april 2009 ABBEYFIELD Zelfstandig wonen en toch niet alleen Kabinet Minister M. Keulen Brussel, 10 april 2009 De Europese context van de veroudering Aantal 60+ stijgt We leven langer en veel langer (ook zonder handicap).

Nadere informatie

Residentie Nieuwe Markt.

Residentie Nieuwe Markt. Residentie Nieuwe Markt www.nieuwemarkt.be Residentie Nieuwe Markt In het centrum van Overpelt dichtbij de Markt en Palethe is Residentie Nieuwe Markt gelegen. Het is een kleinschalig project verdeeld

Nadere informatie

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK...

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... Qua architectuur zou u zich in dit project wel eens aan de Belgische kust kunnen wanen (bij mooi weer). Qua ligging gelegen naast het toekomstige clubhouse van Amarilla

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

Papegaaistraat 36 te Krommenie Vraagprijs: 159.500,- k.k.

Papegaaistraat 36 te Krommenie Vraagprijs: 159.500,- k.k. Papegaaistraat 36 te Krommenie Vraagprijs: 159.500,- k.k. Type woning: Benedenwoning Aantal kamer(s): 2 waarvan 1 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Volle eigendom Ligging: Aan rustige weg, in woonwijk Woonoppervlakte:

Nadere informatie

HOF VAN HEDEN ALMELO GEMEENSCHAPPELIJK

HOF VAN HEDEN ALMELO GEMEENSCHAPPELIJK HOF VAN HEDEN ALMELO GEMEENSCHAPPELIJK o 27 november 2016 definitief (GS) GEMEENSCHAPPELIJK Inleiding De vereniging Mens- & Milieuvriendelijk Wonen Almelo wil op het Indië terrein nabij het centrum van

Nadere informatie

DE OKELAAR. Een cohousing project met drie pijlers 5/09/2016 COHOUSING DE OKELAAR

DE OKELAAR. Een cohousing project met drie pijlers 5/09/2016 COHOUSING DE OKELAAR 5/09/2016 Wolvertem (Meise) DE OKELAAR Een cohousing project met drie pijlers COHOUSING DE OKELAAR Midden in een woonkern, dichte bebouwing met veld en natuur op 100 m Woongemeenchap met 22 woningen voor

Nadere informatie

Diezestraat 2 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Diezestraat 2 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Diezestraat 2 Terneuzen Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers.3 Bouwjaar Ca. 1973 Perceel oppervlakte Ca. 157 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

Diana Zuuring. www.zuuring.com. email: diana@zuuring.com. Kopen & Verkopen van onroerend goed in Spanje. www.dianazuuring.com

Diana Zuuring. www.zuuring.com. email: diana@zuuring.com. Kopen & Verkopen van onroerend goed in Spanje. www.dianazuuring.com Abogados Lawyers Advocaten Rechtsanwälte Ricardo Soriano, 20 3c 29600 Marbella, Malaga, Spain Telf: [+34] 952 90 61 85 - Fax: [+34] 952 81 68 13 www.zuuring.com email: diana@zuuring.com Kopen & Verkopen

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Geactualiseerd 01/07/2018 Informatiebrochure Documenteigenaar: Vanessa Hooghe ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Spaanse belastingen bij vastgoedbezit in Spanje

Spaanse belastingen bij vastgoedbezit in Spanje Loftsi.nl Spaanse belastingen bij vastgoedbezit in Spanje Voor niet-residenten De meest relevante Spaanse belastingen bij vastgoedbezit in Spanje Koop Bezit Verkoop Erf- en schenkingsbelasting Uitgave:

Nadere informatie

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen Kruiskamp 1, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KRUISKAMP

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Heidestraat 101 E23 Rekem-Belgie

Heidestraat 101 E23 Rekem-Belgie Heidestraat 101 E23 Rekem-Belgie Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht VRAAGPRIJS IS INCLUSIEF INBOEDEL.! Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur!

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k.

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k. Moerschansstraat 21 Hulst Vraagprijs 295.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 295.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Voorlopig C Energielabel Woonoppervlakte

Nadere informatie

Intergenerationeel wonen

Intergenerationeel wonen Intergenerationeel wonen Een Sociaal Verhuurkantoor verhuurt betaalbare en kwaliteitsvolle woningen aan gezinnen met een laag inkomen. Behalve het inkomen zijn er nog een aantal andere hindernissen die

Nadere informatie

Heidestraat 101 E57 Rekem

Heidestraat 101 E57 Rekem Heidestraat 101 E57 Rekem Uitstekend onderhouden piramidebungalow met optimale privacy aan de rand van het park. De woning is eigendom, grond is erfpacht. Indeling: Begane grond: Ruime woonkamer met houtkachel(ter

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie