Bekendmakingslijst gemeenteraad 15 december 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bekendmakingslijst gemeenteraad 15 december 2011"

Transcriptie

1 Bekendmakingslijst gemeenteraad 15 december 2011 Memorie van toelichting 1. TOERISME LEIESTREEK - AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGER VOOR DE ALGEMENE VERGADERING De heer Warnix Schelstraete, gemeenteraadslid, wonende 9800 Deinze, Witte Kaproenenstraat 9, wordt met ingang van heden aangeduid tot afgevaardigde in de Algemene Vergadering van Toerisme Leiestreek vzw. 2. SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN DE STAD GENT EN DE STAD DEINZE IN HET KADER VAN HET VEILIGHEIDSBELEID EN DE AANPAK VAN DE FEDERALE REGERING M.B.T. JEUGDCRIMINALITEIT - GOEDKEUREN VERLENGING De samenwerkingsovereenkomst tussen de stad Gent en de stad Deinze in het kader van het veiligheidsbeleid en de aanpak van de federale regering m.b.t. de jeugdcriminaliteit zoals vastgesteld, wordt goedgekeurd. 3. KENNISNAME OCMW-BUDGET 2012 De gemeentelijke toelage bedraagt ,00 euro in het exploitatiebudget en ,00 euro in het investeringsbudget. 4. OPCENTIEMEN OP DE ONROERENDE VOORHEFFING 2012 EN 2013 De aanslagvoet blijft ongewijzigd op 1100 opcentiemen. De opbrengst wordt geraamd op ,00 euro. 5. AANVULLENDE GEMEENTEBELASTING OP DE PERSONENBELASTING 2012 EN 2013 De aanslagvoet blijft ongewijzigd op 7,7%. De opbrengst wordt geraamd op ,00 euro. 6. GOEDKEUREN TOELAGENLIJST 2012 De toelagenlijst 2012 wordt goedgekeurd. 7. REGLEMENT OP DE AANWENDING VAN TOELAGEN 2012 Dit reglement is van toepassing op toelagen van 1.239,00 euro tot ,00 euro. Het doel van de toelage moet beschreven worden. 8. GOEDKEUREN STADSBUDGET 2012 Het stadsbudget 2012 wordt goedgekeurd. 9. VASTSTELLEN MEERJARIG FINANCIEEL BELEIDSPLAN Het meerjarig financieel beleidsplan wordt uitgesteld. 10. GOEDKEUREN BUDGET VOOR HET AGB STAD DEINZE Het budget van het AGB Stad Deinze werd op 7 november 2011 goedgekeurd door de Raad van Bestuur en wordt ook door de gemeenteraad goedgekeurd..

2 11. GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE - AANKOOP HARD- EN SOFTWARE VOOR SENIORENCURSUS In samenwerking met het OCMW worden computercursussen voor senioren ingericht. Hiervoor wordt de nodige hardware en software aangekocht. Raming: ,99 euro incl. 21% btw Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd deze diensten te gunnen d.m.v. de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. 12. AANVULLENDE VERKEERSREGLEMENT INZAKE DE VERKEERSSITUATIE IN DE LEIEDAM In de Leiedam, begrepen tussen de Markt en de Kalkhofstraat, wordt beperkt éénrichtingsverkeer ingevoerd. De toegelaten rijrichting is deze van de Markt naar de Kalkhofstraat. In de Leiedam, wordt parkeerverbod ingevoerd: - aan de zijde van de O.L.V.-kerk & school St. Theresia, begrepen vanaf de aansluiting met de Markt tot aan de woning met huisnr. 8 in de Kalkhofstraat; - Aan de zijde van het Sint-Poppoplein, begrepen vanaf de aansluiting met de Markt tot voorbij de schoolpoort van St.-Theresia; - Aan de zijde van de Leie, begrepen tussen de hoek/kruispunt met Kalkhofstraat tot bij de aansluiting met de Pieter Kintstraat. De nodige verkeersmaatregelen worden getroffen. 13. AANVULLENDE VERKEERSREGLEMENT INZAKE DE VERKEERSSITUATIE LANGSHEEN EMIEL CLAUSPLEIN - MARKT - LEIEDAM Alle huidige bepalingen omtrent bestaande verkeersreglementeringen Emiel Clausplein Markt Leiedam, worden om reden van heraanleg van diverse openbare wegen ter uitvoering van het stadskernvernieuwingsproject, opgeheven. 14. VERBREDING OPENBAAR DOMEIN STROOMKESSTRAAT - VOORLOPIGE VASTSTELLING AANGEPAST ROOI- EN INNEMINGSPLAN Het aangepast ontwerp van rooi- en innemingsplan t.b.v. de uitbreiding van het openbaar domein in de Stroomkesstraat, opgemaakt d.d. 14 november 2011 door landmetersbureel NV Teccon te Deinze, wordt voorlopig vastgesteld. Het college van burgemeester en schepenen zal een openbaar onderzoek naar de bezwaren organiseren. Indien geen opmerkingen of klachten worden ingediend, is dit rooilijn- en innemingsplan definitief goedgekeurd. 15. VESTIGEN ONDERGRONDSE INNAME - TIJDELIJKE WERKZONE OP PRIVATE PERCELEN IN KADER AFKOPPELING WATERLOOP NR.7.61 OP RIOLERING DENTERGEMSTRAAT Het vestigen van een ondergrondse inname en tijdelijke bovengrondse inname/werkzone op de private percelen te Deinze (Wontergem), 7 e Afd., sectie A, nrs.319d en 322m, gelegen t.h.v. de Stroomkesstraat, in het kader van de afkoppeling waterloop nr van het rietveld in de Terdonckstraat op de riolering Dentergemstraat, overeenkomstig het grondinnemingsplan d.d. november 2011 opgemaakt door de technische dienst, wordt goedgekeurd. Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd een onderhandelaar/notaris aan te stellen met het oog op het bewerkstelligen van de voorziene innames.

3 16. GOEDKEURING AANGEPASTE RAMING - OPRICHTING STADSGALERIJ De aangepaste raming van ,01 euro excl. btw of ,51 euro incl. 21% btw voor de opdracht "oprichting stadsgalerij" wordt goedgekeurd. 17. AANLEGGEN FIETSPAD TUSSEN GAMPELAEREDREEF EN DE VOLDERSTRAAT - GOEDKEUREN 1 AANKOOPAKTE T.B.V. REALISATIE ROOI- EN INNEMINGSPLAN De aankoopakte verleden d.d. 8 november 2011 voor het 1e Aankoopcomité te Gent, met betrekking tot de aankoop van 6 ca uit het kadastrale perceel, 3e Afd, sectie A, nr. 519y3, overeenkomstig het d.d. 26 mei 2011 door de gemeenteraad vastgesteld rooi- en innemingsplan, in het kader van de aanleg van een fietspad tussen de Gampelaeredreef en de De Volderstraat, wordt goedgekeurd. Bedrag vergoeding: 615,00 euro. 18. AANLEGGEN FIETSPAD MACHELENSTRAAT/MACHELENBINNENWEG - GOEDKEUREN AANKOOPAKTE T.B.V. REALISATIE ROOI- EN INNEMINGSPLAN De akte verleden voor het 1 e Aankoopcomité te Gent, met betrekking tot de aankoop van 20 ca uit het kadastrale perceel 3 e Afd., sectie A, nr. 108d (Machelenbinnenweg 54), overeenkomstig het d.d. 28 augustus 2008 definitief vastgesteld rooi- en innemingsplan, in het kader van de aanleg van een fietspad, wordt goedgekeurd. Bedrag vergoeding: 5.584,00 euro 19. GOEDKEUREN ONTWERP ADMINISTRATIEF CENTRUM Goedkeuring wordt verleend aan het ontwerp zoals opgemaakt door het ontwerpteam Tony Fretton Architects uit Londen. Deze opdracht wordt gesplitst in percelen: * Perceel 1 (Architectuur stabiliteit), * Perceel 2 (HVAC/sanitair), * Perceel 3 (Elektriciteit), * Perceel 4 (Liften), De raming bedraagt ,00 euro excl. btw Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd de diverse percelen te gunnen door middel van de openbare aanbesteding. Het standaard publicatieformulier wordt ingevuld en bekendgemaakt op Europees niveau. 20. GOEDKEUREN VOORONTWERP KUNSTACADEMIES UITVOERINGSFASE I + II Goedkeuring wordt verleend aan het voorontwerp, nieuwbouw uitvoeringsfase I + II, zoals opgemaakt door het ontwerpteam TV-Wit Lens uit Hasselt. De kosten voor de uitwerking van het ontwerp in de DO-fase wordt vastgesteld op ,00 euro excl.btw. Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. 21. GOEDKEUREN ONTWERP KUNSTACADEMIES UITVOERINGSFASE 0 Goedkeuring wordt verleend aan het ontwerp zoals opgemaakt door de tijdelijke vereniging TV Wit-Lens uit Hasselt. De opdracht wordt opgedeeld in percelen: * Perceel 1 (Architectuur stabiliteit), * Perceel 2 (HVAC/sanitair),

4 * Perceel 3 (Elektriciteit), * Perceel 4 (Liften), Raming: ,35 euro excl. btw of ,79 euro incl. btw Het college wordt gemachtigd de diverse loten te gunnen door middel van de openbare aanbesteding. 22. GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE - HERSTELLEN DAKKAPELLEN EMIEL CLAUSPLEIN Goedkeuring wordt verleend aan de raming voor de opdracht "Herstellen dakkapellen gebouwen Emiel Clausplein". De raming bedraagt ,99 euro incl. 21% btw. Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd deze diensten te gunnen d.m.v. de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. 23. GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE - REALISATIE ZITBANKEN KLEURVAK ZOMER Goedkeuring wordt verleend aan de raming voor de opdracht "realisatie zitbanken kleurvak zomer". De raming bedraagt ,00 euro excl. btw of ,80 euro incl. 21% btw. Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd om deze opdracht te gunnen d.m.v. de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. 24. INZAMELING TAXUSSNOEISEL DOORSTORTEN OPBRENGST AAN "KOM OP TEGEN KANKER" De winst van de inzameling taxussnoeisel 2011, zijnde 1.719,90 euro wordt geschonken als toelage aan de Vlaamse Liga tegen Kanker v.z.w., Koningstraat 217 te 1210 Brussel. 25. SUBSIDIEREGLEMENT VOOR HET AANBRENGEN VAN DAKISOLATIE - GOEDKEUREN VERLENGING Het reglement, dat vervalt op , wordt na gunstige evaluatie en gunstig advies van de milieuraad verlengd voor één jaar. Er wordt verder gewerkt met Eandis wat de aanvraag betreft. De subsidie wordt éénmalig toegekend aan gebouwen met minimum 75% woonfunctie. 26. SUBSIDIEREGLEMENT VOOR HET PLAATSEN VAN HOOGRENDEMENTSGLAS - GOEDKEUREN VERLENGING Het reglement dat vervalt op , wordt na gunstige evaluatie en gunstig advies van de milieuraad verlengd voor één jaar. Er wordt verder gewerkt met Eandis wat de aanvraag betreft. De subsidie wordt eenmalig toegekend aan gebouwen met minimum 75% woonfunctie. 27. SUBSIDIEREGLEMENT VOOR HET AANBRENGEN VAN BUITENMUURISOLATIE - GOEDKEUREN VERLENGING Het reglement dat vervalt op , wordt na gunstige evaluatie en gunstig advies van de milieuraad verlengd voor één jaar. Er wordt verder gewerkt met Eandis wat de aanvraag betreft. De subsidie wordt éénmalig toegekend aan gebouwen met minimum 75% woonfunctie.

5 28. SUBSIDIEREGLEMENT VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ZONNEBOILER - GOEDKEUREN VERLENGING Het gemeenteraadsbesluit d.d houdende de goedkeuring van het subsidiereglement voor het plaatsen van een zonneboiler wordt verlengd voor een periode van 1 jaar, tot en met SUBSIDIEREGLEMENT GROENDAKEN - GOEDKEUREN AANPASSING Her gemeenteraadsbesluit d.d houdende goedkeuring van het subsidiereglement groendaken wordt verlengd en geldt zolang de gemeente in het kader van de samenwerkingsovereenkomst milieu subsidies kan ontvangen voor groendaken. Het college van burgemeester en schepenen is belast met de uitvoering van dit reglement. 30. SUBSIDIEREGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HERBRUIKBARE LUIERS Wegwerpluiers maken een groot deel van de afvalberg uit. In het kader van afvalpreventie, hergebruik en recyclage zijn herbruikbare luiers een alternatief voor de wegwerpluiers. Met dit subsidiereglement wenst de stad de gezinnen met kinderen onder de drie jaar/haar inwoners te sensibiliseren en alternatieven aan te moedigen die kunnen bijdragen om de hoeveelheid restafval te verminderen. De premie bedraagt 50% van de kostprijs voor de aankoop van herbruikbare luiers (incl. btw), of een 30% van de huurprijs van herbruikbare luiers (incl. btw). In beide gevallen met een maximum van 125 euro. 31. RETRIBUTIEREGLEMENT GEBRUIK CONTAINERPARK - GOEDKEUREN VERLENGING Het retributiereglement goedgekeurd door de gemeenteraad op vervalt op Dit dient verlengd te worden van tot en met Het betreft de retributie op het gebruik van diverse plastiekzakken voor het ophalen van huisvuil. 32. RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR AFVALZAKKEN - GOEDKEUREN VERLENGING Het retributiereglement goedgekeurd door de gemeenteraad op 24 maart 2011 vervalt op 31 december Dit dient verlengd te worden van 1 januari 2012 tot en met 31 december Het betreft de retributie op het gebruik van diverse plastiekzakken voor het ophalen van huisvuil. In het reglement wordt ook opgenomen dat de gratis rol restafvalzakken per geboorte niet gecumuleerd kan worden met de subsidie voor het gebruik van herbruikbare luiers. 33. GOEDKEUREN ÉÉNMALIGE SUBSIDIE AAN DE LANDELIJKE GILDE - ASTENE Er wordt een éénmalige subsidie van 180 euro toegekend aan de Landelijke Gilde Astene voor de organisatie van Willem Vermandere. 34. GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE - RENOVATIE PALAESTRA FASE 2.0: UITBREIDING + HERINRICHTING ZWEMBADOMGEVING EN CAFETARIA + VERDERE RENOVATIE DAKEN + KOEPELDAK ZWEMBAD - LOT ONTWERP- EN STUDIEKOSTEN Goedkeuring wordt gehecht aan de raming van ,00 euro incl. 21% btw. Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd de opdracht te gunnen d.m.v. de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking.

6 35. GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE - RENOVATIE PALAESTRA FASE 2.1: UITBREIDING + HERINRICHTING ZWEMBADOMGEVING EN CAFETARIA + VERDERE RENOVATIE DAKEN EN KOEPELDAK ZWEMBAD - LOT ARCHITECTUUR Goedkeuring wordt verleend aan het bijzonder bestek met nr. 2011/363-PAL-renovatie fase 2.1 en de raming voor de opdracht renovatie Palaestra fase 2.1 : uitbreiding + herinrichting zwembadomgeving en cafetaria verdere renovatie platte daken + koepeldak zwembad Lot architectuur, opgesteld door de ontwerper, architectenbureau Boulez en Degrande, Kortrijksesteenweg 381 te 9800 Deinze. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bijzonder bestek en zoals opgenomen in de algemene aannemingsvoorwaarden voor de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten. De raming bedraagt ,00 euro incl. 21% btw. Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd deze opdracht te gunnen d.m.v. de openbare aanbesteding. 36. GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE - RENOVATIE PALAESTRA FASE 2.2: UITBREIDING + HERINRICHTING ZWEMBADOMGEVING EN CAFETARIA + VERDERE RENOVATIE DAKEN EN KOEPELDAK ZWEMBAD - LOT TECHNIEKEN Goedkeuring wordt verleend aan het bijzonder bestek met nr. 2011/390-PAL-renovatie Palaestra fase 2.2 en de raming voor de opdracht Renovatie Palaestra fase 2.2: uitbreiding + herinrichting zwembadomgeving en cafetaria + verdere renovatie daken + koepeldak zwembad lot technieken, opgesteld door de Technische Dienst. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bijzonder bestek en zoals opgenomen in de algemene aannemingsvoorwaarden voor de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten. De raming bedraagt ,54 euro incl. 21% btw. Het college van burgemeester en schepenen wordt gemachtigd deze loten te gunnen d.m.v. de openbare aanbesteding. 37. GOEDKEURING OPSTARTEN NIEUWE GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING De gemeenteraad gaat akkoord met de oprichting van een nieuwe Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking, afgekort GROS. 38. GOEDKEURING GEWIJZIGDE STATUTEN GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING De statuten van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking Deinze (GROS) goedgekeurd tijdens de gemeenteraadszitting d.d zijn niet meer geldig en worden integraal vervangen. De nieuwe statuten van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) worden goedgekeurd. 39. GOEDKEUREN GEWIJZIGD SUBSIDIEREGLEMENT EN AANVRAAGFORMULIEREN VOOR KLEINSCHALIGE PROJECTEN IN HET KADER VAN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING Het subsidiereglement voor kleinschalige projecten in het kader van ontwikkelingssamenwerking goedgekeurd door de gemeenteraad d.d is niet meer geldig en wordt integraal vervangen.

7 Het gewijzigde subsidiereglement voor kleinschalige projecten in het kader van ontwikkelingssamenwerking wordt goedgekeurd. 40. GOEDKEUREN REGLEMENT VERLENEN VAN GEMEENTELIJKE ERKENTELIJKHEIDSTOELAGE AAN GEZINNEN DIE EEN HULPBEHOEVENDE BEJAARDE OPNEMEN EN VERZORGEN - WIJZIGING Gelet op het KB inzake de toekenning van verhoogde kinderbijslag waarbij de ongeschiktheid van het kind gebaseerd wordt op 3 pijlers. Overwegende dat mindervalide een negatieve conotatie heeft. De gemeenteraad keurt het gewijzigd reglement goed. 41. PRINCIEPSBESLISSING : ORGANISATIE VAN DE BINNENSCHOOLSE OPVANG DOOR DE STAD Teneinde de binnenschoolse opvang van de basisscholen van Deinze te blijven garanderen opteren de stad en de directies om zelf in te staan voor deze dienstverlening. In overleg met de vzw Nobo zal het dossier verder uitgewerkt worden. De gemeenteraad gaat principieel akkoord met de organisatie van de binnenschoolse opvang door de stad vanaf 16 april EEDAFLEGGING SCHEPEN In navolging van de voordrachtsakte d.d. 12 december 2006, legt mevrouw Gerda Ginneberge in handen van de burgemeester de voorgeschreven eed af.

Agenda gemeenteraad 15 december 2011

Agenda gemeenteraad 15 december 2011 Agenda gemeenteraad 15 december 2011 Memorie van toelichting 1. TOERISME LEIESTREEK - AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGER VOOR DE ALGEMENE VERGADERING Een vertegenwoordiger wordt aangeduid uit de leden van de

Nadere informatie

Bekendmakingslijst gemeenteraad 24 mei

Bekendmakingslijst gemeenteraad 24 mei Bekendmakingslijst gemeenteraad 24 mei MEMORIE VAN TOELICHTING 1. KENNISNAME - JAARVERSLAG 2011 POLITIEZONE DEINZE-ZULTE De gemeenteraad neemt kennis van het jaarverslag 2011 van de politiezone Deinze-

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad 22 september 2011

Verslag gemeenteraad 22 september 2011 Verslag gemeenteraad 22 september 2011 1. AANPASSING REGLEMENT INZAKE SUBSIDIE VOOR GEVELRENOVATIE EN RENOVATIE LEEGSTAANDE HANDELSPANDEN Het subsidiereglement voor het verkrijgen van subsidies voor renovatie

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 24 MAART 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Heraanleg Zeelaan, gedeelte tussen

Nadere informatie

GEMEENTERAADSZITTING VAN 21 FEBRUARI 2008

GEMEENTERAADSZITTING VAN 21 FEBRUARI 2008 GEMEENTERAADSZITTING VAN 21 FEBRUARI 2008 Aanwezig: MM. Ketels P., Schepen-Voorzitter; Gheysens G., Burgemeester; Dewaele C., Fonteyne B., Lammertyn R.; Mevr. Rogiers C., Voorzitter O.C.M.W., Schepenen;

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. KENNISNAME PROCES-VERBAAL VAN ONDERZOEK DER KAS - VIERDE KWARTAAL 2009 002. RETRIBUTIE OP

Nadere informatie

1 KENNISNAME BEGROTINGSWIJZIGING 2014/2 POLITIEZONE DEINZE-ZULTE

1 KENNISNAME BEGROTINGSWIJZIGING 2014/2 POLITIEZONE DEINZE-ZULTE OPENBARE ZITTING MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD 1 KENNISNAME BEGROTINGSWIJZIGING 2014/2 POLITIEZONE DEINZE-ZULTE Zitting van 23 oktober 2014 De gemeenteraad neemt kennis van de begrotingswijziging

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 18/12/2014

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 18/12/2014 LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 18/12/2014 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 18 december 2014 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING:

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering 2. Meerjarenplan aanpassing 1 2014-2019 van de 6 Glabbeekse kerkfabrieken.

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 DECEMBER u30 OPENBARE ZITTING

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 DECEMBER u30 OPENBARE ZITTING BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 DECEMBER 2015 8u30 OPENBARE ZITTING 1. KENNISNAME ONTSLAG GEMEENTERAADSLID ELS DE CEUNINCK De raad wordt verzocht kennis te willen nemen van het ontslag van

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013 LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 28 februari 2013 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING:

Nadere informatie

Agenda gemeenteraad 1 maart 2012

Agenda gemeenteraad 1 maart 2012 Agenda gemeenteraad 1 maart 2012 MEMORIE VAN TOELICHTING 1. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING KLEINE LANDEIGENDOM HET VOLK - GOEDKEUREN STATUTENWIJZIGING De statutenwijziging van de sociale huisvestingsmaatschappij

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 25 JUNI 2015

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 25 JUNI 2015 TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 25 JUNI 2015 OPENBARE VERGADERING FINANCIËN 1. Goedkeuring van de aanpassing meerjarenplan 2014-2019, nr. 4. Het meerjarenplan, overeenkomstig bijgaande opgave,

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Openbare zitting

Dagorde gemeenteraad. Openbare zitting Dagorde gemeenteraad Zitting van 19 december 2011 ons kenmerk: LDS/WH/10 datum: 6/12/2011 contactpersoon: Lena De Smaele ' 09 272 66 11 In toepassing van de artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van

Nadere informatie

Groverzichtslijst18102012

Groverzichtslijst18102012 1 GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS GEMEENTERAAD 18 oktober 2012 OVERZICHTSLIJST OPENBARE ZITTING 1 ) Voorgestelde punten college van burgemeester en schepenen Punt 1 1.712 Cel Beleidsondersteuning Contractenbeheer

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

Gemeenteraad 19 december Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 november 2011 goed.

Gemeenteraad 19 december Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 november 2011 goed. Gemeenteraad 19 december 2011 Meldingslijst Openbare zitting De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 november 2011 De gemeenteraad neemt kennis van de brief d.d. 10-11-2011

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 6 NOVEMBER 2012

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 6 NOVEMBER 2012 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 6 NOVEMBER 2012 1. KENNISNAME ONTSLAG GEMEENTERAADSLID EN SCHEPEN RIK LIPS Aan de raad wordt gevraagd akte te willen nemen van het ontslag van dhr. Rik Lips als

Nadere informatie

Toelichtingen bij de agenda van de gemeenteraadsvergadering d.d. 13 december

Toelichtingen bij de agenda van de gemeenteraadsvergadering d.d. 13 december Gemeente Beveren Toelichtingen bij de agenda van de gemeenteraadsvergadering d.d. 13 december 2016.. Punt 02: OCMW-Beveren goedkeuring. (OCMW) a) Budgetwijziging 2016. De budgetwijziging 2016 OCMW Beveren

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 12 OKTOBER 2015 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 oktober 2017

Gemeenteraadszitting van 26 oktober 2017 Gemeenteraadszitting van 26 oktober 2017 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 26 oktober 2017 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 In openbare zitting TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 1. Goedkeuring verslag gemeenteraadszitting van 18 juli 2013 en 8 augustus 2013: zie bijlage.

Nadere informatie

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals. Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 19 december 2017

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals. Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 19 december 2017 PROVINCIE Antwerpen STADSBESTUUR Herentals 1. Ontslag van een gemeenteraadslid Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 19 december 2017 De voorzitter van de gemeenteraad neemt kennis van het

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 17 DECEMBER 2013.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 17 DECEMBER 2013. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 17 DECEMBER

Nadere informatie

Een voorlopig bord met deze spelregels werd in juni 2011 geplaatst. We willen een wedstrijd organiseren om de jongeren zelf te motiveren om een

Een voorlopig bord met deze spelregels werd in juni 2011 geplaatst. We willen een wedstrijd organiseren om de jongeren zelf te motiveren om een Agenda gemeenteraad 29 maart 2012 Memorie van toelichting 1. NAAMGEVING ADMINISTRATIEF CENTRUM - GOEDKEURING Naar aanleiding van de oprichting van een nieuw administratief centrum te Deinze werd een wedstrijd

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 22 DECEMBER 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Gemeentelijke vrijwillige

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 oktober 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00915 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de Groenestaakstraat,

Nadere informatie

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 20 januari 2016 Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

5 KERKFABRIEKEN BUDGETTEN AKTENAME De gemeenteraad neemt akte van de budgetten 2019 van onderstaande kerkfabrieken:

5 KERKFABRIEKEN BUDGETTEN AKTENAME De gemeenteraad neemt akte van de budgetten 2019 van onderstaande kerkfabrieken: MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 22 november 2018 OPENBARE ZITTING 1 GOEDKEUREN NOTULEN GEMEENTERAAD D.D. 25-10-2018 Het ontwerp van de notulen van de gemeenteraad d.d. 25 oktober

Nadere informatie

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016.

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016. OVERZICHTSLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente Bekkevoort Zitting van 30 mei 2016 1 VASTSTELLING JAARREKENING 2015 FINANCIËN De gemeenteraad stelt de jaarrekening vast per 31 december 2015 met een resultaat

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 MEDEDELINGEN UITNODIGING (dagorde deel II) De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 april 2018 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30 1. LOKAAL ECONOMISCHE RAAD VERVANGING AFGEVAARDIGDE HORECA Aan de raad wordt gevraagd om mevrouw Diana Karapetian aan te stellen als stemgerechtigd

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 OKTOBER 2016

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 OKTOBER 2016 1. Verslag vorige zitting zie bijlage TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 OKTOBER 2016 2. Kennisname brief minster Homans inzake beslissing van de gemeenteraad d.d.

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart 2012 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies De gemeenteraad

Nadere informatie

Het ontwerp van de notulen d.d wordt ter goedkeuring aan de Gemeenteraad voorgelegd.

Het ontwerp van de notulen d.d wordt ter goedkeuring aan de Gemeenteraad voorgelegd. OPENBARE ZITTING 1 GOEDKEUREN NOTULEN GEMEENTERAAD D.D. 24-11-2016 MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 15 december 2016 Het ontwerp van de notulen d.d. 24-11-2016 wordt ter goedkeuring

Nadere informatie

GR Punt 27. Leefmilieu - klimaat - subsidie groendak - aanpassing reglement - goedkeuring

GR Punt 27. Leefmilieu - klimaat - subsidie groendak - aanpassing reglement - goedkeuring GR20161124 Punt 27. Leefmilieu - klimaat - subsidie groendak - aanpassing reglement - goedkeuring Gelet op de bepalingen van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 en latere wijzigingen; Gelet op het gemeenteraadsbesluit

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 30.08.2007. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD 7 november 2012

TOELICHTING GEMEENTERAAD 7 november 2012 TOELICHTING GEMEENTERAAD 7 november 2012 1. FINANCIËN 1.1 Gemeentebudget 2012: Wijziging 3 gewone dienst (exploitatie) en 4 buitengewone dienst (investeringen). De gemeenteraad moet de budgetwijzigingen

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE GETROFFEN BESLISSINGEN opgemaakt in toepassing van artikel 252, 1 van het gemeentedecreet OPENBARE ZITTING

OVERZICHTSLIJST VAN DE GETROFFEN BESLISSINGEN opgemaakt in toepassing van artikel 252, 1 van het gemeentedecreet OPENBARE ZITTING GEMEENTERAAD VAN 21 DECEMBER 2016 OVERZICHTSLIJST VAN DE GETROFFEN BESLISSINGEN opgemaakt in toepassing van artikel 252, 1 van het gemeentedecreet * * * OPENBARE ZITTING * * * O.P.1. Secretariaat. Gemeenteraad.

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad 16 december 2010

Verslag gemeenteraad 16 december 2010 Verslag gemeenteraad 16 december 2010 1. KENNISNAME JAARVERSLAG 2009 - STAD Er wordt kennis genomen van het jaarverslag. 2. KENNISNAME OCMW-BUDGET 2011 De gemeentelijke toelage bedraagt 1.982.836 EUR in

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 31 januari 2013 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. ALGEMEEN BEHEER 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 13 DECEMBER 2012

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 30 OKTOBER 2015

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 30 OKTOBER 2015 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 30 OKTOBER 2015 Aanwezig: Els Robeyns, burgemeester-voorzitter Johan Cabergs, Kristien Treunen, Benny Maes en Albert Thijs, schepenen Eric Martens, Schepen/Voorzitter OCMW

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 1 JULI 2008 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Verkaveling Kerkweg-Heldenweg.

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 19/12/2016

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 19/12/2016 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 19/12/2016 openbare zitting 1. Algemeen. Goedkeuring van de notulen van de zitting d.d. 28/11/2016 De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting d.d. 28/11/2016

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 12 NOVEMBER 2009.

PROCES-VERBAAL VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 12 NOVEMBER 2009. PROCES-VERBAAL VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 12 NOVEMBER 2009. Aanwezig: MM. K. Van Herck, Voorzitter; J. Vanschoubroek, Burgemeester; A. Debecker, J. Vicca, G. Holsbeek en M. Saelmaekers, Schepenen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00612 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de Braemstraat te

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD dd. 20 MEI 2008 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Eedaflegging van de financieel beheerder...2

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit OPSCHRIFT. Vergadering van 15 juni Besluit nummer: 2017_GR_00651

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit OPSCHRIFT. Vergadering van 15 juni Besluit nummer: 2017_GR_00651 GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00651 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen-en rioleringswerken in de Mariakerksesteenweg,

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 OPENBAAR O.1 Proces-verbaal van de vorige zitting - goedkeuring O.2 EVA-VZW Cultureel Centrum Jan Tervaert - algemene vergadering

Nadere informatie

1. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. Onderzoek geloofsbrieven, aanstelling en eedaflegging gemeenteraadslid J. Timmermans

1. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. Onderzoek geloofsbrieven, aanstelling en eedaflegging gemeenteraadslid J. Timmermans STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 20 december 2018 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 20 december 2018 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 20 december 2018 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van

Nadere informatie

Gemeenteraad 12 september Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 27 juni 2011 goed.

Gemeenteraad 12 september Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 27 juni 2011 goed. Gemeenteraad 12 september 2011 Meldingslijst Openbare zitting De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 27 juni 2011 goed. De gemeenteraad neemt kennis van de brief ontvangen

Nadere informatie

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark Zitting van 25 april 2017 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016

Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 maart 2016 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 25 FEBRUARI 2015 OPENBARE ZITTING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - PATRIMONIUM 2. (GVDC) PERCEEL A 178E TE KRUIBEKE - OPENBARE VERKOOP

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (GROS) STATUTEN

GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (GROS) STATUTEN GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (GROS) Art. 1 - Taakomschrijving STATUTEN De Raad heeft een adviserende en een sensibiliserende taak. De adviserende taak omvat het verstrekken van advies

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATI E F TOEZICHT L IJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATI E F TOEZICHT L IJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATI E F TOEZICHT L IJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD dd. 25 MAART 2008 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING 1. Mededeling van benoeming en van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid Kaprijke, 2 februari 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag

Nadere informatie

FINANCIEN a) dienst gemeentelijke bouwwerken en infrastructuur financiële analyse cel gemeentelijke bouwwerken:toelichting D10103/nota 6

FINANCIEN a) dienst gemeentelijke bouwwerken en infrastructuur financiële analyse cel gemeentelijke bouwwerken:toelichting D10103/nota 6 P.V. 1971 DIRECTIECOMITÉ Datum: 14/04/2016 Uur: 9.30 uur Plaats: Asse Aanwezig: K. Van Elsen (voorzitter), J. Pijpen (gedelegeerd-bestuurder), Mevr. M. Lemonnier (ondervoorzitter), Mevr. I. Holemans, F.

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 NOVEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

INGELMUNSTER GEMEENTE OPENBARE ZITTING PROVINCIE WEST-VLAANDEREN. Zitting Gemeenteraad van 19 december 2006 om 20:00 uur

INGELMUNSTER GEMEENTE OPENBARE ZITTING PROVINCIE WEST-VLAANDEREN. Zitting Gemeenteraad van 19 december 2006 om 20:00 uur PROVINCIE WEST-VLAANDEREN GEMEENTE 8770 INGELMUNSTER, 11 december 2006 Telefoon: 051/337400 Fax: 051/318283 Rekening: 091-0002217-15 Aan INGELMUNSTER Zitting Gemeenteraad van 19 december 2006 om 20:00

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 23 oktober 2013

OPENBARE ZITTING. MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 23 oktober 2013 MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 23 oktober 2013 OPENBARE ZITTING 1 KENNISNAME VERZOEK GEMEENTERAADSLID TOT VERVANGING De gemeenteraad neemt kennis van het verzoek van raadslid S.

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015

OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015 OVERZICHTSLIJST RAADSBESLUITEN: ZITTING VAN 10 JUNI 2015 Toevoeging agendapunt. Volgend punt aan de huidige agenda van de openbare zitting toe te voegen: Opdrachten: Ontwerp en bouw van circa 30 assistentiewoningen

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD dd. 18 SEPTEMBER 2003 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING 1. Gemeentebelastingen. Onwaarden...2

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 24 maart 2016 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 goed

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen van 28 november 2012

College van burgemeester en schepenen van 28 november 2012 College van burgemeester en schepenen van 28 november 2012 001 Milieu. Niet-ingedeelde muziekactiviteit. Reünieparty jeugdhuis Phoenix op 30 november 2012. Toelating. 002 Overheidsopdrachten. Kleine werken

Nadere informatie

30 september 2014. 1) Oratorenstraat; 2) Stenenmolenstraat (gedeelte tussen Jubellaan en Oratorenstraat).

30 september 2014. 1) Oratorenstraat; 2) Stenenmolenstraat (gedeelte tussen Jubellaan en Oratorenstraat). STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 27/07/2009 2. Verkeer en mobiliteit. Gemeentelijke verkeerscommissie. Opsplitsing van deze adviesraad in inspraakorgaan

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 28 JUNI 2018. OPENBARE ZITTING 1. Politieraad: Eedaflegging en installatie politieraadslid.

Nadere informatie

GEMEENTERAADSZITTING 27 FEBRUARI Willy Benoot, Karel Hubau, Denis Dierick, Nadine De Stercke,

GEMEENTERAADSZITTING 27 FEBRUARI Willy Benoot, Karel Hubau, Denis Dierick, Nadine De Stercke, 11 GEMEENTERAADSZITTING 27 FEBRUARI 2012 Aanwezig: Hugo Leroy, Burgemeester-Voorzitter Willy Benoot, Karel Hubau, Denis Dierick, Nadine De Stercke, Willy Van Hove Schepenen Marc Van Wittenberge, Willy

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 19 april 2012 Lijst van de besluiten 1. SOCIALE DIENST OPENBAAR 1.1. ERKENNING ALS DIENST VOOR LOGISTIEKE HULP INDIENEN AANVRAAG

Nadere informatie

23 april FINANCIËN-BELASTINGEN. Wijziging van het retributiereglement inzake parkeren.

23 april FINANCIËN-BELASTINGEN. Wijziging van het retributiereglement inzake parkeren. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

17 december POLITIE-FINANCIËN. Goedkeuring van de begroting 2014 van de lokale politie.

17 december POLITIE-FINANCIËN. Goedkeuring van de begroting 2014 van de lokale politie. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 27 februari 2015 Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 SEPTEMBER 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 SEPTEMBER 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 SEPTEMBER

Nadere informatie

Wij hebben de eer u uit te nodigen op de ambtelijke zitting van de gemeenteraad op 22 januari 2013 om 20:00 uur in het stadhuis.

Wij hebben de eer u uit te nodigen op de ambtelijke zitting van de gemeenteraad op 22 januari 2013 om 20:00 uur in het stadhuis. BADSTAD Blankenberge, 14 januari 2013 8370 BLANKENBERGE Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben de eer u uit te nodigen op de ambtelijke zitting van de gemeenteraad op 22 januari 2013 om 20:00 uur in

Nadere informatie

Het ontwerp van de notulen van de Gemeenteraad d.d wordt ter goedkeuring aan de Gemeenteraad voorgelegd.

Het ontwerp van de notulen van de Gemeenteraad d.d wordt ter goedkeuring aan de Gemeenteraad voorgelegd. OPENBARE ZITTING 1 GOEDKEUREN NOTULEN GEMEENTERAAD D.D. 22-09-2016 MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 25 oktober 2016 Het ontwerp van de notulen van de Gemeenteraad d.d. 22-09-2016

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

Subsidiedossier dakisolatie

Subsidiedossier dakisolatie Milieudienst Femke Kennis Livien Van der Looystraat 10 2890 Sint-Amands Tel 052 39 98 78 Fax 052 34 06 65 Subsidiedossier dakisolatie Aanvraagformulier vind je op het einde van dit document GEMEENTELIJK

Nadere informatie

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 22 JANUARI 2015

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 22 JANUARI 2015 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 22 JANUARI 2015 Aanwezig: MM. Ketels P., Schepen-Voorzitter; Dewaele C., Burgemeester; Fonteyne B.,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016

Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 28 januari 2016 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 28 januari 2016

Nadere informatie

Memorie van toelichting van de Gemeenteraad van donderdag 18 februari 2016

Memorie van toelichting van de Gemeenteraad van donderdag 18 februari 2016 Memorie van toelichting van de Gemeenteraad van donderdag 18 februari 2016 VOORSTEL VAN BESLISSINGEN GOEDKEUREN VERSLAG VORIGE GEMEENTERAAD 1. Goedkeuren verslag vorige gemeenteraad Het verslag van de

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed. Besluitenlijst gemeenteraad 4 september 2017 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed. 02. Kennisname verslagen intercommunales Neemt

Nadere informatie

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 MAART 2016 OM UUR

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 MAART 2016 OM UUR DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 MAART 2016 OM 20.00 UUR ALGEMEEN 001. KOFFIESTOP EN JAARBRIEF WERKGROEP NOORD-ZUID - KENNISNAME Werkgroep Noord-Zuid organiseert

Nadere informatie

Reglement financiële autonomie sportverenigingen

Reglement financiële autonomie sportverenigingen Reglement financiële autonomie sportverenigingen artikel 1: Binnen de perken van het daartoe op de begroting voorziene krediet, kan de gemeenteraad subsidies toekennen voor de bouw, de renovatie of het

Nadere informatie

Agenda gemeenteraad maandag 17 december 2012

Agenda gemeenteraad maandag 17 december 2012 Agenda gemeenteraad maandag 17 december 2012 openbare zitting 1 Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 19 november 2012. 2 Financiën. Meerjarenplan 2013-2015 van het OCMW. Het meerjarenplan van het

Nadere informatie

27 januari ) Kennisname naamswijzigingen kerkfabrieken op het grondgebied van Mechelen. 2) Kennisname aanstellingen leden nieuwe kerkraden.

27 januari ) Kennisname naamswijzigingen kerkfabrieken op het grondgebied van Mechelen. 2) Kennisname aanstellingen leden nieuwe kerkraden. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie