Klanttevredenheidsonderzoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klanttevredenheidsonderzoek"

Transcriptie

1 Medi-Select Bedrijfshulpverlening B.V

2 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Medi-Select Bedrijfshulpverlening B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van de onderzoeker) INHOUDSOPGAVE CEDEO-ERKENNING ACHTERGROND CRITERIA METHODE PROCEDURE... 2 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK... 3 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK CEDEO OPEN OPLEIDINGEN... 3 BEZOEKVERSLAG... 7 CONCLUSIE VAN DE STICHTING CEDEO BEDRIJFSOPLEIDINGEN... 9

3 1 Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn in Nederland naar schatting ruim commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Voor veel opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Daarnaast zijn er enkele duizenden organisaties die zich richten op het brede terrein van organisatieadvies, juridisch advies en intensieve begeleiding door middel van coaching. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten. Op dit moment zijn op deze wijze zo n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen. 2. Criteria Om in aanmerking te komen voor erkenning stelt Cedeo duidelijke eisen in de vorm van kwantitatieve en kwalitatieve criteria. Kwantitatieve criteria ter borging van de continuïteit: De organisatie heeft meer dan vijf opdrachtgevers. De organisatie is minimaal drie jaar actief. De organisatie heeft een minimum jaaromzet van ,-. Kwalitatieve criteria: De organisatie moet kunnen aangeven op welke wijze het haar aanbod ontwikkelt. De organisatie heeft op een bedrijfsgerichte wijze, bij meerdere organisaties, positieve resultaten geboekt. Of dit zo is, wordt gemeten aan de hand van een Klanttevredenheidsonderzoek. De organisatie moet in haar handelen aantoonbaar bedrijfsgericht zijn. 3. Methode Cedeo verleent zowel een erkenning voor Maatwerk en Open Bedrijfsopleidingen, voor Coaching, Bedrijfsadvies, Outplacement, Loopbaanbegeleiding, Juridisch - en Organisatie Advies. De onderzoeksmethoden, die aan de erkenningen ten grondslag liggen, worden hieronder nader toegelicht. Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings)functionarissen en opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met uw organisatie. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van uw organisatie? Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre het instituut erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Pas bij een hoge mate van tevredenheid onder de ondervraagde functionarissen over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject én indien het instituut voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid (zie punt 2), komt het in aanmerking voor Cedeo-erkenning. Cedeo stelt zich op het standpunt dat voor de aangevraagde erkenning tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers zich dient uit te spreken in termen van tevreden tot zeer tevreden.

4 2 Afhankelijk van het uitgevoerde onderzoek verleent Cedeo de volgende erkenningen: Cedeo-erkend Maatwerk Bedrijfsopleidingen Cedeo-erkend Open Bedrijfsopleidingen Cedeo-erkend Coaching Cedeo-erkend Coach Cedeo-erkend Accountancy Opleidingen Cedeo-erkend Advocatuur Opleidingen Cedeo-erkend Assessment Cedeo-erkend Juridisch Advies Cedeo-erkend Organisatieadvies Cedeo-erkend Bedrijfsadvies Cedeo-erkend Interim management Cedeo-erkend Onderwijsadvies of Onderwijsbegeleiding Cedeo-erkend Outplacement, Loopbaanbegeleiding en coaching Cedeo-erkend Werving & Selectie Cliëntenaudit Blik op Werk Erkenningen hebben een geldigheid van 2 jaar na afgifte. 4. Procedure Nadat het instituut zich heeft aangemeld voor Cedeo-erkenning, wordt de volgende procedure gehanteerd: Het instituut krijgt een vragenlijst toegezonden waaruit moet blijken dat het instituut voldoet aan de kwalitatieve en kwantitatieve criteria. Cedeo bestudeert de vragenlijst en voert het onderzoek uit. Cedeo bezoekt het instituut. Gedurende dat bezoek worden met de directie de uitkomsten van het onderzoek besproken, en saillante informatiepunten, door het instituut verstrekt in de vragenlijst, nader tegen het licht gehouden. Cedeo stelt daarnaast aanvullende vragen met betrekking tot zorg rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Op basis van de vragenlijst, de geregistreerde ervaringen van opdrachtgevers en het bezoek, worden conclusies getrokken die resulteren in een advies. Dit advies wordt uitgebracht aan het Bestuur van de Stichting Cedeo. Dit advies kan zijn: toekennen van de Cedeo-erkenning en daarmee: (continuering van) publicatie en opname in de Nederlandse Opleidingen Databank; (continuering van) positieve advisering door de Opleidingenhelpdesk; geen toekenning of continuering van de erkenning. Het Stichtingsbestuur verleent al dan niet de Cedeo-erkenning. Bij een positieve uitspraak zijn de onderzoeksresultaten openbaar en bij Cedeo te verkrijgen. Daar waar in de rapportage van het klanttevredenheidonderzoek wordt gesproken over hij kan ook zij worden gelezen.

5 3 Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo Open opleidingen Aantal referenten ondervraagd: 10 Score tevredenheid Voortraject 70% 30% Opleidingsprogramma 70% 30% Uitvoering 70% 30% Opleiders 60% 40% Trainingsmateriaal 10% 40% 40% Accommodatie 60% 40% Natraject 80% 20% Organisatie en Administratie 50% 50% Relatiebeheer 60% 40% Prijs-kwaliteitverhouding 30% 60% Tevredenheid opleiding / samenwerking totaal 60% 40% 1 = zeer ontevreden 2 = ontevreden 3 = noch ontevreden/noch tevreden 4 = tevreden 5 = zeer tevreden Eén referent kent geen score toe op dit item. Eén referent kent geen score toe op dit item. Toelichting op de gegeven antwoorden: Voortraject Medi-Select Bedrijfshulpverlening (hierna Medi-Select te noemen) wordt door alle geïnterviewden aangemerkt als voorkeursinstituut. Men doet in alle gevallen al jaren zaken met elkaar: Medi-Select is thuis in ziekenhuizen. We gaan nu het derde jaar in met ze, Twee jaar terug heeft Medi-Select al onze mensen incompany de basiscursus gegeven. Een tiental nieuwe medewerkers per jaar gaat nu nog naar hen toe voor een basisopleiding, We hebben middels een aanbesteding voor Medi-Select gekozen. De overweging was de prijs-kwaliteitverhouding en De eerste reden om voor Medi-Select te kiezen is dat zij dicht bij ons in de buurt zitten, daarnaast ligt de prijs goed en hebben ze heel goede trainingsruimten. De meeste opdrachtgevers geven de deelnemers via de op en een enkeling doet dit telefonisch. Na het opgeven van de medewerkers volgt er altijd dezelfde dag nog een reactie en de dag erna al een bevestiging van aanmelden: De desbetreffende BHV er krijgt per en post diverse opties aangeboden van data waarop hij kan deelnemen.

6 4 Opleidingsprogramma Het opleidingsprogramma voor de BHV en EHBO cursussen wordt niet voor iedere herhalingstraining opnieuw toegestuurd. De opdrachtgevers hebben in het verleden een brief en documenten ontvangen en de deelnemers een cursusboek waar het opleidingsprogramma in stond. Wanneer nodig kijkt men nu zelf op de website en veranderingen worden soms doorgebeld: De inhoud van het programma blijft vaak grotendeels ongewijzigd, Het programma is in hoofdlijnen op de website van Medi-Select te zien, maar er zijn ook wel veranderingen bij herhalingen en We hebben meerdere keren per jaar contact. Als er dingen wijzigen krijg ik dit te horen. De deelnemers hebben ook nooit vragen over het opleidingsprogramma: Het is een vast team die de cursus al jaren volgt, Tijdens het oefenen is er iedere keer weer genoeg variëteit en De cursisten kunnen zelf de voorkeur geven aan een bepaalde module en datum zodat het afwisselend blijft. Ook de prijsopgave is altijd correct, duidelijk, op tijd en zonder fouten. Uitvoering De ontvangst bij aanvang van de cursus is altijd prima. Er zit een duidelijke structuur in de dagdelen en de uitleg is duidelijk. De training is keurig verdeeld over twee onderdelen, er is ruimte voor vragen en er worden veel oefeningen gedaan, Onze ploegleiders gaan er ook heen. Ze vonden het een leuke dag, Het zijn hele leuke afwisselende cursussen die voor een heel groot gedeelte direct in de praktijk toepasbaar zijn, De deelnemers ervaren het als positief. Ze vinden het prettig om weer opgefrist te worden, Het was afwisselend. Niet de hele ochtend alleen theorie en heel de middag alleen praktijk en De cursussen zijn leuk en worden deskundig gegeven. Er is altijd een mogelijkheid om je vragen te stellen en daar wordt tijd voor genomen. Desnoods gaan we langer door, aldus de referenten. Een BHV coördinator vertelt: Onze deelnemers hebben nu al verschillende keren de BHV cursus bij Medi-Select gevolgd en over het algemeen zijn ze heel erg positief. Ze gaan nu naar Medi- Select om te oefenen met interne brandjes blussen en de volgende keer oefenen we een ontruiming bij ons. Medi-Select komt dan met een bus langs. De deelnemers vullen na afloop van de training een evaluatieformulier in. Opleiders De opdrachtgevers vinden het goed om één keer per jaar het geleerde op te halen en zij krijgen positieve reacties van hun medewerkers te horen over Medi-Select: De prettige instructeurs van de EHBO cursus zijn zo allround dat ze iets kunnen met iedere situatie die de cursisten aandragen. Soms zijn er ook lotusmensen aanwezig, De trainers leggen duidelijk uit. Ze houden zich niet aan één vaste structuur, maar passen zich aan de deelnemers aan, Er zit natuurlijk altijd wel verschil tussen de kwaliteit van de trainers, maar over het algemeen zijn ze qua instructieniveau heel goed en staan ze boven de lesstof, Medi-Select houdt er rekening mee dat we over het algemeen jonge medewerkers hebben. Ze proberen echt groepen te maken die bij elkaar passen en dat is een groot pluspunt, De trainer was een oud brandweerman die leuke anekdotes had die hij op een gezellige manier, maar wel to-the-point en begrijpelijk bracht, De docenten namen de tijd, ze luisterden goed en weten het duidelijk uit te leggen. Eén van hen beiden had veel humor wat erg leuk was en Het wordt niet eentonig. Dezelfde docent doet het een volgend jaar weer een beetje anders. Trainingsmateriaal De deelnemers krijgen bij de basiscursus een boekwerkje en kaarten mee naar huis welke ook als naslagwerk kunnen dienen. Sommige opdrachtgevers vertellen dat de deelnemers bij een vervolgcursus een uittreksel van de veranderde regelgeving terplekke krijgen uitgereikt. Anderen zeggen dat de deelnemers zelf aantekeningen moeten maken. De ploegleider krijgt een boek toegestuurd en De deelnemers krijgen het lesmateriaal op de eerste cursusdag uitgedeeld. Op het materiaal staat de datum van de laatste update, zodat je weet dat je altijd met de meest recente informatie werkt, aldus twee opdrachtgevers. In sommige gevallen wordt de informatie op schrift vervangen door digitale: Medi-Select is goed bezig met digitaal ondersteunend materiaal. Het leren beademen op oefenpoppen wordt ook digitaal gemeten, De cursisten krijgen een filmpje te zien en beantwoorden de meerkeuze vragen met een afstandsbediening en Voorheen kregen de deelnemers de theorie in het trainingscentrum, maar we hebben net de overstap naar de e- learningmodule gemaakt. Eén referent kent een neutrale drie score toe: De wetgeving veranderd steeds. Het zou goed zijn om weer eens een nieuwe reader te krijgen. Een andere opdrachtgever kent geen score toe: Bij de basiscursus kregen de cursisten een boekje van het oranje kruis. In de jaren erna hebben ze geen cursusmateriaal meer ontvangen en moesten ze wijzigingen die in de les werden doorgegeven zelf noteren.

7 5 Accommodatie De mooie leslokalen zijn ruim van opzet en de simulatieruimten zijn van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor allerhande oefeningen. Ook het bedrijfsrestaurant heeft keurige lokalen en heeft goede voorzieningen voor de lunch. Het bedrijfspand in Haarlem is goed bereikbaar. Eén overigens tevreden referent zegt dat sommige deelnemers het lastig vonden om de uitvoeringslocatie te bereiken omdat de tomtom het adres niet herkende. Natraject Wanneer een deelnemer competent is gebleken krijgt hij een certificaat en soms een pasje. Wanneer dit niet het geval is wordt er contact met de werkgever opgenomen en afgesproken wanneer de deelnemer opnieuw mag opkomen om een stukje te herhalen. De opdrachtgevers leveren de privé gegevens van de deelnemers aan of krijgen zelf de certificaten toegestuurd, scannen deze in of maken er kopieën van waarna deze aan de deelnemers worden doorgestuurd. De eindevaluatieformulieren die de deelnemers na afloop van de cursus invullen worden niet teruggekoppeld naar de werkgever. Ik heb geen eindgesprek na iedere cursus, maar de lijnen zijn zo kort dat ik direct een gesprek kan aangaan wanneer ik dit zou wensen en We spreken één keer per jaar de plannen voor het nieuwe jaar door. Ik wil ook geen contact na iedere cursus, aldus de referenten over hun contact met Medi-Select. Ik krijg altijd complimenten van ambulance medewerkers dat ons personeel zo goed getraind is en De certificaten heb ik binnen tien dagen in huis, zo lichten de referenten toe. Organisatie en Administratie De medewerkers van Medi-Select zijn altijd gemakkelijk en snel bereikbaar: Het merendeel van ons contact gaat via de . Wanneer mijn vaste contactpersoon er niet is, krijg ik altijd direct van een reactie van iemand anders van Medi-Select. De (zeer) tevreden opdrachtgevers vertellen over de organisatorische en administratieve kwaliteiten van Medi-Select: Medi-Select vraagt altijd hoe we het ervaren hebben en of we nog tips hebben. Ik heb eens ingebracht om een ander soort laarzen te gebruiken en hier gingen ze op in, Medi-Select heeft mij geholpen bij het maken van het bedrijfsnoodplan en Ik ervaar het contact met Medi-Select als heel positief. Ik heb een prima startgesprek gehad. Alles is mogelijk. Ze zijn flexibel in het verzetten van trainingen bij hen of incompany. Afspraken worden altijd correct nagekomen en wanneer er onverhoopt iets mis gaat dan worden klachten adequaat opgelost: Je hoeft je verhaal altijd maar één keer te doen en iedereen op de administratie van Medi-Select weet ervan. Onlangs had ik een klacht over een verkeerd gestuurde factuur. Dat namen ze direct op en Wij kregen altijd een melding per met daarin de namen van de mensen die een herhalingscursus moeten volgen. Vorig jaar is dit misgegaan met de EHBO herhaling. Dit jaar is dit gecorrigeerd en ging alles weer prima. Relatiebeheer Medi-Select stelt zich altijd flexibel en proactief op: Het houdt niet op bij de cursus want ik kan altijd terecht om informatie of advies te vragen wat ik heel prettig vind. Op hun website kunnen zowel de werkgever als de cursisten inloggen en Medi-Select heeft de mogelijkheid aangegeven om de herhalingstraining aan onze eigen wensen aan te passen. Medi-Select heeft korte lijntjes: Officieel heb ik één vaste contactpersoon, maar via de zijn er een aantal medewerkers welke snel bereikbaar zijn. Degene die de telefoon aanneemt geeft alles altijd snel door zodat je je verhaal maar één keer hoeft te doen en Ik heb bij Medi-Select drie mensen die alles weten van mijn organisatie en heel snel kunnen inspelen op problemen. Als ik iets heb bel ik en wordt er een oplossing aangedragen. De meeste opdrachtgevers hebben één á twee keer per jaar een gesprek: Maar tussendoor zijn ze ook heel gemakkelijk te bereiken, We evalueren hoe de dingen zijn gelopen, maar kijken ook vooruit naar gewijzigde behoeftes en de nieuwe planning. Een opdrachtgever die veel met studenten werkt en een aanzienlijk verloop onder het personeel heeft is blij dat Medi-Select de administratie strak bij houdt: Op het moment dat iemand een herhalingscursus moet gaan doen krijg ik netjes een bericht. Op de website kan ik met gebruik van een inlogcode een overzicht zien van wie er wel of niet gecertificeerd zijn. Ook adviseert Medi-Select ons wanneer iets anders kan. De studenten halen nu hun theorie gewoon vanuit huis via blended learning. Ze kunnen het praktijkgedeelte op een zelf gekozen datum inplannen en het certificaat zelf uitprinten. De helft van de opdrachtgevers zegt de nieuwe ontwikkelingen op de website te kunnen lezen en de andere helft zegt hier niet veel over te horen of een nieuwsbrief wel op prijs te stellen.

8 6 Prijs-kwaliteitverhouding Twee derde van de referenten geeft de hoogste score voor de prijs-kwaliteitverhouding: Wij hebben toevallig net een nieuwe offerte gekregen nadat we een goed gesprek met Medi-Select hebben gehad waarin ze op onze wensen geanticipeerd hebben. We zijn dan ook weer zeer tevreden en We hebben weleens verder gekeken en zijn toen met een andere opleidingsinstelling in zee gegaan omdat zij goedkoper waren, maar op het moment dat ik de deelnemers opgaf ging het niet door omdat er te weinig inschrijvingen waren. Toen ben ik snel teruggegaan naar Medi-Select want daar kan ik altijd van op aan. De tevreden opdrachtgevers zeggen hierover: We hebben het aanbesteed en We krijgen een kwantumkorting waardoor de prijs zeker marktconform is. Eén referent kent geen score toe omdat hij niet weet of de prijs marktconform is. Tevredenheid opleiding / samenwerking totaal De referenten omschrijven Medi-Select als zorgvuldig, flexibel en deskundig: We doen al vijftien jaar zaken met Medi-Select omdat ze ter zake kundig, flexibel, klantvriendelijk en altijd bereikbaar zijn en Medi-Select heeft mooie trainingsruimten, een goede prijs kwaliteitverhouding, we hebben goed contact en het is dichtbij voor ons. De referenten prijzen de snelheid waarmee Medi-Select dingen oppakt: Medi-Select is erg sterk in het onderhouden van persoonlijk contact. Ze komen altijd hun afspraken na en reageren heel snel wanneer je bijvoorbeeld om een overzicht vraagt. Ook maken ze heel duidelijk wat zij van ons vragen, Het is een kleine organisatie die bekend is met ziekenhuizen en snel kan schakelen naar aanleiding van onze behoeften. De mensen van Medi-Select zijn ook snel bereikbaar. Medi-Select komt afspraken na en denkt mee: Ze bieden een luisterend oor met direct daarop een actie naar tevredenheid. Ze komen zelf ook wel eens met ideeën of vragen of we iets niet beter anders kunnen doen. Zo hebben we nu cursussen op de eigen locatie en komt Medi-Select met een grote vrachtwagen naar ons toe, We hebben een goede accountmanager die afspraken perfect nakomt en begrijpt wat wij voor bedrijf hebben. Korte lijntjes en een goede cursus, daar gaat het uiteindelijk om, We hebben prettig en goed contact met onze accountmanager en hoeven niet honderd keer na te bellen. Gevraagd naar verbeterpunten weten twee respondenten iets te noemen: Het online klantenvolgsysteem waar ik zelf op kan inloggen om de status van de opleidingen van mijn BHV ers te bekijken zou iets moderner en gebruiksvriendelijker mogen en Jaren geleden hebben ze informatieavonden gehad waarop je veel meer achtergrondinformatie over AED kreeg. Ik vind het jammer dat ze dit nu niet meer doen. Eén van de referenten die geen verbeterpunt weet te noemen licht toe: Het is een flexibel bedrijf met technisch ingestelde, goede mensen met veel kennis in dienst. Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Iets wat goed is moet je zo laten. Alle opdrachtgevers zouden Medi-Select van harte aanraden aan derden of hebben dit al gedaan.

9 7 Bezoekverslag Dit bezoekverslag is opgesteld door Cedeo. Het vormt een samenvatting van het gesprek dat adviseur mevrouw D.C.M. Oudman - Dotulong voerde met Medi-Select Bedrijfshulpverlening B.V. op Algemeen Medi-Select ontwikkelt en verzorgt trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en Eerste hulp opleidingen van het Oranje- en Rode Kruis. Medi-Select kan worden beschreven als een innovatieve, aanspreekbare en laagdrempelige organisatie; een toonaangevend opleidingsinstituut voor ERC NRR reanimatie instructeurs. Verder traint Medi-Select cursisten van gezondheidsinstellingen in Advanced Life Support (ALS) en Immediate Life Support (ILS). Naast de mogelijkheden voor een cursus preventiemedewerker, biedt het instituut ondersteuning bij het opzetten van een bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan en advies op maat over de beste aanpak. Sinds 1995 is Medi- Select actief en heeft het zich gepositioneerd als een innovatieve, verfrissende en ontzorgende opleidingspartner. Het instituut is gevestigd op industrieterrein de Waarderpolder in Haarlem. Daar beschikt men over goed geoutilleerde instructielokalen, een ruime kantine en een groot aantal branden EHBOsimulatiesruimtes. Op deze locatie kan Medi-Select de trainingen optimaal laten aansluiten bij de praktijksituaties van de deelnemers. Kwaliteit Medi-Select heeft oog voor kwaliteit en besteedt veel aandacht aan de interne kwaliteitszorg en aan het verder professionaliseren van de werkprocessen. De ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde trainers zijn bekend met de praktijk en zijn een meerwaarde voor het instituut. Het vaste trainersteam is klein. Men maakt gebruik van 22 freelancers en het contact met hen is goed en frequent. De lijnen zijn kort. Voor deze trainers geldt, dat zij werkzaam zijn of zijn geweest bij de brandweer, de ambulancedienst of in ziekenhuizen. Dankzij hun praktische kennis sluiten de trainers van Medi-Select naadloos aan bij de belevingswereld van de deelnemers. De instructeurs krijgen vanuit het instituut didactische scholing door middel van het bijwonen van trainingen en het bespreken van de evaluatieresultaten. Elk jaar, bij aanvang van het nieuwe cursusseizoen, krijgen alle instructeurs een presentatie over het cursusaanbod en de vernieuwingen. De inhoud van de lesprogramma s staan vast en zijn eenduidig. Het begeleidende lesmateriaal is in samenspraak met de trainers samengesteld. De aandacht voor kwaliteit, de didactische vaardigheden van de trainers, hun bekendheid met de praktijk en de doelgroep en het met zorg samengestelde lesmateriaal zijn niet onopgemerkt gebleven bij de referenten. De genoemde punten worden in het Cedeo-onderzoek goed gewaardeerd en als onderscheidende kenmerken genoemd. Continuïteit Ondanks de huidige economische situatie gaat het goed met Medi-Select. Het klantenbestand is op peil gebleven en mede dankzij de overname van collega opleider Medivent in Alphen aan de Rijn is de orderportefeuille goed gevuld. Medi-Select focust zich hiermee volledig op training, support en consultancy. Eerder dit jaar is om die reden de AEDshop als onderdeel van Medi-Select al overgenomen door Medisol uit Middelburg. Met de overname van Medivent uit Alphen aan den Rijn is Medi-Select de grootste opleider van Nederland geworden op het gebied van instructeursopleidingen ( ALS, BLS-AED, PBLS en ILS). Medivent blijft als merknaam gehandhaafd en maakt naast haar trainingslocatie in Alphen ook gebruik van de trainingsfaciliteiten van Medi-Select in Haarlem. Medi- Select heeft met een groot aantal opdrachtgevers al een jarenlange samenwerkingsrelatie en veel klantorganisaties weten het instituut te vinden via mond-tot-mond reclame. Het netwerk van Medi- Select is breed dankzij de beide oprichters, die beiden afkomstig zijn uit de ambulancehulpverlening. Op basis van de tijdens het bezoek verschafte informatie, de uitgesproken toekomstverwachtingen en de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek acht Cedeo de continuïteit van Medi-Select voldoende geborgd.

10 8 Bedrijfsgerichtheid Dankzij de jarenlange ervaring in de bedrijfshulpverlening en de enthousiaste en deskundige trainers, sluiten de opleidingen optimaal aan bij de wensen en behoeften in het werkveld. In overleg met opdrachtgevers kunnen scenario s in het lesprogramma s aangepast worden aan bedrijfsspecifieke wensen. Afhankelijk van de wens van de klant vinden trainingen plaats op eigen locaties, het MTC (Medi-Select Training Center) of de BHV-trailer. Het Training Center van Medi-Select bestaat uit twee verdiepingen en goed uitgeruste instructielokalen, volledige brandsimulatiebanen en brandsimulatieruimtes en EHBO scenarioruimtes. De praktijkgerichte en kwaliteitsbewuste werkwijze van het instituut en de mogelijkheden van het Training Center zijn goede voorbeelden van de bedrijfsgerichtheid van Medi-Select uit Haarlem.

11 9 Conclusie van de Stichting Cedeo Bedrijfsopleidingen Op basis van de positieve uitslag van het uitgevoerde Klanttevredenheidsonderzoek is het instituut toegestaan voor de periode van twee jaar het predikaat Cedeo-erkend te voeren. Daarnaast heeft het instituut recht op: De mogelijkheid om gebruik te maken van de vermelding Cedeo-erkend voor PR-activiteiten Opname in de Nederlandse Opleidingen Databank waaruit de volgende publicaties verschijnen: - Opleidingenmonitor Compact - Opleidingenmonitor Professioneel - Opleidingenmonitor Corporate Deze uitgaven vormen voor opleidingsverantwoordelijken de bron om te zoeken naar voor de organisatie geschikte opleidingen; Positieve advisering via de opleidingenhelpdesk Opname op de website van Cedeo:

Klanttevredenheidsonderzoek. Compagnon

Klanttevredenheidsonderzoek. Compagnon Klanttevredenheidsonderzoek Compagnon 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Compagnon 2 A. Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Right Management Nederland B.V.

Klanttevredenheidsonderzoek. Right Management Nederland B.V. Klanttevredenheidsonderzoek Right Management Nederland B.V. 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Right Management Nederland B.V.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Stichting Ons Bedrijf

Klanttevredenheidsonderzoek. Stichting Ons Bedrijf Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Ons Bedrijf KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Ons Bedrijf vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek ISA Training & Coaching B.V. 08-08-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ISA Training & Coaching B.V. vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Matchcare HR Services BV

Klanttevredenheidsonderzoek. Matchcare HR Services BV Klanttevredenheidsonderzoek Matchcare HR Services BV 1-1-2017 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Matchcare HR Services BV 2 A. Cedeo-erkenning

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting MOC t Kabouterhuis 24-06-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting MOC t Kabouterhuis vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Lee Hecht Harrison

Klanttevredenheidsonderzoek. Lee Hecht Harrison Klanttevredenheidsonderzoek Lee Hecht Harrison 1-4-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 Lee Hecht Harrison 2 A. Cedeo-erkenning 1.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek DenkProducties 27-10-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van DenkProducties vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Arbo Concern

Klanttevredenheidsonderzoek. Arbo Concern Arbo Concern KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Arbo Concern vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT BLIK OP WERK... 1 1. ACHTERGROND...

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Olympia Uitzendbureau

Klanttevredenheidsonderzoek. Olympia Uitzendbureau Klanttevredenheidsonderzoek Olympia Uitzendbureau KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Olympia Uitzendbureau vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Senze 20-06-2013 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Senze vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek KG Online Marketing Academy 24-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van KG Online Marketing Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek BHV.NL / Commitment BV 15-02-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van BHV.NL / Commitment BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Op Eigen Kracht 20-09-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Op Eigen Kracht vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Focus Conferences 27-10-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Conferences vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Jeugdzorg Groningen 09-09-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Jeugdzorg Groningen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek VWSC BV

Klanttevredenheidsonderzoek VWSC BV Klanttevredenheidsonderzoek VWSC BV 1-10-2016 Inhoudsopgave A. Cedeo-erkenning B. Klanttevredenheidsonderzoek Opdrachtgevers C. Conclusie Cedeo 2016 VWSC BV 2 A. Cedeo-erkenning 1. Achtergrond Er zijn

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Learnit Training 30-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Learnit Training vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Carrera C 20-11-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Carrera C vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek BOBA Opleidingen B.V. 25-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van BOBA Opleidingen B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum 07-06-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek AVOP 04-04-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van AVOP vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Horizon Jeugdzorg en Onderwijs Horizon Academie 17-07-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Sales Improvement Group B.V. 13-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Sales Improvement Group B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Ten Duis personeelsmanagement 18-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Ten Duis personeelsmanagement vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek TrajectConsult bv 11-03-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van TrajectConsult bv vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek KG Online Marketing Academy 06-11-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van KG Online Marketing Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek itsme Industrial Automation Opleidingen 24-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van itsme Industrial Automation vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Entréa 21-03-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Entréa vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Outing Holland 20-11-2012 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Outing Holland vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Margolin

Klanttevredenheidsonderzoek. Margolin Klanttevredenheidsonderzoek Margolin KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Margolin vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT BLIK OP WERK...

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek GO opleidingen 14-04-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van GO opleidingen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek FLECTO

Klanttevredenheidsonderzoek FLECTO FLECTO 09-01-2008 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van FLECTO vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ProPerformance B.V. 23-06-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ProPerformance B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ISA Training & Coaching B.V. 18-04-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ISA Training & Coaching B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant ()

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Langenberg advies in verandering 23-02-2010 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Langenberg advies in verandering vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum 13-07-2010 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek D&F Consulting BV 15-09-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van D&F Consulting BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Zahia 13-11-2007 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Zahia vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek EBC Taleninstituut 23-06-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van EBC Taleninstituut vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Security Academy 17-12-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Security Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Focus Advisering Training Coaching 22-02-2012 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Advisering Training Coaching vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Taalcentrum-VU 01-12-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Taalcentrum-VU vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Concept Klanttevredenheidsonderzoek Viwin coaching, training en advies 27-11-2008 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Viwin vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Kookstudio Thorn 10-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Kookstudio Thorn vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Focus Advisering Training Coaching 22-04-2010 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Focus Advisering Training Coaching vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek The Square Mile 01-06-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van The Square Mile vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek LoopbaanNaPolitiek 25-02-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van LoopbaanNaPolitiek vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Sales Improvement Training B.V. 13-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Sales Improvement Training B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek PCI Languages 17-03-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van PCI Languages vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek OAB Dekkers BV 01-02-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van OAB Dekkers BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Thaeles BV 08-05-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Thaeles BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Geef me de 5 academie 20-07-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Geef me de 5 academie vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek The Square Mile 09-06-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van The Square Mile vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Metalektro Personeelsdiensten 21-07-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Metalektro Personeelsdiensten vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau voor Kwaliteitszorg 23-07-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau voor Kwaliteitszorg vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Lexima Academie 25-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Lexima Academie vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek VistaNova, School voor loopbaan & leiderschap 26-04-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van VistaNova, School voor loopbaan & leiderschap

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Censor Bestuur 07-04-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Censor Bestuur vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Durven & Doen 15-09-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Durven & Doen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek VMR Partners BV Commerciële Groei / Training en Coaching 20-04-2012 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van VMR Partners BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Stavoor BV 28-04-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stavoor BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ArjoHuntleigh 27-02-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ArjoHuntleigh vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Carrera C 20-10-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Carrera C vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Kees Horden B.V. 31-07-2019 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Kees Horden B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Overtaal B.V. Taaltrainingen 16-09-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Overtaal B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek IPOL, Instituut Politieonderwijs & Trainingen BV 30-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van IPOL, Instituut Politieonderwijs & Trainingen BV vanuit verschillende

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Plieger Training bv 22-07-2009 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Plieger Training bv vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek ExplainiT 29-09-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ExplainiT vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Elycio Talen 15-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Elycio Talen vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek OPB Opleidingsinstituut Politie- en Beveiligingspersoneel 22-01-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van OPB Opleidingsinstituut Politie- en Beveiligingspersoneel

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Yulius Academie 26-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Yulius vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek TACC Talen-Communicatie-Centrum 09-03-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van TACC Talen-Communicatie-Centrum vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg Academy 29-04-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stavoor BV 10-07-2013 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stavoor BV vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek EBC Taleninstituut 26-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van EBC Taleninstituut vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Tinguely-Academy 14-04-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Tinguely-Academy vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Bureau Zuidema bv 10-11-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Bureau Zuidema bv vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Loo van Eck 27-08-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Loo van Eck vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Randstad HR solutions 27-06-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Randstad HR solutions vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Loo van Eck 28-08-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Loo van Eck vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek IMK Opleidingen B.V. 19-01-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van IMK Opleidingen B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum 18-06-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van STOC, Scholings-, Trainings- en Opleidingscentrum

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Spirit Jeugd en Opvoedhulp Spirit Academie 08-07-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Spirit Jeugd en Opvoedhulp vanuit verschillende invalshoeken: vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek VIJFadvies 22-04-2008 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van VIJFadvies vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Vitree 10-12-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Vitree vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Taalcentrum-VU 27-11-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Taalcentrum-VU vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek COCON Training & Advies 28-04-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van COCON Training & Advies vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek BOL training en advies 23-08-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van BOL training en advies vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Carrière Switch b.v. 11-08-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Carrière Switch b.v. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Lexima 17-10-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Lexima vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen 21-02-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek ExplainiT 05-07-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van ExplainiT vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Aedes vereniging van woningcorporaties 15-07-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Aedes vereniging van woningcorporaties vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Menea 13-03-2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Menea vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Spiff B.V. 08-07-2013 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Spiff B.V. vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Geoplan 11-09-2018 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Geoplan vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant () vanuit Cedeo (Bezoekverslag en Conclusie van

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Stichting MOC t Kabouterhuis 14-12-2016 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Stichting MOC t Kabouterhuis vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Copla Opleiding en Training 25-11-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Copla Opleiding en Training vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek COCON bv Training & Advies 08-05-2012 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van COCON bv Training & Advies vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie