Aanbod: vermelding op website advertentie in de Nieuwsbrief, verschijnt 3 x per jaar; oplage ruim 850 exemplaren per keer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbod: vermelding op website advertentie in de Nieuwsbrief, verschijnt 3 x per jaar; oplage ruim 850 exemplaren per keer"

Transcriptie

1 Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein organisatie van ontspannende activiteit voor mantelzorgers hulp bij verspreiden van promotiemateriaal winkelwagenmuntjes met het logo en gegevens van het Steunpunt kortingsbonnen voor bijv theater de Kom, bioscoop etc proefabonnement op sportschool etc vermelding op website advertentie in de Nieuwsbrief, verschijnt 3 x per jaar; oplage ruim 850 exemplaren per keer Stichting Jeugdland Bijdrage leveren voor het optimaal exploiteren van onze bouwspeeltuin zoals vrijwilligers leveren voor beheer en toezicht Levering van materialen of gereedschappen etc Bouwspeeltuin beschikbaar stellen voor een bedrijfsfeest met kinderen of teambuilding of vergadering Stichting Kerken & Psychiatrie Wij zoeken een bedrijf dat ons wil helpen om een nieuwe flyer te maken. De oude bestaat 10 jaar en is aan vernieuwing toe. In 2016 vieren we het 10-jarig bestaan. Daarvoor willen we een symposium organiseren en zoeken we ondersteuning in verkrijgen van financiën, aankleding borrel na afloop. Een bloemstuk voor bijvoorbeeld een receptieruimte, hartige taart voor 4 personen, een rondleiding door de Nicolaaskerk, een avond over ikonen schilderen voor belangstellenden uit een organisatie. Lister / De steeg Wij zoeken middelen voor het opzetten van activiteiten voor de wijk Fokkesteeg. Verder zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze vrijwilligers te trainen en op te leiden. 10 laptoppen voor computercursus (in samenwerking met wij 3.0) cursussen en trainingen ter ondersteuning van de vrijwilligers PR middelen (kaartjes, flyers, posters)

2 vergaderruimte cateringopdracht lunch of diner Reumafonds wij zoeken vrijwilligers/collectanten voor onze collecteweek (21 tot en met 26 maart 2016) wij zijn op zoek naar twee wijkhoofden (Zuilenstein en Hoog Zandveld) hulp bij publiciteit leuke attentie voor onze wijkhoofden, zodat wij ze in het zonnetje kunnen zetten. Bijvoorbeeld theaterkaartjes of iets dergelijks. lezing geven over reuma expertise op reuma gebied publiciteit in lokale kranten, website reumafonds Reinaerde, locatie Lijsterbesstraat Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die met onze cliënten wat kunnen en willen ondernemen. In overleg Comite 4 en 5 mei Nieuwegein Wij zijn op zoek naar een IOs app bouwer. Lezing over het inspiratieboek Kind en Oorlog. Medical East Co Marketing en consultancydiensten aan organisaties in Nederland die in het Midden-Oosten hun werk willen verrichten. Vertaling Arabisch / Nederlands. Oosterlicht College Wij zoeken voor onze leerlingen diverse plaatsen / activiteiten om hun Maatschappelijke Stage (MaS) te kunnen doen. Leerlingen moeten 30 uur MaS doen bij een non profit organisatie. Bij

3 een goede inzet en afronding krijgen de leerlingen de ingezette uren op hun rapport bijgeschreven, waarna ze over kunnen na volgend leerjaar. Op deze manier leert de leerling niet alleen binnen de school maar ook buiten de school en is op deze manier Maatschappelijk betrokken en actief. De leerlingen kunnen helpen bij activiteiten. Dit is heel waardevol. De school verwacht dat de leerling vriendelijk wordt ontvangen, goede uitleg krijgt over de activiteit en dat er goede afspraken worden gemaakt. Als de MaS goed is afgerond dan hoort daar het ondertekenen van een MaS contract bij, welke de leerling inlevert bij zijn / haar mentor op school. Penitentiaire Inrichting Nieuwegein We zijn op zoek naar werkervaringsplaatsen/banen voor gemotiveerde ex-gedetineerden. Bedrijven een kijkje in de keuken geven van een penitentaire inrichting. We willen ook ergens een maatschappelijke bijdrage leveren in overleg. Medux BV Zorghulpmiddelen Werkgroep Rundu Wij vragen scholen (basis en voortgezet onderwijs) een vriendschapsrelatie aan te gaan met een school in Rundu met als doel het internationaal bewustzijn, kennisoverdracht te bevorderen. De werkgroep Rundu kan een powerpoint presentatie geven over Rundu, Namibië. Jack of all Trades Bijvoorbeeld het helpen opzetten van een website of een (wijk)krantje of iets dergelijks. MVG energy solutions Geven van advies en of lichtplan voor energiezuinige verlichting.

4 STIDAD Het geven van advies of een workshop op het gebied van Bedrijfskunde, Personeel & Organisatie, Financiën & Fondsenwerving en Marketing & Communicatie, waaronder vrijwilligersbeleid en vrijwilligersmanagement. Lapso We zoeken simpel repeterend werk. Ontzorgen van de klant en zorgen dat de productie van simpele werkzaamheden in Nederland blijft in plaats van naar lage lonen landen. Wij zijn altijd sneller en flexibeler inzetbaar dan een bedrijf in China. Van Roosmalen Bedrijfsadvies en Video Producties Hoogte opnames video/foto. Yoga Lieke hatha yogales (evt. specifiek voor senioren of zwangeren) triggerpointbehandeling (bestaande uit intake & behandeling van pijnklachten met instructie voor zelfbehandeling). ayurvedische massage (alleen vrouwen) Zeemanskoor De Brulboei Netwerken en bekendheid met bedrijven en maatschappelijk betrokken organisaties. Ondersteuning bij activiteiten (sponsoring, reclame, vergunningen, technische ondersteuning). Hulp bij PR activiteiten op het gebied van ontwerpen (kleding, folders, posters, drukwerk, aanhanger, website). ICT financieel administratieprogramma beleidsgericht. Muzikale verbetering: cursussen dirigenten, muzikanten en koorleden. Stageplaatsen voor jeugdige muzikanten en technici. Een enthousiaste groep koorleden, die op velerlei manieren naast het plezier in zingen en met elkaar iets willen betekenen voor de maatschappij. In groot of klein verband verzorgen we optredens en brengen plezier en herkenning onder de mensen. De variëteit aan kennis en hobby s onder de leden is groot en kan eventueel ingezet worden.

5 Een goede geluidstechniek, die aan derden aangeboden kan worden. Stageplaatsen voor studenten die technische ondersteuning bij repetities en optredens willen verzorgen. Stageplaatsen voor muziekstudenten; dirigenten en muzikanten. De traditionele instrumenten mogen aangevuld worden met anderen. Dit werkt vernieuwend en opent muzikale perspectieven. Samen Duurzaam Nieuwegein (party-)tenten voor evenenementen Ruimte voor vergaderingen en/of evenementen Duurzaamheidswandeling door Nieuwegein met deskundige begeleiding. Verzorgen van een themabijeenkomst Duurzame ontwikkeling voor directie, personeel etc. We geven daarbij aan wat u al doet, wat u kunt doen als organisatie en als individu. Twee gratis yoga-lessen onder bevoegde leiding. Edukien Training & Advies Managers, medewerkers of docenten in het onderwijs coachen op de werkvloer aan de hand van video-opnamen. Of een training verzorgen met thema s als samenwerking, communicatie en teamontwikkeling en opbrengstgericht werken. Reinaerde Studio 10 Productiewerk te denken valt aan inpakwerk, sorteerwerk, eenvoudig constructiewerk en mailingopdrachten zoals enveloppen vullen, brieven vouwen etc. Hulp bij het ontwikkelen van een website Daarnaast hebben we tal van producten die we op Reinaerde Studio 10 maken die we willen promoten. Wij hebben als tegenprestatie een vergaderruimte beschikbaar. ABN AMRO Bank Bijvoorbeeld het bieden van helpende handen en een financiële bijdrage bij een uitje van een maatschappelijke organisatie die met kinderen werkt of voor kinderen van ouders die minder te besteden hebben. Of bijvoorbeeld koken bij het buurtplein voor mensen die gebruik maken van de voedselbank.

6 HLB Blömer accountants en adviseurs Opstellen van een accountantsverklaring Fiscaal-/bedrijfsadvies op het gebied van: subsidies, estate planning, not for profit, waarderingen 1 dagdeel vergaderruimte beschikbaar incl. koffie, thee en water Basiscursus boekhouden/fin. administratie 1 dagdeel Helpende handen 1 dagdeel met 4 personen. Sportswear in Beweging Wij zijn op zoek naar een grote droge praktische ruimte in Nieuwegein waar we de sportkleding, -schoenen en andere materialen als ballen etc. kunnen sorteren en opslaan. Wij zoeken mensen die willen helpen inzamelen en sorteren. Sportswear in Beweging ontvangt 10% van opbrengst van de toegangskaarten van het 1e team van SV Geinoord. Als tegenprestatie verzorgt Sportswear in Beweging de kaartverkoop. We zoeken mensen die eens één of meerdere keren willen helpen met de kaartverkoop. Reclame uitingen op komende website en op de facebookpagina. Het ondersteunen van een sportactiviteit(van zaalvoetbal, panna voetbal of een combinatie van sporten/spellen) van uw organisatie door Bastiaan Manschot. Of fungeren als spreekstalmeester voor uw activiteit. De Kom, stadstheater en kunstencentrum We zoeken bedrijven/organisaties die de activiteiten van DE KOM onder het eigen personeel of leden te promoten, in ruil voor korting bij DE KOM. We zoeken bedrijven die onderhoudsklussen willen uitvoeren in het gebouw van DE KOM, tijdens voor dat bedrijf rustige perioden, in ruil voor vrijkaarten, creatieve workshops of een expositie in het bedrijf. We zoeken een oven in goede staat: een Rational Self Cooking Center met 6 lades. We zoeken bedrijven/organisaties die het leuk vinden om een theaterbon voor DE KOM aan hun medewerkers te geven in het kerstpakket. We zoeken bedrijven/organisaties die gratis drukwerk kunnen leveren. We zoeken bedrijven die hun eigen culinaire product willen demonstreren tijdens de pauze. Wij zoeken een bedrijf die mankracht/middelen/ervaring ter beschikking wil stellen ten behoeve van telefonisch onderzoek onder gasten van DE KOM. Gratis reclame in agenda s, nieuwsbrieven, programmagids en/of andere uitingen van DE KOM. Mogelijkheden tot sampling tijdens events van DE KOM.

7 Vrijkaarten of personeelskorting. Rondleiding in DE KOM voor medewerkers of relaties. Een ingerichte expositie beeldende kunst in het bedrijf. Een workshop muziek/dans exclusief voor een bedrijf. Volleybalvereniging Telecombinatie/NVC Wij zoeken een gastheer/vrouw voor onze thuiswedstrijddagen op vrijdagavond, zaterdagmiddag. Scheidsrechters, teams etc. opvangen en te informeren. We zoeken een bedrijf dat 4 ballenkarren op wielen kan maken. In elke ballenbak moet minimaal 10 volleyballen in kunnen en makkelijk op te bergen zijn. Wij zoeken deelnemers voor ons bedrijvenvolleybaltoernooi Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijwillige basis de functie van vertrouwenspersoon binnen onze vereniging wil invullen. Iemand kan werkervaring op doen binnen een maatschappelijke organisatie, uitbreiding van je sociale netwerk, drankje en hapje tijdens het gastheerschap Gratis deelname aan ons bedrijventoernooi 2016 Vermelding op onze site. Het Vreeswijks Museum Wij zoeken kantoormeubilair en toebehoren (kantoorstoelen, a4 ordners, boekenkast, archiefen opbergdozen) Wie heeft voor ons een archiefprogramma? Advies en hulp met het overzetten van gegevens naar een nieuw archiefprogramma Fotolijsten voor tentoonstellingen Desktop met beeldscherm of laptop voor het opstellen van presentaties Rolstoel PR materialen, visitekaartjes, flyers, posters, advertenties Rondleidingen door het historische dorp Vreeswijk Rondleidingen door Het Vreeswijks Museum en Fort Vreeswijk Fietstocht met gids langs de verdedigingswerken in Nieuwegein Presentaties over de Lek, sluizen en verdedigingswerken rond Vreeswijk. Ruimte voor culturele of historische thematentoonstellingen.

8 Bedrijven/organisaties die aanwezig zijn, maar nog geen vraag en/of aanbod hebben opgegeven: Gemeente Nieuwegein Zorgspectrum, Zorgcentrum De Geinsche Hof Zorgspectrum, Zorgcentrum Vreeswijk Bakkerij Sterk Hakort BVR Zonwering & Garagedeuren Buurtzorg Nieuwegein Crop Registeraccountants Straube Agenturen & Training Gezondheidscentrum Batau De Zorgbalie Vitras EMC (Eerstelijns Medisch Centrum) Nieuwegein Kidztower NRV De DoorSlag (Roeivereniging) MOvactor Atletiekvereniging Atverni Bibliotheek de tweede verdieping

Unie van Vrijwilligers Vervoer van ouderen in december naar de kerstviering Optreden van het koor 'de Lekzangers'/ PR

Unie van Vrijwilligers Vervoer van ouderen in december naar de kerstviering Optreden van het koor 'de Lekzangers'/ PR Middelen & Materialen (middelen, materialen, faciliteiten, netwerk) Maatschappelijke Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie organisatie Bouwspeeltuin Bouwgein (2e hands) inventaris voor het nieuwe

Nadere informatie

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?...

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?... Kennisbijeenkomst 12 februari thema vrijwilligersmanagement Uitwerking workshop werven en behoud Inhoud Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke

Nadere informatie

Vraag: 10 werkende pc's of laptops met software en bijbehorende licenties

Vraag: 10 werkende pc's of laptops met software en bijbehorende licenties Crop Registeraccountants We stellen een aantal uren ter beschikking voor financieel, fiscaal of juridisch advies. We stellen een helpende hand ter beschikking (onder voorbehoud van datum) in het kader

Nadere informatie

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem.

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem. Kennemer Goede Doelen Gala 2013 Geachte Sponsor, Op 7 mei 2013 vindt de eerste editie van het Kennemer Goede Doelen Gala plaats in de Stadsschouwburg Haarlem. Het gala is opgezet om samen met het bedrijfsleven

Nadere informatie

leren & ontspannen leren en ontspannen_folder_a5_def.indd 1 11-04-11 12:44

leren & ontspannen leren en ontspannen_folder_a5_def.indd 1 11-04-11 12:44 leren & ontspannen leren en ontspannen_folder_a5_def.indd 1 11-04-11 12:44 leren en ontspannen_folder_a5_def.indd 2 11-04-11 12:45 leren & ontspannen Er valt veel te lenen in Bibliotheek Den Haag, maar

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere!

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Vrijwilligers maken het verschil Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Mark, Hanneke en Carola zijn drie enthousiaste vrijwilligers van Zorggroep Almere. Mark is lid van de Cliëntenraad, Hanneke

Nadere informatie

Presentatie d.d. 23/4/2013 Huis van de Buurt Huis van.

Presentatie d.d. 23/4/2013 Huis van de Buurt Huis van. Presentatie d.d. 23/4/2013 Huis van de Buurt Huis van. Logo Huis van de Buurt Caroline van Gessel, coördinator Huis van de Buurt St. Zorgcentra de Betuwe Stel U wordt nu geboren, hoe zou u de zorg en welzijn

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium Februari 2008

Opzet Draaiboek Symposium Februari 2008 Opzet Draaiboek Symposium Datum Programma TITEL (Overgang VMBO-ROC) Ondertitel. Locatie,,. Doelgroep Leerlingen van het. Communicatiedoelen Door vervolgopleidingen op het ROC vanuit diverse gezichtspunten

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015

Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Overzicht organisaties beursvloer De Bilt 2015 Maatschappelijke organisatie Omschrijving wens Mogelijke tegenprestatie * een vertaler Engels; Als tegenprestatie biedt het HDI een rondleiding aan bij het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

Enquête Kunstenaars in de WWIK

Enquête Kunstenaars in de WWIK Enquête Kunstenaars in de WWIK We zouden u graag een aantal vragen willen stellen over uw werkzaamheden en positie als kunstenaar. Eerst komen een paar algemene vragen aan de orde. 1. Wat is uw geboortejaar?

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

brancheabonnement automatische incassomachtiging communicatiematerialen workshops trainingen en presentaties op maat Versie 1.

brancheabonnement automatische incassomachtiging communicatiematerialen workshops trainingen en presentaties op maat Versie 1. brancheabonnement automatische incassomachtiging communicatiematerialen workshops trainingen en presentaties op maat Versie 1.2-120502 Opstartkosten aanmeldformulier brancheabonnement Met een abonnement

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium Maart 2008 Versie van 11 oktober 2007

Opzet Draaiboek Symposium Maart 2008 Versie van 11 oktober 2007 Opzet Draaiboek Symposium Versie van 11 oktober Datum 11 oktober Programma TITEL (Overgang VMBO-ROC) Ondertitel. Locatie,,. Doelgroep Leerlingen van het. Communicatiedoelen Door vervolgopleidingen op het

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

SOZ Senioren Ondersteuning Zeist Lééf je leven!

SOZ Senioren Ondersteuning Zeist Lééf je leven! Lééf je leven! Wie zijn wij? Wij vormen een groep zelfstandig werkenden met een aanbod van diverse diensten gericht op senioren in en rondom Zeist. Ons samenwerkingsverband noemen we (). Wij hebben elkaar

Nadere informatie

Inleiding. Henk v.d. Honing Hedwig Hof Annemieke van Lieshout

Inleiding. Henk v.d. Honing Hedwig Hof Annemieke van Lieshout Behoefte onderzoek vrijwillige inzet Nieuwegein 2015 Inleiding Het Nieuwegeinse onderzoek Vrijwillige inzet 2015 is uitgevoerd door leden van de werkgroep Vrijwilligerswerk met toekomst. De werkgroep heeft

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Inleiding. En uw parochie kan daaraan meedoen!

Inleiding. En uw parochie kan daaraan meedoen! MaS In de Parochie Inleiding De maatschappelijke stage (MaS) is definitief begonnen en in volle gang. In Nederland zijn middelbare scholieren verplicht gedurende hun middelbare school carrière een maatschappelijke

Nadere informatie

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal MEC Roosendaal Coördinatoren: Maggy van den Aker en Michèle Knippenberg info@mecroosendaal.nl 1/10 INLEIDING MEC Roosendaal is een plek voor heel veel mogelijkheden.

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Wie? Abrona. Algemene Senioren Vereniging Zeist. Bartimeus. Bartimeus, locatie Zeist. Bartimeus, locatie Zeist. Biga Groep.

Wie? Abrona. Algemene Senioren Vereniging Zeist. Bartimeus. Bartimeus, locatie Zeist. Bartimeus, locatie Zeist. Biga Groep. Abrona Algemene Senioren Vereniging Zeist Bartimeus Bartimeus, locatie Zeist Bartimeus, locatie Zeist Biga Groep Cultuur Zeist Dijnselburgschool voor Praktijkonderwijs Dijnselburgschool voor Praktijkonderwijs

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra!

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra treedt in wisselende combinaties op

Nadere informatie

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Trainingsprogramma Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Wat is microlearning? Het vangen van de aandacht in leren en mediaconsumptie is tegenwoordig een van de grootste

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Hartige Samaritaan. Pop-up restaurant voor en door vluchtelingen

Sponsorbrochure. Hartige Samaritaan. Pop-up restaurant voor en door vluchtelingen Sponsorbrochure Hartige Samaritaan Pop-up restaurant voor en door vluchtelingen Inleiding Wat doet u voor vluchtelingen? In uw handen hebt u de sponsorbrochure van Hartige Samaritaan. Hartige Samaritaan

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Noord en West Twente Even voorstellen NAAM Rabobank Noord en West Twente Functie 2 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabo Clubkas Campagne?

Nadere informatie

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1 REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure 1 rel festival 2011 sponsor en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad Inhoudsopgave REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure

Nadere informatie

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Categorie: Opleiding & Training (O&T) Organisatie & Advies (O&A) Marketing & Communicatie () ICT & Logitiek (I&L) Klussen & Evenementen () Materialen & Faciliteiten

Nadere informatie

Lid worden van de landelijke franchiseformule van Social Boat Club. Waarde[re]creatie. www.socialboatclub.nl

Lid worden van de landelijke franchiseformule van Social Boat Club. Waarde[re]creatie. www.socialboatclub.nl Lid worden van de landelijke franchiseformule van Social Boat Club Waarde[re]creatie www.socialboatclub.nl SOCIAL BOAT CLUB Middels deze folder willen wij u graag informeren over de mogelijkheden van het

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

MaS IZ Schitterend! Wij, in de Informele Zorg, zijn heel erg blij met de Maatschappelijke. Stage (MaS). Binnen de maatschappelijke stage leveren

MaS IZ Schitterend! Wij, in de Informele Zorg, zijn heel erg blij met de Maatschappelijke. Stage (MaS). Binnen de maatschappelijke stage leveren MaS IZ Schitterend! Tips voor een maatschappelijke stage in de informele zorg Wij, in de Informele Zorg, zijn heel erg blij met de Maatschappelijke Stage (MaS). Binnen de maatschappelijke stage leveren

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

sponsorbrochure 2013

sponsorbrochure 2013 sponsorbrochure 2013 Voorwoord Beste gasten van ons corso, Corso in Zundert betekent veel voor een grote groep mensen in en buiten ons dorp. Het is niet alleen een traditie, maar voor veel mensen is corso

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

PR Beleid. Verdiepingstraining

PR Beleid. Verdiepingstraining PR Beleid Verdiepingstraining Mediation in arbeidsconflicten Introductie Als ondernemingsraad heeft u de taak om een aantal zaken aan uw achterban kenbaar te maken zoals een jaarverslag, agenda s e.d.

Nadere informatie

Wat vinden wij belangrijk?

Wat vinden wij belangrijk? informatieavond Wat vinden wij belangrijk? Kunst is een verrijking voor je leven. Het stimuleert de creativiteit, geeft plezier en zelfvertrouwen en zorgt voor ontwikkeling. Kunst stimuleert kritisch denkvermogen

Nadere informatie

VRAGEN EN DEFINITIEVE ANTWOORDEN NIMA COMMUNICATIE-A2 EXAMEN

VRAGEN EN DEFINITIEVE ANTWOORDEN NIMA COMMUNICATIE-A2 EXAMEN VRAGEN EN DEFINITIEVE NIMA COMMUNICATIE-A2 EXAMEN Copyright NIMA Nederlands Instituut voor Marketing Asserring 188 1187 KL Amstelveen Correspondentie adres: Postbus 9072, 1180 MB Amstelveen 1 NIMA COMMUNICATIE-A

Nadere informatie

Cederhof. Tarieven 2015. Versie 010115 Herzieningsdatum 010116. Tarieven 2015. Versie 010115 Pagina 1 van 5

Cederhof. Tarieven 2015. Versie 010115 Herzieningsdatum 010116. Tarieven 2015. Versie 010115 Pagina 1 van 5 Versie 010115 Herzieningsdatum 010116 Versie 010115 Pagina 1 van 5 Tarieven Maaltijden: Soep 1,35 Hoofdgerecht 4,60 Dessert 1,05 Appelmoes 0,50 Broodmaaltijd incl. koffie, thee, melk 5,00 Grand Culinair

Nadere informatie

Innovatietrainingen voor de culturele sector 21st Century Skills Focus op Creativiteit Kenniscreatie

Innovatietrainingen voor de culturele sector 21st Century Skills Focus op Creativiteit Kenniscreatie Innovatietrainingen voor de culturele sector 21st Century Skills Focus op Creativiteit Kenniscreatie Frank Tellings & Wilma Tellings www.wils-kracht.nl Inhoud Voorwoord Blz. 1 Doelen Blz. 2 Trainingen

Nadere informatie

Werkboek. In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage. Maatschappelijke stage in en rond de kerk. In 7 stappen

Werkboek. In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage. Maatschappelijke stage in en rond de kerk. In 7 stappen kerk en stage Maatschappelijke stage in en rond de kerk In 7 stappen Werkboek In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage Inhoudsopgave In zeven stappen aan de slag met maatschappelijke stage 4

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Overzicht Vraag en Aanbod Beursvloer 2016

Overzicht Vraag en Aanbod Beursvloer 2016 Overzicht Vraag en Aanbod Beursvloer 2016 Oosterlicht College Nieuwegein Wij willen graag onze MaS leerlingen (maatschappelijke stages) aan een plek helpen via de beursvloer. Leerlingen uit leerjaar 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief True Colours april 2014

Nieuwsbrief True Colours april 2014 Nieuwsbrief True Colours april 2014 Hier is weer een nieuwsbrief van popkoor True Colours. Dit keer ziet deze er een beetje anders uit door.. ja, je raadt het al..ons nieuwe logo! Maar verder is het nog

Nadere informatie

Communicatie- en sponsorplan

Communicatie- en sponsorplan Communicatie- en sponsorplan 2015-2018 Inleiding Dit plan is een vervolg op het communicatieplan van vorige jaren e komt voort uit het beleidsplan. Nieuw is dat er naast activiteiten voor herdenking van

Nadere informatie

welkom workshops locatieverhuur ontvangsten

welkom workshops locatieverhuur ontvangsten welkom workshops locatieverhuur ontvangsten Foto Peter Cox. Pablo Picasso, Buste de femme, 1943, collectie Van Abbemuseum. Marc Chagall, Hommage à Apollinaire, 1911-1912, collectie Van Abbemuseum. Opening

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Samen voor Nieuwegein: hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties

Jaarverslag 2014. Samen voor Nieuwegein: hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties Jaarverslag 2014 Samen voor Nieuwegein: hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties Samenwerken Verbinden Inspireren Inhoudsopgave Voorwoord 4 Woord van de voorzitter 5 Resultatenoverzicht

Nadere informatie

PROBIBLIO / BIEBPANEL 2015-4 ACTIVITEITEN EN SAMENWERKINGSPARTNERS

PROBIBLIO / BIEBPANEL 2015-4 ACTIVITEITEN EN SAMENWERKINGSPARTNERS VRAGENLIJST: DEFINITIEF PROBIBLIO / BIEBPANEL 2015-4 ACTIVITEITEN EN SAMENWERKINGSPARTNERS AMSTERDAM, OKTOBER 2015 MAILTEKST Subject: Uitnodiging BiebPanel onderzoek: activiteiten en samenwerkingspartners

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2013 gedurende 295 minuten zorg en welzijn-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Pagina 4 van dit examen is een herziene versie. Dit examen

Nadere informatie

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA 2016-2017 Dansschool Dansja te IJsselstein INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Wie zijn wij 3 Samenwerkende bedrijven/instellingen/scholen 4 Financiering dansschool

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

Baan in Beeld Banenmarkt

Baan in Beeld Banenmarkt Baan in Beeld Banenmarkt Brengt je baan dichtbij! BAAN IN BEELD BANENMARKT VIND JOUW BAAN IN DE BUURT Baan in Beeld Banenmarkt 2015 Arbeidsmarktregio Utrecht-Oost Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Soest,

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Begin met het formeren van een werkgroep/projectteam en verdeel onderling de werkzaamheden. Inhoud 1. Planning en programma... 2 2. Organisatie...

Nadere informatie

Symposium 2014. Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is. Kansen en Keuzes

Symposium 2014. Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is. Kansen en Keuzes Symposium 2014 georganiseerd door Gedragpunt scholing en advies en Ambulante Begeleiding Heliomare Onderwijs Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is Wanneer: maandag 13 januari 2014, van 08:30 tot 17:00

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

VITALITEIT OP DE WERKVLOER WORKSHOPS IN EEN CREATIEVE SETTING SFEERVOLLE ZALEN VOOR ELK EVENT

VITALITEIT OP DE WERKVLOER WORKSHOPS IN EEN CREATIEVE SETTING SFEERVOLLE ZALEN VOOR ELK EVENT VITALITEIT OP DE WERKVLOER WORKSHOPS IN EEN CREATIEVE SETTING SFEERVOLLE ZALEN VOOR ELK EVENT beeldend dans muziek theater literatuur Vitaliteit op de werkvloer Op de vraag wat een modern bedrijf nodig

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO Scholingsgids ANBO Academie 2015 Voor actieve vrijwilligers van ANBO Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2.... 4 3. Aanbod... 5 3.1 Workshop Welkom bij ANBO... 5 3.2 Instructiebijeenkomst Ledenadministrateur...

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008 Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart Versie van 19 oktober Datum 11 oktober Programma TITEL : Overgang VMBO-ROC Ondertitel:. Locatie Economisch College Maarssen, Pauwenkamp 152, 3607 GK Maarssen. Doelgroep

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Centraal Twente Opening Maatschappelijke bijdrage Sponsoring Rabofonds NIEUW: Rabo Clubkas Campagne 2 Steun vanuit de Rabobank Voorheen: donaties

Nadere informatie

MEERJARENRAMING Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Start Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Totaal

MEERJARENRAMING Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Boulevard Start Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Totaal Kosten 2% 2% 2% 2% Personeelskosten (incl. soc.lasten en pensioen) Algemeen directeur 59.589 0 0 0 0 0 63.236 Projectleider, scout internationale programmering 45.000 45.900 46.818 47.754 48.709 48.709

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Om alle vrienden, ouders, deelnemers en vrijwilligers van Wonderboom op de hoogte te brengen van de activiteiten en andere belangrijke zaken is deze nieuwsbrief opgesteld.

Nadere informatie

let s meet space expo

let s meet space expo M e e t i n g g u i d e let s meet in space expo 1 Welkom in Space Expo! Een reis langs sterren en planeten! Hartelijk dank voor uw interesse in Space Expo als mogelijke locatie voor uw event. In deze

Nadere informatie

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties Servicepunt Vrijwilligers Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn ondersteunt vrijwilligers en

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2015 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Vrijwilligers Overeenkomst. CoderDojo Delft

Vrijwilligers Overeenkomst. CoderDojo Delft Vrijwilligers Overeenkomst CoderDojo Delft CoderDojo wordt volledig door vrijwilligers opgezet. Daarom is een goede voortgang van CoderDojo afhankelijk van alle mentoren, vrijwilligers, sponsors of supporters

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld

Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld Ook uw organisatie is GOUD waard!! Inhoudsopgave 1. Wat is Polyhymnia 1 2. Opzet sponsorplan 2 3. Sponsorpakketten 3 3.1 Sponsor Goud 4 3.2

Nadere informatie

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Wat is Westland Cultuurweb? In 2013 opgericht Op initiatief van de gemeente Zelfstandige en onafhankelijke stichting Raad van Toezicht en directeur-bestuurder

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008 1 Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart Versie van 2 november Datum 11 oktober Programma TITEL : Overgang VMBO-ROC Ondertitel:. Locatie Economisch College Maarssen, Pauwenkamp 152, 3607 GK Maarssen. Doelgroep

Nadere informatie

Stichting Utrechtsch Studenten Symposium Postbus 431 3500 AK Utrecht. Betreft: Stichting Utrechtsch Studenten Symposium (SUSS)

Stichting Utrechtsch Studenten Symposium Postbus 431 3500 AK Utrecht. Betreft: Stichting Utrechtsch Studenten Symposium (SUSS) Stichting Utrechtsch Studenten Symposium Postbus 431 3500 AK Utrecht Betreft: Stichting Utrechtsch Studenten Symposium (SUSS) Geachte heer / mevrouw, Jaarlijks wordt er door de Stichting Utrechtsch Studenten

Nadere informatie

Baan in Beeld Banenmarkt

Baan in Beeld Banenmarkt Baan in Beeld Banenmarkt Brengt je baan dichtbij! BAAN IN BEELD BANENMARKT VIND JOUW BAAN IN DE BUURT Baan in Beeld Banenmarkt 2015 Arbeidsmarktregio Utrecht-Oost Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Soest,

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie