Mient 16-A t/m 16-G te Alkmaar 7 stijlvol gerenoveerde huurappartementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mient 16-A t/m 16-G te Alkmaar 7 stijlvol gerenoveerde huurappartementen"

Transcriptie

1 Mient 16-A t/m 16-G te Alkmaar 7 stijlvol gerenoveerde huurappartementen Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar info@regioholland.nl Website:

2 Victorie en historie Wooncomfort van nu, sfeer van toen Comfortabel wonen in een pand met historie, is dat mogelijk? Jazeker, en nog in hartje Alkmaar ook. Aan de Mient zijn zeven appartementen met het wooncomfort van nu en de sfeer van toen gerealiseerd. Achter drie historische gevels. Zeven appartementen De appartementen bevatten een woonkamer met open keuken, één of twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een toilet. Met uitzondering van de natte ruimtes zijn alle woningen voorzien van laminaat, vitrages en overgordijnen. Het afwerkingsniveau van de appartementen is zeer hoog. Zo is de keuken uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur: een oven, een gaskookplaat, een wasemkap, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De badkamer, het toilet en de keuken zijn voorzien van mechanische ventilatie. De bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijk dakterras, appartement 5 beschikt over een eigen balkon. De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. De begane grond heeft een commerciële bestemming. Aanlegplaats Bij de Mient is het allemaal begonnen. Hier is Alkmaar ontstaan. De Mient was ooit een aanlegplaats voor schepen en zou nu, eeuwen later, zomaar uw aanlegplaats kunnen worden De historie druipt ervan af in dit monumentale deel van de stad. Achter de prachtige gevels woonden eeuwenlang kooplieden, wijnhandelaren en winkeliers. Dat geldt ook voor de nummers 10, 14 en 16 aan de Mient, waarin de appartementen gerealiseerd zijn. Nummer 10 heette ooit De Gouden Sleutel, nummer 14 stond in de achttiende eeuw te boek als Koningin Elisabeth en nummer 16 als De Rosenobel. Samen vormden ze voorheen de bekende fietsenwinkel NL-Zaak. Authentiek Eén van de gebouwen waarin de appartementen zijn gerealiseerd is gebouwd in 1492 en is daarmee het op één na oudste gebouw in Alkmaar. Het achterste gedeelte is rond 1530 aangebouwd. Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar info@regioholland.nl Website:

3 Victorie (Alkmaar) en historie komen hier dus samen! De drie panden zijn gebouwd in de vijftiende en zestiende eeuw. Het mooie is dat er nog veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Zoals de gevels, decoraties boven de winkelpui van nummer 14 en de kapconstructie. Dat alles en de ligging zorgen voor een heel sfeervolle woonomgeving. Hartje Alkmaar Op de Mient zijn meerdere winkeltjes en restaurants. Vlak over de Gewelfde Stenen Brug, die voor de deur van de appartementen ligt, is d Oude Stad van Alkmaar. Het Waagplein ligt om de hoek, met tal van cafés en restaurants én in de zomer de wereldberoemde kaasmarkt. Ook het omvangrijke winkelgebied rondom Laat en Langestraat is vlakbij. Bushaltes bevinden zich op enkele minuten loopafstand. De Mient en omgeving zijn autoluw. Een ideale woonlocatie voor iedereen die houdt van het wooncomfort van nu en de sfeer en uitstraling van toen. Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar info@regioholland.nl Website:

4 Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar Website:

5 PRIJSLIJST Appartement 1: Mient 16-A Maisonette woning gelegen op 1e en 2e verdieping: 3-kamer appartement Huurprijs: 825,-- per maand Appartement 2: Mient 16-B 2-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping: Huurprijs: 750,-- per maand Appartement 3: Mient 16-C 2-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping: Huurprijs: 725,-- per maand Appartement 4: Mient 16-D 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping: Huurprijs: 850,-- per maand Appartement 5: Mient 16-E 3-kamerapppartement gelegen op de 2e verdieping: Huurprijs: 875,-- per maand Appartement 6: Mient 16-F 3-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping: Huurprijs: 825,-- per maand Appartement 7: Mient 16-G Maisonette gelegen op de 1e en 2e verdieping. 2-kamerwoning Huurprijs: 600,-- per maand Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar Website:

6 Huurcondities: Condities bij aanvang: * Waarborgsom: 2 maanden huur inclusief servicekosten. * Inkomenseis: het bruto maandinkomen dient minimaal 3,5 maal de bruto maandhuur te zijn. * Eenmalige administratiekosten van 250,-- die huurder aan verhuurder dient te betalen. * Minimale huurperiode is twee jaar. * Huisdieren zijn niet toegestaan. Huurprijzen: Zie prijzenlijst * Servicekosten: 45,-- per maand * Voorschot watergeld: 15,-- per maand * Voorschot verbruik energie: informeer bij de makelaar De levering van water-, gas en elektra vindt plaats via tussenmeters. Huurprijzen zijn exclusief tv/internet aansluitingen en gemeentelijke belastingen. Aanvaarding appartementen: Medio juni Inschrijving: Inschrijving is mogelijk na invullen van het woningaanvraagformulier voorzien van alle bijlagen (o.a. inkomensgegevens, werkverklaring, ID) Op het voorkeursformulier kunt u aangeven naar welk appartement uw voorkeur uitgaat. Toewijzing: Door verhuurder op basis van de aangeleverde gegevens van de kandidaten. Disclaimer: Deze brochure is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de tekeningen, foto s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze brochure. Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar info@regioholland.nl Website:

7 app.1 app.1 gezamenlijk dakterras 1e verdieping 2e verdieping

8 app.2 gezamenlijk dakterras 1e verdieping

9 cm app.3 gezamenlijk dakterras 1e verdieping

10 cm gezamenlijk dakterras app.4 1e verdieping

11 cm app.5 2e verdieping

12 cm app.6 2e verdieping

13 gezamenlijk dakterras app.7 app.7 1e verdieping 2e verdieping

14 Regio Holland Makelaardij Begin 1976 werd het startsein gegeven voor de ontwikkeling van Regio Holland Makelaardij B.V. Jaap van Rijn startte als beëdigd makelaar/taxateur het kantoor aan de Kennemerstraatweg 80 in Alkmaar. Door hard werken en het verlenen van een goede service is Regio Holland Makelaardij uitgegroeid tot een kantoor dat zich onder de voornaamste makelaars in de regio kan scharen. Regio Holland is gevestigd aan de Jan Rebelstraat 5 te Amsterdam. Ons aanbod is gelegen in Amsterdam, maar ook voor een groot gedeelte in de kop van Noord Holland met de nadruk op Alkmaar en de kustplaatsen zoals Bergen, Schoorl, enz. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op (Van maandag tot en met vrijdag van uur) Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg LC Alkmaar. Voor zowel het kantoor in Amsterdam als het bezoekadres in Alkmaar werken wij op afspraak, daar wij niet altijd aanwezig zijn in verband met afspraken op locatie. Ons aanbod kunt u vinden op: en Per zijn wij bereikbaar op: info@regioholland.nl De werkzaamheden van Regio Holland Makelaardij zijn onder te verdelen in 2 groepen, te weten: - Woningmakelaardij - Bedrijfsmakelaardij - Verder beschikken wij over externe deskundige in Assurantiën en Hypotheekbemiddeling. Binnen de makelaardij zijn wij zeer actief bij het aan- en verkopen van onroerend goed voor zowel particulieren als zakelijke cliënten. Hierbij staan wij bekend om het feit dat wij al jaren de krenten uit de pap weten te halen. Een specialiteit van Regio Holland Makelaardij is het bemiddelen bij aan- en verhuur van exclusieve gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Vele internationale organisaties maken al sinds jaar en dag gebruik van onze diensten bij het huisvesten van hun medewerkers. De kracht van Regio Holland Makelaardij ligt in de verregaande integratie van automatisering binnen onze dienstverlening. Ons team staat voor u klaar en is graag een belangrijke schakel bij de transactie van uw onroerend goed. Het optimum tussen deskundigheid, service en resultaat! Regio Holland Makelaardij Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam Tel: Bezoekadres Alkmaar: Kennemerstraatweg 80 te Alkmaar info@regioholland.nl Website:

Huurprijs: 700,-- per maand*

Huurprijs: 700,-- per maand* Mient 16 F - Alkmaar Huurprijs: 700,-- per maand* Regio Holland Makelaardij Omschrijving Mient 16 F - Alkmaar SPECIALE ACTIE!! HUURKORTING EERSTE JAAR Betreft: Zeer sfeervol 3-kamerappartement aan de voorzijde

Nadere informatie

Huurprijs: 650,-- per maand*

Huurprijs: 650,-- per maand* Breedstraat 7 C - Alkmaar Huurprijs: 650,-- per maand* Regio Holland Makelaardij Breedstraat 7 C - Alkmaar SPECIALE ACTIE!! HUURKORTING EERSTE JAAR Midden in het centrum van Alkmaar modern en licht 2-kamerappartement

Nadere informatie

Huurprijs: 595,-- per maand.

Huurprijs: 595,-- per maand. Gedempte Nieuwesloot 101 III - Alkmaar Huurprijs: 595,-- per maand. Gedempte Nieuwesloot 101 III Alkmaar Midden in het gezellige centrum van Alkmaar op de 2e verdieping gelegen appartement van ca, 38 m².

Nadere informatie

Huurprijs: 895,-- per maand

Huurprijs: 895,-- per maand Gedempte Nieuwesloot 47 - Alkmaar Huurprijs: 895,-- per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Gedempte Nieuwesloot 47 - Alkmaar Wonen in het hart van centrum Alkmaar. Te huur zeer royale bovenwoning

Nadere informatie

Huurprijs: 695, per maand

Huurprijs: 695, per maand Breedstraat 12 B Alkmaar Huurprijs: 695, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Breedstraat 12 B In het hartje van de Alkmaarse binnenstad, te midden van winkels, café s en restaurants, bieden

Nadere informatie

Raadhuisweg 10 Heiloo Huurprijs: 29.000,00 per jaar

Raadhuisweg 10 Heiloo Huurprijs: 29.000,00 per jaar Raadhuisweg 10 Heiloo Huurprijs: 29.000,00 per jaar Omschrijving Een winkelpand met een brede voorpui van 7,75 meter op een A1 locatie gelegen aan de rand van het altijd zo gezellige winkelcentrum t Loo

Nadere informatie

Huurprijs 2.500, per maand

Huurprijs 2.500, per maand Boterstraat 12 Alkmaar Huurprijs 2.500, per maand Omschrijving Boterstraat 12 Alkmaar Op een uitstekende winkel locatie op 50 meter van de V&D in een drukke winkelstraat gelegen royale winkel met een natuurstenen

Nadere informatie

Vraagprijs: 169.500,-- k.k.

Vraagprijs: 169.500,-- k.k. Oudegracht 305 - Alkmaar Vraagprijs: 169.500,-- k.k. Regio Holland Makelaardij Omschrijving Oudegracht 305 - Alkmaar Charmant grachtenpandje uit oorspronkelijk 1870 maar recent geheel verbouwd en zeer

Nadere informatie

De Vliegerstraat 80 - Alkmaar

De Vliegerstraat 80 - Alkmaar De Vliegerstraat 80 - Alkmaar Vraagprijs 199.500,-- k.k. Regio Holland Makelaardij De Vliegerstraat 80 - Alkmaar Ruim 3-kamerappartement in mooi complex gelegen op de 2e verdieping met zeer royaal balkon

Nadere informatie

Bellinihof 38 Alkmaar

Bellinihof 38 Alkmaar Bellinihof 38 Alkmaar Vraagprijs 136.000, k.k. Omschrijving Bellinihof 38 Alkmaar In de zeer gewilde woonwijk Bergermeer op korte afstand van NS station en de binnenstad van Alkmaar gelegen bovenwoning

Nadere informatie

Vraagprijs 425.000, k.k.

Vraagprijs 425.000, k.k. Houtmankade 16 hs Amsterdam Vraagprijs 425.000, k.k. Omschrijving Houtmankade 16 hs Amsterdam Op een levendige locatie vlakbij het stadscentrum, het centraal station en met uitzicht op het scheepvaartverkeer

Nadere informatie

Huurprijs 750,- per maand

Huurprijs 750,- per maand Oosteinderweg 110 Aalsmeer Huurprijs 750,- per maand Oosteinderweg 110 - Aalsmeer Aan de Oosteinderweg 110 te Aalsmeer wordt binnenkort gestart met de bouw van 15 bedrijfsunits voor de verhuur.totaal 100

Nadere informatie

Patrijsstraat 34 - Alkmaar

Patrijsstraat 34 - Alkmaar Patrijsstraat 34 - Alkmaar Huurprijs 875,-- per maand Regio Holland Makelaardij Patrijsstraat 34 - Alkmaar In een rustige groene woonomgeving gelegen eengezinswoning met berging en een voor- en zonnige

Nadere informatie

Vraagprijs: 169.000,-- k.k.

Vraagprijs: 169.000,-- k.k. Etna 38 - Amstelveen Vraagprijs: 169.000,-- k.k. Regio Holland Makelaardij Omschrijving Etna 38 - Amstelveen In prachtig modern appartementencomplex op de 7e en tevens bovenste verdieping, gelegen royaal

Nadere informatie

Vraagprijs: 59.500,-- k.k.

Vraagprijs: 59.500,-- k.k. Zeeweg 75 - Heiloo Vraagprijs: 59.500,-- k.k. Zeeweg 75 - Heiloo In het gebouw Westerzij aan de Zeeweg te Heiloo bieden wij aan een grote garage (extra breed) nabij hoofdingang 40 m2 eventueel geschikt

Nadere informatie

Wezenstraat 8-A t/m 8-H te Den Helder 8 ruime nieuwbouw appartementen

Wezenstraat 8-A t/m 8-H te Den Helder 8 ruime nieuwbouw appartementen Wezenstraat 8-A t/m 8-H te Den Helder 8 ruime nieuwbouw appartementen Comfortabel wonen in een maritieme stad Den Helder is een ruim opgezette stad gelegen tussen de Noordzee en de Waddenzee. Naast zon,

Nadere informatie

Vraagprijs 359.000, k.k.

Vraagprijs 359.000, k.k. Gerard Doulaan 62 Amstelveen Vraagprijs 359.000, k.k. Regio Holland Makelaardij Gerard Doulaan 62 Amstelveen Geheel smaakvol recent gerenoveerde middenwoning, met een heerlijke tuin aan de voor en achterzijde.

Nadere informatie

Weesperzijde 77 hs - Amsterdam

Weesperzijde 77 hs - Amsterdam Weesperzijde 77 hs - Amsterdam Vraagprijs 198.000,-- k.k. Omschrijving Weesperzijde 77 hs - Amsterdam Op een prachtige locatie aan de Amstel gelegen bedrijfsruimte geschikt voor kantoor winkel of na omzetting

Nadere informatie

Herenweg 73 Bergen Nh

Herenweg 73 Bergen Nh Herenweg 73 Bergen Nh Huurprijs 1.500, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Herenweg 73 Bergen Nh Romantisch landhuis net buiten Bergen gelegen met garage met grote opslag ruimte erboven. Bergen

Nadere informatie

Huurprijs 6.500, per maand

Huurprijs 6.500, per maand Zwarteweg 19 Aerdenhout Huurprijs 6.500, per maand Omschrijving Zwarteweg 19 Aerdenhout Prachtig op het perceel gelegen rietgedekt Engels landhuis. Een zeer aantrekkelijk geheel met een grondoppervlakte

Nadere informatie

Huurprijs: 950, per maand

Huurprijs: 950, per maand Breedstraat 46 A Alkmaar Huurprijs: 950, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Op een fantastische locatie in de binnenstad gelegen, zojuist geheel gerenoveerd appartement met een groot gemeenschappelijk

Nadere informatie

Vraagprijs , k.k.

Vraagprijs , k.k. De Vliegerstraat 80 Alkmaar Vraagprijs 199.500, k.k. Regio Holland Makelaardij Omschrijving De Vliegerstraat 80 Alkmaar Uniek appartement in Alkmaar! Waarom uniek? In deze grootte een ruim aanbod aan appartementen

Nadere informatie

Boterdiepstraat 27 I Amsterdam

Boterdiepstraat 27 I Amsterdam Boterdiepstraat 27 I Amsterdam Vraagprijs 229.000, k.k. Omschrijving Boterdiepstraat 27 I Amsterdam In 2008 geheel gerenoveerd charmant 3 kamer appartement met balkon over de volle breedte gelegen aan

Nadere informatie

Huurprijs: 895,- per maand

Huurprijs: 895,- per maand Magdalenenstraat 17B - Alkmaar Huurprijs: 895,- per maand Regio Holland Makelaardij Magdalenenstraat 17B Alkmaar EEN TOPAPPARTEMENT VOOR ÉÉNIEDER DIE IN DE BINNENSTAD VAN ALKMAAR WIL WONEN!!! Royaal en

Nadere informatie

Huurprijs: 1.400,-- per maand

Huurprijs: 1.400,-- per maand Nieuwe Herengracht 31 E - Amsterdam Huurprijs: 1.400,-- per maand Regio Holland Makelaardij 1069 CE Amsterdam Nieuwe Herengracht 31 E Amsterdam LUXE TWEEKAMERAPPARTEMENT VAN CIRCA 62 M2 GELEGEN IN EEN

Nadere informatie

Rustenburgerweg 205 - Heerhugowaard

Rustenburgerweg 205 - Heerhugowaard Rustenburgerweg 205 - Heerhugowaard Vraagprijs 695.000,-- k.k. Tel 072-5118565 Fax 072-5117373 E-mail alkmaar@regioholland.nl Website www.regioholland.nl Omschrijving Rustenburgerweg 205 - Heerhugowaard

Nadere informatie

Vraagprijs 242.500, k.k.

Vraagprijs 242.500, k.k. Rijnstraat 36 Alkmaar Vraagprijs 242.500, k.k. Regio Holland Makelaardij Omschrijving Rijnstraat 36 Alkmaar Royale middenwoning met voor en achtertuin (westen) en grote garage met veel mogelijkheden. De

Nadere informatie

Milletstraat 26 IV Amsterdam

Milletstraat 26 IV Amsterdam Milletstraat 26 IV Amsterdam Huurprijs 875, per maand Omschrijving Milletstraat 26 IV Amsterdam In een rustige straat nabij de Beethovenstraat en de Zuid As gelegen mooi gerenoveerd (studio) appartement

Nadere informatie

Huurprijs: 990,-- per maand

Huurprijs: 990,-- per maand Hekelstraat 35 - Alkmaar Huurprijs: 990,-- per maand Regio Holland Makelaardij Hekelstraat 35 - Alkmaar ALKMAAR: SAMENWONEN MET VRIENDEN IN DE BINNENSTAD!? Op een prachtige locatie in het hart van het

Nadere informatie

Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam

Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam Huurprijs 2.400, per maand Omschrijving Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam Gestoffeerd luxe gerenoveerd 4 kamerappartement (110 m²) met een prachtige houtenvloer in gehele

Nadere informatie

Vogelezang 1-B te Alkmaar

Vogelezang 1-B te Alkmaar Vogelezang 1-B te Alkmaar Comfortabel wonen in een historisch pand met allure Vogelezang 1 B, 1815 GB Alkmaar Wonen op dé toplocatie van Alkmaar Wie comfortabel en luxe wil wonen, in een pand met historie,

Nadere informatie

Zandvoorterweg 18 Aerdenhout

Zandvoorterweg 18 Aerdenhout Zandvoorterweg 18 Aerdenhout Vraagprijs 2.295.000, k.k. Regio Holland Makelaardij Omschrijving Zandvoorterweg 18 Aerdenhout Zeer bijzondere kasteelachtige vrijstaande villa gelegen op een prachtig perceel

Nadere informatie

BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM

BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM Huurprijs 581,- per maand BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM PER DIRECT BESCHIKBAAR! In Rotterdam Hillegersberg gelegen 3-kamer appartement op de 1e verdieping

Nadere informatie

SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM

SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM Huurprijs 645,- per maand SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM PER DIRECT TE HUUR! COMPLEET GERENOVEERD! 4-kamer appartement op de 4e verdieping nabij station Lombardijen,

Nadere informatie

Een stijlvol, ruim en luxueus appartement met dakterras op een fantastische locatie!

Een stijlvol, ruim en luxueus appartement met dakterras op een fantastische locatie! Een stijlvol, ruim en luxueus appartement met dakterras op een fantastische locatie! Spiegelgracht 13 boven in Amsterdam Spiegelgracht 13 boven Net en ruim appartement, mooie en gewilde locatie, 3 slaapkamers,

Nadere informatie

POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM

POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM Huurprijs 2.750,- per maand POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM TE HUUR! Zeer luxe 4-kamer appartement op de 27e verdieping (inclusief parkeerplaats in parkeergarage)

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE TORENSTRAAT 1J TE VUGHT

INFORMATIEBROCHURE TORENSTRAAT 1J TE VUGHT INFORMATIEBROCHURE TORENSTRAAT 1J TE VUGHT HUURPRIJS 1.075,-- PER MAAND (EXCLUSIEF KOSTEN VAN O.A. GAS/WATER/ELEKTRA) 1 OMSCHRIJVING Woonhuis Ligging Bouwjaar Inhoud Totale woonoppervlakte Verrassend ruime

Nadere informatie

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 86-II+III in Amsterdam Van Breestraat 86-II+III 3-kamerappartement, twee slaapkamers, (dak-)terras, gelegen

Nadere informatie

Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten parkeerplaats.

Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten parkeerplaats. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten

Nadere informatie

SOCRATESSTRAAT 101, 3076 BT ROTTERDAM

SOCRATESSTRAAT 101, 3076 BT ROTTERDAM SOCRATESSTRAAT 101, 3076 BT ROTTERDAM Huurprijs 595,- per maand SOCRATESSTRAAT 101, 3076 BT ROTTERDAM PER DIRECT TE HUUR! GEHEEL GERENOVEERD 2-kamer appartement op de 1e verdieping nabij station Lombardijen,

Nadere informatie

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt!

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! Willemsparkweg 9-II in Amsterdam De eerste indruk: Een zeer fraai 2-kamerappartement met een vloeroppervlakte van ca. 54 m² gelegen op de

Nadere informatie

Corridor 2 M te Valkenswaard

Corridor 2 M te Valkenswaard Corridor 2 M te Valkenswaard TE HUUR Aan winkelpromenade in het centrum van Valkenswaard op de 1 e verdieping gelegen luxe afgewerkt 2-kamerappartement (groot ± 70 m 2 ) voorzien van inpandig balkon met

Nadere informatie

MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015 CH ROTTERDAM

MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015 CH ROTTERDAM MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015 CH ROTTERDAM Huurprijs 1.250,- per maand (exclusief 50,- servicekosten per maand) AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING MATHENESSERLAAN 133 RII, 3015

Nadere informatie

TE HUUR. Kruisplein 884 + PP Rotterdam

TE HUUR. Kruisplein 884 + PP Rotterdam Kruisplein 884 + PP Rotterdam TE HUUR De huurprijs voor het appartement is 985,- per maand (exclusief 75,- servicekosten) en voor de parkeerplaats 130,-- per maand (exclusief 15,- servicekosten) OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Te Huur: Groenhoven 116. Amsterdam.

Te Huur: Groenhoven 116. Amsterdam. Te Huur: Groenhoven 116. Amsterdam. Huurprijs 1025,- per maand. Incl. G-W-E. GROENHOVEN 116 te AMSTERDAM ZUIDOOST. Gemeubileerd. Hierbij mogen wij u aanbieden een licht en modern 2- kamer appartement van

Nadere informatie

SCHIEDAMSEWEG 73 AI 3026 AD ROTTERDAM

SCHIEDAMSEWEG 73 AI 3026 AD ROTTERDAM SCHIEDAMSEWEG 73 AI 3026 AD ROTTERDAM Huurprijs 494 per maand SCHIEDAMSEWEG 73 AI, 3026 AD ROTTERDAM Centraal gelegen goed onderhouden gestoffeerd 2-kamer appartement van circa 60 m2 gelegen op de 1e etage

Nadere informatie

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2, KAMPEN Dit appartement heeft een balkon over de gehele

Nadere informatie

TE HUUR. Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo. Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra)

TE HUUR. Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo. Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra) .. TE HUUR Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra).. Weghorst Makelaardij B.V. Rijssensestraat 6 7642 CX WIERDEN Tel.: 0546-573332 E-mail:

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Zuiderzee op Zuid 28 Biddinghuizen. Huurprijs 1.125,- p.m.

VERHUURINFORMATIE. Zuiderzee op Zuid 28 Biddinghuizen. Huurprijs 1.125,- p.m. VERHUURINFORMATIE Zuiderzee op Zuid 28 Biddinghuizen Huurprijs 1.125,- p.m. Hogeweg 2 3841 KV Harderwijk Postbus 103 3840 AC Harderwijk Tel. 0341-412241 info@vanderhoekmakelaardij.nl www.vanderhoekmakelaardij.nl

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

LAAN OP ZUID 1304 INCL PP, 3071 AC ROTTERDAM

LAAN OP ZUID 1304 INCL PP, 3071 AC ROTTERDAM LAAN OP ZUID 1304 INCL PP, 3071 AC ROTTERDAM Huurprijs 999,- per maand (exclusief 65,- per maand servicekosten) AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam,

Nadere informatie

Licht, ruim, stijlvol en luxueus appartement in Spiegelkwartier

Licht, ruim, stijlvol en luxueus appartement in Spiegelkwartier Licht, ruim, stijlvol en luxueus appartement in Spiegelkwartier Spiegelgracht 13-II+III te Amsterdam Eerste indruk: Op een mooie en zeer gewilde locatie in het centrum aan water gelegen stijlvol en zeer

Nadere informatie

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt!

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! Willemsparkweg 9-I in Amsterdam De eerste indruk: Een zeer fraai 2-kamerappartement met een vloeroppervlakte van ca. 55 m² gelegen op de eerste

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl TE HUUR: BEUKENLAAN 54 TE ZUNDERT Excl. servicekosten, gas, water en licht

www.vanhasselmakelaars.nl TE HUUR: BEUKENLAAN 54 TE ZUNDERT Excl. servicekosten, gas, water en licht TE HUUR: BEUKENLAAN 54 TE ZUNDERT Huurprijs Woonoppervlakte Aanvaarding Inhoud : 786,00 per maand Excl. servicekosten, gas, water en licht : ca. 85 m². : in overleg : ca. 270 m³. Algemeen: Sfeervol 3 kamer

Nadere informatie

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt!

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! in Amsterdam De eerste indruk: Een zeer fraai 2-kamerappartement met een vloeroppervlakte van ca. 54 m² gelegen op de tweede verdieping van

Nadere informatie

Maassluissedijk 3 a Vlaardingen. Huurprijs p.m.

Maassluissedijk 3 a Vlaardingen. Huurprijs p.m. Maassluissedijk 3 a Vlaardingen Huurprijs 1.400 p.m. Omschrijving Gemeubileerde drive-in woning met 5 kamers gelegen in het historische centrum van Vlaardingen De woning is gebouwd in een dijk, waardoor

Nadere informatie

Woonoppervlakte 95 m 2 TE HUUR. Maaskade 110 B Rotterdam

Woonoppervlakte 95 m 2 TE HUUR. Maaskade 110 B Rotterdam Woonoppervlakte 95 m 2 TE HUUR Maaskade 110 B Rotterdam OMSCHRIJVING TE HUUR: Sfeervol gestoffeerd 3-kamerbenedenwoning met tuin op het bijzondere Noordereiland, nabij het centrum waar u nog vrij kan parkeren!

Nadere informatie

Oudestraat CC Kampen. TE KOOP 850 p.m.

Oudestraat CC Kampen. TE KOOP 850 p.m. Oudestraat 21 1 8261 CC Kampen TE KOOP 850 p.m. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud bovenwoning appartement 4 120 m² 0 m² 350 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 990,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Dijkshoornseweg 146 (E-F-G) te Delft Nieuwbouw: 2 maisonette-woningen (ca. 80 m 2 ) en 1 appartement (ca. 50 m 2 ) te huur, aan de rand van Den Hoorn en op fietsafstand van het centrum van Delft. Huurprijs

Nadere informatie

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m.

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m. MARKT 17 A-D ASSEN Huurprijs 1.100,- p.m. OMSCHRIJVING WONING Midden in het centrum en aan het bruisende horecaplein van Assen staan deze vier compleet gerenoveerde 'Loft' appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Gestelsestraat 12 5615 LE Eindhoven Vraagprijs: 259.000,- kosten koper Huurprijs: 1.250,- per maand

Gestelsestraat 12 5615 LE Eindhoven Vraagprijs: 259.000,- kosten koper Huurprijs: 1.250,- per maand Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op de 1e verdieping gelegen, instapklaar, modern en luxe afgewerkt 3-kamerappartement met garage. Gelegen op loopafstand

Nadere informatie

Wijdstraat 1 a, 2801 KA Gouda

Wijdstraat 1 a, 2801 KA Gouda Wijdstraat 1 a, 2801 KA Gouda Huurprijs 1.295,00 per maand Wijdstraat 1 a, 2801 KA Gouda UNIEKE BUITENKANS! TE HUUR: Luxe penthouse op de bovenste 2 verdiepingen van een markant vrijstaand pand in de historische

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m ,- p/mnd TE HUUR. Gelderseplein 20 Rotterdam

Woonoppervlakte 125 m ,- p/mnd TE HUUR. Gelderseplein 20 Rotterdam Woonoppervlakte 125 m 2 1575,- p/mnd TE HUUR Gelderseplein 20 Rotterdam OMSCHRIJVING TE HUUR: Modern 3-kamerappartement middenin dé meest dynamische en nononsense stad van Nederland. Wonen met een prachtig

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Burgemeester de Raadtsingel 103. Huurprijs 795,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Burgemeester de Raadtsingel 103. Huurprijs 795,-- p.m Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT TE HUUR Huurprijs 795,-- p.m. Burgemeester de Raadtsingel 103 Een netjes onderhouden 2-kamerappartement met extra serrekamer en schuifpui naar een

Nadere informatie

TE HUUR Reigersweide 161, Weesp

TE HUUR Reigersweide 161, Weesp TE HUUR Reigersweide 161, Weesp Dit leuke tweekamerappartement met een woonoppervlakte van 53 m² ligt in de kindervriendelijke wijk Aetsveld en is gelegen op de tweede en tevens hoogste woonlaag van een

Nadere informatie

Gemeenschapspolderweg Weesp

Gemeenschapspolderweg Weesp TE HUUR Gemeenschapspolderweg 705 - Weesp Te huur: gestoffeerd en gemoderniseerd vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 87 m² gelegen op de zevende woonlaag van een zeer verzorgd appartementengebouw

Nadere informatie

Julianalaan Haarlem. Huurprijs 1.100,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Julianalaan Haarlem. Huurprijs 1.100,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Julianalaan Haarlem Huurprijs 1.100,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Haarlem Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Dr. Lelykade 242 2583 CP 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Dr. Lelykade 242 2583 CP 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Dr. Lelykade 242 2583 CP 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Dr. Lelykade 242 2583 CP 's-gravenhage Huurprijs : 1.050,- per maand Omschrijving

Nadere informatie

VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 392, 3012 AN ROTTERDAM

VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 392, 3012 AN ROTTERDAM VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 392, 3012 AN ROTTERDAM Huurprijs 915,- per maand (exclusief 130,- servicekosten en voorschot stookkosten) VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 392, 3012 AN ROTTERDAM Wonen met het stadscentrum

Nadere informatie

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand. Maastricht Oranjeplein 84-B Aan de toekomstige Groene Loper Maastricht gelegen, goed onderhouden en royaal appartement met o.a. 2 slaapkamers, rolluiken, balkon, lift, extra privé-berging in het souterrain

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift TE HUUR Huizen HUIZEN NABIJ HISTORISCH CENTRUM EN JACHTHAVEN Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift - Grote zonnige woonkamer met ruime eetkamer - Luxe ruime keuken in

Nadere informatie

Afslag 49 Zwijndrecht

Afslag 49 Zwijndrecht Afslag 49 Zwijndrecht Huurprijs 680,- per maand excl. stookkosten & g/w/l Molenaar Cové Makelaars B.V. Teunie Cové o.g. Nieuwland Parc 307 2952 DD Alblasserdam tel: 078 89 07 999 mobiel: 06 10029500 info@molenaarcove.nl

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Woonoppervlakte 157 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nieuwe Binnenweg 348 B Rotterdam

Woonoppervlakte 157 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nieuwe Binnenweg 348 B Rotterdam Woonoppervlakte 157 m 2 Vraagprijs 375.000,- kosten koper TE KOOP Nieuwe Binnenweg 348 B Rotterdam OMSCHRIJVING Unieke dubbele benedenwoning in hartje stad met een achtertuin van 30m diep (zuid)! Deze

Nadere informatie

STATIONSSINGEL 23 B, 3033 HA ROTTERDAM

STATIONSSINGEL 23 B, 3033 HA ROTTERDAM STATIONSSINGEL 23 B, 3033 HA ROTTERDAM Huurprijs 900,- per maand Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, STATIONSSINGEL 23 B, 3033 HA ROTTERDAM PER DIRECT TE HUUR! 4-kamer appartement

Nadere informatie

Woonoppervlakte 65 m 2 TE HUUR. Lange Haven 46 C Schiedam

Woonoppervlakte 65 m 2 TE HUUR. Lange Haven 46 C Schiedam Woonoppervlakte 65 m 2 TE HUUR Lange Haven 46 C Schiedam ALGEMEEN INDELING Midden in het historische centrum van Schiedam ligt dit prachtige 3-kamer appartement. De woning is gelegen in een onlangs gerenoveerd

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Van den Berghlaan 24 Ermelo. Huurprijs 1.350,- p.m. inclusief 100,-- bijdrage VVE

VERHUURINFORMATIE. Van den Berghlaan 24 Ermelo. Huurprijs 1.350,- p.m. inclusief 100,-- bijdrage VVE VERHUURINFORMATIE Van den Berghlaan 24 Ermelo Huurprijs 1.350,- p.m. inclusief 100,-- bijdrage VVE Hogeweg 2 3841 KV Harderwijk Postbus 103 3840 AC Harderwijk Tel. 0341-412241 info@vanderhoekmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Object : RTC Offices verhuurt full service kantoorruimte voor midden en kleinbedrijf. Onze kantoren zijn net gerenoveerd en bieden een prettige

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Amaliagaarde 10 Bussum Vraagprijs 157.500,= K.K. Huurprijs 850,= per Maand

TE KOOP / TE HUUR. Amaliagaarde 10 Bussum Vraagprijs 157.500,= K.K. Huurprijs 850,= per Maand TE KOOP / TE HUUR Amaliagaarde 10 Bussum Vraagprijs 157.500,= K.K. Huurprijs 850,= per Maand woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer Direct aan de rand van de Bussummerheide, met

Nadere informatie

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda Object: In het centrum van Oosterhout aan het karakteristieke plein De Heuvel is een zeer fraai afgewerkte kantoorvilla beschikbaar. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Het object betreft een monumentaal

Nadere informatie

Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda

Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Huurprijs 850,00 per maand Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Goed onderhouden 4-kamer appartement op loopafstand van centrum en station.in de directe nabijheid

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Vrieseweg 27 A Huurprijs 1.095,-- p.m. Geweldig driekamerappartement met een compleet nieuwe afwerking aan de rand van het centrum! Het gehele

Nadere informatie

Nieuwstad 92 - Weesp TE HUUR. Huurprijs: 1.575,- p/m (excl. g/w/e)

Nieuwstad 92 - Weesp TE HUUR. Huurprijs: 1.575,- p/m (excl. g/w/e) TE HUUR Nieuwstad 92 - Weesp Tijdelijk gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte nodig? Dit ruime stadsappartement is gemeubileerd en gestoffeerd te huur voor een periode van 6 tot 18 maanden. Het royale

Nadere informatie

TE HUUR. BREDA Haagweg 143 A 3

TE HUUR. BREDA Haagweg 143 A 3 TE HUUR BREDA Haagweg 143 A 3 Leuk appartement gelegen op de tweede verdieping van een hoekwoning. De woonruimte heeft eigen voorzieningen en een dakterras van ca.12 m 2. De hoekwoning ligt in de wijk

Nadere informatie

BROCHURE STUDENTENKAMERS. MAASTRICHT Brusselsestraat

BROCHURE STUDENTENKAMERS. MAASTRICHT Brusselsestraat BROCHURE STUDENTENKAMERS MAASTRICHT Brusselsestraat Studentenkamers Brusselsestraat - Maastricht Algemeen: Te huur: 6 kamers ten behoeve van kamerverhuur voor studenten. De kamers zijn toegankelijke via

Nadere informatie

Torenkwartier 3, Oosterhout Huurprijs: 750,-- per maand excl. servicekosten en GWL

Torenkwartier 3, Oosterhout Huurprijs: 750,-- per maand excl. servicekosten en GWL Abdis van Thornstraat 78-80 4901 ZB Oosterhout Tel. 0162-748 748 Fax 0162-748 749 E-mail: info@bolmakelaars.nl IBAN NL22ABNA0421459441 BTW NL823240861B01 KvK 51358204 Huurprijs: 750,-- per maand excl.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 58 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Stationstraat 73 Schiedam

Woonoppervlakte 58 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Stationstraat 73 Schiedam Woonoppervlakte 58 m 2 Vraagprijs 85.000,- kosten koper TE KOOP Stationstraat 73 Schiedam ALGEMEEN INDELING Direct te betrekken! Ben je op zoek naar een leuk twee kamerappartement met ruime tuin op het

Nadere informatie

WALENBURGERWEG 72-74 ROTTERDAM

WALENBURGERWEG 72-74 ROTTERDAM WALENBURGERWEG 72-74 ROTTERDAM TE HUUR aangeboden: 150-630 m2 kantoorruimte A-locatie met 16 parkeerplaatsen op eigen terrein hoog afwerkingsniveau inclusief vloerbedekking, pantry s, toiletten, zonwering

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Akkerwinde 12 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Akkerwinde 12 Noordwijk Vrijblijvende informatie Akkerwinde 12 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving In het hart van Noordwijk nabij uitvalswegen gelegen zeer modern 3-kamer appartement in het

Nadere informatie

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II in Amsterdam De eerste indruk: Een prachtig en luxe 2-kamerappartement met een balkon op het westen en met een woonoppervlakte

Nadere informatie

Woonoppervlakte 56 m 2 TE HUUR. Maaskade 97 CII Rotterdam

Woonoppervlakte 56 m 2 TE HUUR. Maaskade 97 CII Rotterdam Woonoppervlakte 56 m 2 TE HUUR Maaskade 97 CII Rotterdam OMSCHRIJVING UNIEK! Direct aan de Maas gelegen bevindt zich dit sfeervolle en totaal nieuw gemeubileerde appartement met fantastisch uitzicht over

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 TE HUUR. Laseurpad 12 Schiedam

Woonoppervlakte 120 m 2 TE HUUR. Laseurpad 12 Schiedam Woonoppervlakte 120 m 2 TE HUUR Laseurpad 12 Schiedam OMSCHRIJVING Ruime gezinswoning met flinke achter- en voortuin, zeer kindvriendelijk gelegen. Gratis parkeergelegenheid in de wijk, voorziening als

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Singel 296 D4. Huurprijs 1.100,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Singel 296 D4. Huurprijs 1.100,-- p.m Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT TE HUUR Huurprijs 1.100,-- p.m. Singel 296 D4 Luxe 3-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementengebouw, voorzien

Nadere informatie

WILLEM VAN HILLEGAERSBERGSTRAAT 52 A, 3051 RK ROTTERDAM

WILLEM VAN HILLEGAERSBERGSTRAAT 52 A, 3051 RK ROTTERDAM WILLEM VAN HILLEGAERSBERGSTRAAT 52 A, 3051 RK ROTTERDAM Huurprijs 850,- per maand WILLEM VAN HILLEGAERSBERGSTRAAT 52 A, 3051 RK ROTTERDAM PER DIRECT BESCHIKBAAR! Wonen in het gewilde en fraai gelegen Kleiwegkwartier

Nadere informatie