1001 mogelijkheden voor iemand die verder wil

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1001 mogelijkheden voor iemand die verder wil"

Transcriptie

1 1 bedrijf 6 vakgebieden, 3 disciplines, 4 marktpartijen, 2 verkoopvestigingen, 1 productiebedrijf, 1 divisie uitvoering met 3 deelgebieden, 1 ingenieursbureau, 1 R&D afdeling, 1 Academy, 270 medewerkers, 148 functies 1001 mogelijkheden voor iemand die verder wil Colt International, onderdeel van een wereldwijd opererende organisatie, werkt met kleine, flexibele teams. Teams die hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben. Maar vooral ook de vrijheid over de grens daarvan heen te stappen wanneer dat nuttig of noodzakelijk is. Vandaar dat Colt International 1001 aantrekkelijke mogelijkheden biedt voor mensen die verder willen. Op een scala aan vakgebieden. Van LBO tot HBO.

2 6 vakgebieden Colt is specialist in lucht, licht en veiligheid voor industrie en utiliteit. Met hoogwaardige klimaattechniek zorgen wij voor schone lucht met een aangename temperatuur. Zeventig jaar geleden stonden wij aan de basis van natuurlijke ventilatie. Met esthetisch vormgegeven glasconstructies zorgen we voor daglicht in prestigeprojecten. Geavanceerde buitenzonwering voorkomt daarbij dat de zon de ruimte teveel opwarmt of een verblindend effect heeft. Wij zijn een autoriteit in rookbeheersing en brandveiligheid. In veel projecten worden meerdere vakgebieden gecombineerd. 3 disciplines Traditioneel hebben bedrijven in deze markt één specialisme: ontwerp, productie of uitvoering. Colt heeft deze disciplines in één aanpak verenigd. De projectafdeling analyseert elke aanvraag en ontwikkelt de meest efficiënte oplossing daarvoor. Dat wordt in een gedetailleerd voorstel aan de opdrachtgever voorgelegd. De installatie wordt in eigen productiebedrijven gebouwd. Wanneer dat zinvol is worden delen van derden betrokken. De divisie uitvoering zorgt ervoor dat het project geïnstalleerd, aangesloten, ingeregeld en opgeleverd wordt, mét service en onderhoud achteraf. 4 marktpartijen Colt werkt, door deze specialistische kennis, nauw samen met de advieswereld: architecten, raadgevend ingenieurs en constructeurs. Wij worden ingeschakeld door mensen die een installatie voor eigen gebruik nodig hebben: industriële bedrijven, kantoorpanden, winkelcentra, hotels. Beïnvloeders als projectontwikkelaars en installateurs spelen vaak een grote rol. Tenslotte hebben we veel contact met de overheid, zoals brandweer, Arbo-dienst en arbeidsinspectie.

3 2 verkoopvestigingen, 7 projectteams De projectafdelingen vormen het hart van onze verkoopvestigingen. In Nederland hebben we die in Cuijk en Delft. Elk project begint bij de commercieel technisch adviseur. Die bespreekt de eisen en wensen met de opdrachtgever, verzamelt alle noodzakelijke gegevens en doet, waar nodig, ter plekke onderzoek. Op basis daarvan ontwikkelt hij, samen met een projectteam, een perfect passende oplossing. Aan het eind van dit proces zorgt hij er voor dat we de opdracht ook uit mogen voeren. actuele functies: De mensen binnen de projectteams hebben over het algemeen een technische achtergrond. Die is verschillend omdat werken met lucht iets anders is dan werken met licht. Bij brandveiligheid spelen weer andere aspecten mee. Ook het niveau in achtergrond verschilt. Voor de projectleider ligt dat anders dan voor degene die het uittekent. Calculeren vraagt weer andere kwaliteiten. Het niveau kan het resultaat zijn van een gerichte studie, of opgebouwd op basis van ervaring mogelijkheden LBO / MBO / HBO Technisch commercieel adviseurs Engineers Projectleiders Calculators Constructeurs Support medewerkers Acquisiteurs Tekenaars

4 1 productiebedrijf 1001 mogelijkheden actuele functies: LBO / MBO / HBO Accountmanagers Constructeurs Werkvoorbereiders Productieplanners Inkopers Programmeurs Productiemedewerkers (CNC) Plaatbewerkers Lassers Assemblagemedewerkers P/E-kastenbouwers Verpakkers Expeditiemedewerkers Transportcoördinatoren Ons productiebedrijf is gevestigd in Cuijk. Hier wordt, van aluminium plaat, bedieningscomponenten en bevestigingsmaterialen, apparatuur gebouwd voor klimaattechniek en brandveiligheid. Dat gebeurt met verschillende productiemachines in subassemblages, een centrale assemblage, verpakkingsafdeling en expeditie. In de productie werken mensen die zagen, knippen, ponsen, nibbelen en zetten. Vakmensen die weten hoe je de machines daarvoor programmeert en bedient. Die MIG & TIG lassen, puntlassen en clinchen. Elektrotechnische en pneumatische onderdelen voorassembleren tot bedieningssystemen. Dat alles samenbouwen tot de apparatuur die op de tekening staat. Maar er ook voor zorgen dat die, in transportverpakking, in de expeditie terecht komt. Waar mensen werken voor wie het belangrijk is dat het op de bouwplaats komt op het moment dat het nodig is. Ook produceren wij glasconstructies en externe zonwering. Een deel daarvan bestaat uit standaard producten die veelal in de utiliteitsbouw worden toegepast. Het zwaartepunt ligt op het op maat maken en voormonteren van profielen, die in kleur gecoat worden. Van die profielen en allerlei soorten glas worden daken en gevels gebouwd die exact op, tegen of in het gebouw passen.

5 LBO / MBO / HBO 1001 mogelijkheden Leerling monteurs Monteurs Servicemonteurs Projectcoördinatoren Planners Hoofdmonteurs 1 divisie uitvoering met 3 deelgebieden De divisie uitvoering zorgt er voor dat de apparatuur op professionele wijze geïnstalleerd wordt. Dat gebeurt op, in en onder daken en in gevels. Dat gebeurt op grote hoogte in de industrie, maar ook tussen dubbele plafonds in kantoren. De mensen van de divisie uitvoering sluiten de installatie elektrisch of pneumatisch aan, installeren de bedieningssystemen, zorgen voor het inregelen en waken over een tijdige oplevering. (Sales) support medewerkers Projectcoördinatoren actuele functies: Ook na de oplevering speelt de divisie uitvoering een grote rol. Wanneer er zich een storing voordoet, wordt onmiddellijk vastgesteld waardoor die veroorzaakt wordt. Wordt die snel en voor 100% verholpen. Vandaar ook dat er vaak een contract is voor periodiek onderhoud. Waarmee de storingskans drastisch daalt. De divisie uitvoering is onderverdeeld in de deelgebieden montage, onderhoud en service. Daarbinnen werken mensen die goed zijn op terreinen als (werktuig)bouw, meet- en regeltechniek, koel- en elektrotechniek. Vakmensen die meestal van huis uit werken, zelfstandig zijn en beslissingen durven te nemen. Die vaak in de montage of onderhoud beginnen en doorgroeien tot allround servicemonteur.

6 1 ingenieursbureau, 1 R&D afdeling, 1 Academy Colt Technology, het onafhankelijke ingenieursbureau binnen de groep, houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van het thermisch en akoestisch klimaat en luchtkwaliteit. Die worden zowel theoretisch als praktisch benaderd. Theoretisch door simulaties met geavanceerde computermodellen. Praktisch door het uitvoeren van gecompliceerde metingen. Colt Technology werkt veel samen met Research & Development, dat zich vooral bezig houdt met ontwikkelingen op de verschillende vakgebieden. De specialisten die hier werken, kunnen beschikken over laboratoria met uitgebreide testfaciliteiten en eigen windtunnels. De gecombineerde kennis die daaruit voortvloeit wordt binnen de organisatie doorgegeven in cursussen en trainingen. Dat gebeurt binnen de Colt Academy, het opleidingsinstituut van Colt Technology. LBO / MBO / HBO 1001 mogelijkheden Administratief medewerkers kantinedames Medewerkers huishoudelijke dienst Telefoniste / receptioniste Onderhoudsmedewerkers Systeembeheerders Netwerkbeheerders Helpdesk medewerkers actuele functies: medewerkers, 148 functies Van de 270 medewerkers in Nederland is een deel bezig in functies zoals op voorgaande pagina s geschetst. Daarnaast werken er tientallen in andere functies. De adviezen op de projectafdeling moeten worden uitgewerkt en voorzien van de nodige documentatie. Om er voor te zorgen dat de mensen in productie en uitvoering hun werk kunnen doen, zijn er werkvoorbereiders, inkopers en planners nodig en moet de logistiek geregeld worden. Overal in het bedrijf worden zaken uitgezocht en uitgewerkt, verwerkt en vastgelegd, gedocumenteerd en gearchiveerd. Er is een receptie met telefooncentrale, een kantine, de financiële administratie, personeelszaken en er is IT. Kunt u zich voorstellen dat we al met al tot 148 verschillende functies komen?

7 Groen? Donkergroen! Bedrijven claimen al gauw een groen imago. Dat van Colt ís het. Donkergroen zelfs. Enkele voorbeelden. Toen de hele bedrijfstak warmte afvoerde met mechanische ventilatoren, waren wij toonaangevend in natuurlijke ventilatie. Geen energiekosten, geen geluid. Waar in een latere fase iedereen die warmte nog gewoonweg naar buiten stuurde, waren wij sterk in het hergebruik daarvan voor productieproces of klimaattechniek. Op dit moment passen wij grootschalig koeling toe in bedrijfshallen, kantoorgebouwen en hotels, zónder dat daar koelmiddel aan te pas komt. Gewoon met water en dus met aanzienlijk lagere energiekosten, minder CO2 en zonder nare gevolgen bij lekkages. Waar mogelijk worden installaties aangestuurd met behulp van zonne-energie. Binnen het programma buitenzonwering hebben we jaloezieën van zonwerend glas. Dat betekent zonwering zonder veel lichtverlies. We hebben jaloezieën ontwikkeld die aan de bovenzijde voorzien zijn van zonnecellen en daardoor volledig self-supporting zijn mogelijkheden voor mensen die hechten aan deze wereld en verder kijken dan de traditionele aanpak.

8 1 bedrijf 6 vakgebieden, 3 disciplines, 4 marktpartijen, 2 verkoopvestigingen, 1 productiebedrijf, 1 divisie uitvoering met 3 deelgebieden, 1 ingenieursbureau, 1 R&D afdeling, 1 Academy, 270 medewerkers, 148 functies Colt International Nederland Onderdeel van de Colt Group of Companies op 60 plaatsen, in 42 landen, met 1027 medewerkers, vanaf 1931 Colt International werd in 1931 opgericht in Engeland en is, ondanks de omvang, nog steeds een echt familiebedrijf. Dat merk je aan de open en informele bedrijfscultuur, aan de platte organisatie, de kleine, flexibele teams waarin gewerkt wordt. Niet te veel praten, maar beslissen en doen. Vanaf 1960 is het bedrijf in hoog tempo uitgewaaierd over de hele wereld. Nederland was daarin de eerste buitenlandse vestiging en heeft nog steeds een spilfunctie binnen de organisatie. Van Nederland uit worden veel nieuwe activiteiten opgestart en aangestuurd. Wij hebben binnen deze organisatie voortdurend behoefte aan nieuwe mensen. Op allerlei gebied. Jonge mensen, maar ook ouderen. Mensen met LBO, MBO, HBO en (technisch) universitaire opleiding. Of zonder die opleiding, maar wel met dat niveau. In de loop van de jaren in de praktijk opgebouwd. Enthousiaste mensen die het prettig vinden in een klein team te werken. Maar vooral mensen die verder willen. Spreekt u dat aan? Bel of mail hiervoor de afdeling personeelszaken mogelijkheden voor iemand die verder wil Colt International Postbus 29 NL-5430 AA Cuijk Tel. (0485) Fax (0485) personeelszaken@nl.coltgroup.com

Colt Technology Onderzoek, advies en kenniscentrum. Colt Technology

Colt Technology Onderzoek, advies en kenniscentrum. Colt Technology Colt Technology Onderzoek, advies en kenniscentrum Colt Technology Colt Technology: een totale service Colt Technology BV is het onafhankelijke onderzoek-, advies- en kenniscentrum van de Colt groep. Dit

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Natuurlijke ventilatie Eenvoudig en doeltreffend principe. Klimaattechniek

Natuurlijke ventilatie Eenvoudig en doeltreffend principe. Klimaattechniek Natuurlijke ventilatie Eenvoudig en doeltreffend principe Klimaattechniek B B Natuurlijke ventilatie: een specialisme van Colt Warmtebelasting en ventilatie In ieder gebouw -of dit nu gebruikt wordt voor

Nadere informatie

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt Il sole come partner Concept Ecovision schermature solari Colt Concept Ecovision Verantwoord ondernemen, zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en gebruik maken Energie besparen: een visie Energie

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen

Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen 2 Al meer dan 30 jaar geeft Jowitherm deskundig advies op het gebied van elektrisch verwarmen. Als volwaardig partner en adviseur van onder andere installatie

Nadere informatie

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.)

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) (Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) www.ulcinstallatietechniek.nl Jij...... verstaat je vak. Techniek heeft je altijd al geïnteresseerd. Je hebt een technische opleiding gevolgd.

Nadere informatie

Voorbeeldprofielen naar werk- en denkniveau

Voorbeeldprofielen naar werk- en denkniveau Voorbeeldprofielen naar werk- en denkniveau Werk- en denkniveau Proces Profiel WO Commercie Inkoop Manager inkoop WO Commercie Marketing & Sales Directeur marketing en sales WO Commercie Marketing & Sales

Nadere informatie

Voorbeeldprofielen naar werkprocessen

Voorbeeldprofielen naar werkprocessen Commercie Communicatie Communicatiemedewerker MBO+ Commercie Communicatie Contentmanager HBO Commercie Communicatie Eindredacteur HBO+ Commercie Communicatie Manager communicatie HBO+ Commercie Communicatie

Nadere informatie

Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen. Colt Ellisse

Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen. Colt Ellisse Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen Colt Ellisse BUITENZONWERING Zonwering, geplaatst aan de buitenkant van het gebouw is één van de meest effectieve manieren om zonne-instraling in een

Nadere informatie

Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner

Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner De natuur is onze inspiratiebron Voor het realiseren van een duurzaam, veilig, comfortabel en gezond binnenklimaat kunnen we niet zonder de natuur.

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

Keuzedelen Kwalificatiestructuur Domein MEI

Keuzedelen Kwalificatiestructuur Domein MEI Keuzedelen Kwalificatiestructuur Domein MEI Hoofdgroep 1: (kader)functies techniek algemeen Human technology Technicus human technology 4 Middenkader engineering Middenkader engineering Technisch tekenen

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL WIENTJES EMMEN KENT DE ONEINDIG VELE MOGELIJKHEDEN VAN KUNSTSTOF. ALS SPECIALIST PRATEN WIJ U GRAAG BIJ OVER ONZE DIVERSE VERWERKINGSTECHNIEKEN

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Mbo-studenten in Kenteq-kwalificaties 2006-2014 (ontwikkeling per kwalificatiedossier en kwalificatie)

Mbo-studenten in Kenteq-kwalificaties 2006-2014 (ontwikkeling per kwalificatiedossier en kwalificatie) Mbo-studenten in Kenteq-kwalificaties 26-214 (ontwikkeling per kwalificatiedossier en kwalificatie) Hoeveel mbo-studenten staan er ingeschreven op de verschillende Kenteqkwalificatiedossiers en -kwalificaties?

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat!

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat! een verantwoorde keuze Natuurlijk OROS voor een verantwoord klimaat! warmteterugwinunits 1 Advies Levering van apparatuur Klantspecifieke ontwikkeling Onderhoud Optimalisatie Energiemanagement Renovatie

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

Glasconstructies voor daken en gevels

Glasconstructies voor daken en gevels Glasconstructies voor daken en gevels Braat glasconstructies: het programma en de organisatie HET BRAAT PROGRAMMA GLASCONSTRUCTIES VOORZIET IN TOTAALCONCEPTEN VOOR LICHTTOE-TREDING, AL DAN NIET MET GEÏNTEGREERDE

Nadere informatie

functies en organisatie 2015

functies en organisatie 2015 -1- functies en organisatie 2015 Drs. Ger W. Zwartendijk Drs. Joost. V.M. Kunst MBA RV Drs. Peter A.J. van Peer Management Centrum Nederland BV Zijpendaalseweg 41 6814 CC Arnhem telefoon: 026-4430646 Agenda

Nadere informatie

Overzicht examenproducten op website - vorige cohorts

Overzicht examenproducten op website   - vorige cohorts Door KIWA gecertificeerd examenleverancier Stichting Examenservice Overzicht examen op website www.esmei.nl - vorige cohorts 3.1 Producten die zijn vastgesteld/gevalideerd BIJGEWERKT: Goedgekeurd door

Nadere informatie

novacollege.nl/mytec Elektrotechniek Procestechniek Werktuigbouw MyTec 2016/2017

novacollege.nl/mytec Elektrotechniek Procestechniek Werktuigbouw MyTec 2016/2017 novacollege.nl/mytec Elektrotechniek Procestechniek Werktuigbouw MyTec 2016/2017 Ik heb stage gelopen bij Liander, de beheerder van het elektriciteitsnetwerk. Later wil ik daar aan de slag: systemen doormeten,

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Peter Versteeg

Contextbeschrijving. Peter Versteeg Contextbeschrijving Peter Versteeg Contextbeschrijving De Haagse Hogeschool Peter Versteeg Alphen aan den Rijn Oktober 2015 Ponsioen B.V. Voorwoord Dit rapport over mijn contextbeschrijving, heb ik geschreven

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

brengt lijn in beweging

brengt lijn in beweging Praktische oplossingen die uw productielijn tot een lopend geheel maken. Met een schat aan ervaring en kennis van uw markt staan de specialisten van Bretech voor u klaar. Maar ook voor het bewerken van

Nadere informatie

ONDERZOEKSBERICHT. Kaarten van leerbedrijven per kwalificatie 2014

ONDERZOEKSBERICHT. Kaarten van leerbedrijven per kwalificatie 2014 Kaarten van leerbedrijven per kwalificatie 2014 Hoe is de regionale verdeling van de Kenteq-leerbedrijven per kwalificatie? Dit document laat dat zien in de vorm van een serie kaarten. Die geven de stand

Nadere informatie

Zorgeloos personeel inlenen...

Zorgeloos personeel inlenen... Zorgeloos personeel inlenen... Atik uitzendbureau is een jong en professioneel bedrijf waarvan de leiding al meer dan 10 jaar ervaring heeft op de flexibele arbeidsmarkt. Wij zijn een landelijk opererende

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl Groningen 20 2014-2015 Maintenance www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland. Deze brochure

Nadere informatie

Resultaten vacaturescan Regio West

Resultaten vacaturescan Regio West Resultaten vacaturescan Regio West Meting 3 Amsterdam, oktober 2004 drs B. van Bruggen 187/oktober 2004 DIJK12 Beleidsonderzoek Adelaarsweg 11 1021 BM AMSTERDAM Tel.: 020-6373623 Fax: 020-6362645 info@dijk12.nl

Nadere informatie

ONTWERP, FABRICAGE & MONTAGE

ONTWERP, FABRICAGE & MONTAGE ONTWERP, FABRICAGE & MONTAGE Een totaalconcept voor elk constructiewerk www.lammerinkconstructiewerken.nl LAMMERINK CONSTRUCTIEWERKEN CERTIFICERING & VEILIGHEID Lammerink Constructiewerken bestaat uit

Nadere informatie

Kenteq-leerbedrijven in kaart 2011

Kenteq-leerbedrijven in kaart 2011 Kenteq-leerbedrijven in kaart 2011 Colofon Uitgave Kenteq Postbus 81 1200 AB Hilversum T (035) 750 45 04 F (035) 750 45 55 W www.kenteq.nl Contactpersoon Dr. Sake Wagenaar T (035) 750 42 46 E sake.wagenaar@kenteq.nl

Nadere informatie

02.01.02 Inkoper Technische voorbereiding. 02.01.03 Calculator Technische voorbereiding. 02.01.06 Planner Technische voorbereiding

02.01.02 Inkoper Technische voorbereiding. 02.01.03 Calculator Technische voorbereiding. 02.01.06 Planner Technische voorbereiding Bouwend Nederland, ZOETERMEER Functienummer Functienaam Afdeling 01.01.01 Vastgoedontwikkelaar (Project)ontwikkeling 01.01.02 Tendermanager (Project)ontwikkeling 01.01.03 Projectontwikkelaar (Project)ontwikkeling

Nadere informatie

(Summa) Techniek en (Summa) Engineering Het verschil

(Summa) Techniek en (Summa) Engineering Het verschil (Summa) Techniek en (Summa) Engineering Het verschil 21 april 2016 Ik ben 15 jaar en ik wil iets met techniek, dus kies ik voor 3 Ik kies voor een technische opleiding bij: Summa Bouw & Infra metselaar,

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Arbeidsmarkt Drenthe. Uitdagingen voor werkgevers. Erik Oosterveld Arbeidsmarktadviseur. 8 november 2018

Arbeidsmarkt Drenthe. Uitdagingen voor werkgevers. Erik Oosterveld Arbeidsmarktadviseur. 8 november 2018 Arbeidsmarkt Drenthe Uitdagingen voor werkgevers Erik Oosterveld Arbeidsmarktadviseur 8 november 2018 Hoe staat de Drentse arbeidsmarkt ervoor? 3 Rode draad arbeidsmarkt 4 Wat betekent dat voor de arbeidsmarktregio

Nadere informatie

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK TechniCo: innovatief in installatietechniek TechniCo is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Goes. Wij zijn in staat om een totaalpakket op het gebied van installatietechniek

Nadere informatie

Resultaten Vacaturescan Regio Zuidwest

Resultaten Vacaturescan Regio Zuidwest Resultaten Vacaturescan Regio Zuidwest Amsterdam, april 2004 drs S. J. van Duijn 173/april 2004 DIJK12 Beleidsonderzoek Adelaarsweg 11 1021 BM AMSTERDAM Tel.: 020-6373623 Fax: 020-6362645 info@dijk12.nl

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

Elektrotechniek. novacollege.nl/mytec. Procestechniek. Werktuigbouw. MyTec 2019/2020

Elektrotechniek. novacollege.nl/mytec. Procestechniek. Werktuigbouw. MyTec 2019/2020 novacollege.nl/mytec Elektrotechniek Procestechniek Werktuigbouw MyTec 2019/2020 Ik wil projectleider of werkvoorbereider worden. Ik heb voor MyTec gekozen omdat je de eerste anderhalf jaar breed wordt

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Resultaten vacaturescan Regio Rijndelta

Resultaten vacaturescan Regio Rijndelta Resultaten vacaturescan Regio Rijndelta Meting 3 Amsterdam, oktober 2004 drs B. van Bruggen 188/oktober 2004 DIJK12 Beleidsonderzoek Adelaarsweg 11 1021 BM AMSTERDAM Tel.: 020-6373623 Fax: 020-6362645

Nadere informatie

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof!

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof! Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen Geen kunst met kunststof! COLLECTIEVE KUNSTSTOF ROOKGASAFVOERSYSTEMEN Ubbink is dé specialist in kunststof rookgasafvoersystemen. Wij bieden tal van oplossingen

Nadere informatie

Flexibiliteit in totaaloplossingen

Flexibiliteit in totaaloplossingen Flexibiliteit in totaaloplossingen www.totalsystems.nl Custom made onder één dak Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines

Nadere informatie

Professional solutions for glass and stone processing industries

Professional solutions for glass and stone processing industries Professional solutions for glass and stone processing industries In de tijd dat we als servicemonteur, servicemanager en projectleider voor de Noord-Europese markt werkte bij Glaston-Bavelloni -een van

Nadere informatie

Resultaten Vacaturescan Regio Noord

Resultaten Vacaturescan Regio Noord Resultaten Vacaturescan Regio Noord Amsterdam, april 2004 drs S. J. van Duijn 166/april 2004 DIJK12 Beleidsonderzoek Adelaarsweg 11 1021 BM AMSTERDAM Tel.: 020-6373623 Fax: 020-6362645 info@dijk12.nl www.dijk12.nl

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Installatie- & Elektrotechniek. Markiezaat College, het échte werk

Installatie- & Elektrotechniek. Markiezaat College, het échte werk 2016 2017 Installatie- & Elektrotechniek Markiezaat College, het échte werk Installatietechniek: techniek die zorgt voor mensen "Je laat die mensen toch niet in de kou zitten?" Overal waar we wonen en

Nadere informatie

Steek Energie in je huis

Steek Energie in je huis Steek Energie in je huis 9 oktober 2012 Breda 1 Bouwbedrijf Boot B.V. Bouwbedrijf Boot is actief in de woningbouw (particulier, ontwikkeling), zorg huisvesting en utiliteit (scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen).

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

2. Kunt u aangeven binnen welke sector(en) uw organisatie valt?

2. Kunt u aangeven binnen welke sector(en) uw organisatie valt? Dank voor het openen van de vragenlijst. U kunt hieronder starten met beantwoorden van de vragen. * 1. De organisatie waar ik werkzaam ben is een: ICT aanbieder: een organisatie die als primaire activiteit

Nadere informatie

Overzicht examenproducten op website op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015

Overzicht examenproducten op website  op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015 Stichting Examenservice Overzicht examen op website www.esmei.nl op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015 3.1 Producten die zijn vastgesteld/gevalideerd BIJGEWERK: Goedgekeurd door Screenplatform,

Nadere informatie

Groener bouwen. groener leven

Groener bouwen. groener leven Groener bouwen groener leven ontspannen in een gezonde buitenruimte daktuinen en gevelbegroening waterbuffering onderscheidend vermogen waarde toevoegen Groener bouwen betekent het inrichten van de buitenruimte

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

Keuzedelen jaar 2 SBU Keuzedeel-

Keuzedelen jaar 2 SBU Keuzedeel- KD-nr. KD-naam Crebonr. Profiel BOL BBL Niveau Keuzedeelcodcodcodcode Keuzedelen jaar 2 Keuzedelen jaar 3 Keuzedelen jaar Autotechniek 23109 Voertuigen en mobiele 2522 Autotechnicus x 2 K0029 Duurzaamheid

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

Poly-Ned. Textielarchitectuur. Plafonds & Wanden

Poly-Ned. Textielarchitectuur. Plafonds & Wanden Poly-Ned Textielarchitectuur Plafonds & Wanden Wanden & Plafonds voorzien van een bedrukking in combinatie met (LED)-verlichting Poly-Ned levert naast een breed scala aan spanplafonds, spanwanden en spanpanelen,

Nadere informatie

KD-nr. KD-naam Crebonr. Profiel Keuzedeelcode

KD-nr. KD-naam Crebonr. Profiel Keuzedeelcode KD-nr. KD-naam Crebonr. Profiel Keuzedeelcode Autotechniek 23109 Voertuigen en mobiele werktuigen 25242 Autotechnicus K0211? 25242 Autotechnicus K0029 K0211 K0368 25244 Eerste autotechnicus K0368 K0059

Nadere informatie

Overzicht exameninstrumenten op website op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015

Overzicht exameninstrumenten op website   op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015 Door KIWA gecertificeerd examenleverancier Stichting Examenservice Overzicht exameninstrumenten op website www.esmei.nl op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015 3.1 Instrumenten die zijn vastgesteld

Nadere informatie

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven.

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. TARIEVEN Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij u graag een toelichting op factoren

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie Kracht door samenwerking Helmondse Metaal Industrie Helmondse Metaal Industrie KIEZEN VOOR DE HELMONDSE METAAL INDUSTRIE GEEFT TOEGANG TOT EEN COMPLEET PAKKET DIENSTEN. LICHT CONSTRUCTIEWERK, PLAATBEWERKING,

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

School voor techniek academie voor techniek

School voor techniek academie voor techniek ga jn mi n ka l wi t wa t wa en zi et g at we we La n ge ei ga voor de School voor techniek academie voor techniek Jij ziet graag het resultaat van je werk Werk graag met mijn handen Jij denkt graag groot

Nadere informatie

ZONNE-ENERGIE IS DE ENERGIE VAN NU ÉN VAN ONZE TOEKOMST!

ZONNE-ENERGIE IS DE ENERGIE VAN NU ÉN VAN ONZE TOEKOMST! ZONNE-ENERGIE IS DE ENERGIE VAN NU ÉN VAN ONZE TOEKOMST! MONTAGE DOOR KOMO GECERTIFICEERD DAKDEKKERS- BEDRIJF ADVISEREN LEVEREN INSTALLEREN ADVISEREN Green Power Systems is uw adviseur, leverancier en

Nadere informatie

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken www.kavandaalenenzn.nl Grondig specialist en betrouwbare partner HET BEDRIJF Met onze kennis, goede service en een klantgerichte aanpak willen

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

Dé specialist in luchtverdeeltechniek

Dé specialist in luchtverdeeltechniek Dé specialist in luchtverdeeltechniek De expertise van Solid Air + de kracht van Nijburg = totaalbedrijf luchttechniek Solid Air is onderdeel van de Nederlandse Nijburg Industrie Groep, een internationaal

Nadere informatie

Elektrotechniek. novacollege.nl/mytec. Procestechniek. Werktuigbouw. MyTec 2018/2019

Elektrotechniek. novacollege.nl/mytec. Procestechniek. Werktuigbouw. MyTec 2018/2019 novacollege.nl/mytec Elektrotechniek Procestechniek Werktuigbouw MyTec 2018/2019 Een MyTec-opleiding betekent: veel leren en stages lopen bij technische bedrijven. Het is pittig, maar ik geef niet op.

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

[ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het vierde kwartaal van 2011.

[ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het vierde kwartaal van 2011. 4 2011 2011 Matchcare BV Afdeling Analyse en Arbeidsmarktinformatie Dit werk is auteursrechtelijk beschermd [ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het vierde

Nadere informatie

[ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het eerste kwartaal van 2012.

[ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het eerste kwartaal van 2012. 1 2012 2012 Matchcare BV Afdeling Analyse en Arbeidsmarktinformatie Dit werk is auteursrechtelijk beschermd [ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het eerste

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

VDS Technische Industrie

VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie combineert snij- en buig- c.q. trekbewerkingen in één gereedschap en kan ook extra delen zoals nuts of

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Tata Steel daagt je uit 750 Hectare fabrieksterrein dag en nacht draaiend houden

Tata Steel daagt je uit 750 Hectare fabrieksterrein dag en nacht draaiend houden Tata Steel daagt je uit 750 Hectare fabrieksterrein dag en nacht draaiend houden Opleiding allround technicus werktuigbouw (BBL MBO 3 & 4) Werken en leren tegelijk Tata Steel is wereldwijd één van de

Nadere informatie

De arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant

De arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant De arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant Nathan Markus & Dennis Alexander Arbeidsmarktadviseur Noordoost- en Midden-Brabant & Loopbaanadviseur Leren en Werken 8 februari 2018 Waar gaan we het over hebben?

Nadere informatie

[ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het tweede kwartaal van 2012.

[ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het tweede kwartaal van 2012. 2 2012 2012 Matchcare BV Afdeling Analyse en Arbeidsmarktinformatie Dit werk is auteursrechtelijk beschermd [ARBEIDSMARKTRAPPORTAGE] Trends en inzichten in de vraagzijde van de arbeidsmarkt over het tweede

Nadere informatie

TI 6-12. Middenkader engineering

TI 6-12. Middenkader engineering TI 6-12 ineering Middenkader engineering Middenkader engineering Schooljaar 2013-2014 Techniek & Informatica Techniek Kies voor de opleiding middenkader engineering iddenkader engineering Middenkad Kun

Nadere informatie