Osdorperweg 505 in Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Osdorperweg 505 in Amsterdam"

Transcriptie

1 A M E R S F O O R T 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op DONDERDAG 19 DECEMBER 2013 VANAF UUR De veiling vindt uitsluitend plaats via de website: ten overstaan van notaris mevrouw mr. A.M.J.M. PLOUMEN (Van Doorne N.V.) op de locatie aan de kryptonweg 8 te Amersfoort waar computers klaar staan van: het vrijstaande woonhuis met ondergrond en erf, de vrijstaande kantoorruimte/showroom, de werkplaats, tuin, aangrenzend weiland en overige aanhorigheden, een en ander plaatselijk bekend als: Osdorperweg 505 in Amsterdam en kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie H, nummer 1146 en groot één hectare en 78 are ( m²).

2 Algemeen: Het betreft een executie-veiling via de website van een perceel met daarop een royaal vrijstaand woonhuis, een vrijstaande showroom/kantoorruimte, een werkplaats en een aangrenzend weiland. De totale kadastrale grootte is m² Het vrijstaande woonhuis is verdeeld over drie verdiepingen en heeft een verzorgde tuin met een vijverpartij alsmede een royaal terras op het westen. Het bezichtigen van het vrijstaande woonhuis, de showroom/kantoorruimte etc. is op afspraak mogelijk. Schuin achter het vrijstaande woonhuis is een vrijstaand showroom gecombineerd met kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van toiletten, een keuken, een bar etc. Hierachter is nog een afzonderlijke bedrijfsruimte/werkplaats. Eveneens is er een verhard terrein voor het parkeren van de nodige auto s en daarachter is een groot weiland. Er is door het stadsdeel een persoonsgebonden bouwvergunning afgegeven d.d. 2 december 2011 voor het realiseren van een swingersclub en horeca op deze locatie (zie bijlage VII).

3 De locatie: De Osdorperweg is de verbindingsweg tussen Osdorp en Halfweg/Zwanenburg en het heeft een zeer gevarieerde bebouwing. Er zijn riante vrijstaande woonhuizen woonboerderijen, nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden etc. De Osdorperweg met zijn gevarieerde bebouwing. De locatie is goed bereikbaar met het eigen vervoer via de Ring/rijksweg A-9 (afslag S106) of via de Haarlemmerweg (N200) maar ook met het openbaar vervoer zoals onder andere met buslijn 63. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht in het goed verzorgde winkelcentrum op het Osdorpplein (met onder andere een Hema, een C&A en een Shopperhal) of bij de diverse winkels op de Osdorperban en de Pieter Calandlaan. De recreatiegebieden Spaarnwoude en Sloterplas zijn beiden op circa 5 minuten afstand.

4 De indeling van De totale bruto vloeroppervlakte is volgens opgave circa 450 m² het woonhuis: en de globale indeling is als volgt: Het souterrain: meerdere (opslag-)ruimten en een stookruimte. Er is een dubbele garagedeur voor het parkeren van auto s. De begane grond: de entree geeft toegang tot de ruime woonkamer waar veel toetreding van daglicht is door de diverse grote ramen die er zijn. Aan de voorzijde is een eethoek en een zithoek om de open haard heen. Aan de tuinzijde is een tweede zithoek naast de woonkeuken. Naast de woonkeuken is een zeer ruime bijkeuken. Eveneens is er een serre met een toegang naar het terras. Er is een leuk uitzicht op de tuin met ook een vijverpartij. De tuin is prima onderhouden en biedt veel privacy.

5 Een royale eikenhouten keuken met twee ramen in de zijgevel. Een heerlijk lichte serre (op het westen) grenzend aan het terras. Het terras op het westen met een leuk aanzicht over de verzorgde tuin.

6 Er is een heerlijke en ruime tuin aan de achterzijde. Het uitzicht op de tuin vanaf het terras. Er is een leuke vijver in de achtertuin.

7 De eerste verdieping: overloop, een slaapkamer met een inloopkast aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde die beiden toegang hebben tot een balkon (middag- en avondzon). Er is een ruime badkamer met ligbad, een douche, een toilet en een dubbele wastafel. De vliering: via een vlizotrap is er toegang tot een ruime vliering die in de nok stahoogte heeft.

8 De indeling van Achter het woonhuis is de showroom/kantoorruimte die in gede showroom/ bruik is bij een autobedrijf. Het is eventueel ook geschikt als de kantoorruimte: kantoorruimte. De begane grond: een grote showroom met een keuken, een dubbele toiletgroep en kantoorruimte De eerste verdieping: een ontvangstruimte met een bar, een vergaderzaal en opbergruimte.

9 De indeling van de werkplaats: Schuin achter de showroom/kantoorruimte is een goede bedrijfsruimte/werkplaats die voorzien is van twee overheaddeuren en krachtstroom.

10 De globale bruto Het vrijstaande woonhuis: vloeroppervlakte: - het souterrain: ca. 115 m² - de begane grond: ca. 200 m² (inclusief de serre) - de 1ste verdieping: ca. 100 m² - de kapverdieping/vliering: ca. 35 m² ca. 450 m² De showroom/kantoorruimte: - de begane grond: ca. 270 m² - de 1ste verdieping: ca. 130 m² ca. 400 m² De bedrijfsruimte/de werkplaats: - de begane grond: ca. 100 m² Belangrijk: Aan alle informatie die genoemd wordt in deze veilingbrochure kunnen geen rechten worden ontleend. Eén en ander is bedoeld om geïnteresseerden in de veiling zo goed mogelijke indruk te geven doch er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt ook ten aanzien van de genoemde oppervlakten. Het is voor geïnteresseerden mogelijk om het geheel op afspraak te bezichtigen

11 Het bezichtigen van het vrijstaande woonhuis, de showroom/kantoorruimte etc. is op afspraak mogelijk. Er is door het stadsdeel een persoonsgebonden bouwvergunning afgegeven d.d.2 december 2011 voor het realiseren van een swingersclub en horeca op deze locatie (zie bijlage VII). Lasten per jaar: W.O.Z.-waarde (2013) : ,00 Onr.zaakbel. (2013) : 975,86 Rioolrecht (2013) : 150,90 Waterschapslasten : 143,71 Achterstallige lasten : p.m. Plokgeld: Gunning/risico: Waarborgsom: Betaling/verrekening lasten: Bedenktijd: De hoogste bieder bij de inzet (de inzetter) ontvangt een inzetpremie van 1% van het hoogste geboden bedrag. De inzetpremie wordt ook wel plokgeld genoemd. De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 5 werkdagen na de executie-veiling van de het onderhavige onroerend goed Vanaf de gunning is het risico voor de koper. De verschuldigde overdrachtsbelasting en de waarborgsom zoals bedoeld in artikel 13 lid 1 van de AVVI 2013 dienen uiterlijk drie (3) dagen na de gunning te worden betaald. De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk worden voldaan zes (6) weken na de gunning. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper. De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden NIET voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de AVVI 2013 worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht.

12 Veilcondities : Biedingen: Bezichtigen: Veilcondities: Inlichtingen: Er wordt geveild volgens de Algemene Veilingvoorwaarden met internetbieden 2013 (AVVI 2013) vastgelegd in een akte op 23 april 2013 verleden voor notaris mr. M.R.H. Krans uit Rotterdam. Deze akte is ingeschreven in de openbare registers voor registergoederen die worden bijgehouden ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Register, in register Hypotheken 4, deel 62802, nummer 177, voor zover daarvan bij de akte van de bijzondere veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend aan het adres van vorengenoemde notaris. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 bw zonder dat echter de executant gehouden is op een bieding in te gaan. Het bezichtigen van het te veilen onroerend goed is op afspraak mogelijk alsmede in principe op dinsdag 17 december 2013 en op woensdag 18 december, de dag voor de veiling van uur tot uur. De veilingcondities zullen vanaf 8 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen ten kantore van notaris mw. mr. A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam; telefoon: en telefax: STRAATHOF MAKELAARS O.G. Jacob Obrechtstraat KM AMSTERDAM Tel.: ; fax: Bijlage I Bijlage II Bijlage III Bijlage IV Bijlage V Bijlage VI Bijlage VII Bijlage VIII : de plattegrond van de begane grond van het vrijstaande woonhuis; : de plattegrond van de 1 ste verdieping van het vrijstaande woonhuis; : de ligging van het vrijstaande woonhuis en de showrroom/kantoorruimte; : het kadastraal plan; : de locatie; : een luchtfoto van het perceel; : de persoonsgebonden bouwvergunning en het projectbesluit voor het oprichten van een swingersclub en horeca voor Osdorperweg 505, afgegeven d.d. 2 december 2011; : uitleg van het veilingsysteem;

13 Bijlage I: de plattegrond van de begane grond van het vrijstaande woonhuis; N.B.: Deze plattegrond is bedoeld om geïnteresseerden een indruk te geven. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en terzake de juistheid van deze plattegrond kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

14 Bijlage II: de plattegrond van de 1 ste verdieping van het vrijstaande woonhuis; N.B.: Deze plattegrond is bedoeld om geïnteresseerden een indruk te geven. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en terzake de juistheid van deze plattegrond kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

15 Bijlage III: de ligging van het vrijstaande woonhuis en de showroom/kantoorruimte; Het souterrain. De begane grond. De eerste verdieping.

16 Bijlage IV: het kadastraal plan;

17 Bijlage V: de locatie

18 Bijlage VI: een luchtfoto van het perceel

19 Bijlage VII: de persoonsgebonden bouwvergunning en het projectbesluit voor het oprichten van een swingersclub en horeca voor Osdorperweg 505, afgegeven d.d. 2 december 2011;

20

21

22 Bijlage VIII: uitleg van het veilingsysteem; Stap 1: Het registreren Om deel te kunnen nemen aan de veilingen op dient u zich eenmalig te registreren. Let op! U bent volledig geregistreerd wanneer u de twee onderstaande stappen heeft doorlopen: a) Account aanmaken: indien u rechtsboven op de knop 'account aanmaken' klikt, kunt een account aanmaken op U kunt zich dan ook direct inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van actuele veilingen. b) Registratieverklaring: om uw registratie compleet te maken, dient u eenmalig de registratieverklaring te ondertekenen in het bijzijn van een notaris (legaliseren van uw handtekening). Deze registratieverklaring koppelt uw internetaccount aan uw persoon of aan uw organisatie. Biedingen die onder uw account worden gedaan, worden aangemerkt als biedingen van de in de registratieverklaring vermelde persoon of organisatie. Legaliseren kan bij alle notariskantoren in Nederland. Een aantal notarissen hebben aangegeven de legalisatie van uw handtekening ten behoeve van dit platform kosteloos te verrichten. Op de website van Auctions.com staat meer informatie over het (gratis) legaliseren. Stap 2: Biedtoegang Indien u interesse heeft om te bieden op een object dan kunt u vrijblijvend biedtoegang aanvragen voor een veiling. Het aanvragen kan bij de veiling van het object waar u belangstelling voor heeft. U ziet bovenaan de veilingpagina een grijze balk. Nadat u bent ingelogd, verschijnt er een knop om biedtoegang aan te vragen. Als u op deze knop drukt, ontvangt u een met verdere informatie. Auctions.com controleert of zij u biedtoegang kan geven. U krijgt biedtoegang indien u de handtekening op uw registratieverklaring heeft laten legaliseren (zie stap 1) en u bij de veilingnotaris uw financiële gegoedheid aantoont, indien zulks op grond van de bijzondere veilingvoorwaarden is vereist, bijvoorbeeld door middel van het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie die voldoet aan de vereisten die gesteld zijn in artikel 13 lid 4 van de algemene veilingvoorwaarden. De wijze waarop u uw financiële gegoedheid kunt aantonen staat in de voorwaarden die u vindt bij de veilinginformatie en in de die u ontvangt na het aanvragen van biedtoegang. Zodra u biedtoegang heeft verleend ontvangt u hierover een bericht per .

23 Stap 3: Het bieden Het biedproces bestaat uit twee delen, eerst de inzet en vervolgens de afslag. a) De inzet: tijdens de inzetfase wordt er door partijen tegen elkaar op geboden. Voor iedereen is het hoogste bod steeds zichtbaar en bestaat de mogelijkheid een hogere bieding uit te brengen. Vooraf is tijdsduur van de inzetfase vastgesteld. Indien vijf minuten voor het sluiten van de inzetfase nog een bieding wordt gedaan, zal de duur van de inzetfase met vijf minuten worden verlengd. Vóór het uitbrengen van een bieding, dient u akkoord te gaan met de voorwaarden. Let op! Na het invoeren van uw bieding komt u in een controlescherm, waar u uw bieding moet bevestigen. Pas als u op 'akkoord' klikt is uw bieding definitief. b) De afslag: als de inzetfase is afgerond, start na vijf minuten de afslagfase. De afslagfase start met een bedrag dat naar beneden afloopt. Tijdens de afslagfase is het voor alle bieders mogelijk om het object af te mijnen. Het bedrag waarop gemijnd wordt, wordt opgeteld bij het hoogste bod van de inzetfase. De bieder die als eerste op de 'Mijn'-knop drukt heeft de bieding in de afslagfase uitgebracht en is de hoogste bieder. Mijnen kan slechts door één bieder. Indien er niemand mijnt in de afslagfase, dan zal de hoogste bieder in de inzetfase de hoogste bieder op het object zijn. Het uitbrengen van de bieding kan door op de 'mijn'-knop te klikken. Let op! Indien u in de inzetfase geen bieding heeft uitgebracht dan dient u nog akkoord te gaan met de voorwaarden voordat uw bieding door het drukken op de 'mijn'-knop geaccepteerd wordt. De hoogte van de bieding die u uitbrengt is zichtbaar in de balk met een oranje achtergrond die telkens 'leegloopt'. Iedere keer als de achtergrond 'leeg' is, wordt de bieding verlaagd. De hoogte van de biedstap na de volgende verlaging is ook steeds zichtbaar. Stap 4: De gunning en de levering De veilingnotaris zal de biedingen voorleggen aan de opdrachtgever van de veiling van het object. Die zal besluiten of het object voor het geboden bedrag verkocht wordt. Uit de veilingvoorwaarden blijkt binnen welke termijn de opdrachtgever zich hierover moet uitspreken (de termijn van gunning). De veilingnotaris zal u hierover informeren. Voor de laatste stand van zaken en meer informatie omtrent veilingen, verwijzen wij u graag naar de website:

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN AMSTERDAMSEWEG 524 en 524A TE AMSTELVEEN (in combinatie)

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN AMSTERDAMSEWEG 524 en 524A TE AMSTELVEEN (in combinatie) BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN AMSTERDAMSEWEG 524 en 524A TE AMSTELVEEN (in combinatie) Registergoed Het winkelhuis met bovenwoning, ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend 1811 BX

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Zomerzorgerlaan 18 Bloemendaal. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 789.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl

Zomerzorgerlaan 18 Bloemendaal. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 789.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl Bloemendaal 789.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend

Nadere informatie

EEN HUIS KOPEN OP EEN VEILING OP EEN VEILING GAAT HET ANDERS

EEN HUIS KOPEN OP EEN VEILING OP EEN VEILING GAAT HET ANDERS EEN HUIS KOPEN OP EEN VEILING OP EEN VEILING GAAT HET ANDERS Gaat u op zoek naar een geschikt koophuis, dan denkt u vast en zeker niet in de eerste plaats aan een huizenveiling. Eerder zult u afgaan op

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Heythuysen Aan de Kreppel 12

Heythuysen Aan de Kreppel 12 Het is prettig wonen in deze vrijstaande woning met garage en werkplaats, gelegen aan de groen rand van het dorp Heythuysen. Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven

Nadere informatie

(registergoederen op en nabij de Van Roijensweg 15 te Bergentheim en nabij Kanaalweg Oost (ongenummerd))

(registergoederen op en nabij de Van Roijensweg 15 te Bergentheim en nabij Kanaalweg Oost (ongenummerd)) RHM/CB/MvB/17297638 5150965/40060393 Veilingvoorwaarden (registergoederen op en nabij de Van Roijensweg 15 te Bergentheim en nabij Kanaalweg Oost (ongenummerd)) De grond met het zich daarop bevindende

Nadere informatie

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16 ALGEMEEN: Op zeer mooie locatie gelegen, met blijvend vrij uitzicht over de maasvallei bieden wij u deze mooie semi bungalow te koop aan. De inhoud is ± 725 m³ en het perceel oppervlakte bedraagt ± 1.095

Nadere informatie

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam Vraagprijs 149.000,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3191 EK HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website: www.synchrowonen.nl Omschrijving Unieke kans! Keuzemogelijkheid

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

(BIJZONDERE) VEILINGVOORWAARDEN WEERDIJK 4 TE OLDEMARKT

(BIJZONDERE) VEILINGVOORWAARDEN WEERDIJK 4 TE OLDEMARKT (BIJZONDERE) VEILINGVOORWAARDEN WEERDIJK 4 TE OLDEMARKT Registergoed Het bedrijfspand met kantoren, bedrijfshallen en erf, plaatselijk bekend 8375 AX Oldemarkt, Weerdijk 4, kadastraal bekend gemeente Oldemarkt

Nadere informatie

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Fax: 030-2318388

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

!"# $ % && ' ( ) * & +! " #, &- + +.& /000/. +

!# $ % && ' ( ) * & +!  #, &- + +.& /000/. + '()*&+!"#!"#$%&&,&-+.& /000/.+ -)*&+ Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaars is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Kokstraat 11 Haarlem

Kokstraat 11 Haarlem Haarlem 950.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

M. Vaumontlaan 48 Heemstede. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 125.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl

M. Vaumontlaan 48 Heemstede. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 125.000,- k.k. www.kokmakelaars.nl Heemstede 125.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

ELZENLAAN 15 te MARUM

ELZENLAAN 15 te MARUM te WILT U DE WENS IN VERVULLING LATEN GAAN OM VERRASSEND RUIM TE WONEN IN EEN AANZIENLIJK UITGEBOUWD HUIS MET EEN GROTE WOONKAMER/ WOONKEUKEN (53 M²) EN EEN RUIM PERCEEL (572 M²)? Aan de rustige Elzenlaan

Nadere informatie

KRONENBURGWERF 15 - BREDA

KRONENBURGWERF 15 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl KRONENBURGWERF 15 - BREDA Wonen en werken in deze Stadwoning met tuin en dakterras? Deze recent (2011)

Nadere informatie

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail:

Nadere informatie

Te koop. Leimuiderdijk 205 Burgerveen

Te koop. Leimuiderdijk 205 Burgerveen Te koop Leimuiderdijk 205 Burgerveen Vraagprijs 439.000,-- k.k. Koophuis Makelaars o.g. Hillegom Hoofdstraat 123 2182 EN Hillegom 0252 52 87 62 Leimuiderdijk 205 2154 MN Burgerveen Vraagprijs : 439.000,--

Nadere informatie

N.B. Op 15 januari 2014 zal de voorzieningsrechter beschikking wijzen met betrekking tot het huurbeding. Nadere informatie volgt nog.

N.B. Op 15 januari 2014 zal de voorzieningsrechter beschikking wijzen met betrekking tot het huurbeding. Nadere informatie volgt nog. N.B. Op 15 januari 2014 zal de voorzieningsrechter beschikking wijzen met betrekking tot het huurbeding. Nadere informatie volgt nog. Onderstaande bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief

Nadere informatie

Egelantiersstraat 230 D

Egelantiersstraat 230 D Vraagprijs: 215.000,- K.K. Goed ingedeeld 2 kamer appartement (circa 48 m 2 ) op de derde en tevens hoogte verdieping op een geweldige locatie in hartje Jordaan. De woning is voorzien van dubbele beglazing,

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63. info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.

Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63. info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl Pagelaan 24 3525 GW Utrecht 85.000,- k.k. circa 49 m² circa 147

Nadere informatie