Pakketpolis voor Garagebedrijven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pakketpolis voor Garagebedrijven"

Transcriptie

1 Pakketpolis voor Garagebedrijven Voor wie is de Pakketpolis voor Garagebedrijven bedoeld? De Pakketpolis voor Garagebedrij ven is speciaal beschikbaar voor garagebedrij ven. Met de Pakketpolis voor Garagebedrijven verzekert u de bedrijfsmatige risico s bij elkaar in één pakket. U kunt hierbij denken aan brand, ontploffing, blikseminslag, storm en waterschade. Maar u verzekert ook de bij zondere risico s van een garagebedrij f, zoals de handelsvoorraad en rij risico s. Of als een klant niet meer terugkomt van een proefrit met uw auto en een vals paspoort heeft laten zien. Deze verzekering is ook voor andere bedrij ven in de autoindustrie, bij voorbeeld dealerbedrij ven, handelsbedrijven, onderhoudsbedrijven en schadereparatiebedrijven. Kortingsregeling De Pakketpolis voor Garagebedrij ven bevat een kortingsregeling die het voor u interessant maakt om al uw garageverzekeringen onder te brengen in één pakket. Deze korting kan oplopen tot 12,5% van uw j aarpremie! Uw korting hangt af van het aantal verzekeringen in de Pakketpolis voor Garagebedrijven. Aantal Verzekeringen Pakketkorting 3 3% 4 4% 5 5% 6 6% 7 7% 8 8% 9 9% 10 10% >10 12,5% Elke afgesloten product in Pakketpolis voor Garagebedrij ven telt mee voor de hoogte van de pakketkorting. Let op: Rijrisico Automeld telt wél mee voor de bepaling van de pakketkorting, er geldt echter geen pakketkorting op de premie van deze verzekering.

2 Waarom de Pakketpolis voor Garagebedrijven? De Pakketpolis voor Garagebedrijven biedt een op maat zekerheid voor garagebedrijven. Voordelen van de Pakketpolis voor Garagebedrijven: - Ruime keuze uit gewenste dekkingen - 30% no-claimkorting op de onderdelen AVB, handelsvoorraad en Acura-Automeld - Géén verplichting tot BOVAG of FOCWA - Dagpremies voor de rij risico s - Géén toeslag voor termijnbetaling Wat verzekeren we? De Pakketpolis voor Garagebedrij ven biedt de mogelij kheid om een groot aantal bedrij fsmatige schadeverzekeringen in één pakket af te sluiten: Brand Bedrijfsaansprakelijkheid Handelsvoorraad Rijrisico Automeld Motorrijtuigen Bedrijfsschade Electronica & Apparatuur Milieuschade Rechtsbijstand Goederentransport Werkmaterieel Aanhangwagen Hieronder leggen we de belangrijkste producten kort uit. Brand Met de mogelij kheden van de Brandverzekering biedt Acura Assuradeuren u een zeer volledige dekking voor schade aan de bedrij fsgebouwen en de daarin aanwezige inventaris/ goederen Er kan daarnaast gekozen worden voor (mee)verzekering van de dekkingen: Glas Lichtreclame Geld ( winkelgeld ) Bedrijfsaansprakelijkheid Dekking standaard inclusief WEGAM Deze verzekering voorziet in de gebruikelij ke dekking voor uw bedrij fsaansprakelij kheid. De zogenaamde WEGAM dekking (de werkgeversaansprakelij kheid voor werknemers als bestuurder van een motorrijtuig) is standaard meeverzekerd. Dekking: cliëntenobjecten De dekking cliëntenobj ecten is weliswaar facultatief, maar is voor de meeste bedrij ven van de doelgroep onmisbaar. Deze dekking voorziet in een volledige opzichtdekking voor alle obj ecten die door klanten aan het verzekerde bedrijf zijn toevertrouwd voor het verrichten van werkzaamheden. Ook als het bedrij f niet aansprakelij k is voor de veroorzaakte schade, zoals bij voorbeeld bij de meeste gevallen van diefstal, bestaat er toch recht op vergoeding. In die zin is dan ook eigenlij k sprake van een volledige cascodekking voor de cliëntenobjecten, met bovendien een zeer gunstige schaderegeling. Wordt er tijdens een proefrit in het kader van een uitgevoerde reparatie of onderhoudsbeurt schade aan anderen toegebracht, bij voorbeeld bij een aanrij ding, dan valt de aansprakelij kheid voor die schade ook onder de dekking, zodat de eigenaar (klant van het verzekerde bedrij f) geen beroep hoeft te doen op de eigen WA verzekering.

3 Handelsvoorraad De meeste bedrij ven die tot de doelgroep voor de Pakketpolis voor Garagebedrij ven behoren hebben diverse obj ecten als handelsvoorraad in hun bezit. Hiervoor kent de Pakketpolis voor Garagebedrij ven een afzonderlij ke verzekering die met name is afgestemd op de in- en verkoop van motorrijtuigen. De verzekering kent twee dekkingen: Cascodekking WA dekking bij rijden met een (verzekerd) handelaarskenteken. Cascodekking Schade aan een tot de handelsvoorraad behorend obj ect wordt vergoed onder de cascodekking. De ouderdom van het obj ect is bepalend voor de omvang van die cascodekking. Hierbij bestaat onderscheid tussen auto s/motorfietsen en (ongekentekend) werkmaterieel. Voor auto s/motorfietsen geldt: Volledige cascodekking (alle van buiten komende onheilen, dus ook aanrij ding) bij een ouderdom tot en met 9 jaar Beperkte cascodekking (in ieder geval brand, diefstal, storm, hagelschade) als de auto ouder is dan 9 jaar. Bij werkmaterieel ligt de ouderdomsgrens voor een volledige dan wel een beperkte dekking bij 7 jaar. Als de handelsvoorraad uit andere objecten dan motorrijtuigen of werkmaterieel bestaat, is de Dekking in beginsel altij d volledig. Tenslotte: voor alle soorten obj ecten die ouder zij n dan 20 j aar bestaat in de regel geen cascodekking meer, tenzij dit specifiek is overeengekomen. Aansprakelijkheidsdekking / Rijden met handelaarskenteken Veel bedrij ven hebben een of meer handelaarskentekens. Deze zij n vereist om met een tot de handelsvoorraad behorend motorrij tuig te kunnen rij den. De aansprakelij kheid voor schade die dan eventueel aan anderen wordt veroorzaakt (denk aan een aanrij ding tij dens een proefrit) is voor de bij Acura Assuradeuren aangemelde handelaarskentekens gedekt onder de garageverzekering. Rijrisico Automeld Acura Assuradeuren biedt de faciliteit Acura-Automeld. Hiermee kan uw bedrij f online motorrij tuigen en andere obj ecten aanmelden voor een rij risico dekking. De mogelij kheid tot het gebruik van Acura-Automeld geldt voor: De eigen bedrijfsauto s Motorrij tuigen die tot de handelsvoorraad behoren en waarvan tij delij k gebruik wordt gemaakt, bij voorbeeld als leenauto; aanmelding betekent dat het motorrij tuig zonder handelaarskenteken kan worden gebruikt. WA dekking standaard / Overige dekkingen optioneel Bij aanmelding is er altijd standaard sprake van een aansprakelijkheidsdekking (WA). Daarnaast is er keuze uit de volgende dekkingen: Losse (beperkt) cascodekkingen (optioneel per motorrijtuig) Ongevallen inzittenden Schade inzittenden Rechtsbijstand Motorrijtuigen (niet nodig bij keuze volledige rechtsbijstand)

4 Premie op dagbasis De premie voor de WA dekking (standaard) en de overige onderdelen (optioneel) wordt vooraf in rekening gebracht op basis van een inschatting van het aantal dekkingsdagen en later (bij j aarlij kse verlenging) verrekend met het werkelijke aantal dekkingsdagen. Uitzonderingen hierop zij n de losse cascodekkingen. Dit is een reguliere premie berekend op basis van het soort motorrijtuig en gebruik en is gekoppeld aan het opgegeven kenteken. Motorrijtuigen Flexibiliteit (aan- en afmeldingen dagelijks mogelijk via Acura-Automeld). Altijd inzichtelijk welke kentekens aangemeld staan. Groene kaarten kunnen via Acura-Automeld opgevraagd worden (ook voor de handelaarskentekens!) en worden direct toeg d. Per motorrijtuig kan de keuze voor een (beperkt)cascodekking gemaakt worden. Met deze verzekering worden een of meer motorrij tuigen op een afzonderlij ke polis (per motorrij tuig) binnen het pakket doorlopend verzekerd. Dit als alternatief voor het verkrij gen van (tijdelijke) dekking via Automeld. De mogelij kheid van een afzonderlij ke polis is vooral bedoeld voor uw eigen bedrij fswagens die vrij wel dagelij ks in gebruik zij n. Mede vanwege de no claim regeling (bij een personen- of vrachtauto) en de bonus malus regeling (bij een bestelauto) zal de premie op j aarbasis meestal gunstiger zijn dan bij toepassing van Automeld. Aparte opbouw van schadevrije jaren en BM-korting. Eventuele schades gaan niet ten koste van korting op andere rij risico s. In veel gevallen een gunstigere premie van Acura-Automeld. Bedrijfsschade Schade aan uw bedrij fsgebouwen en/ of aan de inventaris kan leiden tot bedrij fsschade (gederfde winst/vergeefs gemaakte exploitatiekosten). Met de dekking van de bedrij fsschadeverzekering kunnen die financiële gevolgen geheel of gedeeltelijk worden opgevangen. Elektronica en apparatuur Als uw bedrij fs- en/ of kantoorinventaris kostbare elektronica en computerapparatuur omvat, verdient het aanbeveling deze te verzekeren op de speciale polis voor Elektronica & Apparatuur. Deze verzekering dekt materiële schade aan uw elektronica en apparatuur. Daarnaast kent de verzekering standaard een unieke storingsdekking voor apparatuur waarvoor een onderhoudscontract is afgesloten (met uitzondering van computers). Optioneel kan gevolgschade zoals dataschade en/ of bedrij fsschade meeverzekerd worden. Schaft u gedurende het verzekeringsj aar apparatuur aan dan is deze tot een ruime limiet automatisch meeverzekerd. Milieuschade De Milieuschadeverzekering dekt het teniet doen van een op het terrein van het verzekerde bedrijf of, bij werkzaamheden, elders ontstane milieuschade.

5 Rechtsbijstand Ook deze verzekering biedt de keuze uit diverse (dekkings)mogelijkheden. ExcellentPlus; dit is de meest uitgebreide dekking, inclusief het motorrij tuigrisico en inclusief incassodekking. Excellent: iets minder uitgebreid, maar nog steeds inclusief het motorrij tuigrisico en inclusief incassodekking. Rechtsbij stand Motorrij tuigen; deze dekking heeft betrekking op alleen het motorrijtuigrisico (rechtsbij stand in kwesties die direct gerelateerd zij n aan het bezit en het gebruik van motorrijtuigen). Deze dekking wordt t oegevoegd aan het onderdeel Acura- Automeld. Particuliere dekking optioneel mee te verzekeren voor het hele gezin. Nog een paar belangrijke punten: Bij ExcellentPlus is het verzekerde kostenmaximum euro. Dit bedrag heeft betrekking op kosten voor noodzakelij k ingeroepen externe deskundigen, zoals een advocaat. ExcellentPlus geeft bovendien recht op rechtstreeks toegankelij ke j uridische dienstverlening. Bij Excellent is het kostenmaximum als hiervoor bedoeld euro. Geen eigen risico bij ExcellentPlus Het (mee)verzekerde motorrij tuigrisico heeft betrekking op alle motorrij tuigen die behoren tot de handelsvoorraad en/ of via Automeld zij n verzekerd. Voor de motorrij tuigen of het werkmaterieel verzekerd op een afzonderlij ke polis geldt de rechtsbij standdekking indien deze specifiek voor dat object is meeverzekerd. Goederentransport Dekking bedrijfsuitrusting Met deze dekking is schade/ verlies van de inhoud van service-/ montagewagens verzekerd. Denk hierbij aan onderdelen, gereedschappen en andere bedrij fsmiddelen die min of meer de vaste uitrusting vormen van een of meer bedrijfswagens. Dekking handelsgoederen Indien het bedrijf het transportrisico draagt voor schade aan of verlies van handelsgoederen, kan dit risico worden verzekerd met de Goederentransportverzekering. De dekking biedt standaard een verzekerd bedrag van euro. Dit bedrag geldt per afzonderlijke transport. Werkmaterieel Bij al uw logistieke werkzaamheden gebruikt u diverse soorten machines. Variërend van magazijnwagentjes tot vorkheftrucks. In Pakketpolis voor Garagebedrij ven kunt u deze verzekering pasklaar voor elk soort materieel sluiten. Eigen gebrek dekking (casco) mogelijk tot 5 jaar ouderdom. Bij totaalverlies wordt de schade afgewikkeld met een zogenaamde waardegarantie (aanschafwaarde tot 3 jaar na aanschaf). Schade veroorzaakt aan eigen zaken kan optioneel meeverzekerd worden. Schade aan bestuurder kan optioneel meeverzekerd worden. Aanhangwagen Deze verzekering voorziet in het Cascorisico van aanhangwagens, trailers, opleggers, etc.

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

BedrijvenTotaalPakket

BedrijvenTotaalPakket BedrijvenTotaalPakket Het BedrijvenTotaalPakket is met 14 dekkingen de onmisbare pakketpolis voor elke ondernemer. De verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan en bevatten hierdoor geen dubbele dekkingen.

Nadere informatie

Onze schade «verzekerin. uw advies» gen en

Onze schade «verzekerin. uw advies» gen en ß Zakelijke schadeverzekeringen op een rij ß Kenmerken per product ß Belangrijkste voordelen ß Overzicht dekkingsvarianten ß Specialistische pakketten Onze schade «verzekerin gen en uw advies» Bedrijfsperspectief

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De voordelige verzekering voor uw bestelauto s. Kies uw verzekering WA: verplichte basisverzekering die schade aan derden vergoedt WA + Beperkt Casco: extra vergoeding bij diefstal

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Landmateriaalverzekering

Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Als je met een heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, biedt onze Landmateriaalverzekering een volledige wettelijke aansprakelijkheidsdekking,

Nadere informatie

Landmateriaalverzekering

Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Als je met een heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, biedt onze Landmateriaalverzekering een volledige wettelijke aansprakelijkheidsdekking,

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

MKB Pakket. Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf

MKB Pakket. Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf MKB Pakket Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf Deze informatie brochure bevat informatie over de volgende verzekeringen. Gebouwenverzekering Inventaris-/goederenverzekering Bedrijfsschadeverzekering

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de verplichte dekking Wettelijke

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Verzekeringen voor het middenen kleinbedrijf

Klaverblad Verzekeringen. Verzekeringen voor het middenen kleinbedrijf Klaverblad Verzekeringen Verzekeringen voor het middenen kleinbedrijf Deze folder bevat informatie over de volgende verzekeringen. Gebouwenverzekering Inventaris-/goederenverzekering Bedrijfsschadeverzekering

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Het Zicht ondernemerspakket. Precies de zekerheid die u wenst

Het Zicht ondernemerspakket. Precies de zekerheid die u wenst Het Zicht ondernemerspakket Precies de zekerheid die u wenst In één keer verzekerd tegen nagenoeg alle risico s 2 Uw risico s in kaart gebracht Ondernemen betekent risico s lopen. Het is de kunst van de

Nadere informatie

Zekerheidspakket voor MKB ers in de zorg en uiterlijke verzorging

Zekerheidspakket voor MKB ers in de zorg en uiterlijke verzorging Zekerheidspakket voor MKB ers in de zorg en uiterlijke verzorging OOBelangrijkste schaderisico s gedekt in één pakket OOVrije pakketkeuze, dagelijks opzegbaar OOPakketkorting al vanaf twee verschillende

Nadere informatie

Mechanisatie Polis. in samenwerking met

Mechanisatie Polis. in samenwerking met Mechanisatie Polis in samenwerking met Mechanisatie Polis Voor u ligt de vernieuwde brochure over de COM Mechanisatie Polis. Deze exclusieve polis voor COM leden bestaat inmiddels al weer enige jaren en

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel

ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel Schade & Inkomen www.nn.nl ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel De ZekerheidsCombinatie Detailhandel omvat een aantal schade verzekeringen, afgestemd op de in de

Nadere informatie

Extra kostenverzekering

Extra kostenverzekering Extra kostenverzekering Extra kostenverzekering Wij vergoeden de extra kosten die je bedrijf moet maken om te herstarten na schade zoals waterschade, brand/ontploffing of inbraak/diefstal. Denk aan kosten

Nadere informatie

Vertrouwd en vernieuwd: De ABN AMRO BedrijfsPolis ABN AMRO Verzekeringen

Vertrouwd en vernieuwd: De ABN AMRO BedrijfsPolis ABN AMRO Verzekeringen Vertrouwd en vernieuwd: De ABN AMRO BedrijfsPolis ABN AMRO Verzekeringen Wij hebben de ABN AMRO BedrijfsPolis vernieuwd. Zo is de opbouw van de verzekeringen en het taalgebruik anders. Er zijn ook aanpassingen

Nadere informatie

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Schadeverzekeringen: uw bezit beschermd Heeft u bezittingen waaraan u op een bijzondere manier gehecht bent? U wilt hiervan blijven genieten, zonder kopzorgen!

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40%

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst Watersport verzekering Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen,

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties -2- Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Verzamelt u bijzondere kunstwerken? Heeft u een huis in het buitenland? Bezit u meerdere exclusieve auto s?

Verzamelt u bijzondere kunstwerken? Heeft u een huis in het buitenland? Bezit u meerdere exclusieve auto s? Verzamelt u bijzondere kunstwerken? Heeft u een huis in het buitenland? Bezit u meerdere exclusieve auto s? Bent u eigenlijk wel goed verzekerd? U wilt zich geen zorgen hoeven maken over uw verzekeringen.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GARAGEPAKKET

AANVRAAGFORMULIER GARAGEPAKKET AANVRAAGFORMULIER GARAGEPAKKET ᴏ Offerte aanvraag ᴏ Aanvraag nieuwe verzekering, ingangsdatum ALGEMENE GEGEVENS Naam verzekeringsnemer Naam contactpersoon Adres Postcode Stad Risico-adres Postcode risico-adres

Nadere informatie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering Als er iets telt voor een motorrijder, dan is het wel

Nadere informatie

De ANWB Bootverzekering

De ANWB Bootverzekering De ANWB Bootverzekering Omdat u een waterdichte dekking wilt No-claimkorting tot 40% 5% ledenkorting Premieberekening over dagwaarde U kunt onbezorgd het anker lichten De recreatiemogelijkheden op het

Nadere informatie

U wilt zekerheid over de continuïteit van uw bedrijf?

U wilt zekerheid over de continuïteit van uw bedrijf? Stel zelf uw MKB Pakket samen en profiteer van pakketkorting tot 10% MKB Pakket  19 verzekeringen Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met ondernemen. En níet met de diverse verzekeringen

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personen-, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de verplichte dekking (WA) kun je schade aan je eigen motorrijtuigen

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering Met een camper rondtrekken, kamperen, mooie reizen maken en tegelijkertijd

Nadere informatie

Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering Bedrijfsgebouwenverzekering Bedrijfsgebouwenverzekering Als eigenaar van een bedrijfsgebouw loop je risico s op schade die vaak grote financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij een verzekering die deze

Nadere informatie

AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers. Complete financiële. bescherming voor. u en uw bedrijf

AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers. Complete financiële. bescherming voor. u en uw bedrijf AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers Complete financiële bescherming voor u en uw bedrijf Zeker voor startende ondernemers is het belangrijk om goed verzekerd te zijn, tegen een gunstige premie.

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Agrarische verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen. Agrarische verzekeringen Klaverblad Verzekeringen Agrarische verzekeringen Deze folder bevat informatie over de volgende agrarische verzekeringen. Gebouwenverzekering Zakenverzekering Bedrijfsschadeverzekering Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Zekerheidspakket voor

Zekerheidspakket voor Zekerheidspakket voor ZZP ers in de zorg en uiterlijke verzorging OOBelangrijkste schaderisico s gedekt in één pakket OOVrije pakketkeuze, dagelijks opzegbaar OOPakketkorting al vanaf twee verschillende

Nadere informatie

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1 DZ770709(okt2013)A Privé pakket online Aanvraag Informatie voor de klant Privé Pakket Online aanvraag 1 Privé Pakket Online Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis

Nadere informatie

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking

Camper verzekering. - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering - Drie jaar aanschafwaardegarantie - Snelle opbouw no-claimkorting - Uitgebreide Inventarisdekking Camper verzekering Met een camper rondtrekken, kamperen, mooie reizen maken en tegelijkertijd

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering Klaverblad Verzekeringen Royaal autoverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online BedrijfsImpulz online Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de detailhandel BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de detailhandel Als ondernemer in de detailhandel

Nadere informatie

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven De beste producten én pakketkorting Wilt u uw zakelijke klanten deskundig adviseren over bedrijfsrisico s? Biedt u ze graag gemak, overzicht

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Garageverzekering

AANVRAAGFORMULIER Garageverzekering M.01.2.28-00-0213 AANVRAAGFORMULIER Garageverzekering AANVRAAGfoRmulieR Het Garagepakket Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Toelichting op gebruik van dit formulier Aanvragen van offerte of polis

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Eigen vervoerverzekering

Eigen vervoerverzekering Eigen vervoerverzekering Eigen vervoerverzekering Wij verzekeren je goederen 24 uur per dag tegen beschadiging, verlies of diefstal tijdens het vervoer met je eigen (bestel)auto. Onderweg, bij het laden

Nadere informatie

R i j p l e z i e r v e r z e k e r d! SIMPLICITER

R i j p l e z i e r v e r z e k e r d! SIMPLICITER Rijplezier verzekerd! SIMPLICITER 1 2 SIMPLICITER: RIJPLEZIER VERZEKERD! Staat u wel eens stil bij de voorwaarden van uw autoverzekering? En betaalt u niet te veel? Met de autoverzekering van Simpliciter

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online BedrijfsImpulz online Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de bouw BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de bouw U bent ondernemer en zet u dagelijks in om uw opdrachtgevers

Nadere informatie

Kies voor gemak en overzicht

Kies voor gemak en overzicht Het AEGON Auto-maatpakket is een uitgekiend verzekeringspakket speciaal voor kleinere bedrijfswagenparken. Eenvoud en gemak staan centraal, waardoor administratieve rompslomp vrijwel volledig tot het verleden

Nadere informatie

Voordeelpakket bedrijven. De zekerheid dat u verder kunt bij schade

Voordeelpakket bedrijven. De zekerheid dat u verder kunt bij schade Voordeelpakket bedrijven De zekerheid dat u verder kunt bij schade 2 Grip op uw bedrijfsrisico s Hoe ziet uw dag eruit als u het zonder computers moet doen? En hoe gaat uw bedrijf om met een grote schadeclaim?

Nadere informatie

... beveiligingsmaatregelen zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering van mijn tankstation. Exploitantenpolis

... beveiligingsmaatregelen zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering van mijn tankstation. Exploitantenpolis ... beveiligingsmaatregelen zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering van mijn tankstation Exploitantenpolis Exploitantenpolis De markt voor motorbrandstoffen groeit nauwelijks. Meer concurrentie,

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Verzekeringen voor het middenen kleinbedrijf

Klaverblad Verzekeringen. Verzekeringen voor het middenen kleinbedrijf Klaverblad Verzekeringen Verzekeringen voor het middenen kleinbedrijf Deze folder bevat informatie over de volgende verzekeringen. Gebouwenverzekering Zakenverzekering Bedrijfsschadeverzekering Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Agrarische verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen. Agrarische verzekeringen Klaverblad Verzekeringen Agrarische verzekeringen Deze folder bevat informatie over de volgende agrarische verzekeringen. Gebouwenverzekering Zakenverzekering Bedrijfsschadeverzekering Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst - Preventie en pechhulp Watersport verzekering Onbezorgd genieten. Varen zonder

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Zekerheidspakket voor

Zekerheidspakket voor Zekerheidspakket voor ZZP ers in de zorg en uiterlijke verzorging OOBelangrijkste schaderisico s gedekt in één pakket OOVrije pakketkeuze, dagelijks opzegbaar en af te sluiten OOPakketkorting al vanaf

Nadere informatie

Zaken Zekerplan. Zaken doen zonder zorgen

Zaken Zekerplan. Zaken doen zonder zorgen Zaken Zekerplan Zaken doen zonder zorgen Zaken Zekerplan Zakendoen zonder zorgen Tijdens het zakendoen neemt u risico s. Het Zaken Zekerplan helpt u deze risico s onder controle te krijgen. U stelt zelf

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Ledenvoordelen 2012 Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars 2012

Ledenvoordelen 2012 Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars 2012 Ledenvoordelen 2012 2 BBK Ledenvoordelen De BBK heeft een aantal interessante voordelen voor haar leden geregeld. Zo is er een pakket voor de zakelijke verzekeringen en de privéverzekeringen. Hiernaast

Nadere informatie

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06)

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06) Fortis ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering Bedrijfsgebouwenverzekering 2 Bedrijfsgebouwenverzekering Als eigenaar van een bedrijfsgebouw loop je risico op schades die grote financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij een verzekering die deze

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Bedrijvenpakket

Allianz Nederland Schadeverzekering. Bedrijvenpakket Allianz Nederland Schadeverzekering Bedrijvenpakket Eén advies om succesvol zaken te doen: zeg wat je doet, en doe wat je zegt Eén simpele oplossing voor al uw bedrijfsrisico s Risico s horen bij het ondernemerschap.

Nadere informatie

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT Woonhuisverzekering All-In Per Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

RISICO S ZICHTBAAR MAKEN. Advies op maat voor exploitanten van tankstations

RISICO S ZICHTBAAR MAKEN. Advies op maat voor exploitanten van tankstations RISICO S ZICHTBAAR MAKEN Advies op maat voor exploitanten van tankstations Exploitantenpolis De markt voor motorbrandstoffen groeit nauwelijks. Meer concurrentie, hybride/zuinige auto s en noodzakelijke

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Zorgeloos weg met de caravan

Zorgeloos weg met de caravan Zorgeloos weg met de caravan 2 Voor een zorgeloze vakantie verzekert u uw caravan met de Fortis ASR Caravanverzekering De Fortis ASR Caravanverzekering in het kort Keuzemogelijkheden van beperkte tot zeer

Nadere informatie

Provisiewijzer Voogd & Voogd Verzekeringen

Provisiewijzer Voogd & Voogd Verzekeringen Versie 29 april 2014 De in deze wijzer vermelde percentages gelden alleen voor nieuw af te sluiten verzekeringen. Aan de inhoud van deze Provisiewijzer kunnen geen rechten worden ontleend. Voogd & Voogd

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren?

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? P. A. VAN DER KOOIJ VERZEKERINGEN Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Uw auto is een waardevol bezit. Een bezit dat u goed onderhoudt, zodat

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Bedrijvenpakket

Allianz Nederland Schadeverzekering. Bedrijvenpakket Allianz Nederland Schadeverzekering Bedrijvenpakket ZZP Eén efficiënte oplossing voor al uw ondernemersrisico s U haalt uw inkomen uit uw onderneming. En u bepaalt zelf hoe u uw bedrijf runt: welke opdrachten

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5% ledenkorting Complete inventarisdekking Omdat uw camper uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet alleen

Nadere informatie

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar!

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! Autoverzekering Besparen Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! De Proteq Autoverzekering is één van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Ook de voorwaarden

Nadere informatie

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Een belangrijke uitsluiting op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is het gebruik van motorrijtuigen. Een

Nadere informatie

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online BedrijfsImpulz online Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de horeca BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de horeca U bent een horecaondernemer en zet u dagelijks

Nadere informatie

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Een belangrijke uitsluiting op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is het gebruik van motorrijtuigen. Een

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

het VvE Zekerplan zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren

het VvE Zekerplan zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren de voordelen op een rij Bescherming

Nadere informatie

Informatiedocument. Intermediairs. Productnaam ToplandPolis Avéro Achmea Juridische entiteit Achmea Schadeverzekeringen N.V.

Informatiedocument. Intermediairs. Productnaam ToplandPolis Avéro Achmea Juridische entiteit Achmea Schadeverzekeringen N.V. Informatiedocument IDD Intermediairs Productnaam ToplandPolis Merk Avéro Achmea Juridische entiteit Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoud - Klik op het onderwerp om de informatie te lezen Productkenmerken...2

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen

Nadere informatie

Aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen en bedrijven: Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering:

Aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen en bedrijven: Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: Aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen en bedrijven: De aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die voor elke onderneming of ondernemer noodzakelijk is. U kunt aansprakelijk gesteld worden

Nadere informatie

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online BedrijfsImpulz online Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening Als ondernemer

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

AEGON Zakenpakket. De zaken gaan altijd door

AEGON Zakenpakket. De zaken gaan altijd door AEGON Zakenpakket De zaken gaan altijd door Alles in één hand Het AEGON Zakenpakket bevat alle belangrijke schadeverzekeringen. Voor uw onderneming en voor uzelf. Alle verzekeringen sluiten naadloos op

Nadere informatie

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af?

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af? 1. Wat biedt het Proteq Protectieplan? 2. Welke dekking moet ik kiezen? 3. Wat biedt de Rechtsbijstandverzekering? 4. Waar moet ik op letten als ik kies voor de Rechtsbijstandverzekering? 5. Wat biedt

Nadere informatie

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea Inhoud Een goede basis voor uw bedrijfsauto. 3 Daarom kiest u voor onze Bedrijfsautoverzekering! 4 Even

Nadere informatie

Bestelauto tot 3,5 ton

Bestelauto tot 3,5 ton Wettelijke Aansprakelijkheid Acceptatierichtlijnen Volgens de hierna vermelde premies kunnen worden verzekerd bestelauto s met een tonnage (eigen gewicht + laadvermogen) tot 3,5 ton. Voor bestelauto s

Nadere informatie

IQ zakenpakket Overzichtelijk en voordelig. IQ zakenpakket. Rechtsbijst IQ ASSURADEUREN

IQ zakenpakket Overzichtelijk en voordelig. IQ zakenpakket. Rechtsbijst IQ ASSURADEUREN IQ zakenpakket Overzichtelijk en voordelig IQ zakenpakket rijfsschade d e B n e d Bran n elijkheid e k a r p s n a A and Rechtsbijst ngevallen O e v ie t c e ll Co uigen Motorrijt én pakket é in ig d n

Nadere informatie

Voordeelpakket bedrijven. De zekerheid dat u verder kunt bij schade

Voordeelpakket bedrijven. De zekerheid dat u verder kunt bij schade Voordeelpakket bedrijven De zekerheid dat u verder kunt bij schade 2 Grip op uw bedrijfsrisico s Hoe ziet uw dag eruit als u het zonder computers moet doen? En hoe gaat uw bedrijf om met een grote schadeclaim?

Nadere informatie

Milieuschadeverzekering

Milieuschadeverzekering Milieuschadeverzekering Milieuschadeverzekering De Milieuschadeverzekering vergoedt de saneringskosten, als er onverwacht schadelijke stoffen in de bodem en/of het oppervlaktewater terecht zijn gekomen.

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen? 1 1 Welke vormen van rechtsbijstandsverzekeringen zijn te sluiten

Nadere informatie

ZekerheidsCombinatie voor Horeca

ZekerheidsCombinatie voor Horeca ZekerheidsCombinatie voor Horeca Schade & Inkomen www.de-mkbspecialist.nl De MKB Specialist Ondernemers in de Horeca Als horecaondernemer bent u dagelijks bezig uw gasten te verwennen met het bieden van

Nadere informatie