Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen"

Transcriptie

1 1 Welkom in het Open Hof Orde voor de viering op zondag 13 oktober 2019 om 9.30 uur in Open Hof FAMILIEDIENST met bijzondere aandacht voor mensen met een beperking thema: Zingen maakt blij Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: ds. Kasper Jager 1 e ouderling: Rita Groenhof 1 e diaken: Gerrit Dekker orgel: Sebastian van Hove m.m.v. EigenWijs o.l.v. dirigente Elsbeth Huls en pianiste Marije zondagskind: lectrice: koster: beamer: Gijs Tegelaar Jonnie Bosch Jonnie Bosch Martijn van Unen OM TE BEGINNEN Vooraf aan de dienst luisteren we naar orgelspel Moment van stilte en inkeer Welkom en mededelingen ouderling van dienst We zingen staande en in beurtzang met het koor als openingslied Welkom in het huis van onze Heer Vg. kom en vier het feest met mij. kom en vier het feest met mij. Halleluja, halleluja, kom en vier het feest met mij. luister naar het Woord van God. luister naar het Woord van God. Halleluja, halleluja, luister naar het Woord van God. kom en vier het feest met ons. kom en vier het feest met ons. Halleluja, halleluja, kom en vier het feest met ons.

2 2 Groet en Bemoediging naar Psalm 148 Vg. Vg. Vg. Openingsgebed Halleluja! Het is goed om voor onze God te zingen, het is goed om hem te eren met een lied. God is blij met mensen die hem eren. God is blij met jullie. Hij is ook blij met jou. God houdt van mensen die op hem vertrouwen. God houdt van jullie. Hij houdt ook van jou. God laat het regenen op aarde, zodat er gras groeit op de bergen. Hij geeft alle dieren te eten, ook de jonge vogels die roepen om voer. Groot is onze God en oneindig wijs. Hij blijft altijd trouw. Amen. Aansluitend gaan allen zitten. Het koor zingt als kyrie Heer, wat kan ik doen Heer, wat kan ik doen? Ik zie een zee van tranen van kinderen zonder namen, door niemand meer genoemd. Spreek een troostend woord, de wereld wordt steeds kouder. Wees een sterke schouder, een veilig toevluchtsoord. Heer, waar moet ik gaan? Ik zie de mensen dwalen. En wie er zijn gevallen, zijn bang om op te staan. Steek de lampen aan en zet de deuren open voor wie niet meer durft hopen na 't kraaien van de haan. Heer, wat kan ik zijn? Ik hoor de mensen zuchten, geen plaats om heen te vluchten, geen brood in de woestijn. Wees een levend brood, een zegening voor velen. En Ik zal jou verdelen voor anderen in nood, zoals Ik ook geleefd heb voor anderen in nood.

3 3 We zingen als gloria en in beurtzang met het koor Juich, doe mee allemaal juich voor God de Heer. juich voor God de Heer en geef Hem alle eer. Hij maakte ons, wij horen bij Hem, de Herder die ons leidt. De Heer is goed, zijn liefde en trouw duren voor altijd. juich voor God de Heer. juich voor God de Heer en geef Hem alle eer. Zeg het hardop: de Here is God, ja, ik hoor bij Hem. Waar je ook bent: loof God, prijs zijn naam, eer Hem met je stem. juich voor God de Heer. juich voor God de Heer en geef Hem alle eer. DIENST van het WOORD De Bijbel gaat open kind van de zondag Gijs Tegelaar Kinderen in het midden Aansluitend gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Onderwijl luisteren we naar orgelspel.

4 4 We lezen Psalm 148 lectrice Jonnie Bosch Hemel en aarde, zing voor de Heer uit: Bijbel in Gewone Taal Halleluja! Zing voor de Heer, bewoners van de hemel, zing voor hem, hoog daarboven. Al zijn engelen, zing voor hem, zing, alles wat in de hemel leeft! Zon en maan, zing voor hem. Zing, alle heldere sterren. Zing voor hem, hoge hemel, en ook het water daarboven. Zing allemaal voor de Heer, want jullie bestaan omdat hij het wilde. Hij gaf jullie een plek voor altijd. Zijn besluiten veranderen niet. Zing voor de Heer, bewoners van de aarde. Zing, dieren in de diepe zee, bliksem en hagel, sneeuw en wolken, en winden, die doen wat hij zegt. Zing voor hem, bergen en heuvels, en alle bomen en planten. Zing, wilde en tamme beesten, alle kleine dieren, en alle vogels. Zing voor hem, koningen en heersers, en alle landen en volken op aarde. Zing voor hem, mannen en vrouwen, alle mensen, jong en oud. Zing allemaal voor de Heer! Want hij heeft alle macht op aarde en in de hemel. De Heer heeft Israël sterk gemaakt. Iedereen kent het volk van de Heer, het volk dat bij hem hoort. Halleluja! We zingen in beurtzang met het koor Zingen maakt blij zingen van Jezus, vrolijk en vrij. zingen van Jezus maakt vrolijk en vrij. God is zo goed voor jou en voor mij, pieker dus niet, wees dankbaar en blij. God heeft je lief en daarom zegt hij: Ben je soms moe, kom dan maar bij mij. zingen van Jezus, vrolijk en vrij. zingen van Jezus maakt vrolijk en vrij.

5 Ben je alleen of heb je verdriet, lijkt het soms net of niemand je ziet? Kijk dan omhoog: de hemel is blauw. Weet je dat God zijn zoon gaf voor jou? zingen van Jezus, vrolijk en vrij. zingen van Jezus maakt vrolijk en vrij. Zing maar in huis, op school en op straat, en je zult zien hoe goed alles gaat. Wees maar niet bang, want Jezus belooft: Ik ben bij jou als jij maar gelooft. zingen van Jezus, vrolijk en vrij. zingen van Jezus maakt vrolijk en vrij. 5 Zingen maakt blij de dominee vertelt We zingen in beurtzang met het koor de EigenWijze Medley Als je 's avonds niet kunt slapen, als je bang in 't donker bent, denk dan eens al die schapen, die de heer bij name kent. k Stel mijn vertrouwen op de Heer, mijn God. Want in zijn hand ligt heel mijn levenslot. Hem heb ik lief, zijn vrede woont in mij. k Zie naar Hem op en k weet: Hij is mij steeds nabij. Weet je, dat de vader je kent? Weet je, dat je van waarde bent? Weet je, dat je een parel bent? Een parel in Gods hand, een parel in Gods hand.

6 Ik weet dat de vader me kent Ik weet dat ik van waarde ben. Ik weet dat ik een parel ben. Een parel in Gods hand, een parel in Gods hand. Je hoeft niet bang te zijn, al gaat de storm tekeer: Leg maar gewoon je hand in die van onze Heer. Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen doorgrondt mijn hart, U behoort het toe. Laat mijn hart steeds vurig zijn, U laat nooit alleen. Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. En wanneer je soms alleen bent en je hart is vol verdriet, denk dan aan de goede Herder: Hij vergeet zijn schaapjes niet. - Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je bijbel, bid elke dag, dat je groeien mag, dat je groeien mag dat je groeien mag. Lees je bijbel, bid elke dag, dat je groeien mag. - 6

7 Jezus, ik hou van U, 'k heb U lief Heer, boven alle dingen. Al wat in mij is verlangt te zingen: Jezus, ik hou van U. 7 DIENST van het ANTWOORD Diaconale voorbede 1 e diaken Gerrit Dekker Het is vandaag Wereldvoedseldag. De diaconie vraagt om te bidden voor mensen die moeite hebben om elke dag een gezonde maaltijd op tafel te krijgen. Laten wij God bidden dat wij goed voor elkaar zorgen en helpen waar dat nodig is. Gebed voor de wereld Het koor zingt aansluitend Onze Vader in de hemel Onze Vader in de hemel, U staat zorgzaam om ons heen. Geef dat alle mensen weten: zoals U is er maar één. Doe ons telkens weer geloven in een wereld zonder pijn, in uw rijk dat eens zal komen en dat soms te zien zal zijn. Help ons samen goed te leven en te doen wat u graag wilt. Geef ons elke dag te eten tot de honger is gestild. En vergeef ons wat we fout doen, net als wij niet blijven staan bij de fouten van een ander, maar weer samen verder gaan. Help ons om te zien wat goed is en wat slecht is, boos of naar. Geef dat wij het juiste kiezen, dat we goed zijn voor elkaar. Onze Vader, wij geloven dat U onze wereld leidt. Met uw licht helpt U ons verder, hier en nu en straks, altijd. Amen, amen.

8 Mededelingen 8 Kerk in Actie Werelddiaconaat: Bendejongeren opgeleid tot topkok in Colombia Tijdens de PPP en de collecte luisteren we naar orgelspel. Inzameling van de gaven - 1 e collecte: Kerk in Actie werelddiaconaat: Bendejongeren opgeleid tot topkok in Colombia - 2 e collecte: Kerk en Eredienst Onderwijl luisteren we naar orgelspel en kijken we naar een PPP van de jeugdkerk. De kinderen van de kindernevendienst komen terug in de kerkzaal. Ook kunnen de kinderen uit de oppas worden gehaald. We zingen als slotlied staande en in beurtzang met het koor Lied 416 Uitzending en zegen Ga met God en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn: in zijn liefde je bewaren, in de dood je leven sparen. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn, tot wij weer elkaar ontmoeten, in zijn naam elkaar begroeten. Ga met God en Hij zal met je zijn. (gezongen) AMEN, AMEN, AMEN. Orgelspel In de hal kunnen we elkaar ontmoeten bij een kop koffie, thee of limonade.

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga 0 Welkom in het Open Hof Orde voor de viering op zondag 2 juni 2019 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga Protestantse Wijkgemeente Open Hof

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 15 september 2019 om 9.30 uur in Open Hof Startzondag: Een goed verhaal voorgangers: drs. Berthina van der Kamp ds. Kasper Jager orgel en piano: Diddy

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde van dienst voor de viering op zondag 7 oktober 2018 Israëlzondag om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel: Berthina

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 28 juli 2019 om 9.30 uur in het Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: ds. Kasper Jager orgel: Sebastian van Hove 1 e ouderling:

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 3 februari 2019 om 10.00 uur in Open Hof Aandacht voor de afsluiting van de tentoonstelling Al waren onze monden vol van zang van de classicale werkgroep

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 16 juni 2019 om 9.30 uur in Open Hof We vieren het Heilig Avondmaal Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: ds. Kasper Jager orgel:

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Overstapdienst 2019 zondag 7 juli in de Oude Kerk, uur

Overstapdienst 2019 zondag 7 juli in de Oude Kerk, uur Overstapdienst 2019 zondag 7 juli in de Oude Kerk, 10.00 uur voorganger ds. Johan Meijer pianist Lex Griffioen koster Immy Hortensius voorbereid door Lianne, Annelies en Mieke overstapkinderen Sanne, Lotte,

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

voorganger ds. Johan Meijer pianist/ organist Albert van Eldik koster Immy Hortensius voorbereid door José, Mieke, Bram, Wieger, Liesbeth

voorganger ds. Johan Meijer pianist/ organist Albert van Eldik koster Immy Hortensius voorbereid door José, Mieke, Bram, Wieger, Liesbeth voorganger ds. Johan Meijer pianist/ organist Albert van Eldik koster Immy Hortensius voorbereid door José, Mieke, Bram, Wieger, Liesbeth overstapkinderen Marlie, Silka, Camila, Sifra, Tijn, Philip kindernevendienst

Nadere informatie

Zo blijven dan geloof, hoop en liefde

Zo blijven dan geloof, hoop en liefde Zo blijven dan geloof, hoop en liefde 1 Kor. 13, vers 13a DUINZICHTKERK zondag 23 november 2014 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger ds C. van Duinen; ouderling van dienst L. Fijn van Draat;

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 4 maart uur

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 4 maart uur Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 4 maart 2018 10.00 uur Mijn ogen zijn bestendig op de HEER, want Hij voert mijn voeten uit het net. Wend u tot mij en wees mij genadig, want eenzaam

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Kerk en Schooldienst Zondag 15 oktober 2017 Predikant: Organist: Pianist: Met medewerking van: ds. Klaas Meijer en ds. Bram Verduijn Margriet Withaar Gea Wolters alle kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor de Startzondag 9 september Thema: Omzien naar elkaar

Orde van Dienst. voor de Startzondag 9 september Thema: Omzien naar elkaar Omzien naar elkaar Protestantse Gemeente Nuenen Orde van Dienst voor de Startzondag 9 september 2018 Thema: Omzien naar elkaar Voorganger: Pieter Flach m.m.v. de Ambtsgroep Eredienst Gastvrouw: Ingrid

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Orde voor de viering op zondag 21 oktober 2018 om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel: ds. Wouter Bakker Tomas Doorduin Arina Crozier

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Zondag 1 juli 2018 Overstapdienst in de Ontmoetingskerk Thema: De wereld in! Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Met medewerking van: Jaco, Janco, Rick, Roosmarijn, Sanne,

Nadere informatie

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder?

Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Orde van dienst Zondagmorgen 12 april 2015 Huurling of Herder? Een kerkdienst voor en door de deelnemers en leiding van de aangepaste catechese Voorganger Organist : Ds. Jaap Hansum : Ina Tamerus Welkom

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Thema: Jij telt mee!

Thema: Jij telt mee! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 24 februari 2019 Thema: Jij telt mee! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep diensten met en voor mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Welkom in Open Hof op de startzondag zondag 16 september 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof op de startzondag zondag 16 september 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof op de startzondag zondag 16 september 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen O God, ons schild, zie en aanschouw het aangezicht van uw gezalfde. Psalm 84:10 Kerkelijk

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 13 oktober 2019 Dienst met de Tienerdienst Voorganger: ds.

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 13 oktober 2019 Dienst met de Tienerdienst Voorganger: ds. Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 13 oktober 2019 Dienst met de Tienerdienst Voorganger: ds. Lyonne Verschoor Orgel: dhr. Leo Lommers ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Zondag 9 juni Doop van Fem Rhijnsburger en Jens van Keulen

Zondag 9 juni Doop van Fem Rhijnsburger en Jens van Keulen Zondag 9 juni 2019 Doop van Fem Rhijnsburger en Jens van Keulen Voorganger: Ds. Rianne van der Nagel-Meter Organist/Pianist: Tjeerd Kiers Protestantse Gemeente te Linschoten - Opgang en intrede Welkom

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 29 april 2018 om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: kind van de zondag: lector: orgel/piano: ds. Kasper Jager

Nadere informatie

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela Orde van dienst voor de gemeentezondag Thema: (Toekomst)-dromen -2- welkom en mededelingen intocht: lied 81 : 1, 2 en 4 zondag 3 april 2016 om 9.30 uur Laat de harpen slaan, klinken de trompetten. Vier

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Protestantse gemeente Biddinghuizen Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 16 november 2014 Thema: Meedoen met Jezus Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van de Heer Voorganger: ds. Beatrice L. Jongkind Organist: dhr. Cor van Kooten

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen O God, haast U om mij te redden O HEER, mij ter hulpe. (Psalm 70:2) Kerkelijk jaar: Het is vandaag

Nadere informatie

Zondag Werelddiaconaat

Zondag Werelddiaconaat Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 5 e zondag na Epifanie 8 februari 2015 Zondag Werelddiaconaat Voorganger Ouderling Diaken Organiste Koster : ds. Bob Wijnbergen : Jannie Tijink : Hennie Canrinus

Nadere informatie

Gedoopt wordt Jasmijn Sollie

Gedoopt wordt Jasmijn Sollie Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 14 oktober 2018 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt wordt Jasmijn Sollie Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel:

Nadere informatie

We zingen onder begeleiding van Nada en Suzanne Dit is de dag

We zingen onder begeleiding van Nada en Suzanne Dit is de dag 1 HELP: ER IS EEN SCHAAP KWIJT!! Kinderdienst, 31 maart 2019 in kerkelijk centrum De Bron Aan deze dienst werken mee: - De kidsband - kinderen en leiding van De Ark - Hetty Peereboom - Tae Young: pianiste/organiste

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof 1 Welkom in de Open Hof Orde voor de viering op zondag 14 januari 2018 om 10.00 uur in de Open Hof afscheid en bevestiging ambtsdragers Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorgangers: lector:

Nadere informatie

Gedoopt wordt Lana Voortman

Gedoopt wordt Lana Voortman 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 10 juni 2018 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt wordt Lana Voortman Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel:

Nadere informatie

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar.

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar. Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar Thema: Water INTOCHT Binnenkomst kerkenraad We zijn even stil en bereiden ons

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 november 2014, dankviering m.m.v. het Ommer Mannenkoor Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Muzikale begeleiding samenzang: Gezinus Veldman Zondagskind:

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 9 september 2018 om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel: ds. Kasper Jager Ina Hup

Nadere informatie

Bemoediging en gebed van toenadering:

Bemoediging en gebed van toenadering: VREDESKAPEL zondag 6 oktober 2013 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger ds. C. van Duinen; ouderling van dienst V. van Bijlert ; diaken van dienst Th. Smit; organist Roelfien Folkersma. M.m.v.

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof 6 e zondag in de Veertig Dagen Orde voor de viering op zondag 25 maart 2018 om 10.00 uur in Open Hof Palmpasen Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: lectrice: orgel/piano:

Nadere informatie

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 9.30 uur Organist: Hans van Noord Zang: Arlène Blom Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht Zang Arlène: Ik zal er zijn Thema: De ander mij een

Nadere informatie

Voorganger: br. G. Siemons uit Steenwijk Medewerking: Kinderkoor Spirit o.l.v. Rachel Stuy Organist: André van Dijk en Adriaan Stuy

Voorganger: br. G. Siemons uit Steenwijk Medewerking: Kinderkoor Spirit o.l.v. Rachel Stuy Organist: André van Dijk en Adriaan Stuy Voorganger: br. G. Siemons uit Steenwijk Medewerking: Kinderkoor Spirit o.l.v. Rachel Stuy Organist: André van Dijk en Adriaan Stuy Voorzang: Abba Vader Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering op startzondag 15 SEPTEMBER 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk Thema: een goed verhaal.

Orde van dienst voor de viering op startzondag 15 SEPTEMBER 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk Thema: een goed verhaal. Orde van dienst voor de viering op startzondag 15 SEPTEMBER 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk Thema: een goed verhaal. Voorganger: pastor Hessel Hansma Kind van de Zondag: Renske Maat Organist:

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren voorganger: ds. Co Janssen ouderling van dienst: Marleen Schuijl organist: Willemien Zieverink

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Laren (Gld) 26 juni 2016 Een mens te zijn op aarde

Protestantse Gemeente Laren (Gld) 26 juni 2016 Een mens te zijn op aarde Protestantse Gemeente Laren (Gld) 26 juni 2016 Een mens te zijn op aarde Liturgie voor de dienst waarin Pauline Kramer afscheid neemt als pastoraal werker Voorbereiding - begroeting door ouderling en stilte

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Eredienst Kerk & School met kinderen en leerkrachten van CBS t Kompas

Eredienst Kerk & School met kinderen en leerkrachten van CBS t Kompas Protestantse gemeente te Hoek Zondag 8 november 2015 Eredienst Kerk & School met kinderen en leerkrachten van CBS t Kompas Bouwen aan een veilig Huis Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: ds. Arie

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Franciscus, mens in de schepping

Franciscus, mens in de schepping Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring Zondag 15 oktober 2017 Ouderling van dienst is Liesbeth de Jong Diaken is Lian van Uxem Het orgel wordt bespeeld door Cor Timmerman Lector is Marijke Drewes

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U!

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U! Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst woensdagmiddag 7 november 2018 met als thema Alles geef ik U! Markus 12: 41-44 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we

Nadere informatie

- Meesters en juffen van de Parel, de Ark, de Rehoboth-school, de van der Brugghen-school en andere scholen

- Meesters en juffen van de Parel, de Ark, de Rehoboth-school, de van der Brugghen-school en andere scholen Met medewerking van - Voorganger: Ds. Richtsje Abma - de Oosterlichtband onder leiding van Willem Boersma - Hans Koster, Bianca Posthumus, Martijn Bakker, Ronella van der Torre, Ilse van der Torre - Ouderling:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis

ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis Thema Wat is mijn waarheid? Organist Peter de Rijke Lectrice Natasja Bezemer-Poort Liturgische kleur Groen Ouderling van dienst Thea den

Nadere informatie

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Orde van dienst voor de viering op zondagmorgen 18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Protestantse gemeente Schouwen aan Zee kerk in Burgh 9 e zondag van de zomer Kleur: Groen, kleur

Nadere informatie

Thema: Mag ik dan bij jou schuilen?

Thema: Mag ik dan bij jou schuilen? Liturgie bij de bijzondere viering waarin Jacomien Hekhuizen belijdenis aflegt van haar geloof op 13 november 2016 Thema: Mag ik dan bij jou schuilen? Ds. Nelleke Beimers, voorganger Gerrit Blekkenhorst,

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 22 oktober 2017 Aanvang uur Thema: Maak je geen zorgen!

Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 22 oktober 2017 Aanvang uur Thema: Maak je geen zorgen! Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 22 oktober 2017 Aanvang 18.00 uur Thema: Maak je geen zorgen! Voorganger: ds. F. Wijnhorst Ouderling van dienst: br. Krijn Verdoes Organist samenzang:

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE DIENST KERK SCHOOL ZONDAG 15 FEBRUARI 2015, UUR THEMA : GOD ZIET TALENT` van de Koningin Julianaschool

LITURGIE VOOR DE DIENST KERK SCHOOL ZONDAG 15 FEBRUARI 2015, UUR THEMA : GOD ZIET TALENT` van de Koningin Julianaschool LITURGIE VOOR DE DIENST KERK SCHOOL ZONDAG 15 FEBRUARI 2015, 10.00 UUR THEMA : GOD ZIET TALENT` Voorganger: Organist: Verdere medewerking: ds. Pieter Koekkoek Berend van Surksum Leerlingen en leerkrachten

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 AUGUSTUS 2016 Voorganger : ds Nel Walet-Kooij Ambtsdragers : Fred van Knobelsdorff, Denise Smit

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 AUGUSTUS 2016 Voorganger : ds Nel Walet-Kooij Ambtsdragers : Fred van Knobelsdorff, Denise Smit WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 AUGUSTUS 2016 Voorganger : ds Nel Walet-Kooij Ambtsdragers : Fred van Knobelsdorff, Lector Organist Beamer Denise Smit : Suze Deelen : Jan Meurs + Gert Muts

Nadere informatie

Orde van de dienst. bij de doop van. Emilie Elisabeth Jacqueline Howes Smith. Ds. Arie Molendijk

Orde van de dienst. bij de doop van. Emilie Elisabeth Jacqueline Howes Smith. Ds. Arie Molendijk Orde van de dienst bij de doop van Emilie Elisabeth Jacqueline Howes Smith Oude kerk, Zondag 10 maart, eerste in de Veertigdagen VOORGANGER: Ds. Arie Molendijk ORGANIST: LECTOR: OUDERLING VAN DIENST: DIAKEN

Nadere informatie

DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout

DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Jan Willem Thijs Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 juli 2017, 3e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Jan Willem Altelaar Ouderling van dienst: Lia Boonstra Zondagskind:

Nadere informatie

De dromen van Johannes... Twaalfjaarmoment van Erik, Floris en Friso Duinzichtkerk, zondag 5 juli 2015

De dromen van Johannes... Twaalfjaarmoment van Erik, Floris en Friso Duinzichtkerk, zondag 5 juli 2015 De dromen van Johannes... Twaalfjaarmoment van Erik, Floris en Friso Duinzichtkerk, zondag 5 juli 2015 12 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger(ds.(corrie(van(duinen;(ouderling(van(dienst:( Alie(Kortleve;(diaken(van(dienst:(Tineke(van(Bommel;(

Nadere informatie

Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk Rhenen zondag 17 september uur

Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk Rhenen zondag 17 september uur Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk Rhenen zondag 17 september 2017 10.30 uur Thema: Met open armen! voorgangers organist m.m.v. de Band : ds. Ton van Vliet Marie Hansen - Couturier : Eric Voet :

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr.

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr. Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr. Leo Lommers mmv. de cantorij o.l.v. Leo Lommers -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Kinderdienst Thema: Dikke vrienden Zondag 15 april 2018 Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Mededelingen Welkom Liedboek 288 Goedemorgen, welkom

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Orde van dienst zondag 5 januari 2014. In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij *** WE KOMEN BIJ ELKAAR Binnenkomst kerkenraad, stilte, orgelspel

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg ORDE VAN DIENST voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg Bij de symbolische bloemschikking: De beproeving van Jezus in de woestijn is

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE VIERING VAN VREDESZONDAG OP 15 SEPTEMBER 2019 IN DE LEVENSBRON WAARIN WORDT GEDOOPT:

LITURGIE VOOR DE VIERING VAN VREDESZONDAG OP 15 SEPTEMBER 2019 IN DE LEVENSBRON WAARIN WORDT GEDOOPT: LITURGIE VOOR DE VIERING VAN VREDESZONDAG OP 15 SEPTEMBER 2019 IN DE LEVENSBRON WAARIN WORDT GEDOOPT: Eva Eliana Madelief Klaver, geboren op 21 mei 2019 dochter van Patricia en Michiel Thema: Doe ons leven!

Nadere informatie

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Voorganger Ouderling Diaken Lector Organist Kind en Kerk KeK Ds. Peter Verhoeff uit Alkmaar

Nadere informatie

voor zondag 24 september 2017 Thema: want de Heer heeft de aarde gemaakt

voor zondag 24 september 2017 Thema: want de Heer heeft de aarde gemaakt Dromen voor onze wereld ORDE VAN DIENST voor zondag 24 september 2017 Thema: want de Heer heeft de aarde gemaakt Voorganger: ds. Ada Rebel Gastvrouw: Mieke Hendrickx, Lector: Kees Huizing. Diaken: Truus

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 26 augustus 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland

Orde van dienst zondag 26 augustus 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 26 augustus 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland De storm en het schip Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muzikale leiding: Leo Lommers --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Orgelspel tijdens het orgelspel worden tafelkaarsen aangestoken. Bemoediging en gebed van toenadering:

Orgelspel tijdens het orgelspel worden tafelkaarsen aangestoken. Bemoediging en gebed van toenadering: DUINZICHTKERK zondag 13 oktober 2013 Viering Heilig Avondmaal Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger ds.c. van Duinen ; ouderling van dienst: A. Timmer-Kortleve; diaken van dienst: Laméris-van

Nadere informatie

Praten met God. ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst. Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude

Praten met God. ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst. Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst Praten met God Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude Muziek Welkom en mededelingen Muziek en beeld: Praat

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE ZONDAGMORGEN

ORDE VAN DIENST VOOR DE ZONDAGMORGEN ORDE VAN DIENST VOOR DE ZONDAGMORGEN Van harte welkom in deze Oude- of Stefanuskerk van Borne! In deze kerk is iedere zondagmorgen een kerkdienst. Daarbij maken wij gebruik van de orde van dienst zoals

Nadere informatie

ZWO-dienst. Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, uur. zoutend zout. lichtend licht. voorganger ds. Johan Meijer

ZWO-dienst. Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, uur. zoutend zout. lichtend licht. voorganger ds. Johan Meijer ZWO-dienst Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, 10.00 uur zoutend zout lichtend licht voorganger ds. Johan Meijer m.m.v. Chanoeka o.l.v. Bertus van 't Foort pianist Jasper van der Deen lectoren Marianne

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst. Vertel het maar

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst. Vertel het maar Welkom bij de Kinder-Biddagdienst woensdagmiddag 14 maart 2018 met als thema Vertel het maar 2 Koningen 4:1-7 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we doen

Nadere informatie

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 ORDE voor afscheidsdienst van Theo Cornelis Heus Theo Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel: mw. Margret Spelt Intochtsmuziek: George Samphire - The Lonely Shepherd

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Meike Derks Dochter van Joran en Willeke Derks-Van der Zee 11 november 2018 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van

Nadere informatie

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW (t)op survival Zondag 3 september Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW Welkom Zingen: Kom in de kring Kom in de kring van Gods gezin, geef mij een hand en kom, want

Nadere informatie

Liturgie scholenzondag 29 januari Wat is Gods plan?

Liturgie scholenzondag 29 januari Wat is Gods plan? Liturgie scholenzondag 29 januari 2017 Dorpskerk Bodegraven Wat is Gods plan? Voorganger: Ds. M. J. van Oordt Koster: Dirk Bouwman Organist: Arjen van Vliet Pianist: Wilbert Baelde Vragen 1. Waarom zou

Nadere informatie

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij?

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij? Liturgie Biddag woensdag 13-03-2019 19.30 uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope Thema: wat vraag jij? Zingen: Breng ons samen Sela Zingen: In U weet ik wie ik ben -

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 20 november 2016

Baalderdienst Zondag 20 november 2016 Baalderdienst Zondag 20 november 2016 Orde voor de Baalderdienst In deze dienst zullen we de namen noemen van de mensen die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden in onze wijkgemeente. Orde voor

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 20 november 2016

Baalderdienst Zondag 20 november 2016 Baalderdienst Zondag 20 november 2016 1 Orde voor de Baalderdienst In deze dienst zullen we de namen noemen van de mensen die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden in onze wijkgemeente. 2 Orde

Nadere informatie

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST

WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST WAAROM STAAN DIE STENEN DAAR? OVERSTAPDIENST Overstap van Geeske Vader Iris van Noord Joëlle van den Doel Meerle van Groningen Zondag 17 juni 2018 Exoduskerk Voorganger: ds. Rob van der Plicht Organist:

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

"Stel je eens voor "

Stel je eens voor Orde voor de scholendienst 31 januari 2016 om 09.30 uur, Protestantse gemeente i.w. te Vroomshoop in Kerkelijk Centrum Het Anker "Stel je eens voor " Voorganger : ds. J.A. Antonides m.m.v. : Leerlingen

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst Welkom bij de Kinder-Biddagdienst woensdagmiddag 14 maart 2018 met als thema 2 Koningen 4:1-7 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer 1 2 Welkom d.m.v. filmpje, we doen dit staande:

Nadere informatie

Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing Marcus 12 : 28 34

Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing Marcus 12 : 28 34 zondag 8 november 2015 Zie, om troost was ik zeer verlegen. Gij echter hebt U over mijn ziel hartelijk ontfermd, opdat zij niet verderven zou. (Jesaja 38:17) Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN STARTZONDAG DELEN!

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN STARTZONDAG DELEN! PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN STARTZONDAG DELEN! Zondag 16 september 2018 Voorganger: ds. Willem de Boer en ds. Bert Boter Organist: dhr. Frank den Herder en dhr. Herman Lodder Cantorij o.l.v. Maria

Nadere informatie

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Zondag 21 mei 2017 kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is,

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse 8 e zondag van de herfst Oogstdankdienst 9 november 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane-Fioreze ouderling: J.A. van der Horst koster: M. Slomp

Nadere informatie

Orde van dienst 11 oktober 2015, uur kerkschooldienst. Voorganger: ds. Dick Steenks Organiste: Seline Loef-Haalboom *** Orgelspel

Orde van dienst 11 oktober 2015, uur kerkschooldienst. Voorganger: ds. Dick Steenks Organiste: Seline Loef-Haalboom *** Orgelspel Orde van dienst 11 oktober 2015, 17.00 uur kerkschooldienst Voorganger: ds. Dick Steenks Organiste: Seline Loef-Haalboom *** Orgelspel Welkom en drempelgebed We gaan staan Zingen Samen stil (Zitten of

Nadere informatie

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan Protestantse Gemeente Het Anker te Zaltbommel Zondag 13 november 2016 In deze dienst wordt de Doop bediend aan Amarence en Laurens-Jan van Kooten en Anna Vogel INTREDE Woord van welkom Stil gebed Aanvangslied

Nadere informatie