Bijbelverhalen. Nummer 2014/ november Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Ouderavond. - Plastic soup. - Wereldcadeaus.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijbelverhalen. Nummer 2014/2015.5 7 november 2014. - Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Ouderavond. - Plastic soup. - Wereldcadeaus."

Transcriptie

1 1 Nummer 2014/ november Bijbelverhalen - Teamnieuws - Ouderavond - Plastic soup - Wereldcadeaus - Inloopmiddag - Visiedag - Agenda - Vakanties - extra vrije dagen Bijbelverhalen. Week 46 van 10 t/m 14 november 2014 Thema: Een nieuwe kans Groepen 1-4 Groepen 5-8 Jozua 1: 1-18 Jozua s opdracht Numeri 22 Bileam op weg Jozua 2: 1-24 Verspieders Numeri 23 en 24 Bileam en Balak Jozua 3 en 4 De Doortocht Numeri 27: Deut. 34: Jozua 1: 1-19 Einde Mozes en Jozua s opdracht Week 47 van 17 t/m 21 november 2014 Thema: Uitgekozen Groepen 1-4 Groepen Sam. 1:1-28 Geboorte Samuël 1 Sam. 1 Samuëls geboorte 1 Sam. 3 Roeping Samuël 1 Sam. 2 en 3 Samuëls roeping en de zonen van Eli 1 Sam. 8: 1-22 Het volk wil een koning 1 Sam. 2: Sam. 4-6 De ark weg en terug Teamnieuws Na de herfstvakantie is juf Aline Thoutenhoofd weer gestart met haar werk in groep 8. We zijn blij dat ze er weer is! Juf Monique Janssen is maandag na de herfstvakantie op school geweest om weer rustig aan haar werk op te starten. Tijdens deze dag bleek dat juf Monique nog niet voldoende hersteld is oom haar werk weer op te pakken. Samen met huisarts en Arbo arts is er een voorlopig plan gemaakt. We hopen dat juf Monique snel weer sterk genoeg is om haar werk weer op te pakken. Voorlopig blijft juf Esther van de Kleut haar op maandag en dinsdag vervangen. Na de kerstvakantie start het zwangerschaps en ouderschapsverlof van juf Martine Swanink. Wij hebben ervoor gekozen om vanaf januari juf Esther van de Kleut te verplaatsen naar groep 2A. Zij zal juf Martine voor de volledige week gaan waarnemen. Dat betekent dat er in groep 1A op woensdag, donderdag en vrijdag, naast juf Carole Achterberg, een andere leerkracht zal komen. Wij zijn momenteel in gesprek met een nieuwe juf en laten u dat zo snel mogelijk weten. Ouderavond Afgelopen donderdag 30 oktober was er ouderavond. Een avond met workshops die we samen met de MR hadden georganiseerd. Deze avond was bedoeld om u als ouders te informeren over allerlei zaken waar uw kinderen op school mee bezig zijn. Dat is vaak al zo anders dan in uw eigen basisschooltijd. Op deze manier leert u meer begrijpen met welke dingen uw kind bezig is op school en kunt u daar ook thuis beter op inspelen. Bovendien is het voor de kinderen en voor het team een teken van interesse in wat wij samen op school doen. En we willen graag met u samenwerken en ervoor zorgen dat wij samen de kinderen liefdevol en adequaat voorbereiden op de maatschappij. Elke dag zijn wij als team vol passie en energie bezig met de toekomst van uw kinderen.

2 Het moet ons dan ook van het hart dat we erg teleurgesteld waren over de opkomst van deze ouderavond. Doordat er zelfs ouders waren die zich wel hadden opgegeven en niet kwamen opdagen waren de groepen erg klein. Het kostte onze collega s de nodige voorbereiding, die niet in verhouding staat met de belangstelling op de avond zelf. Aan de andere kant waren we enorm blij met de ouders die er wel waren. Samen met hen hebben we een goede avond gehad. Enorm bedankt! Deze avond heeft ons wel aan het denken gezet. Het lijkt erop dat deze manier van ouders informeren minder wenselijk wordt. Dat kan als gevolg hebben dat wij in de toekomst niet meer voor deze avond gaan kiezen en deze van onze jaarplanning gaat verdwijnen. Plastic Soup In de vier weken voor de herfstvakantie hebben we in groep 6/7a en groep 7b gewerkt aan project "Plastic Soup". We hebben vier weken lang plastic afval apart ingezameld in de klas en ons verbaasd over de volle zakken aan het einde van de week. Dit afval komt namelijk alleen van het eten (& soms drinken: flesjes) van de kinderen! Na de vakantie staat de plastic bak er niet meer, en we hebben samen afgesproken om allemaal te kijken of er minder plastic verpakkingen om ons eten kunnen. Als kinderen wel plastic afval bij zich hebben, mogen ze dit weer mee naar huis nemen en thuis scheiden van het restafval... Op die manier leveren wij onze bijdrage aan het voorkomen van de Plastic Soup in de oceanen... Verder hebben de kinderen natuurlijk allemaal een prachtige tas gemaakt van gebruikte kleding, oude lappen en allerlei accessoires, die de kinderen mee kunnen nemen als ze gaan winkelen, of wanneer ze naar de bieb gaan. Er hoeft dan geen plastic tas gebruikt te worden. In de bijlage een foto van alle prachtige tassen die groep 6/7a heeft gemaakt!

3 Wereldcadeaus! We sparen dit schooljaar op de Ceder voor Wereldcadeaus van World Vision. Via hebben alle groepen zelf cadeaus uitgezocht om voor te sparen. We zijn er trots op u te kunnen vertellen wat we in de maanden september en oktober samen bij elkaar gespaard hebben! We geven 11 kinderen in Ethiopië schoolspullen. 110,- We geven 6 kinderen in Oeganda schoolboeken. 30,- We geven 3 baby s in Ethiopië een geboortebewijs. 22,50 We geven 3 baby s in Tanzania een geboortebewijs. 22,50 We geven 28 moeders en baby s medicijnen. 140,- We geven 2 moeders een kraampakket. 40,- We geven 24 gezinnen in Ethiopië een kip. 240,- We geven 1 gezin in Indonesië een financiële training. 25,- In totaal hebben we samen 630,- bij elkaar gespaard in twee maanden. In de bovenbouw zijn veel kinderen actief aan de slag geweest voor het goede doel, ze hebben bijvoorbeeld lege flessen ingezameld en klusjes gedaan voor het goede doel. De maand november: Deze maand sparen we voor de Sinterklaasbank. Daar heeft u onlangs al meer over gehoord. Op 20 november is er de Sinti Fair, waarbij er in elke klas dingen te doen of te koop zijn voor de Sinterklaasbank. Ter herinnering: Inloopmiddag/Sinti fair Op de kalender in het vorige Cedernieuws stond een inloopavond gepland op 13 november. Wij hebben die een weekje verschoven naar 20 november. We gaan deze activiteit combineren met een fancy-fair om geld in te zamelen voor de Sinterklaasbank. De Sinterklaasbank is een initiatief van een aantal mensen binnen Veenendaal die ervoor zorgen dat de minder bedeelde gezinnen in Veenendaal,en dus ook bij ons op school, ook Sinterklaascadeautjes aan hun kinderen kunnen geven. Deze organisatie is afhankelijk van sponsors en wij willen op deze manier ook ons steentje bijdragen. Op 20 november bent u dan van harte welkom van uur. U kunt dan de groep inlopen om samen met uw zoon of dochter hun werk te bekijken. Daarnaast zullen er in de hal diverse spullen verkocht worden die gemaakt zijn door de kinderen of activiteiten plaatsvinden waarvoor een kleine vergoeding gevraagd wordt. Dus van harte welkom en vergeet uw portemonnee niet Visiedag Afgelopen woensdag 29 oktober hebben wij met het hele team nagedacht over onze nieuwe Cedervisie. We hebben een fantastische dag gehad! Samen nadenken over waar we samen voorstaan heeft een mooie nieuwe visiebeschrijving opgeleverd. Daarna hebben we nagedacht over welk gedrag daar dan bij hoort en hoe wij elkaar daar aan gaan houden. Daarvoor hebben we samen een mooie schoolklimaatovereenkomst gemaakt. Daarnaast hebben we een start gemaakt voor ons nieuwe schoolplan waarin staat waaraan we de volgende 4 schooljaren mee aan het werk gaan. Met het ingang van schooljaar moeten al deze plannen klaar zijn. Met trots presenteer ik u onze nieuwe visie/missie:

4 In ons pedagogisch klimaat is veiligheid een voorwaarde, waarin iedereen zichzelf mag zijn en gezien wordt. Verschillen worden als kracht ingezet vanuit wederzijds respect. In ons leren werken wij samen doelgericht en bieden we onderwijs aan in drie niveaus met oog voor individuele mogelijkheden, waarbij kinderen inzicht krijgen in hun eigen leerproces. In ons contact met ouders gaan wij uit van: wederzijds respect en vertrouwen, waarbij we hetzelfde doel voor ogen hebben en de optimale ontwikkeling van het kind centraal staat. Als team hebben we dezelfde einddoelen voor ogen en hier werken we samen aan. Dit doen we door er persoonlijk voor te zorgen dat uitstraling, taal, luisterhouding en gedrag in overeenstemming zijn met elkaar. Wij werken efficiënt samen door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten, kennis en ervaringen. De basis van deze samenwerking is vanuit onderlinge verbondenheid: vertrouwen, respect, eerlijkheid, ruimte geven, luisteren, verantwoordelijkheid geven en nemen. In 2022 staat de Ceder bekend als een school waar de betrokkenen mogen ervaren wie God is, doordat wij uit liefde vanuit de Bijbel voorleven. Vanuit die liefde creëren wij met elkaar een omgeving waar iedereen werkelijk gezien en erkend wordt. Er is ruimte om te ontwikkelen, zodat wij op sociaal, emotioneel en cognitief gebied onszelf, de ander en de wereld leren ontdekken. We denken nu samen na over hoe we deze visie zichtbaar maken in de school en hoe we deze samen levend houden. In het volgende Cedernieuws plaatsen we ons schoolklimaatovereenkomst. Studenten stellen zich voor De Ceder is veel studenten rijk. Dus hierbij nog een aantal studenten die zich aan u willen voorstellen. Hallo, Ik ben Maurice. Ik ben student aan de Marnix academie in de fase Opleiding bekwaam. Dit is het eerste jaar van de PABO. Ik loop stage op de ceder bij juf Martine in groep 2a. Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin, maar na de kerstvakantie zal ik stage gaan lopen in een andere groep, wel in de bovenbouw. Ik hoop dat dit net zo leuk wordt als nu! Mijn hobby s zijn Hockeyen en computeren.

5 Beste allemaal, Ik ben het komende schooljaar aanwezig op de Ceder omdat ik stage loop bij Marcel van Bemmel als gymleraar. Dat doe ik op de vrijdagmorgen. Ik volg de opleiding Sport & Bewegen op het ROC A12 in Ede, inmiddels zit ik alweer in het 3 e leerjaar. Ik heb als uitstroomprofiel BOS-medewerker gekozen. Dat betekent dat je veel met kinderen gaat sporten. Vandaar ook mijn stage plaats bij de Ceder. Ik zal mij zelf even kort voorstellen. Ik ben Marvin de Rooi, 17 jaar oud en ik woon in Rhenen. Mijn hobby s zijn tennissen, fitnessen en voetballen. Ik ben de hele week bezig met sport, ook in het weekend. Ik tennis al vanaf mijn 8 e levensjaar. Ik speel momenteel bij O.T.V. in Oosterbeek. Verder ben ik een rustige jongen die erg leergierig is. In de eerste paar weken heb ik al erg veel geleerd van Marcel. Hij heeft een goede kijk op de gymwereld die mij enorm aanspreekt. Ik ga er vanuit dat mijn stage bij de Ceder een leuke periode word waar ik erg veel ga leren. Hallo, mijn naam is Alex van der Knaap. Ik ben negentien jaar oud en ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding leraar Lichamelijke Opvoeding aan de CALO in Zwolle. Ik loop dit jaar op de dinsdagen stage bij meester Marcel en ik heb het op de Ceder erg naar mijn zin. In het weekend werk ik bij een vrachtwagenbedrijf om de vrachtwagens daar te wassen en op de dinsdag- en donderdagavonden volleybal ik met de Heren 2 en de Heren 3 bij Volleybalvereniging Woudenberg. Tot nu toe heb ik al veel geleerd op deze stage en ik kijk dus ook uit naar het komende jaar! Agenda november, december 2014 en januari november Gebedsgroep uur 20 november Inloopmiddag / fancy-fair uur 24 november Maandregel: In de klas en in de hal, zachtjes praten overal! 25 november Studiemiddag teamleden leerlingen groep 1 t/m 4 s middags vrij!! 1 december MR vergadering 5 december Sint & Pietfeest

6 8 december Start 3 e gewoonte van Covey: Belangrijke zaken eerst! 9 december Gebedsgroep uur 18 december Kerstfeest op school 5 januari Maandregel: Slimme meiden, slimme knullen, die zijn zuinig op hun spullen! 13 januari Gebedsgroep uur 19 januari Start 4 e gewoonte van Covey: Denk win-win! 21 januari Informatieavond schoolkeuze VO groep 8 26 januari 10-minutengesprekken schoolkeuze groep 8 27 januari MR vergadering Vakantierooster Kerstvakantie week 52 en 1 ma t/m vr Voorjaarsvakantie week 9 ma t/m vr Goede vrijdag en Pasen week 14 en 15 vr t/m ma Koningsdag Week 18 ma Meivakantie week 19 ma t/m vr Hemelvaartsvakantie week 20 ma t/m vr Pinksteren week 22 ma Zomervakantie week 29 t/m 34 ma t/m vr De extra vrije dagen, die al zijn vastgesteld, zullen zijn: Studiemiddag groep 1 t/m 4 Studiemiddag groep 1 t/m 4 Extra week vrij voor groep 1 t/m 4 Week 48 Di Week 6 Do Week 23 Ma t/m vr (avond-4-daagse week) Week 26 Do Studiemiddag groep 1 t/m 4 Overdrachtsmiddag Week 27 Di groep 1 t/m 4 vrij Laatste schooldag Week 28 Vr Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij Het eerste Cedernieuws van het komende schooljaar kunt u verwachten op vrijdag 21 november Mede namens mijn collega s, Conny Rebergen Ceder Nieuws is de nieuwsbrief van Protestants Christelijke Basisschool De Ceder te Veenendaal. Larikslaan 1A, 3904 LA Veenendaal. Tel: Fax: de.ceder@cpov.nl Internetadres: Ceder Nieuws verschijnt elke 14 dagen en bevat actuele informatie over zaken in en om De Ceder.

1 Sam. 15: 1-31 Saul is ongehoorzaam 1 Sam. 9:17-10:27 Het volk krijgt een koning 1 sam. 16:1-13 David de herder, gezalfd

1 Sam. 15: 1-31 Saul is ongehoorzaam 1 Sam. 9:17-10:27 Het volk krijgt een koning 1 sam. 16:1-13 David de herder, gezalfd 1 Nummer 2014/2015.6 21 november 2014 - Bijbelverhalen - Teamnieuws - Plein - Visiedag - Sintifair - Lessen zelfverdediging - Agenda - Vakanties - extra vrije dagen Bijbelverhalen. Week 48 van 24 t/m 28

Nadere informatie

Bijbelverhalen. Nummer 2014/2015.4 17 oktober 2014. - Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Dag van de leraar. - Schoolkamp. - Dankdag. - Voorleeswedstrijd

Bijbelverhalen. Nummer 2014/2015.4 17 oktober 2014. - Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Dag van de leraar. - Schoolkamp. - Dankdag. - Voorleeswedstrijd 1 Nummer 2014/2015.4 17 oktober 2014 - Bijbelverhalen - Teamnieuws - Dag van de leraar - Schoolkamp - Dankdag - Voorleeswedstrijd - MR - Inloopmiddag - Studenten - GGD - Herfstvakantie - Agenda - Vakanties

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Luc. 19: 1-10 Zacheüs Marc. 7: 1-23 Twistgesprekken

Luc. 19: 1-10 Zacheüs Marc. 7: 1-23 Twistgesprekken 1 Nummer 2011/2012.11 3 februari 2012 - Bijbelverhalen - Welkom - Rectificatie vrijdag 6 juli 2012 - Paasviering - Lustrumfeest!! - Kaart in actie - Groepsfoto s - VSO Bijbelverhalen. Week 6 van 6 t/m

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

God vergeeft Exodus 35: 30-40:38 De bouw van de tabernakel Exodus 34 Nieuwe stenen tafelen Lev. 8: 1-36, 16: 2-24 De grote Verzoendag

God vergeeft Exodus 35: 30-40:38 De bouw van de tabernakel Exodus 34 Nieuwe stenen tafelen Lev. 8: 1-36, 16: 2-24 De grote Verzoendag 1 Nummer 2014/2015.3 3 oktober 2014 - Bijbelverhalen - Kerk -en schooldienst - Vrijwille ouderbijdrage - Scholierenveldloop 2014 - Dag van de leraar - Gebedsgroep - Week van de opvoeding - Raindropchesstoernooi

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 23-04-2014 Vanuit de directie Na 42 jaar in het onderwijs, heeft Lescha vandaag afscheid genomen van onze school. Alle groepen zijn

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth.

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth. Nieuwsbrief Datum: 29 oktober 2015 Nummer: 2015-2016-04 Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn begonnen met een nieuw thema ; Wie komt er in mijn huisje? U kent het spelletje vast wel. U spreidt uw

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie