Inspirerende bedrijfs-/kantoorruimte met creatieve mogelijkheden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inspirerende bedrijfs-/kantoorruimte met creatieve mogelijkheden!"

Transcriptie

1 Te huur Inspirerende bedrijfs-/kantoorruimte met creatieve mogelijkheden! Adres 2 e Daalsedijk 4-6 te Utrecht

2 Geschiedenis Spoorcomplex Utrecht: de voormalige spoorwerkplaatsen 2e Daalsedijk Utrecht is spoorwegstad sinds 1843 door de komst van de eerste spoorlijn in de stad en sinds 1919 door de samenvoeging van de spoorweg bedrijven tot de NS met als hoofdzetel Utrecht. De vele lijnen die inmiddels een knooppunt van Utrecht maakten, maakten de stad een geschikte locatie voor spoorwerkplaatsen. Van die werkplaatsen staan er nog vele aan de 2e Daalsedijk. De Eerste Wereldoorlog ( ) veroorzaakte schaarste aan grondstoffen en materialen, maar leidde tot de verregaande samenwerking tussen de twee grootste spoorwegmaatschappijen: de Hollandsche Spoorweg Maatschappij (HSM) en de Maatschappij tot Exploitatie van Staatsspoorwegen MESS, daarna bekend als de Nederlandse Spoorwegen (NS). De machineparken van beide maatschappijen voegden ze in 1920 samen. De bestaande werkplaatsen in Utrecht werden gesaneerd en geconcentreerd aan de 2e Daalsedijk. In Utrecht staat het terrein nu bekend als de Cartesius driehoek. Het gebied ligt strategisch tussen spoorlijnen naar Amsterdam, Amersfoort, Gouda, Arnhem en Den Bosch. In 1887 begon de Hollandsche IJzeren Spoorweg Maatschappij (HIJSM-later HSM) op 2e Daalsedijk 4 met een wagenmakerij, schilderswinkel en zadelmakerij. De MESS had sinds 1892 op nummer 6 een wagenmakerij, schilderswerkplaats, zadelmakerij en bureaux. In 1905 werd een reparatiewerkplaats gebouwd, later was dit de werkplaats voor bovenleidingmateriaal: portalen, staalconstructiedelen etc.. Verderop aan de 2e Daalsedijk 14 staat sinds 1905 een bovenbouwwerkplaats voor de spoorwegen, er werden vooral wissels gefabriceerd. Om de gebouwen per trein te bereiken ontstond een groot emplacement aan spoorlijnen.

3 Treinen, bussen en staalconstructiebedrijf Werkspoor te Utrecht In 1912 verplaatste Werkspoor vanuit Amsterdam belangrijke onderdelen van haar fabriek naar Zuilen. Op een locatie aan het toenmalige Merwedekanaal ontstond een groot complex aan fabrieken en werkplaatsen. Werkspoor is in 1983 volledig gesloten. Het Werkspoorkwartier in 1964 In 1827 richtten Van Vlissingen & Dudok van Heel de Fabriek van Stoom- en Andere Werktuigen op. In 1850 is het de grootste machinefabriek in Nederland met honderden medewerkers. Afnemende bedrijven waren suikerfabrieken, gasfabrieken, rijstpelmolens, stoomspinnerijen en scheepvaart. Groot concurrent in die tijd was de Utrechtse fabriek van Verloop/De Waal, later als Utrechtse ijzergieterij overgenomen door de familie Smulders. In 1843 werden ook de eerste ijzeren schepen gebouwd. De productie is de eerste drie jaren al circa 50 stuks, o.a. veel sleepboten. De productie werd ook uitgebreid met treinmaterieel en bruggenbouw.

4 In 1890 kwam het bedrijf in de problemen en ze werd vanaf 1891 voortgezet met financiële hulp van de machinefabriek Stork onder de naam Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel, in de volksmond al snel Werkspoor genoemd. Het bedrijf was indertijd gespecialiseerd in scheepsmotoren, bruggenbouw, spoorwagons en niet veel later ook locomotieven. Het bedrijf groeide enorm door een stroom orders uit Nederland en het buitenland. In 1912 moest de uitbreiding buiten Amsterdam plaatsvinden. In de gemeente Zuilen werd een terrein aangekocht, aan het toenmalige Merwedekanaal kwam de vestiging Utrecht, het was dertig hectare groot. Utrecht Werkspoor advertentie uit 1941 De vestiging Utrecht startte in 1914 met de productie van spoorwagons, treinen en trams en de fabricage van stalen bruggen. Niet veel later ging de smederij en de ijzergieterij over van Amsterdam naar Utrecht inclusief de daarbij horende modelmakerij. Naast de treinen, bruggen en ijzergietwerk omvatte de productie autobussen. In de jaren van de wederopbouw bereikte het bedrijf haar grootste omvang. Na de omvangrijke herstel werkzaamheden in de jaren na de oorlog had het bedrijf capaciteit voor nieuwe activiteiten.

5 In de jaren vijftig breidde de fabriek uit met de fabricage van staalconstructies, industriële installatietechniek en apparatenbouw. Daarvoor werden, door lastechnieken noodzakelijk, nieuwe hallen gebouwd. Door het fuseren met Stork tot de Verenigde Machinefabrieken in 1954 groeide het bedrijf in de jaren die volgden nog verder. Ondanks nog enkele grote orders werd in 1969 duidelijk dat Werkspoor in de problemen zat, vooral door de toenemende concurrentie uit goedkoper producerende Europese landen. De binnenlandse markt was onvoldoende en de markt in veel andere landen werd ook nog eens afgeschermd. In 1972 sloot de afdeling voor het rollend materieel. In 1977 was het gebeurt met de ijzergieterij en in 1983 sloot de afdeling apparatenbouw. Op het voorheen zo grote fabrieksterrein zijn een zestal gebouwen bewaard gebleven. De montagehallen van de afdeling apparatenbouw zijn daarvan het imposantst met de bovenkatkranen van 15-, 30- en 80 ton. De voormalige energiecentrale is het oudste uit 1913, evenals de eigen insteekhaven met brug. De hal van de machinale voorbewerking is in 1964 vernieuwd en heeft nog een wand met staalconstructie uit Het gebouw voor de ontwerpafdelingen op de Vlampijpstraat zijn nu ateliers. Omgeving De buurt is een combinatie van het bruisende Utrecht en een karakteristieke oude Utrechtse wijk en kenmerkt zich door de gezellige straatjes en centrale ligging ten opzichte van de Utrechtse binnenstad, Utrecht CS, treinstation Utrecht Zuilen en uitvalswegen. Tevens is er op loopastand een diversiteit aan horeca (Bagels & Beans), winkelketens (o.a. Albert Heijn en Ekoplaza) en restaurants. In de buurt bevindt zicht het recentelijk gerenoveerde Julianapark waarbij de diversiteit aan groen, de vijver en de terrassen een grote aantrekkingskracht hebben.

6 Object Het object betreft een bedrijfsruimte van circa m², welke is gelegen aan de 2 e Daalsedijk 4 te Utrecht alsmede een bedrijfs-/kantoorruimte van circa m², gelegen aan de 2 e Daalsedijk 6 te Utrecht en zijn als volgt verdeeld: 2 e Daalsedijk 4 Bedrijfsruimte begane grond circa 550 m² Entresol circa 500 m² Totaal: circa m² 2 e Daalsedijk 6 Kantoor-/showroomruimte begane grond circa Kantoor-/showroomruimte 1e verdieping circa Hal 1 circa 507 Hal 2 circa 745 Hal 3 (met loading docks) circa 215 Kantoorruimte circa 184 Kleedkamer circa 41 Archief circa 139 Totaal: circa m² Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden. Huurprijs 2 e Daalsedijk 4 : 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW; 2 e Daalsedijk 6 : Vanaf 56,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Parkeren 500,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. Voorschot servicekosten Nader te bepalen.

7 Bereikbaarheid Eigen vervoer Vanaf de Rijkswegen A2, A12, A27 en A28 is het object met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar. Openbaar vervoer Vanaf Utrecht-Centraal is de 2 e Daalsedijk binnen 15 minuten per bus bereikbaar. Bestemming Volgens artikel 12 van het bestemmingsplan Ondiep is de bestemming Bedrijfsdoeleinden (B). In de bijlage treft u de gebruiksvoorschriften aan. Opleveringsniveau De gebouwen worden schoon en ontruimd opgeleverd in de huidige casco staat. Alle eventuele boven het casconiveau van vorige huurder(s) achterblijvende voorzieningen worden geacht als eenmalige voorzieningen om niet ter beschikking te zijn gesteld en behoren expliciet niet tot het casco.

8 Huurtermijn 5 (vijf) jaren en aansluitend 5 (vijf) verlengingsjaren. Kortere looptijden eventueel bespreekbaar. Huurbetaling Per 3 (drie) maanden vooruit. Parkeren Parkeren vindt plaats op eigen terrein en op de openbare weg. De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt 500,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. Opzegtermijn 12 (twaalf) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum. BTW Indien huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

9 Zekerheidsstelling Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW. Indexering Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Huurcontract Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aanvaarding Aanvaarding in overleg.

10 Bijzonderheden Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

11 Foto s 2e Daalsedijk 4

12 Foto s 2e Daalsedijk 6

13 Plattegrondtekening begane grond

14 Plattegrondtekening 1e verdieping

15 Bestemmingsplan informatie

16

17

18

19 Nadere informatie en/of bezichtiging Molenbeek Makelaars B.V. Maliebaan CG Utrecht Telefoon Regulated by RICS Volg ons op twitter Contactpersoon De heer W.J. (Ewout) Spronk De heer drs. G.J. (Gert-Jaap) van Keulen Collegiaal met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. Stadion Galgenwaard Herculesplein AA Utrecht Telefoon

Kantoorruimte op zichtlocatie aan de Singel in het centrum van Utrecht

Kantoorruimte op zichtlocatie aan de Singel in het centrum van Utrecht Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan de Singel in het centrum van Utrecht Adres Catharijnesingel 64 te Utrecht Algemeen Dit zelfstandige kantoorpand bevindt zich op een markante locatie op circa 10

Nadere informatie

Representatieve kantoorruimte

Representatieve kantoorruimte Te huur Representatieve kantoorruimte Adres Janskerkhof 15 te Utrecht Algemeen Het Janskerkhof dankt haar naam aan de rond 1050 gebouwde Janskerk. De Janskerk is de noordelijke kerk van het kruis van kerken

Nadere informatie

Te huur Rijksmonumentale kantoorruimte in de binnenstad van Utrecht. Adres. Doelenstraat 32 te Utrecht

Te huur Rijksmonumentale kantoorruimte in de binnenstad van Utrecht. Adres. Doelenstraat 32 te Utrecht Te huur Rijksmonumentale kantoorruimte in de binnenstad van Utrecht Adres Doelenstraat 32 te Utrecht Omgevingsfactoren De Rijksmonumentale kantoorruimte is gelegen in een autovrije straat in het Museumkwartier.

Nadere informatie

Monumentale kantoorruimte met parkeergarage.

Monumentale kantoorruimte met parkeergarage. Te huur Monumentale kantoorruimte met parkeergarage. Adres Minrebroederstraat 5 te Utrecht Omgevingsfactoren De kantoorruimte is gelegen in het bruisende centrum van Utrecht tussen het Domplein en het

Nadere informatie

Kantoorruimte op zichtlocatie nabij het centrum en Centraal Station Utrecht

Kantoorruimte op zichtlocatie nabij het centrum en Centraal Station Utrecht Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie nabij het centrum en Centraal Station Utrecht (vanaf circa 255 m²) + Adres Oudenoord 325 te Utrecht Algemeen Volledig gerenoveerd, modern zelfstandig kantoorgebouw

Nadere informatie

Kantoorruimte/bedrijfsruimte op zichtlocatie aan de Rijksweg A2

Kantoorruimte/bedrijfsruimte op zichtlocatie aan de Rijksweg A2 Te huur Kantoorruimte/bedrijfsruimte op zichtlocatie aan de Rijksweg A2 Adres Radonweg 1-10 te Utrecht Omgevingsfactoren Het complex Silverpoint is gelegen op een unieke zichtlocatie aan de Rijksweg A2.

Nadere informatie

Te huur Peppelkade 10 te Houten

Te huur Peppelkade 10 te Houten Te huur Peppelkade 10 te Houten Te huur Bedrijfsruimte met kantoorruimte Gemeente : Houten. Adres : Peppelkade 10. Algemeen : Het betreft gerenoveerde (2009) bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte

Nadere informatie

TE HUUR Maliebaan 64. te Utrecht

TE HUUR Maliebaan 64. te Utrecht TE HUUR Maliebaan 64 te Utrecht Algemeen Zeer representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond van een statige monumentale kantoorvilla (tweeonder-een-kap) aan de Maliebaan. De kantoorruimte en

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte op de 1e verdieping met

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank

Nadere informatie

Kantoorruimte. Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP. Te huur

Kantoorruimte. Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP. Te huur Te huur Kantoorruimte Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

TE HUUR. Beemdstraat 1 Eindhoven

TE HUUR. Beemdstraat 1 Eindhoven TE HUUR Beemdstraat 1 Eindhoven Beemdstraat 1 te Eindhoven (Bedrijfsnummer 8910) Locatie : Het gebouw is gesitueerd op een opvallende hoeklocatie aan de rondweg en de kantorenstraat van bedrijventerrein

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Verrijn Stuartlaan 28 RIJSWIJK ZH

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Verrijn Stuartlaan 28 RIJSWIJK ZH Objectinformatie kantoorruimte te huur Verrijn Stuartlaan 28 RIJSWIJK ZH Algemeen Het betreft een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met uiterst flexibele verhuurcondities gelegen aan de Verrijn Stuartlaan

Nadere informatie

Anna Horstinkstraat 122 Weesp

Anna Horstinkstraat 122 Weesp Anna Horstinkstraat 122 Weesp Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Oudenoord 325 te Utrecht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Oudenoord 325 te Utrecht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Oudenoord 325 te Utrecht Adres Oudenoord 325 te Utrecht Algemeen Volledig gerenoveerd, modern zelfstandig kantoorgebouw gelegen in het centrum van Utrecht. Ligging

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag Pagina 1 van 14 Algemene informatie Te huur Koediefstraat 5 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte Huurprijs :

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Gehele kantoorpand. Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Houttuinlaan 8 te Woerden

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Gehele kantoorpand. Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Houttuinlaan 8 te Woerden OBJECTINFORMATIE TE HUUR Gehele kantoorpand Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein Houttuinlaan 8 te Woerden OBJECTINFORMATIE Adres Houttuinlaan 8, 3447 GM te Woerden Woerden algemeen

Nadere informatie

TE HUUR & TE KOOP. Circa 150 m 2 vvo Zelfstandige kantoorunit op het Paleiskwartier. Statenlaan 283 s-hertogenbosch

TE HUUR & TE KOOP. Circa 150 m 2 vvo Zelfstandige kantoorunit op het Paleiskwartier. Statenlaan 283 s-hertogenbosch Circa 150 m 2 vvo Zelfstandige kantoorunit op het Paleiskwartier. TE HUUR & TE KOOP Statenlaan 283 s-hertogenbosch Kantoorruimte gelegen op het Paleiskwartier nabij het Centraal Station OMGEVINGSFACTOREN

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE BRAMENBERG 6 TE EEMNES

TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE BRAMENBERG 6 TE EEMNES TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE BRAMENBERG 6 TE EEMNES Object: Gehuurde maakt onderdeel uit van een representatief kantoor-/bedrijfsgebouw gelegen op het bedrijvenpark van Eemnes. Het gebouw is direct

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE KOOP/TE HUUR BETREFT Op bedrijventerrein Leehove, gelegen nabij de Burgemeester van Doornlaan (N223) en de Rijksweg

Nadere informatie

Orionstraat 11 te Den Haag

Orionstraat 11 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Orionstraat 11 te Den Haag Te huur bedrijfs-/kantoorruimte van ca. 863 m² Pagina 1 van 11 Algemene informatie Te huur Orionstraat 11 te Den Haag Algemeen Het betreft een

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte. 260 m² zeer luxe kantoor. Stationsweg 44 Oosterbeek. (eventueel in kleinere metrages te huur)

Projectinformatie Kantoorruimte. 260 m² zeer luxe kantoor. Stationsweg 44 Oosterbeek. (eventueel in kleinere metrages te huur) Projectinformatie Kantoorruimte 260 m² zeer luxe kantoor (eventueel in kleinere metrages te huur) Stationsweg 44 Oosterbeek Algemeen Aan de Stationsweg 44 in Oosterbeek is een zeer fraaie Neo Classicistische

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Van Leeuwenhoekweg 2A te IJsselstein Ut

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Van Leeuwenhoekweg 2A te IJsselstein Ut VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Van Leeuwenhoekweg 2A te IJsselstein Ut THOMAZ Dhr. Rogier van Kleef Waardsedijk 59 3425 TC Snelrewaard T: 030-686 58 67 M: 06-5141 6321 E: info@thomaz.nl W: www.thomaz.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Hagedoornplein 2 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Hagedoornplein 2 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Adres: Hagedoornplein 2 te Amsterdam. Algemeen: Te huur: Fantastische kantoorruimte in de voormalige St. Rita Kerk in Amsterdam Noord.

Nadere informatie

Adres: Steenstraat 7 f, 5107 NE Dongen. Huurprijs 1.775,00 per maand

Adres: Steenstraat 7 f, 5107 NE Dongen. Huurprijs 1.775,00 per maand Adres: Steenstraat 7 f, 5107 NE Dongen Huurprijs 1.775,00 per maand De beschikbare kantoorruimte met bedrijfsruimte behoort tot het bedrijfsgebouw dat gelegen is op een zichtlocatie aan de Steenstraat

Nadere informatie

Eemnesserweg 11-10 Laren

Eemnesserweg 11-10 Laren Eemnesserweg 11-10 Laren Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij

Nadere informatie

Ca. 3.879 m² Kantoorruimte TE HUUR. Groningensingel 81 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 3.879 m² Kantoorruimte TE HUUR. Groningensingel 81 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 3.879 m² Kantoorruimte TE HUUR Groningensingel 81 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Groningensingel 81 te Arnhem. Algemeen: Hoogwaardig en representatief kantoorgebouw aan de Groningensingel

Nadere informatie