Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016"

Transcriptie

1 Express-editie april 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker boodschappenplusbus@brentano.nl Website: (vermeld onder diensten) Telefoon: Maandag t/m vrijdag 9:00 13:00 uur Adres: aan de Poel Afd. Boodschappen- PlusBus Populierenlaan 21, 1185 SE Amstelveen De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense. De biedt ouderen begeleiding en vervoer naar verschillende winkelgebieden en activiteiten. Daarnaast worden er wekelijks meerdere hele en halve dagtochten georganiseerd. Met deze hulp kunnen ouderen blijven deelnemen aan het dagelijks leven en blijft men in de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. De wordt in Amstelveen uitgevoerd door Stichting Brentano Amstelveen. Het is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Stichting Brentano Amstelveen wil ouderen ondersteunen bij het langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook wil zij een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid onder Amstelveense ouderen. Deelnemers van de worden thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Er gaan altijd 2 begeleiders mee om u bijvoorbeeld te helpen met in- en uitstappen, het dragen van de boodschappen etc. In de bus is plaats voor rollators. Ruim 50 enthousiaste vrijwilligers maken deze dienst mogelijk. Gemeente Amstelveen is naast een aantal fondsen, sponsors en donateurs, de belangrijkste financier van deze dienst. Staat u nog niet ingeschreven en bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? U kunt ons bellen voor een folder en een programma. Inschrijving is kosteloos.

2 Mededelingen Op woensdag 23 maart kunt u zich opgeven voor de tochten en extraatjes in april. Speciaal op onze beldag zijn we een uur langer telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. Gezien de vele telefoontjes raken de 2 lijnen snel overbelast. Komt u er niet direct door, bel dan later op de ochtend of na uur. Dan heeft u kans dat u direct iemand aan de lijn krijgt. Wij delen de tochten en extraatjes pas na uur in. We vragen u 2 (dag)tochten uit het programma door te geven. Daarnaast kunt u zich voor een extraatje aanmelden. We proberen iedereen voor 1 tocht en/of extraatje in te delen. Soms is de belangstelling zo groot dat dit niet lukt. In dit geval plaatsen we u op een reservelijst. U kunt uw belangstelling ook mailen: boodschappenplusbus@brentano.nl Belt u na de beldag dan is de kans redelijk groot dat de door u uitgekozen tocht volgeboekt is. Wij kunnen u dan op de reservelijst plaatsen. De dag na de beldag laten wij u weten met welke tocht en/of extraatje u mee kunt. Heeft u die dag niets gehoord of was u niet thuis, belt u ons dan even. U kunt ons ook gedurende de maand bellen om te horen of er nog mogelijkheden zijn. Vaak komen er in de loop van de maand weer plaatsen vrij. Telefoonperikelen U heeft waarschijnlijk gemerkt dat er iets aan de hand is met de telefoonverbinding. Dit komt omdat wij een nieuwe telefooncentrale hebben en de voic niet goed afgesteld is/was. Op het moment dat de twee telefoons in gesprek zijn, gaat hij automatisch op de voic . We gaan er vanuit dat dit probleem op korte termijn is opgelost. Café Internationaal voor bewoners van het Keizer KarelPark Op de donderdagen 7 en 21 april organiseert de Buurtkamer, in het MOC-gebouw Lindenlaan 75, Café Internationaal voor bewoners van het Keizer KarelPark. Buurtgenoten van diverse nationaliteiten zorgen voor een 3-gangen maaltijd aan een feestelijk gedekte tafel. U kunt genieten van gerechten uit andere landen. Zou u hier graag aan mee willen doen, maar heeft u geen vervoer? De rijdt deze avonden met het speciale tarief van 1,00 (retour). Prijs van de maaltijd, inclusief koffie en thee, is 10,00. Dinertijd is van uur. Inloop vanaf uur. U kunt zich opgeven op de dinsdagochtenden 5 en 19 april op telefoonnummer (tot uur). Dit aanbod staat helemaal los van de tochten van de. Contactpersoon, eten en drinken onderweg Wilt u er altijd voor zorgen dat u een naam en telefoonnummer van een contactpersoon bij u heeft als u met ons op pad gaat! Dit in het geval er onderweg iets zou gebeuren en het nodig is om iemand voor u te bellen. Ook vragen wij u om altijd iets te drinken en te eten bij u te hebben voor het geval we bijvoorbeeld in een lange file terecht komen.

3 Boodschappen Vanaf maandag 21 maart kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Daarnaast kunt u zich gedurende de hele maand opgeven voor het boodschappen doen. U kunt voor meerdere keren tegelijk boeken met een maximum van 2x per week. Maandagmiddag 4, 11, 18 en 25 april gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Dinsdagochtend 5, 12, 19 en 26 april gaan we naar Bankrashof. De bus haalt u op tussen 8.45 uur en 9.30 uur. Thuiskomst circa uur. Als er voldoende tijd is gebruiken we een kopje koffie of thee in Klaasje Zevenster. Dinsdagochtend 26 april gaan we in verband met Koningsdag extra naar Groenhof. De bus haalt u op tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Thuiskomst circa uur. Dinsdagmiddag 19 april gaan we naar het Gelderlandplein. Dit winkelcentrum is helmaal opgeknapt en erg mooi geworden. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Dinsdagmiddag 12 en 26 april gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Woensdagochtend 6, 13 en 20 april gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Thuiskomst circa uur. Vrijdag 1, 8, 15, 22 en 29 april gaan we s ochtends en s middags naar de markt en het stadshart. De bus haalt u s ochtends op tussen 9.15 uur en uur en s middags tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur respectievelijk uur. Kosten voor bovenstaande diensten zijn 3,50. Met een Amstelveenpas 2,00 (exclusief consumpties).

4 Extraatjes Op woensdag 23 maart kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Hieronder de extraatjes van de maand. Dit zijn kleine uitstapjes voor een zacht prijsje. Deze kunt u extra boeken naast de dagtochten, zolang er plaats is. Dinsdagochtend 5 april Schoenen van Schiedon Vanochtend bezoeken we nogmaals de schoenenwinkel van onze sponsor Firma Schiedon (orthopedische schoentechniek) aan de Bovenkerkerweg. De nieuwe collectie is binnen! Er worden comfortabele en bovendien mooie schoenen verkocht. De service is daarnaast uitstekend. U krijgt ruim de gelegenheid om rond te kijken en te passen onder het genot van een kopje koffie. U wordt opgehaald tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Deze activiteit is gratis. Dinsdagmiddag 5 april Wandelen in de Amstelveense natuur Lekker in beweging komen is het hele jaar goed. Amstelveen heeft prachtige natuur, zoals de heemparken. We maken een wandeling van ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,50 (exclusief consumpties). Donderdagmiddag 7 april Kringloopwinkel Aalsmeer We bezoeken vanmiddag Dorcas, een leuke, grote kringloopwinkel in Aalsmeer. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 6,50 (exclusief consumpties). Dinsdagavond 12 april Dineren bij restaurant de Fransche Slag in Uithoorn In dit gezellige restaurant hebben we een tafel gereserveerd voor een driegangen keuzemenu. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 31,00 (inclusief driegangendiner en twee drankjes). Woensdagmiddag 20 april Tuincentrum Global Garden Dit gezellige tuincentrum is gelegen te Zwaanshoek. In het tuincafé is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Kosten: 12,00 (exclusief consumpties).

5 Woensdagmiddag 20 april Wandelen in het Amsterdamse bos We gaan voor een lekkere wandeling in het bos. In een rustig tempo lopen we ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,50 (exclusief consumpties). Vrijdagochtend 22 april Action Aalsmeer Bij de Action kunt u echt van alles kopen. Van huishoudelijke spullen tot speelgoed en van hobbyspullen tot kleding. En zeer vriendelijk geprijsd. Een winkel om eens lekker rond te neuzen. U wordt opgehaald tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten 6,00 (exclusief consumpties). Dag- en middagtochten Op woensdag 23 maart kunt u tussen 9.00 uur en uur bellen Let op, de tijden wisselen per dagtocht. Omdat er meerdere mensen door heel Amstelveen worden opgehaald nemen we daar drie kwartier de tijd voor. De chauffeur en begeleider bepalen vooraf de meest logische volgorde van ophalen. Omdat de adressen per rit anders zijn, zal de bus ook op wisselende tijden bij u voorrijden. Daarom neemt de begeleider vanuit de bus telefonisch contact met u op zodra u als eerstvolgende wordt opgehaald. Wij vragen u klaar te staan als we aan komen rijden. De volgorde van ophalen wordt omgekeerd toegepast bij het thuisbrengen. De eerste is dus het laatste thuis. Dit doen we om een stoelendans te voorkomen. Houdt u er rekening mee dat bij de middagritjes (vanaf uur ophalen) waarbij een lunch inbegrepen is, we meestal omstreeks uur op de plaats van bestemming zijn. Attentie: Als u normaal gesproken met een rollator loopt, neem deze dan mee met de tochten. Het geeft u misschien net iets meer bewegingsvrijheid. Heeft u hem ter plaatse niet nodig dan blijft de rollator in de bus. Dinsdagmiddag 5 april DWDD Popup Museum in Amsterdam Net als vorig jaar organiseert het tv-programma De Wereld Draait Door het DWDD Popup Museum in het Allard Pierson Museum. Negen vaste gasten van dit programma hebben ieder een zaal ingericht. Zij mochten hun favoriete kunstwerken kiezen uit de depots van negen topmusea in Nederland. De gastconservatoren zijn onder andere Paul de Leeuw, Carice van Houten en Paulien Cornelisse. Daarnaast is er de tentoonstelling Sicilië en de zee, duik in het verleden te zien. Spectaculaire vondsten uit 6 verschillende scheepswrakken die rondom Sicilië zijn gevonden vertellen het verhaal van dit eiland, dat als knooppunt van handel, cultuur en beschaving fungeerde. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten 14,00 (inclusief toegang, exclusief consumpties). Met een museumkaart zijn de kosten 9,00.

6 Woensdagmiddag 6 april De Hallen in Amsterdam Vandaag gaan we naar de Amsterdamse Kinkerbuurt. De voormalige tramremise, een rijksmonument gebouwd tussen , waar ooit de eerste elektrische trams in Amsterdam werden onderhouden, is omgebouwd tot De Hallen. Hier bevinden zich een hotel, een bibliotheek en een bioscoop, maar ook veel eettentjes waar u een grote variëteit aan hapjes en drankjes kunt bestellen (bij de meeste kunt u alleen pinnen). Aan één van de uitgangen van De Hallen ligt de gezellige Ten Katemarkt. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 9,00 (exclusief consumpties). Maandag 11 april Lunchen aan het strand van Castricum Vandaag gaan we naar het mooie strandpaviljoen Zoomers bij Castricum aan zee, direct aan het strand. Daar kunt u een heerlijke en betaalbare lunch gebruiken. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 15,00 (exclusief lunch en consumpties). Dinsdagmiddag 12 april Lente op de boerderij Vandaag rijden we naar een boerderij in Soest, om het lentegevoel op de boerderij beleven. U wordt rondgeleid langs lammetjes en kalfjes en u gaat kijken naar het melken van de koeien. Er wordt koffie/thee en wat lekkers geserveerd. Kleed u voldoende warm aan. Kosten: 25,00 (inclusief rondleiding, koffie/thee met wat lekkers). Woensdagmiddag 13 april Wandelen over de s Gravelandse Buitenplaatsen Vanmiddag rijden we richting s Graveland waar we een wandeling van ongeveer één uur (2,5 kilometer) gaan maken vanuit het bezoekerscentrum. Na afloop drinken we nog iets in restaurant Brambergen. Dit uitstapje is niet geschikt als u met een rollator loopt. Kosten: 12,00 (exclusief consumpties). Woensdagmiddag 13 april Rondvaart door de Amsterdamse grachten Een rondvaart door de grachten van Amsterdam is altijd prachtig. Bij Blue Boat Company stapt u aan boord van een luxe rondvaartboot die u meeneemt voor een mooie vaart van 75 minuten door de Amsterdamse grachten. Geniet van prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen en de woonboten. Kosten: 30,00 (inclusief rondvaart, exclusief consumpties).

7 Donderdag 14 april Zaans hotel, een blokkendoos van Zaanse geveltjes Dit Inntel Hotel, gelegen in het centrum van Zaandam behaalt door zijn opvallende verschijning regelmatig de nationale, maar ook internationale pers. Het bestaat namelijk uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, in vier verschillende kleuren Zaans groen. In de gevel zijn vijf Zaanse woningtypen te onderscheiden, van arbeidershuisje tot notariswoning. Het opvallendste detail is de blauwe hoekgevel, die verwijst naar het blauwe huis waarvan Monet een prachtig schilderij maakte. Van binnen is het hotel juist heel modern ingericht. We hebben een lunch en een rondleiding door dit bijzonder gebouw geboekt. Onze sponsor Zorgsamen trakteert op een kopje koffie/thee. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 20,00 (inclusief kopje soep, 2 broodjes, vruchtensap en een kopje koffie/thee, exclusief overige consumpties). Zaterdag 16 april Met de Jan Plezier naar Gasterij Kruisberg We hebben voor vandaag een nostalgische (verwarmde) paardentram gereserveerd. Bij duiningang Geversduin in de buurt van Heemskerk stapt u in. We maken een rit van ongeveer een half uur door de duinen. In de gezellige Gasterij Kruisberg gebruiken we de lunch waarna we de terugrit met de paardentram aanvaarden. De paardentram is geschikt voor mindervaliden, en er is voldoende hulp bij het instappen. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 25,00 (inclusief paardentram, exclusief lunch en overige consumpties). Zondag 17 april Balletvoorstelling in de Schouwburg van Amstelveen Eenmaal per jaar organiseert balletschool de Toverfluit uit Amsterdam een leerlinguitvoering in de Schouwburg van Amstelveen. Dit jaar is het thema herinneringen. Het Nationaal Ouderenfonds mag ons kaarten aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Dit uitje is speciaal bedoeld voor diegenen die nooit meer in het theater komen. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 9,00 (inclusief voorstelling en een kopje koffie). Dinsdag 19 april Sint Janskerk Gouda Vandaag bezoeken we Gouda. Eerst gaan we lunchen in een gezellig restaurant in het historische centrum. Daarna lopen we (kort stukje) naar de Sint Janskerk, met 123 meter de langste kerk van Nederland. De 72 Goudse gebrandschilderde ramen zijn wereldberoemd en prachtig om te zien. Daarom hebben we voor u een rondleiding geboekt langs deze ramen uit de 16de en 17de eeuw. Na afloop is er koffie/thee met uiteraard een Goudse stroopwafel. Voor deze tocht dient u redelijk mobiel te zijn. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 33,00 (inclusief toegang en rondleiding, kopje koffie/thee met stroopwafel, exclusief lunch en overige consumpties).

8 Donderdagmiddag 21 april Maartendijkse bossen Een mooie rit richting Hollandse Rading. Ons doel is restaurant De Paddestoel, een karakteristiek pand midden in de bossen. De pannenkoeken zijn hier erg lekker. Kosten: 15,00 (exclusief consumpties). Dinsdag 26 april Stedelijk museum Alkmaar In Stedelijk Museum Alkmaar is een overzicht te zien van het werk van de bijzonder veelzijdige kunstenaar Gerrit Willem van Blaaderen ( ). Landschappen, stillevens en reisimpressies trekken voorbij in dit indrukwekkende portret. In 1903 begon Gerrit Willem van Blaaderen zijn carrière in Laren, waar hij werkte in de trant van Anton Mauve ( ), een van de grote meesters van de Haagse School. Aanvankelijk ontwikkelde hij zich tot impressionist, terwijl hij later in Bergen, waar hij de laatste veertien jaar van zijn leven doorbracht, zich liet beïnvloeden door de Bergense School. We lunchen in het cultuurcafé van het museum. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 22,50 (inclusief toegang, exclusief lunch en overige consumpties). Met een museumkaart zijn de kosten: 16,50. Donderdag 28 april Tulpenland in Sint Maartenszee Een nieuwe bestemming, midden in het bloembollengebied. Tulpenland is een goed toegankelijk beleefbos, waar het verhaal van de tulp verteld wordt. De reis begint in de Himalaya, de plek waar de eerste tulp gevonden werd en gaat verder via Turkije naar Amsterdam. Het park staat natuurlijk vol met tulpen en creaties met tulpen. Voordat we het park bezoeken gaan we lunchen in Strandpaviljoen Sint Maartenszee. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 30,00 (inclusief toegang park, exclusief lunch en overige consumpties). De PlusMobiel Wordt in gezet voor individuele medische- en boodschappenritten. De chauffeur is tevens de begeleider. Ook kunt u de grote auto aanvragen voor een tochtje met uw vriendinnen. Meer informatie: telefoonnummer

9 De activiteiten van de worden mogelijk gemaakt door de financiële steun van: Gemeente Amstelveen Stichting Vrienden van Stichting Brentano Amstelveen Door Reclame op de bus: Schiedon, orthopedische schoentechniek Brentano, zorgbemiddeling Amstelveen (voor alle vragen over zorg, huishoudelijke hulp en verzorgingshuizen, ) Zorgsamen, zie advertentie Door reclame op de achterkant van de express-editie Door giften en donateurs en. De activiteiten van de zijn alleen mogelijk door de enthousiaste inzet van ruim 50 vrijwilligers, zowel als chauffeur, als begeleider of ter ondersteuning op kantoor. Zij ervaren elke keer hoe waardevol dit initiatief is. Dus, zonder vrijwilligers geen. Wilt ú ook donateur worden? U kunt donateur worden van de door het invullen van een machtigingskaart. Wij kunnen u zo n kaart toesturen. Uiteraard blijft het mogelijk om eenmalig te doneren. Dit kan op het bankrekeningnummer van Stichting Brentano: (IBAN:NL78RABO ) onder vermelding van: donatie

10 DEZE RUIMTE IS BESCHIKBAAR VOOR EEN ADVERTENTIE DEZE RUIMTE IS IS BESCHIKBAAR VOOR EEN ADVERTENTIE BEL BEL VOOR VOOR INFORMATIE: INFORMATIE: Populierenlaan 135, 1185 SH Amstelveen Gespecialiseerd in fysiotherapie voor ouderen aangesloten DEZE RUIMTE bij ParkinsonNet IS BESCHIKBAAR Bel voor VOOR een afspraak EEN ADVERTENTIE DEZE RUIMTE IS IS BESCHIKBAAR VOOR EEN ADVERTENTIE BEL BEL VOOR VOOR INFORMATIE: INFORMATIE: DEZE RUIMTE IS BESCHIKBAAR VOOR EEN ADVERTENTIE Voor n heerlijke koffie/vlaaien/taarten Hoek en (Medisch) Pedicure - Teuni van den Hoek Pedicure - Teu g 428 broodjes Nieuw BEL Vredeveld, VOOR Nieuw INFORMATIE: Rembrandtweg 428 Vredeveld, Rem winkelcentrum GROENHOF HD Amstelveen 1181 HD Amst kunt Voor u het maken Voor van een afspraak kunt u het maken van een is) Groenhof 138 Tel : HET bellen naar (thuis) bellen naar Deze Deze ruimte of 06 ruimte 288 is 70 beschikbaar 864 is (mobiel) beschikbaar voor voor of een heerlijk advertentie een genieten advertentie langs de Ringvaart in tuincentrum Global Garden bel voor bel voor informatie: Hillemommerdijk KX Zwaanshoek HET Tel. 06 Deze - 13 Deze 95 ruimte ruimte is beschikbaar is beschikbaar voor voor een heerlijk advertentie een genieten advertentie langs de Ringvaart in tuincentrum Global Garden bel voor bel voor informatie: Hillemommerdijk KX Zwaanshoek Tel Will / Marcia info@hettuincafe.com Will / Marcia info@hettuincafe.com Poel, Poel, Poel, afdeling afdeling afdeling Poel, Poel, Poel, afdeling afdeling afdeling Populierenlaan Populierenlaan Populierenlaan SE Amstelveen SE SE Amstelveen Amstelveen Poel, afdeling Poel, afdeling Populierenlaan SE Amstelveen LAST VAN UW KUNSTGEBIT? vraag gratis advies aan de tandprotheticus Populierenlaan Populierenlaan Populierenlaan SE Amstelveen SE SE Amstelveen Amstelveen Populierenlaan SE Amstelveen Telefoon:

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe.

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe. Amstelveen, 2 december 2014 Aan alle klanten van de BoodschappenPlusBus, Heel graag vraag ik uw aandacht voor het volgende: Zoals u waarschijnlijk weet is er veel belangstelling voor de BoodschappenPlusBus.

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus september 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus november 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie februari 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus augustus 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus Februari 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie februari 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus juli 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Oktober 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie januari 2014 BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Of u kunt donateur worden door de achterzijde van deze brief in vullen. U kunt het formulier aan ons opsturen of meegeven aan de vrijwilligers.

Of u kunt donateur worden door de achterzijde van deze brief in vullen. U kunt het formulier aan ons opsturen of meegeven aan de vrijwilligers. Amstelv, december 2018 Aan de klanten van de en PlusMobiel Gelukkig ontvangen we de subsidie van de Gemte Amstelv en hebben we opbrengsten uit onze diensten. Andere inkomsten, zoals die van donateurs en

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus april 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie Januari 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie december 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie juli U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie juli U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie juli 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie september U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie september U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie september 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Ingrid van der Linden De Express-editie is het

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie augustus 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie december 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie februari 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Augustus 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie maart U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie maart U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie maart 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie april U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie april U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie april 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie augustus 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie December 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie november 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus februari 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Juni 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Programmaboekje December 2013

Programmaboekje December 2013 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren van een boeking: zie pagina 3 Programmaboekje December 2013 Te boeken vanaf:

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie mei U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie mei U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie mei 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie het maandelijkse programmablad van

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem & Zandvoort +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Programma 1 november - 13 december 2015 Welkom bij de BoodschappenPlusBus Voor u ligt het nieuwe programma van de BoodschappenPlusBus Amersfoort,

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 9 september 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 29 augustus én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie november 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie