Maandnieuws OBS De Klimtoren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandnieuws OBS De Klimtoren"

Transcriptie

1 Maandnieuws OBS De Klimtoren Sport en Cultuurweek 15 t/m 19 augustus 2016 Een week lang plezier in en om de sporthal in Zuidwolde. De sport en cutuurweek wordt georganiseerd voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die om verschillende redenen niet op vakantie gaan. Bv. door minder financiële mogelijkheden, ziekte van familieleden of andere omstandigheden. De organisatie is in handen van de Sportfunctionarissen en jongerenwerkers uit De Wolden, Hoogeveen en Westerveld. De organisatie wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Zij zetten zich in om de kinderen een week lang overdag onbezorgd te laten genieten. Deelnemen aan de Sport en Cultuurweek is gratis!!!! Aanmelden kan tot 1 mei 2016 bij: Yvonne Hooijer, Welzijn De Wolden tel.: mail: Yvonnehooijer@welzijndewolden.nl 4 mei viering Even als andere jaren is er in Zuidwolde de 4 mei viering. De kranslegging gebeurt net als vorig jaar door twee leerlingen van twee plaatselijke scholen. Dit vindt plaats bij toerbeurt. Dit jaar zijn daarvoor De Klimtoren en Het Veldboeket (Veeningen ) uitgenodigd. Niettemin zijn de kinderen van de andere scholen ook van harte welkom. U dient dan om uur op het kerkplein van de Hervormde kerk aanwezig te zijn. Na het optreden van een zangkoor begint de stille tocht naar het gemeentehuis. Namens onze school leggen Joshua Wiegman en Jasmijn van Engelenhoven de krans. Schooljaar Nummer 9 26 april 2016 Belangrijke informatie In verband met de Feestweek van Drogteropslagen zijn de leerlingen 3 juni vrij i.p.v. 24 juni. Wandelvierdaagse We willen ons als school meer zichtbaar maken, ook in Dedemsvaart. Hopelijk wekt dit ook de belangstelling bij evt. nieuwe ouders. Vandaar dat we dit jaar mee willen doen met de wandelvierdaagse in Dedemsvaart. Deze vindt plaats van 23 t/m 27 mei. Helaas voor groep 6 t/m 8 valt dit in de week van schoolkamp. De wandelvierdaagse in Kerkenveld/Alteveer is dit jaar van 20 t/m 24 juni. Mochten kinderen hieraan mee willen doen kan dit ook altijd. Opgave hiervoor kan ook via school. In Zuidwolde is de wandelvierdaagse op juni. Na de meivakantie kunnen de kinderen zich hiervoor opgeven d.m.v. een opgaveformulier. Entreetoets groep 7 De leerlingen van groep 7 starten na de meivakantie met de entreetoets van Cito. Deze toets is bedoeld om te kijken wat kinderen goed beheersen, waar nog verbeterpunten liggen en waar in groep 8 nog extra aandacht aan besteed moet worden. De periode van toetsen duurt ongeveer 3 weken. Het is wel belangrijk dat de leerlingen uitgerust aan de toetsen beginnen. De leerlingen hebben een informatiefolder meegekregen naar huis.

2 Pagina 2 Bijdrage van de directie Maandnieuws Eerste stappen nieuwe directeur Jeannet Roos Op 11 april maakten de leerlingen, het team en ouders kennis met onze nieuwe directeur. Een fijne eerste stap. Tot aan de zomervakantie is ze betrokken bij de plannen voor het komende schooljaar, zodat ze zich al eigenaar kan voelen van de schoolontwikkelingen waar ze straks richting aan gaat geven. Feestelijke ouderavond De herinneringen zitten nog vers in het geheugen Het was weer een topavond! Nogmaals een woord van hulde voor de inzet van onze leerlingen, de leerkrachten en iedereen die ons heeft geholpen! Schoolontwikkeling Afgelopen week was de cito eindtoets. Onze achtste groepers hebben hun beste beentje voorgezet. Het resultaat speelt geen rol meer bij de schoolkeuze, maar de scores zijn wel van belang bij het meten van de kwaliteit van ons onderwijs door de inspectie. We zijn vol vertrouwen. In een volgende nieuwsbrief hoop ik u te kunnen informeren. We zijn begonnen met het inventariseren van de ontwikkelpunten die we het komend schooljaar willen aanpakken. In ieder geval zullen we verder werken aan eigenaarschap. Na de meivakantie gaan we ook aan de slag met het opstellen van het formatieplan voor In het maandnieuws van mei kan ik wellicht al een tipje oplichten. De tevredenheidspeiling van Scholen met Succes is door veel ouders en alle leerlingen en leerkrachten ingevuld. De reacties worden op dit moment uitgewerkt. Zodra de uitslag bekend is, zal ik u informeren. IKC en peutereducatie. De werkgroep van onze school heeft een enquête opgesteld en deze verspreid onder ouders van kinderen onder de vier jaar uit de omgeving. We verkennen de belangstelling voor peutereducatie: opvang en voorschools onderwijs voor kinderen vanaf 3 jaar. We hebben ervoor gekozen om de omgeving wat te vergroten en ook nabijgelegen plaatsen te vertellen over onze voornemens. Daarbij vertellen we ook over onze deelname aan het traject excellente scholen Drenthe. Een duurzame aanwas van leerlingen is ook van belang m.b.t. een duurzaam voortbestaan van De Klimtoren. (Wellicht kent u in een grotere omgeving mensen met jonge kinderen.. Ik wil u vragen dit aan ons door te geven.) Peutertijd Op 20 mei is de eerste peutertijd : Kinderen vanaf 2,5/3 jaar kunnen een dagdeel meedoen op school. Meivakantie Woensdag 27 april begint de meivakantie. Ik wens u namens het team fijne dagen. Namens het team, Joop Hakze

3 Schooljaar Pagina 3 Weetjes Actief na schooltijd.nl Let op: de nieuwe activiteiten staan op de site! Geef je snel op! Heb je vragen of ideeën voor activiteiten? Dan kun je terecht bij: Brede school team De Wolden T: E: info@actiefnaschooltijd.nl Kindergemeenteraad: colorrun obs De Wezeboom op vrijdag 1 juli voor groep 7-8 Vanwege onvoldoende aanmeldingen gaat het schoolvoetbaltoernooi op 27 april niet door. Alle leerlingen van groep 7 en 8 zijn geslaagd voor het verkeersexamen! Vakantieregeling schooljaar Herfstvakantie 17 oktober t/m 21 oktober 2016 Kerstvakantie 26 december 2016 t/m 6 januari 2017 Voorjaarsvakantie 20 februari t/m 24 februari 2017 Goede vrijdag + Pasen 14 april t/m 17 april 2017 Koningsdag in meivakantie Meivakantie 24 april t/m 28 april 2017 Bevrijdingsdag 5 mei 2017 Hemelvaart 25 mei t/m 26 mei 2017 Pinksteren 5 juni 2017 Zomervakantie 24 juli t/m 1 september 2017 Wolderwijsdag 1 november 2016 (studiedag leerkrachten, leerlingen vrij) Peutertijd Op vrijdag 20 mei en maandag 20 juni van uur kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar een ochtend op school komen om alvast sfeer te proeven. Dit vindt plaats in het lokaal van groep Gym na de meivakantie Na de meivakantie krijgen alle kinderen gym achter het dorpshuis in Drogteropslagen. Graag de kinderen hiervoor gepast kleding meegeven (makkelijk zittende kleding voor die dag bv. en geschikte schoenen). Let op: de kinderen van groep 1-2 kunnen om uur opgehaald worden (was iets later i.v.m. vervoer terug van de gymzaal). DVD feestelijke ouderavond Als u heeft aangegeven de DVD van de feestelijke ouderavond te willen ontvangen, kunt u het geld hiervoor à 5 euro (indien dit nog niet gedaan is) aan uw kind(eren) meegeven naar school, in een gesloten envelop.

4 Voor alle kinderen volop ruimte om te klimmen Activiteitenkalender 27 april t/m 6 mei Meivakantie 29 april Juf Natasja jarig (9 mei viering op school) 7 mei Oud papier actie. Ophaaldienst: Fam. Hoekman en Fam. Hartman (leider: Margreet Wolf) 13 mei Luizencontrole 14 mei Meester Frank jarig 16 mei 2e Pinksterdag: vrije dag 17 mei Schrijver Reggie Naus op school: groep mei Drents museum Maya s voor bovenbouw 23 t/m 27 mei Wandelvierdaagse Dedemsvaart 24 mei GMR vergadering mei Schoolkamp Ameland groep mei Juf Betty jarig 31 mei MR vergadering op De Klimtoren 1-5 juni Feestweek Drogteropslagen juni Wandelvierdaagse Zuidwolde 3 juni Studiedag leerkrachten; leerlingen vrij 4 juni Oud papier actie. Ophaaldienst: Fam. H. Wolf en Fam. Pullen (leider: Reina Huzen) 6 juni Schoolreis groep 1 t/m 5 naar Dolfinarium 7 juni Sportdag groep 5 t/m 8 (1 t/m 4 vrij) Juf Anja jarig 10 juni Noord Nederlands Orkest: groep juni Juf Anja en juf Ineke vieren hun verjaardag 19 juni Vaderdag 20 t/m 24 juni Wandelvierdaagse Kerkenveld/Alteveer 23 juni Juf Ineke jarig 28 juni MR vergadering op De Bosrand (reservedatum) 29 juni Kennismakingsdag leerlingen gr.8 VO Hoogeveen 2 juli Oud papier actie. Ophaaldienst: Fam. G. Wolf en Fam. G. Huzen (Leider: Ria Hoekman) 4-5 juli Contactdagen 8 juli Rapporten leerlingen mee naar huis 8-9 juli Dorpsfeest Linde juli Schoonmaakdagen op school 13 juli Afscheidsdag groep 8 Kijk op onze site voor de volledige kalender.

5 Even voorstellen. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Mijn naam is Lisette Rinkema en ik ben sinds kort als schoolmaatschappelijk werker aan de Klimtoren verbonden. Als schoolmaatschappelijk werk ben ik werkzaam vanuit Welzijn de Wolden en we zijn verbonden aan het Centrum voor Jeugd en gezin (CJG). Hieronder zal ik kort uitleggen wat het schoolmaatschappelijk werk nou eigenlijk inhoudt. Het schoolmaatschappelijk werk is er voor opvoeders, leerkrachten en intern begeleiders, maar ook voor de kinderen. U kunt bij mij terecht wanneer u vragen heeft, vastloopt met bepaalde zaken waar u hulp bij kunt gebruiken, voor informatie en/of advies of wanneer u gewoon nieuwsgierig bent en kennis wilt maken. Er kunnen allerlei vragen worden voorgelegd, van groot tot klein. Bij vragen met betrekking tot de opvoeding, maar ook vragen rondom werk, financiën, en relaties kunnen worden gesteld. U bent ook welkom als u niet zeker weet of u bij mij aan het juiste adres bent. Samen kunnen we kijken of ik kan helpen en anders zorgen we ervoor dat u op de juiste plek terecht komt. Ik zal enkele voorbeelden geven waarmee u onder andere naar het schoolmaatschappelijk werk kunt; Hoe beloon ik het gedrag van mijn kind op een goede manier? Mijn kind is vaak druk en dwars. Hoe kan ik daar mee omgaan? Hoe vergroot ik het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van mijn kind? De opvoeding valt mij zwaar. Kan ik als ouder een training of opvoedcursus volgen? Mijn kind wordt gepest. Wat kan ik als ouder daar aan doen? De bezoekregeling loopt niet goed. Bij wie kan ik terecht voor advies? Wat vertel ik de kinderen over verlies en sterven? Het schoolmaatschappelijk werk heeft een onafhankelijke positie in de school. De schoolmaatschappelijk werker hanteert een beroepsgeheim en geeft geen gegevens aan derden, tenzij ouders daarom vragen of toestemming geven. Tot zover het schoolmaatschappelijk werk in een notendop en ik hoop hiermee dat u een duidelijk(er) beeld heeft gekregen van wat het schoolmaatschappelijk werk inhoudt. Vanaf 20 mei start ik om de week met een inloop (in de even weken). Ik ben dan van u op school. Daarnaast kunt u ook via onderstaande gegevens contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Mocht u vragen hebben, hulp, tips en/of adviezen willen of u bent nieuwsgierig wie ik ben, dan bent u van harte welkom! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lisette Rinkema School Maatschappelijk Werker Werkdagen: di / wo/ do-ochtend / vr T / E LisetteRinkema@welzijndewolden.nl W Even de data op een rijtje waarop Lisette op school komt: 20 mei 10 juni 24 juni 8 juli Tijdstip: uur

Maandnieuws OBS De Klimtoren

Maandnieuws OBS De Klimtoren Maandnieuws OBS De Klimtoren Bijdrage van de directie April 2017 The Daily Mile Woensdag 5 april a.s. om 8:45 uur vindt de officiële aftrap van The Daily Mile in Gemeente De Wolden plaats op het schoolplein

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018

Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018 Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666

Nadere informatie

Prinselijke Nieuwsflits De nieuwsbrief van de Prins Johan Frisoschool Koekange

Prinselijke Nieuwsflits De nieuwsbrief van de Prins Johan Frisoschool Koekange Prinselijke Nieuwsflits De nieuwsbrief van de Prins Johan Frisoschool Koekange Bijbelverhalen Week 24 t/m 26: Vreugde en verdriet Inhoud: Over verdriet en vreugde, geluk en ongeluk. Over dat wat je gelukkig

Nadere informatie

augustus 2019 Ruimte voor ieder kind om te klimmen ma di wo do vr za zo 4 week 31 Zomervakantie Zomervakantie Geertje jarig Oud papier week 32

augustus 2019 Ruimte voor ieder kind om te klimmen ma di wo do vr za zo 4 week 31 Zomervakantie Zomervakantie Geertje jarig Oud papier week 32 augustus 2019 1 2 3 4 week 31 Oud papier Geertje jarig 5 6 7 8 9 10 11 week 32 12 13 14 15 16 17 18 week 33 19 20 21 22 23 24 25 week 34 9 26 Start nieuw schooljaar 27 28 29 30 Luizencontrole 31 Week 35

Nadere informatie

Maandnieuws OBS De Klimtoren

Maandnieuws OBS De Klimtoren Maandnieuws OBS De Klimtoren Prinsjesdag op De Klimtoren 20 september begon de schooldag op een bijzondere wijze. Alle leerlingen kwamen met de allermooiste hoedjes op naar school. Het schoolplein was

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

18-12-2015 Nummer: 5. Bijdrage van de directie

18-12-2015 Nummer: 5. Bijdrage van de directie 18-12-2015 Nummer: 5 Bijdrage van de directie Invulling vacature directeur De afgelopen weken heb ik een onderzoek mogen doen naar de geschiktheid van een interne kandidaat binnen de stichting Wolderwijs

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015 AUGUSTUS 2015 za 1 zomervakantie zo 2 zomervakantie ma 3 zomervakantie di 4 zomervakantie wo 5 zomervakantie do 6 zomervakantie vr 7 zomervakantie za 8 zomervakantie zo 9 zomervakantie ma 10 zomervakantie

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick Kalender schooljaar 2016-2017 Vossenerlaan 7-924 AC Blerick - 077-3968308 info@extralent.kerobei.nl - www.extralent.kerobei.nl September 2016 Maandag september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick Kalender schooljaar 2017-2018 Vossenerlaan 57-5924 AC Blerick - 077-3968308 info@extralent.kerobei.nl - www.extralent.kerobei.nl Augustus 2017 Maandag 28 augustus is de eerste schooldag van het nieuwe

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2014-2015 01 02 03 04 05 06-07 Informatie avond voor ouders 19.30-21.30 uur 08 09 10 11 12 13-14 Inspectie GMR Ouderraad 8.30 uur 15 16 17 18 19 20-21 Start NSA blok 1 Start stagiaires PABO

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar!

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Mad Science 27 28 29 30 31 Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 Infoavond alle groepen 19.00 uur 4 5 6 7 8 9 10 11 MR

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 15 Belangrijke data: Vrijdag 12 april Koningsspelen Zondag 14 april Unicefloop Maandag 15 en dinsdag 16 april IEP toets groep 7 (oordopjes/headset mee!) Dinsdag

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

AUGUSTUS ZO MA DI WOE DO VR ZA Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Start

AUGUSTUS ZO MA DI WOE DO VR ZA Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Start AUGUSTUS 2016 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo Geertje jarig week week week 34

Augustus ma di wo do vr za zo Geertje jarig week week week 34 Augustus 2018 1 2 3 4 Geertje jarig week 31 Oud papier 6 7 8 9 11 12 week 32 13 14 1 16 17 18 19 week 33 20 21 22 23 24 2 26 week 34 27 28 29 BHV cursus groep PR :00 30 31 Startdag :00-1:00 week 3 September

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER 2017-2018 OUDERS Augustus 2017 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag Week 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith Scheppink jarig 4 5 Week 32 7 8 9 10 11 12 Week 33 14

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2018-2019 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2018-2019 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 34 1 Samenknap/thema

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

De Hoeksteen. kalender-adressen

De Hoeksteen. kalender-adressen De Hoeksteen kalender-adressen September 2018 za 35 1 zo 2 Gouden weken 1 ma 36 3 Start schooljaar 8.30-9.30 inloop voor ouders met koffie/thee Verkeersactie: "De scholen zijn weer begonnen" di 4 wo 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 2015-2016 OBS t Hunnighouwersgat Midsland Zuid Midslandweg 19a 8891GH Midsland 0562-448568 Schooltijden Groep 1 tot en met 4 Maandag, dinsdag en donderdag van 8.25-11.45 en van 13.15-15.30

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger, Juni 2019 Beste ouder, verzorger, Deze week zijn we weer begonnen met de Cito-toetsen. Van gr. 3 t/m 7 maken alle leerlingen diverse toetsen. Graag verwijs ik u voor de uitleg en de bedoeling van de Cito-toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015, nr.6 januari 2015. Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van kalenderjaar 2015.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015, nr.6 januari 2015. Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van kalenderjaar 2015. Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015, nr.6 januari 2015 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van kalenderjaar 2015. SOM Helaas werkt SOM niet altijd even goed. Daarom is het goed om

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids De Gerardusschool Praktische schoolgids 2015-2016 Actualiteit van de School Website: www.gerardusschool.nl Facebook: www.facebook.com/degerardus Twitter: https://twitter.com/gerardusschool augustus 2015

Nadere informatie

Augustus Maandag 1 Augustus

Augustus Maandag 1 Augustus Augustus Maandag 1 Augustus Dinsdag 2 Augustus Woensdag 3 Augustus Donderdag 4 Augustus Vrijdag 5 Augustus Zaterdag 6 Augustus Zondag 7 Augustus Maandag 8 Augustus Dinsdag 9 Augustus Woensdag 10 Augustus

Nadere informatie

AL HAMBRA JAARKALENDER

AL HAMBRA JAARKALENDER 2018-2019 AL HAMBRA JAARKALENDER Schooltijden Maandag tot en met donderdag: 08.30-15.15 uur Vrijdag van 08.30 12.00 uur In de ochtend hebben de kinderen een fruitpauze van een kwartier De kinderen eten

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Kalender Openbare Dalton Basisschool De Butte, Borgercompagnie 117, 9631 TE Borgercompagnie. T: E:

Kalender Openbare Dalton Basisschool De Butte, Borgercompagnie 117, 9631 TE Borgercompagnie. T: E: Kalender 2013-2014 augustus Weeknummer Ma Di Wo Do Vr Za Zo 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 Laatste week zomervakantie 34 19 20 21 22 23 24 25 Nieuwschooljaarsreceptie (20:00-21:30)

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

Agenda. Vreedzame school. Bedankje! Nieuwsbrief 23 juni juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september

Agenda. Vreedzame school. Bedankje! Nieuwsbrief 23 juni juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september Nieuwsbrief 23 juni 2017 Agenda 29 juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september Schoolfotograaf Rapportgesprekken PeutersBijeen Feestelijke ouderavond Leerlingen

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

augustus 2019 t Hooft KB Klundert T E I

augustus 2019 t Hooft KB Klundert T E I augustus 2019 31 1 Zomervakantie t/m 16 augustus 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 9.30: teamverg. 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 1 Eerste schooldag Nieuwsbrief 1 Luizencontrole 35 26 27 28 29

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

OBS De Poolster Jaarplanning 2014-2015 Augustus 2014 1 V Zomervakantie 2 Z 3 Z 4 M Zomervakantie 5 D Zomervakantie 6 W Zomervakantie 7 D

OBS De Poolster Jaarplanning 2014-2015 Augustus 2014 1 V Zomervakantie 2 Z 3 Z 4 M Zomervakantie 5 D Zomervakantie 6 W Zomervakantie 7 D OBS De Poolster Jaarplanning 2014-2015 Augustus 2014 1 V Zomervakantie 2 Z 3 Z 4 M Zomervakantie 5 D Zomervakantie 6 W Zomervakantie 7 D Zomervakantie 8 V Zomervakantie 9 Z 10 Z 11 M Zomervakantie 12 D

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie