Studenten.net Part of studentlife since 1997

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Studenten.net Part of studentlife since 1997"

Transcriptie

1 TARIEVEN KAART

2 Studenten.net Part of studentlife since 1997 Studenten.net, jarenlange ervaring Studenten.net is meer dan alleen een uitgever van online media: Studenten.net is een community die met haar onderscheidend vermogen en bereik een unieke plaats inneemt in de studentenwereld. En dat sinds Studenten.net heeft inmiddels meer dan leden en is daarmee de grootse community van studerend Nederland. Studenten.net heeft haar eigen methoden en proposities ontwikkeld om studenten effectief te bereiken. Door enerzijds veel informatie te verzamelen over het internet- en zoekgedrag van Nederlandse studenten en anderzijds het vertrouwen te winnen van deze doelgroep. De kracht van Studenten.net Dat is de kracht van Studenten.net: denken vanuit het perspectief van de student, denken vanuit dialoog! Kwantiteit zegt niet alles, daarom maakt Studenten.net gebruik van maatwerk instrumenten om binnen de doelgroep de juiste selectie te maken en te benaderen met maatwerk uitingen.

3 Producten en diensten Webvertisement online branding en bereik Webvertisement is de verzamelnaam voor het bereiken van de doelgroep door middel van online advertenties. Deze advertenties bestaan uit verschillende vormen en formaten. Advertorial De advertorial is een online advertentie in een redactionele vorm. Het voordeel van de advertorial is dat u meer kunt vertellen en dit kunt ondersteunen met divers beeldmateriaal. Studenten.net netwerk De homepage van Studenten.net wordt per dag door meer dan bezoekers bezocht. U kunt uw product, functie of dienst onder de aandacht brengen in de vorm van een advertorial. Een advertorial is twee weken zichtbaar op onze homepage. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om deze advertorial ook op te nemen in onze nieuwsbrief, tweewekelijks verzonden aan leden. Bannering De meest voorkomende formaten zijn de Full Banner, Skyscraper, Leaderboard en Rectangle. Daarnaast bieden wij ook alternatieve varianten aan. Specificaties vindt u verderop. Nieuwsbrief Iedere twee weken wordt de Studenten.net nieuwsbrief aan haar leden verzonden. De oplage van deze nieuwsbrief is circa Uw advertorial of skyscraper kan in de nieuwsbrief worden doorgeplaatst. Studentenlink netwerk StudentenLink is het online medium om te adverteren onder studenten. De unieke opzet van StudentenLink geeft adverteerders de ruimte en mogelijkheden om reclame te maken op verschillende mogelijkheden. Advertenties van StudentenLink worden dagelijks door meer dan studenten bekeken. Hiermee is StudentenLink het meest effectieve online studenten promotiekanaal van Nederland. Het voordeel hiervan is dat u gericht een campagne kunt inzetten per studieplaats en soort vereniging.

4 Producten en diensten Arbeidsmarkt en Recruitment Vacaturebanken Heeft u een vacature voor een parttimer of juist voor een stagiair. Zoekt u een starter of een Young Professional, dan kunt u een advertentie plaatsen op de vacaturebank van Studentenbaan.nl of Stages.nl. Het voordeel van de vacaturebank is dat mensen met u contact zoeken. U heeft ontvangt sollicitaties van mensen die bij u willen werken. Bezoekers : gemiddeld bezoeken/mnd Sollicitaties stages : gemiddeld 9 sollicitaties/stage Sollicitaties bijbanen : gemiddeld 12 sollicitaties/vacature Sollicitaties banen : gemiddeld 5 sollicitaties/vacature Deze gemiddelden zijn gebaseerd op een plaatsing van 4 weken voor (bij)banen en 26 weken voor stages. CV-banken : gericht recruiten Indien u zelf liever mensen zoekt en benadert, dan is de CV-bank voor u een ideale optie. Op basis van verschillende criteria selecteert u mensen uit de database. Dit is een ideaal instrument voor recruiters U kunt eenvoudig gratis een account aanmaken en in de database snuffelen. Wilt u vacatures plaatsen of studenten op basis van CV s benaderen, dan betaalt u met behulp van een creditsysteem.

5 Producten en diensten STUDENTENPAS E-commerce & Direct marketing E- commerce : sales gericht U heeft verschillende mogelijkheden om uw producten direct onder de aandacht te brengen van Studenten. Wist u dat meer dan studenten in het bezit zijn van de Studentenpas. U kunt, kosteloos, uw uiting opnemen in het kortingssysteem en direct de pashouders bereiken. Daarnaast kunt u uw webshop inladen op Studiewinkel.nl. Op deze manier vinden studenten direct uw producten en diensten! Natuurlijk is het ook mogelijk om uw (nieuwe) producten onder de aandacht te brengen in de vorm van een prijsvraag of winactie. Afhankelijk van het aantal artikelen dat u beschikbaar stelt kan onze redactie hier een actie voor organiseren. 3 KORTING VOORDEEL PRIVILEGE DE STUDENTENPAS PAS IS GELDIG TOT: KAARTNUMMER: InHolland biedt al haar studenten de Studentenpas van Studenten.net aan. Andere onderwijsinstellingen staan op het punt ook deel te nemen. Direct marketing : gericht schieten U kunt studenten gericht bereiken met behulp van de direct marketing oplossingen van Studenten.net. Hiervoor kunt u verschillende media ( , sms, telefonie, post) inzetten om uw doelgroep te bereiken. U kunt selecteren op basis van diverse criteria, waaronder Demografische (geslacht, woonplaats, provincie, postcodegebied, leeftijd) Studie gegevens (opleidingsniveau, faculteit, studie, verwachte afstudeerjaar) Beschikbaarheid voor specifieke dienst (baan, stage, kamer, etc.) Studenten.net kan u ondersteunen bij de selectie, het opstellen van de boodschap en de verzending van de campagne.

6 Producten en diensten Events: waar u studenten offline bereikt Studenten.net organiseert diverse evenementen die specifiek gericht zijn op de student. De evenementen sluiten naadloos aan bij de behoeftes van de student. Van nuldejaars tot afstudeerder; u bereikt de student die in een specifiek fase van zijn studentlifecycle zit. Ieder evenement is uniek en biedt u nieuwe mogelijkheden om studenten aan u te bieden. Snowevent Online campagne van begin oktober tot eind februari met een lang weekend skiën en feesten als hoogtepunt. Doelgroep. tweede en ouderejaars studenten. Ideaal voor sales acties, relatiemanagement en branding. Sunevent Online campagne van maart tot en met juni. Doelgroep: eindexamen kandidaten, aankomende studenten en studenten. Ideaal voor sales acties, relatiemanagement en branding. Introactie Bereik als eerste de nieuwe studenten tijdens de roadshow in ruim 18 studentensteden. De campagne bestaat uit online en offline elementen. Student of the Year Online brains and beauty-contest met veel mogelijkheden tot branding. Veel media-aandacht. Afsluiting met een schitterend eindfeest. Doelgroep: studenten, 0 e tot laatstejaars. Nationale Scriptieprijs Kwaliteitsprijs met mogelijkheden tot naamskoppeling. Doelgroep: talentvolle laatstejaars studenten met afgeronde scriptie op minimaal hbo-niveau. Kennisveiling Toegevoegde waarde voor uw evenement als kennis daarin centraal staat. Studenten geven een pitch over zichzelf en hun scriptie. Bedrijven kunnen bieden.

7 Figures Peildatum 1 juli 2009 Bezoekersaantallen Wat u moet weten over de student De student is een moeilijke doelgroep om te bereiken. Ieder jaar stroomt 20% van de doelgroep uit en komen er weer nieuwe studenten bij. De student is ook een seizoensgevoelige doelgroep als het om internetbezoeken gaat: vlak voor en tijdens tentamenweken en tijdens schoolvakanties vinden veel minder bezoeken plaats. Bezoekersaantallen Studenten.net Het Studenten.net netwerk trok in het studiejaar 2008/2009 gemiddeld 6,1 miljoen views per maand. In maart 2009 werd er een alltime high van maar liefst 8,1 miljoen views gerealiseerd. Bezoekersaantallen Studentenlink. Het Studentenlink netwerk trok in het studiejaar 2008/2009 gemiddeld 1,1 miljoen views per maand. Wekelijks worden er nieuwe verenigingen aangesloten. Het bereik onder verenigingen groeit hierdoor continu. Database Meer dan studenten staan voor één of meerdere diensten ingeschreven. De studenten zijn woonachtig door heel Nederland, waarbij de universiteitssteden relatief dominant aanwezig zijn. Ruim 50% volgt een opleiding aan een hbo-instelling en ruim een derde aan een universiteit. Met name studenten aan Economische, Technische, Rechten en Sociaal/Culturele faculteiten zijn sterk vertegenwoordigd.

8 Tarieven Webvertisement Wat Tarief Tarief Studenten.net Studentenlink.nl* Banner 15,00 15,00 Skyscraper 25,00 25,00 Leaderboard 35,00 35,00 Rectangle 35,00 35,00 * U ontvangt op landelijke campagnes op het Studentenlink netwerk nog eens 10% korting. Advertorial weken in rubriekspagina, waarvan 2 weken doorplaatsing op de homepage Advertorials met doorplaatsing nieuwsbrief weken in rubrieks pagina, inclusief 2 wekendoorplaatsing homepage én doorplaatsing nieuwsbrief Skyscraper in nieuwsbrief Rectangle in nieuwsbrief Marketingcommunicatie pakket - Advertorial op Studenten.net views op Studenten.net en Studentenlink netwerk - Direct campagne met een reminder (oplage max ) - Uitzending film/spotje op StuTV Normaal voor , nu voor maar 7.500,- Alle tarieven zijn exclusief BTW

9 Tarieven Arbeidsmarkt/Recruitment Credits tarieven (staffel) Tarief per credit Uw voordeel 1-3 credits 47, credits 42,75 10% credits 38,48 19% credits 33,73 29% credits 30,88 35% credits 28,50 40% Vacaturebank Studentenbaan.nl Credits Vacature (per 4 weken) 2 Hotjob (per week) 2 Vacaturelink in nieuwsbrief 2 Externe link in vacature 1 Vacaturebank Stages.nl Credits Vacature (per 26 weken) 3 Vacature (per 52 weken) 5 Hotjob 2 Vacaturelink in nieuwsbrief 2 Externe link in vacature 1 CV bank Studentenbaan.nl en Stages.nl Credits Contactgegevens geselecteerd profiel 1 Contactgegevens na geverifieerde interesse 4 Arbeidsmarktcommunicatie pakket - Bedrijfspresentatie - 25 credits voor vacatures en CV s - Advertorial op Studenten.net - Direct campagne (oplage max ) Normaal voor , nu voor maar 4.750,- Alle tarieven zijn exclusief BTW Alle tarieven zijn exclusief BTW

10 Direct marketing Actie Tarieven per adres Oplage adressen tot adressen tot adressen > adressen Post 0,74 0,64 0,44 0,34 Telefoon/sms 0,79 0,59 0,49 0,39 0,79 0,59 0,49 0,39 Post én telefoon/sms 0,99 0,79 0,69 0,59 Post én 0,99 0,79 0,69 0,59 én telefoon 0,99 0,79 0,69 0,59 Post én telefoon én 1,29 1,09 0,99 0,89 Toeslag 1e remindercampagne 60% / Toeslag 2e remindercampagne 40% campagne totale database (oplage ) : Opmerkingen Tarieven reminders bij bestelling ineens Geen opstart- of selectiekosten Tarieven zijn exclusief handling, porti en verzending Minimum orderwaarde van 950,00 exclusief btw E-commerce Wat Tarief Opmerking Productplaatsing in Studiewinkel.nl 15% Van de marge per sale Aanbod op Studentenpas.nl gratis Verplichting tot aanbieden product met korting Alle tarieven zijn exclusief BTW

11 Evenementen Wat Tarief hoofdsponsorschap Opmerking Snowevent v.a Sunevent v.a Introactie v.a Student of the Year v.a Nationale Scriptieprijs v.a Kennisveiling v.a Neem contact op met Studenten.net voor de mogelijkheden. Advies en kortingen Wilt u advies omtrent een campagne, neem dan vrijblijvend contact op met of telefonisch op Voor pakketten en grotere campagnes kunnen wij u aantrekkelijke kortingen bieden. Alle tarieven zijn exclusief BTW

12 Technische en tekstuele specificaties Advertorial Een advertorial bevat maximaal 200 woorden en maximaal 4 afbeeldingen. In de advertorial is een hyperlink opgenomen naar de website van opdrachtgever. Een advertorial dient uiterlijk 3 werkdagen voor plaatsing aangeleverd te worden. Doorplaatsing nieuwsbrief Voor het doorplaatsen van de advertorial in de nieuwsbrief hoeft niets extra s aangeleverd te worden. Binnen de nieuwsbrief komt de advertorial met maximaal 45 woorden + hyperlink terug. Technische eisen banners Studenten.net en Studentenlink Full banner Leaderboard Skyscraper Rectangle Afmetingen (bxh) 468 x 60 pixels 728 x 90 pixels 120 x 600 pixels 336 x 280 pixels Maximale grootte 20 kb 40 kb 30 kb 20 kb Resolutie 72 dpi 72 dpi 72 dpi 72 dpi Bestandsformaten.gif /.jpg /.swf.gif /.jpg /.swf.gif /.jpg /.swf.gif /.jpg /.swf Limiet doorklik URL Max 450 tekens Max 450 tekens Max 450 tekens Max 450 tekens Alt tekst limiet Max 65 tekens Max 65 tekens Max 65 tekens Max 65 tekens Audio toegestaan Nee Nee Nee Nee Animatie toegestaan Ja, max. 15 sec. Ja, max. 15 sec. Ja, max. 15 sec. Ja, max. 15 sec. Banners dienen twee werkdagen voor aanvang van de campagne te worden aangeleverd.voor flashbanners geldt dat Clicktags in de flashbanner moet zijn opgenomen Clicks van flashbanners worden niet door Studenten.net geteld Direct marketing Studenten.net is afzender voor alle direct marketing campagnes tenzij anders overeen gekomen. Materiaal hiertoe dient uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de campagne in ons bezit te zijn. campagnes Bij voorkeur in platte tekst en losse afbeeldingen aanleveren. Indien u in HTML aanlevert, dan dient deze aan de volgende specificaties te voldoen: 650 pixels breed Afbeeldingen apart aanleveren Indien de HTML codes niet valide zijn, dan kunnen wij deze voor u herstellen. Tarief: 75,00 per uur. (ex btw.) SMS campagnes Maximaal 160 tekens Afzender: Studenten.net Opname hyperlink is mogelijk Post of telefonische campagnes Specificaties op aanvraag

13 Overzicht 1 1 Leaderboard 2 Button 3 Skyscraper 4 Advertorial 5 Full banner 6 Hotjob 7 Rectangle

14 ALGEMENE LEVERINGS - EN BETALINGSVOORWAARDEN Van toepassing zijnde op en regelende de rechtsverhouding tussen Studenten.net BV, gevestigd en kantoorhoudend aan de Westerkade 6 te Groningen, Nederland en haar afnemers, opdrachtgevers, wederpartijen etc. Artikel 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Sub 1 Deze voorwaarden zijn op alle door ons gesloten overeenkomsten van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Afwijkingen van deze voorwaarden gelden alleen indien en voor zover schriftelijk door ons bevestigd is. Alle bepalingen van deze voorwaarden waarvan niet uitdrukkelijk is afgeweken, blijven onverminderd van toepassing. Toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de koper wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 2 Offertes en overeenkomsten Sub 1 Alle offertes door ons gedaan zijn geheel vrijblijvend. Prijsopgaven door ons gedaan zijn altijd exclusief de geldende omzetbelasting en andere heffingen van overheidswege, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Sub 2 Studenten.net BV is slechts aan de offertes gebonden indien de aanvaarding hiervan door de opdrachtgever/afnemer door hem schriftelijk binnen 14 dagen wordt bevestigd, tenzij in overleg anders is overeengekomen. Sub 3 Alle overeenkomsten of wijzigingen van overeenkomsten binden ons eerst na schriftelijke bevestiging onzerzijds. Sub 4 Voor niet schriftelijk ontvangen opdrachten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid of reclamatie ten opzichte van de door de opdrachtgever/afnemer verstrekte gegevens. De opdrachtgever/afnemer staat in voor de juistheid van de door hem aan ons verstrekte gegevens, een en ander in de ruimste zin van het woord. Sub 5 Overschrijding van de levertijd of van de tijd waarbinnen wij onze prestaties hebben toegezegd, door welke oorzaak dan ook, geeft de opdrachtgever/afnemer nimmer recht op schadevergoeding, ontbinding der overeenkomst of niet nakoming van enige verplichting uit deze overeenkomst voortvloeiende. Sub 6 Alle offertes, orderbevestigingen etc. dienen wij voor akkoord getekend terug te ontvangen. Artikel 3 Prijsverhogingen Sub 1 Wij zijn gerechtigd alle prijsverhogingen die na de opdrachtaanvaarding ontstaan en die een gevolg zijn van stijging van lonen, materialen en overheidslasten, aan de opdrachtgever/afnemer door te berekenen. Indien de prijsverhoging meer dan 10% van het offertebedrag bedraagt, heeft de opdrachtgever/afnemer het recht de overeenkomst te ontbinden. Artikel 4 Intellectuele eigendomsrechten Sub 1 Alle rechten, met name software-, database-, auteurs-, ontwerp- en vormgevingsrechten op de door ons ontworpen c.q. tot stand gebrachte schriftelijke adviezen, schetsen, tekeningen, ontwerpen, teksten, illustraties, maquettes, litho s, foto s, modellen en dergelijke of gedeelten van onze geestesproducten, blijven bij ons berusten, ook wanneer onze afnemer een order die hierop gebaseerd is, heeft geplaatst en nadat deze aan hem is gefactureerd, heeft betaald. Sub 2 Potentiële afnemers en ex-afnemers zijn niet gerechtigd zonder onze uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming hiertoe verkregen te hebben, gebruik te maken dan wel gebruik te doen maken van of te vermenigvuldigen en te reproduceren de door ons vervaardigde schetsen, tekeningen, ontwerpen, illustraties, maquettes, litho s, foto s modellen etc. voor een ander doel dan dat door ons opgegeven, op verbeurte van een boete van , -- aan ons per incidentele overtreding, onverminderd het bepaalde in de auteurswet en/of andere wetten. Elke uiting en/of vermenigvuldiging die tot stand gekomen is met gebruikmaking van schetsen, tekeningen, ontwerpen, illustraties, maquettes, litho s, foto s, modellen etc., gemaakt door of namens ons wordt beschouwd als een incidentele overtreding in de zin van dit artikel. Sub 3 Op elk werk dat in opdracht van ons en op aanwijzingen van ons door derden wordt gemaakt, behouden wij ons het auteursrecht voor. Artikel 5 Levering Sub 1 De wederpartij is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment dat deze bij hem worden bezorgd, dan wel op het moment waarop deze volgens de overeenkomst aan hem ter beschikking worden gesteld. Sub 2 Indien de wederpartij de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de zaken worden opgeslagen voor risico van de wederpartij. De wederpartij zal in dat geval alle aanvullende kosten, waaronder in ieder geval opslagkosten, verschuldigd zijn. Artikel 6 Levertijd Sub 1 Een overeengekomen levertijd is geen fatale termijn, tenzij anders overeengekomen. Sub 2 Bij niet-tijdige aflevering dient de opdrachtgever/ afnemer Studenten.net BV derhalve schriftelijk in gebreke te stellen en Studenten.net BV een redelijke termijn te stellen haar verplichtingen alsnog na te komen. Sub 3 De door Studenten.net BV opgegeven levertijd vangt eerst aan nadat alle benodigde gegevens in haar bezit zijn. Artikel 7 Technische eisen Sub 1 Indien de in Nederland te leveren zaken buiten Nederland moeten worden gebruikt, is Studenten.net BV er niet verantwoordelijk voor dat de te leveren zaken voldoen aan de technische eisen, normen en/of voorschriften die worden gesteld door wetten of bepalingen in het land waar het product moet worden gebruikt. Dit geldt niet indien bij het sluiten van de overeenkomst van het gebruik in het buitenland melding is gemaakt onder overlegging van alle benodigde gegevens en specificaties. Artikel 8 Monsters, modellen en voorbeelden Sub 1 Indien door ons een monster, model of voorbeeld is getoond of verstrekt, wordt dit vermoed slechts te zijn vertoond of verstrekt bij wijze van aanduiding: de hoedanigheden van de te leveren zaken kunnen van het monster, model of voorbeeld afwijken, tenzij uitdrukkelijk was vermeld dat zou worden geleverd conform het getoonde of verstrekte monster, model of voorbeeld. Artikel 9 Ontbinding Sub 1 Wij hebben het recht om in geval van overmacht of andere onvoorziene omstandigheden die de uitvoering van de aangegane overeenkomst verhinderen, zonder ingebrekestelling en zonder rechterlijke tussenkomst af te zien van de gehele of gedeeltelijke nakoming van de door ons aangegane verplichtingen zonder gehouden te zijn aan enige schadevergoeding. Sub 2 Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan: oorlog of oorlogsgevaar, burgeroorlog en oproer, natuurrampen, werkstakingen, brand, transportstremming en gebrek aan arbeidskrachten of productiemiddelen en het door leveranciers of door ons ingeschakelde derden niet, niet behoorlijk of niet tijdig nakomen van hun verplichtingen. Sub 3 De opdrachtgever/afnemer is van rechtswege in verzuim zodra hij enige verplichting die hij uit hoofde van enige overeenkomst, welke deze dan ook moge zijn en onverschillig onder welke voorwaarden deze is gesloten, tegenover ons niet, niet behoorlijk of niet tijdig voldoet, waaronder begrepen annulering zijnerzijds tenzij deze annulering met onze uitdrukkelijke toestemming geschiedt. In geval van annulering van de kant van de opdrachtgever/ afnemer kunnen steeds de door ons al gemaakte kosten in rekening worden gebracht. Onverminderd hetgeen elders in deze voorwaarden is gesteld alsdan en alsmede in geval van faillissement, surséance van betaling, stillegging, liquidatie, gehele of gedeeltelijke overdracht van het bedrijf van onze opdrachtgever/afnemer en zonder dat rechterlijke tussenkomst vereist is, hebben wij de bevoegdheid af te zien van de door ons aangegane verplichtingen, zonder gehouden te zijn tot enige schadevergoeding. Sub 4 De opdrachtgever/afnemer is niet gerechtigd om in rechte met terugwerkende kracht ontbinding van de overeenkomst te vorderen. Artikel 10 Zekerheidsstelling Sub 1 Wij zijn gerechtigd om indien de opdrachtgever/ afnemer met betaling in gebreke blijft of indien bij ons ernstige twijfel rijst ten aanzien van zijn solvabiliteit, verdere prestaties onzerzijds op te schorten totdat de opdrachtgever/ afnemer een eventuele achterstand in de nakoming van zijn verplichtingen heeft aangezuiverd en een door ons te bepalen zekerheid heeft gesteld voor de nakomingen van de

15 verplichtingen die verder voor hem voortvloeien uit de tussen hem en ons lopende overeenkomsten. Artikel 11 Aansprakelijkheid Sub 1 Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die de opdrachtgever/afnemer mocht lijden als gevolg van het niet, niet tijdig of niet behoorlijk nakomen door ons van een of meer van onze verplichtingen jegens de opdrachtgever/ afnemer, tenzij de schade is te wijten aan opzet, grove schuld of grove nalatigheid van onszelf of van onze ondergeschikten. Sub 2 In alle gevallen dat wij, met inachtneming van hetgeen in deze algemene voorwaarden en/of elders ten aanzien van de aansprakelijkheid is overeengekomen, aansprakelijk zijn voor de schade ontstaan door de uitvoering van enige opdracht, is deze aansprakelijkheid steeds beperkt tot ten hoogste het totale bedrag dat wij bij de uitvoering van de opdracht/overeenkomst daarvoor van de opdrachtgever/ afnemer zouden ontvangen. Sub 3 Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die derden mochten lijden ten gevolge van de overeenkomst tussen ons en de opdrachtgever/afnemer of ten gevolge van het niet, niet tijdig of niet behoorlijk nakomen van ons van een of meer van onze verplichtingen jegens de opdrachtgever/afnemer. Sub 4 Eventuele reclames over de door ons geleverde prestaties dienen binnen 5 dagen na het constateren van de gebreken waarop de reclames berusten, doch in ieder geval binnen een week na het leveren van deze prestaties welke aanleiding mochten geven tot reclames, schriftelijk bij ons te worden ingediend, bij gebreke waarvan de opdrachtgevers/afnemers geacht worden onze prestaties te hebben geaccepteerd. Sub 5 Niettemin schorten reclames de betalingsverplichtingen van onze opdrachtgevers/afnemers noch geheel noch gedeeltelijk op en geven zij geenszins recht op aftrek en/of compensatie, tenzij het tegendeel hiervan uitdrukkelijk is overeengekomen. Sub 6 Aansprakelijkheid onzerzijds voor de bij onze opdrachtgevers en afnemers ingediende schadeclaims door derden wegens bij onze werkzaamheden door ons eventueel begane overtredingen van de merkenwet, de octrooiwet, de wet op de handelsnaam, de wet op het handelsregister en andere voor onze opdrachtgevers/afnemers onverhoopt ontstane wettelijke aansprakelijkheden ten opzichte van derden, worden door ons uitgesloten. Wij hebben het recht om eventuele schadeclaims door derden rechtstreeks te verhalen op onze opdrachtgevers en afnemers, welke laatsten ons voor deze schadeclaims dienen te vrijwaren. Wij trachten echter ten zeerste het ontstaan van deze aansprakelijkheden te vermijden. Artikel 12 Eigendomsvoorbehoud Sub 1 Alle door ons geleverde zaken blijven eigendom van Studenten.net BV totdat de opdrachtgever/afnemer alle navolgende verplichtingen uit alle met ons gesloten overeenkomsten is nagekomen: de tegenprestatie(s) met betrekking tot de geleverde of te leveren zaak/zaken zelf, eventuele vorderingen wegens niet nakoming door de opdrachtgever/afnemer van (een) overeenkomst(en). Sub 2 Door ons geleverde zaken, die krachtens sub 1 onder het eigendomsvoorbehoud vallen, mogen slechts in het kader van een normale bedrijfsvoering worden doorverkocht en nimmer als betaalmiddel worden gebruikt. Sub 3 De opdrachtgever/afnemer is niet bevoegd de onder het eigendomsvoorbehoud vallende zaken te verpanden noch op enige andere wijze te bezwaren. Sub 4 De opdrachtgever/afnemer geeft nu reeds onvoorwaardelijk en onherroepelijk toestemming aan ons dan wel aan een door ons aan te wijzen derde om, in alle gevallen waarin wij onze eigendomsrechten willen uitvoeren, al die plaatsen te betreden waar de eigendommen van Studenten.net BV zich dan zullen bevinden en die zaken aldaar mee te nemen. Sub 5 Indien derden beslag leggen op de onder eigendomsvoorbehoud geleverde zaken dan wel rechten daarop willen vestigen dan wel doen gelden, is de opdrachtgever/afnemer verplicht gebruiker zo snel als redelijkerwijs verwacht mag worden daarvan op de hoogte te stellen. Sub 6 De opdrachtgever/afnemer verplicht zich de onder eigendomsvoorbehoud geleverde zaken te verzekeren en verzekerd te houden tegen brand-, ontploffings- en waterschade alsmede tegen diefstal en de polis van deze verzekering op eerste verzoek ter inzage te geven. Artikel 13 Betaling Sub 1 Betalingen van facturen dienen binnen 30 dagen na factuurdatum, zonder aftrek of korting hoe dan ook genaamd en zonder dat een beroep op schuldvergelijking mogelijk is, te geschieden tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Sub 2 Na het verstrijken van de termijn van 30 dagen is de opdrachtgever/afnemer van rechtswege in verzuim; de opdrachtgever/afnemer is vanaf het moment van in verzuim zijn over het opeisbare bedrag een rente verschuldigd van 1,5 % per maand, tenzij de wettelijke rente hoger is, in welk geval de wettelijke rente geldt. Sub 3 Onverminderd het vorenstaande is onze wederpartij aan ons verschuldigd alle kosten die wij maken tot de inning van de aan ons verschuldigde bedragen en tot verzekering van onze rechten, zowel de gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten daaronder begrepen, onverminderd onze bevoegdheden om daarenboven vergoeding te vorderen van alle schaden, kosten en interesten welke voor ons voortvloeien uit de niet dan wel te late betaling en/of eenzijdige annulering of ontbinding van de overeenkomsten. Sub 4 Onder deze gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten worden tevens begrepen de incasso-, bureau- en afwikkelingskosten van procureurs en deurwaarders alsmede de kosten door ons gemaakt voor het aanvragen van het faillissement van de wederpartij. Sub 5 In geval van liquidatie, faillissement of surseance van betaling van de opdrachtgever/afnemer zullen de vorderingen van ons en de verplichtingen van de opdrachtgever/afnemer jegens ons onmiddellijk opeisbaar zijn. Sub 6 Door de wederpartij gedane betalingen strekken steeds ter afdoening in de eerste plaats van alle verschuldigde rente en kosten en in de tweede plaats van opeisbare facturen die het langst open staan, zelfs al vermeldt de opdrachtgever/afnemer dat de voldoening betrekking heeft op een latere factuur. Artikel 14 Geschillen en toepasselijk recht Sub 1 Ten aanzien van alle geschillen zal uitsluitend bevoegd zijn de bevoegde rechter te Groningen. Niettemin heeft Studenten.net BV het recht haar wederpartij te dagvaarden voor de volgens de wet bevoegde rechter. Op alle overeenkomsten gesloten tussen ons en de wederpartij is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. DEZE VOORWAARDEN ZIJN VAN KRACHT VANAF 1 JANUARI 2002 OP AL ONZE OFFERTES, LEVERINGEN EN/OF DIENSTEN.

16 STUDENTEN.NET STUDENTENBAAN.NL STAGES.NL STUDENTENKAMERS.NL STUDIEWINKEL.NL STUDENTENPAS.NL STUDENTOFTHEYEAR.NL STUDENTENHUISVANHETJAAR.NL SCRIPTIEPRIJS2009.NL SUNEVENT.NL SNOWEVENT.NL STUDENTENADSL.NL STUDENTENPOLIS.NL STUDENTENREIS.COM STUDENTENLINK.NL VIPS.STUDENTEN.NET INTROACTIE.NL STUDENTENKALENDER.NET STUDENTBITE.NL SCRIPTIEWINKEL.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN VAN: Advanced Technology Zeeland Het Sas 5 Wilhelminadorp hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN Van: SportImprovement, De Line 3, 8411 TV Jubbega te Friesland hierna te noemen: SportImprovement Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten)

ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten) ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten) Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Wening Consultancy

Algemene voorwaarden - Wening Consultancy Algemene voorwaarden - Wening Consultancy Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Master Pyrotech, Kolkweg 64, 8243 PN Lelystad, Nederland

Algemene Voorwaarden Master Pyrotech, Kolkweg 64, 8243 PN Lelystad, Nederland Algemene Voorwaarden Master Pyrotech, Kolkweg 64, 8243 PN Lelystad, Nederland Artikel 1. TOEPASSING VAN DEZE VOORWAARDEN 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die Master

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN Shafts Design v.o.f. hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van: SMC Consultancy BV Van Voordenpark 6k 5301 KP Zaltbommel hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Brouwer Consultancy & Interim Management bv Snip 87 9728 XR GRONINGEN Ingeschreven bij de KvK onder nummer: 01150501 hierna te noemen: BCIM BV Artikel 1 Definities

Nadere informatie

3. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: I-Development / Studentproject.eu hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities I.F. Only Events: Opdrachtgever Overeenkomst Artikel 2 Algemeen

Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities I.F. Only Events: Opdrachtgever Overeenkomst Artikel 2 Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. I.F. Only Events:

Nadere informatie

1.4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Steunpunt Rijnmond 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Steunpunt Rijnmond en een Opdrachtgever waarop Steunpunt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Emergion BV, gevestigd en kantoorhoudende te (3051 NB) Rotterdam, Elektroweg 11F

ALGEMENE VOORWAARDEN. Emergion BV, gevestigd en kantoorhoudende te (3051 NB) Rotterdam, Elektroweg 11F ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: Emergion BV, gevestigd en kantoorhoudende te (3051 NB) Rotterdam, Elektroweg 11F Hierna te noemen: Gebruiker Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemeen artikel 2 Offertes en aanbiedingen

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemeen artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Author Motive, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden HAZMEDS. Algemene Leveringsvoorwaarden diensten en producten HAZMEDS

Algemene leveringsvoorwaarden HAZMEDS. Algemene Leveringsvoorwaarden diensten en producten HAZMEDS Algemene Leveringsvoorwaarden diensten en producten HAZMEDS artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen HAZMEDS hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2013 Gelderland Energie B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN 2013 Gelderland Energie B.V. Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Gelderland Energie en een Opdrachtgever zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Buorkerij voor levering aan niet-consumenten.

Algemene voorwaarden De Buorkerij voor levering aan niet-consumenten. Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen handelsonderneming De Buorkerij, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Emiel Al V.O.F.

Algemene voorwaarden Emiel Al V.O.F. Algemene voorwaarden Emiel Al V.O.F. Artikel 1: Partijen 1. Gebruiker: de vennootschap onder firma Emiel Al V.O.F., gevestigd te (4132 AT) Vianen aan het adres Voorstraat 100, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen. Artikel 2 Offertes en aanbiedingen

Artikel 1. Algemeen. Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Plasti Protection, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

VAN DOORNE BEVERAGES B.V. Den Haag

VAN DOORNE BEVERAGES B.V. Den Haag Algemene Voorwaarden Van Doorne Beverages B.V. Algemene Voorwaarden van de besloten vennootschap Van Doorne Beverages B.V. gevestigd te, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te onder nummer 27280283,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van verkoop en levering van Batteryspray gevestigd te Nieuwveen ( pc 2441 LC) aan de Schoterhoek 55 Nederland.

Algemene Voorwaarden van verkoop en levering van Batteryspray gevestigd te Nieuwveen ( pc 2441 LC) aan de Schoterhoek 55 Nederland. Algemene Voorwaarden van verkoop en levering van Batteryspray gevestigd te Nieuwveen ( pc 2441 LC) aan de Schoterhoek 55 Nederland. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere

Nadere informatie

ALGEMEN VOORWAARDEN / JC de RuiterBeheer B.V.

ALGEMEN VOORWAARDEN / JC de RuiterBeheer B.V. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen JC de Ruiter Beheer B.V., hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING JOIN THE PIPE KRAANWATER TAPPUNT

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING JOIN THE PIPE KRAANWATER TAPPUNT artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Join the Pipe, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

54665116, BTW NL8513.92.775B01, ING

54665116, BTW NL8513.92.775B01, ING ALGEMENE VOORWAARDEN m.b.t. zakelijke klanten, niet consumenten artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Agri Solar BV, hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen NAÏF CARE B.V., hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GWORKZ.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN GWORKZ.NL ALGEMENE VOORWAARDEN GWORKZ.NL 1 Algemeen 1.1 Onder Opdrachtnemer wordt in het kader van deze algemene voorwaarden (hierna ook te noemen: de voorwaarden) verstaan GWorkz. 1.2 Onder Opdrachtnemer worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Timm-consultancy

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Timm-consultancy Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Timm-consultancy Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MULTI CHANNEL MARKETING VAN: - MULTI CHANNEL MARKETING - Silodam 436 gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam hierna te noemen:

ALGEMENE VOORWAARDEN MULTI CHANNEL MARKETING VAN: - MULTI CHANNEL MARKETING - Silodam 436 gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam hierna te noemen: ALGEMENE VOORWAARDEN MULTI CHANNEL MARKETING VAN: - MULTI CHANNEL MARKETING - Silodam 436 gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam hierna te noemen: MULTI CHANNEL MARKETING Artikel 1. Definities 1. In

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor De Wilde, De Wilde Zakelijke Dienstverlening en De Wilde Loon- en Salarisverwerking

ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor De Wilde, De Wilde Zakelijke Dienstverlening en De Wilde Loon- en Salarisverwerking ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor De Wilde, De Wilde Zakelijke Dienstverlening en Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Compu Winkel BV, Kerkstraat 112, 5061 EL Oisterwijk. Hierna te noemen Compu Winkel Artikel 1. Definities In deze algemene

ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Compu Winkel BV, Kerkstraat 112, 5061 EL Oisterwijk. Hierna te noemen Compu Winkel Artikel 1. Definities In deze algemene ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Compu Winkel BV, Kerkstraat 112, 5061 EL Oisterwijk. Hierna te noemen Compu Winkel Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Compu Winkel : eigenaar/

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WP Smart Host B.V. 1 oktober 2013

Algemene voorwaarden WP Smart Host B.V. 1 oktober 2013 DEEL A: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Applicaties:

Nadere informatie