KOOPINFORMATIE VRIJ OP NAAM HET TEKENEN VAN DE KOOP- EN AANNEEMOVEREENKOMST. Project : Meer Wonen Datum : september 2014 Documentnr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KOOPINFORMATIE VRIJ OP NAAM HET TEKENEN VAN DE KOOP- EN AANNEEMOVEREENKOMST. Project : Meer Wonen Datum : september 2014 Documentnr."

Transcriptie

1 KOOPINFORMATIE Project : Meer Wonen Datum : september 2014 Documentnr. : 3 VRIJ OP NAAM De prijs van de basiswoning is vrij op naam, hetgeen wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten die met het verwerven van een eigen woning zijn gemoeid bij de koopsom zijn begrepen: - Grondkosten - Bouwkosten - Loon- en materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw - Honoraria van architect en overige adviseurs - Notariskosten voor de splitsingsakte en leveringsakte - Makelaarscourtage c.q. verkoopkosten - Eenmalige aansluitkosten van water, elektra en riolering - Legeskosten - Kosten kadaster - Verzekering tijdens de bouw - Omzetbelasting (BTW) - Garantie- en waarborgregeling Niet inbegrepen zijn: - Financieringskosten o.a. afsluitprovisie hypothecaire geldlening - Notariskosten voor de hypotheekakte - Rentekosten - Entreekosten telefoon en kabeltelevisie - Kosten met betrekking tot koperskeuzes & opties Let op! Doordat de VON prijs voor het afgeven van de omgevingsvergunning is bepaald kunnen de notaris-, kadaster-, leges en aansluitkosten die in de VON prijs zijn opgenomen nog afwijken. Dit hangt af van verschillende factoren. Eventuele meer of minderkosten zullen worden doorberekend in de VON prijs. HET TEKENEN VAN DE KOOP- EN AANNEEMOVEREENKOMST Met het ondertekenen van de koop- en aanneemovereenkomst verplicht u zich als koper tot het betalen van de koopsom aan de Gemeente Groningen en de aanneemsom aan Bouwgroep Dijkstra Draisma. Op haar beurt verplichten de Gemeente Groningen en Bouwgroep Dijkstra Draisma zich respectievelijk tot levering van de grond en de bouw en oplevering van de woning. Nadat beide overeenkomsten door u als koper, de Gemeente Groningen als verkoper van de grond, en Bouwgroep Dijkstra Draisma als aannemer, zijn ondertekend ontvangt u hiervan een kopie. De originele exemplaren worden naar de notaris gezonden, die vervolgens de notariële akte van eigendomsoverdracht opmaakt. Gelijktijdig bij versturing van uw kopie-koopovereenkomsten wordt het Woningborg garantiecertificaat aangevraagd. Dit certificaat wordt vervolgens binnen ca. 2 weken rechtstreeks aan u toegezonden.

2 PRIJSSTIJGINGEN De met u in de koop- en aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom staat vast met uitzondering van eventuele wijzigingen in het BTW tarief. Loon- en materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw worden dus niet doorberekend. BOUWBESLUIT De aanvraag voor de bouwvergunning wordt ingediend bij de Gemeente Slochteren. De woningen zijn ontwikkeld volgens de huidig (maart 2013) geldende voorschriften. De stukken zijn onder voorbehoudt wijzigingen die voortvloeien uit voorschriften van de overheid en/of nutsbedrijven. UW BUDGET EN FINANCIERING Vaak zal voor het bekostigen van een eigen woning het opnemen van een hypotheek noodzakelijk of gewenst zijn. Bij een bepaald hypotheekbedrag kunnen de maandelijkse lasten aanzienlijk verschillen. De maandelijkse lasten zijn afhankelijk van de gekozen hypotheekvorm, uw persoonlijke omstandigheden, een eventuele hypotheekgarantie en de fiscale aftrekbaarheid van de financieringskosten. Let u er goed op dat in het uiteindelijke hypotheekbedrag alle bijkomende kosten (bouwrente, meerwerk e.d.) worden meegenomen, zodat u in het eindstadium niet met een tekort wordt geconfronteerd. Laat u zich op deze punten door de makelaar en/of hypotheekverstrekker grondig informeren. WANNEER MOET U GAAN BETALEN Na de instapbijdrage en de kosten tijdens de ontwerpfase, zoals in het stappenplan staat omschreven, worden de grondkosten en bijkomende kosten in rekening gebracht bij de notariële eigendomsoverdracht. Middels 1 termijn worden zowel de grondkosten als de bijkomende kosten in rekening gebracht. De aannemingsovereenkomst wordt gedeclareerd in termijnen naar rato van de voortgang van de bouw. Na de ondertekening van de aannemingsovereenkomst wacht u rustig af tot Dijkstra Draisma u een factuur stuurt, waarop de vervallen bouwtermijnen in rekening worden gebracht. Over de grondkosten kan rente worden berekend. Dit is afhankelijk van het moment waarop de grond wordt afgenomen. De bepaling hierover kunt u vinden in de koopakte. De eventuele verschuldigde rente wordt tijdens de notariële eigendomsoverdracht met u verrekend. Vanaf de notariële eigendomsoverdracht, telkens wanneer de bouw zover is gevorderd dat één van de termijnen is vervallen, ontvangt u van Dijkstra Draisma een verzoek tot betaling. De originele factuur zendt u zo spoedig mogelijk voorzien van uw handtekening naar uw geldverstrekker, die voor de betaling zorgdraagt. Vanaf de transportdatum betaalt u hypotheekrente tijdens de bouw. Deze is in het algemeen opgebouwd uit de rente die u betaalt over het volledige hypotheekbedrag, met daarop eventueel in mindering te brengen, de te ontvangen rente over het nog in depot staande bedrag.

3 EIGENDOMSOVERDRACHT De eigendomsoverdracht van de woningen geschiedt door middel van een zogenaamde akte van levering die in het algemeen gelijktijdig met de hypotheekakte bij de notaris wordt ondertekend. Wanneer Broekema.Nielsen Notarissen alle stukken gereed heeft en alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, neemt hij contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor de overdracht krijgt u van de notaris een afrekening toegestuurd, waarop het totale op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven. Inclusief de bijkomende kosten, zoals: De notariskosten voor de hypotheekakte; De afsluitkosten van de hypotheek; Eventuele rente over de grond tot de transportdatum; Voorgefinancierde kosten als: leges, marketingkosten, advieskosten. WONINGBORG GARANTIE Het Woningborg-certificaat biedt u zekerheid wanneer de bouwonderneming van uw nieuwbouwwoning failliet gaat. Het Woningborg-certificaat zorgt ervoor dat uw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Bij ernstige gebreken heeft u zelfs tien jaar garantie! Bovendien kunt u, indien nodig, tegen geringe kosten terecht bij een onafhankelijke geschilleninstantie. Zie ook: UITVOERINGSDUUR, DATUM VAN AANVANG De woning wordt binnen 4 maanden (80 werkbare werkdagen) na het leggen van de begane grondvloer geheel voor bewoning gereed opgeleverd. Afhankelijk van het jaargetijde en de gekozen (uitbreidings-) opties, kan deze termijn langer duren. In de aanneemovereenkomst zullen de maximaal benodigde werkbare dagen worden aangegeven. VERZEKERINGEN Tijdens de bouw is uw woning volledig verzekerd door de aannemer tegen brand- en stormschade door middel van een Construction All Risk' (CAR) verzekering. Op het moment dat de woning is opgeleverd en de sleutel aan u is overgedragen, vervalt deze verzekering. Vanaf dat moment ligt het risico bij u en dient u zelf zorg te dragen voor een verzekering. WERKZAAMHEDEN DERDEN Voor oplevering is het niet toegestaan werkzaamheden door de koper of door hen aan te wijzen derden in de woning te verrichten. In de praktijk komt het voor dat kopers van de brochuretekeningen maten gaan opnemen om bepaalde zaken die zijzelf of derden na de oplevering van hun woning willen aanbrengen (denkt u aan bijv. keukenuitrusting, kastenwand, gordijnen) vroegtijdig te bestellen. Wij raden u met klem af om van de hiervoor genoemde tekeningen maatvoeringen af te halen. U kunt het beste de maten inmeten op de bouwplaats in uw eigen woning, zo voorkomt u de meeste kans op meetfouten. Voor het inmeten kunt u zich tijdens de bezoektijden melden bij de uitvoerder.

4 OPLEVERINGSPROGNOSE Tijdens de bouw wordt u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de vorderingen alsmede over de verwachte periode van oplevering. Omdat naast de planning ook weerfactoren en andere bouwrisico s een rol spelen, kan deze opleveringsprognose te allen tijden, worden bijgesteld. Bij de eventuele verkoop van uw huidige woning doet u er goed aan de datum van oplevering met voldoende speling mee te nemen. Ook bij het opzeggen van een huurwoning wordt aangeraden de grootst mogelijke voorzichtigheid te betrachten. In de opleveringsbrief die u minimaal 14 dagen voor oplevering ontvangt staan de definitieve datum en tijd van oplevering. Hier is de aannemer aan gehouden. Wacht daarom ook de opleveringsbrief af alvorens u definitieve maatregelen treft. De uiterste datum van oplevering wordt bepaald door het aantal werkbare werkdagen dat in de aanneemovereenkomst is vermeld. BETALING Als betalingsdatum geldt de datum waarop het geld is bijgeschreven op de rekening. Voor de termijnen die vervallen na de datum van notariële overdracht, moet u er zelf op toe zien dat uw eventuele geldgever binnen 14 dagen aan Bouwgroep Dijkstra Draisma betaalt. Zorg ervoor dat deze periode niet overschreden wordt. Zo voorkomt u dat wij bij de sleuteluitgifte rente bij u in rekening brengen over de vervallen termijnen. Op het moment van sleuteluitgifte geldt dat wij minimaal één werkdag voor de datum van sleuteluitgifte een dagafschrift van de bank moeten hebben ontvangen, waaruit blijkt dat alle betalingen zijn gedaan (openstaande termijnen, eventuele rentenota s en meerwerknota s). OPLEVERING De oplevering is de feitelijke overdracht van uw woning. Daarbij wordt een rapport opgemaakt: het proces-verbaal van oplevering. Omdat in relatief kort tijdsbestek veel bouw-kundige en technische zaken beoordeeld worden, is het aan te bevelen dat u zich hierin laat bijstaan door een deskundige, bijvoorbeeld via de Vereniging Eigen Huis. Als aan alle financiële verplichtingen is voldaan en het proces-verbaal van oplevering is ondertekend ontvangt u de sleutels van uw woning. DE 5%-REGELING De zogenaamde 5%-regeling geeft u als koper extra zekerheid om geconstateerde gebreken bij de oplevering van uw woning snel verholpen te krijgen. Voor de oplevering van uw woning dienen alle betalingstermijnen (inclusief het saldo van eventueel meer- en minderwerk) te zijn voldaan. De laatste 5% van de aanneemsom kan de koper bij de notaris in depot storten. De aannemer informeert u hier schriftelijk over bij aankondiging van oplevering. Na 3 maanden valt het depot vrij of zoveel eerder als de opleveringsgebreken c.q. geconstateerde onvolkomenheden zijn verholpen. Indien binnen drie maanden de opleverpunten niet zijn verholpen dient u schriftelijk kenbaar te maken bij de notaris dat (een deel) van het depot moet worden aangehouden. Bij het tekenen van de aannemingsovereenkomst wordt de 5%-regeling van toepassing verklaard.

5 ONDERHOUDPERIODE Bepaalde tekortkomingen zullen pas door het gebruik van de woning aan het licht treden, zoals een kraan die gaat lekken of een afvoer die verstopt blijkt. Nadat de woning aan u is opgeleverd, gaat een onderhoudstermijn van zes maanden in werking. De Woningborg garantie van uw woning gaat drie maanden na de oplevering in. KOPERSKEUZE MOGELIJKHEDEN Bij het project Meer Wonen heeft u alle ruimte om uw woonwensen in het ontwerp mee te nemen. Samen met de architect past u de basiswoning aan en bepaald u met de installatieadviseur de gewenste installatie. Met de aannemer maakt u keuzes in de afbouwmogelijkheden, keukens en sanitair. Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk met uw woonwensen rekening te houden en op te nemen in het ontwerp. Het is helaas niet altijd mogelijk alle verzoeken te honoreren. De vorm, het materiaalgebruik en uitstraling is deels bepaald in het beeldkwaliteitsplan. Daarnaast maakt de woning deel uit van een bepaalde bouwmethodiek. Ook moet de woning bij oplevering voldoen aan onder andere het bouwbesluit, NEN-normen, de eisen van de nutsbedrijven en de garantieregelingen van Woningborg. TOT SLOT: - Alle informatie in de verkoopbrochure over het project wordt u gegeven onder voorbehoud goedkeuring van Bouw- en Woningtoezicht, alsmede de nutsbedrijven. - De perspectieftekeningen geven een impressie. De reële kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen afwijken. Aan deze tekening kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. - De inrichtingsvoorstellen geven een impressie van de binnen- en buitenruimten. Aan deze tekeningen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. - De aangegeven nummers op de tekeningen zijn de bouwnummers; de huisnummers worden op een later tijdstip bekend gemaakt. - De inrichting van het openbare gebied is gebaseerd op de laatst bij ons bekende gegevens. Wijzigingen daarvan vallen buiten onze verantwoordelijkheid. - De op tekening ingeschreven maten zijn circa-maten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij adviseren u bij inrichting de maten ter plaatse op te nemen. - Geringe maatafwijkingen worden voorbehouden. - Situatietekening(en) geldt c.q. gelden alleen voor de erfgrenzen van de kavel. - Ten aanzien van afwijkingen in de perceelgrootte (zowel positief als negatief) kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, ondanks het feit dat de situatietekening(en) met de grootst mogelijke zorg is/zijn vervaardigd. - De aannemer behoudt zich het recht voor om aan de opstallen de naar haar oordeel noodzakelijke technische wijzigingen aan te brengen. Bedoelde eventuele wijzigingen zullen geen afbreuk doen aan de waarde en uiterlijk van de woning en geven geen aanleiding tot enige verrekening met de koper. - Bij eventuele tegenstrijdigheden tussen de tekeningen en de technische omschrijvingen is de technische omschrijving bindend. Groningen, september 2014

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

Wonen op Grote Wetering in Klarenbeek

Wonen op Grote Wetering in Klarenbeek Wonen op Grote Wetering in Klarenbeek Klaver I Vrijstaande woningen Dorps wonen met een groen karakter NIEUWBOUW GROTE WETERING KLARENBEEK INLEIDING Woningb ouwlocatie Grote Wetering is een ontwikkeling

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie

Algemene verkoopinformatie Algemene verkoopinformatie 1 Ter inleiding Bij het kopen van een appartement moeten de nodige stappen worden gezet voordat u zich eigenaar mag noemen. Wij verduidelijken u in deze wegwijzer wat u kunt

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE

ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE Project: de Haverhof 28 eengezinswoningen Mariahoeve in Den Haag ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE 1 ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE Een woning met zekerheid De woningen worden verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat

Nadere informatie

Wegwijzer bij aankoop

Wegwijzer bij aankoop Wegwijzer bij aankoop 29 september 2015 De koop Een woning kopen doet u niet dagelijks. Daarom is het van groot belang helder te zijn over de gebruikelijke procedures en voorwaarden bij de koop van een

Nadere informatie

inschrijfformulier verkoop

inschrijfformulier verkoop inschrijfformulier verkoop Met dit formulier kunt u uw interesse voor de koop van één van de woningen kenbaar maken. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij Bremmer Makelaars, bij voorkeur via e-mail

Nadere informatie

Per bouwnummer is voorzien in een inpandige berging op de begane grond.

Per bouwnummer is voorzien in een inpandige berging op de begane grond. Prijslijst De Tuin van Rembrandt 34 appartementen te Bleiswijk april 2017 De koopsommen op de volgende pagina s zijn vrij op naam () en in de koopsom is begrepen: de grondkosten (eigen grond op basis van

Nadere informatie

WONEN AAN DE TUINSTRAAT TE VOORST

WONEN AAN DE TUINSTRAAT TE VOORST WONEN AAN DE TUINSTRAAT TE VOORST Informatiebrochure Woningbouwplan Tuinstraat Voorst 2 Vrijstaande woningen MEI 2014 Voorst is gelegen in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Nadere informatie

DE AANKOOP VAN JE NIEUWBOUWWONING IN THE HUDSONS

DE AANKOOP VAN JE NIEUWBOUWWONING IN THE HUDSONS DE AANKOOP VAN JE NIEUWBOUWWONING IN THE HUDSONS 19-01 - 2019 Leuk dat je belangstelling hebt in een Stadswoning of Appartement in The Hudsons in Rotterdam. Dit project wordt ontwikkeld door VOF The Hudsons.

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN

ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN ALGEMENE INFORMATIE APPARTEMENTEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

Wegwijzer bij aankoop van uw nieuwbouwhuis. Mille Fleurs Vijverrand 17 rijwoningen Ede

Wegwijzer bij aankoop van uw nieuwbouwhuis. Mille Fleurs Vijverrand 17 rijwoningen Ede Wegwijzer bij aankoop van uw nieuwbouwhuis Mille Fleurs Vijverrand 17 rijwoningen Ede Inhoudsopgave: 1 De Koop 1.1 Hypotheek 1.2 Een hypotheek is maatwerk 1.3 Waarvan is de rente afhankelijk? 1.4 De fiscus

Nadere informatie

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties Deze informatie is dusdanig samengesteld om je zoveel mogelijk op weg te helpen in het lezen van de stukken en tekeningen. Wij kunnen ons voorstellen dat er dan nog vragen zijn. Geen enkel probleem, daarvoor

Nadere informatie

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt.

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt. maart 2013 Een huis kopen in Kerckebosch Zeist Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis

Nadere informatie

Ook zijn in de koopsom de kosten voor het aansluiten op de openbare voorzieningen inbegrepen: riolering; warmte en koude; water; elektra.

Ook zijn in de koopsom de kosten voor het aansluiten op de openbare voorzieningen inbegrepen: riolering; warmte en koude; water; elektra. kopers- informatie Kopersinformatie Een nieuwbouwappartement kopen is meer dan het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. U krijgt met uiteenlopende zaken te maken. Hoe zit het met de betaling?

Nadere informatie

Wegwijzer bij aankoop 24 Prachtige Hofwoningen d.d. 07-11-2015

Wegwijzer bij aankoop 24 Prachtige Hofwoningen d.d. 07-11-2015 Wegwijzer bij aankoop 24 Prachtige Hofwoningen d.d. 07-11-2015 Indien u besluit een woning van ons te kopen, kunt u er van overtuigd zijn dat wij alles in het werk stellen om het vertrouwen dat u ons geeft

Nadere informatie

Starterappartementen Blaricum Bijvanck

Starterappartementen Blaricum Bijvanck Starterappartementen Blaricum Bijvanck Bijlage Het kopen van een nieuwbouwappartement Oktober 2012 Het kopen van een nieuwbouw appartement Koop-/aannemingsovereenkomst Met het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst

Nadere informatie

Tevens is niet inbegrepen de (door u) verschuldigde rente. Dit zal in het volgtende hoofdstuk nader worden toegelicht.

Tevens is niet inbegrepen de (door u) verschuldigde rente. Dit zal in het volgtende hoofdstuk nader worden toegelicht. INFORMATIE OVER DE AANKOOP Voorwoord Voor u ligt een document met de kopersinformatie. In dit document wordt uitleg gegeven over de gesplitste koop- en aannemingsovereenkomst, de samenstelling van de v.o.n.-prijs,

Nadere informatie

Wegwijzer bij aankoop van uw woning

Wegwijzer bij aankoop van uw woning Wegwijzer bij aankoop van uw woning Voor de bouw van 16 woningen, te realiseren in het plan Kanteel te Geldermalsen Artits impressie 16 woningen plan Kantel Geldermalsen Wegwijzer 16 woningen Kanteel fase

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Nijmegen Koningsdaal Fase herenhuizen en 38 stadsvilla s

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Nijmegen Koningsdaal Fase herenhuizen en 38 stadsvilla s ALGEMENE OMSCHRIJVING Nijmegen Koningsdaal Fase 10-17 herenhuizen en 38 stadsvilla s Aan deze artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend Inhoudsopgave 1. Projectgegevens... 3 2. Algemeen...

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. ALGEMENE INFORMATIE & INDIVIDUELE AANPASSINGEN 1 mei 2014 14 KADEWONINGEN EN (2-ONDER-1-KAP) HERENHUIZEN 1

ALGEMENE INFORMATIE. ALGEMENE INFORMATIE & INDIVIDUELE AANPASSINGEN 1 mei 2014 14 KADEWONINGEN EN (2-ONDER-1-KAP) HERENHUIZEN 1 ALGEMENE INFORMATIE Milieumaatregelen Bij het ontwerpen van de woningen in het nieuwbouwproject t Schootsveld Woonleefhart, de keuze van materialen en de werkzaamheden tijdens de bouw, wordt er uiteraard

Nadere informatie

Algemene koopinformatie

Algemene koopinformatie Algemeen Op het Verbreepark in Benthuizen, op een zichtlocatie langs de N209, realiseert ontwikkelende aannemer Thunnissen uit Heemstede GARAGE XL. GARAGE XL biedt plaats aan ruime en betaalbare opslag-

Nadere informatie

Toelichting overeenkomst(en)

Toelichting overeenkomst(en) OVER DE KOOPOVEREENKOMST EN DE AANNEMINGSOVEREENKOMST Inleiding Met het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst verplicht de verkrijger / koper zich tot het betalen van de koopprijs terwijl de

Nadere informatie

Kopersinformatie. ontvangt u een kopie van de door beide partijen ondertekende overeenkomst. De getekende originele koop-/aannemingsovereenkomst

Kopersinformatie. ontvangt u een kopie van de door beide partijen ondertekende overeenkomst. De getekende originele koop-/aannemingsovereenkomst De aankoop van een nieuwbouw wappartement is meer dan een koop-/ aannemingsovereenkomst tekenen. Nadat u de beslissing tot koop heeft genomen, krijgt u met een aantal uiteenlopende zaken te maken die betrekking

Nadere informatie

Betreft: planpresentatie project Thuishaven te Stellendam Waar thuiskomen nog écht als thuiskomen voelt Beste geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Thuishaven te Stellendam.

Nadere informatie

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad Sato B.V. is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits, die zich onderscheid op het gebied van het realiseren van toonaangevende en betaalbare bedrijfsruimten.

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Project Megenseind te Afferden (Gld.)

ALGEMENE OMSCHRIJVING. Project Megenseind te Afferden (Gld.) ALGEMENE OMSCHRIJVING Project Megenseind te Afferden (Gld.) Datum: 03-12-2012 / Pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1. Projectgegevens... 3 2. Algemeen... 4 3. Koopsom Vrij Op Naam (VON)... 4 4. Een woning met

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie t.b.v. 39 woningen in Lakerlopen deel B te Eindhoven.

Algemene verkoopinformatie t.b.v. 39 woningen in Lakerlopen deel B te Eindhoven. Algemene verkoopinformatie t.b.v. 39 woningen in Lakerlopen deel B te Eindhoven. HET KOPEN VAN EEN NIEUWBOUWWONING Door middel van deze algemene verkoopinformatie willen wij u een aantal belangrijke zaken

Nadere informatie

WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING

WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING WEGWIJZER BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING Een woning koopt u niet dagelijks. Het is een belangrijke stap in uw leven. Wij vinden het daarom van groot belang om duidelijk te zijn over de gebruikelijke procedures

Nadere informatie

Prijslijst Cluster two & three

Prijslijst Cluster two & three commercieel - 0 - Waterfront Park geen extra hoog plafond op begane grond 4m 32 The Large 1-11,0 Waterfront Park 5,5 plafondhoogte 2,9m THE MANOR 33 The Little 1-11,0 Waterfront Park 4,5 plafondhoogte

Nadere informatie

Prijslijst Cluster two & three

Prijslijst Cluster two & three commercieel - 0 - Waterfront Park geen extra hoog plafond op begane grond 4m Verkocht - 32 The Large 1-11,0 Waterfront Park 5,5 plafondhoogte 2,9m Verkocht - THE MANOR 33 The Little 1-11,0 Waterfront Park

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Heroes op Zeeburgereiland Amsterdam. Bijgaand treft u de prijslijst aan.

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Heroes op Zeeburgereiland Amsterdam. Bijgaand treft u de prijslijst aan. Aan de belangstellenden voor een appartement in Heroes Amsterdam Datum Behandeld door 15 december 2016 afdeling Verkoop Onderwerp Project Heroes - Amsterdam Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie. Cruquius 2.2 B, 2.2 C en 2.2 F Sigma koopwoningen

Algemene verkoopinformatie. Cruquius 2.2 B, 2.2 C en 2.2 F Sigma koopwoningen Algemene verkoopinformatie Cruquius 2.2 B, 2.2 C en 2.2 F Sigma koopwoningen 2 Algemene verkoopinformatie Het kopen van een woning is geen alledaagse bezigheid. Daarom vinden wij het raadzaam enige aspecten

Nadere informatie

Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot

Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot Geachte heer, mevrouw, Het doet ons genoegen u de verkoopdocumentatie met een stappenplan, prijslijst en inschrijfformulier aan te bieden van het

Nadere informatie

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE. Gouden Podium 37 WONINGEN TE BERKEL EN RODENRIJS

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE. Gouden Podium 37 WONINGEN TE BERKEL EN RODENRIJS ALGEMENE KOPERSINFORMATIE Gouden Podium 37 WONINGEN TE BERKEL EN RODENRIJS VERSIE: 27-06-2017 PAGINA 1 VAN 8 1. DE KOOPOVEREENKOMST EN AANNEMINGSOVEREENKOMST Als u een nieuwbouwwoning koopt worden uw rechten

Nadere informatie

C2sp. C1sp C1sp C bouwkundige afscheiding hoogte 1.80 meter. C1sp 3007 C C2sp. C1sp C1. Dsp. opstelplaats containers

C2sp. C1sp C1sp C bouwkundige afscheiding hoogte 1.80 meter. C1sp 3007 C C2sp. C1sp C1. Dsp. opstelplaats containers AAT FSTR O H IER EB PAKK C2sp C2 3028 3027 C AAN TOLL C1 3025 T RAA DST C1sp 3026 O SCH VEL ONE C1sp C1 3015 3016 bouwkundige afscheiding hoogte 1.80 meter D 3008 C2 Dsp C1 3002 3001 C1sp 3003 3004 C2sp

Nadere informatie

Wegwijzer bij de aankoop van uw woning

Wegwijzer bij de aankoop van uw woning Wegwijzer bij de aankoop van uw woning Een woning koopt u niet dagelijks. Het is een belangrijke stap in uw leven. Wij vinden het daarom van groot belang om duidelijk te zijn over de gebruikelijke procedures

Nadere informatie

Algemene verkoopinformatie

Algemene verkoopinformatie Algemene verkoopinformatie Cruquius 1.2 koopappartementen 2 Algemene verkoopinformatie Het kopen van een appartement is geen alledaagse bezigheid. Daarom vinden wij het raadzaam enige aspecten onder uw

Nadere informatie

Geffen... appartementen

Geffen... appartementen Geffen... Uw eigen nieuwbouwwoning in het centrum van Geffen kan nu werkelijkheid worden. Het project is gelegen aan de Dorpstraat. Deze straat leidt u direct naar een compact centrum met een volwaardig

Nadere informatie

ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN Algemeen De woningen worden gebouwd volgens het Bouwbesluit en de Modelbouwverordening, voorschriften van de nutsbedrijven, de bepalingen van Woningborg, zoals deze ten tijde

Nadere informatie

Bijlage. Prijslijst Voorwaarden

Bijlage. Prijslijst Voorwaarden Bijlage Prijslijst Voorwaarden 2 Een appartement huren Appartement Verdieping Woonoppervlak Huurprijs B1 Begane grond 80 m 2 875,00 B2 Begane grond 83,3 m 2 895,00 B3 Begane grond 75 m 2 845,00 B4 Begane

Nadere informatie

10 royale statige woningen en 5 praktisch ingedeelde eengezinswoningen gelegen in het historische centrum van Oud Delfgauw. www.hetkastanjehof.

10 royale statige woningen en 5 praktisch ingedeelde eengezinswoningen gelegen in het historische centrum van Oud Delfgauw. www.hetkastanjehof. 10 royale statige woningen en 5 praktisch ingedeelde eengezinswoningen gelegen in het historische centrum van Oud Delfgauw 2 I N H O U D S O P G A V E 4 Voorwoord 5 Situatie 4 Impressieplattegronden 15

Nadere informatie

AANNEMINGSOVEREENKOMST VOOR EENGEZINSWONINGEN

AANNEMINGSOVEREENKOMST VOOR EENGEZINSWONINGEN AANNEMINGSOVEREENKOMST VOOR EENGEZINSWONINGEN Juridische Dienst NVM, oktober 2008 Bij deze aannemingsovereenkomst horen: - Algemene Voorwaarden voor de aannemingsovereenkomst voor eengezinswoningen, versie

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE

ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE 20 PATIOWONINGEN STADSZICHT II DE VELDEN ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE Algemene Verkoopinformatie Pagina 1 van 13 Een woning kopen, de meest gestelde vragen De woning die u gaat kopen is waarschijnlijk de

Nadere informatie

PARK VAN BUIJSEN F1 Toelichting Pagina 1 van 8

PARK VAN BUIJSEN F1 Toelichting Pagina 1 van 8 Toelichting belangrijke momenten en belangrijke stukken PARK VAN BUIJSEN F1 Toelichting 13-06-2019 www.heijmans.nl Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Toelichting koop-/ aannemingsovereenkomst 3 Toelichting facturen

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl DE BAKKERIJ 176-178 TE ZUNDERT Koopsommen vanaf : 195.000,00 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf : ca. 78 m².

www.vanhasselmakelaars.nl DE BAKKERIJ 176-178 TE ZUNDERT Koopsommen vanaf : 195.000,00 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf : ca. 78 m². DE BAKKERIJ 176-178 TE ZUNDERT Koopsommen vanaf : 195.000,00 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf : ca. 78 m². Algemeen: 14 appartementen gelegen in het appartementen complex De Bakkerij. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Prijslijst. Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp. woonopp. m2

Prijslijst. Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp. woonopp. m2 Prijslijst Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp Bouwnr woning type gevelkleur woonopp. m2 kavelopp. m2 koopsom v.o.n. 101 Jaap hoekwoning rood 90m2 141m2 199.000,-- 102 Jaap tuitwoning bruin 93m2

Nadere informatie

PRIJSLIJST VRIJSTAANDE WONINGEN GROENENDAAL d.d VRIJSTAANDE WONINGTYPES (SFEER B)

PRIJSLIJST VRIJSTAANDE WONINGEN GROENENDAAL d.d VRIJSTAANDE WONINGTYPES (SFEER B) PRIJSLIJST VRIJSTAANDE WONINGEN GROENENDAAL VRIJSTAANDE WONINGTYPES (SFEER B) kavel m² land m² water m² totaal bijdrage stichting per maand 1 6 7 8 9 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 TYPE

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE ALGEMENE KOPERSINFORMATIE INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 3 1.1 Uitvoeringsduur... 3 1.2 Tekeningen... 3 1.3 Maatvoering... 3 1.4 Situatietekening... 3 1.5 Energielabel... 4 2. Aankoop- en opleverprocedure...

Nadere informatie

Tevens is niet inbegrepen de (door u) verschuldigde rente. Dit zal in het hoofdstuk Wanneer moet u gaan betalen nader worden toegelicht.

Tevens is niet inbegrepen de (door u) verschuldigde rente. Dit zal in het hoofdstuk Wanneer moet u gaan betalen nader worden toegelicht. INFORMATIE OVER DE AANKOOP Voorwoord Voor u ligt een document met de kopersinformatie. Wij geven u hierbij uitleg/informatie over de gesplitste koop- en aannemingsovereenkomst, de samenstelling van de

Nadere informatie

Indeling begane grond

Indeling begane grond Terreinplan Indeling begane grond Indeling verdieping Legenda IMPRESSIES Prijzen (inclusief BTW) 1. Casco afwerking (omschrijving op volgende pagina): 310.000,-- 2. Complete afwerking (omschrijving op

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ d.d WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ d.d WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per kavel m² land m² water m² totaal maand 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10A 10B 11 1 1.004 m² 33 m² 1.037 m² 78 TYPE

Nadere informatie

Prijslijst. Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp. woonopp. m2

Prijslijst. Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp. woonopp. m2 Prijslijst Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp Bouwnr woning type gevelkleur woonopp. m2 kavelopp. m2 koopsom v.o.n. 109 Jaap + hoekwoning rood 100m2 118m2 VERKCHT 110 Jaap + tuitwoning wit 103m2

Nadere informatie

Algemene koopinformatie

Algemene koopinformatie Algemeen GARAGE XL is centraal gelegen nabij Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout, Hillegom en Nieuw-Vennep, optimaal bereikbaar via de N208 en 24/7 bereikbaar. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit, representatief,

Nadere informatie

Projectomschrijving voor het plan ZANDSEHOF.NL te Huissen. fase 1 Blok 2 15 appartementen. fase 2 Blok 1 12 appartementen

Projectomschrijving voor het plan ZANDSEHOF.NL te Huissen. fase 1 Blok 2 15 appartementen. fase 2 Blok 1 12 appartementen Projectomschrijving voor het plan ZANDSEHOF.NL te Huissen fase 1 Blok 2 15 appartementen fase 2 Blok 1 12 appartementen Versie 24 april 2013 Zandsehof.nl Projectomschrijving v20130424 blad 1 Betrokken

Nadere informatie

Op kunt u nader kennis met ons maken. Aan de hand van onze gerealiseerde projecten krijgt u een beeld van onze visie op werken.

Op   kunt u nader kennis met ons maken. Aan de hand van onze gerealiseerde projecten krijgt u een beeld van onze visie op werken. Kopersinformatie Over PHB Deventer PHB Deventer is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van 10 woningen in plan Zuydtzicht te Barchem. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor

Nadere informatie

1. Algemene informatie Aankoop- en opleverprocedure Persoonlijke Woonwensen

1. Algemene informatie Aankoop- en opleverprocedure Persoonlijke Woonwensen 1. Algemene informatie... 2... 2... 2... 2... 2... 3... 3 2. Aankoop- en opleverprocedure... 4... 4... 4... 4... 4... 5... 5... 5... 6... 6... 6 3. Persoonlijke Woonwensen... 7... 7... 7... 7... 8... 8

Nadere informatie

Algemene koop en huurinformatie

Algemene koop en huurinformatie Algemene koop en huurinformatie Algemeen Thunnissen realiseert nabij de N201, aan de Bennebroekerdijk 247 in Cruquius, Garage XL N201. Garage XL biedt plaats aan ruime en betaalbare opslag- en bedrijfsunits

Nadere informatie

nieuwbouw Uitweg Type: Batuwe 8 Eengezinswoningen met veel optionele mogelijkheden www.nieuwbouwuitweg.nl

nieuwbouw Uitweg Type: Batuwe 8 Eengezinswoningen met veel optionele mogelijkheden www.nieuwbouwuitweg.nl nieuwbouw Uitweg Type: Batuwe 8 Eengezinswoningen met veel optionele mogelijkheden www.nieuwbouwuitweg.nl 1 Situatietekening Batuwe Legenda B3 woningtype parkeerplaatsen entree garage bergingen B8 B7 B6

Nadere informatie

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE ALGEMENE KOPERSINFORMATIE De koop Een woning kopen doet u niet dagelijks. Omdat het bovendien om grote bedragen gaat en een belangrijke stap in uw leven is, vinden wij het van groot belang helder te zijn

Nadere informatie

Prijslijst. Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp

Prijslijst. Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp Prijslijst Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp Bouwnr woning type woonopp. kavelopp. koopsom m2 m2 v.o.n. 26 Bastiaan hoekwoning 147m2 208m2 325.000,-- 27 Bastiaan tussenwoning 132m2 124m2 255.000,--

Nadere informatie

Algemene koopinformatie Landgoed de Eendragt

Algemene koopinformatie Landgoed de Eendragt Algemene koopinformatie Landgoed de Eendragt Bij de koop van een nieuwbouwwoning komen een aantal aspecten naar voren die voor veel mensen niet alledaags is. Ongetwijfeld zullen er vragen rijzen die direct

Nadere informatie

nieuwbouw Uitweg Type: Polderzicht 3 Vrijstaande en 2 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen met vrij uitzicht www.nieuwbouwuitweg.

nieuwbouw Uitweg Type: Polderzicht 3 Vrijstaande en 2 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen met vrij uitzicht www.nieuwbouwuitweg. nieuwbouw Uitweg Type: Polderzicht 3 Vrijstaande en 2 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen met vrij uitzicht www.nieuwbouwuitweg.nl 1 Situatietekening Polderzicht Legenda B3 woningtype parkeerplaatsen

Nadere informatie

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT Van Humboldtstraat 34 UTRECHT De Meern Meerndijk 17 3454 HM De Meern T: 030-241 61 71 E: demeern@nenh.nl Utrecht Kievitstraat 4 3514 VB Utrecht T: 030-272 39 59 E: utrecht@nenh.nl Van Humboldtstraat 34

Nadere informatie

Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie

Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie 2 3 Het project In de wijk Klarenbeek, aan de Noordsingel in Middelburg, werkt Woongoed aan een prachtig project. In een parkachtige setting

Nadere informatie

woonopp. m2 kavelopp. m2

woonopp. m2 kavelopp. m2 Prijslijst Gemeente: Westland project: Poeldijk Dorp Bouwnr woning type woonopp. m2 kavelopp. m2 koopsom v.o.n. 44 Maurits hoekwoning 118m2 126m2 234.850 45 Maurits tussenwoning 118m2 121m2 VERKCHT 46

Nadere informatie

Aan de belangstellende voor het project PoeldijkDorp. Geachte heer, mevrouw,

Aan de belangstellende voor het project PoeldijkDorp. Geachte heer, mevrouw, Bouwfonds ntwikkeling B.V. Regio Zuid-West Aan de belangstellende voor het project PoeldijkDorp Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2571049 E-mail verkoop.delft@bouwfonds.nl

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE 30 WONINGEN HELDENHOF TE EMMEN

ALGEMENE INFORMATIE 30 WONINGEN HELDENHOF TE EMMEN ALGEMENE INFORMATIE 30 WONINGEN HELDENHOF TE EMMEN Koopsommen vrij op naam (v.o.n.) De totale koopsommen van de woningen zijn vrij op naam, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat

Nadere informatie

Inhoud. Project Hartje Goeree Situering woningen Exterieur impressie Plattegronden type B. Gevelbeelden De tuinen van Hartje Goeree Kopersinformatie

Inhoud. Project Hartje Goeree Situering woningen Exterieur impressie Plattegronden type B. Gevelbeelden De tuinen van Hartje Goeree Kopersinformatie Inhoud 04 05 06 08 10 12 13 14 Project Hartje Goeree Situering woningen Exterieur impressie Plattegronden type A Plattegronden type B Gevelbeelden De tuinen van Hartje Goeree Kopersinformatie 3 Omringd

Nadere informatie

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Ondergetekenden: * hierna te noemen "de ondernemer", en Naam : Voornaam : Geboorteplaats: Geboortedatum: Straat : Woonplaats : Telefoon thuis : Telefoon werk : Faxnummer :

Nadere informatie

DEVEREENIGING-LIMMEN.NL

DEVEREENIGING-LIMMEN.NL Verkoopinformatie 1. De aankoop Gescheiden koop- en aannemingsovereenkomst De woningen worden verkocht met een aparte koopovereenkomst voor de grond en aannemingsovereenkomsten voor de sloop, bouw en infrastructuur

Nadere informatie

DIEVER RUIM WONEN IN EEN GROENE OMGEVING

DIEVER RUIM WONEN IN EEN GROENE OMGEVING RUIM WONEN IN EEN GROENE OMGEVING DIEVER HALFVRIJSTAAND WONEN IN DE GROENRIJKE OMGEVING VAN KALTERBROEKEN TE DIEVER Kalterbroeken is een nieuwe woonwijk in het noordwesten van Diever. Diever ligt in een

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie www.wonenindefliertbuurt.nl ALGEMENE KOPERSINFORMATIE Koop-aannemingsovereenkomst en notariële akten De koop-aannemingsovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond

Nadere informatie

aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. totale investering met erfpachtcanon ,02 BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW

aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. totale investering met erfpachtcanon ,02 BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW BLAD 1 Ikbouwbetaalbaar in Den Haag Kavel: Opdrachtgever: bouwbegeleider: naam naam bouwbegeleider aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. datum invullen totale investering

Nadere informatie

Algemene informatie. De Loods

Algemene informatie. De Loods Algemene informatie De Loods 2 Algemene verkoopinformatie Het kopen van een woning is geen alledaagse bezigheid. Daarom vinden wij het raadzaam enige aspecten onder uw aandacht te brengen. SWK Garantie-

Nadere informatie

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf zaterdag 2 juni (10:00 uur) tot woensdag 13 juni (12:00 uur) Beste belangstellende,

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf zaterdag 2 juni (10:00 uur) tot woensdag 13 juni (12:00 uur) Beste belangstellende, KPNFRMATE Beste belangstellende, Bedankt voor uw interesse in het nieuwbouwproject DockVier in Dokkum. Graag bieden wij u deze informatietas aan. In de tas vindt u de volgende documenten: Brochure met

Nadere informatie

Twee-onder-een-kap, hoek & geschakelde woningen

Twee-onder-een-kap, hoek & geschakelde woningen Twee-onder-een-kap, hoek & geschakelde woningen , 5605 LV EINDHOVEN, TEL 040-2812782, FAX 040-2813745, WWW.PAUWERT.NL, E-MAIL: INFO@PAUWERT.NL 2 0, 5605 LV EINDHOVEN, TEL 040-2812782, FAX 040-2813745,

Nadere informatie

STRIJP-R HERBESTEMMING RF-GEBOUW KOOPINFO. Augustus 2015

STRIJP-R HERBESTEMMING RF-GEBOUW KOOPINFO. Augustus 2015 KOOPINFO Augustus 2015 STRIJP-R HERBESTEMMING RF-GEBOUW ALGEMEEN U overweegt de aankoop van een appartement in het RF-Gebouw (Portiersloge). Om u alvast voor te bereiden op de dingen die gaan komen, geven

Nadere informatie

Kopers informatie. 9 december 2017

Kopers informatie. 9 december 2017 Kopers informatie 9 december 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Home DNA... 4 2.1 Koperskeuze in Home DNA... 4 2.2 Informatiebijeenkomst... 4 2.3 Kopersgesprek... 4 2.4 Individuele wensen... 5 2.5

Nadere informatie

nieuwbouw Uitweg Type: Populieren 1 Vrijstaande woning en 4 extra brede Poort-/Herenhuizen www.nieuwbouwuitweg.nl

nieuwbouw Uitweg Type: Populieren 1 Vrijstaande woning en 4 extra brede Poort-/Herenhuizen www.nieuwbouwuitweg.nl nieuwbouw Uitweg Type: Populieren 1 Vrijstaande woning en 4 extra brede Poort-/Herenhuizen www.nieuwbouwuitweg.nl 1 Situatietekening Populieren Legenda B3 woningtype parkeerplaatsen B1 B2 B3 B4 B5 entree

Nadere informatie

Vrijburgh wonen om te leven Drachten Kamille

Vrijburgh wonen om te leven Drachten Kamille Vrijburgh wonen om te leven Drachten Kamille Dumas wonen 2 Heerlijk wonen in Vrijburgh Optimale locatie In Vrijburgh woon je heerlijk vrij en rustig en toch op loopafstand van de winkelvoorzieningen en

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Westererf te Heiloo

PRIJSLIJST. Westererf te Heiloo PRIJSLIJST Westererf te Heiloo Pagina Inhoud 2 Prijslijst Kavels 3 Prijslijst Woningen 4 woning 1 5 woning 2 6 woning 3 7 woning 4 8 woning 5 Prijzen Kavels Kavelnummer Kaveloppervlakte Afmetingen bouwvlak

Nadere informatie

inschrijfformulier kavels Blok 59

inschrijfformulier kavels Blok 59 inschrijfformulier kavels Blok 59 meld je vast aan! Financieringsverklaring ten behoeve van de aankoop van een kavel in Blok 59. Dit is een voorbeeld van de gevraagde inhoudelijke gegevens. Het is de

Nadere informatie

Omschrijving koopproces: Toren Hoorn

Omschrijving koopproces: Toren Hoorn Document 11 5 2017 Deze omschrijving koopproces maakt onderdeel uit van de contractstukken en behoort bij de koop /aannemingsovereenkomst TOREN Hoorn. Appartement met bouwnummer Omschrijving koopproces:

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie

Algemene kopersinformatie Koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst en notariële akten De koopovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond en wordt gesloten tussen de koper en de ontwikkelaar. De aannemingsovereenkomst

Nadere informatie

zes moderne koopwoningen op een historische locatie

zes moderne koopwoningen op een historische locatie zes moderne koopwoningen op een historische locatie 2 3 wonen anno nu Het project In de wijk Klarenbeek, aan de Noordsingel in Middelburg, werkt Woongoed aan een prachtig project. In een parkachtige setting

Nadere informatie

Algemene kopersinformatie WON+APP

Algemene kopersinformatie WON+APP Projectomschrijving Nieuwbouw project Den Doorn fase A, deelplan 2, bestaat uit 10 woningen en 9 appartementen. De woningen zijn gesplitst in twee rijtjes; één van 4 en één van 6, alle met een voor en

Nadere informatie

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5).

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5). Inschrijfformulier Met dit formulier kunt u uw belangstelling voor de koop van een (of meer) woningen van Kempenstaete kenbaar maken. De koopsommen vindt u op de bijbehorende prijslijst. U kunt dit formulier

Nadere informatie

de Hoef Westzijde 3 A

de Hoef Westzijde 3 A de Hoef Westzijde 3 A DE HOEF (UTRECHT) Koop Lenstra Makelaars Uithoorn Amstelplein 6-12 1423 CN Uithoorn T 0297-524124 uithoorn@kooplenstra.nl www.kooplenstra.nl Vraagprijs 199.000,- kosten koper Bouwperceel

Nadere informatie

Prijslijst Westererf, Heiloo. Kavels

Prijslijst Westererf, Heiloo. Kavels Kavels Kaveloppervlakte Afmetingen bouwvlak Prijs ca. in m2 1 720 8 bij 12 335.000,00 v.o.n. 2 719 8 bij 12 335.000,00 v.o.n. 3 567 8 bij 12 309.000,00 v.o.n. 4 1083 6 bij 10,5 VERKOCHT 5 970 11 bij 8

Nadere informatie

prijslijst Datum prijslijst: 14 mei 2011 Aangepast 10 mei 2012 20 eengezinswoningen project Stationssingel Veenendaal 1 e klas wonen

prijslijst Datum prijslijst: 14 mei 2011 Aangepast 10 mei 2012 20 eengezinswoningen project Stationssingel Veenendaal 1 e klas wonen prijslijst Datum prijslijst: 14 mei 2011 Aangepast 10 mei 2012 20 eengezinswoningen project Stationssingel Veenendaal 1 e klas wonen Prijspeil 1 juli 2011 Bnr. Straat Huisnr. Postcode Type Parkeerpl. Garage

Nadere informatie

2 I NIEUW KIJKDUIN I PRIJSLIJST 3 I NIEUW KIJKDUIN I PRIJSLIJST. Inhoudsopgave PRIJSLIJST 6 PRIJSLIJST 10 PRIJSLIJST 14 PRIJSLIJST 18

2 I NIEUW KIJKDUIN I PRIJSLIJST 3 I NIEUW KIJKDUIN I PRIJSLIJST. Inhoudsopgave PRIJSLIJST 6 PRIJSLIJST 10 PRIJSLIJST 14 PRIJSLIJST 18 PRIJSLIJST 2 I NIEUW KIJKDUIN I PRIJSLIJST 3 I NIEUW KIJKDUIN I PRIJSLIJST Inhoudsopgave HOOFDSTUK 2 SIROCCO PRIJSLIJST 6 HOOFDSTUK 3 LOMBARDE PRIJSLIJST 10 HOOFDSTUK 4 LEVANTER PRIJSLIJST 14 HOOFDSTUK

Nadere informatie

2. De opdrachtgever zorgt er voor dat de aannemer kan beschikken over elektriciteit, gas en water.

2. De opdrachtgever zorgt er voor dat de aannemer kan beschikken over elektriciteit, gas en water. Algemene Voorwaarden van H & A bouw- en onderhoudsbedrijf BV. Artikel 1: Verplichtingen van de opdrachtgever 1. De opdrachtgever zorgt ervoor dat de aannemer tijdig kan beschikken over de gedeelten van

Nadere informatie

index Laat je verrassen! 4 Situatie 6 De Benedenkerkstraat 8 Wooncomfort 9 Plattegronden 10 Waarom kopen in dit project? 14

index Laat je verrassen! 4 Situatie 6 De Benedenkerkstraat 8 Wooncomfort 9 Plattegronden 10 Waarom kopen in dit project? 14 index Laat je verrassen! 4 Situatie 6 De Benedenkerkstraat 8 Wooncomfort 9 Plattegronden 10 Waarom kopen in dit project? 14 Opties en uitbreidingsmogelijkheden 16 Koopwijzer 18 Aan de Benedenkerkstraat,

Nadere informatie

TE KOOP 3417 BB MONTFOORT. VRAAGPRIJS: 185.000,- k.k. ROELOF DE ROVERLAAN 16

TE KOOP 3417 BB MONTFOORT. VRAAGPRIJS: 185.000,- k.k. ROELOF DE ROVERLAAN 16 TE KOOP ROELOF DE ROVERLAAN 16 3417 BB MONTFOORT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project PoeldijkDorp. Graag bieden wij u de verkoopdocumentatie met prijslijst en inschrijfformulier aan.

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project PoeldijkDorp. Graag bieden wij u de verkoopdocumentatie met prijslijst en inschrijfformulier aan. Bouwfonds ntwikkeling B.V. Regio Zuid-West Aan de belangstellende voor het project PoeldijkDorp Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2571049 E-mail verkoop.delft@bouwfonds.nl

Nadere informatie

fabelachtig wonen Anka Anka ANKA Robuuste woning in een strakke en traditionele vormgeving

fabelachtig wonen Anka Anka ANKA Robuuste woning in een strakke en traditionele vormgeving fabelachtig wonen Anka Anka ANKA Robuuste woning in een strakke en traditionele vormgeving De Kamperpoort De wijk Kamperpoort ligt nabij het centrum van Zwolle, pal ten westen van de historische binnenstad.

Nadere informatie

2 vrijstaande en 10 halfvrijstaande woningen - Doorn. Verkoopinformatie

2 vrijstaande en 10 halfvrijstaande woningen - Doorn. Verkoopinformatie 2 vrijstaande en 10 halfvrijstaande woningen - Doorn Verkoopinformatie van bekkum projecten bv Amersfoort oktober 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Toelichting architect 3. Het kopen van een huis 4. Van

Nadere informatie

7.7 T* 149 m² 147 m² zuid 279.950 Niet in aanbouw

7.7 T* 149 m² 147 m² zuid 279.950 Niet in aanbouw Prijslijst Alblas Gemeente: Waddinxveen Project: Alblas, Twee onder een kap woningen aan de Watermolen Datum: Postmerk Blok 7: Tweekappers en vrijstaande woning type T, projectnummer 422604/7 7.1 T*(vrijst.)

Nadere informatie

Verkoopfase 2. Alblas, Wonen aan de Gouwe Projectnummer: 4224608 (type C) en 40001000 (type E) Prijzen: Vrij op naam en vast tot 1 juli 2014

Verkoopfase 2. Alblas, Wonen aan de Gouwe Projectnummer: 4224608 (type C) en 40001000 (type E) Prijzen: Vrij op naam en vast tot 1 juli 2014 Verkoopfase 2 Gemeente: Waddinxveen Project: Alblas, Wonen aan de Gouwe Projectnummer: 4224608 (type C) en 40001000 (type E) Prijzen: Vrij op naam en vast tot 1 juli 2014 Blok 9, eengezinswoningen type

Nadere informatie