Mercedes me connect. Welkom in mijn wereld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mercedes me connect. Welkom in mijn wereld."

Transcriptie

1 Mercedes me connect

2 Mercedes me connect. Welkom in mijn wereld. Onze mobiliteit is in een razendsnel tempo veranderd. We leven in een digitale wereld en zijn overal en altijd bereikbaar. En dat moet ook in de auto kunnen: de plek waar ons privé- en professionele leven samenkomt. Met Mercedes me connect wordt de bestuurder met zijn auto verbonden, terwijl de auto zelf weer met de hele wereld is verbonden. Onderweg staan uitgebreide services ter beschikking die niet alleen voor meer comfort en veiligheid zorgen, maar ook voor meer connectiviteit en niet te vergeten een nóg fascinerender rij ervaring. Mercedes me connect maakt deel uit van de serviceen belevingswereld van Mercedes me. Onder deze noemer vallen geïndividualiseerde mobiliteits-, connectiviteits-, service- en financieringsservices. Mercedes me move staat bijvoorbeeld voor intelligente mobiliteitsoplossingen als het car2go carsharingsysteem.

3 Mercedes me assist bestaat uit persoonlijke online services voor contact met uw dealer of voor het maken van afspraken voor onderhoud. Met Mercedes me finance zorgen we voor een perfect op uw auto afgestemde financiering of verzekering. En met Mercedes me inspire delen we onze ideeën met u en kunt u samen met ons de toekomst vormgeven.

4 Mijn tijd is kostbaar.

5 Mercedes me connect-standaardservices. 1 Meer veiligheid, meer comfort. Meer tijd voor mezelf. Het is altijd prettig als er onderweg werk uit handen wordt genomen. Mercedes me connect zorgt daar dan ook uitgebreid voor. Bijvoorbeeld met voertuigdiagnose of contact met de dealer. En zelfs met pechhulp, als dat nodig is. Telediagnose. Pechmanagement. Ongevalmanagement. Uw Mercedes-Benz weet wanneer belangrijke, slijtagegevoelige onderdelen moeten worden vervangen. Dergelijke gegevens worden automatisch aan uw Mercedes-Benz dealer doorgegeven, die vervolgens contact met u opneemt. Nieuw voor eigenaren van de nieuwe E-Klasse is dat u met behulp van de Mercedes meapp op de hoogte wordt gebracht zodra de laadtoestand van de accu kritiek wordt. Mercedes-Benz biedt altijd snel en ongecompliceerd hulp als u ooit eens pech onderweg mocht krijgen. Eén druk op de knop 2 is voldoende om contact op te nemen met de Mercedes-Benz Service24h, die alles efficiënt afhandelt. De nooddienst gaat vervolgens goed voorbereid naar u toe om de pech indien mogelijk ter plekke te verhelpen, overdag of s nachts. Om na een ongeval zo snel mogelijk bergingswerkzaamheden uit te kunnen voeren of uw auto weg te slepen, kan na een noodoproep, indien gewenst, een telefoonverbinding tot stand worden gebracht tussen uw auto en de Mercedes-Benz noodoproepcentrale. Onderhoudsmanagement. Mercedes-Benz noodoproepsysteem. Voertuigdiagnose op AFSTAND. U hebt geen omkijken naar het onderhoud aan uw Mercedes-Benz. Dat wordt over genomen door het geïntegreerde onderhoudsmanagement. Zodra onderhouds werkzaamheden of een afspraak gewenst zijn, nemen wij contact op of brengen u op de hoogte van gepland onderhoud. Alle gegevens daarvoor kunnen aan uw Mercedes-Benz dealer worden doorgezonden en vormen de basis voor een serviceaanbod. Zodra een noodoproep automatisch of met behulp van de SOS-toets in de auto bij de noodoproepcentrale binnenkomt, wordt er onmiddellijk gecontroleerd of er hulp ter plekke nodig is. Bij een ernstig ongeval kunnen belangrijke gegevens, bijvoorbeeld GPS-locatiegegevens, worden doorgestuurd naar een Europese nood oproepcentrale. extra/ecall U kunt de planning voor de volgende servicemaatregelen volledig aan ons overlaten. Met de Remote Service voor voertuigdiagnose op afstand kunnen dealers, monteurs en Mercedes-Benz Customer Assistance Center-medewerkers uw voertuiggegevens opvragen voor nauwgezet beheer. 1 Het Mercedes-Benz noodoproepsysteem is permanent en volledig automatisch geactiveerd voor uw veiligheid. Alle overige Mercedes me connect-standaardservices worden alleen geactiveerd als u dat nadrukkelijk wilt, nadat u de gebruiksvoorwaarden hebt geaccepteerd. 2 De SOS-toets is nu ook in de C- en S-Klasse beschikbaar. Als alternatief kan gebruik worden gemaakt van MB Contact in het telefoonboek in de auto.

6 Live Traffic Information. Realtime verkeersinformatie. Met de uitrusting Live Traffic Information ontvangt u actuele en nauwkeurige verkeersinformatie, voor een optimale, dynamische routegeleiding en exacte aankomsttijden. Live Traffic Information maakt deel uit van zowel het optionele multimediasysteem COMAND Online als de AUDIO 20 CD en AUDIO 20 USB met Garmin MAP PILOT. Deze service is na kentekenregistratie drie jaar geactiveerd en kan aansluitend tegen betaling worden verlengd.

7 De Remote Park Pilot. Parkeren met de smartphone. Al uitgestapt voordat u gaat parkeren. Wanneer er heel weinig ruimte is om te manoeuvreren tijdens het parkeren, biedt de Remote Park Pilot uitkomst. Zodra het systeem een geschikte parkeerplaats heeft gevonden, kunt u al uitstappen. Vervolgens parkeert u uw auto op afstand met uw smartphone en Bluetooth. Hiervoor zijn de optionele 360 -camera, een automatische transmissie en KEYLESS GO vereist. Deze service kan tegen betaling op de Mercedes me-portal worden geactiveerd. De digitale voertuigsleutel op de smartphone. Met behulp van de digitale voertuigsleutel op de smartphone kunt u uw auto niet alleen ver- en ontgrendelen maar ook starten. U hoeft uw smartphone alleen maar tegen het portier te houden. De smartphone moet hiervoor echter wel geschikt zijn voor Near Field Communication (NFC) en voorzien zijn van een Secure Element. Wanneer u vervolgens uw smartphone op de middenconsole legt, kunt u uw auto met de start-/ stopknop starten. Op de Mercedes me-portal kunt u controleren of uw smartphone aan de vereisten voldoet. De digitale voertuigsleutel is drie jaar na kentekenregistratie gratis en kan aansluitend tegen betaling op de Mercedes me-portal worden verlengd. Voor het gebruik zijn de opties multifunctionele telefonie of Wireless Charging vereist.

8 Nieuwe technologie verrijkt mijn leven. Remote Online voor Electric Drive en PLUG-IN HYBRID. Bij Mercedes-Benz modellen met elektrische aandrijving behoort Remote Online tot de standaarduitrusting en biedt dan twee extra services: Programmeren oplaadinstellingen en klimaatregeling en Routeplanning.

9 OP AFSTAND OPVRAGEN VAN VOERTUIGSTATUS. Op afstand ver-/ontgrendelen van voertuig. 1 SEND2CAR. VOERTUIGLOCATIE BEPALEN. U kunt online uiteenlopende informatie zoals de kilometerstand, bandenspanning, actieradius of het brandstofpeil opvragen. Voor nóg snellere toegang tot de actuele gegevens van uw auto kunt u van Op afstand opvragen van voertuigstatus een tegel op uw homescreen maken. Wanneer u vergeten bent de portieren van uw auto te vergrendelen, kunt u dat later alsnog doen met behulp van uw smartphone. Deze Remote Online-service geeft bovendien aan of de ruiten, portieren of het kofferdeksel toch nog open zijn na vergrendeling. 2 En als u aan iemand vraagt iets uit uw auto te halen, kunt u met uw smartphone de portieren ont grendelen, waar u ook bent. Nieuwe plekken ontdekken. U kunt met uw smartphone gegevens uit uw adresboek, de locatie van bezienswaardigheden of de plek waar u zich bevindt direct naar uw auto sturen. De verzonden adresgegevens worden dan door de Mercedes-Benz app direct overgenomen. Na de POI download of bestemming overnemen rijdt u vervolgens naar het opgegeven adres. Ook als u in een voor u onbekende stad bent waar de straten een doolhof lijken te vormen, hoeft u zich geen zorgen te maken. De Remote Onlineservice Voertuig locatie bepalen geeft binnen een straal van 1,5 km aan waar u uw auto hebt geparkeerd. 1 Bij de V-Klasse is portiervergrendeling op afstand niet mogelijk wanneer de portieren, de achterklep en/of de achterruit geopend zijn. 2 Weergave is afhankelijk van het model. 3 Voor de V-Klasse onder voorbehoud vanaf september 2016 leverbaar.

10 VOERTUIG TRACKING. GEOGRAFISCH VOERTUIGVOLGSYSTEEM. Rijtijdprognose. Navigatie van deur tot deur. 3 Via GPS is het eveneens mogelijk om te bepalen waar uw rijdende auto zich bevindt. Wanneer de functie geactiveerd is, kan de bestuurder dit in de auto zien. Deze functie kan op elk willekeurig moment worden gedeactiveerd door telefonisch contact op te nemen met het Mercedes-Benz Customer Assistance Center. Met het geografisch voertuigvolgsysteem wordt u op de hoogte gebracht zodra uw auto een van tevoren afgebakend en gemarkeerd gebied in- of uitrijdt. Ook deze functie kan de bestuurder, zodra geactiveerd, in de auto zien en op elk willekeurig moment deactiveren. Wanneer u vaak dezelfde weg aflegt, bijvoorbeeld naar en van uw werk, kan de Mercedes me-app u tijdig waarschuwen of er op dat traject files zijn. Deze functie berekent bovendien de verwachte extra tijd die dit kost en geeft aan hoeveel eerder u dan zou moeten vertrekken. U kent de navigatie voor de route die u rijdt; ervaar dit comfort nu ook voor het totale traject. Daarvoor kunt u op uw smartphone de bestemming invoeren, die vervolgens automatisch aan de navigatiesoftware wordt doorgegeven. Het systeem wordt geactiveerd zodra u te voet naar uw auto gaat. Daarna volgt in de auto de gebruikelijke routegeleiding. De navigatie wordt echter ook voortgezet nadat u bent uitgestapt, totdat de bestemming is bereikt dus letterlijk van deur tot deur.

11 Remote Online-services. Maken het leven makkelijker. Kies uit de beschikbare Mercedes me connect-services degene die perfect op uw wensen en leven aansluiten. Thuis op de bank, in het café of in een hotel. Om van het comfort van uw Mercedes-Benz te kunnen genieten, hebt u een internettoegang en een smartphone nodig. Op onze website kunt u gebruikmaken van optionele Remote Online-services, bijvoorbeeld om bepaalde instellingen op te geven of voertuiginformatie te raadplegen. De daarvoor benodigde apps zijn gratis verkrijgbaar in de itunes en Google Play Store. De smartphone op deze pagina toont de S-Klasse Limousine (S 500 4MATIC), brandstofverbruik S 500 4MATIC (gecombineerd): 9,3 8,7 l/100 km of 10,8 11,5 km/l; CO 2 -emissie (gecombineerd): g/km. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen.

12 Een leven zonder apps?

13 Ondenkbaar! Uw muziek, uw vrienden allemaal binnen handbereik in uw Mercedes-Benz. Dankzij optimale integratie van uiteenlopende apps is autorijden nu net zo eenvoudig, speels en fascinerend als het leven zelf. U bent altijd verbonden. Vrijwel alles is mogelijk en kan intuïtief worden bediend. Een groot aantal apps kan via Remote Online of met behulp van een smartphone met internettoegang worden geconfigureerd. En in combinatie met het optionele multimediasysteem COMAND Online gaat de héle app-wereld voor u open. Maak ook eens kennis met de Mercedes-Benz apps. Weer Wat is de weersverwachting voor Utrecht? Vanuit de auto kunt u de weersverwachting voor uw bestemming of elke andere willekeurige plek op aarde opvragen. POI s (Point of Interest) downloaden Hiermee worden bestemmingen/bezienswaardigheden vanaf de smartphone aan het navigatiesysteem van de auto doorgegeven. Tune-in internetradio* Ik wil naar een Zuid-Afrikaanse zender luisteren. Luister naar podcasts of zenders uit de hele wereld. Dicteren Dicteer sms-berichten die u vervolgens onderweg verstuurt. * Informatie over de beschikbaarheid in bepaalde landen en vereiste datavolumes, alsmede de daaraan gekoppelde kosten, kunt u vinden op de Mercedes me-portal. Opm.: de beschikbaarheid van de apps is afhankelijk van de voertuiguitrusting en een internetverbinding. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie. Wijzigingen van de geïntegreerde Mercedes-Benz apps voorbehouden. Hiervoor is een geschikte mobiele telefoon (zie en de vrijgave van een dataoptie, alsmede het gebruik van een mobiele telefoon als modem (tethering) bij een mobiele provider vereist. Bij gebruik kunnen extra kosten in rekening worden gebracht (afhankelijk van de provider).

14 Een heel nieuw communicatieniveau. SPRAAKGESTUURDE BEDIENING VOOR MERCEDES-BENZ APPS. Wat is de weersverwachting voor morgen? Deze en vele andere vragen kunt u ook persoonlijk aan uw Mercedes-Benz stellen. In combinatie met de nieuwste generatie van het spraakgestuurd bedienings- en aanduidingssysteem van COMAND Online onder andere beschikbaar in de nieuwe A-Klasse kan een groot aantal Mercedes-Benz apps nu ook met gesproken opdrachten worden bediend, zoals weer-apps of internetradio. CONCIERGE SERVICE. Bent u op zoek naar een restaurant in de omgeving of een uitgaansgelegenheid die volledig aan uw eisen voldoet? Onze nieuwe Concierge service, een exclusieve assistentie- en informatieservice van Mercedes-Benz, kent alles en iedereen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en kunnen desgewenst ook een hotel voor u boeken. Deze service kan via COMAND Online en via een app op uw smartphone worden gebruikt het eerste jaar na activering zelfs gratis. ONLINE KAARTUPDATE. Zodra er navigatiegegevens worden gewijzigd, bent u een van de eersten die op de hoogte wordt gebracht van de nieuwe online kaartupdate, waarmee gegevens tijdens de rit permanent op de achtergrond worden geactualiseerd. U merkt daar niets van, behalve dat u betrouwbaar en zo snel mogelijk naar uw bestemming wordt geleid. CAR-TO-X COMMUNICATION. Modellen die met deze software zijn uitgerust communiceren via een server. Daardoor kan bijvoorbeeld worden gewaarschuwd voor auto s met pech onderweg of gladheid, zodat andere bestuurders alerter kunnen reageren. Let op: de nieuwe connectiviteitsservices Concierge service, Online kaartupdate en Car-to-X Communication worden voor het eerst toegepast in de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse (2016) en komen daarna voor steeds meer modellen beschikbaar.

15

16 Thuis in mijn digitale wereld.

17 Klaar om geactiveerd te worden: mijn Mercedes me connect-services. U kunt de toekomst van mobiele connectiviteit als volgt activeren: uw Mercedes-Benz dealer opent samen met u een account voor u en zorgt ervoor dat uw auto daaraan wordt gekoppeld. Daarna kunt u uit het Mercedes me connect-aanbod een keuze maken uit de beschikbare services. Uiteraard kunt u op elk moment de samenstelling van deze services wijzigen. De beschikbaarheid van de services is mede afhankelijk van de voertuiguitrusting. Het beheer van uw Mercedes me connect-services kunt u comfortabel uitvoeren op de klantenportal Meer connectiviteit voor steeds meer modellen: de Mercedes me-adapter. 1 Ook als uw model nog niet is gekoppeld aan Mercedes me connect, kunt u toch al genieten van de nieuwe generatie connectiviteit. En wel heel eenvoudig met de Mercedes me-adapter, die vanaf medio 2016 verkrijgbaar is bij uw Mercedes-Benz dealer. Wilt u weten of uw Mercedes-Benz model hier geschikt voor is? Dat kunt u heel eenvoudig controleren op onze website Beeldschoon: op de afbeelding links ziet u de nieuwe CLA Coupé (CLA 250), brandstofverbruik (gecombineerd): 6,1 5,4 l/100 km of 16,4 18,5 km/l; CO 2 -emissie (gecombineerd): g/km. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. NB: het afgebeelde model is uitgerust met de sportieve AMG Line. 1 Niet in alle Europese landen leverbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

18 Vertrouw op Mercedes-Benz. Mobiele connectiviteit is een fascinerend onderwerp. Voor Mercedes-Benz hoort daar ook een verantwoorde omgang met privacy en gegevensbeveiliging bij. Mercedes me connect-services zijn uitsluitend beschikbaar voor nieuwe auto s van bepaalde modelseries. Ook zijn deze services niet in alle landen beschikbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag advies over de vereiste voertuiguitrusting. De Mercedes me connect-services worden tot stand gebracht met behulp van een in de auto aangebrachte sim-kaart. Het gebruik van de services is afhankelijk van de dekking door netwerken. De kosten voor de ver binding vanuit de auto naar de Daimler AG-server worden gedragen door Daimler AG.* De aansluiting van een voertuig op Mercedes me connectservices wordt uitsluitend uitgevoerd door deelnemende Mercedes-Benz dealers nadat daarvoor de vereiste documenten zijn overlegd. Aansluitend kan de klant ook andere personen opgeven als medegebruiker. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Daimler AG verzameld, opgeslagen, verwerkt en gebruikt voor zover deze benodigd zijn om Mercedes me connect-services tot stand te brengen en voor zover dit bepaald is in de gebruiksvoorwaarden van de afzonderlijke services of voor zover de klant toestemming heeft gegeven voor de ver werking en gebruik van deze gegevens. Daimler AG beschermt alle informatie en gegevens van klanten door deze te beveiligen tegen onbevoegde vernietiging, wijziging, verspreiding, gegevensverlies en toegang door onbevoegde derden. Meer informatie over de services, beschikbaarheid, looptijden en kosten kunt u vinden in de Mercedes-Benz prijslijsten. Informatie over de compatibiliteit van smartphones en de vereiste browsers kunt u vinden op * Voor sommige services is een extra datavolume met daaraan gekoppelde kosten vereist. Meer informatie hierover kunt u vinden op de Mercedes me-portal.

19 Ongeacht of het om op afstand bediende voertuigfuncties of realtime verkeersinformatie gaat, met Mercedes me connect wordt uw persoonlijke mobiliteit eenvoudiger en comfortabeler. Om ervoor te zorgen dat deze services soepel verlopen, is per direct de klantenportal voor u geopend. 24 uur per dag beschikbaar op uw smartphone, tablet of pc. Maar dat is nog lang niet alles: u bent als een van de eersten op de hoogte van nieuwe Mercedes-Benz technologie, kunt online afspraken maken voor de volgende onderhoudsbeurt of informatie opvragen over individuele financieringsmogelijkheden voor de door u gewenste auto.

20 Mercedes-Benz is medeoprichter van de stichting Laureus Sport for Good Foundation. Sinds de stichting in 2000 in het leven is geroepen, ondersteunt en bevordert Mercedes-Benz de doelen en waarden van dit wereldwijde gemeenschapsprogramma: met sociale sportprojecten het leven van sociaal achtergestelde of zieke kinderen verbeteren. Laureus is een fundamenteel onderdeel van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Mercedes-Benz. Elke nieuwe Mercedes-Benz draagt deze waarden dan ook uit. Wanneer u een Mercedes-Benz aanschaft, ondersteunt u de stichting Laureus Sport for Good Foundation. Inhoud vrijblijvend: Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting van deze uitgave (11/15). Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in België en Nederland geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Hiervoor verwijzen wij naar onze laatste prijslijst. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0116 Printed in Germany

Mercedes connect me. Welkom in uw wereld.

Mercedes connect me. Welkom in uw wereld. Mercedes connect me. Welkom in uw wereld. Mobiliteit in beweging. Tegenwoordig zijn we heel anders onderweg. Inmiddels zijn we permanent online en altijd bereikbaar. Kortom, we leven digitaal. En hoe staat

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Mercedes me. Altijd en overal.

Mercedes me. Altijd en overal. Mercedes me. Altijd en overal. Uw Mercedes-Benz staat in de garage. Maar tegelijk ook in uw woonkamer, op kantoor, aan de luchthaven Wij hebben mobiliteit al eens opnieuw uitgevonden: in 1886, met de eerste

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED.

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. BMW CONNECTED. Hoe zou u het vinden om controle te hebben over uw mobiliteit zonder onverwachte vertragingen die uw planning verstoren?

Nadere informatie

Het is niet moeilijk om de vooruitgang bij te blijven.

Het is niet moeilijk om de vooruitgang bij te blijven. Het is niet moeilijk om de vooruitgang bij te blijven. Relax. De toekomst staat voor de deur. Met steeds nieuwe technologische oplossingen die het dagelijks leven eenvoudiger en interessanter maken. Maar

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES.

OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. BMW ConnectedDrive www.bmw.nl/ connecteddrive BMW maakt rijden geweldig OP AFSTAND ALLES ONDER CONTROLE. KORTE HANDLEIDING: REMOTE SERVICES. REMOTE SERVICES. Wat zijn BMW Remote Services? Met Remote Services

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

volvo on call ALTIJD VERBONDEN

volvo on call ALTIJD VERBONDEN volvo on call ALTIJD VERBONDEN ALTIJD VERBONDEN Volvo On Call is een service op abonnementsbasis met een innovatieve mobiele app, waarmee u continu verbonden kunt blijven met uw Volvo. U kunt op afstand

Nadere informatie

UW BMW i LETTERLIJK IN DE PALM VAN UW HAND. KORTE HANDLEIDING: BMW i REMOTE APP.

UW BMW i LETTERLIJK IN DE PALM VAN UW HAND. KORTE HANDLEIDING: BMW i REMOTE APP. BMW ConnectedDrive www.bmw.nl/ connecteddrive BMW maakt rijden geweldig UW BMW i LETTERLIJK IN DE PALM VAN UW HAND. KORTE HANDLEIDING: BMW i REMOTE APP. BMW i REMOTE APP. Wat is de BMW i Remote App? Met

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik.

Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. Een wereld aan INFORMATIE en ENTERTAINMENT binnen handbereik. PLUS Welkom bij uw nieuwe multimediasysteem Eenvoudig. Intuïtief. Gebruiksvriendelijk. Toyota Touch 2 multimediasysteem biedt u informatie

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Welkom in de digitale wereld van uw Audi

Welkom in de digitale wereld van uw Audi Beknopte handleiding Audi connect & myaudi Welkom in de digitale wereld van uw Audi Introductie Innovatieve functies en toepassingen, gekoppeld aan uw Audi, die u met de rest van de wereld verbinden -

Nadere informatie

Welkom in de digitale wereld van uw Audi

Welkom in de digitale wereld van uw Audi Beknopte handleiding Audi connect & myaudi Welkom in de digitale wereld van uw Audi Introductie Innovatieve functies en toepassingen, gekoppeld aan uw Audi, die u met de rest van de wereld verbinden -

Nadere informatie

Toyota Touch & Go/Plus Multimediasysteem Quick Guide

Toyota Touch & Go/Plus Multimediasysteem Quick Guide Toyota Touch & Go/Plus Multimediasysteem Quick Guide 1 Registreren 3 Koppelen telefoon 4 Muziek versturen met Bluetooth 5 Muziek afspelen 5 Bellen 6 Navigatie 7 POI's zoeken 8 USB navigatiebestemming 9

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia SmartTags NT1/NT2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aan de slag...4 De NFC-functie inschakelen...4 NFC-detectiegebied...4 Smart Connect gebruiken om labels te beheren...4 Xperia

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. 1 De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 20% bijtelling 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief

Nadere informatie

We Connect activeren in de app met een activatiecode

We Connect activeren in de app met een activatiecode We Connect activeren in de app met een activatiecode Zo haalt u de mobiele onlinediensten naar uw Volkswagen. Beste bestuurder, Hier leest u welke stappen u moet doorlopen om We Connect te gebruiken. In

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR INCONTROL TOUCH MAP UPDATER

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR INCONTROL TOUCH MAP UPDATER GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR INCONTROL TOUCH MAP UPDATER OVER HET ACTIVEREN EN UPDATEN VAN NAVIGATIE Om u de best mogelijke ervaring te leveren met uw InControl Touch Map Updater bieden Jaguar en NNG, de

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Statement. Kia Connect Service

Algemene voorwaarden en Privacy Statement. Kia Connect Service Algemene voorwaarden en Privacy Statement Kia Connect Service Informatie over en algemene voorwaarden van toepassing op het gebruik van de Kia Connect Service Kia Motors Nederland B.V. verleent haar klanten

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

Platform Regent Mobile Connect

Platform Regent Mobile Connect Platform Regent Mobile Connect WWW.REGENTMOBILE.NL Eigenschappen Regent Connect Productlijn Secure Route Pro Plug & play Live actuele locatie bekijken x x x x Routes terugkijken op kaart x x x x Virtueel

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

Welkom 23/10/2014. Open WiFi netwerk: t Godshuis

Welkom 23/10/2014. Open WiFi netwerk: t Godshuis Welkom 23/10/2014 Open WiFi netwerk: t Godshuis Zelfstandig redacteur Eduard Coddé Uw smartphone als veelzijdige copiloot De smartphone is alom aanwezig Gebruikers zijn gewend aan smartphones Het is een

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Manage all things moving

Manage all things moving Manage all things moving Wat is Moving Intelligence? Online mobiliteitsdiensten De actuele locatie van uw voertuig op uw smartphone, uw rittenadministratie altijd inzichtelijk, diefstalopsporing en rijstijlanalyse.

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen.

Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. De app laadt altijd met het logo van Mijn Volkswagen. Na enkele seconden

Nadere informatie

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL DUTCH Van start gaan Als u de navigatiesoftware de eerste keer gebruikt, wordt een automatisch proces gestart voor het instellen van de basisinstellingen.

Nadere informatie

NAVIGATIE. Quick Start Guide X-302MH. Nederlands. Rev 1.0

NAVIGATIE. Quick Start Guide X-302MH. Nederlands. Rev 1.0 NAVIGATIE Quick Start Guide X-302MH Nederlands Rev 1.0 Van start gaan Als u de navigatiesoftware de eerste keer gebruikt, wordt een automatisch proces gestart voor het instellen van de basisinstellingen.

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Klaar voor de toekomst met Mercedes PRO. Ontdek het nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Vergemakkelijk en versnel uw bedrijfsvoering. Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans. De servicedienst

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief en verbazingwekkend

Nadere informatie

BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN.

BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. SNEL OP WEG MET UW BMW i3. BMW i3 BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE versnellingshendel BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJKE TAAL.

GEWOON DUIDELIJKE TAAL. GEWOON DUIDELIJKE TAAL. TELEVISIE Uw favoriete programma s kijken wanneer het u uitkomt OnsBrabantNet biedt u bij een alles-in-één pakket standaard Interactieve TV. Hiermee kunt u maar liefst 6 programma

Nadere informatie

De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen.

De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen. De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. Stap 1 - Login scherm.

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

Taxis Pitane voor iphone / ipad

Taxis Pitane voor iphone / ipad Taxis Pitane voor iphone / ipad gebruikershandleiding Censys BV - Eindhoven Voorwoord Censys BV is erkend Apple iphone software ontwikkelaar en heeft eveneens zijn Taxis Pitane voor iphone 3G/3GS/4 versie

Nadere informatie

BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING.

BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING. BMW ConnectedDrive Altijd verbonden. Altijd vrij. BMW CONNECTED DRIVE. KORTE HANDLEIDING: APPLE CARPLAY VOORBEREIDING. 1 WAT BMW APPLE CARPLAY VOORBEREIDING U BIEDT. Voordelen van BMW Apple CarPlay Voorbereiding

Nadere informatie

MELCloud. Mobiele app voor het bedienen van uw warmtepomp. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

MELCloud. Mobiele app voor het bedienen van uw warmtepomp. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx LIVING Environment Systems MELCloud Mobiele app voor het bedienen van uw warmtepomp xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx MELCloud voor PC, tablet of smartphone MELCloud Op afstand toegang krijgen tot uw klimaatsysteem,

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Voordelen van Online Banking: Hoe functioneert Credit Europe Online Banking? Online Banking Snel, zeker, gratis 24 uur per dag beschikbaar

Voordelen van Online Banking: Hoe functioneert Credit Europe Online Banking? Online Banking Snel, zeker, gratis 24 uur per dag beschikbaar Voordelen van Online Banking: Hoe functioneert Credit Europe Online Banking? Makkelijk en snel Op elk gevraagd moment heeft u inzicht in uw bankzaken. Duidelijke instructies maken het gebruik zeer eenvoudig.

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief en verbazingwekkend

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij UES030_brochureA5_06.indd 1 27/10/15 17:41 UES030_brochureA5_06.indd 2 27/10/15 17:41 Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders,

Nadere informatie

Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer

Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer Eerste ingebruikname Nyon all New in design one ebike computer More ground clearance Volg alle stappen van de powerpoint tot het einde Hierna heeft u alle belangrijke stappen doorlopen om zelf de eerste

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE SPORTIEVELING VOOR ELKE GELEGENHEID Wie beweert dat een SUV er ook als zodanig uit moet zien? De nieuwe ŠKODA KAROQ SPORTLINE bewijst dat je sportief voor de dag kunt komen, ongeacht

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Gebruikshandleiding MiApp

Gebruikshandleiding MiApp Gebruikshandleiding MiApp V 2015-10 Gefeliciteerd met uw Moving Intelligence hardware! U kunt nu de diensten gaan gebruiken met de MiApp. Download deze in de App store of in Google Play (Zoek op Moving

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA SCALA

DE NIEUWE ŠKODA SCALA DE NIEUWE ŠKODA SCALA EEN NIEUW TIJDPERK Met de nieuwe SCALA zet ŠKODA zelfverzekerd een grote stap vooruit. De geraffineerde vormgeving creëert een opvallend spel van licht en schaduw, dat tijdloos design

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

secuentry/handleiding Android KeyApp

secuentry/handleiding Android KeyApp Beschrijving De KeyApp van BURG-WÄCHTER biedt een aanvullende optie voor het openen/sluiten van sloten van de serie secuentry. Naast de reeds bekende openingsmedia zoals pincode, vingerprint of passieve

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Korte afstanden zijn goed voor de handel.

Korte afstanden zijn goed voor de handel. Korte afstanden zijn goed voor de handel. Zakelijk parkeren op de luchthaven Dichtbij en comfortabel. parken.dus.com Zakelijk parkeren Parkeren vlak bij de terminal. Wanneer tijd geld is, kan elke minuut

Nadere informatie

Hoe de reiservaring voor onze passagiers verbeteren? En hoe houden we dat binnen een aanvaardbaar budget?

Hoe de reiservaring voor onze passagiers verbeteren? En hoe houden we dat binnen een aanvaardbaar budget? Hoe de reiservaring voor onze passagiers verbeteren? En hoe houden we dat binnen een aanvaardbaar budget? Breng het voertuig online 1. Draadloos internet aan boord 2. Herevalueer de schermen reeds aanwezig

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

GoodMoovs. Elektrische auto s en opladen. Ervaringen delen. Zelf doen / rijden

GoodMoovs. Elektrische auto s en opladen. Ervaringen delen. Zelf doen / rijden Deelnemerstraining GoodMoovs In deze training GoodMoovs Elektrische auto s en opladen Ervaringen delen Zelf doen / rijden GoodMoovs: Stap voor stap naar duurzame mobiliteit 1. Reserveren via smartphone,

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

MEER KRACHT IN JE WIELEN

MEER KRACHT IN JE WIELEN MEER KRACHT IN JE WIELEN Simpelweg mobiel. MADE IN GERMANY 3 2 VERLEG JE GRENZEN. Vandaag de dag is er één ding enorm belangrijk geworden: mobiliteit. Daarom hebben we een transportmiddel nodig dat volledig

Nadere informatie

Compacte ster van connectiviteit: de nieuwe Astra met Opel OnStar en IntelliLink

Compacte ster van connectiviteit: de nieuwe Astra met Opel OnStar en IntelliLink Media Information 21 augustus 2015 Compacte ster van connectiviteit: de nieuwe Astra met Opel OnStar en IntelliLink Uitgebreid: volledig serviceaanbod van Opel OnStar met krachtige wifi-hotspot Innovatief:

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android)

Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) 25-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren Open de app Kiwy op je Android telefoon. Kies voor nieuwe reservering, selecteer een

Nadere informatie

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN.

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. SNEL OP WEG MET DE BMW i3. BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE VERSNELLINGSHENDEL BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP knop.

Nadere informatie

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor de MY GPS Tracker OBD-2. In deze gebruikershandleiding wordt uitgelegd hoe u de tracker kunt activeren, gebruiken en begrijpen. Lees deze

Nadere informatie

WAT VALT ER ONDER DE MITSUBISHI MOBILITEITS-SERVICE?

WAT VALT ER ONDER DE MITSUBISHI MOBILITEITS-SERVICE? MOBILITEITSSERVICE DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. Deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. Dat is het Mitsubishi-label voor alle diensten

Nadere informatie

Mobiele applicatie Volvo On Call Handleiding

Mobiele applicatie Volvo On Call Handleiding Mobiele applicatie Volvo On Call Handleiding Dit document bevat basisinformatie over de voorwaarden, functies en beperkingen van de mobiele applicatie Volvo On Call. Algemene informatie en beveiliging

Nadere informatie

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen 1. Antwoorden op veelgestelde vragen 1.1. Wat is AcceptEmail? AcceptEmail is de opvolger van de papieren acceptgiro. Betalen kan veilig en snel met ideal,,

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Wat is vrijheid waard?

Wat is vrijheid waard? S-Klasse Cabriolet Wat is vrijheid waard? Heel veel. De nieuwe S-Klasse Cabriolet bewijst het. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met een stijl en een luxe die zowel de

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie