DE CONSULTING MARKTPLAATS.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE CONSULTING MARKTPLAATS. www.comatch.com"

Transcriptie

1 DE CONSULTING MARKTPLAATS

2 Wij maken counsulting flexibel COMATCH is een online marktplaats voor het inhuren van onafhankelijke management consultants en vakdeskundigen. Wij vinden de "perfect match" voor uw project - en als iedere minuut telt, zelfs binnen 24 uur. Wij weten waar we het over hebben: Met 15 jaar ervaring bij s werelds top management consultancies weten wij wat een goede consultant in huis moet hebben, wat belangrijk is voor de klant en hoe we een goed team moeten samenstellen. Dr. Christoph Hardt Dr. Jan Schächtele (Oprichters & CEO s) Naast onze kernwoorden kwaliteit en flexibiliteit, staat persoonlijke aandacht centraal bij ons: Alle consultants die zijn geregistreerd bij COMATCH zijn door ons en onze werknemers gescreend door middel van intensief persoonlijk contact, zodat we alleen de allerbeste consultants kunnen aanbieden voor uw project. Want ook al verandert de wereld van consulting - sneller, flexibeler en steeds meer digitaal - uiteindelijk draait het bij business consulting om de mensen - dat zal nooit veranderen.

3 Voordelen voor KLANTEN COMATCH levert onafhankelijke management Toegang tot een breed aanbod van consultants Onze pool van consultants en vakdeskundigen bevat een breed scala aan verschillende competenties en expertises - het juiste profiel dat precies aansluit bij uw project zit er zeker bij. consultants en top vakdeskundigen, ook als team, voor uw belangrijke projecten - snel, transparant en tegen een redelijke prijs. U betaalt tot wel 70% minder dan bij conventionele top management consultancy - een budget besparing die uw ergens anders weer kan inzetten. Gegarandeerd scherp geprijsd Razendsnelle projectlancering is mogelijk Dankzij onze van tevoren gescreende pool van top- consultants kunt u bij COMATCH binnen een week met uw project beginnen ideaal dus wanneer iedere minuut telt. COMATCH brengt alleen commissie in rekening wanneer u de consultant daadwerkelijk heeft ingehuurd het opvragen en bekijken van de profielen van de kandidaten is geheel gratis en zonder risico. Risicovrij kandidaten bekijken Digitaal projectmanagement COMATCH biedt u een uitgebreid aantal IT-tools waarmee zaken als feedback geven en betalingen doen in een handomdraai zijn geregeld het inhuren van consultants was nog nooit zo eenvoudig.

4 Vakdeskundigen en Management consultants Voordat een kandidaat wordt opgenomen in het COMATCH platform bekijken wij eerst de "harde feiten" met een uitgebreide c.v. check "soft skills" tijdens een persoonlijk gesprek met onze ervaren werknemers Management consultants 48 % gemiddeld 10 jaar ervaring in het desbetreffende vakgebied uitgebreide expertise in automotive en engineering, financiële dienstverlening, energie & grondstoffen, high-tech & IT en consumentengoederen & detailhandel eerdere werkgevers: Royal Dutch Shell, Philips, Unilever etc. Vakdeskundigen 28 % Met name de markt van freelance consultants is nog steeds behoorlijk ondoorzichtig. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, wordt slechts 50 tot 60 procent van alle aanvragen daadwerkelijk opgenomen als consultant op het COMATCH platform. DR. JAN SCHÄCHTELE IN MARKT & MITTELSTAND tenminste 2 jaar ervaring bij één van de topconsultancies eerdere werkgevers: McKinsey & Company, Capgemini, Accenture, BCG, Roland Berger, Bain & Company etc. Financieel experts 24 % experts op gebied van investment banking, private equity en auditing eerdere werkgevers: Allianz Global Investors, Goldman Sachs Group, BlackRock, PWC etc.

5 De juiste consultant voor ieder project Tim expertise in Supply Chain Management, S&OP, Inventory Management en Verandermanagement vaktechnische ervaring opgedaan in Pharma, Chemie, Biotechnologie, Discrete Manufacturing 9 jaar werkzaam bij Deloitte Consulting freelance projecten voor UPS Healthcare, Pfizer/Hospira, Astellas en Philips MSc (Open Universiteit Heerlen), Lean Six Sigma Black Belt (ICBB) Götz expertise in marketing, marktstrategie en productontwikkeling vaktechnische ervaring opgedaan in de medische technologie en de farmaceutische industrie 9 jaar Novartis Pharma (vroeger bekend als Sandoz Pharmaceuticals), 5 jaar St. Jude Medical, 3 jaar Edwards Lifesciences Germany, 2 jaar Sanofi-Aventis, 8 jaar Roche Pharma Doctor in de Biologie (Universität Bielefeld) en MBA (IMD Lausanne) Andreas expertise in Risicomanagement en Regulatory Strategy vaktechnische ervaring opgedaan in het bankwezen en de financiële dienstverlening, verzekeringen en de gezondheidszorg 3 jaar Boston Consulting Group, 5 jaar Credit Suisse Ph. D. in de Theoretische Natuurkunde (Rutgers University) Nadège expertise in marktstrategie, marketing en sales (met de focus op B2B) vaktechnische ervaring opgedaan in de glas- en de auto-industrie, chemie, medische technologie 3 jaar Roland Berger Strategy Consultants, 8 jaar tesa gecertificeerd bedrijfscoach Business School graduate (Université de Dijon) en MBA (Université de Toulouse)? Welke consultant zoekt u?

6 De snelle manier voor het vinden van de juiste consultant 1 Projectomschrijving Start met uw project met het online invullen van de projectomschrijving op het COMATCH platform, of neem telefonisch contact met ons op. Uw COMATCH Account Manager helpt u dan met het opstellen van uw projectomschrijving - binnen 20 minuten is dit afgerond. De voorselectie van de kandidaten was grondig gedaan, dus de consultants die uiteindelijk aan mij werden voorgesteld voldeden ook echt aan het profiel waarnaar ik op zoek was. Ik zal dan ook zeker gebruik maken van dit platform voor mijn volgende project. Veel beter dan de andere marktplaatsen en platforms die ik ken. Ga zo door! 3 Sluiten van het contract Wij stellen u twee tot drie geschikte consultants voor die aansluiten bij uw project - indien nodig - binnen 24 uur. Voordat u besluit met welke van deze kandidaten in zee gaat, heeft u de gelegenheid met elk van deze kandidaten van gedachten te wisselen, tijdens een telefonisch gesprek of een persoonlijke ontmoeting. Wij stellen de overeenkomst tussen u en de consultant op, u hoeft deze alleen nog maar online te bevestigen. Klaar is Kees! 2 Comatching Bernd Hellermann, Managing Director of G+J Parenting Media GmbH De kwaliteit van het geleverde werk was erg hoog, Na overleg waarin u uw wensen uiteen heeft gezet, gaat de consultant of het team van consultants aan de slag met uw project. De administratieve afhandeling blijft voor u tot een minimum beperkt: 10 minuten per maand van uw tijd om het online tijdformulier goed te keuren en het geven van een tussentijdse beoordeling. 4 Projectuitvoering de consultant speelde van het begin af aan een sleutelrol in het project. COMATCH biedt een innovatieve manier voor het vinden personele en inhoudelijke ondersteuning op projectbasis. 5 Feedback & Betaling Wij sturen u een rekening op basis van de door u goedgekeurde gewerkte uren van de consultant. Na afronding van het project vragen wij u uw feedback te geven over de individuele consultant en over de service van COMATCH. Op deze manier krijgt de consultant de kans zijn reputatie opbouwen en kunnen wij de service Marco Rothberg, FIPROX AG Executive van COMATCH verbeteren.

7 Voorbeelden van projecten en toepassingen Finance & Controlling Implementatie van een KPI-systeem op het gebied van fabricagetechnologie statistische valideringsmetricssysteem in detailhandel Commercieel Due Diligence Project in mechanical engineering De meerwaarde van een consultant reikt veel verder dan de technische expertise alleen. Consultants kunnen bijvoorbeeld ook worden ingeschakeld voor een onafhankelijke mening in een vastgelopen discussie, om ideeën vanaf de werkvloer te verzamelen, te evalueren en geschikt te maken voor implementatie binnen de organisatie. Daarnaast kan een consultant worden ingeschakeld als de brenger van slecht nieuws, als een soort zondebok, voor het nemen van die ene onpopulaire, maar zo noodzakelijke, beslissing, of gewoon als als een tijdelijk extra paar handen binnen de organisatie. Dr. Christoph Hardt in Manager Magazin Marketing & Sales Digitalisering - transformatie van een financiële dienst Productontwikkeling / productlancering voor de tabaksindustrie Overkoepelende coördinatie van Cultuuromslag Programma s Ontwikkeling en implementatie van "Consultative Sales Training" voor chemiebedrijven Strategie Optimalisatie van de productie in de chemische industrie Ontwerpconcept voor windmolenparken Ontwikkeling van een markt- en technologiestrategie voor Driver Assistance Systems Andere activiteiten, marktanalyse en organisatie & IT

8 in de pers Het online platform COMATCH treedt op als bemiddelaar voor consultants die hebben gewerkt voor de top management consultancies. Uitgeroepen tot "start-up van de week" in de WIWO van juli 2015 Nieuwe tools, nieuwe mogelijkheden: Digitalisering zet de wereld van consulting op zijn kop. Niet te stuiten. Het COMATCH platform, dat maart 2015 werd gelanceerd, wil de brug slaan tussen project en consultant. De oprichters kennen wereld van consulting als geen ander: Met twee voormalig McKinsey consultants aan het roer stevent COMATCH af op de toekomst van consulting. Na het succes in Duitsland, hebben de oprichters van COMATCH hun zinnen gezet op internationale uitbreiding, met buurland Nederland als eerste doelwit. COMATCH onderscheidt zich met zijn scherpe prijzen (tot 70% goedkoper) en flexibiliteit. "Wij kunnen een project snel laten starten." Binnen een week - dat is een harde toezegging. COMATCH bemiddelt freelance consultants, vakdeskundigen en teams razendsnel en tegen een aantrekkelijk tarief. Nog nooit was de markt zo duidelijk en transparant. Een nieuw en baanbrekend acquisitiekanaal voor de serieuze freelancer. COMATCH werkt als een marktplaats. Omdat er drie verschillende kandidaten worden voorgesteld aan de klant, ontstaat er een aanbestedingsproces waarin geïnteresseerde consultants met elkaar concurreren om het scherpste dagtarief.

9 Dr. Christoph Hardt CO-FOUNDER & CEO Dr. Jan Schächtele CO-FOUNDER & CEO Dirk Schuran Director Client Accounts COMATCH GmbH Hullenbergweg BV Amsterdam +31 (0) Sergey Punzhin Business Development Manager Benelux

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal Interim Management 2 Jaarverslag 2015 Van de Groep & Olsthoorn 3 Interim Management Bij veel van onze opdrachtgevers in de techniek & industrie staan veranderingen op het programma: een efficiëntere bedrijfsvoering,

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Nationaal en Internationaal

Nationaal en Internationaal Interim Management 2 Jaarverslag 2015 Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van de Groep & Olsthoorn 3 Interim Management Bij veel van onze opdrachtgevers in de industrie en techniek

Nadere informatie

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in!

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! info Nspyre Externe Inhuur Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl/freelance externeinhuur@nspyre.nl Nspyre Nspyre

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

profiel bezoekers database gegevens ,12% januari 2016 januari Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers

profiel bezoekers database gegevens ,12% januari 2016 januari Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers bezoekers januari profiel 89.507 281.011 +1,12% Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers Nieuwe Jobat Express Subscribers januari CV database gegevens 307.611 169.663 5.450 aantal cv s aantal publieke

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

De toekomst van consultancy

De toekomst van consultancy De toekomst van consultancy Course Assignment Management Consulting 5 oktober 2013 Teska Koch 2518936 Teska.koch@hotmail.com Word count: 1.510 Een kijkje in de glazen bol: Wat is de toekomst van consultancy?

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Finding the optimal solution is An our open standard mind comes standard... Burdock is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

PROGRAMMAMANAGER M&A. Consulting Exit #VACATURE

PROGRAMMAMANAGER M&A. Consulting Exit #VACATURE #VACATURE Consulting Exit PROGRAMMAMANAGER M&A De Programmamanager M&A van bouwconcern VolkerWessels leidt de M&A-activiteiten en werkt aan grote strategische programma s. Hij/zij leert de business door

Nadere informatie

Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers

Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers Factsheet 26-2-2018 - Patricia Honcoop Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers De flexibilisering van de arbeidsmarkt zet onverminderd

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012

IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012 IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012 Welkom Hoe Voorstel ronde Thema s Afsluiting Waarom deze sessies? Kennisdeling versterken tussen IT United leden (Een van de voordelen van lidmaatschap)

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

Excellente Bedrijfsvoering met Lean Six Sigma

Excellente Bedrijfsvoering met Lean Six Sigma Excellente Bedrijfsvoering met Lean Six Sigma HiP Consulting Carla Bastiaansen Amsterdam, 15 juli 2009 1 Agenda Lean Six Sigma verhoogt de snelheid en kwaliteit en verlaagt de verspilling en kosten HiP

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY De zorgsector is sterk in beweging, zowel in Nederland als internationaal. Privatisering, marktwerking en veranderende (internationale) wetgeving spelen daarbij een belangrijke rol.

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

Strategisch Vendor Management

Strategisch Vendor Management Strategisch Vendor Management Visie op Strategisch Vendor Management en wat betekent het voor uw organisatie? Door: YouzQ B.V. Introductie Het aansturen van meerdere leveranciers door 1 partij verdeeld

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING COMBINEER MANAGEMENT- KENNIS MET PRAKTISCHE MANAGEMENTVAARDIGHEDEN Deze Master in het Management

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

Johan Deschuyffeleer

Johan Deschuyffeleer Johan Deschuyffeleer The House of Value, 2016 heden Oprichter en Managing Director Hewlett Packard, 2002-2016 2012 2016 Senior VP, General Manager Global Technology Services Consulting 2010 2012 Senior

Nadere informatie

Jaarverslag Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2017

Jaarverslag Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2017 Jaarverslag 2017 2 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2017 Met tevredenheid kijk ik terug op het jaar 2017. Net als alle 38 voorgaande jaren schreven wij zwarte cijfers. Ik ben ervan overtuigd dat

Nadere informatie

Pagina 1. Presentatie CIC. Bedrijfsprofiel. By: Team CIC

Pagina 1. Presentatie CIC. Bedrijfsprofiel. By: Team CIC Pagina 1 Presentatie CIC Bedrijfsprofiel By: Team CIC 2017 Introductie CIC Historie bedrijf Pagina 2 Gestart in 1989 Focus op ICT markten met een internationale scope 1997, fundament CIC wordt gebouwd

Nadere informatie

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL DE VOORHOEDE VAN DIGITAL Betalingen vormen het hart van e-commerce. Maar de digitalisering heeft voor banken veel meer potentie dan alleen betalingen. Daarom investeert ABN AMRO in de ontwikkeling van

Nadere informatie

Service Boulevard Ontwikkelen met de wereldtop

Service Boulevard Ontwikkelen met de wereldtop Service Boulevard Ontwikkelen met de wereldtop Brightlands Chemelot Campus 13/10/14 Hugo Delissen Chemisch technoloog 14 jaar Productie engineer, Product ontwikkeling, Operations manager 1990-2004 Philips

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

DPD Nederland. Best, maart 2018

DPD Nederland. Best, maart 2018 DPD Nederland Best, maart 2018 Onderdeel van DPDgroup Kerncijfers 2017 Bezorgde pakketten per dag (miljoen) DPDgroup heeft het grootste deferred wegnetwerk in Europa, marktaandeel: 4,8 20% Depots en hubs

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT #VACATURE Digital HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Inkoopmanagement & Procurement De Post HBO opleiding Inkoopmanagement & Procurement duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in Utrecht.

Nadere informatie

WERKEN MET FREELANCERS IN JOUW ORGANISATIE?

WERKEN MET FREELANCERS IN JOUW ORGANISATIE? WERKEN MET FREELANCERS IN JOUW ORGANISATIE? Freelancen, interimmen, contracting zijn allemaal verschillende benamingen voor een zeer sterk groeiend verschijnsel in de economie. Steeds meer industrieën

Nadere informatie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie

BROCHURE Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie BROCHURE 2017 Detacheren Uitzenden Payroll Contractbeheer ZZP ers Werving & Selectie 2 UW PERSONEEL GOED GEREGELD! ANDERS Mediair ondersteunt woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbedrijven bij het tijdelijk

Nadere informatie

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing?

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? Management summary Voor een optimale productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf, is het belangrijk

Nadere informatie

Verbeteren van processen in industriële organisaties

Verbeteren van processen in industriële organisaties Verbeteren van processen in industriële organisaties met Lean Six Sigma Black Belt voor de Industrie Praktische opleiding van The Lean Six Sigma Company Wat doet een Black Belt voor de Industrie? Een goed

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Contentstrategie & Inbound Marketing De Post HBO opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten

Nadere informatie

Wie is & Robin? Robin maakt deel uit van de grootste IT-groep van België.

Wie is & Robin? Robin maakt deel uit van de grootste IT-groep van België. Welkom! Wie is & Robin? & Robin maakt deel uit van de grootste IT-groep van België. 480 miljoen geconsolideerde omzet, 350 dochterbedrijven, 4000 werknemers, discrete eigenaars: Jef de Wit & Dirk Deroost.

Nadere informatie

STRATAEGOS CONSULTING

STRATAEGOS CONSULTING STRATAEGOS CONSULTING EXECUTIE CONSULTING STRATAEGOS.COM WELKOM EXECUTIE CONSULTING WELKOM BIJ STRATAEGOS CONSULTING Strataegos Consulting is een strategie consultancy met speciale focus op strategie executie.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk De organisatie Philips Enabling Technologies Group levert diensten op het gebied van high-end productietechnologie, product-

Nadere informatie

ASSOCIATE DIRECTOR STRATEGIC PARTNERSHIPS

ASSOCIATE DIRECTOR STRATEGIC PARTNERSHIPS #VACATURE ASSOCIATE DIRECTOR STRATEGIC PARTNERSHIPS De Associate Director Strategic Partnerships krijgt de vrijheid en ruimte om high-impact partnerships op te zetten. Dit is een kans om de digitalisering

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Lean- & Proces Management De cursus Lean & Process Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

StepStone in cijfers Januari 2016

StepStone in cijfers Januari 2016 StepStone in cijfers Januari 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.683.229 Aantal bezoeken 1.203.462 Unieke bezoekers 699.806 Aantal jobs 4755

Nadere informatie

Christien Woltjer Online Business Manager

Christien Woltjer Online Business Manager Samen naar de top Christien Woltjer Online Business Manager Inhoud Wat is een Online Business Manager? Wanneer ben jij toe aan een Online Business Manager? Welk voordeel heb jij van een Online Business

Nadere informatie

KALENDER 2014 HOLLAND INNOVATIVE ACADEMY

KALENDER 2014 HOLLAND INNOVATIVE ACADEMY ACADEMY KALENDER 2014 HOLLAND INNOVATIVE ACADEMY 2014 Nieuw in 2014: RF6: Software Reliability Yellow Belt Design for Six Sigma Advanced Statistics Course ACADEMY 2014 is toonaangevend wanneer het gaat

Nadere informatie

Jaarverslag Executive Search. Interim Management. Techniek & Industrie. Nationaal & Internationaal

Jaarverslag Executive Search. Interim Management. Techniek & Industrie. Nationaal & Internationaal Jaarverslag 2016 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2016 Van de Groep & Olsthoorn heeft 2016 net als voorgaande jaren positief afgesloten. We vulden afgelopen jaar weer talloze management- en directieposities

Nadere informatie

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Uw partner in personeel PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Personnel Search is een Werving & Selectie - Interim bureau opgericht in 2002 binnen de diciplines senior Finance & ICT. Door onze zeer

Nadere informatie

FREELANCE MARKT INDEX

FREELANCE MARKT INDEX FREELANCE MARKT INDEX PROGNOSE: KWARTAAL 2 VAN 2018 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 OVER DE FREELANCE MARKT INDEX 3 FREELANCE MARKT INDEX 4 ONDERZOEKSRESULTATEN ENQUÊTE 7 INTERPRETATIE 8 OVER FREELANCE.NL

Nadere informatie

LEAN FACILITATOR #VACATURE

LEAN FACILITATOR #VACATURE #VACATURE LEAN FACILITATOR Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, gas, elektro en telecom. Daarmee voorziet

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Continuous effort is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Continuous effort is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Continuous effort is our standard Burdock lost kennis- en capaciteitsvraagstukken op bij opdrachtgevers in de civiele techniek, infrastructuur,

Nadere informatie

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY WHERE SUCCESS MEETS QUALITY EXECUTIVE SEARCH INTERIM SOLUTIONS WIJ ZIJN PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search, Interim Solutions en complexe management en engineering functies voor

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Verandermanagement & Leadership De Post HBO opleiding Verandermanagement & leadership duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in Utrecht.

Nadere informatie

StepStone in cijfers Oktober 2016

StepStone in cijfers Oktober 2016 StepStone in cijfers Oktober 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.111.890 Aantal bezoeken 456.173 Unieke bezoekers 326.412 Aantal vacatures 1092

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Controlling & Accounting De cursus Controlling & Accounting duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Industrie. Ons industrieteam is actief in volgende sectoren: Ze zijn in te schakelen voor volgende industrie le projecten:

Industrie. Ons industrieteam is actief in volgende sectoren: Ze zijn in te schakelen voor volgende industrie le projecten: Industrie tec Nederland is een onafhankelijk consultancy en projectbureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, maritiem & offshore. tec Nederland heeft een ruime

Nadere informatie

In samenwerking met. White paper. grafieken. interim index 8. vakmanschap is niet genoeg. Your business technologists.

In samenwerking met. White paper. grafieken. interim index 8. vakmanschap is niet genoeg. Your business technologists. In samenwerking met White paper I grafieken interim index 8 vakmanschap is niet genoeg Your business technologists. Powering progress Contents Voorwoord 3 Onderzoeksresultaten 4 Extra bevindingen 8 Op

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV. 17 februari 2017 Rev.: 1.1. Page 1 of 5

DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV. 17 februari 2017 Rev.: 1.1. Page 1 of 5 DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV Page 1 of 5 DIMAEN BV "Connected Engineering" is onze samenvatting van het verbinden van disciplines, kennis en ervaring. Onze missie is: uitdagingen efficiënt omzetten in

Nadere informatie

Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor

Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor INTRODUCTIE Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor U hebt een mooi bedrijf opgebouwd. Maar er komt een moment dat u de teugels uit handen wilt

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

How to use data to win with online recruitment marketing

How to use data to win with online recruitment marketing How to use data to win with online recruitment marketing Bron : website Conclusion and not violate the law Korte introductie over ons Laura Brouwer (Conclusion) Senior Advisor Employer Branding René Bolier

Nadere informatie

Vosteq is adviespartner bij initiatief Netzwerk Grenzenloses Effizientes Produzieren (Netzwerk GEP)

Vosteq is adviespartner bij initiatief Netzwerk Grenzenloses Effizientes Produzieren (Netzwerk GEP) Vosteq is adviespartner bij initiatief Netzwerk Grenzenloses Effizientes Produzieren (Netzwerk GEP) Achtergrondinformatie EEN SPRONG VOORUIT IN MANUFACTURING Drie initiatiefnemers Netzwerk GEP Netzwerk

Nadere informatie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie Megatrend Megatrend Ontwikkeling Effect Praktijk Technology (digitalisering) Interne processen anders organiseren Andere manier van produceren, verkopen en distributie Technologie (mondiaal/globalisering)

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Introducing strategy

Hoofdstuk 1: Introducing strategy Hoofdstuk 1: Introducing strategy Wat is strategie? Definitie Porter: Concurrentiestrategie = verzameling van verschillende activiteiten kiezen om een unieke waardemix te brengen. Onderscheid tussen operationele

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Op zoek naar een disruptive innovation

Op zoek naar een disruptive innovation Op zoek naar een disruptive innovation Rob Cuypers Global marketing manager SKF Maintenance Products (MaPro) AIMP Congres Marketing in a disruptive world 11 maart 2014, High Tech Campus Eindhoven SKF -

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni Juni 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.903.525 Bezoeken 1.120.083 Unieke bezoekers 630.911 Jobs online 7285 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer gemotiveerde

Nadere informatie

Hotsheet juni

Hotsheet juni Hotsheet juni 2014 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,012,616 Aantal bezoeken 381,867 Unieke bezoekers 258,591 Aantal vacatures 1051 Mei in een notendop

Nadere informatie

Programmamanager Customer Service

Programmamanager Customer Service #VACATURE ANALYTICS E-COMMERCE CONSULTING EXIT Programmamanager Customer Service Via persoonlijke customer journeys vinden dagelijks miljoenen klanten exact wat zij zoeken op bol.com. En hebben zij een

Nadere informatie

Systemat Expert, uw partner in de realisatie van IT delegatiediensten.

Systemat Expert, uw partner in de realisatie van IT delegatiediensten. Systemat Expert, uw partner in de realisatie van IT delegatiediensten. MISSION STATEMENT Systemat Expert wenst haar klanten bij te staan in de realisatie van hun diverse IT projecten door hun te voorzien

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008 Jongeren ten opzichte van hun eerste job Samenvatting 15-09-2008 van de resultaten a Market Probe division Doelstelling van het onderzoek 2 3 Kennis over de jongeren ten aanzien van het einde van hun studies

Nadere informatie

SUPPLY CHAIN & PROCUREMENT Project Sourcing Contracting Direct Search Retained Search. Direct Search. Visie. Talent. Contracting Project Sourcing

SUPPLY CHAIN & PROCUREMENT Project Sourcing Contracting Direct Search Retained Search. Direct Search. Visie. Talent. Contracting Project Sourcing Visie Direct Search Talent Netwerk Contracting Project Sourcing Kwaliteit People SUPPLY CHAIN & PROCUREMENT Project Sourcing Contracting Direct Search Retained Search VISIE ONZE Een aanbevolen dienstverlener

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Inkoopmanagement & Procurement De cursus Inkoopmanagement & Procurement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Waarom kiezen voor een job via Lab Support? Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. knowledge comes is our standard...

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. knowledge comes is our standard... Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Delivering An expert open mind knowledge comes is our standard... Burdock biedt project management, recruitment en consultancy in

Nadere informatie

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf

Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf it s in our nature Tijdig inspelen op dynamische veranderingen en op technologische ontwikkelingen in de markt maakt uw bedrijf tot een succesvolle onderneming. Ambitieus, deskundig en betrokken personeel

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, regenwater, gas, elektro en telecom. Daarmee

Nadere informatie

The Independence Company. Propositie TIC Professionals

The Independence Company. Propositie TIC Professionals The Independence Company Propositie TIC Professionals Inhoudsopgave Pagina Wat doen wij? 2 Wat levert het jou op? 3 Ons aanbod 4 Als er een opdracht is 5 Waar staan we voor? 6 Wie zijn wij? 7 Voor wie

Nadere informatie