Zomerprogramma. Senioren 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zomerprogramma. Senioren 2013"

Transcriptie

1 Zomerprogramma Senioren 2013 Zomerprogramma Seniorenraad

2 Voorwoord De Seniorenraad heeft in samenwerking met de gemeente voor de Valkenburgse senioren een zomerprogramma ontwikkeld. In de zomervakantie worden allerlei leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er culturele, maatschappelijke en sportieve activiteiten. De keuze is aan u! Mijn dank gaat uit naar de Seniorenraad, die samen met de deelnemende organisaties en de vrijwilligers veel tijd en energie gestoken heeft om dit voor u mogelijk te maken. Ik wens u, namens het gehele college, veel plezier en ontspanning toe. Bert Dauven Wethouder Seniorenbeleid Spelregels deelname zomerprogramma Deelname alleen voor senioren vanaf 55 jaar die woonachtig zijn in de Gemeente Valkenburg aan de Geul. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit al volgeboekt is en u niet meer mee kunt doen. Opgeven via mail, antwoordkaart of telefoonnummer. U dient uw naam, adres en telefoonnummer hierbij te vermelden. Betalen ter plaatse voorafgaand aan de activiteit. Alleen de kosten voor de slotactiviteit dient u vooraf over te maken op rekening: tnv Seniorenraad Valkenburg. Dit in verband met de aankoop van de barbecue. Inschrijven voor de activiteiten kan tot en met 23 juni Aanmeldformulier Sturen naar: Seniorenraad, Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul Naam: Adres: Telefoonnummer: Kruis uw deelname aan en vermeldt tevens met hoeveel personen er aan de activiteit wordt deelgenomen. Activiteit Datum Aantal personen O Bezoek schatkamer St Gerlach O Meer bewegen voor ouderen O Filmvoorstelling Anna Karenina O Filmvoorstelling Anna Karenina O Bezoek aan de Katakomben O Wandeling door natuurgebied Ingendael O Kasteeltuin Schaloen O Bridge Clinic O PowerPointpresentatie over Valkenburg nu en in het verleden O Film over de Bevrijdingsdagen van Valkenburg tijdens WO II O Culturele activiteit Museum inclusief workshop O Workshop YogaNess O Gezellig samenzijn in de huiskamer Houthem O Filmvoorstelling Bienvenu chez les CH TIS O Filmvoorstelling Bienvenu chez les CH TIS O Slotactiviteit zomerprogramma

3 Week 27 Bezoek schatkamer St Gerlach Na jarenlange voorbereiding is de nieuwe schatkamer in 2009 door bisschop Wiertz ingezegend. In deze schatkamer zijn bijzondere kerkschatten te bewonderen o.m. de gerestaureerde tunica en het zilveren borstbeeld van St. Gerlachus met de schedel van Gerlachus. Dinsdag 2 juli - Maximaal aantal deelnemers: uur Start/locatie Norbertinessenhof 1 te Houthem 3,50 p.p. incl. koffie en vlaai bij Hotel de Geulvallei Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Meer bewegen voor ouderen Gezond eten en voldoende bewegen is goed voor het lichaam. Wij willen u daarom graag kennis laten maken met de activiteiten in het kader van Meer bewegen voor ouderen. U heeft nu de mogelijkheid om gratis mee te doen en te ontdekken of deze manier van fit worden op muziek bij u past. Donderdag 4 juli - Maximaal aantal deelnemers: uur Start/locatie t Voske, Grote straat 8 in Berg en Terblijt gratis deelname, incl. flesje water en een gezonde versnapering achteraf. Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Bezoek aan de Katakomben Beleef een stukje Rome in Valkenburg: Dwaal onder leiding van een deskundige gids door de gangen van de 'Romeinse Katakomben'. Daal af naar de grafkamers van vooraanstaande Romeinen en aanschouw de prachtige fresco's. Vrijdag 12 juli - Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt Start/locatie Plenkertstraat 55 te Valkenburg 6,- incl. p.p. koffie en vlaai bij De Gasterij Week 28 Filmvoorstelling Anna Karenina Het tragische liefdesverhaal is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Leo Tolstoy. Anna Karenina is het tijdloze verhaal over een buitenechtelijke liefdesrelatie in het tsaristische Rusland van Anne voelt zich gevangene haar liefdeloze huwelijk met de hooggeplaatste ambtenaar Alexei Karenina. Wanneer ze graaf Vronsky leert kennen, ontstaat er een gepassioneerde affaire met tragische gevolgen. Dinsdag 9 en woensdag 10 juli - Maximaal aantal deelnemers per voorstelling: uur 5,- p.p. Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer:

4 Week 29 Wandeling door natuurgebied Ingendael Onder leiding van een deskundige natuurgids wandelt u door het indrukwekkende natuurgebied Ingendael, gelegen langs de Geul, tussen Geulhem en Valkenburg. Konikpaarden en Gallowayrunden lopen vrij rond en zorgen ervoor dat het gebied openblijft en niet verandert in een ondoordringbaar bos- en moerasgebied. Er wordt maximaal 2 uur gewandeld. Dinsdag 16 juli - Maximaal aantal deelnemers: uur Start/locatie Brasserie Hotel Brakke Berg, Wolfdriesweg 10 Berg en Terblijt (Geulhem) 2,50 p.p. incl. koffie en Vlaai bij De Brakke Berg Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Kasteeltuin Schaloen Hier gaan geschiedenis en natuur hand in hand. De tuin omvat drie onderdelen te weten: Heempark Sjloensheim Cruydthof Sjloensmeule. Er valt van alles en nog wat te ontdekken zoals veldgewassen, woekerplanten en giftige kruiden, biologisch leven in en rond de waterpoel, wetenswaardigheden over de imkerij etc. etc. Dinsdag 18 juli - (Maximaal aantal deelnemers: 40) Start/locatie Kasteel Schaloen, Oud valkenburg 5 te oud valkenburg 3,50 p.p. incl. koffie en vlaai Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Week 30 Bridge Clinic De enthousiaste en ervaren bridger Jan Rutten vertelt bij een demonstratietafel, waaraan 4 gevorderde bridgers zitten, wat zij doen. Vanaf het gezamenlijk wassen van de kaarten, het bieden, het spelen en het afspelen van het geboden spel. Aan de toehoorders legt hij dus uit wat er gebeurt. Ontdek hoe bridge een begin is van een geweldige hobby waar je van geniet zolang je leeft. Het is een garantie voor een uitgebreid sociaal leven. Bridge is het enige kaartspel dat over de hele wereld volgens dezelfde regels wordt gespeeld. Goede of slechte kaarten spelen geen rol; alles hangt af van hoe je ermee omgaat. Iedereen kan het! Kom kijken, laat het U uitleggen en een wereld gaat voor U open. Woensdag 24 juli - Maximaal aantal geïnteresseerden: uur Start/locatie Huis ter Geul, Neerhem 87 te Valkenburg 1,50 p.p. incl. koffie en vlaai Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Powerpointpresentatie over Valkenburg nu en in het verleden Een presentatie waarin het middeleeuwse Valkenburg weer helemaal in de etalage wordt gezet met het verhaal over de stadsgracht, de Grendelpoort en de nieuwe toegangspoort aan het begin van de Grotestraat, kortom het product Valkenburg VESTINGSSTAD wordt gevisualiseerd in woord en beeld. Gepresenteerd door dhr. Kwakkernaat.

5 Donderdag 25 juli - Maximaal aantal deelnemers: uur 2,50 incl. koffie en vlaai Film over de Bevrijdingsdagen van Valkenburg tijdens WO II Het Martin Stevensfonds toont unieke filmbeelden die gemaakt zijn door de familie Wijsbek-Casilli tijdens de bevrijdingsdagen in september 1944.Het betreft bijzondere, nooit eerder vertoonde beelden die met een amateurcamera in het geheim zijn opgenomen. Voorafgaand aan de film zullen Jos Schols en Stichting Beeldarchief Valkenburg lezingen verzorgen over het voormalige Ignatiuscollege en Valkenburg tijdens en na WOII aan de hand van foto s van Frans Hoffman. Woensdag 31 juli - Maximaal aantal deelnemers: uur 5,- p.p. Culturele activiteit Museum inclusief workshop Een rondleiding door de expositie Trouw aan de traditie, gevolgd door een workshop van kunstenares Jenneke van der Weijden. In de workshop gaat u de opgedane indrukken verdiepen door te concentreren op 1 aspect: de compositie. De compositieleer hoort traditioneel bij de opleiding van de kunstenaar. Door te kijken en schetsen te maken, gaat u kunstwerken aftasten en ontdekt u de lijnen, vlakken en vormen die onder het schilderij liggen. Donderdag 1 augustus - Maximaal aantal deelnemers: uur Start/locatie Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31 te Valkenburg 6,50 p.p. incl. workshop en koffie en vlaai Week 31 Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Week 32 Workshop YogaNess YogaNess is een mix van Pilates,Yoga,Tai Chi en Qi Gong. Er word op rustige muziek een reeks oefeningen gedaan die voor iedereen, beginners of gevorderden, gemakkelijk te volgen zijn. Door een combinatie te maken van bovengenoemde vier bewegingsvormen traint men het lichaam en ook de geest om vitaliteit en flexibiliteit te verhogen. Het geheel zal worden afgesloten met een ontspannings- en ademhalingsoefening. Dinsdag 6 augustus Maximaal aantal deelnemers: uur Start/locatie Polfermolen gratis incl. flesje water en een gezonde versnapering na afloop. Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer:

6 Gezellig samenzijn in de huiskamer Houthem Gezellig samen zijn, ondertussen spelletjes spelen, sjoelen, een kaartje leggen of knutselen. Het kan allemaal in de huiskamer Houthem. Maak kennis met de huiskamer en laat u informeren over het jaarprogramma. Ontdek of dit iets voor u is. In meerdere kernen zijn gelijksoortige huiskamers te vinden. Donderdag 8 augustus - Maximaal aantal deelnemers: uur Start/locatie Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 te Houthem 2,50 incl. koffie en vlaai Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Week 33 Filmvoorstelling Bienvenu chez les CH TIS Philippe Abrams is post-directeur in Salon-de Provence. De depressieve buien van zijn vrouw Julie maken hem het leven haast onmogelijk. In plaats van een overplaatsing naar de Cote dázur om zijn vrouw een plezier te doen, wordt hij te werk gesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden. Het beeld wat hij van het noorden heeft, strookt niet met de werkelijkheid. Dinsdag 13 en woensdag 14 augustus - Maximaal aantal deelnemers per voorstelling: uur 5,- p.p. Slotactiviteit zomerprogramma Een afsluitende activiteit waarbij gezamenlijk wordt teruggekeken op het zomerprogramma. U kunt genieten van een barbecue. U krijgt 5 bonnen voor verschillende vlees- en visgerechten. Verder is er voldoende keuze uit salades. Dit alles vindt plaats in het nieuwe restaurant bij de Ruïne welke tevens te bereiken is met de lift. ens de barbecue kunt u genieten van het schitterende uitzicht over Valkenburg. Donderdag 15 augustus - Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt uur Start/locatie Ruïne te Valkenburg 7,50 p.p. Opgeven via seniorenraad@kpnplanet.nl, het aanmeldformulier of via telefoonnummer: Zomerprogramma Senioren 2013

Zomerprogramma Senioren

Zomerprogramma Senioren Zomerprogramma Senioren 2016 www.seniorenraadvalkenburg.nl Voor u ligt de folder van inmiddels het vierde zomerprogramma voor senioren. Ook dit jaar is er geprobeerd om uiteenlopende activiteiten voor

Nadere informatie

Zomerprogramma Senioren

Zomerprogramma Senioren Zomerprogramma Senioren 2017 www.seniorenraadvalkenburg.nl Voor u ligt de folder van inmiddels het vijfde zomerprogramma voor senioren. Ook dit jaar is er geprobeerd om uiteenlopende activiteiten voor

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Seniorenraad Valkenburg aan de Geul Jaarverslag 2014 1

JAARVERSLAG 2014. Seniorenraad Valkenburg aan de Geul Jaarverslag 2014 1 JAARVERSLAG 2014 Seniorenraad Valkenburg aan de Geul Jaarverslag 2014 1 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Vergaderingen 4 Adviezen 4 Werkgroepen 4 - Werkgroep VIA Valkenburg 4 - t Gilde 4/5 - Gemeentelijke

Nadere informatie

Zomerprogramma Senioren

Zomerprogramma Senioren Zomerprogramma Senioren 2018 www.seniorenraadvalkenburg.nl Dit zomerprogramma wordt u aangeboden door de Seniorenraad Valkenburg en de gemeente Valkenburg aan de Geul. Spelregels deelname zomerprogramma

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 105,00 Inclusief ingrediënten Gevorderden cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 6 lessen 66,00 Inclusief

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee + ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015 JANUARI 2015 01/01/15- Cafetaria gesloten 04/01/15 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 14/01/15 Spelletjesnamiddag Uno, Rummikub,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 110,00 Inclusief ingrediënten De eerstvolgende cursus start op 9 september 2019 Gevorderden cursus Maandag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN)

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Programma DINSDAG 16 september 2014 11.00-12.00 uur OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Work Out onder leiding van Olga Commandeur voor basisscholieren, senioren en overige belangstellenden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN)

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Programma dinsdag 16 september 2014 11.00-12.00 uur OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Work Out onder leiding van Olga Commandeur voor basisscholieren, senioren en overige belangstellenden.

Nadere informatie

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Waddinxveen Programma 2019 Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Palet Welzijn organiseert in de wintermaanden extra aactiviteiten voor senioren en mantelzorgers. De activiteiten worden gehouden

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Informatie MEERWAARDE

Informatie MEERWAARDE Informatie MEERWAARDE Van stichting Meerwaarde hebben wij toestemming gekregen om de activiteiten t.b.v. ouderen en volwassenen uit het programmaboekje najaar 2005 te publiceren. De activiteiten vinden

Nadere informatie

DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS

DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS 28 OKTOBER 2017 12.00 16.00 UUR PROGRAMMA BOEKJE www.dagvandearnhemsegeschiedenis.nl 2 De Maand van de Geschiedenis is het grootste historische evenement van Nederland

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

jaargang 8 September 2017

jaargang 8 September 2017 Nieuwsblad KBO Meijel jaargang 8 September 2017 Agenda 3 okt. Thema-middag over Voltooid leven. 4 okt. Herfstwandeling 12 okt. Inschrijven voor bezoek aan L1 studio s en Maastricht-Aachen Airport 18 okt.

Nadere informatie

JAARVERSLAG Seniorenraad Valkenburg aan de Geul Jaarverslag

JAARVERSLAG Seniorenraad Valkenburg aan de Geul Jaarverslag JAARVERSLAG 2015 Seniorenraad Valkenburg aan de Geul Jaarverslag 2015 1 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Vergaderingen 4 Adviezen 4 Werkgroepen 4 - Gemeentelijke werkgroep Leefbaarheid 4 - Werkgroep

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief 02/2013 DATUM SEPTEMBER 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ. Traplift. Activiteiten. Barruimte is opgeknapt. Burenhulp. Bingo komt. In dit nummer: De BBQ 1 Traplift 2 Opknapbeurt

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Trouwen in Putten Tijdstippen

Trouwen in Putten Tijdstippen Trouwen in Putten 2 Trouwen in Putten U wilt gaan trouwen in de gemeente Putten. Dat kan in de smaakvol ingerichte trouwzaal van het gemeentehuis of op één van de volgende locaties: Waar in deze folder

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Persbericht Kook-Kunst & Jazz!

Persbericht Kook-Kunst & Jazz! Restaurant de Egelantier Teteringsedijk 103 4817 MB Breda 076-5144092 Persbericht Kook-Kunst & Jazz! In de maand augustus organiseert Restaurant de Egelantier: Kook-Kunst & Jazz! Dit zal plaats vinden

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15 Activiteiten Walcheren Mei 15 zat 9 mei Onze koks hebben weer een heerlijk menu bedacht: Voorgerecht : salade met spekjes en hardgekookte eieren Hoofdgerecht: ratatouille met Franse worstjes en stokbrood

Nadere informatie

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek

Vakantie-activiteiten. Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Agenda 30-08-14 tot 14-09-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Have fun Events verwelkomt u in de bollenstreek met een agenda vol leuke activiteiten en evenementen! Wij zijn erg

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Zomerprogramma Senioren

Zomerprogramma Senioren Zomerprogramma Senioren 2019 www.seniorenraadvalkenburg.nl Aanmeldformulier Sturen naar: Seniorenraad, Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul Naam: Adres: Telefoonnummer: E-mailadres:

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Lezingen 5 Workshops 6 Cursussen Cursus paleografie voor beginners 8 Inleiding Ook

Nadere informatie

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal MEC Roosendaal Coördinatoren: Maggy van den Aker en Michèle Knippenberg info@mecroosendaal.nl 1/10 INLEIDING MEC Roosendaal is een plek voor heel veel mogelijkheden.

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Speelse muzikale workshop

Nadere informatie

Wandelingen Casa Careel

Wandelingen Casa Careel Wandelingen Casa Careel Ervaar één dag bij de herder Om de boerderij te bereiken sla je rechtsaf en je gaat linksaf voor de brug als je het pad inslaat aan de zuid oostzijde van Casa Careel. De herder

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013 La Tulipe Chapeau! Foto Mieke Wijnen 2 februari t /m 1 september 2013 Grachtweg 2a 2162 HN Lisse di t/m zo 13.00-17.00 uur Tel. 0252-417 900 www.museumdezwartetulp.nl info@museumdezwartetulp.nl De tulp

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis

Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis Uw Bruiloft Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis Trouw in het winterpaleis van Koningin Emma in de romantische Balzaal of tussen de betoverende werken van Maurits C. Escher. Omgeven door oneindige

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Maand programma. maart 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. maart 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw di 1 10.00-12.00 uur Bingo Deelname E 5,-. * wo 2, 16, 30 13.00-17.30 uur Bridge-inloop

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

AZTEC ROSE CREA & HOBBY - WORKSHOPS 2009. Beperkte Plaatsen - Vol is Vol!!

AZTEC ROSE CREA & HOBBY - WORKSHOPS 2009. Beperkte Plaatsen - Vol is Vol!! AZTEC ROSE CREA & HOBBY - WORKSHOPS 2009 Beperkte Plaatsen - Vol is Vol!! U hoeft uw eigen naaimachine niet mee te nemen. Wij hebben hier 3 splinter nieuwe Bernina Activa White Pearl s die u kunt gebruiken.

Nadere informatie

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen.

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Vakantie in eigen huis! Het Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Veel Nederlanders kennen Italië als vakantieland. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis,

Nadere informatie

Puberteit en Autismespectrumstoornissen

Puberteit en Autismespectrumstoornissen Uitnodiging Puberteit en Autismespectrumstoornissen Het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg organiseert op woensdag 2 maart 2016 een thema-avond met als onderwerp puberteit en autismespectrumstoornissen.

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Bedrijfsaanbod feest- en eventlocatie teambuilding themadiners seminaries training bedrijfscafé

Bedrijfsaanbod feest- en eventlocatie teambuilding themadiners seminaries training bedrijfscafé huwelijks- en familiefeesten bedrijfsevents en teambuildings eetcafé vorming en workshops cultuuragenda eco-groentetuin Bedrijfsaanbod feest- en eventlocatie teambuilding themadiners seminaries training

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie