ACTIVITEITEN KALENDER 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACTIVITEITEN KALENDER 2016"

Transcriptie

1 ACTIVITEITEN KALENDER 2016 Museum Twentse Welle, Enschede Het Rozendaal 11, 7523 XG Enschede Elke dinsdag t/m zondag geopend uur tot uur per persoon, CJP-houders 6,50. Met museumkaart gratis Een heel divers museum waar al veel van onze gasten zijn geweest en waar iedereen erg enthousiast over is. Vraag in de receptie om de actuele folder of kijk op de website voor de exposities en speciale arrangementen. Rijksmuseum Twenthe, Enschede Lasondersingel , 7514 BP Enschede Het hele jaar door, dinsdag t/m zondag uur tot uur Bezoek het Rijksmuseum Twenthe in Enschede. Diverse tentoonstellingen die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Vraag bij de receptie om de actuele folder of kijk op de website Stadswandeling, Oldenzaal VVV Oldenzaal, Sint Plechulplein 5, 7571 EG Oldenzaal Elke dinsdag en vrijdag uur tot uur 4,50 per persoon, inclusief een kop koffie/thee bij een horecagelegenheid in het centrum van Oldenzaal Winterrondleiding Huis Singraven Molendijk 37, 7591 PT Denekamp Elke donderdag t/m 5 april uur tot uur Entree 8,00 per persoon ( 10,00 per persoon i.c.m. toegang tot het park) Een ervaren gids gaat met u mee door het Huis en toont u de waardevolle kunst-, antiek- en meubelcollectie. Kaarten voor de winterrondleiding zijn te koop bij landgoedwinkel aan de Dinkel. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding door het Huis. Een ervaren gids gaat met u mee door het Huis en toont u de waardevolle kunst-, antiek- en meubelcollectie die door de laatste bewoner van het Huis, de heer Laan, bijeen gebracht is.

2 VOORJAAR EN ZOMER Lentewandeling Kloosterpad, Zenderen Zenderen, ontvangst in Bezinningscentrum de Zwanenhof Zondag 1 Mei Ontvangst van 09:00 uur tot 14:00 uur (Retraitehuisweg 6, 7625 SL Zenderen) Kloosterpad Zenderen: een eigen Kloosterpad waar wandelen leidt tot verwondering en verbondenheid met de natuur en waar gelijk kennis kan worden genomen van de religieuze historie van Zenderen. Twee keer per jaar wordt er een seizoenswandeling georganiseerd, gekoppeld aan de seizoenen, waarbij het culturele aanbod en afzonderlijke activiteiten een rol spelen. Op zondag 1 Mei zal de lentewandeling plaatsvinden, waarbij u ontvangen zult worden in Bezinningscentrum de Zwanenhof. U kunt op deze dag kerken, kloosters, kapellen en andere culturele gebouwen bezoeken, waarbij u ook rondleidingen, presentaties en uitleg zult krijgen. Daarbij zullen er exposities te bezichtigen zijn in de gebouwen op de route. Koffie, thee, gebak en dergelijke zullen op meerdere locaties verkrijgbaar zijn. Boekenmarkt Tuindorp, Hengelo Tuindorp t Lansink, Hengelo Zondag 1 Mei Van 10:00 uur tot 17:00 uur De 17e editie van de Boekenmarkt in Tuindorp is deze keer weer erg bijzonder. Net zoals vorig jaar zullen er vanuit kramen boeken verkocht worden in het centrum van het historische Tuindorp 't Lansink. De plaatselijke Rotary zal weer bloemen verkopen voor een goed doel en Hotel 't Lansink zal hun Food truck op het plein installeren. Tutti Italia, Italiaanse warenmarkt in Denekamp Sint Nicolaasplein, Denekamp Zondag 15 mei en maandag 16 mei uur tot uur Al het heerlijks wat Italië te bieden heeft is op eerste en tweede Pinksterdag te vinden op het Nicolaasplein in Denekamp. Dan wordt namelijk de zevende editie van Tutti Italia gehouden. Het evenement is elk jaar goed voor duizenden bezoekers. Ze bewonderen Italiaanse auto s, flaneren tussen de kramen, genieten van de muziek en maken er een gezellige dag uit van. De basis van Tutti Italia is gelijk gebleven, hoewel er natuurlijk elk jaar nieuwe onderdelen aan toegevoegd worden. Uitgangspunt is dat al het heerlijks van Italië wordt gepresenteerd. Denk aan Italiaanse mode, lekkernijen, reizen, auto s en motoren en muziek. De horeca presenteert een speciale Tutti Italia-menukaart. Laat je vermaken door het straattheater, proef een lekker glaasje Italiaanse wijn. Kortom: beleef Italië, aldus Carlo Valletta.

3 KUNSTen op straat, Ootmarsum Kerkplein Ootmarsum Maandag 16 mei uur tot uur Niet meer weg te denken van de straathoeken en pleinen van Overijssel: Kunsten Op Straat, het festival dat zorgt voor straattheater in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Kleine poëtische voorstellingen en grote luidruchtige; laag bij de grond, tot hoog in de hemel. De 22e jaargang zit vol goochelaars, tovenaars, mimespelers, cascadeurs, dansers, jongleurs en andere potsenmakers. Ze komen van dichtbij, ze komen uit verre streken. Straattheater, van ernst tot luim, betoverend en hilarisch. Zonder drempels, maximaal toegankelijk. Enterse Ganzenmarkt, Enter Enter Zaterdag 21 Mei Van 10:00 uur tot 14:00 uur In Enter wordt de Enterse Ganzenmarkt gehouden. Een evenement met als thema het historische ganzendrijven in Enter, waarbij ganzenhoedsters in oude klederdracht door de straten lopen met een koppel ganzen. Verder zijn er oude ambachten, optredens van de Enterse Leesanghers, de Enterse Klompendansers, en de Diepenheimse kinderdansgroep De Krummels. Er is een nostalgische carrousel, draaiorgel en springkussen. In veertig kramen wordt van alles gedemonstreerd en aangeboden. De ganzenhandel en het ganzendrijven is een episode uit de geschiedenis van Enter ongeveer van 1850 tot Open atelierdagen, Losser Startpunt: Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Losser Zaterdag 21 Mei en zondag 22 Mei Van 12:00 uur tot 17:00 uur Het derde weekeinde van mei staat de regio Losser/Overdinkel en Gronau weer in het teken van de jaarlijkse kunstroute. Dit initiatief, in 2003 genomen door een aantal Losserse en Overdinkelse kunstenaars, geniet inmiddels door de deelname van Duitse exposanten grensoverschrijdende bekendheid. Op zaterdag 21 en zondag 22 mei van uur worden de deuren van de diverse ateliers weer wijd opengezet om bezoekers kennis te laten maken met de kwaliteiten van de kunstenaars. In totaal tonen 25 kunstenaars hun werk in uiteenlopende disciplines: keramiek, schilderijen, digitale fotografie, tassen, tekeningen, installaties, beelden, glas in lood, grafiek, sieraden, glasobjecten, dichtkunst, draadsculpturen en brons. Naast het vele diverse werk uit allerlei disciplines, worden ook aan de bezoekers geselecteerde wijnen van Twentse bodem gepresenteerd. De Twentse wijnen komen uit Den Ham van "Wijngaard de Tappenmars". De flessen zijn getooid met een fraai etiket, met afbeeldingen van werken van de 11 beeldend kunstenaars uit Losser, Overdinkel en Gronau. Na de open atelierdagen zijn deze wijnen nog het hele jaar door verkrijgbaar. De officiële opening, door wethouder J. Hassink, is op zaterdag 21 mei om in het gemeentehuis in Losser, waarbij u natuurlijk van harte welkom bent.

4 KAFT Weekend Tubbergen Tubbergen, Vasse en omgeving Zaterdag 28 Mei en zondag 29 Mei Vanaf 13:30 uur Weekend passe partout: 25 euro Dagkaart zaterdag of zondag: 15 euro Het Kamerfestival Twente - kortweg KAFT- wordt al wel het Twenste Oerol genoemd. KAFT staat op 28 en 29 mei garant voor een heerlijk weekend boordevol muziek, cabaret, toneel en kleinkunst op bijzondere locaties in Noordoost Twente. KAFT brengt korte voorstellingen van 25 minuten. Het publiek stelt naar eigen smaak een programma samen en maakt een culturele trip langs dorpen en buitenplaatsen. Het leven speelt zich voor een groot deel af in kamers: van verloskamer tot bestuurskamer, van toonkamer tot gelagkamer. Kamers en andere bijzondere locaties - waaronder enkele prachtige Twentse Erven - worden tijdens KAFT omgebouwd tot klein theater. Voor zowel spelers als publiek vormen de bijzondere locaties een meerwaarde; een unieke speelervaring voor artiesten en een unieke belevenis voor het publiek! Voor meer informatie, het programma en kaartverkoop kunt u kijken op: Open dag / aardbei & aspergetocht, Vasse Cafe - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse Zondag 29 mei Start: Denekamperweg 135, 7661 RJ Vasse Van 10:00 uur tot 14:00 uur Erop uit in het voorjaar. Wandelen, fietsen of toeren in de bosrijke omgeving van Vasse en grensstreek Mander en Manderveen. Tijdens deze tocht komt u langs een aardbeien- en aspergeteeltbedrijf en ook een kaasboerderij ligt op de route. Bij deze bedrijven wordt alles verteld van de aardbeien- en aspergeteelt en het maken van kaas. Ook kunt u er heerlijk even uitrusten en genieten van hun producten. De drie bedrijven houden tevens een opendag. Dus ook als u niet van wandelen of fietsen houdt, bent u van harte welkom. Voor meer informatie: Telefoonnummer: info@cafebolscher.nl EK Forestry Skills, Denekamp Schaapskooi Stroothuizen, Stroothuizerweg 37, Denekamp Woensdag 25 mei t/m Zondag 29 mei Elke dag vanaf uur In 2016 zal het Europees kampioenschap 'Forestry Skills' voor het eerst in Nederland worden gehouden. Het Overijsselse Denekamp zal het toneel zijn voor deze spectaculaire wedstrijden. Studenten van agrarische- en bosbouwscholen uit 20 Europese landen zullen van woensdag 25 t/m zaterdag 28 mei strijden om de titel.

5 Aan het Europees Kampioenschap Forestry Skills zal 1 team per land deelnemen. Ieder team bestaat uit 4 deelnemers in de leeftijd van 16 tot 25 jaar. De wedstrijd bestaat uit twee onderdelen: de technische disciplines en het bosbouwparcours. Met vijf technische disciplines zullen de vaardigheden van de individuele deelnemers op de proef worden gesteld. De deelnemers zullen hiervoor individueel worden beoordeeld. Tijdens een spectaculair bosbouwparcours op het Landgoed Singraven zal er door de teams 16 opdrachten moeten worden uitgevoerd. Dit wedstrijdonderdeel zal per team en dus per land worden beoordeeld. Het team dat over beide onderdelen het hoogste aantal punten behaald is Europees Kampioen. Bijzondere extra prijs is de Fair Play trofee waarvoor ieder land mag stemmen. Het kampioenschap wordt normaal gesproken door een bosbouwschool georganiseerd en vindt dan ook plaats op en rond een school. In Denekamp zal Schaapskooi Stroothuizen de plek van handeling zijn. Het kampioenschap is een spectaculair gebeuren. Naast dat het veel van de deelnemers vraagt, is het ook buitengewoon aantrekkelijk voor publiek. Stroothuizen Fair met o.a. schaapscheren, Denekamp Schaapskooi Stroothuizen, Stroothuizerweg 37, Denekamp Zaterdag 28 mei en Zondag 29 mei Vanaf uur Tijdens de zomerfair is te zien hoe de vaklieden de schapen scheren op zowel de moderne als de traditionele manier. Verder zijn er tijdens de zomerfair zijn allerlei sfeervolle kraampjes te vinden, klinkt er muziek en wordt een grote tipi geplaatst waar allerlei activiteiten plaatsvinden Food truck festival, Enschede Volkspark, Enschede Vrijdag 3 juni t/m Zondag 5 juni Elke dag vanaf uur Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim bezoekers komt Food Truck Festival TREK ook in 2016 weer naar Enschede. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni 2016 wordt het Volkspark omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes. Tijdens het festival worden eten, drinken en live muziek gecombineerd met kleinkunst en theater, waarbij TREK voornamelijk een podium biedt aan getalenteerde opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Hoffelijke Tuinen Volkspark, Enschede Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni Zaterdag Elke dag vanaf uur

6 Streektaal en tradities festival, Ootmarsum Openluchtmuseum Ootmarsum Zondag 3 juli uur tot uur Entree 7,50 Zondag 3 juli staat het Openluchtmuseum Ootmarsum de hele dag in het teken van Twentse tradities en Twentse Streektaal. Het programma begint 's morgens om 11 uur met demonstraties van oude ambachten en tradities in Twente. Beoefenaars vertellen graag over hun hobby en ze laten u van alles hierover zien. Vanaf uur is het Streektaalfestival met allerlei, heel diverse optredens van bekende en minder bekende artiesten, alles in het Twents. Nostalgische Oogstdag, Ootmarsum Openluchtmuseum Ootmarsum Dinsdag 26 juli uur tot uur Oogstdag waarbij op traditionele wijze de rogge wordt geoogst. Het vertrek is vanaf het Openluchtmuseum naar het roggeveld aan de Zonnebergweg. De akkers op de essen tegen de flanken van de Kuiperberg geven in Ootmarsum nog steeds het oude vertrouwde aanzicht van weleer: golvende roggevelden. Waar gezaaid is kan geoogst worden. De pachters zullen op de essen de oogst op nostalgische wijze binnenhalen. Oude werktuigen en paard en wagen zullen door de boeren uit Ootmarsum en Agelo worden gebruikt. Een fraai schouwspel. U bent van harte welkom. Programma: uur: aanspannen van de wagens en vertrek vanaf het Openluchtmuseum Ootmarsum uur: aankomst op de akkers aan de Zonnebergweg. Er wordt gemaaid en er zijn voordrachten. voor de harde werkers. Ca uur gaan de volgeladen wagens naar het Openluchtmuseum. De garven worden opgezet in zgn. de hokken. (datum afhankelijk van de weersomstandigheden)

7 SIEPELMARKTEN OOTMARSUM 2016 In het gehele centrum van Ootmarsum Donderdag 28 juli Donderdag 4 augustus Donderdag 11 augustus Alle dagen vanaf uur Grote folkloristische markt in het centrum van Ootmarsum met o.a. demonstraties van oude ambachten, kindermarkt en boerenbruiloft. Traditiegetrouw wordt het mooie, historische centrum van Ootmarsum op de laatste donderdag van juli en de eerste twee donderdagen van augustus, omgetoverd in een gezellige markt. Bijzondere kramen in pittoreske straatjes, oude ambachten, verrassende optredens, originele muzikanten en gezellige terrasjes, nodigen jong en oud uit voor een bezoek. Ook de Boerendansers zullen dit jaar gelukkig weer alle markten van de partij zijn. Vanaf 12 uur dansen ze door de straten, meuten zij de bezoekers en nodigen ze uit voor de Twentse Boerenbruiloft, waarbij het officiële gedeelte om uur plaatsvindt op het podium op het Kerkplein. De Siepelmarkt zou de Siepelmarkt niet zijn als zij haar bezoekers niet zou blijven verrassen. Een langer parcours dan vorige jaren voert niet alleen langs de oude ambachten, warenmarkt en standwerkers, maar ook langs oldtimers en stoommachines. In een echte oldtimerbus kan een ritje gemaakt worden naar het Springendal. Ook extra aandacht voor de kinderen dit jaar. Naast de vertrouwde kindermarkt, de draaimolen, het springkussen,de stormbaan, de glijbanen en het pony rijden, kunnen zij onder deskundige leiding hun eigen potten bakken. Vanaf uur is er life muziek bij eetcafe Radboud en na afloop van elke Siepelmarkt treedt er bij Stadscafe In den Guldene Crone een band op. Flora Ootmarsum Openluchtmuseum Ootmarsum Vrijdag 5 augustus t/m zondag 14 augustus uur tot uur Entree 6,50 Tien dagen lang tonen fanatieke flora-hobbyisten en vakmensen de resultaten waaraan het hele jaar gewerkt is. Het is een zee van bloemen in het park van het Openluchtmuseum Ootmarsum. De Fuchsiavrienden Ootmarsum bieden, dit jaar alweer voor de 27e keer, een prachtige bloemenshow. Hoogtepunt in deze presentatie zijn de fuchsia s, de dahlia s van de Almelose Dahliavereniging, hortensia s, de hibiscus, de bonsai van de Twentse Bonsaivereniging, de Brugmansia en de poederkwast. Ook vele andere soorten worden in mooie arrangementen in het park getoond. Voorts zijn er verschillende stands en kunt u zelfs stekjes kopen. Op de beide zondagen zijn er speciale evenementen zoals een authentieke boerenbruiloft door de Vasser Boerendansers en accordeonmuziek.

8 Kunst in Ootmarsum Centrum van Ootmarsum Vrijdag 26 augustus t/m zondag 28 augustus uur tot uur Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus De openluchtexpositie met meer dan 200 kunstenaars in het centrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 200 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 34e keer gehouden. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. Twents Oldtimer festival, Tilligte Centrum van Tilligte Zaterdag 3 september en zondag 4 september Oldtimerbezitters uit verschillende landen komen naar Tilligte om hun trots te presenteren aan het publiek. Een uniek uitje voor het hele gezin. De toegang is gratis. Dit jaar zal de 30e editie van de oltimerdagen plaatsvinden. Denk aan oldtimers te midden van muziek, cultuur, trekkertrek, theater en vrijheid. Een uitje waar jong en oud reikhalzen naar uitkijkt. Dat is het Twents Oldtimer Festival.

ACTIVITEITEN KALENDER 2016

ACTIVITEITEN KALENDER 2016 ACTIVITEITEN KALENDER 2016 Museum Twentse Welle, Enschede Het Rozendaal 11, 7523 XG Enschede Elke dinsdag t/m zondag geopend 11.00 uur tot 17.00 uur 10.00 per persoon, CJP-houders 6,50. Met museumkaart

Nadere informatie

ACTIVITEITEN KALENDER HERFST 2015

ACTIVITEITEN KALENDER HERFST 2015 ACTIVITEITEN KALENDER HERFST 2015 Stadswandeling, Oldenzaal VVV Oldenzaal, Sint Plechulplein 5, 7571 EG Oldenzaal Elke dinsdag en vrijdag 13.00 uur tot 14.00 uur 4,50 per persoon, inclusief een kop koffie/thee

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl Eindejaarseditie Van 12 december 2009 tot 08 januari 2010 Zaterdag 12 december 2009 Bronkhorst Halle Kerst in Bronkhorst. Een oergezellig festijn met diverse activiteiten. Tijd: 11:00-18:00 uur. Kerstmarkt.

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Speelse muzikale workshop

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Programma. Dag van het Park 2010. Schollebos Capelle aan den IJssel zondag 30 mei 12:00 17:00 uur

Programma. Dag van het Park 2010. Schollebos Capelle aan den IJssel zondag 30 mei 12:00 17:00 uur Programma Dag van het Park 2010 Schollebos Capelle aan den IJssel zondag 30 mei 12:00 17:00 uur Zondag 30 mei 2010 houden we voor de vijfde keer in Capelle aan den IJssel de Dag van het Park. Op de Dag

Nadere informatie

VRAGEN THEMA WELKE PLEKKEN MAG IK NIET MISSEN?

VRAGEN THEMA WELKE PLEKKEN MAG IK NIET MISSEN? VRAGEN THEMA WELKE PLEKKEN MAG IK NIET MISSEN? 1. Waar in s-hertogenbosch kan ik historie vinden? A. In musea. B. Bij speciale tentoonstellingen. C. De hele Bossche binnenstad staat bol van de historie.

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen.

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Vakantie in eigen huis! Het Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Veel Nederlanders kennen Italië als vakantieland. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis,

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

23rd & 24th JUNE 2012

23rd & 24th JUNE 2012 23 rd & 24 th JUNE 2012 Concours d elegance Paleis het loo Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d élégance Paleis Het Loo. Wij zijn zeer trots u middels deze sfeerimpressie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Have fun Events verwelkomt u in de bollenstreek met een agenda vol leuke activiteiten en evenementen! Wij zijn erg

Nadere informatie

Sint Annaland - Weekmarkt - kleine warenmarkt met 9 kramen - Adres: Havenplein, Sint Annaland

Sint Annaland - Weekmarkt - kleine warenmarkt met 9 kramen - Adres: Havenplein, Sint Annaland Page 1 of 30 Evenementenkalender donderdag 28 juni 2012 vrijdag 29 juni 2012 zaterdag 30 juni 2012 - Weekmarkt - De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op 10:00-14:00 - De enige biologische weekmarkt

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

KIJK VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN MEER INFO OP: Zaterdag: De Boerendag

KIJK VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN MEER INFO OP: Zaterdag: De Boerendag Donderdag: Nacht van de Paardendagen Vrijdag: De Paardenmarathon Zaterdag: De Boerendag KIJK VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN MEER INFO OP: WWW.PAARDENDAGEN.NL Hoofdsponsor Co-sponsoren Socialmedia Plezier

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

plaats Brasserie De Meelfabriek De Zijlstroom, Zijldijk 28 kosten 2,50 aanmelden Pluspunt; voor 20 juni

plaats Brasserie De Meelfabriek De Zijlstroom, Zijldijk 28 kosten 2,50 aanmelden Pluspunt; voor 20 juni Theatrale wandeling Leiderdorp en Leiden zijn een wandelroute rijker en die wordt op 27 juni feestelijk geopend als onderdeel van het Van Rijn festival. Een mooie aanleiding vond de Leiderdorpse theatermaker

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Landbouwmuseum Tiengemeten

Landbouwmuseum Tiengemeten Landbouwmuseum Tiengemeten Cultuureducatiepakket Basisscholen Landbouw Tiengemeten Landbouwmuseum Tiengemeten Cultuureducatiepakket Basisscholen Landbouw Museum Tiengemeten Tekst: Landbouw Museum Fotografie:

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

de kunst van het leven

de kunst van het leven de kunst van het leven Woon- en zorgcentrum Franciscus De Meierij 1 7631 AM Ootmarsum T 0541-280 888 franciscus@zorggroepsintmaarten.nl www.zorggroepsintmaarten.nl de kunst van het leven De kunst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus/ september 2012

Nieuwsbrief augustus/ september 2012 Nieuwsbrief augustus/ september 2012 1 en 2 september: Feestweekeinde 100 Jaar Den Dolder met Poppodium, Jaarmarkt, Kunstmarkt en nog meer. Alle activiteiten zijn in het centrum van het dorp op en aan

Nadere informatie

Programmaboekje Maandag 9 juni uur LEER, als belangrijk gegeven in het verleden van Dongen, maar ook nog in het heden?

Programmaboekje Maandag 9 juni uur LEER, als belangrijk gegeven in het verleden van Dongen, maar ook nog in het heden? Programmaboekje Maandag 9 juni 2014 11.00-17.00 uur LEER, als belangrijk gegeven in het verleden van Dongen, maar ook nog in het heden? Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart Ondernemers uit de toeristische

Nadere informatie

Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok

Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok Nationale Opening van het Culturele Seizoen Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 40 ste editie in 2017 Ca. 400 optredens op 25 Binnen- en buitenpodia, door 2000

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

24 april tot 7 mei 2010

24 april tot 7 mei 2010 24 april tot 7 mei 2010 Zaterdag 24 april 2010 Bekveld Schaapscheerdersfeest bij Feltsigt. Vandaag wordt er voor de 5e keer het Schaapscheerdersfeest gehouden. Kinderboerderij Feltsigt, Bekveldseweg 5.

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! Groepsontvangsten van harte welkom! 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Programma Bezoek Canadezen aan Canisius 10 t/m 17 november 2013

Programma Bezoek Canadezen aan Canisius 10 t/m 17 november 2013 Programma Bezoek Canadezen aan Canisius 10 t/m 17 november 2013 Voorwoord Van zondag 10 t/m zondag 17 november zullen 30 leerlingen en 5 docenten uit Canada een bezoek brengen aan onze school. Deze Canadese

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond!

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kersttoppers Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket? Loop dan eens binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 17 februari 2015 15:41 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer februari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 17 februari

Nadere informatie

Activiteitenplan en begroting. BIZ Ootmarsum 2017

Activiteitenplan en begroting. BIZ Ootmarsum 2017 BIZ Ootmarsum Activiteitenplan en begroting BIZ Ootmarsum 2017 Ruimtelijke kwaliteit voor een aantrekkelijke en veilige omgeving. Groen (bloembakken enz.), aankleding binnenstad & straatmeubilair e.d..

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival!

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Het SIVO Wereld Dans- en Muziekfestival, dat t/m 2016 in Odoorn werd gehouden, was het grootste folklorefestival van Nederland

Nadere informatie

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016.

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Deelnemers: José Boenders, Niek Kroep, Laura Kuipers, Christel Monnink en Ans Pol. Na een vroege treinreis op zaterdag 8 oktober jl. kwamen we in de

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Straattekenwedstrijd voor de kinderen van de basisscholen Strampenweg(Rode Pad) Aankomst Delden Keep Them Rolling

Straattekenwedstrijd voor de kinderen van de basisscholen Strampenweg(Rode Pad) Aankomst Delden Keep Them Rolling Programma DTNT Donderdag 26 maart 2015 Bevrijdingswandeling en openstelling 1945 huis Maandag 30 maart 2015 Fietspuzzeltocht door Ambt en Stad Delden langs belangrijke punten uit de oorlog/bevrijding voor

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum DE BASTEI Natuurmuseum, Nijmegen Van klei tot baksteen STIENEO Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis Geschiedenis ontwikkeling baksteenindustrie in beeld BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

10, 11 en 12 juni 2016

10, 11 en 12 juni 2016 10, 11 en 12 juni 2016 1 Quiltfestival 2016 Een mooier decor dan het Groninger Hogeland kan een organisatie zich haast niet wensen. Het Quiltfestival Noord Groningen, dat werd gehouden op 10, 11 en 12

Nadere informatie

Romeinse activiteiten rond de limes. Exposities, lezingen, workshops, RoMeincraft en andere leuke activiteiten!

Romeinse activiteiten rond de limes. Exposities, lezingen, workshops, RoMeincraft en andere leuke activiteiten! Romeinse activiteiten rond de limes Exposities, lezingen, workshops, RoMeincraft en andere leuke activiteiten! De Oudste Grens van Gelderland 28 april t/m 31 oktober 2018 De Oudste Grens van Gelderland

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen vergunning

Aanvraagformulier evenementen vergunning Aanvraagformulier evenementen vergunning Gegevens gemeente (niet in te vullen door aanvrager) Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend Indienen bij de afdeling V&H In voud Ruimte voor stempel Aan

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Export module. Resultaten Aantal items 39 waarvan 35 kortlopende en 4 langlopende. vrijdag 10 juli. zaterdag 11 juli

Export module. Resultaten Aantal items 39 waarvan 35 kortlopende en 4 langlopende. vrijdag 10 juli. zaterdag 11 juli Export module vrijdag 10 juli zaterdag 11 juli zondag 12 juli Resultaten Aantal items 39 waarvan 35 kortlopende en 4 langlopende SAR Katwijk 2015 Open Dag / Varia, Kom kijken naar een spectaculaire demonstraties

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april Pagina 1 van 5, versie 14 april 2014 Agenda BOB 2014 (versie 14 april 2014) Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: 19 april se Paasmarkt 4 mei 10 mei 11 mei 18 mei 24 mei 25 mei 25 mei Donderdag 29 mei Vrijdag

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief mei 2011 Met de uitgave van een nieuwsbrief zullen we u in de toekomst regelmatig informeren over interessante activiteiten van de Historische Vereniging Den Dolder. Website Historische Vereniging

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN. @Deblokhuispoort

Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN. @Deblokhuispoort Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN @Deblokhuispoort Inleiding Voor u ligt een map met bijna alle mogelijkheden van De Blokhuispoort in Leeuwarden.

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE te koop Markt 95 WESTKAPELLE koopsom 695.000 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG Middelburg

Nadere informatie

Persbericht Kook-Kunst & Jazz!

Persbericht Kook-Kunst & Jazz! Restaurant de Egelantier Teteringsedijk 103 4817 MB Breda 076-5144092 Persbericht Kook-Kunst & Jazz! In de maand augustus organiseert Restaurant de Egelantier: Kook-Kunst & Jazz! Dit zal plaats vinden

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Happy Fris?! Zomerevenementen 2011 Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel

Happy Fris?! Zomerevenementen 2011 Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel Happy Fris?! Zomerevenementen 2011 Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel Met de Happy Fris?! bus vol promotiemateriaal gingen preventiemedewerkers in het gezelschap van twee of drie peers op

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Scheveningen en directe omgeving

Scheveningen en directe omgeving CONCEPTOVERZICHT GROTE EVENEMENTEN 2007 Dienst Stadsbeheer Milieu en Vergunningen Concept: februari 2007 Aan de plaatsing op het conceptoverzicht kunnen geen rechten (op vergunning) worden ontleend. Scheveningen

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

KOPIE VOOR DE VOLGENDE SNIKKE DIE DAN ZAL WORDEN VERZORGD. 2 december 2010

KOPIE VOOR DE VOLGENDE SNIKKE DIE DAN ZAL WORDEN VERZORGD. 2 december 2010 November 2010 Jaargang 31 Nummer 3 KOPIE VOOR DE VOLGENDE SNIKKE DIE DAN ZAL WORDEN VERZORGD DOOR Plaatselijk Belang KAN INGELEVERD WORDEN T/M 2 december 2010 G AGENDA 11 nov Lampionnenkeuring 14 nov BINGO

Nadere informatie

PROMOTIEPAKKET VELUWE NAJAAR WILD VOORKANT. Toolkit najaarcampagne Veluwe - WILD WILDDAGEN ROOTS IN DE WOODS STÖRRIG

PROMOTIEPAKKET VELUWE NAJAAR WILD VOORKANT. Toolkit najaarcampagne Veluwe - WILD WILDDAGEN ROOTS IN DE WOODS STÖRRIG PROMOTIEPAKKET VELUWE NAJAAR WILD VOORKANT Toolkit najaarcampagne Veluwe - WILD WILDDAGEN ROOTS IN DE WOODS STÖRRIG 2 3 4 Inspirerende tekst De Wilddagen Rondje Vierhouten Roots in the Woods Hier vind

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie