U wilt uw huis verkopen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U wilt uw huis verkopen?"

Transcriptie

1 U wilt uw huis verkopen? Schoon Makelaardij is u hierbij graag van dienst. Om u goed te informeren over onze dienstverlening bieden wij u hierbij deze informatiemap aan. Hieronder zijn de belangrijkste onderdelen van het verkoopproces voor u op een rijtje gezet. Het hele proces is onderverdeeld in 5 delen: 1. vooronderzoek 2. vraagprijsbepaling 3. presentatie 4. bezichtigingen en onderhandelingen 5. contractuele fase en overdracht 1. Vooronderzoek Voor met de verkoop van uw woning kan worden begonnen, wordt een verkoopdossier samengesteld. Een compleet dossier betekent dat u zeker weet dat de koper een goed beeld heeft van wat hij of zij koopt. Dat vergroot het vertrouwen en dus de bereidheid om te kopen. En het verkleint de kans op problemen achteraf. In het verkoopdossier worden alle gegevens samengevoegd die betrekking hebben op de woning. Deze gegevens zijn deels van u als opdrachtgever afkomstig, zoals: - ingevulde NVM-vragenlijst - lijst roerende zaken - bouwtekeningen - bij appartement: gegevens omtrent Vereniging van Eigenaren Verder worden door Schoon Makelaardij zelfstandig gegevens verzameld omtrent de bouwkundige en juridische staat van de woning: - kadastraal uittreksel - kadastrale kaart - eigendomsbewijs - aanwezigheid bodemvervuiling - bouwkundige keuring (optioneel)

2 2. Vraagprijsbepaling Na het vooronderzoek wordt een vraagprijs bepaald. Een goede vraagprijs is niet te hoog en niet te laag! In de huidige markt is een goede vraagprijs doorslaggevend voor een succesvolle verkoop. Ons advies zal zijn gebaseerd op transactieprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving, waarbij het NVM-uitwisselingssysteem en het Kadaster als informatiebron dienen. Wij vinden het belangrijk voor u inzichtelijk te maken hoe wij komen tot ons advies. Uiteraard worden de afwijkingen van uw woning t.o.v. de referentie-woningen meegenomen in de bepaling van een goede vraagprijs. 3. Presentatie Zodra het verkoopdossier is samengesteld wordt uw woning aangemeld in het NVMuitwisselingssysteem. Het NVM-uitwisselingssysteem is een landelijke database waartoe alle (en uitsluitend) NVM-makelaars toegang hebben. Nieuw aangemelde woningen worden centraal uitgewisseld. Daardoor is uw woning vanaf aanmelding, met alle gegevens, bij alle NVM-makelaars bekend. Automatisch worden alle ingeschreven zoekers van alle makelaarskantoren over uw woning geïnformeerd. Uw woning blijft in de database aanwezig tot het moment van verkoop. Er worden foto s van uw woning gemaakt. Veelal worden daarbij ook interieurfoto s gemaakt. Uiteraard heeft u de mogelijkheid aan te geven wat u wel of niet op de foto wilt. Van uw woning wordt een aantrekkelijke en complete informatiebrochure samengesteld, die ook te downloaden is op onze website. De informatiebrochure bevat alle relevante gegevens die betrekking hebben op uw woning. Samen met enkele kleurenfoto s, een kadastrale kaart en een kopie van de lijst roerende zaken en plattegronden van uw woning, vormt de brochure een aantrekkelijke presentatie die bij elke bezichtiging wordt uitgereikt.

3 Online-klantendossier Het Online-klantendossier biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag de voortgang rond uw verkoopopdracht te volgen. Alle gegevens van uw woning zijn hierop te vinden, zoals de foto s, teksten, brochures enz. Voordat u woning daadwerkelijk te koop komt te staan vragen wij u om toestemming betreft de gegevens van uw woning via het klanten-dossier. Na u goedkeuring melden wij uw woning Te Koop aan. In principe worden alle handelingen, correspondentie, afspraken en onderhandelingen voor u in het dossier zichtbaar gemaakt. Ook reacties van bezichtigers worden bij de desbetreffende afspraak vermeld. Zodra er nieuwe informatie in het dossier verschijnt, wordt u daarvan per op de hoogte gesteld.

4 Funda Uw woning wordt geplaatst op Als uw huis op Funda staat, weet u zeker dat uw huis wereldwijd zal worden gevonden door zoekers. En hoe meer belangstelling, hoe groter de kans op de hoogste opbrengst. is de grootste en bekendste woonportaal op Internet. Op deze site staat het aanbod van de NVM-makelaars. De site staat in de top drie van de meest bezochte websites in Nederland. Funda biedt diverse opties om uw huis nóg meer aandacht te geven, zoals Tophuis, Virtual tour etc. Dit biedt de internet bezoeker de mogelijkheid via een roterend beeld een indruk op te doen van de omgeving of een blik te werpen op het interieur van de woning (optioneel). Vanaf funda kan de bezoeker doorlinken naar Website Schoon Makelaardij Uw woning wordt geplaatst op Onze site onderscheid zich van andere sites door de overzichtelijke structuur en vooruitstrevende karakter: alle informatie is te downloaden en het woningaanbod wordt zeer uitgebreid gepresenteerd. Uw woning is zelfs op satellietbeelden te bekijken!

5

6 Te Koop bord Bij uw woning wordt een aandachttrekkend Te Koop bord geplaatst. Bij appartementen is dit meestal een raambiljet of een zogenaamd V-bord, een extra opvallend bord dat aan de buitenzijde op het raam wordt bevestigd. Het bord geeft u de zekerheid dat ook passanten met een sluimerende belangstelling actief worden gewezen op het feit dat uw woning te koop is. Ook heeft het bord een belangrijke doorvertelfunctie. Verkoopmap U ontvangt bij het verstrekken van de opdracht tot verkoop een verkoopboek. Hierin kunt u kopieën van ingevulde documenten bewaren. Op deze manier houdt u alles overzichtelijk bij elkaar en kunt u altijd nazien wat u ingevuld heeft. Daarnaast is het verkoopboek een leuke herinnering aan de verkoop van uw woning. Adverteren Wij adverteren regelmatig met ons woningaanbod in Het Gezinsblad. Een voorbeeld van onze woningadvertentie vindt u op de volgende pagina. Naast alle tot nu toe genoemde continue-aanbiedingsvormen beschikken wij over de mogelijkheid met uw woning te adverteren in Het Gezinsblad. Dit blad wordt huis-aan-huis verspreid in Assen en wijde omgeving. Een relevant gebied aangezien de woningmarkt voor het overgrote deel een lokale markt is.

7 Open Huizen Dag Enkele keren per jaar organiseren wij in samenwerking met de NVM een landelijke Open Huizen Dag. Tijdens de Open Huizen Dag kunnen woningzoekenden zonder afspraak de woningen van hun voorkeur bekijken. Zij worden dan door uzelf rondgeleid. Ook ons kantoor is op de Open Huizen Dag uiteraard geopend zodat belangstellenden direct hun vragen kunnen stellen en met de makelaar verder kunnen praten of eventueel een bieding uitbrengen. Doordat de gelegenheid wordt geboden om op de vrije zaterdag meerdere woningen zonder afspraak te bekijken, wordt de Open Huizen Dag erg gewaardeerd door zoekers. Maar ook voor u als verkoper heeft de Open Huizen Dag veel voordelen. U concentreert de kijkers zoveel mogelijk op één dag en u heeft meer kans om uw woning kort voor of kort na de Open Deuren Dag te verkopen. Omdat in de huidige markt voor zoekers meerdere passende woningen te koop staan, is het belangrijk die van u zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarvoor is de Open Huizen Dag een perfect middel. Gemiddeld wordt door deze dag 10-20% van de deelnemende woningen verkocht. Deelname is niet verplicht.

8 4. Bezichtigingen en onderhandelingen Nu uw woning op een effectieve en aantrekkelijke manier wordt aangeboden, zullen er reacties van belangstellenden bij ons kantoor binnenkomen. Serieuze kandidaten kunnen met ons een afspraak maken voor bezichtiging De afspraak voor een bezichtiging wordt altijd in overleg met u gemaakt. Bij voorkeur niet op dezelfde dag, zodat u de gelegenheid heeft ervoor te zorgen dat uw woning goed presenteert. Uit ervaring blijkt dat belangstellenden de plezierigste indruk van uw woning opdoen als u het bezichtigen volledig overlaat aan uw makelaar. Veel opdrachtgevers verstrekken ons een sleutel van de woning en zijn tijdens de bezichtiging zelf afwezig. Voor u een prettige gedachte dat het contact met gegadigden via uw eigen professional loopt. Na afloop van de bezichtiging schrijft de makelaar een kort verslag in uw onlineklantendossier. Uiteraard resulteren niet alle telefonische reacties in een uiteindelijke bezichtiging. De voortgang rond de verkoop van uw woning wordt door de makelaar exact bijgehouden in uw klantendossier. Aan de hand daarvan zijn alle medewerkers op ons kantoor in staat om op elk moment de actuele stand van zaken te achterhalen. Elk bod dat wordt uitgebracht op uw woning wordt met u besproken. In overleg met u bepalen wij of, en zo ja welk tegenvoorstel gedaan wordt. Elke tussenstap in het onderhandelingsproces wordt samen met u gezet. Wij adviseren u daarin. U doet letterlijk uw winst met onze vaardigheden en ervaring: namelijk een hoge opbrengst voor uw woning! De procedure van onderhandeling is aan wettelijke regels verbonden. Uw NVM makelaar is hiervan op de hoogte en houdt zich daarnaast aan de NVM erecode. In veel gevallen is er sprake van een aankopend makelaar: de koper laat zich vertegenwoordigen door een eigen makelaar die namens hem of haar de onderhandelingen voert. Een geruststellende gedachte dat u het niet zelf tegen een professional hoeft op te nemen. Er wordt immers niet alleen over de prijs onderhandeld: voor u is ook voordeel te behalen in aanvaardingstermijn, ontbindende voorwaarden en overname van roerende zaken.

9 5. Contractuele fase en overdracht Zodra er een mondelinge overeenstemming bestaat streven wij ernaar deze zo snel mogelijk vast te leggen in een schriftelijke koopovereenkomst. U weet dus zeker dat de overeenkomst vlot in een juist contract wordt vastgelegd, een geruststellende gedachte. Om uw belangen te waarborgen wordt de koopovereenkomst door ons zelf opgesteld, waarvoor gebruik wordt gemaakt van het model koopakte dat tot stand is gekomen door samenwerking van NVM, Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en andere makelaarsorganisaties. De koopakte bevat niet alleen de gegevens omtrent de partijen, woning en prijs, maar ook clausules over wanprestatie, risicoovergang etc. Dus ook als er problemen ontstaan, is er geen onduidelijkheid over de gemaakte afspraken. Zodra de koopovereenkomst is opgesteld wordt deze ondertekend door u en door de koper. Beide partijen ontvangen een kopie van de getekende overeenkomst. Het originele exemplaar wordt verzonden naar de notaris. De notaris maakt aan de hand van de koopovereenkomst de uiteindelijke leveringsakte en de eindafrekening op. Deze worden door ons op juistheid gecontroleerd. De leveringsakte is de akte waarbij de eigendom overgaat van u naar de koper(s). Door het ondertekenen hiervan en het inschrijven in de registers van het Kadaster wordt de koper echt eigenaar. De eindafrekening vermeld de koopsom, eventueel af te lossen hypotheken en een aantal andere posten zoals de eindnota van ons kantoor. Direct voor de notariële overdracht vindt de eindinspectie van uw woning plaats. Doel hiervan is de koper de gelegenheid te bieden te controleren of de woning in de afgesproken staat wordt overgedragen. De overgenomen roerende zaken moeten uiteraard aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat onze makelaar bij de inspectie en de overdracht aanwezig is. Ook na de overdracht blijven wij formeel het aanspreekpunt voor de koper of diens makelaar.

10 Schoon Makelaardij Schoon Makelaardij is vanaf 1999 gevestigt aan één van de fraaie singels rond het Asser centrum. Onze doelgerichte en nuchtere benadering van het makelaarvak spreekt een groeiende groep opdrachtgevers aan. Met oog voor detail proberen wij de grote lijnen voortdurend in beeld te houden: u wilt op een prettige manier en met een goed onderhandelingsresultaat een huis kopen of verkopen. Wat we doen: - aankoop woningen - verkoop en verhuur woningen - taxaties woningen - minnelijke waarderingen (fiscus) - verhuur winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte op MKB niveau - advisering particuliere beleggingen in o.g. - hypotheken en verzekeringen Wie zijn wij: Paul Schoon, makelaar, is sinds 1997 werkzaam in de makelaardij en houdt zich naast verkoop en verhuur van woningen ook veel bezig met aankoopbegeleiding. Vooral de combinatie waarbij een cliënt wordt begeleid bij de verkoop van de oude en de aankoop van de nieuwe woning behoort tot zijn specialiteiten. Daarnaast heeft Paul ook affiniteit met bedrijfspanden en beleggingsobjecten. Paul woont sinds 2003 weer met zijn vrouw en twee dochtertjes in Assen. Nydia Oortwijn, assistent-makelaar. De afwisseling in haar werkzaamheden vindt Nydia ontzettend leuk. Als assistent-makelaar ondersteunt ze Paul bij de aan- en verkoop/verhuur van woningen in combinatie met werkzaamheden in de binnendienst. Nydia is geboren en opgegroeid in Assen. Tijdens haar studieperiode heeft ze een uitstap naar Groningen gemaakt en sinds enige tijd woont Nydia met haar vriend weer in Assen. Ernst Preusterink is zo'n 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan 10 jaar in diverse functies bij Aegon Verzekeringen. Tegenwoordig is hij zelfstandig ondernemer onder de naam Prefin Advies BV. Prefin is gespecialiseerd in hypotheken, zowel voor particulieren als voor bedrijven met alle bijbehorende zaken zoals financiële planning en pensioenen.

11 De sterke punten van Schoon Makelaardij Lid van de NVM, zekerheid voor u Specialisten in bestaande woningen Compact en betrokken team Actieve aanpak van uw opdracht Buurtmailing bij elke opdracht Veel aandacht voor detail Slagvaardige en ervaren onderhandelaars Representatief kantoor in het stadscentrum Goed voorbereide bezichtigingen Duidelijk doelen stellen én halen Veel bouwkundige en juridische kennis Ook aandacht voor u ná de opdracht

Nijkerk Frans Halshof 28-5

Nijkerk Frans Halshof 28-5 Nijkerk Frans Halshof 28-5 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 7 Nadere informatie en voorwaarden 8 2 Een toelichting op de brochure

Nadere informatie

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Vraagprijs 5.500,00 kosten koper Nabij het centrum van Gouda, op steenworp afstand van het NS station, aan de Ronsseweg gelegen eigen parkeerplaats door middel van

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? T ijdens de koopfase van een huis staat

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? Tijdens de koopfase van een huis staat na

Nadere informatie

Nijkerk Zijdevlinder 66

Nijkerk Zijdevlinder 66 Nijkerk Zijdevlinder 66 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 12 Plattegrond 13 Nadere informatie en voorwaarden 14 2 Een toelichting op

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

Broekhoekweg 28 Losser

Broekhoekweg 28 Losser Broekhoekweg 28 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan de rand van het industrieterrein van Losser

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM ALGEMEEN Op een perfecte locatie nabij de Zuid As, de Ring A10, het Vu Medisch

Nadere informatie

Bote van Bolswertstraat 3 C Leeuwarden

Bote van Bolswertstraat 3 C Leeuwarden Bote van Bolswertstraat 3 C Leeuwarden Nu in de verkoop, dit appartement op de hoek van het Vliet met een prachtig uitzicht over het Vliet, de stad en de Bonifatiustoren. Een ideale plek als je alleen

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk

Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk Vraagprijs 45.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar een zelfstandige bedrijfsruimte of opslag/stallingsruimte voor uw camper/caravan/motoren/auto's, dan

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM PARKEERGARAGE

OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM PARKEERGARAGE OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM PARKEERGARAGE ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM ALGEMEEN Zeer ruime parkeergarage in Amsterdam Buitenveldert, nabij het Amsterdamse

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning Wij zien meer dan verkoopkansen + deskundige makelaars + kennis van de regionale markt + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Leeuwerik 9, 2451 WH, Leimuiden

Leeuwerik 9, 2451 WH, Leimuiden Leeuwerik 9, 2451 WH, Leimuiden Vraagprijs 225.000,00 kosten koper Omschrijving Ruim en licht 3 kamer appartement (99m2) aan de rand van Leimuiden, gunstig gelegen nabij de A4 met snelle verbinding naar

Nadere informatie

De Twee Gebroeders 145 Drachten

De Twee Gebroeders 145 Drachten De Twee Gebroeders 145 Drachten Op zoek naar een betaalbare starterswoning? Dan stopt hier je zoektocht In de groene wijk "de Folgeren" staat deze goed onderhouden bovenwoning in een lommerrijke omgeving,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15 Nijkerk Aurelia 12 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15 2 Een toelichting op de brochure Gegevens:

Nadere informatie

Espoortstraat 123 Enschede

Espoortstraat 123 Enschede Espoortstraat 123 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Fraai uitzicht over Enschede!!! Op loopafstand

Nadere informatie

Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda

Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda Vraagprijs 95.000,00 kosten koper In gewilde woonwijk gelegen 2 kamer appartement op begane grond met voortuin. Het is mogelijk om tegen een aantrekkelijke meerprijs een zogenaamd

Nadere informatie

Duinzoom 36 C - Rockanje Koopsom 660.000,= v.o.n. Omschrijving Uniek aan duinrand gesitueerde bouwkavel 2.170 m2 met ontwerp voor vrijstaande, riet gedekte villa. Collegiaal in verkoop met Van Ravens Makelaardij.

Nadere informatie

Hoofdstraat 92 Overdinkel

Hoofdstraat 92 Overdinkel Hoofdstraat 92 Overdinkel WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan drukke doorgaande weg in de Dorpskern gelegen

Nadere informatie

Bosjesweg 50 - Sluiskil

Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs: 89.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast,

Nadere informatie

Branderf 0 ong - Heenvliet Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving Bouwgrond. Unieke kans om te bouwen op historische grond. Kadastrale grootte 240 m2. Inclusief bouwplan voor een hedendaagse woning. Voor

Nadere informatie

INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Brochure Uitnodiging Bezichtiging Kosten koper Onderzoeksplicht Voor de bieding Uitbrengen bod Gunning Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs vanaf 250.000,-- K.K. info@goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.

TE KOOP. Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs vanaf 250.000,-- K.K. info@goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed. TE KOOP Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar Koopprijs vanaf 250.000,-- K.K. Herenweg 97a 2465 AD Rijnsaterwoude 0172-50 99 73 Meerkreuk 46 2377 VM Oude Wetering 071-331 34 84 Korevaarstraat

Nadere informatie

Breitnerstraat 81 - Terneuzen

Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Instap klaar startersappartement op de 3 e verdieping in de wijk Serlippens Het appartement is gelegen nabij winkelcentra, sportvelden en de

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

Vraagprijs 158.400,-- k.k.

Vraagprijs 158.400,-- k.k. BUGGENUM BERGSTRAAT 16 Schitterende bouwkavel Oppervlakte circa 1.800 m² Eventueel ook gedeelte te koop Bebouwingsvoorschriften op aanvraag Vraagprijs 158.400,-- k.k. INFORMATIE OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Buizenwerf 185. Rotterdam-Kralingen. Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m.

Buizenwerf 185. Rotterdam-Kralingen. Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m. Buizenwerf 185 Rotterdam-Kralingen Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m. PANORAMISCH UITZICHT ROYAAL 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN op de 7e verdieping van gebouw 'Maaszicht' gelegen

Nadere informatie

Zomerkade 136 te Huizen

Zomerkade 136 te Huizen Zomerkade 136 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject APPARTEMENT DIREKT AAN HET GOOIMEER Zoekt

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Vraagprijs 217.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar ruime 6-kamer eengezinswoning met vrij gelegen achtertuin op het zuid/oosten, een tweede verdieping met

Nadere informatie

Belvederebos 131, 2715 VH, Zoetermeer

Belvederebos 131, 2715 VH, Zoetermeer Belvederebos 131, 2715 VH, Zoetermeer Vraagprijs 115.000,00 kosten koper Omschrijving Te koop MET STARTERSLENING = Eerste 3 jaar geen rente en aflossing, daarna aflossen naar financiële draagkracht. Kijk

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE MODERN 3-KAMER APPARTEMENT MET RUIM BALKON OP HET ZUID-WESTEN GOOOIERSERF 166 TE HUIZEN De locatie Gooierserf 166, 1276 KW te Huizen Een licht 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 230.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

De Feart 39, 9247 CK Ureterp

De Feart 39, 9247 CK Ureterp De Feart 39 Ureterp Op een mooie plek en een ruime kavel grond ligt deze vrijstaande bungalow met een grote vrijstaande schuur. De mogelijkheden zijn divers. Van gelijkvloers wonen, tot het houden van

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Roermond Dirksbergerweg

Roermond Dirksbergerweg Nabij Roermond - Melick, omgeving Dirksbergerweg, ligt dit vrije sector bouwperceel van ± 2700 m2. Er is geen geldig bestemmingsplan op basis waarvan direct gebouwd kan worden. De gemeente Roermond heeft

Nadere informatie

Nijkerk Vuurvlinder 36

Nijkerk Vuurvlinder 36 Nijkerk Vuurvlinder 36 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 16 Plattegronden 17 Nadere informatie en voorwaarden 20 2 Een toelichting

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE KARAKTERISTIEKE VISSERSWONING IN OUDE DORP LINDENLAAN 13 TE HUIZEN De locatie Uniek gelegen, midden in het oude dorp van Huizen, perfect onderhouden visserswoning. De woning

Nadere informatie

Haaksbergerstraat 484A Enschede

Haaksbergerstraat 484A Enschede Haaksbergerstraat 484A Enschede Objectomschrijving Op de bovenste etage gelegen, zeer goed onderhouden 2-kamer appartement voorzien van splinternieuwe keuken en badkamer en eigen afgesloten parkeerplaats.

Nadere informatie

Twickelerblokweg, 7621 BK Borne Koopsom ,- k.k.

Twickelerblokweg, 7621 BK Borne Koopsom ,- k.k. Twickelerblokweg, 7621 BK Borne Koopsom 350.000,- k.k. Omschrijving Aan de rand van de bebouwde kom van Borne op 5 minuutjes afstand van het gezellige dorpscentrum en nabij uitvalswegen liggen twee kavels

Nadere informatie

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies Veel gestelde vragen www.wiebzandberg.nl info@wiebzandberg.nl 0566 65 0070 2 wiebzandberg.nl INLEIDING Aan elke aankoop kleven risico's. Bij de aankoop of

Nadere informatie

sprikkenveen 8 Vries ,-- k.k. Numan Hof ERA Makelaardij Vries Tussenwoning met vrijstaande stenen schuur.

sprikkenveen 8 Vries ,-- k.k. Numan Hof ERA Makelaardij Vries Tussenwoning met vrijstaande stenen schuur. sprikkenveen 8 Vries 149.500,-- k.k. Tussenwoning met vrijstaande stenen schuur. Numan Hof ERA Makelaardij Vries 0592-542300 ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen.

Nadere informatie

Binnenweg 2 Giesbeek

Binnenweg 2 Giesbeek Binnenweg 2 Giesbeek Omschrijving Dit zeer royale object zou binnenkort zomaar uw nieuwe droomhuis kunnen zijn. Het is sinds de bouw in gebruik geweest als kantoor, maar zou tot een prachtige woning verbouwd

Nadere informatie

Hunze 234, 9204 BX Drachten

Hunze 234, 9204 BX Drachten Hunze 234 Drachten Aan een mooi besloten hofje met speelplantsoen in het midden staat deze eenvoudige maar nette tussenwoning met aangebouwde bijkeuken/berging. De tuin is op het westen met veel zon en

Nadere informatie

Stationsweg 131 Drachten

Stationsweg 131 Drachten Stationsweg 131 Drachten Wonen aan de vernieuwde Stationsweg! Een unieke kans, zo'n mooie, totaal gerenoveerde jaren dertig woning met karakter. De sfeer van oud met de kwaliteit van nieuw. Door de dubbele

Nadere informatie

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen

Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen Deze brochure dient ter informatie van geïnteresseerden en is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. CARO makelaars & taxateurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of

Nadere informatie

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM Een huis verkopen Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat

Nadere informatie

Ittervoort. Sleestraat 16

Ittervoort. Sleestraat 16 Ittervoort Sleestraat 16 BELEGGINGSOBJECT! Soort object: Bedrijfshal met kantoorruimte. Het bouwjaar van het object is 1988. Ligging: Uitstekend gesitueerd op het industrieterrein Ittervoort op enkele

Nadere informatie

Wierren 9, 9217 VZ Nijega

Wierren 9, 9217 VZ Nijega Wierren 9 Nijega Vrijstaande woudboerderij "Elzenhout" op een mooie locatie in het coulisselandschap van de Friesche Wouden. Met twee percelen weiland van samen ruim 2,5 hectare. Wierren 9, 9217 VZ Nijega

Nadere informatie

Willem de Zwijgersingel 80, 2805 BR, Gouda

Willem de Zwijgersingel 80, 2805 BR, Gouda Willem de Zwijgersingel 80, 2805 BR, Gouda Koopsom 75.000,00 kosten koper Op de tweede verdieping in een complex voorzien van een lift en afgesloten entree in Gouda Noord gelegen 2 kamer hoekappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Clausstraat 35 - Hulst

Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 Hulst Goed onderhouden vrijstaande woning met garage Gelegen buiten het prachtige stadscentrum van Hulst Vraagprijs: 242.500,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling:

Nadere informatie

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer Vraagprijs 102.500,00 kosten koper Omschrijving Op perfecte locatie nabij het dorpscentrum en het Stadshart ligt dit goed onderhouden 2 kamer appartement met inpandige

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

De Feart 22, 9247 CP Ureterp

De Feart 22, 9247 CP Ureterp De Feart 22 Ureterp Wonen op een droomplek op een fantastische locatie in deze woonboerderij met een grote kavel grond, extra weiland en fraai aangelegde vijverpartij. Gelegen direct in de nabijheid van

Nadere informatie

TE KOOP. NAALDWIJK Dreesplein 1. vraagprijs k.k

TE KOOP. NAALDWIJK Dreesplein 1. vraagprijs k.k TE KOOP NAALDWIJK Dreesplein 1 vraagprijs 145.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 1985 Totale oppervlakte: 81 m² Functies: Kantoor/ Winkel Horeca toegestaan:

Nadere informatie

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN SOESTDIJKSEWEG NOORD 482-484*** TE BILTHOVEN OMSCHRIJVING: KAVEL C In opdracht van Touchex II B.V. heeft H. van 't Hof architecten op het fraaie bosterrein "Beukenrode" ter grootte van bijna 25.000m²,

Nadere informatie

Te koop. Monster Vlotlaan 530

Te koop. Monster Vlotlaan 530 Te koop Monster Vlotlaan 530 Op bedrijventerrein Vlotlaan gelegen, goed afgewerkte bedrijfsruimte van ca. 100 m² op de parterre met een kantoorruimte van ca. 105 m² op de verdieping. De bedrijfsruimte

Nadere informatie

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners)

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Kennismaken met De Boer, Storimans en partners Wanneer een makelaarskantoor circa dertig jaar met succes

Nadere informatie

Dordrecht Paul Krugerstraat 61

Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Deze karakteristieke woning met dakterras is voor het

Nadere informatie

Burgemeester Edo Bergsmalaan 72 Enschede

Burgemeester Edo Bergsmalaan 72 Enschede Burgemeester Edo Bergsmalaan 72 Enschede Objectomschrijving In het centrum van Enschede en naast het nieuwe ziekenhuis gelegen, goed onderhouden 3 kamer appartement op de 4e woonlaag met berging op de

Nadere informatie

Nijkerk Staartblauwtje 5

Nijkerk Staartblauwtje 5 Nijkerk Staartblauwtje 5 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 15 Plattegronden 16 Nadere informatie en voorwaarden 19 2 Een toelichting

Nadere informatie

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving Heeft u altijd al een appartement willen huren in het gezellige stadshart van Alphen?! Dan is dit uw kans! Goed

Nadere informatie

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k. Schaarweg 6 te Huizen Vraagprijs 235.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject RUIME

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

Het Gangboord 57a Drachten

Het Gangboord 57a Drachten Het Gangboord 57a Drachten TE HUUR In het industriegebied de haven, in een bedrijfspand met uitstraling beschikbaar. Het betreft hier ca 680 m² BVO vloeroppervlak. Te huren vanaf ca 200 m2. Onze dienstverlening

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

Kommisjewei 6, 9217 RN NIJEGA

Kommisjewei 6, 9217 RN NIJEGA Kommisjewei 6 Nijega Op een hele mooie beschutte plek aan de rand van het dorp ligt dit vrijstaand woonhuis met garage. In een ruim opgezette woonomgeving, met een super goede ontsluiting naar de snelweg

Nadere informatie

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k.

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k. Kloosterlaan 29 Sas van Gent Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. 1912 Voorlopig F energielabel Woonoppervlakte 106 m

Nadere informatie

Overzicht notariële werkzaamheden bij aankoop van een woning

Overzicht notariële werkzaamheden bij aankoop van een woning 1 Overzicht notariële werkzaamheden bij aankoop van een woning Veel mensen vragen zich af wat de notaris allemaal doet in verband met de overdracht van een woning. Hieronder vindt u een overzicht van alle

Nadere informatie

Rozenstraat 10 Losser

Rozenstraat 10 Losser Rozenstraat 10 Losser Objectomschrijving Goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde berging en keuken. Indeling: Entree/hal met zwevend toilet (2013) fonteintje. Meterkast met hoog/laag tarief. Keuken

Nadere informatie

Vanekerstraat 273 Enschede

Vanekerstraat 273 Enschede Vanekerstraat 273 Enschede Objectomschrijving Bijzonder fraai centraal gelegen in woonwijk Deppenbroek goed onderhouden 3- kamer appartement op de 12e verdieping. Door de ligging van het appartement heeft

Nadere informatie

Ambonstraat 23a TE GRONINGEN

Ambonstraat 23a TE GRONINGEN Ambonstraat 23a TE GRONINGEN Oeverkruid 2 9738 AK Groningen Postbus 6052 9702 HB Groningen Telefoon info@uwraadhuis.nl www.uwraadhuis.nl 050-5264828 Rabobank 11.15.69.621 Kvk 02091345 BT W NL8151.79.868.B01

Nadere informatie

Oudeweg 4 Drachten Vraagprijs 298.000,- k.k.

Oudeweg 4 Drachten Vraagprijs 298.000,- k.k. Oudeweg 4 Drachten Vraagprijs 298.000,- k.k. TE KOOP Winkelpand. In het centrum winkelgebied van Drachten, op een A locatie ligt dit fraai en strak vormgegeven winkelpand in drie lagen met een gemengde

Nadere informatie

KANAAL N.Z. 4B HOOGHALEN

KANAAL N.Z. 4B HOOGHALEN KANAAL N.Z. 4A HOOGHALEN Vraagprijs 795.000,-- v.o.n. KANAAL N.Z. 4B HOOGHALEN Vraagprijs 395.000,-- v.o.n. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl BOUWKAVEL VAN CA. 15 HECTARE. UNIEK!!! REALISATIE

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Richterstraat 25 Losser

Richterstraat 25 Losser Richterstraat 25 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving In gewilde woonomgeving aan rustig hofje ligt deze:

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

Bodegraafsestraatweg 1-207, 2805 GK, Gouda

Bodegraafsestraatweg 1-207, 2805 GK, Gouda Bodegraafsestraatweg 1-207, 2805 GK, Gouda Vraagprijs 125.000,00 kosten koper Mooie HOEKmaisonnette appartement met achter uitzicht op de tennisbaan en de zijkant weids uitzicht, gelegen op de 1e en 2e

Nadere informatie

Twee linker handen, of gewoon geen zin in klussen? Echt, je kunt er zo in. De ideale starterswoning, ook voor een gezin. In kindvriendelijke buurt.

Twee linker handen, of gewoon geen zin in klussen? Echt, je kunt er zo in. De ideale starterswoning, ook voor een gezin. In kindvriendelijke buurt. Schuur 71 Drachten Prachtige en hedendaags hoekwoning. Kant en klaar, Gewassen en gestreken, deze sleutelklare woning. U kunt er zo in. ALLES IS NIEUW: Keuken, sanitair, wanden en vloeren, echt alles.

Nadere informatie

Moleneind NZ 208 Drachten

Moleneind NZ 208 Drachten Moleneind NZ 208 Drachten Leuke tussenwoning aan de Drachtster Vaart! De kans voor de starter die op zoek is naar een knus huis op een bijzondere locatie. Zomers zwemmen en in de winters schaatsen voor

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Ark Kleine Potten - Sneek

Ark Kleine Potten - Sneek Ark Kleine Potten - Sneek Op een prachtige locatie aan de Kleine Potten gelegen woonark (recreatie) met zonneterrassen, aanlegplaats boot en eigen grond. In 2012 is de gehele buitenkant gereinigd en behandeld

Nadere informatie

BREDASEWEG ONGENUMMERD ROOSENDAAL

BREDASEWEG ONGENUMMERD ROOSENDAAL BREDASEWEG ONGENUMMERD ROOSENDAAL KOOPSOM: 145,-- PER M² EXCL. BTW Object/ligging: Een perceel industriegrond groot 5.910 m², gelegen op een toplocatie aan de Rijksweg A58, bedrijventerrein Majoppeveld

Nadere informatie

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k.

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 Drempt, Zomerweg 43b Prachtig

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

Echt Pepinusbrug (bouwkavel)

Echt Pepinusbrug (bouwkavel) Gelegen aan de doorgaande weg richting Koningsbosch bieden wij u dit bouwperceel van ± 1640 m² te koop aan. Op het perceel kan een bedrijfswoning met opslag worden gerealiseerd. Het bestemmingsplan bevat

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwkavel: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs kavel vanaf ,-- K.K.

TE KOOP. Bouwkavel: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs kavel vanaf ,-- K.K. TE KOOP Bouwkavel: Korteraarseweg 138 Ter Aar Koopprijs kavel vanaf 239.000,-- K.K. Herenweg 97a 2465 AD Rijnsaterwoude 0172-50 99 73 Meerkreuk 46 2377 VM Oude Wetering 071-331 34 84 Korevaarstraat 19

Nadere informatie