Internationale Zwemmeeting GROTE PRIJS MOZKA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Internationale Zwemmeeting GROTE PRIJS MOZKA"

Transcriptie

1 Internationale Zwemmeeting GROTE PRIJS MOZKA Sponsordossier MOL 21 en 22 juni prijzengeld Zwemcomplex Den Uyt Olympisch bad Elektronische tijdopname

2 Burgemeester Paul Rotthier Beste Mollenaar en sportliefhebber, De gemeente Mol voert sport hoog in haar vaandel! En zwemclub MOZKA is hierin één van onze sterkhouders. Meer dan 40 jaar timmert deze Molse sportvereniging aan de weg. Mozka heeft immers een rijke traditie in het organiseren van wedstrijden met een hoog kwaliteitsgehalte. Reeds 20x organiseerden zij de Belgische kampioenschappen (13x jeugd en 7x seniors) die telkens uitgroeiden tot een waar feest zowel voor zwemmers, supporters als genodigden! Als gemeentebestuur zijn wij dan ook fier over sportaccommodaties te beschikken die dergelijke organisaties mogelijk maken. Een gezonde lichaamsontwikkeling van haar inwoners is voor een sportieve gemeente zoals Mol van essentieel belang. Daar is ons sportbeleid op gericht! Zwemclub Mozka werkt dag in dag uit en dit reeds decennia lang, samen met zijn gemotiveerd bestuur en zijn staf van trainers en vele vrijwilligers, aan deze doelstelling. Steeds zijn zij in de weer om zowel de jeugd als alle geïnteresseerden van Mol en omstreken een sport aan te bieden die in hoge mate aan deze doelstelling bijdraagt. De zondagse zwemschool (ZO1VO) leert de allerkleinsten de beginselen van de zwemsport kennen en de dagelijkse trainingen stuwen de competitiejeugd naar een Vlaams en Belgisch niveau. Recreanten (FitSwim) vinden dan weer hun gading in aangepaste trainingsschema s. Vorig jaar op 22 en 23 juni organiseerde MOZKA wederom de internationale Grote Prijs gemeente Mol. Ondanks het minder goede weer zat ook deze organisatie weer goed in elkaar. Waarvan akte! Sport van het hoogste niveau in ons 50m1openluchtbad, een Vlaamse kermis met springkasteel voor de kleinsten, een gezellige buitenbar en een stijlvolle ontvangst van genodigden en sponsors, bezorgden alle aanwezigen, twee fantastische dagen. Ik was er zelf bij, ambiance verzekerd! Ook dit jaar zal hun GP op 21 en 22 juni ongetwijfeld hoge ogen gooien. Graag nodig ik u als burgemeester uit om deze kampioenschappen bij te wonen. Ik kan het u van harte aanbevelen! We wensen MOZKA wederom alle succes toe!

3 PROGRAMMA Zaterdag 21 Juni 2014 Inzw 8.30u Inzw 13.00u Start 9.30u Start 14.00u AM PM 1 100D V B/M/K/S S V 9 en D M B/M/K/S S M 9 en C V B/M/K/S S V B/M/K/S 4 100C M B/M/K/S S M B/M/K/S 5 400W V B C V 9 en W M B C M 9 en W V M C V B/M/K/S 8 400W M M C M B/M/K/S 9 400W V K R V B/M/K/S W M K R M B/M/K/S W V S W M S Nieuw: 400W met extra prijzenpot!

4 PROGRAMMA Zondag 22 Juni 2014 FINALES Inzw 9.00u Inzw 13.30u Start 10.00u Start 14.30u AM PM 1 4x50W V open D V B/M/K/S 2 4x50W M open D M B/M/K/S 3 50D V B/M/K/S 15 50D V 9-10j 4 50D M B/M/K/S 16 50D M 9-10j 5 50R V B/M/K/S R V B/M/K/S 6 50R M B/M/K/S R M B/M/K/S 7 50S V B/M/K/S 19 50R V 9-10j 8 50S M B/M/K/S 20 50R M 9-10j 9 50C V B/M/K/S S V B/M/K/S 10 50C M B/M/K/S S M B/M/K/S 11 4x50C V open 23 50S V 9-10j 12 4x50C M open 24 50S M 9-10j C V B/M/K/S C M B/M/K/S 27 50C V 9-10j 28 50C M 9-10j

5 U KAN ONZE ZWEMJEUGD EN ORGANISATIE OP VOLGENDE WIJZE ONDERSTEUNEN : SYMPATHISANTEN Sympathisanten en personen of organisaties die ons evenement een warm hart toedragen kunnen het evenement op een eenvoudige wijze steunen middels de betaling van bedragen vanaf 40. U kan het bedrag betalen aan één van de bestuursleden of zwemmers en ontvangt een ontvangstbewijs, of u kan het bedrag storten op de rekening van MOZKA te Mol met nummer 068> >66 met vermelding sponsor GP sympathisant Wij bezorgen U een attest ter staving voor fiscale doeleinden. PUBLICITAIRE SPONSORS 1. PROMOTIERUIMTE 1/8 BLAD 1 Programmaboek 50,00 2. PROMOTIERUIMTE ¼ BLAD 1 Programmaboek 75,00 3. PROMOTIERUIMTE ½ BLAD 1 Programmaboek 100,00 4. PROMOTIERUIMTE 1 BLAD 1 Programmaboek + 2 inkomtickets 125,00

6 U levert uw logo / tekst in quadri aan voor het programmaboek voor dit evenement. Het programmaboekje bestaat naast publiciteit uit: Het voorwoord van de Molse Schepen van Sport; Een bijdrage door de voorzitter van MOZKA en een bekend figuur uit het zwemmilieu Het programma Het jeugdbeleidsplan van Mozka Het programmaboek heeft een oplage van 500 exemplaren en zal verdeeld worden op de dag van de wedstrijd; daarenboven zal de promotieruimte op onze website worden opgenomen van 1 juni 2014 tot 30 juli Publicitaire sponsors nemen contact met Gerd BOETS (gerd.boets1@telenet.be of GSM ) of storten het overeenstemmende bedrag op rekening nummer 068> >66 van MOZKA te Mol met vermelding sponsor GP publiciteit. Wij bezorgen U een attest ter staving voor fiscale doeleinden. HOSPITALITY OP HET ZWEMEVENEMENT VIP>arrangement ZATERDAG 21 juni 2014: BRUNCH (vanaf 10.00u) De VIP1ruimte bevindt zich naast het zwembad. Vanuit deze tent heeft U toegang tot de tribune waar U de wedstrijden die U interesseren kan volgen. Het toegangsticket voor u en uw genodigden, met deelname aan het brunch>buffet, worden u aangeboden aan de prijs van 50 /persoon. Aangepaste dranken kunnen ter plaatse worden aangekocht (diverse champagnes, bieren, frisdrankenh). NAAMSPONSORING in de VIP1tent (uw logol op A31formaat) en op het uitslagenbord kan aan de prijs van 100.

7 VIP1sponsors nemen contact met Gerd BOETS of GSM ) of storten het overeenstemmende bedrag op rekening nummer 068> >66 van MOZKA te Mol met vermelding sponsor GP VIP Hpersonen (+ naamsponsor). HOOFDSPONSOR 1 U kan deelnemen aan het brunch1buffet met max. 15 personen 1 U wordt als hoofdsponsor vermeld in het programmaboek (1 blad) 1 U hebt recht op een reclameplaats langs het zwembad 1 Uw firmanaam/logo wordt weergegeven op het uitslagenbord (LED1bord 12m²) 750,00 Hoofdsponsors nemen contact met Gerd BOETS (gerd.boets1@telenet.be of GSM ) of storten het bedrag van 750,00 op rekening nummer 068> >66 van MOZKA te Mol met vermelding hoofdsponsor GP Hpersonen. Voor de praktische afspraken wordt verwezen naar Gerd Boets. PAKKET OP MAAT Wij staan open voor al uw commerciële en publicitaire campagnes op maat in functie van en rekening houdend met het hart van ons evenementl.. 1 Uw promowagens aan de ingang van ons evenement 1 Het uitdelen van flyers aan onze bezoekers aan de ingang van ons evenement 1 Het organiseren van een informatiestand op onze evenement 1 Medailleuitreiking 1 Wedstrijdnaam 1 (L) Hiertoe zijn wij steeds bereid met U rond de tafel te zitten teneinde pakketten op maat uit te werken en te bespreken. U kan hiervoor contact opnemen met: Gerd BOETS (gerd.boets1@telenet.be of GSM )

8 GETUIGENISSEN VAN ONZE VORIGE SPONSORS EN SYMPATHISANTEN Geert LAEREMANS (CEO Superbeton LAEREMANS) Als VIP1genodigde genoot ik vooral van de warme en ongedwongen sfeer die op het evenement heerste. Deze ongedwongenheid stond een professioneel onthaal echter niet in de weg. De uitstekende catering heeft ons daarbij bijzonder positief verrast. Het deed ons ook plezier op welke toegewijde manier de jonge zwemmers hun topsport beoefenen.

9 Cies GYSEN en Bert DE KEYSER (Managing Partners GD&A Advocaten) Ons kantoor positioneert zich op de markt als een uniek en authentiek kwalitatief nichekantoor.als hoofdsponsor kozen wij in 2013 dan ook bewust voor een event dat aansluiting vindt bij deze filosofie en het alledaags VIP1gebeuren overstijgt. Wij zijn er van overtuigd dat onze genodigden meer voelen voor een originele manifestatie dan voor de zoveelste voorgekauwde bussinesslunch. Dat MOZKA organisatorisch in het verleden haar strepen reeds verdiende konden wij aan den lijve ondervinden door de vlekkeloze organisatie. De club maakte haar engagementen meer dan waar. Karel BERGMANS (Ere>stadssecretaris Scherpenheuvel>Zichem) In Scherpenheuvel1Zichem is de zwemclub reeds jarenlang één van de prominente sportieve voortrekkers binnen de Stad. Het valt mij daarbij steeds op welke discipline jonge zwemmers aan de dag willen leggen voor hun favoriete sport en op welke opmerkelijke wijze hun ouders hen daarin steunen. Het deed mij dan ook genoegen om uitgenodigd te worden voor de Grote Prijs 2013 te Mol. Ik heb mij deze uitstap geenszins beklaagd. Niet alleen de zwemmers hebben topprestaties neergezet ook de talrijke vrijwilligers en medewerkers van MOZKA zorgden er voor dat dat wij optimaal konden genieten van de wedstrijd en 1het moet gezegd1 een lekker glaasje champagne! Jurgen VAN BOGAERT (Bestuurder Cores Development) Een schitterende organisatie die ik bij heel wat sporten die meer aandacht krijgen vandaag de dag niet meer kan terugvinden. Dit alles binnen een informeel en aangenaam kader zijn voor ons als bedrijf het ideale scenario om onze relaties te onderhouden. METAALCONSTRUCTIES VANARWEGEN Het hospitality1pakket dat we aangeboden kregen was meer dan in ordelmisschien iets te veel van het goedelmet minder hadden al onze genodigden al meer dan tevreden geweest. De zwemsport is voor ons en onze gasten een openbaring geweest in tegenstelling tot het gebruikelijke voetbal of volleybal. Wij zijn er volgende editie zeker opnieuw bij! ORTHO>FINE EDDY LODEWIJKS De Grote Prijs Helaas was het weer een kleine spelbreker maar dit is volledig te niet gegaan bij de ontvangst die ons te beurt viel. Bij aankomst was er een afzonderlijke parking voorzien voor de sponsoren wat zeer aangenaam was..wij werden persoonlijk begeleid naar de tent waar de champagne1receptie ging plaats vinden.

10 Daar kregen wij een glaasje champagne, fruitsap of iets fris. De hapjes waren overweldigend, voor ieder was er wel iets dat zij lekker vonden en daarbij kregen wij nog drank naar keuze aangeboden. Ook hebben wij daar zeer aangename contacten kunnen leggen die onze zaak ten goede komen. Wij gaan de komende jaren zeker en vast de MOZKA blijven sponsoren. Dit was voor ons een zeer aangename zondagnamiddag met dank aan de MOZKA. LUDO SMANS (Gewezen CEO en stichter Arcadis Belgium) Zaterdag met vele oude bekenden in het zonnetje genoten van een verfrissend glaasje champagne in tof gezelschap. Nooit gedacht dat een publiek zo uit zijn dak zou gaan bij een 400m wissel. Daar kunnen ze in het voetbal een puntje aan zuigen. Kortom zwemmen is zeker een wissel op de toekomst en ons zien ze volgend jaar terug. JILL GEERTS (Zaakvoerder Timeless Building) Als geboren en getogen Mollenaar die het klappen van de zweep kent was ik toch nog verrast door deze toporganisatie aan ons eigenste openluchtzwembad. De overvloedige bubbels vertroebelden geenszins de prestaties van onze eigen zwemmers. Het mag gezegd Mozka is en blijft een topclub. Als je dan ook nog het aangename aan het nuttige kunt paren in een ongedwongen sfeer. Meer moet dat niet zijnl

11 Zwemmeeting GROTE PRIJS MOZKA 21 en 22 juni 2014 ONTVANGSTBEWIJS VAN CONTANTE BETALING MOZKA1Mol vzw verklaart hierbij de som van... te hebben ontvangen van: Naam Firma/handelszaak: Adres: Als sponsoring voor MOZKA1Mol vzw, Korte Heistraat 28, 2400 Mol bij de organisatie van de GROTE PRIJS MOZKA op 21 en 22 juni 2014 Datum:... /... / 2014 Handtekening werkgroeplid (namens MOZKA1Mol vzw)... (exemplaar voor Firma/handelszaak) ONTVANGSTBEWIJS VAN CONTANTE BETALING MOZKA1Mol vzw verklaart hierbij de som van... te hebben ontvangen van: Naam Firma/handelszaak:... Adres: Als sponsoring voor MOZKA1Mol vzw, Korte Heistraat 28, 2400 Mol bij de organisatie van de GROTE PRIJS MOZKA op 21 en 22 juni 2014 Datum:... /... / 2014 Handtekening werkgroeplid (namens MOZKA1Mol vzw)... (exemplaar voor MOZKA1Mol vzw)

DINSDAG 24 JULI 2012. www.natourroeselare.be

DINSDAG 24 JULI 2012. www.natourroeselare.be DINSDAG 24 JULI 2012 Voorwoord Geachte heer, geachte mevrouw De vzw Roeselare Koerst organiseert op dinsdag 24 juli 2012 het 3 Natourcriterium te Roeselare. Na de geslaagde edities van de voorgaande jaren

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015 Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks toch een 1200 bezoekers lokt. Wat houdt

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP 29 30 31 mei 2015 VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP Voorwoord Beste Sportvrienden, Eind mei organiseren wij weer onze jaarlijkse. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij voor deze naam gekozen omdat de club

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Atletiekvereniging Orion

Atletiekvereniging Orion 2010/2011 Voor u ligt het meest recente en geactualiseerde exemplaar van het sponsorprogramma van : Atletiekvereniging Orion Middels deze presentatie willen wij u graag iets meer vertellen over onze Atletiekvereniging.

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon:

Sponsoring. Voor bijkomende informatie kan u uiteraard steeds terecht bij onderstaande contactpersoon: Sponsoring Geachte, In 2008 kende de 46 ste editie van de Zuidkempense Pijl een overdonderend succes. We konden voor een primeur zorgen met de eerste live-uitzending van een amateurwielerwedstrijd in België.

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier 2015 Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad. In haar rijke geschiedenis kende KZK

Nadere informatie

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 Baloise Belgium Tour in 2018 van 22 tot en met 27 mei 2018 dinsdag 22/05: Ploegenvoorstelling in BUGGENHOUT woensdag 23/05:BUGGENHOUT-BUGGENHOUT donderdag

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

november 2016

november 2016 7 jaar 11-12-13 november 2016 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD Tijdens de zomermaanden mocht Flanders Dressage Event de laatste 6 jaar het Belgisch Kampioenschap dressuur Seniors verwelkomen.

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Geachte Zaakvoerder, Bedrijfsleider,

Geachte Zaakvoerder, Bedrijfsleider, Dinsdag 27 juli 2010 Voorwoord Geachte Zaakvoerder, Bedrijfsleider, Zoals u allicht al hebt vernomen in de voorbije dagen in de media wordt er een Natour criterium ingericht in de stad Roeselare op dinsdag

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

Even voorstellen. Voor wie de Alkense Oogstfeesten nog niet kent

Even voorstellen. Voor wie de Alkense Oogstfeesten nog niet kent Even voorstellen De vereniging Vrienden van het Belgisch trekpaard is een vzw die tot doel heeft het Belgisch trekpaard in de kijker te zetten. Alkense Oogstfeesten is een plattelandsevenement dat om die

Nadere informatie

Natour Criterium Roeselare. Dinsdag 27 juli 2010

Natour Criterium Roeselare. Dinsdag 27 juli 2010 Natour Criterium Roeselare Dinsdag 27 juli 2010 PUBLI- & VIP-SPONSOR Criteriumsponsor v. 20.000 200 m publiciteit op het parcours. 4-blok affichevermelding. Vermelding op flyers, folders & programmaboekje

Nadere informatie

69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD. Zaterdag 1 maart 2014

69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD. Zaterdag 1 maart 2014 69 e OMLOOP HET NIEUWSBLAD Zaterdag 1 maart 2014 Omloop Het Nieuwsblad, de openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar. Een dag waar renners en wielerliefhebbers maanden reikhalzend naar uitkijken.

Nadere informatie

PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM

PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM 16 SEPTEMBER 2017 FERNANDO GAVIRIA - WINNAAR 2016 PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2017 Bij het schrijven van dit voorwoord moet het klassieke wielervoorjaar nog starten. Niettegenstaande

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks, om en bij 1200 bezoekers

Nadere informatie

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 Pagina 1 van 6 Geachte Heer, Mevrouw, Op zaterdag 5 maart 2016 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend galabal

Nadere informatie

Mozka. 20 Juni. Infoavond

Mozka. 20 Juni. Infoavond Mozka 20 Juni Infoavond Mozka = competitief Steeds beter worden is het doel Trainingen en wedstrijden Regelmaat en discipline Zowel zwemmers als ouders moeten zich hiervan bewust zijn 1 Seizoen Start :

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

6 & 7 juni I 6 september

6 & 7 juni I 6 september 6 & 7 juni I 6 september Beste handelaar en sympathisant van Herselt Koerse, We staan ondertussen aan de vooravond van alweer een nieuwe Herselt Koerse. Ook in 2015 hopen we een beroep op u te mogen doen.

Nadere informatie

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 Sponsorpakketten R I J V E R E N I G I N G S I N T - P A U L U S H

Nadere informatie

SCHELDEPRIJS HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 06 04 16

SCHELDEPRIJS HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 06 04 16 SCHELDE HOSPITALITY + PUBLICITY WOE 06 04 16 104 e SCHELDE WOE 06 04 16 Het internationale wielerpeloton verzamelt op woensdag 6 april 2016 weerom aan het eilandje bij het prestigieuze MAS voor het grootste

Nadere informatie

Summer Fun Festival. European Nationals. Miniatuurpaardenshows AMHF. Kalender 2015. 27 en 28 juni 2015. 15 en 16 augustus 2015

Summer Fun Festival. European Nationals. Miniatuurpaardenshows AMHF. Kalender 2015. 27 en 28 juni 2015. 15 en 16 augustus 2015 Kalender 2015 Miniatuurpaardenshows AMHF Summer Fun Festival 27 en 28 juni 2015 European Nationals 15 en 16 augustus 2015 Locatie beide shows : Manege Zilveren Spoor Moorsele - België AMHF AMHF, wat staat

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier SPONSORDOSSIER

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W.   KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier SPONSORDOSSIER 2018-2019 2017 Wie zijn wij? Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad.

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 SEAN DE BIE - WINNAAR 2015 PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 2015 werd voor de Primus Classic Impanis-Van Petegem een scharnierjaar. De organisatie

Nadere informatie

DE BRABANTSE PIJL. Woensdag 16 april 2014

DE BRABANTSE PIJL. Woensdag 16 april 2014 DE BRABANTSE PIJL Woensdag 16 april 2014 Eddy Merckx, Frans Verbeeck, Raymond Impanis: Brabantse renners hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de Belgische wielergeschiedenis. De Brabantse Pijl is

Nadere informatie

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Informatiebrochure BAPS vzw Biesweg 16 3620 Gellik Tel : 089/73.11.94 Contact : bapsbk2014@arabianhorse.be Baps.sbca@telenet.be

Nadere informatie

Infobrochure sponsoring seizoen 2014-2015

Infobrochure sponsoring seizoen 2014-2015 GymTeam.sponsoring www.gymteamsintniklaas.be Voorstelling Clubgegevens Wat is AGH? GymTeam Sint-Niklaas p 4 p 5 p 6 Mediabelangstelling p 7 Ambities p 8 Jeugdopleiding p 10 Resultaten p 11 Koen Van Damme

Nadere informatie

v.z.w. Pro-Cycling Frans Raatsstraat 92 2920 Kalmthout BE 0478.728.553 koen.monu@telenet.be - +32 498.88.39.87

v.z.w. Pro-Cycling Frans Raatsstraat 92 2920 Kalmthout BE 0478.728.553 koen.monu@telenet.be - +32 498.88.39.87 Geachte, De Wereldbeker Cyclocross te Heusden-Zolder is een gevestigde waarde binnen de cyclocross wereld en de Wereldbekerkalender, reeds meerdere jaren is dit één van de sterkhouders voor het Wereldbeker

Nadere informatie

ATLETIEK, DE MOEDER DER SPORTEN

ATLETIEK, DE MOEDER DER SPORTEN ATLETIEK, DE MOEDER DER SPORTEN 2 Weken na het EK atletiek in Berlijn komt de absolute wereldtop weer naar onze hoofdstad. De AG Memorial Van Damme, finale van de IAAF Diamond League, is de seizoensafsluiter

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

ZPC AMERSFOORT is zwemsport voor iedereen

ZPC AMERSFOORT is zwemsport voor iedereen Sponsorgids Krachten bundelen Sinds het seizoen 2015-2016 vormen de verenigingen AZ&PC en De Amer samen één vereniging onder de naam ZPC AMERSFOORT. Een nieuwe naam bij een vertrouwde vaste waarde van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Publiciteitsdossier 2015. Royal Hasselt Yachting Club

Publiciteitsdossier 2015. Royal Hasselt Yachting Club Publiciteitsdossier 2015 Royal Hasselt Yachting Club Geachte Heer, Mevrouw, De Royal Hasselt Yachting Club is een watersport- en tennisclub met vele activiteiten. Een place to be voor sportievelingen,

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 24 mei 2015 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG OP ZONDAG 29 MEI 2016 HOOGLEDE-GITS HEREN & DAMES JUNIORES SPONSORMAP NAAMSPONSOR - HOOFDSPONSOR - BUSINESS SPONSOR WWW.VWCHOOGLEDEGITS.BE vzw Hooglede-Gits NAAMSPONSOR 15.000 EURO 40 VIP- kaarten 20 VIP-

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen DEN DRIES VZW presenteert 19 de 24 en 25 juni 2015 WAT IS? Een niet te evenaren pop en rockfestival dat elk jaar door zo n 5500 personen

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 SPONSORDOSSIER Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 Nationaal ponytornooi 30 SEPT 2018 Voorwoord Beste, Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Sponsorgids KMSK DEINZE

Sponsorgids KMSK DEINZE Sponsorgids KMSK DEINZE ESKA forever WWW.KMSKDEINZE.BE K.M.S.K. DEINZE @KMSKDEINZE 2 Inhoud VOORWOORD VOORZITTER & BESTUUR BUSINESS LOUNGE 818 SPONSOR VAN DE DAG / MATCH PUBLICITEIT - LED-WALL PUBLICITEIT

Nadere informatie

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt!

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt! PROPOSITIE VC-ARGOS VOORWOORD Ambitieus, dat zijn we bij Volleybal Club Argos. Al bijna 40 jaar stellen we onszelf tot doel om volleybal in Oeffelt voor iedereen mogelijk te maken. Inmiddels zijn we er

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN In de sfeervolle omgeving van De Strohoeve, gelegen in het idyllische dorp Wortegem- Petegem, gaat dit jaar het Belgisch Kampioenschap Mennen door. Dit in combinatie met veel randanimatie, een Art Fair,

Nadere informatie

Handbalvereniging HC Aalst vzw

Handbalvereniging HC Aalst vzw Handbalvereniging HC Aalst vzw Sponsordossier HC Aalst De missie en visie van HC Aalst vzw MISSIE - waarom bestaan we? HC Aalst vzw heeft als missie het handbal te promoten in en rond Aalst, zodat iedereen

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 VESTINGCROSS Brico Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local

Nadere informatie

SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL

SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL Gegeerd dus, niet alleen door het talrijk aanwezige publiek of door bekende en onbekende artiesten van over de hele wereld die graag Swingin'Hulsen op hun agenda

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2017 Helpt u ons Winter Village Baarn mede mogelijk te maken? Van 14 januari tot en met 19 februari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

73 STE OMLOOP HET NIEUWSBLAD

73 STE OMLOOP HET NIEUWSBLAD 73 STE OMLOOP HET NIEUWSBLAD Zaterdag 24 februari 2018 Omloop Het Nieuwsblad, dé openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar is elk jaar opnieuw een dag waar renners en wielerfans maanden reikhalzend

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

melkhuisje masters 2017 Back in business

melkhuisje masters 2017 Back in business melkhuisje masters 2017 Back in business 20160804_Melkhuisje brochure.indd 1 05/09/2016 8:40 pm 20160804_Melkhuisje brochure.indd 2 toptennis & netwerken op de melkhuisje masters Op t Melkhuisje in Hilversum

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Bedrijfsevents in een groen, avontuurlijk kader

Bedrijfsevents in een groen, avontuurlijk kader Bedrijfsevents in een groen, avontuurlijk kader family days Kijkt u uit naar een originele locatie voor uw personeelsfeest, uw klantendag of een ander bedrijfsevent? Planckendael, het dierenpark in Mechelen,

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Laren mede mogelijk te maken? Van 25 november 2016 tot en met 8 januari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER 4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré Ereprijs Bekaert Technics Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER VOORWOORD Beste wielerliefhebber, Na drie succesvolle edities van de Grote

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale

Nadere informatie

Meer informatie over onze scoutsgroep is te vinden op: www.scoutinghoboken.be

Meer informatie over onze scoutsgroep is te vinden op: www.scoutinghoboken.be SPONSORDOSSIER 2015 Over Scouting Hoboken Scouting Hoboken is een jeugdbeweging die is aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. Wij hebben wekelijks vergadering op zondag met sport, spel, plezier,

Nadere informatie

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden In deze editie Welkomswoordje Indeling en overgangen zwemschool Open water kampioenen Uitslagen jeugdwedstrijden Uitslagen masterwedstrijden Mededelingen Kalender 2016 Clubblad van de Lokerse zwemvereniging

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland!

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland! SPONSOR INFORMATIE Steun de mooiste cross van Nederland! De Sylvestercross in Soest is uniek in de Nederlandse atletiekwereld. Met zijn bijzondere datum oudejaarsdag en prachtige parcours weet de mooiste

Nadere informatie

de ikkeling P A R T N E R M A P

de ikkeling P A R T N E R M A P de P A R ikkeling T N E R M A P de ikkeling P A R T N E R M A P HOEVE TER DROMEN - HERDERSEM 22 JULI TOT 29 JULI 2015 BESTE PIKKELING PARTNER, VOOREERST EEN OPRECHT WOORD VAN DANK VOOR DE JARENLANGE STEUN

Nadere informatie

de ikkeling P A R T N E R M A P

de ikkeling P A R T N E R M A P de P A R ikkeling T N E R M A P de ikkeling P A R T N E R M A P HOEVE TER DROMEN - HERDERSEM 22 JULI TOT 29 JULI 2015 BESTE PIKKELING PARTNER, VOOREERST EEN OPRECHT WOORD VAN DANK VOOR DE JARENLANGE STEUN

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018 Sponsordossier Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters Ponytornooi 12 augustus 2018 Paardentornooi 15 augustus 2018 Lombaardstraat 63 St-Kat.Waver LRV Zomertornooi 2018 600 pony s & 800 paarden

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN CYCLOCROSS

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN CYCLOCROSS BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN CYCLOCROSS OP 7 EN 8 JANUARI 2017 OOSTENDE HEREN NIEUWELINGEN, JUNIOREN, BELOFTEN U23, DAMES ELITE & JEUGD EN ELITES MET EN ZONDER CONTRACT SPONSORMAP A TP ALTERNATIEVE FORMULE

Nadere informatie

SCHELDE PRIJS HOSPITALITY + PUBLICITY

SCHELDE PRIJS HOSPITALITY + PUBLICITY SCHELDE 05 04 2017 HOSPITALITY + PUBLICITY 105 e SCHELDE Woensdag 5 april 2017 Op woensdag 5 april 2017 heeft het internationale wielerpeloton opnieuw een afspraak met de oudste Vlaamse wielerklassieker.

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

Powered by OscarV& Hockey Club Keerbergen Tigers Sponsor dossier Galabal 2015 ten voordele van Tigers Jeugdwerking

Powered by OscarV& Hockey Club Keerbergen Tigers Sponsor dossier Galabal 2015 ten voordele van Tigers Jeugdwerking Powered by OscarV& Hockey Club Keerbergen Tigers Sponsor dossier Galabal 2015 ten voordele van Tigers Jeugdwerking INTRODUCTIE Geachte Heer, Mevrouw, Het goed beheren van een succesvolle hockey club kan

Nadere informatie

Aan onze Industrie Aan onze Bedrijfsleiders Aan onze Zelfstandige Ondernemers

Aan onze Industrie Aan onze Bedrijfsleiders Aan onze Zelfstandige Ondernemers Seizoen 2010 2011 K. RUPEL BOOM FC Aan onze Industrie Aan onze Bedrijfsleiders Aan onze Zelfstandige Ondernemers Geachte, Misschien wil uw bedrijf de K. Rupel Boom FC steunen. Hierbij een aantal formules

Nadere informatie