Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen onze algemene voorwaarden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2014 + onze algemene voorwaarden."

Transcriptie

1 Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. 10 inschrijvingen voor dezelfde reis = 11 de zitje gratis! Zowel voor individuen als voor groepen/verenigingen. Frans Vlaanderen: Kassel, Clairmarais, St. Omaars, Watten, Arneke, Datum: woensdag 4 juni 2014 (van 08u00 tot 20u00) Prijs: euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, gids, toegangen, koffie s morgens, middagmaal, bezoek aan de kristalfabriek, avondboterham Via Ieper en Poperinge naar Steenvoorde. We volgen dan een golvende weg en klimmen op naar Kassel = Cassel. Kassel: - Geleid bezoek aan het marktplein, aan het terras met schitterend panorama, het monument van de Drie Slagen bij Kassel, het monument voor Foch,.. - Koffie Naar Noordpeene en Zuidpeene: de Slag aan de Peene (1677) = het verlies van het huidige Frans- Vlaanderen. Rit door een heerlijke streek met prachtige landschappen, oude hoeven met metselaarstekens, Klommeres (Clairmarais): de enorme abdijhoeve en de ruïnes, de merkwaardige moerassen, Sint-Omaars (Saint-Omer): - Stadsrondrit (St. Bertinusabdij, Sandelinmuseum, het marktplein, ) - Geleid bezoek aan de merkwaardige kathedraal

2 - Middagmaal Autocarrit tot Arques Geleid bezoek aan de kristalfabriek Arc International (van zandkorrel tot schitterend kristal). Dan via Watten, Broksele, Rubroek, Arneke naar Poperinge voor onze avondstop (avondboterham). Na de avondboterham keren we dan terug huiswaarts. Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 30 deelnemers. Kleine Verhalen in de Grote Oorlog Datum: woensdag 9 juli 2014 (van 08u00 tot 21u00) Prijs: euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, gids, lunch, avondboterham, toegangen. We vertrekken uit onze regio rond 08u00. Onze eerste halte wordt Ramskapelle, waar op 22 oktober 1914 zwaar slag werd geleverd tussen de Belgische en Duitse troepen. Wat verderop vinden we de Belgische militaire begraafplaats, waar we een aantal van de slachtoffers van 22 oktober terugvinden. Vervolgens rijden we naar Nieuwpoort om er het sluizencomplex De Ganzenpoot te bezichtigen. Via Pervijze en de Ijzeroever verder naar Tervaete, waar we het memoriaal voor graaf Henri d Oultremont terugvinden. Het monument herinnert aan één van de bloedigste slagen die het Belgische leger uitvocht in de hele Eerste Wereldoorlog. Verderop brengen we een bezoek aan de beruchte Dodengang. Vervolgens naar Diksmuide voor de lunch. Na de middag rijden we naar Steenstraete om er het opmerkelijke verhaal van de Gebroeders Van Raemdonck te horen. Daarna verder naar West-Vleteren om er het lege graf van Amé Fiévez te bezichtigen. We vinden er ook nog enkele typische Vlaamse heldenhuldezekjes. Wat verderop is er een namiddagpauze voorzien. Aan de rand van Proven maken we op Mendinghem Cementery kennis met de Amerikaanse topchirurg Harvey Cushing. Tenslotte maken we in Poperinge kennis met Eliane Ginger Cossey, de vroegrijpe dochter van het café A la poupée. We trekken naar Ieper voor een avondmaal en wonen er om 20u00 de Last Post ceremonie bij. Daarna terug huiswaarts en einde van een mooie dag vol boeiende verhalen.

3 Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 30 deelnemers. Halve dag Sluis: shopping of vrij bezoek Datum: zaterdag 19 juli 2014 ( van 12u30 tot 20u00) Prijs: 18 euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, vervoer heen en terug naar Sluis, Zeeland, Nederland + brochure. Louter vervoer heen en terug naar Sluis. U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen te bezoeken, vrienden/familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan. Uitstap zonder gids. Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 30 deelnemers. Vergeten Oorlogssites in de Westhoek, verrassingsreis Datum: zaterdag 2 augustus 2014 (van 08u00 tot 21u00) Prijs: euro per persoon

4 Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, gids, koffie s morgens, lichte lunch, avondboterham, toegangen. Laat u verrassen! Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 30 deelnemers. Zeeland Datum: dinsdag 12 augustus 2014 ( van 07u00 tot 19u00) Prijs: euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, gids, koffie en bolus s morgens, toegang tot het watersnoodmuseum, middagmaal, busrondrit (Deltaroute), bezoek aan Seafarm Beknopt programma: bij aankomst in Lewedorp nuttigen we koffie en bolus. Daarna bezoeken we het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Dan is het tijd voor het middagmaal. s Middags zijn we onder de invloed van onze gids tijdens de Deltaroute: stop aan stormvloedkering + bezoek aan Seafarm Kamperland. Einde in Veere (vrije stop). Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 30 deelnemers.

5 Parijs Datum: zaterdag 23 augustus (van 06u00 tot 23u00) Prijs: 35 euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Parijs. Louter vervoer heen en terug naar Parijs. U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen te bezoeken, vrienden/familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan om deze fantastische stad te bezoeken. Uitstap zonder gids. Deze uitstap kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers. Bloemencorso te Zundert Datum: zondag 7 september 2014 (van +/- 11u00 tot +/- 22u00) Prijs: euro per persoon. Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, toegangsticket + tribuneticket waar de stoet 2x voorbij komt, avondmaal. Vervoer naar Zundert. Beleef de sensatie van deze spectaculaire stoet.

6 Het Bloemencorso Zundert is sinds 1936 een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed. Het corso vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van september. Tijdens de zondagmiddag trekt de corsostoet door de straten van Zundert. Na afloop genieten we in Wingene van een avondmaal. Uitstap zonder gids. Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 30 deelnemers. Champagne streek Datum: woensdag 15 oktober 2014 (van +/- 06u00 tot 22u00) Prijs: euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, gids, bezoek aan 2 champagnehuizen, middagmaal, rondrit, stadswandeling We vertrekken in onze regio naar Marcilly, deelgemeente van Barzy sur Marne. Daar bezoeken we het champagnehuis Lévêque-Dehan. We krijgen er vakkundige uitleg over het wijnhuis en over het maken van Champagne. De ene groep bekijkt een video, terwijl de andere groep het museum bezoekt. Daarna wisselen de groepen. Er is eveneens mogelijkheid tot aankoop. Daarna is het tijd voor een goed middagmaal. Na het middagmaal rijden we naar Epernay via een stukje Route touristique de Champagne. In de namiddag zien we het groots: we bezoeken het megahuis Mercier in Epernay met het treintje. Na dit alles mogen we natuurlijk ook niet vergeten een bezoek te brengen aan de kathedraal Notre Dame de Reims. Altijd de moeite waard! En dan is het tijd om huiswaarts te rijden. Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers.

7 Parijs Datum: donderdag 30 oktober (van 06u00 tot 23u00) Prijs: 37 euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, GIDS, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Parijs. Louter vervoer heen en terug naar Parijs. U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen te bezoeken, vrienden/familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan om deze fantastische stad te bezoeken OF U kunt mee gaan met de gids op een leuke en leerrijke wandeling. Nog te bepalen. Deze uitstap kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers. Night of the Proms Datum: zaterdag 15 november (van 17u00 tot +/- 01u30) Prijs: 60 euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeur, toegangsticket. Classic meets pop. Sportpaleis te Antwerpen. Voorstelling om 20u30. Uitstap zonder gids.

8 Londen Datum: zaterdag 29 november (van 06u00 tot 23u00) Prijs: 47 euro per persoon zonder gids of 51 euro per persoon met gids Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, overtocht per shuttle, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Londen, gids. Louter vervoer heen en terug naar Londen. U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen te bezoeken, vrienden/familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan om deze fantastische stad te bezoeken. Of Ga mee met de gids en maak een mooie stadswandeling.. Deze reis kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers. Canterbury Datum: donderdag 4 december 2014 (van 06u00 tot 23u00) Prijs: 45 euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Canterbury.

9 Louter vervoer heen en terug naar Canterbury. U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen te bezoeken, vrienden/familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan om deze fantastische stad te bezoeken. Uitstap zonder gids. Deze uitstap kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers. Parijs Datum: zaterdag 6 december 2014 (van 06u00 tot 23u00) Prijs: 35 euro per persoon zonder gids of 37 euro per persoon met gids Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Parijs, gids. Louter vervoer heen en terug naar Parijs. U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen te bezoeken, vrienden/familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan om deze fantastische stad te bezoeken. Of Ga mee met de gids en maak een mooie stadswandeling: La Défense, Esplanade, Les Grands Boulevards, enz. Rondrit voor iedereen. Deze uitstap kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers.

10 Amsterdam Datum: zaterdag 13 december 2014 (van +/- 06u00 tot 22u00) Prijs: euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Amsterdam, gids (wandeling), brochure. Vroeg vertrek uit de regio. De chauffeur zet iedereen af ter hoogte van het museumplein, waar er tijd is om een wandeling te maken langs Amsterdamse topmusea: Rijksmuseum, Van Gogh en Stedelijk museum. Verder met de bus tot aan het Centraal Station. Hier is er tijd voor een vrije lunch. Na de lunch starten we een wandeling langs Dam, Begijnhof, Spui, Bloemenmarkt, Munttoren, Rembrandtplein tot aan Stropera. Mogelijkheid tot maken van een boottocht om te genieten van de Amsterdamse mooie grachten (niet inbegrepen in de prijs). Na de boottocht nog een wandeling door de rosse buurt en de Zeedijk.daarna nog wat tijd om te shoppen. Deze uitstap kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers.

11 Kerstmarkt te Köln Datum: zaterdag 20 december 2014 (van 06u00 tot 23u00) Prijs: euro per persoon Wat is er inbegrepen in de prijs: autocar met chauffeurs, alle baankosten, vervoer heen en terug naar Köln. Louter vervoer heen en terug naar Köln. Duitsland: het land bij uitstek om een mooie kerstmarkt te bezoeken! U bent volledig vrij in de stad om te shoppen, musea /tentoonstellingen/kerstmarkt/vrienden of familie te bezoeken. Noem maar op! Geniet ervan om deze fantastische stad te bezoeken. Uitstap zonder gids. Deze uitstap kan doorgaan bij een minimum van 40 deelnemers.

12 Algemene voorwaarden / nuttige informatie: - Uw inschrijving is pas geldig na storting van uw inschrijvingsgeld. - De promotie 11 de zitje gratis bij 10 inschrijvingen is niet van toepassing bij de uitstap naar the Night of the Proms. - VASTE opstapplaatsen of afhankelijk van de inschrijvingen: 1) Nieuwpoort: Markt (Tenzij er kerstmarkt is. Dat geven we dan nog door) 2) Oostduinkerke: Sint-Niklaaskerk, Leopold II Laan 3) Koksijde: OLV Kerk Ter Duinen, Kerkplein 4) Veurne, Krëfel, Sint Idesbaldusstraat - Ontbijtjes op de bus zijn te verkrijgen: 1) Inhoud: 2 verse boterkoeken + 1 koffie met toebehoren, 1 fruitsap en 1 stuk fruit 2) Reservatie noodzakelijk 3) Prijs: 6 euro per stuk 4) Te betalen aan de chauffeur op de dag van de uitstap 5) Te verkrijgen bij de uitstap naar Parijs op zaterdag 23 augustus + Champagnestreek op woensdag 15 oktober + Parijs op donderdag 30 oktober + Londen op zaterdag 29 november + Canterbury op donderdag 4 december + Parijs op zaterdag 6 december + Amsterdam op zaterdag 13 december + Köln op zaterdag 20 december. - Annuleringsvoorwaarden: annulering door de klant na betaling: Volledige terugbetaling tot 14 dagen voor afreis Daarna 0% terugbetaling De reizen gaan door bij het halen van het minimum aantal deelnemers. Daarom houdt Avanti-cars bvba zich het recht voor om de reis te annuleren wanneer dit aantal niet gehaald wordt, ten laatste 5 werkdagen voor afreis, met 100% terugbetaling van de gestorte bedragen. - Hoe inschrijven? Via het inschrijvingsformulier (naar ons opsturen per post: Calonnegracht 3/401, 8630 Veurne) Via info@avanticars.be Via telefoon: Of via fax: Werkwijze inschrijving: 1) Schijf je in op één van bovenstaande manieren 2) Schrijf je inschrijvingsgeld over op onze rekening: BE BIC: KREDBEBB. 3) Tijdstip van vertrek en het volledig programma worden 8 dagen voor vertrek per brief of medegedeeld

13 INSCHRIJVINGSSTROOK Naam Straat Nr. Postcode Gemeente. Gsm of tel. Schrijft in voor volgende reis: REISBESTEMMING... DATUM AANTAL Betaalt het bedrag van euro Op rekeningnummer BE BIC: KREDBEBB. van AVANTI-CARS BVBA, Calonnegracht 3/401, 8630 Veurne. Graag met mededeling van uw naam, reisbestemming en aantal personen Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van uw betaling. 8 dagen voor afreis, sturen wij u een brief of met alle details van de reis! Voorkeur opstapplaats (Veurne, Koksijde, Oostduinkerke of Nieuwpoort):. Ontbijt, noodzakelijk te reserveren. (6.00 euro per persoon): ja / nee. Aantal:. Te betalen aan de chauffeur. Datum Handtekening.. Het AVANTI-TEAM In samenwerking met: Veurne

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2014 + onze algemene voorwaarden.

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2014 + onze algemene voorwaarden. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2014 + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. 10 inschrijvingen voor

Nadere informatie

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2016 januari onze algemene voorwaarden.

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2016 januari onze algemene voorwaarden. Brochure Up to date Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2016 januari 2016 + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Nadere informatie

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2015 januari 2015 + informatie over onze city trip naar Parijs + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen!

Nadere informatie

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2015 januari 2015 + informatie over onze city trip naar Parijs + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen!

Nadere informatie

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2013 + onze algemene voorwaarden. Marie Curie in de Westhoek tijdens WOI

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2013 + onze algemene voorwaarden. Marie Curie in de Westhoek tijdens WOI Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2013 + onze algemene voorwaarden. Marie Curie in de Westhoek tijdens WOI Datum: zaterdag 13 juli 2013 Prijs: 49 euro per persoon Wat

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Een overzicht van onze volgende activiteiten: Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Wij komen samen aan de dienst toerisme op de Grote Markt 13 om 10

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt u uit voor een heerlijk verblijf

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

3-DAAGSE AUTOCARREIS

3-DAAGSE AUTOCARREIS Bruisend bezoek aan de Champagnestreek met Reims, Epernay en Troyes Frankrijk Une visite pétillante 3-DAAGSE AUTOCARREIS 1 Programma De Champagne is een van de meest geliefde streken voor een sprankelende

Nadere informatie

JH Kortrijk GEOPEND 1 APRIL 2015

JH Kortrijk GEOPEND 1 APRIL 2015 JH Kortrijk GEOPEN D 1 APRIL 2015 Vanaf april 2015 verwelkomen we jullie opnieuw in Kortrijk, in een gloednieuw gebouw! Op de bestaande site in de Passionistenlaan werd een nieuw en indrukwekkend hostel

Nadere informatie

De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten

De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten Zin om eventjes zorgeloos te genieten? In een pittoreske omgeving? En met een verdiend glaasje champagne in

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 3 juli 2015 Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Cultuur Connaisseur 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 Cassel In de ochtend brengt de autocar ons

Nadere informatie

Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde

Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde 15 JAAR LEIF VZW Soestduinen Amsterdam Van 12 tot 14/15 april 2018 Een initiatief van W.E.M.M.E.L, expertisecentrum «Waardig Levenseinde» eif Onder auspiciën

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Met VLAS Lokeren op reis naar de Champagne, Van 19 tot 21/9/16

Met VLAS Lokeren op reis naar de Champagne, Van 19 tot 21/9/16 & Met VLAS Lokeren op reis naar de Champagne, Van 19 tot 21/9/16 De Champagnestreek is zeer gevarieerd en opgedeeld in 2 regio s nl. Marne en Haute Marne met als voornaamste steden Reims, Epernay en Châlons-en-

Nadere informatie

Omgeving Scheldeland - Lokeren

Omgeving Scheldeland - Lokeren Omgeving Scheldeland - Lokeren Lokeren, een stad gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, en behoort tot het Waasland, ook wel het Land van Waas genoemd. Dwars door de stad stroomt de Durme. We verkennen

Nadere informatie

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018 Reisprogramma THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST Afreis : 10 juni 2018 1ste dag zondag 10 juni 2018 : BRUSSEL - CHELTENHAM Om 07 uur samenkomst in Brussel, aan de personeelsingang van de Nationale

Nadere informatie

Ledenreis 2018 KOKW naar Luik op 28 April 2018

Ledenreis 2018 KOKW naar Luik op 28 April 2018 Ledenreis 2018 KOKW naar Luik op 28 April 2018 Bondig Programma: Vertrek Sint-Niklaas Waasland Shopping Center (bereikbaar met openbaar vervoer) Stipt 8:00 Voormiddag Aankomst en koffie in de Brasserie

Nadere informatie

We vertrekken om 7.30u en gezien de behoorlijke rit voorzien we een korte tussenstop.

We vertrekken om 7.30u en gezien de behoorlijke rit voorzien we een korte tussenstop. Stadsbezoek Mechelen Stadswandeling en bezoeken in Mechelen met zijn rijk historisch verleden, talrijke paleizen, mooie monumenten en oude huizen langs de kaden van de Dijle, pleinen, de prachtige toren

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Canterbury Holliday Express

Canterbury Holliday Express PROGRAMMA & INFO KOORREIS DUMA koor Canterbury Holliday Express 2-5 juni 2011 62 personen + 2 met auto = 64 Geachte dames, heren, Bijgaand ontvangt u het programma voor de koorreis. Wij verzoeken u vriendelijk

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord JH Oostduinkerke Naast het strand en de zee zijn de natuurgebieden ongetwijfeld de grootste troef van de badplaats Koksijde-Oostduinkerke. Niet enkel de natuur maar ook het Koksijdse erfgoedpatrimonium

Nadere informatie

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK Stichting PPL en schaakvereniging Bloemendaal kondigen u aan: DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK NAAR POLEN Schaakweek naar Polen, 2009 1 Van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni gaan we, samen met de hulporganisatie

Nadere informatie

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Zondagochtend 14 mei stonden de eerste dames al om 5.45 uur bij Willy Boesveld op het erf in afwachting van de

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN 53 8370 BLANKENBERGE 050 42 84 97 REKENINGNUMMER BE34 4727 0645 2190 REDACTIE NIC OTTEVAERE ERIC DE VILLE IVAN DE LEU LAY OUT FRANKY MAELSTAF NIEUWSBRIEF HET

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden JH Brugge De charmes van Brugge, het "Venetië van het Noorden", waar kunst voor het rapen ligt en waar historische panden zich spiegelen in het water van de kanalen, zijn genoeg bekend. Brugge is immers

Nadere informatie

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail:

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail: Zomeruitstappen 2016 WVA vzw Rijselstraat 98 8900 Ieper tel: 057 21 55 35 mail: info@wvavzw.be 1 Inhoud Kaft....1 Inhoud...2 Algemene informatie.3 Dinsdag 19 juli: Planckendael...... 4 Dinsdag 26 juli:

Nadere informatie

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen Arrangementen en Daguitstappen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke toeristische omgeving te ontdekken en om

Nadere informatie

We vertrekken om 7.30u en gezien de behoorlijke rit voorzien we een korte tussenstop.

We vertrekken om 7.30u en gezien de behoorlijke rit voorzien we een korte tussenstop. Stadsbezoek Mechelen Stadswandeling en bezoeken in Mechelen met zijn rijk historisch verleden, talrijke paleizen, mooie monumenten en oude huizen langs de kaden van de Dijle, pleinen, de prachtige toren

Nadere informatie

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers BRABANTRIT VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei 2018 Rondrit door het Brabantse land Diner bij Eeterij De Dungense brug Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers 1 Geachte leden, Met

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

39 Leffinge - Oostende 769 Veurne - Nieuwpoort - Oostende

39 Leffinge - Oostende 769 Veurne - Nieuwpoort - Oostende Weekdag Film 39 769 769 39 769 769 39 769 39 769 39 769 39 769 769 769 39 769 39 769 Rit Nummer 102 6 8 2 4 106 10 12 14 16 18 20 22 24 30 124 26 28 32 34 3 Ã Veurne Kliniek 9:05 10:05 12:10 Veurne Busstation

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen Domein Westhoek 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt Domein Westhoek u

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE FACILITEITEN. Capaciteit: 119 bedden. 1 vergaderzaal (max 100 pers) op aanvraag

ACCOMMODATIE FACILITEITEN. Capaciteit: 119 bedden. 1 vergaderzaal (max 100 pers) op aanvraag JH Gent De stadsjeugdherberg De Draecke ligt midden in het historische centrum vlakbij het bekende Gravensteen en de Graslei. Alle bezienswaardigheden van deze stad liggen op wandelafstand van de jeugdherberg,

Nadere informatie

Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017

Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017 Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017 Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 Juni 2017. Evenals voorafgaande jaren in Juni weer een battlefield tour naar de stranden en historische plaatsen in Normandië.

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

IEPER. De busreis vangt aan aan De Brukkes te Neerhespen. Uur later te bepalen.

IEPER. De busreis vangt aan aan De Brukkes te Neerhespen. Uur later te bepalen. IEPER 2-daage reis op maandag 7 en dinsdag 8 april 2014 (eerste week paasvakantie) De busreis vangt aan aan De Brukkes te Neerhespen. Uur later te bepalen. Toelichting : Het gebied rond Ieper was van 1914

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. OZ GROEPSREIZEN 2018 BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018 Romeinse baden en statische landhuizen Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

ATLETIEKSTAGE RICCIONE - 6 april t.e.m. 13 april

ATLETIEKSTAGE RICCIONE - 6 april t.e.m. 13 april ATLETIEKSTAGE 2019 RICCIONE - 6 april t.e.m. 13 april Hallo, Je hebt de informatiebrochure van de jaarlijkse atletiekstage van Racing Club Tienen atletiek in je handen. Voor de 38ste keer zal de atletiekstage

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Antwerpen Nergens vindt men een wereldstad die gemoedelijker en gastvrijer is dan de Scheldestad. In Antwerpen valt altijd wat te beleven. De stad is niet alleen wijd en zijd vermaard om zijn wereldhaven,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

ATLETIEKSTAGE RICCIONE - 1 april t.e.m. 8 april

ATLETIEKSTAGE RICCIONE - 1 april t.e.m. 8 april ATLETIEKSTAGE 2017 RICCIONE - 1 april t.e.m. 8 april Hallo, Je hebt de informatiebrochure van de jaarlijkse atletiekstage van Racing Club Tienen in je handen. Voor ste de 36 keer zal de atletiekstage

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Leuven Leuven, de hoofdstad van de provincie Vlaams Brabant, heeft een eeuwenoude geschiedenis; getuigen hiervan zijn de beroemde universiteit (één van de oudste ter wereld), het prachtige gotische

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten

uitnodiging Laat ons de gesneuvelden nimmer vergeten als ge van ze leven in de westhoek passeert deur regen en noorderwinden keert omme den tijd als g' alhier passeert den oorlog ga j' hier were vinden (uit het liedje 'Duizend soldaten' van Willem Vermandere)

Nadere informatie

Het programma 2016/2017

Het programma 2016/2017 Reis- en Cultuurclub Son en Breugel e.o. Het programma 2016/2017 R&C Club, nu het hele jaar actief. De R&C club heeft een tweetal programma s Winterprogramma. Van november tot en met februari. Maandelijks

Nadere informatie

Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege. Blankenberge Dag van de geschiedenis op 15 maart Beste ouder (s)

Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege. Blankenberge Dag van de geschiedenis op 15 maart Beste ouder (s) Weststraat 86 Sint-Jozefshandelsschool Sint-Pieterscollege 8370 BLANKENBERGE tel 050 41 79 91 fax 050 42 85 39 info@demare.be www.demare.be Blankenberge 2011-02-20 Dag van de geschiedenis op 15 maart 2011

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk

Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk Meetjesland Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk Na het wandelen beginnen we aan onze rondrit doorheen de polders

Nadere informatie

Website:

Website: BESTUUR Keldermans Roland 089/351183 0479/222829 Putzeys Denise 089/351183 0475/383724 Bijnens Henri 089/656220 0494/618584 Adres: MSGC Margarethalaan 15 3600 Genk Email rolandkeldermans@skynet.be NUMMER

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017

VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HUIZE ROZENWINGERD ZOMER 2017 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be 1 2 Beste, Hierbij de brochure met een overzicht van onze zomeruitstappen.

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen. Aan de ouder(s) of verzorger(s) van leerlingen uit het derde leerjaar Krommenie, 21 januari 2016 Betreft: meerdaagse schoolreis Londen, 19 t/m 23 september 2016 Kenmerk: FdK/jb/16-024 Geachte mevrouw,

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. Capaciteit: 135 bedden. 3 lokalen met en CD-speler, video, TV, bord JH Oostduinkerke Naast het strand en de zee zijn de natuurgebieden ongetwijfeld de grootste troef van de badplaats Koksijde-Oostduinkerke. Niet enkel de natuur maar ook het Koksijdse erfgoedpatrimonium

Nadere informatie

KENT, de tuin van ENGELAND Zaterdag 25 oktober tot dinsdag 28 oktober 2014

KENT, de tuin van ENGELAND Zaterdag 25 oktober tot dinsdag 28 oktober 2014 KENT, de tuin van ENGELAND Zaterdag 25 oktober tot dinsdag 28 oktober 2014 In Kent, dat rijk is aan erfgoed en gezegend is met betoverende tuinen, is het verleden altijd aanwezig. Kent, het oudste graafschap

Nadere informatie

JH Oostende GEOPEND 1 SINDS FEBRUARI 2014

JH Oostende GEOPEND 1 SINDS FEBRUARI 2014 JH Oostende GEOP 1 FEB END SIND S RUAR I 201 4 Oostende, Oostende, de "Koningin der badsteden", heeft het! Het is een kosmopolitische stad met vele troeven en steunt op een rijk verleden. Er is de zeehaven

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 SCHOOLREIS LEERJAAR 3 Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 TERSCHELLING Woensdag 8.00 uur verzamelen op school. Vertrek met de bus naar Harlingen. Bij aankomst op Terschelling fietsen we

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

Uitwisseling Leerdam Blois

Uitwisseling Leerdam Blois Uitwisseling Leerdam Blois 2017 Waarom een uitwisseling? Het Europees Platform stelt een uitwisseling in de eerste drie jaren van TTO als verplicht Europese bewustwording Culturele bewustwording Bevordering

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

UITNODIGING an vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober,

UITNODIGING an vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober, UITNODIGING presenteert u de 4 de Raidillon Rally, van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober, exclusief ten voordele van de vereniging «La Tête Hors de l Eau». De rally doorkruist de Belgische,

Nadere informatie

Algemene ledendag. Zaterdag 24 maart 2012

Algemene ledendag. Zaterdag 24 maart 2012 De algemene ledendag 2012 Verbond der Vlaamse Academici - Afdeling Oostende Veurne-Diksmuide Algemene ledendag Zaterdag 24 maart 2012 Thermae Palace Hotel in Oostende Koningin Astridlaan 7 8400 De afdeling

Nadere informatie

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Beste vrienden, Jaarlijks proberen de Vriendenkringen Leie-Schelde en IJzer-Mandel hun beste beentje voor te zetten om voor de oud-collega s een gezellige

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 COTSWOLDS 05/08-09/08/2018 In de voetsporen van Shakespeare De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft: PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Deel B: Schriftelijk gedeelte Voorbeeldexamen Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

Côtes du Rhône wijnreis

Côtes du Rhône wijnreis Côtes du Rhône wijnreis [Broederschap der Wijnproevers] Côte du Rhône reis 1 Contact Luc David Telefoon: [0477 561132] E- mail: ludavid2000@yahoo.com Kennismaking Dit programma en de wijnreis zijn gewijd

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016 VRIENDENKRING van de GEPENSIONEERDE BEDIENDEN van ETEX GROUP. Cc Dhr. P. Balemans, Afgevaardigd-bestuurder Dhr. B. Pinxten, HR-directeur Mevr. L. GUILLIAMS, Management Assistant Comitéleden. VERSLAG VAN

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Tekenen en schilderen én Bourgondisch genieten! Een schildervakantie in de Morvan; het groene hart van de Bourgogne, onder leiding

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Leuven Leuven, de hoofdstad van de provincie Vlaams Brabant, heeft een eeuwenoude geschiedenis; getuigen hiervan zijn de beroemde universiteit (één van de oudste ter wereld), het prachtige gotische

Nadere informatie

Heemkundige avond: vrijdag 7 april 2017

Heemkundige avond: vrijdag 7 april 2017 Met de steun van: Heem- en Oudheidkundige Kring Zele vzw, Kouterbosstraat 62, 9240 Zele Rekeningnummer: IBAN: BE02 0012 1637 4340 BIC: GEBABEBB Web: www.hokzele.be E-mail: hokzele@hotmail.com Museum en

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie