Basisschool De Wieling Kolkweg BC Haalderen Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool De Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen Tel. 0481-462172"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Juni 2015 Nummer 10 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 juni 2 3 Praktisch verkeersexamen gr u.tentoonstelling project 4 Studiedag, gr. 1 t/m 8, VRIJ! 5 KRANTEN ACTIE Filmfeestavond gr Cultureel rondje groep Facultatieve ouderavond centrale eind-toets 20.00u. MRverg. 24 Schoolfotograaf juli 2 3 KRANTEN ACTIE Facultatieve 10-minuten gesprekken 10 3 e rapport mee Gr. 1 t/m 8 continurooster uur start zomervakantie ZOMERVAKANTIE t/m vr. 28 aug.

2 Krantenactie 3 juli. Bij de krantenactie van 3 juli zijn de volgende ouders aan de beurt: *Dhr. Stoffels *Dhr. Thampibillai *Dhr. Vinck *Dhr. de Klein (Joël) (Nilan) (Niek) (Mathijs) Wilt u om uur aanwezig zijn in de koffiekamer op school? Bij voorbaat hartelijk bedankt namens onze leerlingen! Als u niet kunt, graag eerst zelf proberen voor vervanging te zorgen, en dat even door te geven aan: Carolien Meuwsen Susan Jurjus Vakantierooster Praktisch verkeersexamen. -Start nieuw schooljaar: 31 augustus Herfstvakantie: 26 t/m 30 oktober Kerstvakantie: 21 dec t/m 1 jan Carnavalsvakantie: 8 t/m 12 februari e Paasdag: 28 maart Meivakantie: 25 apr. t/m 6 mei e Pinksterdag: 16 mei Zomervakantie: 18 juli t/m 26 aug Woensdag 3 juni gaan de kinderen van groep 7 en 8 op de fiets op pad voor het praktisch verkeersexamen. Bij de kinderen van groep 7 is in april het schriftelijke verkeersexamen al afgenomen. De kinderen van groep 8 hebben dat het afgelopen schooljaar gedaan. Nu is het tijd om dit in de praktijk te brengen. Met de hulp van veel ouders, die langs de kant van de weg zitten, voor de veiligheid en voor het beoordelen, leggen de kinderen een route af, die ze vooraf hebben kunnen oefenen. Daarbij moeten ze al de geleerde verkeersregels toepassen. Aan het eind zal blijken of ze ook dit examen hebben gehaald. O.V.-nieuws. o o We willen iedereen er nog even aan herinneren, dat de schoolfotograaf op 24 juni a.s. op school komt. Op de website van onze school zijn recentelijk foto's geplaatst van de sportdag en Pasen.

3 Neem eens een kijkje, ze zijn te vinden onder 'Foto's schooljaar o Tenslotte willen we laten weten dat we druk bezig zijn met de voorbereidingen van het schoolreisje. Deze staat gepland op dinsdag 14 juli. Waar we naar toe gaan blijft nog even een verrassing... Excursie groep naar Oriëntalis. Woensdag 20 mei zijn de groepen 3, 4 en 5 naar museumpark Oriëntalis geweest. In het kader van ons project Geestelijke Stromingen willen we de kinderen kennis laten maken met andere geloven en culturen. Het zonnetje scheen uitbundig en ouders en kinderen verdwenen al snel in dit prachtig gelegen park. In de verschillende dorpjes konden de kinderen sfeer proeven van allerlei culturen en het geloof dat deze mensen aanhangen. In het museum waren ook echte mensen aanwezig. In het Joodse dorp werd lekkere thee geschonken en is een mevrouw koeken aan het bakken op een houtvuurtje. In het Arabische dorp konden de kinderen letters schrijven of hun hand met henna laten beschilderen. Verder liepen er dieren in de nederzettingen en is er van alles te zien en te beleven. Een van de kinderen zegt: Juf, het is niet leuk, het is superleuk. En dat was de mening van velen! Alle ouders die mee geweest zijn willen wij hierbij nogmaals hartelijk bedanken. Excursie groep naar Oriëntalis. Ook groep zijn naar Oriëntalis geweest. Hieronder 2 reacties van kinderen: Woensdag 27 mei zijn we met de hele klas naar museum Oriëntalis in de Heilig Landstichting geweest. Je kunt er alles te weten komen over geloven, zoals: de Islam, het Jodendom en nog veel meer. Er is een binnenmuseum en eigenlijk had het binnenmuseum een kerk moeten worden, maar die is nooit afgemaakt. Er is ook een Egyptische grafkamer. In het buitenmuseum is er een boerderij waar de dieren los lopen. Ook is er een Arabisch tentenkamp en een moskee. Van Roel, groep 6. Het was leuk in het Oriëntalis. Ze zeiden dat het over het geloof ging. Maar wij zagen niet veel over het geloof. Het ging meer over hoe ze leefden. En de route was niet duidelijk. Het was wel interessant. Er was een binnen- en buiten museum. Alleen binnen ging het over het geloof. Buiten ging het over hoe de mensen leefden. Je kunt dieren zien en aaien. Er zijn kleine dorpjes waar je niet in kan, en er zijn grote dorpen waar je wel in kan. Het is wel leuker als je met je familie gaat. Van Fleur, groep 6.

4 Cultureel rondje. Woensdag 17 juni gaan de leerlingen van groep 7 meedoen aan het "cultureel rondje Bemmel- Haalderen". Dat betekent dat ze deze ochtend 2 verschillende workshops gaan volgen op het gebied van kunst en cultuur. Deze workshops worden gegeven in Bemmel en Haalderen, op verschillende locaties en door verschillende kunstenaars. De kinderen gaan op de fiets, onder begeleiding van leerkracht en ouders langs deze workshops. Kamp groep Kamp stond dit jaar weer op het programma voor groep april kwam iedereen met veel zin naar school. We gingen met auto s een rondje over het schoolplein, maar toen werd het echt tijd om te gaan. Eenmaal aangekomen op het park was iedereen heel enthousiast. Het gebouw was heel knus en gezellig. We kregen in groepjes een eigen kamer. Iedereen ging gelijk aan de slag met spullen uitpakken en de kamer indelen. Nadat iedereen daar mee klaar was, gingen we lunchen. En na de lunch stonden de challenge games op het programma. Na de challenge games gingen we een GPS tocht doen. De kinderen moesten een rebus oplossen, dat verliep niet bij iedereen even soepel. Maar de kinderen hebben toch een lekkere schat gevonden. Het was een geslaagde eerste dag! De tweede dag, iedereen had er veel zin in! Voor de tweede dag stond er survivallen op het programma. We gingen allemaal verschillende activiteiten doen. Zoals: tokkelen, pijl en boog schieten, vlot bouwen en survivallen. Na deze drukke middag hadden veel kinderen honger. Freds frietfestijn kwam langs om deze hongerige buikjes te vullen. In de avond was er ook nog een bonte avond. Er waren veel leuke optredens! Er was ook nog een kampvuur, en daarna gingen we naar bed. Vrijdag, de laatste dag gingen we naar het Airborne museum in Oosterbeek. Dit was ook heel interessant. Daarna reden we naar huis maakte we nog een rondje over het schoolplein. En toen hadden we vakantie. Het kamp was super leuk en heel gezellig! Fenna en Filou Kamp groep Toen we aan kwamen ging iedereen naar de kamer/tent om daar hun spullen klaar te leggen. Toen dat gedaan was gingen we de eerste activiteit doen dat waren de challenge games. Daarna gingen we lunchen. Iedereen had een eigen lunch meegenomen. Even later gingen we een GPS tocht doen, maar een paar kinderen waren de weg kwijt. Die zijn van het terrein af gegaan terwijl je niet van het terrein af mocht. Maar even later waren ze er toch om met ons te eten. Toen we klaar waren met eten gingen voor de bonte avond oefenen en daarna gingen we naar bed.

5 Donderdag gingen we survivallen. Op die dag gingen we tokkelen, een vlot bouwen, pijl en boog schieten en tot slot gingen we een survivalparcours afleggen. Daarna was iedereen heel erg vies, dus ging bijna iedereen douchen en toen gingen we eten. Daarna begon de bonte avond met spetterende optredens. Toen de bonte avond was afgelopen gingen we bij het kampvuur het spel weerwolven doen daarna gingen we naar bed toe. De dag later gingen we de spullen opruimen want het was alweer de laatste dag. Toen alles was opgeruimd gingen we naar het Airborne museum. Dat was de laatste activiteit van het kamp. Tentoonstelling Geestelijke Stromingen. Sinds twee weken werken we op school rondom het thema Geestelijke Stromingen. Na een wat moeizame start (mmm, wat moeten we daar nu mee?) zijn de kinderen erg enthousiast geworden. In elke groep wordt in elke middag rondom een thema uit de bijbel of rondom een geloofsovertuiging gewerkt. In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen welke thema s er per groep aan bod zijn gekomen. De school hangt inmiddels vol met schrijfopdrachten, knutselwerkjes, onderzoekjes, denkwerkjes en collages. Ook de excursies hebben inmiddels plaatsgevonden. Elders in de nieuwsbrief vindt u hier verslagen over terug. Het thema wordt op 3 juni a.s. afgesloten met een heuse tentoonstelling. Vanaf uur is de school open en kunt u de verschillende groepen bezoeken. De kinderen leggen u dan uit wat zij geleerd hebben en wat zij van dit project hebben opgestoken. In de aula verzorgt groep 8 een overzichtstentoonstelling waar u de vijf grote geloofsovertuigingen van de wereld op een rijtje ziet. Vanaf kwart over 12 kunt u samen met uw kind(eren) dan nog een rondje maken. Kinderen kunnen dan gaan kijken in de andere groepen. Al met al weer een zinvol en interessant project voor onze kinderen. Cito toetsen Vanaf 8 juni zullen er in de groepen 1 t/m 7 weer de LOVS toetsen van het Cito afgenomen worden. Dit is altijd een pittige klus voor leerkrachten en kinderen, maar we hopen natuurlijk weer op de goede resultaten die we in januari/februari ook behaald hebben. Schooltuinen. Afgelopen maand is het werken in de schooltuinen weer van start gegaan. Elke woensdag gaan de kinderen in kleine groepjes tuinieren in de tuinen naast de school. Onder leiding van Martin de Klein wordt er gezaaid, geschoffeld en gegoten. Na de zomervakantie zullen de boontjes, aardappels en wortelen dan weer geoogst worden. Een aantal enthousiaste leerlingen is al aan de beurt geweest, de rest van de kinderen komt dit jaar nog aan bod. Hartstikke fijn dat Martin ons ook dit jaar weer helpt met het werken in de schooltuinen.

6 Bezoek dierentuin groepen 1-2. Op donderdag 28 mei was het dan eindelijk zover.het uitstapje naar Ouwehand Dierenpark! De kinderen hadden er enorm veel zin in! Na dagen van aftellen waren de kinderen er helemaal klaar voor. De broodtrommeltjes zijn gevuld, de tasjes zijn gepakt en dus gingen we op pad, samen met vele vaders en moeder als begeleiders. We hebben veel verschillende dieren gezien: giraffen, dromedarissen, apen, beren, kleine ijsbeertjes en flamingo s. Ook brachten we een bezoek aan de zeeleeuwenshow. Sofie mocht zelfs naar voren komen en kreeg een echte kus van een zeehond. Kortom: De kinderen hebben enorm genoten van een bijzondere, en gezellige dag waar we nog lang over zullen napraten. Poetsmiddag. Op vrijdagmiddag 22 mei is de school weer mooi gepoetst. De animo voor deze middag was minder groot dan voorgaande keren, maar de moeders die er waren hebben de handen flink uit de mouwen gestoken. Weet u dat u ook mee kunt doen? Meldt dan aan bij Angela Sanchez of Angela Martens. De ontwikkelingen van onze school. Een rare maand ligt achter ons. Vrij, school, vrij, school.toch hebben we deze maand niet stil gezeten. Inmiddels zijn we al in de afrondende fase voor wat betreft de schoolgids en het jaarplan. De formatie is geaccordeerd door de medezeggenschapsraad. Zodra we weten wie welke groep gaat bemannen zullen we dit bekend maken. Echter wat we wel weten is dat door de leerlingendaling, minder geboortes en dus minder kinderen, we het komend schooljaar dalen in aantal groepen. Dit betekent dat we diegenen die nu op payroll basis werken geen nieuw contract kunnen aanbieden. Voor Jasper en Els is het eind van het schooljaar dan ook meteen het einde van hun werkzaamheden bij ons op school. Een positieve ontwikkeling is dat juf Margot haar werkzaamheden geleidelijk hervat in de groep. In de maand juni zal juf Margot steeds meer dagen voor de groep staan. Voor meneer Eelco betekent dit geleidelijk een vermindering van de werkzaamheden. Hij blijft wel op de woensdag in de groep van juf Patricia. Binnenkort zullen weer de cito leerlingvolgsysteem toetsen worden afgenomen. In de nieuwsbrief van juli zullen we u op de hoogte stellen van onze schoolresultaten. 4 juni gaan we met het team onze projectplannen evalueren en bijstellen voor het komend schooljaar. Kortom nog genoeg te doen in de laatste periode.

7 Belangrijke data in juni-juli. -3 juni: Tentoonstelling project Praktisch verkeersexamen groep juni: Studiedag: alle groepen vrij -17 juni: Cultureel rondje groep 7-24 juni: Schoolfotograaf -9 juli: Facultatieve 10 minutengesprekken -10 juli: 3 e rapport mee -14 juli: Continurooster groep 1 t/m 8-17 juli: uur start zomervakantie t/m 28 aug. Zie ook de aparte bijlage bij deze nieuwsbrief. Op 15 juni is er een bijeenkomst in de Tichel in Haalderen. U vindt hiervoor een uitnodiging in de bijlage.

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015 Nummer 11

Nieuwsbrief Juli 2015 Nummer 11 Nieuwsbrief Juli 2015 Nummer 11 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 22 23 Facultatieve ouderavond centrale eind-toets 24 Schoolfotograaf 29 30 1 juli 2 3 KRANTEN ACTIE 25 26 27 28

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: juni 2016 Nieuws uit de organisatie: Wij hebben er allemaal al helemaal zin in nee niet in de zomervakantie, maar in de afsluitende dag van ons project natuurlijk

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

juni 2015 nr. 13 2014-2015

juni 2015 nr. 13 2014-2015 samenwijs juni 2015 nr. 13 2014-2015 Pittige Plus Torens Op school werken we op dinsdagmiddag met de Pittige Plus Torens. We hebben een project uitgekozen, namelijk EEN INTERVIEW. Eerst stelden we vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei-juni Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Kamp gr juni

Nieuwsbrief. Mei-juni Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Kamp gr juni Nr. 8 Schooljaar 17-18 Nieuwsbrief Mei-juni 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 14 mei 15 16 17 18 19 20 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 1 e Pinksterdag 21 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16 17 18 19 GMRvergadering Infodag nieuwe lln. Kangoeroewestrijd 2 e rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Week Nieuwsflits Week 23 Daltonschool Lange Voren 1.

Week Nieuwsflits Week 23 Daltonschool Lange Voren 1. Week 23 2017-2018 Belangrijke data: Juni 02 juni Dag van de Bouw 05 juni Hockeyclinic bovenbouw 05 juni Ouderkring Middenbouw. Onderwerp: Basisontwikkeling en de doorgaande ontwikkeling onder- naar middenbouw.

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1.

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1. KALENDER 2012-2013 September 2012 Dag Datum Bijzonderheden Zaterdag 1 Zondag 2 WEEK 36 Maandag 3 1 e schooldag Dinsdag 4 Woensdag 5 inloop groep 1/2 Donderdag 6 Vrijdag 7 Monumenten-klassen-dag (excursie:

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 NIEUWSBRIEF Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 VAN DE DIRECTIE Vreemde week De komende week is een vreemde week: Vandaag Goede vrijdag en maandag 2 e Paasdag zijn vaste vrije dagen. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Op uitnodiging van de leerkracht Schoolkamp groep 8 Kleine Belties, Hardenberg Zorg voor een goede fiets.

Op uitnodiging van de leerkracht Schoolkamp groep 8 Kleine Belties, Hardenberg Zorg voor een goede fiets. Nieuwsbrief nummer 9 14 mei 2014 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Hoofdweg 94 9678 PP Westerlee 9677 Tel: 0597-431190 Email: obsftvenema@sooog.nl Website: www.ftvenemaschool.nl Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: 7 juni Team

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. Schoolkalender 2015 / 2016 De Achtbaan http://www.ksu-deachtbaan.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school!

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school! Augustus 05 ma di wo do vr za zo 5 6 7 8 9 0 e werkweek team Teambijeenkomst 5 6 7 Kinderen weer naar school! 8 Start Gouden weken 9 0 Info avond gr. Start 9.0 u 5 Info avond gr. Start 9.0 u 6 Info avond

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie