Algemene voorwaarden Gastouderopvang t Kasteel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Gastouderopvang t Kasteel"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Gastouderopvang t Kasteel Van t Kasteel Kinderopvang, gevestigd te Leiden, (KvK nr ) Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen t Kasteel Kinderopvang b.v. enerzijds en Gastouder en/of Vraagouder anderzijds, ten behoeve van de opvang van kinderen op kindplaatsen aan huis, waarbij 't Kasteel zich met inachtneming van de daarvoor geldende regels bemiddeling tussen en begeleiding van Gastouders en Vraagouders ten doel stelt. Artikel 2: Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderbureau t Kasteel (of: t Kasteel, of: het Gastouderbureau): het bedrijfsonderdeel van t Kasteel Kinderopvang b.v. dat Gastouderopvang tot stand brengt en begeleidt. Het Gastouderbureau ziet toe op de kwaliteit van de opvang, die door Gastouder wordt aangeboden. Inschrijfgeld: Het door 't Kasteel vastgestelde bedrag voor aanmelding per kind. Vraagouder: Ouder(s), voogd(en) of verzorger(s) die met Gastouderbureau 't Kasteel een overeenkomst afsluit betreffende het afnemen van de dienst gastouderopvang voor één kind of meerdere kinderen. Gastkind: Het kind in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar dat door Gastouder wordt opgevangen na bemiddeling door het Gastouderbureau. Gastouder: Degene die na bemiddeling door het Gastouderbureau één of meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar opvangt in het eigen huis of in het huis van Vraagouder. Bemiddelingsovereenkomst: De schriftelijke vastlegging van de tussen Vraagouder en Gastouderbureau overeengekomen start van de plaatsing en het aantal opvanguren per kind. Overeenkomst van opdracht: schriftelijke overeenkomst tussen Vraagouder en Gastouder met betrekking tot de opvang van een kind, tot stand gebracht door bemiddeling van Gastouderbureau t Kasteel. Opvanguren: De uren waarin gastouderopvang wordt geboden. Bemiddelingskosten: maandelijks bedrag dat Gastouderbureau t Kasteel per gekoppeld kind bij Vraagouder in rekening brengt vanaf de ingangsdatum van de Bemiddelingsovereenkomst. Artikel 3 Inschrijving Inschrijving geschiedt door middel van het invullen en versturen van het aanmeldingsformulier op de website ( van 't Kasteel. De inschrijfdatum is de datum dat het inschrijfgeld, na inschrijving via de website, op rekening van 't Kasteel is binnengekomen. De inschrijving wordt door 't Kasteel per bevestigd. Deze bevestiging is slechts van administratieve aard en biedt geen recht op plaatsing.

2 Wanneer een inschrijving wordt ingetrokken voordat 't Kasteel een Bemiddelingsovereenkomst heeft verzonden, krijgt de opdrachtgever de helft van het inschrijfgeld teruggestort. Vanaf het moment dat 't Kasteel een Bemiddelingsovereenkomst heeft verzonden, heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om de overeenkomst te annuleren. Annulering dient schriftelijk plaats te vinden en leidt tot de volgende annuleringskosten: bij annulering meer dan twee maanden voor de ingangsdatum: het volledige inschrijfgeld. bij annulering binnen twee maanden voor de ingangsdatum: het volledige inschrijfgeld plus maximaal twee maandbedragen. lid 5 Indien 't Kasteel geen plaats heeft aangeboden binnen een jaar na de gewenste ingangsdatum heeft de opdrachtgever het recht om het inschrijfgeld volledig terug te vragen; daarmee vervalt de plaats op de wachtlijst. lid 6 Wanneer een plaats gedurende zes maanden onafgebroken voor eenzelfde kind is afgenomen, wordt het inschrijfgeld aan de opdrachtgever terugbetaald. Artikel 4 Aanbod Zodra Gastouderbureau t Kasteel een plaats aanbiedt zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden tussen Gastouder en Vraagouder. Na aanvaarding verzendt t Kasteel aan Vraagouder, ter ondertekening, in tweevoud, een schriftelijke, gedagtekende en ondertekende Bemiddelingsovereenkomst alsmede een Overeenkomst van opdracht. Van elke overeenkomst wordt één exemplaar binnen twee weken na dagtekening door Vraagouder aan t Kasteel geretourneerd. De algemene voorwaarden van Gastouderopvang t Kasteel, zoals die op de website van 't Kasteel beschikbaar zijn, zijn van toepassing. Het Gastouderbureau heeft het recht de aanbieding in te trekken indien hierop niet binnen twee weken door Vraagouder is gereageerd. Artikel 5 Plaatsing Indien Gastouderbureau 't Kasteel een plaats ter beschikking heeft, die voldoet aan de bij de inschrijving aangegeven gewenste plaats, zal deze plaats via aan Vraagouder worden aangeboden. In deze aanbieding worden tevens specifieke afspraken omschreven. Tussen Vraagouder en Gastouder worden een Overeenkomst van opdracht gesloten.

3 De Bemiddelingsovereenkomst en Overeenkomst van opdracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Indien één van deze overeenkomsten wordt gewijzigd zal ook de andere overeenkomst worden gewijzigd. Incidentele wijzigingen in de opvang laten de overeenkomst onverlet. Artikel 6 Bemiddeling, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid Gastouderbureau t Kasteel bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tussen Vraagouder en Gastouder. Gastouderbureau t Kasteel brengt de koppeling tot stand maar is geen partij in de afspraken over gastouderopvang. Daarover maakt Vraagouder rechtstreeks afspraken met Gastouder. Gastouder vangt maximaal 6 kinderen op in de leeftijd van 0-13 jaar, inclusief eigen kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar. Daarbij geldt dat maximaal 5 kinderen mogen worden opgevangen in de leeftijd van 0-4 jaar, waarvan maximaal 4 in de leeftijd van 0 en 1 jaar en maximaal 2 in de leeftijd van 0 jaar. Gastouder voldoet aan de eisen zoals de wet Kinderopvang die stelt. Artikel 7 Weigeringcriteria Gastouderopvang is in beginsel toegankelijk voor elk kind zolang hierover overeenstemming bestaat tussen Gastouderbureau t Kasteel, Gastouder en Vraagouder. Gastouderbureau t Kasteel kan de plaatsing van een kind weigeren of het de toegang (tijdelijk) weigeren, indien ter uitsluitende beoordeling van 't Kasteel: daartoe een lichamelijke of geestelijke indicatie bestaat, die belemmerend is voor de groep; het kind zodanig gedrag vertoont, dat een situatie ontstaat, waarin het kind niet op de gebruikelijke wijze kan worden opgevangen en/of de overige kinderen een nadelige invloed ondervinden; het kind door (tijdelijke) ziekte speciale en/of extra verzorging nodig heeft, zodat de opvang niet op de gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, zonder het kind of andere kinderen aan risico's bloot te stellen; in geval van betalingsachterstand van de opdrachtgever. Artikel 8 Wijziging van de overeenkomst Verzoeken door Vraagouder om wijziging of beëindiging van de overeenkomst worden per of eventueel schriftelijk ingediend.

4 Wijzigingen worden schriftelijk bevestigd door toezending aan Vraagouder van een aangepaste overeenkomst in tweevoud door t Kasteel, die door de Vraagouder wordt ondertekend. Eén exemplaar wordt binnen 14 dagen na dagtekening door Vraagouder aan t Kasteel geretourneerd. Wijzigingen met terugwerkende kracht zijn niet mogelijk.(terug) Artikel 9 Plaatsing, duur en opzegging van de overeenkomst De ingangsdatum van een plaatsing voor opvang wordt vastgesteld overeenkomstig de geldende plaatsingscriteria en in overleg met Gastouder en Vraagouder. De Bemiddelingsovereenkomst wordt, tenzij anders is of wordt overeengekomen, aangegaan tot einde basisschoolperiode. Vanaf de in de Bemiddelingsovereenkomst genoemde ingangsdatum hebben zowel 't Kasteel als Gastouder en Vraagouder het recht de overeenkomst door schriftelijke opzegging te beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. De opzegtermijn gaat in op de eerste dag van de eerstvolgende maand, na ontvangst van de opzegging door 't Kasteel. De overeenkomst eindigt van rechtswege, zonder dat opzegging is vereist: de maximale leeftijd voor buitenschoolse opvang heeft bereikt, of bij overlijden van het kind. lid 5 In situaties, zoals opgesomd in artikel 7, die acuut optreden of waarvan redelijkerwijs kan worden aangenomen dat ze van permanente aard zijn, kan de opvang per direct en definitief worden beëindigd. Artikel 10 Tarieven Het uurtarief dat Vraagouder per kind verschuldigd is, wordt vooraf overeengekomen. 't Kasteel en Gastouder hebben het recht de tarieven aan te passen indien dit voortvloeit uit de procentuele stijging van de loonkosten volgens de CAO Kinderopvang en de CAO Welzijnswerk en de indexcijfers voor de gezinsconsumptie van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Een dergelijke wijziging van de tarieven wordt minimaal twee maanden van tevoren per en op de website aangekondigd. Daarnaast is 't Kasteel gerechtigd per direct de tarieven te wijzigingen als gevolg van beleidswijziging door het rijk of de gemeente.

5 Artikel 11 Facturering en betaling De overeengekomen opvanguren per maand zijn gebaseerd op een totaal aantal overeengekomen opvanguren per jaar gedeeld door 12 maanden. Vraagouder ontvangt per maand via een factuur. Vraagouder kan verzoeken om deze factuur schriftelijk te ontvangen. De meerkosten voor ontvangst van een schriftelijke factuur zijn voor rekening van Vraagouder. Vraagouder ontvangt maandelijks, over de betreffende maand, een factuur. Indien Vraagouder niet binnen 14 dagen na factuurdatum per zijn inhoudelijk bezwaar tegen de factuur kenbaar heeft gemaakt aan 't Kasteel, wordt de Vraagouder geacht de factuur onvoorwaardelijk te hebben geaccepteerd. Vraagouder dient het verschuldigde bedrag per maand te voldoen per automatische incasso. lid 5 Vraagouder is een maandelijks bedrag verschuldigd dat voortvloeit uit de dienstverlening van Gastouderbureau t Kasteel, de zogenaamde bureaukosten. lid 6 Vraagouder is het bedrag verschuldigd dat voortvloeit uit het op de Bemiddelingsovereenkomst vermelde aantal dagen en uren, ongeacht of de opvangdagen en opvanguren geheel of gedeeltelijk (niet) worden benut. Eventuele kosten voor extra opvang worden per kwartaal in rekening gebracht. lid 7 De automatische incasso van het gefacturreerde bedrag vindt maandelijks rond de 22 e van de lopende maand plaats. Uitbetaling aan de Gastouder vindt maandelijks plaats rond de laatste vrijdag van de lopende maand. Uitbetaling van de Gastouder geschiedt indien en nadat Vraagouder de factuur heeft voldaan. lid 8 Gastouder en Vraagouder geven middels een door hen beiden ter goedkeuring ondertekende maand staat aan Gastouderbureau t Kasteel door hoeveel vergoedbare uren zijn afgenomen. De maandstaat dient binnen 10 werkdagen na het vervallen van het maand ontvangen te zijn door Gastouderbureau t Kasteel. De maandstaat vormt de basis voor een eventuele afrekening tussen Gastouder en Vraagouder. lid 9 Verrekening van een verschil tussen overeengekomen uren en werkelijk vergoedbare uren, kan bij einde contract en voor 1 februari van het opvolgende kalenderjaar. Uitbetaling van Vraagouder of Gastouder geschiedt indien en nadat de wederpartij de factuur heeft voldaan. Na 1 februari van het opvolgende kalenderjaar kan verrekening van het voorgaande jaar niet meer plaatsvinden en

6 worden Gastouder en Vraagouder geacht alle vergoedbare uren verrekend en onvoorwaardelijk geaccepteerd te hebben. 0 Wanneer Vraagouder niet tijdig tot betaling overgaat, dat wil zeggen binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur, is hij in verzuim. 't Kasteel zal Vraagouder een betalingsherinnering sturen, waarvoor administratiekosten in rekening worden gebracht. Indien Vraagouder nalatig blijft, zal 't Kasteel tot invordering overgaan, waarbij de wettelijke rente en de buitengerechtelijke incassokosten van het verschuldigde bedrag zullen worden verhaald op Vraagouder. 't Kasteel is in dergelijke gevallen gerechtigd de kinderopvang op te schorten of te beëindigen. 1 In geval van automatische incasso is Vraagouder verplicht zorg te dragen voor voldoende saldo, alsmede voor correcte tenaamstelling en correcte vermelding van het rekeningnummer. Wanneer het mislukken van de incasso te wijten is aan onzorgvuldigheid van Vraagouder is hij in verzuim. 2 Indien er sprake is van een tijdelijke weigering is Vraagouder betaling verschuldigd conform lid 5 en lid 6 van dit artikel. 3 Alle schade die voor 't Kasteel voortvloeit uit te late betaling door Vraagouder komt voor rekening van Vraagouder. Artikel 12 Niet afgenomen dagen door de vraagouder Vraagouder dient de Gastouder bij geplande afwezigheid tijdig te informeren, te weten minimaal vijf werkdagen voorafgaand aan de betreffende opvangdag. Bij ziekte van het op te vangen kind stelt Vraagouder Gastouder daarvan zo snel mogelijk in kennis. Opvang die geen doorgang kan vinden door ziekte of vakantie van het gastkind of door nationale of lokale feestdagen, worden door Gastouder in rekening gebracht. De nationale feestdagen zijn Nieuwjaarsdag, Pasen, Koninginnedag, 5 mei (eens in de vijf jaar, 2010, 2015, etc.), Hemelvaartdag, Pinksteren, 1 e en 2 e Kerstdag. Dan vangt de Gastouder in principe niet op, evenals op de dag dat Leidens Ontzet gevierd wordt. lid 5 Als Gastouder niet beschikbaar is, betaalt Vraagouder niet door. Dit geldt ook als Gastouder en Vraagouder tegelijkertijd op vakantie gaan.

7 Artikel 13 Afzeggen Gastouder Gastouder dient Vraagouder bij geplande afwezigheid tijdig te informeren, te weten minimaal vijf werkdagen voorafgaand aan de betreffende opvangdag. Bij ziekte van Gastouder stelt Gastouder Vraagouder hiervan zo snel mogelijk in kennis teneinde Vraagouder in staat te stellen vervangende opvang te regelen. Tijdens ziekte van Gastouder wordt de vergoeding door Vraagouder maximaal 2 weken doorbetaald, minus de eerste twee dagen waarop opvang zou plaatsvinden, door Vraagouder. Gastouder ontvangt geen vergoeding wanneer deze geen opvang kan bieden. Artikel 14 Vakantie Gastouder Gastouder heeft per jaar vier weken recht op vakantie met behoud van loon. Gastouder heeft recht op vakantiegeld. Dit bedraagt 8% van het loon en is verdisconteerd in het uurloon. Artikel 15 Verzekeringen 't Kasteel draagt zorg voor verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid en een ongevallen verzekering voor de opgevangen kinderen en medewerkers in de onder de verantwoordelijkheid van 't Kasteel ingeschreven gastouders. Deze verzekering ontslaat Gastouder en Vraagouder niet van de plicht eveneens een eigen verekering voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen af te sluiten voor die situaties die niet gedekt worden door de verzekering van t Kasteel. Gastouders die een gastkind willen vervoeren in de eigen auto dienen een inzittendenverzekering te hebben afgesloten. Vraagouder dient toestemming te geven aan Gastouder voor het vervoer van het gastkind in de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer. Zowel Gastouder als Vraagouder moet een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (A.V.P.) hebben afgesloten. Artikel 16 Aansprakelijkheid Voor een tekortkoming in het kader van deze overeenkomst kan 't Kasteel niet aansprakelijk worden gesteld in geval van overmacht, als de tekortkoming 't Kasteel niet kan worden verweten,

8 door haar niet vermeden kon worden of onvoorzienbaar was, tenzij deze ingevolge de wet voor rekening van 't Kasteel dient te blijven. Onder overmacht wordt mede verstaan ziekte, tekort aan personeel of staking door het personeel. In situaties waarin de opvang niet kan worden gerealiseerd blijft de aansprakelijkheid van t Kasteel beperkt tot maximaal het bedrag van de kosten van de opvang. Artikel 17 Achterwacht Gastouder zorgt voor een achterwacht indien, inclusief eigen kinderen, meer dan 3 kinderen op een dag worden opgevangen. Deze achterwacht moet binnen vijftien minuten Gastouder kunnen vervangen. De opvang kan, in overleg met Vraagouder, eventueel op een andere locatie plaatsvinden. Artikel 18 Geheimhouding Partijen verplichten zich tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van de plaatsing van een kind of uit enige andere bron hebben verkregen. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door een partij is meegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. Het vorige lid is niet van toepassing indien er sprake is van een misdrijf in de zin van het Wetboek van Strafrecht. Artikel 19 Privacy De gegevens zoals die door Vraagouder en Gastouder worden verstrekt, worden alleen gebruikt voor interne doeleinden. Deze gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 't Kasteel behoudt zich het recht voor om een adressenlijst, bestaande uit voornamen, straat, woonplaats en adres, te publiceren op de website, evenals foto's en films van de kinderen en anderen, gemaakt tijdens de gastouderopvang. Artikel 20 Klachtenprocedure 't Kasteel kent een interne klachtenprocedure. Klachten kunnen via bij de voorzitter van 't Kasteel Kinderopvang b.v. worden ingediend. Binnen een maand na indiening van een klacht, wordt op de klacht gereageerd. 't Kasteel Kinderopvang b.v. is aangesloten bij de Zuid-Hollandse Centrale Klachtencommissie kinderopvang (ZCKK) en conformeert zich aan hun klachtenreglement. Artikel 21 Ontbinding Naast de ontbindingsbevoegdheid die voortvloeit uit artikel 6:265 BW behoudt 't Kasteel zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden, indien de verhouding tussen partijen zodanig is verslechterd dat ontbinding is gerechtvaardigd.

9 Artikel 22 Wijziging persoonsgegevens Vraagouder en Gastouder zijn gehouden elkaar en Gastouderbureau 't Kasteel ten spoedigste op de hoogte te brengen van wijzigingen van telefoonnummer(s), huis- en/of adres en alle andere gegevens zoals gevraagd in het aanmeldingsformulier. Artikel 23 Wijziging algemene voorwaarden t Kasteel Kinderopvang b.v. is bevoegd deze algemene voorwaarden te wijzigen. Wijzigingen worden twee maanden voor inwerkingtreding per aangekondigd. Artikel 24 Slotbepaling Alle overeenkomsten tussen Gastouderbuerau t Kasteel, Gastouder en /of Vraagouder vallen onder Nederlands recht. In die gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, dient het bestuur van 't Kasteel Kinderopvang b.v. te worden geraadpleegd. 't Kasteel Kinderopvang b.v. 2010

Algemene voorwaarden. Van Kinderopvang t Kasteel BV, gevestigd te Leiden, (KvK nr. 28093929) Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Begripsbepalingen

Algemene voorwaarden. Van Kinderopvang t Kasteel BV, gevestigd te Leiden, (KvK nr. 28093929) Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Begripsbepalingen Algemene voorwaarden Van Kinderopvang t Kasteel BV, gevestigd te Leiden, (KvK nr. 28093929) Artikel 1: Toepasselijkheid Artikel 2: Begripsbepalingen Artikel 3 Inschrijving Artikel 4: Weigeringscriteria

Nadere informatie

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing.

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing. Artikel 1:Toepasselijkheid... pag. 1 Artikel 2:Begripsbepalingen... pag. 1 Artikel 3 Inschrijving... pag. 2 Artikel 4: Weigeringcriteria... pag. 2 Artikel 5 Wijziging van de overeenkomst... pag. 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau t Kasteel

Algemene voorwaarden Gastouderbureau t Kasteel Van Kinderopvang t Kasteel B.V., gevestigd te Leiden, (KvK nr. 28093929) Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen t Kasteel Kinderopvang b.v.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Busy 4Kidz

Algemene voorwaarden Busy 4Kidz Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Busy 4Kidz enerzijds en gastouder en/of vraagouder anderzijds, ten behoeve van de opvang van kinderen

Nadere informatie

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing.

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing. Artikel 1:Toepasselijkheid... pag. 1 Artikel 2:Begripsbepalingen... pag. 1 Artikel 3 Inschrijving... pag. 2 Artikel 4: Weigeringcriteria... pag. 2 Artikel 5 Wijziging van de overeenkomst... pag. 2 Artikel

Nadere informatie

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing.

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing. Artikel 1:Toepasselijkheid... pag. 1 Artikel 2:Begripsbepalingen... pag. 1 Artikel 3 Inschrijving... pag. 2 Artikel 4: Weigeringcriteria... pag. 2 Artikel 5 Wijziging van de overeenkomst... pag. 2 Artikel

Nadere informatie

Bureaukosten De maandelijkse bijdrage die vraagouders dienen te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de contractperiode.

Bureaukosten De maandelijkse bijdrage die vraagouders dienen te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de contractperiode. Dé algemene voorwaarden ingaande per januari 2014 Van Hét Gastouderbureau gevestigd te Zutphen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn

Nadere informatie

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing.

Inschrijfdatum: De datum die gehanteerd wordt bij het bepalen van de volgorde van plaatsing. Artikel 1:Toepasselijkheid... pag. 1 Artikel 2:Begripsbepalingen... pag. 1 Artikel 3 Inschrijving... pag. 2 Artikel 4: Weigeringcriteria... pag. 2 Artikel 5 Wijziging van de overeenkomst... pag. 2 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Kinderopvang Waddinxveen Algemene voorwaarden Van kinderopvang Waddinxveen vestigingsplaats Waddinxveen, Noordkade 100-C. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Allez Kidz Kinderdagverblijf t Rozenpoortje en Buitenschoolse Opvang De Waaltjes

Algemene Voorwaarden Allez Kidz Kinderdagverblijf t Rozenpoortje en Buitenschoolse Opvang De Waaltjes Algemene Voorwaarden Allez Kidz Kinderdagverblijf t Rozenpoortje en Buitenschoolse Opvang De Waaltjes Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Van Gastouderbureau De Duiventil gevestigd te Duiven versie 1 maart 2017 Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn gesloten

Nadere informatie

Bureaukosten: De maandelijkse bijdrage die vraagouder dient te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de overeenkomst.

Bureaukosten: De maandelijkse bijdrage die vraagouder dient te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de overeenkomst. Dé algemene voorwaarden ingaande per januari 2017 Van Hét Gastouderbureau gevestigd te Zutphen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten/contracten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau De Knapzak

Algemene voorwaarden Gastouderbureau De Knapzak Algemene voorwaarden Gastouderbureau De Knapzak Definities In de algemene voorwaarden verstaan we onder: Gastouderbureau: Gastouderbureau De Knapzak/ Gob De Knapzak Vraagouder: ouder/verzorger die een

Nadere informatie

pagina 1 van 5 Interne referentie OHB: BED-pro01/ BED-pro02/ BED-pro07/ BED-bel 06 Procesverantwoordelijke: Hoofd Bedrijfsvoering

pagina 1 van 5 Interne referentie OHB: BED-pro01/ BED-pro02/ BED-pro07/ BED-bel 06 Procesverantwoordelijke: Hoofd Bedrijfsvoering pagina 1 van 5 (geldig vanaf 1 november 2015) Van Kinderopvang Wageningen BV, gevestigd te Wageningen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau t Kasteel

Algemene voorwaarden Gastouderbureau t Kasteel Van Kinderopvang t Kasteel B.V., gevestigd te Leiden, (KvK nr. 28093929) Artikel 1: Begripsbepalingen...2 Artikel 2: Toepasselijkheid...2 Artikel 3: Informatie verstrekking...2 Artikel 4: Aanmelding...3

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderbureau: GastOuderBureau SamSam, gevestigd te Assen; Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

gastouderopvang de opvang en verzorging van kinderen in de leeftijd van nul tot dertien jaar waarbij het gastouderbureau gastouders selecteert.

gastouderopvang de opvang en verzorging van kinderen in de leeftijd van nul tot dertien jaar waarbij het gastouderbureau gastouders selecteert. pagina 1 van 5 (geldig vanaf 1 juni 2016) Van Kinderopvang Wageningen BV, gevestigd te Wageningen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring

Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring Artikel 1: Begripsbepaling Gastouderopvang Is een georganiseerde vorm van kinderopvang in geselecteerde gastgezinnen voor kinderen in de leeftijd van acht weken

Nadere informatie

Versie 1.02. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.02. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Artikel 1 Definities - Gastouderland Amsterdam een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang)

Nadere informatie

- De Geschillencommissie: Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

- De Geschillencommissie: Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Artikel 1 Definities - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen en opvoeden van kinderen in een gezinssituatie door een ander dan de ouder of verzorger, bestaande in de gelijktijdige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Kids2Nanny

Algemene voorwaarden Stichting Kids2Nanny Algemene voorwaarden Stichting Kids2Nanny Artikel 1 Definities 1.1 Gastouderbureau Stichting Kids2Nanny is een gastouderbureau, een organisatie die de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Kids@home Artikel 1 Definities - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen en opvoeden van kinderen in een gezinssituatie door een ander dan de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Gastouderbureau Voor uw kinderen

Algemene Voorwaarden van Gastouderbureau Voor uw kinderen 1 Algemene Voorwaarden van Gastouderbureau Voor uw kinderen Definities Gastouderbureau Het gastouderbureau Voor uw kinderen is gevestigd te Rijswijk(ZH). Kinderopvang Het, in georganiseerd verband en tegen

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Algemene voorwaarden Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat 112 5061 EZ Oisterwijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene voorwaarden Gastouderbureau Ziezo Artikel 1 Definities - Gastouderbureau Ziezo is een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare

Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU SHAREDCARE Artikel 1. Begripsbepalingen a. Gastouderbureau (GOB): de rechtspersoon die een overeenkomst sluit met de

Nadere informatie

Versie 1.03. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.03. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis

Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis Artikel 1 Definities - Voel je Thuis een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo. Artikel 1 Begripsbepaling

ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo. Artikel 1 Begripsbepaling ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo Artikel 1 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf Keiki Holo Holo: particuliere kinderopvang Keiki Holo Holo

Nadere informatie

Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder:

Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Hoofdstuk 7: Algemene Voorwaarden Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderopvang Kinderopvang in een gezinssituatie door een ander dan degene die als ouder op grond

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Gastouderbureau Vip (hierna te noemen GOB Vip), Adres Scheumergats 1, 6305 BM te Schin op Geul. Geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer:

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5830 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op locatie Weijerpark

Nadere informatie

Versie 1.06. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.06. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de W et Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051. 4e versie

ALGEMENE VOORWAARDEN. HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051. 4e versie ALGEMENE VOORWAARDEN HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051 4e versie Wijziging: nieuwe regelgeving 2010 2 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Documenttype Algemene Voorwaarden Titel Algemene Voorwaarden TomorrowKids Versie 1 Laatste wijziging 01-11-2015 Ingangsdatum Algemene Voorwaarden : 01-01-2016 Artikel 1. Algemeen 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Kinderdagverblijf Villa Vrolijk biedt tegen betaling ouder(s) en of verzorger(s) kinderopvang en verzorging van hun

Nadere informatie

MATCH GASTOUDERBUREAU

MATCH GASTOUDERBUREAU MATCH GASTOUDERBUREAU Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De Organisatie: Match Gastouderbureau. De Vraagouder: de natuurlijke ouder/verzorger

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Hollen & Dollen

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Hollen & Dollen Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderopvang: Kinderopvang in een gezinssituatie door een ander dan degene die als ouder op grond van artikel 5 van de Wet kinderopvang

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA.

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. De voorwaarden en de richtlijnen van het gastouderbureau zijn bedoeld voor zowel ouders als gastouders. Door de voorwaarden en de richtlijnen te

Nadere informatie

een door het gastouderbureau geselecteerd persoon die kinderopvang verzorgt conform de toegestane wetgeving in huiselijke omgeving.

een door het gastouderbureau geselecteerd persoon die kinderopvang verzorgt conform de toegestane wetgeving in huiselijke omgeving. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Kinderopvang: Gastouderbureau: Ouder: Gastouder: Bemiddeling: Koppeling: Overeenkomst van opdracht: Bemiddelingsovereenkomst:

Nadere informatie

Versie Aanvullende algemene voorwaarden Gastouderland

Versie Aanvullende algemene voorwaarden Gastouderland Aanvullende algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities Gastouderland is een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling,

Nadere informatie

Deelkindplaats: een gedeelte van een kindplaats, uitgedrukt in een aantal dagen en/of dagdelen dagopvang per week.

Deelkindplaats: een gedeelte van een kindplaats, uitgedrukt in een aantal dagen en/of dagdelen dagopvang per week. Artikel 1 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf Keiki Holo Holo: particuliere kinderopvang Keiki Holo Holo te Nootdorp. Gebruikers: de ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje 0 Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje 1 Algemene voorwaarden van Peuterspeelzaal Klein Duimpje ARTIKEL 1 Algemene bepalingen... 2 ARTIKEL 2 Definities... 2 ARTIKEL 3 Aanmelding... 3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (mei 2010)

Algemene voorwaarden (mei 2010) Algemene voorwaarden (mei 2010) Algemene Voorwaarden WelterKuil Gastouderbureau Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Vraagouder: Gastouder: Gastouderopvang: WelterKuil:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN (Gedeponeerd op 25 juli 2002 bij de Kamer van Koophandel West - Brabant onder nummer 62065) Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van

Nadere informatie

b. Incidentele wijzigingen in de opvang laten de plaatsingsovereenkomst onverlet.

b. Incidentele wijzigingen in de opvang laten de plaatsingsovereenkomst onverlet. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle plaatsingsovereenkomsten die met betrekking tot kinderopvang worden aangegaan door Timboektoe v.o.f., Boxbergerweg 54 te (7412

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV. Januari 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV. Januari 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV Januari 2014 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door de vraagouder en de gastouder met KION Gastouderbureau BV, verder ook

Nadere informatie

Huisregels Kidzmatch

Huisregels Kidzmatch Huisregels Kidzmatch Huisregels Gastouderbureau Kidzmatch, (lrkp nr. 758402090) Regel 1: Halen en brengen gastkind Het gastkind wordt door de vraagouder(s) gebracht en gehaald. Indien een derde door de

Nadere informatie

Partijen verklaren het volgende te zijn overeengekomen. Artikel 1 doelstelling

Partijen verklaren het volgende te zijn overeengekomen. Artikel 1 doelstelling Digitaal Oudercontract {$NUMMER_VRAAGOUDER} Digitaal ondertekend contract tussen {$NAAM_GOB} en {$NAAM_VRAAGOUDER} die leidt tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. Deze overeenkomst wordt digitaal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Bso Marlon biedt tegen betaling ouder(s) en/of verzorger(s) buitenschoolse opvang en verzorging van hun kind(eren)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING. * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING. * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De Organisatie: Match Gastouderbureau. De Vraagouder: de natuurlijke ouder/verzorger of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor peuterspeelzaalwerk en peuteropvang Stichting Spelenderwijs

Algemene voorwaarden voor peuterspeelzaalwerk en peuteropvang Stichting Spelenderwijs Algemene voorwaarden voor peuterspeelzaalwerk en peuteropvang Stichting Spelenderwijs Geleen september 2014 Algemene voorwaarden van Stichting Spelenderwijs ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Kinderopvang Bimal Madeliefje B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Kinderopvang Bimal Madeliefje B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Kinderopvang Bimal Madeliefje B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN GASTOUDEROPVANG - Gastouderbureau Drieluik LRK

LEVERINGSVOORWAARDEN GASTOUDEROPVANG - Gastouderbureau Drieluik LRK LEVERINGSVOORWAARDEN GASTOUDEROPVANG - Gastouderbureau Drieluik LRK 801897312 Artikel 1. Algemeen Gastouderbureau Drieluik (GOB) brengt een Koppeling tot stand tussen Vraagouders door hen in contact te

Nadere informatie

Gastouderbureau TisKidz Magnesiumweg 16 Wolvega LRKP:

Gastouderbureau TisKidz Magnesiumweg 16 Wolvega LRKP: Gastouderbureau TisKidz Magnesiumweg 16 Wolvega LRKP: 154768200 www.tiskidz.nl 2016 versie 1 GOB TisKidz Pagina 1 Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden, welke openbaar zijn oa via onze website,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG Artikel 1; Begrippen a. KO De Hummeltjeshoeve stelt zich ten doel kinderopvang binnen haar buitenschoolse opvang,kinderdagverblijf en peuteropvang voor het/(de) kind(eren)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau Mathil

Algemene voorwaarden Gastouderbureau Mathil Algemene voorwaarden Gastouderbureau Mathil 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bemiddeling: De bemiddeling door Gastouderbureau Mathil die leidt tot de totstandkoming van een koppeling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kinderopvang Babbels

Algemene Voorwaarden Kinderopvang Babbels Artikel 1 Begripsbepaling Handelsnaam Kinderopvang Babbels, onderdeel van LUCIUS BEHEER: Opdrachtgever: De ouder/verzorger die als natuurlijke persoon een aanvraag doet tot kinderopvang. Contractant: De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden G.O.B. Mamaloetje

Algemene voorwaarden G.O.B. Mamaloetje Algemene voorwaarden G.O.B. Mamaloetje Artikel 1 Definities (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen en opvoeden van kinderen in een gezinssituatie door een ander dan de ouder of Gastouderopvang:

Nadere informatie

In deze algemene Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

In deze algemene Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis Algemene Voorwaarden Kinderdagverblijf De Liefste Artikel 1 Definities In deze algemene Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is

Nadere informatie

1. Algemene voorwaarden

1. Algemene voorwaarden 1. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten die met betrekking tot kinderopvang en/of (voor)naschoolse opvang worden aangegaan door Michelles Kinderopvang,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor peuteropvang t Krielhok

Algemene Voorwaarden voor peuteropvang t Krielhok Algemene Voorwaarden voor peuteropvang t Krielhok ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Het aanbod ARTIKEL 4 - De overeenkomst ARTIKEL 5 - Annulering ARTIKEL 6 - De ouderbijdrage

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud

Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud Artikel 1 Definities Gastouderbureau Een gastouderbureau is een organisatie die de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders verzorgt ten behoeve

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden GOB Mamaloetje

Algemene leveringsvoorwaarden GOB Mamaloetje Algemene leveringsvoorwaarden G.O.B. Mamaloetje Artikel 1 Definities (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen en opvoeden van kinderen in een Gastouderopvang: gezinssituatie door een ander dan de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. III. Bemiddeling en begeleiding Artikel 5

Algemene voorwaarden. III. Bemiddeling en begeleiding Artikel 5 Algemene voorwaarden I. Begripsbepaling Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - De Organisatie: Kids & Care gastouderbureau - De Vraagouder: de natuurlijke ouder/verzorger of rechtspersoon

Nadere informatie

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website.

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website. De SPEELregels van Juffies SPEELopvang Juffies SPEELopvang is een kleinschalige organisatie waar we er naar streven om in goed overleg met de ouder verzorger te komen tot goede en heldere afspraken. Toch

Nadere informatie

Kinderopvang Kids Okay

Kinderopvang Kids Okay Kinderopvang Kids Okay Juni 2017 Algemene voorwaarden en bepalingen: 1. Kinderopvang Kids Okay, gevestigd Moerkamp 73 5835 BP Beugen. - levert: - kinderopvang opvang voor kinderen in de leeftijd van nul

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sportify Kids

Algemene voorwaarden Sportify Kids Algemene voorwaarden Sportify Kids Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Kinderopvang: Sportify Kids biedt kinderopvang, begeleiding en verzorging, conform de Wet Kinderopvang tegen geldelijke vergoeding. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU van huis uit

ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU van huis uit ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU van huis uit Artikel 01. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende definities het volgende verstaan: Bemiddeling Door tussenkomst van GOB van huis uit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen

Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Peutereiland: Stichting Peutereiland Ouder/verzorger: Diegene die als ouder of wettelijk

Nadere informatie

D12, Algemene Leveringsvoorwaarden Gastouderopvang Korelon, versie december 2014, pg. 1 van 5

D12, Algemene Leveringsvoorwaarden Gastouderopvang Korelon, versie december 2014, pg. 1 van 5 VAN KORELON BV hierna te noemen: gebruiker I. BEGRIPSBEPALING Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen

Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Spring: Ouder/verzorger: Peuterspeelzaalwerk: Peuterspeelzaal: Dagdeel:

Nadere informatie

REGLEMENT TEN AANZIEN VAN GASTOUDEROPVANG

REGLEMENT TEN AANZIEN VAN GASTOUDEROPVANG REGLEMENT TEN AANZIEN VAN GASTOUDEROPVANG Stichting OZIZO stelt zich ten doel een bemiddelende en ondersteunende functie te vervullen met betrekking tot de opvang en verzorging aan huis van kinderen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen Algemene voorwaarden kinderdagverblijf De Bloemenkinderen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden en de op basis hiervan te sluiten overeenkomst kinderopvang, wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ter zake de overeenkomst tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang.

Algemene voorwaarden ter zake de overeenkomst tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. Algemene voorwaarden ter zake de overeenkomst tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. I. BEGRIPSBEPALING Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; De organisatie: Oppascentrale

Nadere informatie

leveringsvoorwaarden gastouderopvang januari Kinderopvang Walcheren Postbus GA Middelburg

leveringsvoorwaarden gastouderopvang januari Kinderopvang Walcheren Postbus GA Middelburg leveringsvoorwaarden gastouderopvang januari 2007 Kinderopvang Walcheren Postbus 7035 4330 GA Middelburg www.kinderopvangwalcheren.nl Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel

Nadere informatie

Gastouderbureau Amado Een geliefde plek voor jouw kind ALGEMENE VOORWAARDEN

Gastouderbureau Amado Een geliefde plek voor jouw kind ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Gastouderopvang: het tegen betaling verzorgen en opvoeden van kinderen in een gezinssituatie door een ander dan de ouder of verzorger, bestaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden;

Algemene voorwaarden; Algemene voorwaarden; Artikel 1 Definities 1 Artikel 2 Toepasselijkheid 1 Artikel 3 Kennismaking 2 Artikel 4 Het aanbod (de offerte) 2 Artikel 5 De overeenkomst 3 Artikel 6 Het plaatsingsgesprek 3 Artikel

Nadere informatie

Zuiderlaan 23a 6905 AC Zevenaar Tel. 0316 340200 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang

Zuiderlaan 23a 6905 AC Zevenaar Tel. 0316 340200 Algemene voorwaarden voor Kinderopvang Artikel 1 Definities 1 Artikel 2 Toepasselijkheid 1 Artikel 3 De Kennismaking 2 Artikel 4 Het aanbod (de offerte) 2 Artikel 5 De overeenkomst 3 Artikel 6 Het plaatsingsgesprek 3 Artikel 7 Duur, wijziging

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Gastouderopvang. ARTIKEL 1 - Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden voor Gastouderopvang. ARTIKEL 1 - Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden voor Gastouderopvang ARTIKEL 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden. Aanvangsdatum: De tussen de Ouder en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG Artikel 1: toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en diensten tussen Levantjes kinderopvang en de afnemers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden: peuterspeelzaal Overwhere

Algemene voorwaarden: peuterspeelzaal Overwhere Algemene voorwaarden: peuterspeelzaal Overwhere Algemene voorwaarden Peuterspeelzaal Overwhere 1. Algemeen 2. Inschrijving 3. Plaatsing 4. Looptijd overeenkomst 5. Betaling 6. Geschillen 7. Weigeringsgronden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Financieel Adviesbureau Haulez / Haulez Assurantiën, Havenfort 4, 4561 GD Hulst.

Financieel Adviesbureau Haulez / Haulez Assurantiën, Havenfort 4, 4561 GD Hulst. Algemene voorwaarden Financieel Adviesbureau Haulez / Haulez Assurantiën, Havenfort 4, 4561 GD Hulst. ALGEMENE VOORWAARDEN van Financieel Adviesbureau Haulez / Haulez Assurantiën, gevestigd aan het Havenfort

Nadere informatie

Pagina 1 van 5. Small Ones: de gebruiker van deze Algemene Voorwaarden, te weten Kinderdagverblijf Small Ones gevestigd te Amsterdam.

Pagina 1 van 5. Small Ones: de gebruiker van deze Algemene Voorwaarden, te weten Kinderdagverblijf Small Ones gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden van Kinderdagverblijf Small Ones Artikel 1: Definities In deze algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud 2017

Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud 2017 Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud 2017 Artikel 1 Definities Gastouderbureau Een gastouderbureau is een organisatie die de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders verzorgt ten

Nadere informatie

BANJER. Algemene voorwaarden

BANJER. Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang BANJER Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer uw kind wordt opgevangen bij kinderdagverblijf en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VVE & HDV. BSO Hakuna Matata B.V.

Algemene voorwaarden VVE & HDV. BSO Hakuna Matata B.V. Algemene voorwaarden VVE & HDV BSO Hakuna Matata B.V. Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokiscare.nl, www.flevokidscare.nl Algemene voorwaarden Gastouderbureau Flevokidscare Artikel 1 Begripsbepaling 1.1 Kinderopvang

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Huishoudelijk regelement Gastouderbureau Rondomkids

Algemene voorwaarden en Huishoudelijk regelement Gastouderbureau Rondomkids Algemene voorwaarden en Huishoudelijk regelement Gastouderbureau Rondomkids A Algemeen 1 Het is vereist dat op de opvanglocatie aanwezig zijn: Pedagogisch beleidsplan Rondomkids. Protocol kindermishandeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en bepalingen voor GOB Siemenotje per

Algemene voorwaarden en bepalingen voor GOB Siemenotje per Algemene voorwaarden en bepalingen voor GOB Siemenotje per 1-1-2017 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op iedere bemiddelingsovereenkomst die Siemenotje BV sluit

Nadere informatie

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder Partijen Gastouder Gegevens Gastouder Straat en huisnummer Postcode en plaats Telefoonnummer E-mail BSN Gegevens Vraagouder(s) Vraagouder 1 (voorletters

Nadere informatie

DEEL1: ALGEMEEN DEEL Algemene Voorwaarden voor Gastouderbureau Midden-Gelderland.

DEEL1: ALGEMEEN DEEL Algemene Voorwaarden voor Gastouderbureau Midden-Gelderland. DEEL1: ALGEMEEN DEEL Algemene Voorwaarden voor Gastouderbureau Midden-Gelderland. Artikel l Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen het gastouderbureau van

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5831 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op 2 locaties in Weijerpark

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Overeenkomst van bemiddeling vraagouder Gastouderbureau De Kleine Kroon

Overeenkomst van bemiddeling vraagouder Gastouderbureau De Kleine Kroon Partijen Overeenkomst van bemiddeling vraagouder Gastouderbureau De Kleine Kroon Gastouderbureau De Kleine Kroon, gevestigd te Amsterdam, hierna Gastouderbureau te noemen ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie