Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen!"

Transcriptie

1

2 15 t/m 19 juli Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen! Thema: Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, In de vakantie kan het allemaal: je uitleven tijdens het ravotten en lekker ontspannen relaxen! Daarom gaan we het deze week lekker combineren. Onze activiteiten zijn zowel uitputtend als rustgevend: het ultieme vakantiegevoel! We starten elke dag met een warming up en brengen ons Kinderwoud lied ten gehore. Tot op de camping, we hebben er zin in! Groetjes, Het team van de BSO Maandag 15 juli Bandana's maken Vandaag maken we allemaal ons eigen camping bandana. Bij al het relaxen en ravotten willen we geen haren in de ogen natuurlijk. We leren het Kinderwoud kamplied van Gitarist Edward! Edward (werkzaam in Sneek) heeft een campinglied voor de Kinderwoud camping geschreven, hij is de hele dag bij ons aanwezig op de camping om dit met ons te leren! Hij neemt ook zijn gitaar mee. Creatief 4-12: Ik verveel me zooo pot Weet je even niet wat je moet doen? Verveel je je misschien? Om je steeds te helpen leuke dingen te verzinnen kun je een anti-verveelpot met leuke activiteiten maken. Doe je mee? Expeditie Robinson! Ga je mee op expeditie? Wie word de nieuwe expeditie Robinson? Sport en spel: Toffe Tropische Spelletjesmix Het ene spelletje is nog gekker dan het andere en allemaal met een tropisch tintje! Kies je favoriete spelletjes en ren, zoek, verstop, dans en voetbal mee!

3 15 t/m 19 juli Dinsdag 16 juli Skeelerworkshop! Tijdens deze workshop leren we behendiger te worden op skeelers, er worden ook mooie kunstjes geoefend onder begeleiding. Voor skeelers en bescherming wordt gezorgd! Creatief 4-12: Drijvende zomerkaarsen Het is zomer, lang licht en lang warm. Dit betekent dat je lekker lang buiten zit, maar als het donker wordt wil je wel een gezellig lichtje. En van muggen houdt niemand. Kom daarom vandaag met ons een drijvende zomerkaars maken. Voetbalclinic Voetbal, hoe werkt dat eigenlijk? Vandaag komt er een voetbaldeskundige ons alle fijne kneepjes van het voetbal leren. En natuurlijk spelen we een partijtje! Eten en drinken: Bananenbrood Een paar flink rijpe bananen hebben we nodig voor dit recept. Het is niet ECHT brood, maar ook weer niet ECHT cake, wel is het vooral erg lekker! Sport en spel: Kwalleballen Tijdens dit spel word je lekker vies en mag je je spierballen tonen. Wie krijgt de kwallebal als eerste in de waterbak? Woensdag 17 juli Een sloot vol... ja wat eigenlijk? Wat leeft er in de sloot? Repticura bezoekt de camping Slangen, spinnen en nog meer kriebelbeesten komen vandaag op visite op de camping. We leren alles over hoe deze beesten leven. Dieren graffiti Na alle dieren van Repticura goed te hebben bekeken, maken we onze eigen dieren graffiti. Wat voor kunstzinnige dieren worden er allemaal gecreëerd? Darten met verfballonnen Super coole activiteit! We blazen ballonnen op en vullen ze een beetje met verf. We prikken ze op een schildersdoek en gooien dan met dartpijlen de ballonnen lek. Zo ontstaat er een super creatief en gek kunstwerk.

4 15 t/m 19 juli Woensdag 17 juli 10 tellen in de rimboe Een spannende combinatie tussen tikken en verstoppen! Hoe minder tellen er over blijven, hoe sneller je moet lopen. Eten en drinken: IJshoorntjes met fruit Deze gevulde hoorntjes zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn ook nog eens lekker gezond gevuld met fruit! En om er helemaal een feestje van te maken dippen we de randjes van de hoorntjes in pure chocolade en versieren we ze met nootjes. Het enige wat we nu nog nodig hebben is een zonnetje en een hoop kids om de ijshoorntjes met fruit op te smikkelen. Donderdag 18 juli Halt politie! Halt politie!! De politie komt vandaag op de camping. Wat doe je allemaal als politieagent, hoe word je politieagent en hoe ziet zo'n politieauto er nou eigenlijk van binnen uit? Sirenetikkertje Maak het geluid van een sirene wanneer je de tikker bent! En anders... wegrennen! Politie trainingskamp Vandaag zijn wij echte politieagenten. En politieagenten moeten zo nu en dan ook op trainingskamp! We oefenen onze vaardigheden door een variant van lasergamen te spelen. Een leuk én verkoelend spel! Bootcamp voor toekomstige agenten Politieagent, je word het niet zomaar... Trainen moeten we, om sneller en sterker dan de boeven te worden. Vandaag testen we onze spierkracht en onze snelheid. Stop de dieven! Stop de dieven! Dat is van ons! Geef terug! Maar nee.. in dit spel moet er juist gestolen worden. Welk team kan het meest bij elkaar graaien? Vrijdag 19 juli Kunstig kunstwerk Met een sokkel van klei, wat ijzerdraad en stukjes rubber of bijvoorbeeld kralen maken we een prachtig kunstwerk. Kampeer knip en kleurplaat maken Dit is geen normale kleurplaat maar een knip-kleurplaat. We knippen en kleuren en maken zo onze eigen camping!

5 15 t/m 19 juli Vrijdag 19 juli Fruitpizza Fruit en pizza klinkt misschien als een vreemde combinatie maar dat is het niet. We maken een bodem van zoet deeg en beleggen de pizza met de heerlijkste soorten vers fruit. Echt een aanrader. Sport en spel: 10 tellen in de rimboe Een spannende combi tussen tikken en verstoppen! Hoe minder tellen je hebt hoe sneller je moet lopen. Proefje: Golven van de zee Maak in een lege fles een mini-oceaan met golven! Hoe rustgevend is dat?! Drama en toneel: Gooi een verhaal We gaan dobbelen om te zien wie we zijn, waar we zijn en wat er gebeurt. We schrijven of spelen ons verhaal. Een prinses in een woestijn die een giftige appel eet? Of een tweehoofdig monster in een donker bos die zijn geheugen kwijt is...? Camping spellen middag Vanmiddag sluiten we de campingweek af met activiteiten aangeboden door de camping zelf. We gaan met de kinderen tot 7 jaar midgetgolfen. Met de 8+ers gaan we boogschieten.

6 22 t/m 26 juli Week 2 Opsterland: Pirates of the caribbean Happy in mijn Hangmat Ahoy maatjes! Deze week staat helemaal in het teken van piraten! We maken zwaarden en papegaaien, spelen allerlei piratenspellen en eten echte piratenhapjes. Aan het eind van de week zijn we klaar om de woeste zeeën op te gaan. Hoe zullen we het ervan af brengen als piraten? Groetjes, Het team van de BSO Maandag 22 juli Creatief 4-7 jaar: Piraten van WC-rolletjes Heb je thuis nog lapjes stof die we mogen gebruiken? Graag een beetje stoere piraten kleuren zoals zwart en rood bijvoorbeeld! Ook lege wc-rolletjes zijn welkom. Neem je ze mee? We gaan er piraten van maken. Eten en drinken 4-12 jaar: Piraat van eierkoek Lekkere traktatie voor onszelf, we eten een piraat. Leuk om te maken en lekker om op te eten. Creatief 7+: Boot van ijslollystokjes Het leuke aan bouwen met ijslollystokjes is dat je heel goed zelf kunt bepalen hoe moeilijk je bouwwerk wordt. Je kunt best een heel technisch werkje maken namelijk. Erg leuk om een ontwerp te maken dat jij mooi vindt! Spel 4-12 jaar: Buskruit Buuuuuuuut...buskruit! Doe je mee met dit leuke balspel?

7 22 t/m 26 juli Dinsdag 23 juli Creatief 4-12 jaar: Piratenhoed + papegaai Ahoy! Zet je papegaai maar op je schouder en voel je een echte kapitein. Vandaag maken we een piratenhoed en een papegaai. Spel 4-12 jaar: Piratenbingo Wie heeft het eerst die typische plaatjes die met piraten te maken hebben? Heb jij je kaart vol? Roep: BINGO! Eten en drinken 4-12 jaar: Groentecrackers Groentecrackers? Voor kids? Ja en ja! Hiermee voorkom je dat je scheurbuik krijgt! Woensdag 24 juli Blotevoetenpad Een blotevoetenpad is een wandelroute, die je loopt op je blote voeten. Je komt over allerlei verschillende ondergronden zodat je met je blote voeten kunt ervaren hoe zand, water en stenen onder je voeten voelen. Het is erg leuk èn met je voeten voel je dingen anders dan met je handen. Leerzaam! Piraten picknick Ook piraten hebben wel eens honger en vooral trek in wat lekkers. Vandaag maken we lekkere hapjes die we in Niemandsland lekker op gaan eten. Het word zwoegen en zweten, want alle spullen moeten mee naar Niemandsland. Maar echte piraten kunnen dit! Buskruit Buuuuuuuut...buskruit! Doe je mee met dit leuke balspel? Donderdag 25 juli

8 22 t/m 26 juli Donderdag 25 juli Spel 4-7 jaar: Piratengames Dek zwabberen, water hozen, over de loopplank lopen...ben jij mans genoeg om al deze piratengames goed te voltooien? Dit wordt echt lachen! Tattoosleeve maken Hou iedereen voor de gek met een arm of been vol neptattoos! Supercool om te maken! Zeeslag Een boot besturen terwijl je niets ziet, spannend! Wees een team, schiet de kogels op de juiste boot en win dit grappige spel! Vrijdag 26 juli Piratenzwaard Je eigen zwaard om vijanden mee te verslaan. Leuk om zelf te maken van karton en te schilderen in je favoriete stoere kleur. Maak er eentje bij ons! Toffe Tropische Spelletjesmix Het ene spelletje is nog gekker dan het andere en allemaal met een tropisch tintje! Kies je favoriete spelletjes en ren, zoek, verstop, dans en voetbal mee! Piratenkoekjes Echte piraten om op te eten. Maak sluwe en gevaarlijke piratenkoppies met lekkere dingen. Om mee te nemen of om hier op de BSO al lekker van te genieten.

9 29 juli t/m 02 augustus Week 3 Opsterland: Pirates of the caribbean Happy in mijn Hangmat Ahoy maatjes! Deze week staat ook helemaal in het teken van piraten! We maken ooglapjes en schatkisten, spelen allerlei piratenspellen en eten echte piratenhapjes. Aan het eind van de week zijn we weer klaar om de woeste zeeën op te gaan. Hoe zullen we het deze week ervan af brengen als piraten? Groetjes, Het team van de BSO Maandag 29 juli Maak je eigen flessenpost! Als je vanaf een eiland of boot iets wilt vertellen tegen de mensen op het vasteland moet dat natuurlijk via flessenpost. Wij gaan onze eigen flessenpost maken, het papier dat we daarvoor gaan maken lijkt wel eeuwen oud! Ben je al benieuwd naar onze brief? De verdwenen sleutels van Black Beards schat We hebben flessenpost ontvangen op de BSO. Deze brief is geschreven door Black Beard, een piraat die vroeger vele schatten heeft gevonden. Hij schrijft over hoe hij de schatkist heeft gevonden, en over de beruchte piraat Calico Jack, die de sleutels van de kist gestolen heeft. Jarenlang heeft Black Beard gezocht naar de sleutels, maar hij heeft ze nooit kunnen vinden. Lukt het ons wel? Dinsdag 30 juli

10 29 juli t/m 02 augustus Dinsdag 30 juli Dreadlocks maken Met het juiste materiaal en enige oefening maak je zelf kleurrijke dreadlocks voor kort en lang haar. Maak je look helemaal af met bijpassende accessoires zoals arm- en enkelbandjes of verstevig je zelfgemaakte dreadlock en gebruik m als haarband! Je eigen trendy haarlijn...hoe stoer is dat?! Schateiland cupcakes Van een cupcake maken we een klein landschap waarop een schatkist voor het grijpen ligt. We planten er ook nog zelf een palmboom bovenop. Zo maken we een schateiland! Woensdag 31 juli Haakgooien Kapitein Haak kennen we natuurlijk allemaal, wij gaan vandaag haakgooien! Met ringen richten we op de haken en zo proberen we de meeste punten te behalen. Piratenschip Land in zicht!! Vandaag gaan we met zijn allen werken aan het na bouwen van een piratenschip. Hele klus, hoe groter de boot, hoe meer goud we kunnen roven... Donderdag 01 augustus Piratengames Dek zwabberen, water hozen, over de loopplank lopen...ben jij mans genoeg om al deze piratengames goed te voltooien? Dit wordt echt lachen! Kapitein eenoog Ai ai Kapitein! Kapitein eenoog is toe aan een nieuwe stoere ooglap. Vandaag zorgen wij ervoor dat de kapitein nieuwe ooglappen krijgt. Wie maakt de origineelste ooglap?

11 29 juli t/m 02 augustus Vrijdag 02 augustus Schatkistje van eierdoos Land in zicht! Deze schat is alleen bestemd voor echte piraten. Je hebt er geen schatkaart voor nodig, alleen wat verf en een kwast. Je begint gewoon met een lege eierdoos en als je alle stappen volgt, krijg je de schatkist vanzelf te pakken! Piet piraat Vandaag gaan we een heuse piraten dans oefenen. Een lied om te zingen nadat we een grote buit hebben binnen gehaald! Als we hem goed ingestudeerd hebben, gaan we er een echte film van maken!

12 05 t/m 09 augustus Week 4 Opsterland : Waterwereld Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, In de zomer is het natuurlijk heerlijk om naar het strand te gaan en in het water te zwemmen. Misschien gaan we zelfs wel eens met de boot op vakantie! Deze week gaan we veel met de waterwereld doen. We doen waterige proefjes, maken mooie creaties over de waterwereld en doen verschillende waterspellen! Soms kunnen we wel een beetje nat worden, maar ach: dat is toch alleen maar leuk? Groetjes, Het team van de BSO Maandag 05 augustus Creatief 4-12: Bedrieglijk tekenen! Vissen tekenen die op het eerste gezicht heel erg vriendelijk lijken, maar kijken we wat beter dan zien we dat ze dat helemaal niet zijn. Klinkt lastig? Wij zullen laten zien dat we dat echt heel goed kunnen! Creatief 4-7: Het mooiste visje van de zee Ken je dit boek van Marcus Pfister? Regenboog is de mooiste vis in de zee. Maar hij is trots en ijdel, en daardoor heeft hij geen enkele vriend. Pas als hij een van zijn mooie schubben weggeeft - en later nog meer - vinden ze hem aardig en merkt hij dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan om de mooiste te zijn! Wij maken vandaag ook een mooie vis. Dinsdag 06 augustus Creatief 4-7: Koraalrif in doos (aquarium) Diep in de zee ligt een prachtig koraalrif met tientallen vissen, mooie planten en een explosie van kleuren! Ontwerp deze morgen je eigen koraalrif en laat je fantasie de vrije loop!

13 05 t/m 09 augustus Dinsdag 06 augustus Experiment: Prik je 'm lek, ja of nee? Door te experimenteren leren we heel veel dingen! We gaan een zak vullen met water en kijken of deze gaat lekken als we er potloden doorheen steken! Woensdag 07 augustus Creatief 4-7: Zeepaardje We gaan leuke zeepaardjes versieren. Ieder zeepaardje is uniek dus laat je fantasie de vrije loop! Spel: Darten met Water Splash! Scoor punten door met water te spatten op een levensgroot dartbord op de grond! Proefje: Waterweetjes Er zijn verschillende natuurverschijnselen die we na kunnen bootsen! Zo gaan we tornado's, regen en wolken maken! Bent u ook zo benieuwd hoe we dat gaan doen? Donderdag 08 augustus Piraten van WC-rolletjes Heb je thuis nog lapjes stof die we mogen gebruiken? Graag een beetje stoere piraten kleuren zoals zwart en rood bijvoorbeeld! Ook lege wc-rolletjes zijn welkom. Neem je ze mee? We gaan er piraten van maken. Eten en drinken: Spaghetti inktvissen Twee ingrediënten heb je maar nodig om supergrappige eetbare inktvissen te maken. Een soort worstjes met wormen zou je het ook kunnen noemen. Het klinkt misschien behoorlijk smerig maar eigenlijk is het best heel lekker! Creatief 7+: Zeemeermin van toiletrolletjes Een zeemeermin spreekt altijd tot de verbeelding. Een zeemeermin of meermin is een mythisch wezen, met het bovenlichaam van een vrouw en in plaats van benen een vissenstaart. Haar mannelijke tegenpool, die veel minder voorkomt, is de zeemeerman. Wij maken ze vandaag van wc-rolletjes.

14 05 t/m 09 augustus Vrijdag 09 augustus Zeemeerminstaart estafette Onhandig zo'n lange staart, of juist toch niet... We doen een estafette, wie is de snelste zeemeervrouw of man van de woeste wateren? Drama en toneel: Waterige hints Wij gaan dieren uitbeelden zonder te praten! Hoe grappig is het als we een inktvis of walvis nadoen? De andere kinderen proberen het te raden en zo leren we de dierenwereld kennen!

15 12 t/m 16 augustus Week 5 Opsterland : Waterwereld Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, Ook deze week staat in het teken van het subthema "Waterwereld". Ook nu doen we weer veel leuke waterige dingen, zoals knutselen met schelpen, Nemo zoeken, we koken weer lekkernijen en spelen waterige spellen. Kortom, fun voor iedereen! Groetjes, Het team van de BSO Maandag 12 augustus Gevulde eieren Mmmm, heerlijk zijn ze. Gevulde eieren. Heb je ze al eens vaker gemaakt? Vertel ons dan je recept. Wij hebben het meest bekende en traditionele recept voor je maar er zijn allerlei variaties mogelijk. Creatief met schelpen Vandaag gaan we knutselen met schelpen. We maken dieren, een ketting en nog veel meer! Dinsdag 13 augustus Waterzeskamp Zeskamp met alleen maar waterspelletjes, heerlijk in de zomer! En natuurlijk is het hartstikke gezellig en leuk om te doen! Woensdag 14 augustus

16 12 t/m 16 augustus Woensdag 14 augustus Duiktenue Een duiktenue, wat is dat eigenlijk? Zwaar, licht, dik of dun? We gaan kijken en voelen hoe een duiktenue eruit ziet. Waterige hints Wij gaan dieren uitbeelden zonder te praten! Hoe grappig is het als we een inktvis of walvis nadoen? De andere kinderen proberen het te raden en zo leren we de dierenwereld kennen! Donderdag 15 augustus Finding Nemo Vandaag kijken we de film "Finding Nemo". Een visje op een avontuurlijke reis... Finding Nemo Nemo is echt wel de bekendste vis die we kennen. Maar weten we nog wel hoe Nemo zijn avontuur precies gaat? We gaan een Finding Nemo speurtocht doen om dat te ontdekken! Vrijdag 16 augustus Waterdag Vandaag maken we een levensgrote waterglijbaan! Ook knutselen we een watersproeier, zo houden we de glijbaan met zijn allen goed nat.

17 19 t/m 23 augustus Week 6 Opsterland : Waterwereld Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, In deze laatste week van de zomervakantie gaan we natuurlijk nog optimaal genieten van elke dag. We organiseren een slootjesdag, creëren een zeepbaan, houden een waterestafette en ga zo maar door! Plezier en vertier volop! Groetjes, Het team van de BSO Maandag 19 augustus Zeepbaan Vandaag maken we een zeepbaan op locatie. We glijden hier overheen op verschillende manieren. Op de buik, billen, met een zwemband... Plezier gegarandeerd! Dinsdag 20 augustus Slootjesdag Vandaag is het slootjesdag. We gaan met zijn allen naar een nabij gelegen sloot en gaan kijken wat we allemaal in en om de sloot kunnen vinden. Wellicht kunnen we er zelfs overheen springen. Ongewoon voetbal Voetballen, waarom met een gewone bal als het ook met een strandbal kan! En waarom er tegen aan trappen, als je de bal ook kan bewegen met een waterstraal? Voetballen maar!

18 Powered by TCPDF ( 19 t/m 23 augustus Woensdag 21 augustus Water lasergamen Vandaag gaan we op een speciale manier lasergamen. En wel met waterpistolen. Let the games begin! Donderdag 22 augustus Walvis van fruit Fruit eten is gezond én lekker. En wat is er nou leuker dan van je dagelijkse fruithap een klein feestje te maken? Wij gaan een walvis maken van fruit! Water estafette Welke groep brengt zoveel mogelijk water van de ene emmer naar de andere? Spanning en sensatie, met een lekkere frisse spons proberen met je team zoveel mogelijk water te verzamelen. Vrijdag 23 augustus Welnessdag Een masker op je gezicht, hoe voelt dat eigenlijk? En met je voeten in een yoghurtbad, dat kriebelt! Vandaag gaan we door verschillende dingen te proberen kijken welke stoffen geschikt zijn om mee te ontspannen en relaxt de vakantie mee af te sluiten

Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen!

Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen! Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen! Thema: Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, In de vakantie kan het allemaal: je uitleven tijdens het ravotten en lekker ontspannen relaxen! Daarom gaan we

Nadere informatie

Campingweek Heerenveen 2019

Campingweek Heerenveen 2019 Campingweek Heerenveen 2019 Thema: Happy in mijn Hangmat! Hallo allemaal, Deze week gaan we naar de Kinderwoud Camping! U vindt ons deze week van 7:00 uur tot 18:30 uur bij KINEA in de Knipe. Hieronder

Nadere informatie

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei Hallo allemaal, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen zitten vol met plastic,

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

BSO De Batavieren meivakantie 2018 Caribisch Carnaval

BSO De Batavieren meivakantie 2018 Caribisch Carnaval Eten en drinken 4-12 jaar: Tropische ijslolly met watermeloen en kokos Ze moeten een uurtje of 3 minimaal de vriezer in maar daarna: wow dat wordt smullen! Watermeloen gecombineerd met kokosmelk geeft

Nadere informatie

Week 1: Ravotten en relaxen

Week 1: Ravotten en relaxen 15 t/m 19 juli Week 1: Ravotten en relaxen Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, In de vakantie kan het allemaal: je uitleven tijdens het ravotten en lekker ontspannen relaxen! Daarom gaan we deze lekker

Nadere informatie

Week 1: Regio Heerenveen

Week 1: Regio Heerenveen 15 t/m 19 juli Week 1: Regio Heerenveen Happy in mijn Hangmat! Hallo allen, Deze week staat in het teken van Italië! Wat voor gebouwen staan er in Italië en welke kunst is gemaakt of te zien in Italië?

Nadere informatie

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee!

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee! Waterzuiveringsinstallatie Hallo redders, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen

Nadere informatie

Natuur Avontuur Walrussen-Froggies en Baluga's

Natuur Avontuur Walrussen-Froggies en Baluga's Kickertje BSO Oranje Nassauplein Natuur Avontuur Walrussen-Froggies en Baluga's Hallo allemaal, Ga je mee met ons op avontuur in de natuur?! Er is zoveel te ontdekken als je goed om je heen kijkt. Je valt

Nadere informatie

BSO Joppensz meivakantie 2018 Caribisch Carnaval

BSO Joppensz meivakantie 2018 Caribisch Carnaval Hallo allemaal, Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de. We

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Week 1: Hawaii, 17 t/m 21 juli

Week 1: Hawaii, 17 t/m 21 juli Week 1: Hawaii, 17 t/m 21 juli Hallo allemaal, Deze vakantie gaan wij happy beginnen met het thema Hawaii! Hawaii is een eiland in de Grote Oceaan en maakt deel uit van de Verenigde Staten. Hawaii staat

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1 Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9-2017 We gaan op reis en nemen mee Week 1 Maandag 24 juli: op reis We maken ons klaar maken om de hele zomervakantie op reis te gaan. We

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Superhelden en prinsessen

Superhelden en prinsessen 10 mei - 2 juni Hallo, Het thema voor de maand mei is Superhelden en prinsesen. Wie is jouw superheld? Spiderman, een toffe voetballer, Mega Mindy, die ene leuke rapper of wie weet vind jij toch echt jouw

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Maandag 11 juli We hopen op mooi weer voor de leuke waterspellen die we vandaag gaan doen. Zorg dat je droge kleren bij je hebt of badkleding en waterschoenen. Sport Maandag 11

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Natuurlijk avontuurlijk 7-13 Waalwijk

Natuurlijk avontuurlijk 7-13 Waalwijk Natuurlijk op avontuur! Ga met Mikz op reis en ontdek alle kanten van de natuur. In week 1 survivallen we op de savanne. In week 2 bevinden we ons op het strand. Week 3 wordt een bergachtige week. Trek

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Activiteiten programma september

Activiteiten programma september Activiteiten programma september Maandag 02-09 Schelpendoosjes Heb je thuis nog een mooi doosje dat jij denkt te kunnen gebruiken? Neem het mee. Denk aan een houten camembert doosje, een tissuedoos of

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Zomervakantie Orkas en Pinguïns

Zomervakantie Orkas en Pinguïns Hallo allemaal, Zit jij niet op een Italiaanse camping of in een Frans vakantiehuis deze zomer? Toch ga je deze weken met ons op reis door heel wat landen. We gaan op ontdekkingsreis door landen als Zweden,

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 15 t/m 21 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus

Animatieprogramma Zomer 15 t/m 21 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 15 augustus 10.30-12.00 Blind Beach

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

...het is vakantie! The summer is magic!

...het is vakantie! The summer is magic! ...het is vakantie! The summer is magic! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool en afwisselend vakantieprogramma aan bij Zo op Gummarus en Zo op het Podium. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan

Nadere informatie

Vakantieplanning voor de BSO Zeester

Vakantieplanning voor de BSO Zeester Vakantieplanning voor de BSO Zeester De Zomervakantie is weer in zicht! Het worden weer spetterende en gezellige weken! Kijk snel verder! De thema s: Week 1: het wilde westen Week 2: op expeditie Week

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

maart 2018 Activiteitenprogramma Alles draait om uw kind Thema: KindCentrum Brede School Noord Plataan 32A 6941 ZN DIDAM

maart 2018 Activiteitenprogramma Alles draait om uw kind Thema: KindCentrum Brede School Noord Plataan 32A 6941 ZN DIDAM Thema: Donderdag 01-03 Vrijdag 02-03 Koken: Kaashapjes Dat vinden de sterren lekker. vandaag een sterren speurtocht doen. Wie vindt er de meeste sterren onderweg? Knutselen: Onze eigen wall off fame. Wie

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz Do you remember quiz Huifkartocht Woensdag 16 oktober Do you remember quiz! 21:00 uur! Welke kennis heb jij over de jaren 80, 90 etc. Speciaal voor de volwassenen in de Happy Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Hutten bouwen Verzamelen voor de receptie! 20.00-21.30 Handboog schieten Zaterdag

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog Maandag 8 juli BSO IKC de Regenboog Heb je zin om lekker te ravotten? Dat komt mooi uit want vandaag gaan we naar speeltuin de Leemkuil. Als het goed weer is, kan je zwemkleding meenemen om met water te

Nadere informatie

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Je ziet een schipbreukeling op een vlot door het water drijven. De schipbreukeling roept; Help! Help! Wie kan mij helpen? Weet je wat er gebeurd is? Mijn schip

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander thema. Dit jaar hebben we gekozen voor

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Animatieprogramma Meivakantie 1 t/m 7 mei 2015 Vrijdag 1 mei

Animatieprogramma Meivakantie 1 t/m 7 mei 2015 Vrijdag 1 mei 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-15.00 Zandkasteel bouwen 16.00-1 7.00 Stand in de mand Ken jij het spel stand in de mand? Kom dit leuke spel dan nu proberen! Vrijdag 1 mei Neem

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet Het is bijna zover... zomervakantie!! Uiteraard hebben wij weer allerlei leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Elke week heeft een ander thema. Dit

Nadere informatie

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI VRIJDAG 28 JUNI 21:00 uur Bingo Plaats: Plaza de Vogel Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

BSO De BV Griezelig Gezellig 22 oktober tot en met 03 november

BSO De BV Griezelig Gezellig 22 oktober tot en met 03 november Hallo allemaal, In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers, zombies...we maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO!

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! ...het is vakantie! De thema s voor deze zomer zijn Exotisch, Water en Kermis. Benieuwd wat dat allemaal met elkaar te maken heeft? In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond die thema s tijdens

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Vrijdag 22 april Welkoms middag

Vrijdag 22 april Welkoms middag Vrijdag 22 april 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkom middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Kringspelen Doe gezellig met ons mee aan deze leuke spelletjes en maak vrienden!

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 1 t/m 7 augustus 2015 Zaterdag 1 augustus

Animatieprogramma Zomer 1 t/m 7 augustus 2015 Zaterdag 1 augustus Zaterdag 1 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst!

We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Ellecom, Spankeren 6 3 Op naar de toekomst We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Posbank Maandag -8 Vandaag gaan we naar de Posbank.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

van Ice Age tot Iphone

van Ice Age tot Iphone 08 juli 12 juli Week 28/ 1 Maandag 8 juli Geocaching Via GPS op zoek gaan naar een verborgen schat Geocaching is een populair spel waarbij je met een GPS op zoek gaat naar de schat bij jouw in de buurt.

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 Op een onbewoond eiland!

Zomervakantie week 1 Op een onbewoond eiland! Zomervakantie week 1 Op een onbewoond eiland! maandag 8 juli: we starten met een hele avontuurlijke held! Wie zou het zijn? We doen Expeditie Robinson en bouwen ons eigen drijvende mini-vlot. En we maken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenprogramma BSO Otje Thema: Onderwater

Activiteitenprogramma BSO Otje Thema: Onderwater BSO Otje Thema: Onderwater 18 Juli t/m 22 Juli Ma. De Mooiste Vis van de Zee Di. Kwallen knutselen Wo. Schuimslangen maken Do. Workshop Toveren met zand Vrij. Zandkastelen maken De planning voor de zomervakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli Vrijdag 3 juli 21.00-00.00 Karaoke time Kom naar de Happy Fun Beach en zing met ons mee tijdens de karaoke night! 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Het kan zijn dat er op dagen door omstandigheden van het programma wordt afgeweken. Wij doen ons best om de kinderen een leuke vakantie te bieden.

Het kan zijn dat er op dagen door omstandigheden van het programma wordt afgeweken. Wij doen ons best om de kinderen een leuke vakantie te bieden. Beste ouders. Het zomerprogramma is klaar. Het thema van de SKSG is dit jaar Summer Fun. Op de Noordster hebben wij gekozen voor het thema Hawaii. Alle activiteiten op de locatie zijn dus voorzien van

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie