Informatie Huwelijk. Trouwen in het Centraal Museum.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie Huwelijk. Trouwen in het Centraal Museum."

Transcriptie

1 Informatie Huwelijk Trouwen in het Centraal Museum.

2 Algemeen Beste aankomend Bruidspaar, Gefeliciteerd met het blijde voornemen om te gaan trouwen. Trouwen in het Centraal Museum in Utrecht, dat is origineel en romantisch tegelijk. Het Centraal Museum is het oudste stedelijke museum van Nederland en diens gebouw heeft voor die tijd verschillende andere functies vervuld. De geschiedenis begint in 1600, toen de Agnieten (nonnen) in het gebouw gehuisvest waren. De voormalige rol van klooster is nog steeds zichtbaar, bijvoorbeeld in de bewaarde Kapel en in het behouden van de Refter, die destijds diende als eetzaal voor de nonnen. Na deze periode was het etablissement onder andere deel van een kinderweeshuis. In 1916 kwam het monumentale pand onder beheer van het Centraal Museum. Het Centraal Museum biedt u als bruidspaar genoeg mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om alles op één locatie te houden, maar het is ook mogelijk om een onderdeel van uw huwelijksdag bij ons te organiseren. U kunt bij ons elkaar het jawoord geven met aansluitend de toost, de receptie en ook het diner kunnen wij voor u regelen. Graag ontmoeten we u tijdens een persoonlijke afspraak, zodat u de locatie kunt bezichtigen en we uw wensen verder kunnen bespreken. U kunt voor een afspraak telefonisch contact opnemen via of mailen naar evenementen@centraalmuseum.nl. Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen en uur. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem ook dan gerust contact met ons op. Hartelijke groet, Hannah Bruinink Afdeling Horeca en Evenementen Centraal Museum Utrecht Telefoon : +31 (0) Telefoon : +31 (0)

3 receptie borrel

4 Uw Bruiloft Ceremonie / burgerlijk huwelijk Het jawoord aan elkaar geven, daar draait het allemaal om en het Centraal Museum maakt dit mogelijk. Voor de ceremonie zijn het Centraal Museum en de Nicolaïkerk beide zeer geschikt, dankzij hun combinatie van een mooie, klassieke ambiance met een romantische uitstraling. De kerk grenst aan het museum en biedt een brede potentie. Het is daarnaast ook mogelijk om, bij mooi weer, in de besloten museumtuin te trouwen. De locaties beschikken over ruimte voor ceremonies voor groepen van 25 tot en met 100 personen. Het museum is vanaf heden een vaste trouwlocatie. De Nicolaïkerk kent die status niet, maar is natuurlijk ook beschikbaar als ruimte. Hiervoor kunt u via de Gemeente Utrecht een aanvraag doen voor een vrije locatie. Bij beide locaties krijgt u via de gemeente een ambtenaar toegewezen die u in het echt zal verbinden op uw grote dag. Aanvraag kan gedaan worden op: products/getproductdetailsaction.do?name=trouwlocaties%2bin%2butrecht De aanvraag voor een vrije locatie mag op naam van de Nicolaïkerk. Een kerkelijke inzegening is mogelijk in combinatie met het burgerlijk huwelijk in de naastgelegen Nicolaïkerk. Mocht u een combinatie wensen, dan loopt het contact via het Centraal Museum. Vraag naar de mogelijkheden.

5 De Toost & Taart De Toost Natuurlijk wordt er na de ceremonie een toost uitgebracht: het moment om samen met familie en vrienden te toosten op jullie verbintenis. Voor dit betekenisvolle moment heeft u keuze uit drie verschillende mousserende wijnen. Standaard serveren we de prosecco. Zie onze banquetingmap voor alle overige opties. Buonsenso Prosecco Frizzante 20,- Mousserende wijn met een fijn en licht fruitig aroma. De zachte mousse zorgt voor een milde en fruitige smaak. Mocht u liever uw eigen champagne regelen, dan is dat mogelijk. Hiervoor rekenen wij kurkgeld van 10,- euro per fles. Toost

6 De Taart Na de toost is hét moment aangebroken om de bruidstaart aan te snijden. De taart is zeer persoonlijk en compleet door u uitgekozen. Symbolisch kunt u het eerste stuk zelf aansnijden en samen opeten. Hierna nemen wij het snijden van de taart van u over. Sweet Things Voor de bruidstaarten werken wij samen met Sweet Things uit Zeist. Sweet Things is een professionele taartenspeciaalzaak met meer dan 8 jaar ervaring in het maken van gestapelde bruidstaarten, cupcakes en taartenbuffetten met de door u zelf uitgekozen decoratie. Van klassiek romantische stijl tot hip en veelkleurig. Rond, vierkant of schuin, uw wens is hun uitgangspunt! Sweet Things Jacqueline Meijdam info@sweetthings.nl Theefeestje Voor bruidsparen die cupcakes verkiezen boven een bruidstaart, werken wij samen met patisserie Theefeestje uit Amersfoort. Deze maakt cupcakes in alle soorten en smaken en kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Naast cupcakes maakt Theefeestje een kleine bruidstaart, die u samen kunt aansnijden. Theefeestje Marjon Umeugo marjon@theefeestje.nl Voor koppels die geen traditionele bruidstaart wensen, bieden wij een scala aan andere mogelijkheden aan. Denk aan macarons, een zoete tafel, zoete lolly s maar er is nog veel meer mogelijk. Wij denken graag met u mee over een lekkere en leuke invulling.

7 Receptie / Borrel Na de toost gaat uw bruiloft over in de receptie: de bar is geopend. De toost en de receptie zullen in een andere zaal plaatsvinden. Dit is leuk voor de gasten en zo kan de bediening u makkelijker van dienst zijn. Elke zaal heeft een andere sfeer en uitstraling. De receptie kan bij slecht weer in de tuinzaal plaatsvinden en bij mooi weer in de besloten museumtuin worden gehouden. Een combinatie van binnen en buiten is ook mogelijk. In de zaal plaatsen wij statafels, een aantal lage tafels en een bar. Om de zaal verder aan te kleden is gebruik van bloemen mogelijk. Verdere informatie over het aankleden van de zalen vindt u verderop in dit informatiepakket. Voor de receptie serveren wij bier (De Leckere), rode en witte wijn, verschillende soorten fris, verse jus d orange, water (Earth Water), bionade en biologische sapjes. Wij rekenen hiervoor geen prijs per persoon, maar berekenen dit achteraf aan de hand van nacalculatie. Zo betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk consumeert. In de offerte kunnen wij een inschatting maken van het aantal drankjes zodat u een idee heeft van de totaal kosten.

8 Hapjes Tijdens de receptie kunnen wij verschillende hapjes serveren. Standaard plaatsen wij op de tafels een garnituur van luxe noten, groene olijven en kaaskoekjes. Daarnaast gaan wij uit van twee warme of koude hapjes per persoon. In onze banquetingmap vindt u een overzicht van onze mogelijkheden. Mocht u een speciaal thema op uw bruiloft hebben of een hapje weten dat echt bij u past, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Wijnen Voor de receptie hebben wij geschikte huiswijnen, maar u kunt ook kiezen uit onze aanvullende wijnkaart. Vraag voor informatie naar onze banquetingmap. Wij serveren altijd biologische wijnen, waardoor u niet zelf de wijn kunt verzorgen. Dit heeft te maken met het feit dat wij als eerste museum in Nederland een green key certificaat hebben. Diner dineren. Hiervoor kunt u denken aan een barbecue in onze tuin, een buffet, een walking dinner of een 3-gangen diner. Voor het diner werken wij samen met huiscateraar Cuisine on tour uit Montfoort. Graag zorgen zij ervoor dat u samen met hen het ideale diner met menu kunt samenstellen. De koks van Cuisine on tour worden graag uitgedaagd en denken met plezier na over een leuk concept. Op de dag zelf verzorgen zij de koks, het eten, de inrichting van het diner en de partymanager. Wij verzorgen de rest. Voorbeeld diners en buffetten kunt u vinden in onze banquetingmap. Let op: Dit zijn standaard voorbeelden en kunnen naar uw wens worden aangepast. We denken met liefde met u mee om het diner zo persoonlijk mogelijk te maken.

9

10 Feest Een feest behoort niet tot de mogelijkheden in de ruimtes van het Centraal Museum. Wij hebben ervoor gekozen om dit niet te faciliteren. Dit vanwege het geluidslimiet van 86DbH en onze naasten buren. CitySense Voor een feest werken wij samen met CitySense, een locatie in het centrum van Utrecht. De locatie ligt gelegen op 7 minuten vanaf Centraal Station en heeft parkeergelegenheid in de buurt. CitySense is een multifunctionele, turn key evenementenlocatie met een hoog kwaliteitsniveau en oog voor detail betreft gastvrijheid en culinaire invulling. Interieur Het interieur van de feestlocatie bestaat uit duurzame materialen met aardse tinten, stijlvol meubilair, voorzien van een 13 meter lange bar en een open belevingskeuken. CitySense onderscheidt zich door haar 20 meter lange projectiewand waar interactieve presentaties en content op maat kunnen worden weergegeven. De locatie met 2 afzonderlijke ruimten is voorzien van ledverlichting.

11 De zalen Voor bruiloften zijn de Nicolaïkerk en de Tuinzaal zeer geschikt. Bij mooi weer hebben wij ook een prachtige museumtuin beschikbaar. De zalen liggen naast elkaar en kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden. De Tuinzaal. Utrecht was in de 19de eeuw een belangrijke garnizoensplaats. De bestemming van het voormalige Agnietenklooster veranderde in 1830 van weeshuis in kazerne. Voor de paarden van de eenheid verrees een stallencomplex. In deze voormalige stallen is een vergaderkamer (boardroom) voor 12 personen, een ruimte voor 100 personen en een ruimte voor 150 personen gerealiseerd. De Tuinzaal, beneden ruimte De benedenzaal is geschikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor uw ceremonie, receptie of diner. De zaal heeft een houten vloer en openslaande deuren naar het aangrenzend terras. Daarnaast is er een vaste bar en kan de zaal naar wens worden ingericht. Capaciteit Uitgeserveerd diner: Buffet: Walking dinner: Receptie: Huwelijksvoltrekking: 90 personen 150 personen 160 personen 180 personen 120 Personen

12 De Tuinzaal, boven ruimte Boven de grote zaal bevindt zich een tweede ruimte, met een grote glazen wand. Deze ruimte is kleiner en geschikt voor uw ceremonie of diner. Capaciteit Uitgeserveerd diner: Buffet: Walking dinner: Receptie: Huwelijksvoltrekking: 48 personen 90 personen 90 personen 90 personen 70 Personen Tuinzaal Boven Tuinzaal beneden

13 De Museumtuin De besloten museumtuin doet door haar rust niet vermoeden dat ze in het centrum van de stad is gelegen. De tuin kijkt uit op het oude klooster en de Nicolaïkerk, die uit het begin van de 12de eeuw stamt. Deze ruime tuin kan worden voorzien van diverse opstellingen en is zeer geschikt voor de huwelijksvoltrekking. Mocht u liever de toost en receptie buiten willen laten plaatsvinden of wellicht de gehele dag. Dan is dat beide mogelijk. Capaciteit Uitgeserveerd diner: Buffet: Walking dinner: Receptie: Huwelijksvoltrekking: 150 personen 250 personen 250 personen 250 personen 140 personen Museum tuin

14 De Nicolaïkerk Voor de ceremonie bieden wij de naastgelegen Nicolaïkerk aan. Het koor van de kerk is mooie plek om elkaar het jawoord te geven. Geschikt tot 110 personen zittend. Daarnaast kan aansluitend de receptie in de kerk plaatsvinden, doormiddel van witte doeken kunnen we de kerk indelen zoals gewenst. Het is ook mogelijk om na de receptie terug te komen in de kerk voor een sfeervol diner. Capaciteit Uitgeserveerd diner: Buffet: Walking dinner: Receptie: Huwelijksvoltrekking: 250 personen 450 personen 450 personen 500 personen 110 Personen Gebruik orgels In de kerk zijn 3 orgels aanwezig waar tijdens uw huwelijk op gespeeld kan worden. Voor onderhoud van de orgels wordt hier een huurprijs voor gevraagd. De huurprijzen zijn: Gebruik Marcussenorgel1 Gebruik Sweelinckorgel1 Piano (incl. stembeurt) 250,00 per dagdeel 180,00 per dagdeel 170,00 per verhuring Let op: deze prijzen zijn exclusief organist.

15

16

17 Inrichting en aankleding De zalen van het Centraal Museum en de Nicolaikerk bezitten over veel uitstraling en hebben weinig aankleding nodig. Onze ruimtes hebben geen standaard opstelling, waardoor u het naar wens kunt inrichten. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Ceremonie Voor de ceremonie huren wij de witte weddingchairs in. Deze zijn 3,60 euro per stoel en zetten wij klaar op de dag van uw huwelijk. Mocht uw voorkeur naar een andere stoel uitgaan, dan kijken wij graag met u mee. Voor u als bruidspaar hebben wij twee witte museum stoelen beschikbaar. Daarnaast hebben wij een witte tafel in huis voor het tekenen van de aktes en 2 witte sokkels om bloemstukken op te plaatsen.

18 Extra opties Een loper Dit kan in de kleuren rood en wit. De loper is 10 meter lang en 1 meter breed. Een rode loper kost 65,- euro, een witte loper 75,- euro. Bloemen Het is mogelijk om twee grote boeketten neer te zetten in de zaal, maar u kunt ook kiezen voor kleine bloemen aan de stoelen. Bloemen kunnen wij bestellen bij onze vaste bloemist De Korenschoof op de Twijnstraat in Utrecht. Hiervoor kunt u van tevoren doorgeven welke soorten & kleuren bloemen u wilt. De betaling verloopt via ons. Een boeket kost 30,- euro, inclusief leen vaas. Bloemen op locatie Mocht u tijdens de ceremonie willen uitpakken met bloemen en zorgen voor een wow-effect, dan kunt u de bloemen bestellen via Bloemen op locatie. Dit is een bloemist die zich specialiseert in bloemenstyling op locatie. Bij interesse zal er contact zijn met Bloemen op locatie en komt er een stylinggesprek. Aan de hand hiervan gaan zij aan de slag. Bloemen worden op de dag zelf bij ons gebracht en later weer opgehaald. Sokkels Wij beschikken over 2 witte sokkels, waar u als bruidspaar gebruik van kunt maken. De sokkels zijn 1 meter hoog. Ballonnen Deze kunnen in verschillende kleuren en vormen besteld worden. Tijdens de ceremonie kunnen ze bijvoorbeeld worden bevestigd aan alle buitenste stoelen of aan de kant van het gangpad. Tevens kunnen de ballonnen ook worden gebruikt bij aankleding van de ontvangstruimte. Lampionnen Om de tuin of de zaal verder aan te kleden is het mogelijk om lampionnen op te hangen. Dit kan in het wit, maar ook in verschillende kleuren. Huisstijl Voor de gehele dag maken wij graag gebruik van de huisstijl van uw bruiloft. Hierin kunnen wij de bewegwijzering, welkom en andere borden maken.

19 Receptie Voor uw receptie beschikken wij in de Tuinzaal over 8 statafels en 4 buffetten. Dit is wit meubilair met een zinken bovenkant. Hier kunt u gebruik van maken voor zowel binnen als buiten. Tevens hebben we een aantal lage tafels, zodat er voldoende zitgelegenheid is. In de Nicolaikerk zijn er zwarte 10 zwarte afgerokte statafels en moeten wij buffetdelen inhuren. Aankleding mogelijkheden Ledlampen Wij beschikken over ledlampen waarmee u de zaal mooi kunt uitlichten. Deze lampen plaatsen wij op de grond en schijnen naar boven. Dit is in verschillende kleuren mogelijk, meestal gebruik gemaakt van een paarse kleur. Bloemen Op alle tafels plaatsen wij een vaasje met een bloem in een kleur naar keuze. Mocht u ook in deze zaal meer bloemen wensen, dan is dat mogelijk. Dit kan via onze bloemist de Korenschoof, maar dit mag u ook zelf regelen. Afgerokte statafels In plaats van gebruik te maken van onze tafels kunt u kiezen voor afgerokte statafels in verschillende kleuren. Dit kan zowel in stretch als in een losse variant met strik. Kosten hiervoor zijn 21,- euro per statafel. Mocht u de receptie buiten houden, dan zullen wij de tuin aankleden met 4 parasols, 5 gekleurde zitjes, 8 witte statafels en een witte bar. Ook hier plaatsen wij op alle tafels een kleine bloem. De tuin is verder naar eigen smaak aan te kleden, denk hierbij aan lampionnen, lampjes in de bomen en ballonnen.

20 Diner Voor het diner zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de aankleding, dit is ook afhankelijk van de zaal die u hiervoor wilt gebruiken. Wij denken hierover graag met u mee. Stoelen Voor het diner binnen kunnen we gebruik maken van onze houten stoelen, deze zijn inbegrepen bij de huurprijs. Ook de stoelen van de ceremonie kunnen we voor het diner gebruiken. Tafels In de Tuinzaal hebben wij 5 lange houten tafels beschikbaar voor 8 personen, maar u kunt ook kiezen voor ronde tafels. Ronde tafels zijn geschikt voor 6, 8 of 10 personen. In de museumtuin moeten wij altijd tafels inhuren. Hiervoor huren wij lange tafels met wit linnen in. Bloemen Voor het diner kunt u denken aan een mooi bloemstuk op de tafel, maar ook in de zaal. Hierbij kunt u denken aan een boeket, maar een kleine bloem in een vaasje die we ophangen is ook mogelijk. Lampionnen In de tuin is het mogelijk om lampionnen in de bomen te hangen, dit zorgt voor veel sfeer en geeft een Italiaanse tint aan de bruiloft. Ledlampen Tijdens het diner kunnen wij de zaal uitlichten met ledlampen. Hiervoor gebruiken wij vaak een paarse kleur, maar een andere kleur is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan rood, oranje en roze.

21 Aanvulling op uw bruiloft Kinderfeestjes Het komt vaak voor dat er kinderen aanwezig zijn op een bruiloft en voor hen is het soms een lange dag. Om uw bruiloft ook voor hen een leuke dag te laten zijn, kunnen wij een kinderfeestje organiseren. Dit is voor maximaal 9 kinderen (i.v.m. het aantal verkleedkleren) en duurt 2 uur. In die 2 uur gaan de kinderen knutselen, spelen en pannenkoeken eten. Kosten: 100 euro Het is ook mogelijk om de kinderen in het Dick Bruna huis te laten spelen. Dit museum is open van uur en een oppas is hiervoor gewenst. Hiervoor zult u op de dag zelf een toegangskaartje krijgen. Rondleiding Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de tentoonstellingen die op dat moment in het Centraal Museum te bezichtigen zijn. Dit kan aan de hand van een rondleiding voor u en de gasten, maar kan ook geheel vrijblijvend met een los bezoek. Een rondleiding duurt 45 minuten en kost 70 euro. Per rondleiding kunnen maximaal 20 personen meelopen. Afhankelijk van de tentoonstellingen die wij op dat moment hebben, kunnen we een leuke rondleiding samenstellen. Het is mogelijk om de highlights van het Centraal Museum te bezoeken of u kunt zich juist focussen op één tentoonstelling. Iedere 3 maanden hebben wij een wisselende tentoonstelling. Mocht u geen rondleiding willen, maar wel de gasten de mogelijkheid willen geven het Centraal Museum te bezoeken, dan is dat mogelijk binnen onze openingstijden ( uur). Uw gasten kunnen zelf bepalen wat ze willen zien en hoe lang ze willen blijven. Ook hiervoor kunt u op de dag zelf toegangskaarten krijgen.

22 Aankomst per boot Het is mogelijk om als bruidspaar aan te komen met de boot. Achter het museum ligt een op- en afstapplaats. Hiervoor werken wij samen met Lekker bootjevaren uit Utrecht. Lekkerbootjevaren Sinds 2006 actief in de Utrechtse grachten. Voor al uw evenementen op en rondom de Utrechtse wateren. We hebben 4 stijlvolle boten tot onze beschikking en kunnen tot maximaal 80 passagiers tegelijkertijd vervoeren. Onze boten varen indien mogelijk altijd open, bij slechte weersomstandigheden kunnen we de boten geheel overkappen zodat u altijd comfortabel kunt genieten van de vaart. We verzorgen voor u catering op maat aan boord. Van all in tapas arrangementen tot bruiloften aan boord in stijl. Bij ons bent u aan het juiste adres. Laurens Osse mail@lekkerbootjevaren.nl Tent In Nederland is het weer wisselvallig en moet voor elk onderdeel een binnenruimte beschikbaar zijn. Wilt u de gehele dag buiten doorbrengen en wilt u hierin niet afhankelijk zijn van het weer? Kies dan voor een mooie stretchtent. Deze overkapping ziet er niet alleen mooi uit maar beschermt u gasten tegen regen of de zon. Wij werken hiervoor samen met Tentop. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

23 Algemene informatie Huisregels Het museum is gevestigd in een kwetsbaar gebouw, hierom gelden de volgende huisregels: Vuur is verboden Noodroutes moeten vrij blijven Rookkanon is niet toegestaan, papierkanon wel Versiering moet geïmpregneerd zijn Tapinstallatie is verboden, wij maken uitsluitend gebruik van flesjes. Beschikbaarheid Het Centraal Museum is beschikbaar voor bruiloften tussen en uur van woensdag t/m zaterdag. Muziek Het is mogelijk om tijdens de ceremonie, receptie en diner muziek af te spelen. In de Tuinzaal is een geluidssysteem aanwezig, daarnaast hebben wij een losse geluidsset. Deze kunnen wij in de Nicolaïkerk of tuin plaatsen. Op beide systemen is het mogelijk om een ipod of telefoon aan te sluiten of een cd af te spelen. Live muziek is ook mogelijk in het museum. Denk bijvoorbeeld aan muzikale ondersteuning bij binnenkomst van de ceremonie. Wij kunnen hiervoor een piano inhuren voor 275,- euro. Live muziek op uw bruiloft is welkom, zolang er rekening wordt gehouden met onze geluidslimiet van 86Db. In de museumtuin moet muziek altijd on-versterkt afgespeeld worden. Extra s Wij denken graag met u mee over extra invullingen van uw bruiloft zodat uw dag totaal onvergetelijk wordt. Wel moeten wij altijd rekening houden met wat onze locatie in de essentie is: een museum.

24 Prijzen Hieronder vindt u meer informatie over de prijzen van het Centraal Museum. Kosten Gemeente Utrecht Kosten vrije locatie (Kosten bij de Gemeente Utrecht voor het burgerlijk huwelijk) Maandag t/m vrijdag Zaterdag en feestdagen 615 euro 848 euro Huurprijzen Centraal Museum Omdat het museum alleen overdag geopend is, hanteren we verschillende huurprijzen voor overdag en avonduren. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zullen wij een offerte voor u opstellen, geheel op maat gemaakt. Let op: Bij mooi weer kunt u altijd gebruik maken van onze besloten museumtuin. Extra kosten voor het gebruik van onze tuin zijn 125,- euro. Dit heeft te maken met de extra op- en afbouw werkzaamheden. Huurprijzen zijn exclusief catering, extra inrichting en personeelskosten. Inclusief gebruik van meubilair, beveiliging overdag en techniek. Let op: alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

25 Tot slot GENIET VAN COMFORT IN EEN DUURZAME OMGEVING De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio. En daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, heeft het Centraal Museum zich hard gemaakt voor het Green Key certificaat. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een congrescentrum heeft ingevoerd, hoe hoger het milieuvriendelijke niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key.

26 IN DE PRAKTIJK Wat kunt u van ons verwachten? Vragen wij van u tijdens uw bezoek continue rekening te houden met natuur en milieu? Zeker niet. Veel van de door ons ingevoerde maatregelen zijn voor u juist onzichtbaar, terwijl het effect groot is. U maakt nog steeds gebruik van onze faciliteiten, zonder dat het u zal ontbreken aan comfort en kwaliteit. Zo gaan wij zuinig om met het water- en energieverbruik. Ook is er grote zorg voor afvalverwerking. Maar er zijn meer milieuvriendelijke maatregelen die wij hebben genomen. Het gebouw grotendeels voorzien van energiezuinige (LED)verlichting. Er wordt rekening gehouden met klimaatbeheersing, zonder dat u het te koud of te warm zult krijgen. Tijdens uw bezoek zult u wellicht gebruik maken van de waterbesparende kranen in ons gebouw, zonder dat u daar als bezoeker iets van merkt. We gebruiken veel Fairtrade producten en om de lokale economie te stimuleren, serveren wij biologische- en erkende streekproducten. Een verblijf in het Centraal Museum bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu! Wilt u meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op DE TOEKOMST Green Key is onderdeel van de Foundation for Environmental Education FEE. Dit is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan zestig landen. Op leest u alles over de ideële doelstellingen van deze organisatie: zorg voor en bewustwording van natuur, milieu en duurzaamheid. Zodat toekomstige generaties óók kunnen genieten van onze prachtige aarde.

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

HET CENTRAAL MUSEUM HET OUDSTE STEDELIJK MUSEUM VAN NEDERLAND UW BRUILOFT IN HET

HET CENTRAAL MUSEUM HET OUDSTE STEDELIJK MUSEUM VAN NEDERLAND UW BRUILOFT IN HET UW BRUILOFT HET CENTRAAL MUSEUM HET OUDSTE STEDELIJK MUSEUM VAN NEDERLAND Het Centraal Museum is het oudste stedelijk museum van Nederland. U vindt in het Utrechtse museum een uitgebreide collectie aan

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september Trouwen op een historische buitenlocatie Half april half september Fort aan de Klop, met zijn monumentale bebouwing, het groen van het fortterrein en de fort wal die de stad en haar geluiden buiten sluit,

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

De mooiste dag van uw leven

De mooiste dag van uw leven De mooiste dag van uw leven Op de mooiste dag van uw leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd in De Boerderij Huizen. De Boerderij Huizen is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

van april t/m september

van april t/m september van april t/m september 1e Polderweg 4 3563 MC Utrecht 030 266 05 55 info@fortaandeklop.com www.fortaandeklop.com Jullie bruiloft op een historische plek! Halverwege de 19 e eeuw bouwde het toenmalige

Nadere informatie

van oktober t/m maart

van oktober t/m maart van oktober t/m maart 1e Polderweg 4 3563 MC Utrecht 030 266 05 55 info@fortaandeklop.com www.fortaandeklop.com Jullie bruiloft op een historische plek! Halverwege de 19 e eeuw bouwde het toenmalige Ministerie

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

HUWELIJKEN. Jullie gaan trouwen!

HUWELIJKEN. Jullie gaan trouwen! HUWELIJKEN Jullie gaan trouwen! Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Trouwen op kasteel Ammersoyen Trouwen op kasteel Ammersoyen Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deze bijzondere gelegenheid in kasteel Ammersoyen. Ammersoyen is één

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth www.glk.nl Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2015 Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen!

W i nte r Wedding. Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Jullie bruiloft op Kasteel de Haar, hartverwarmend in het koudste seizoen! Winter Kunnen jullie niet wachten om elkaar het ja-woord te geven in een romantische, sprookjesachtige omgeving? Dromen jullie

Nadere informatie

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl S andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl W elkom bij Sandton Château De Raay Dit unieke en geheel gerestaureerde kasteelhotel vormt, samen met het prachtige landgoed, het unieke decor voor uw

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2020 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen

Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen Ja, ik wil trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal Een stijlvolle en romantische entourage, een elegant landhuis met veel authentieke

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2018 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Trouwen bij Tradities worden voortgezet Uw huwelijksdag, één van de meest speciale dagen van uw leven. Op onze unieke locatie bieden wij vele mogelijkheden om uw huwelijksdag compleet te maken. Door de

Nadere informatie

Horeca mogelijkheden Cascade

Horeca mogelijkheden Cascade Horeca mogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of (na)borrel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een kopje koffie met gebak voor een gepaste ontvangst, een lekker hapje of nootje voor

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth www.glk.nl Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2017 Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth

Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth Ja, ik wil... Trouwen op Kasteel Doorwerth 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Huwelijk en geregistreerd partnerschap Kasteel Doorwerth is één van de mooiste, vriendelijkste en meest romantische plekken

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk KERST BIJ KLOOSTER Locatie Kerk aan Zee Klooster events, art & design beheert twee eventlocaties in Noordwijk: de Kerk en Kapel aan Zee - dicht bij het strand en de grote hotels - en de Middeleeuwse Oude

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Ammersoyen

Ja, ik wil.  Kasteel Ammersoyen Ja, ik wil www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Trouwen op kasteel Ammersoyen Gelegen in een schitterend rivierenlandschap tussen s-hertogenbosch en Zaltbommel ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen.

Nadere informatie

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed Geniet FORT RESORT BEEMSTER Fort Resort Beemster, Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster 0299 68 22 00, banqueting@fortresortbeemster.nl, www.fortresortbeemster.nl Voor een evenement in een Werelderfgoed

Nadere informatie

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel Trouwen in een kasteel Van harte gefeliciteerd met uw verloving! Een spannende tijd breekt nu voor u aan, met vele mogelijkheden. Eén ding weet u zeker u wenst te trouwen met de liefde van uw leven en

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael.

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael. Kasteel Rosendael Ja, ik wil 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel Rosendael is één van de mooiste en meest romantische locaties voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Het van oorsprong laat middeleeuwse

Nadere informatie

Sandton I sselhotel, Deventer

Sandton I sselhotel, Deventer IJSSELHOTEL Sandton I sselhotel, Deventer Trouwen in een monumentaal pand aan de I ssel W elkom bij het Sandton I sselhotel Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht.

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften... Trouwseizoen 2019... Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! A Cup of Cake helpt graag bij het creëren van jullie perfecte wedding

Nadere informatie

INFORMATIE ZAKELIJKE VERHUUR. congres- en vergadermogelijkheden in het Centraal Museum.

INFORMATIE ZAKELIJKE VERHUUR. congres- en vergadermogelijkheden in het Centraal Museum. INFORMATIE ZAKELIJKE VERHUUR congres- en vergadermogelijkheden in het Centraal Museum. ALGEMEEN Het Centraal Museum is een dynamisch en actief museum, waar jaarlijks tal van grote en kleine tentoonstellingen

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael.

Ja, ik wil. Kasteel Rosendael. Kasteel Rosendael Ja, ik wil 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel Rosendael is één van de mooiste en meest romantische locaties voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Het van oorsprong laat middeleeuwse

Nadere informatie

Horecamogelijkheden Cascade

Horecamogelijkheden Cascade Horecamogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje

Nadere informatie

TROUWEN TE WERVE buiten

TROUWEN TE WERVE buiten TROUWEN TE WERVE buiten FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN TE WERVE BUITEN 1 TE WERVE BUITEN RIJSWIJK Op 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare

Nadere informatie

CULTURELE STRANDIDYLLE IN DE STAD DE MOOISTE PLEK VAN AMSTERDAM

CULTURELE STRANDIDYLLE IN DE STAD DE MOOISTE PLEK VAN AMSTERDAM CULTURELE STRANDIDYLLE IN DE STAD Blijburg is een unieke strandtent onder de rook van Amsterdam en ligt aan het IJmeer op IJburg. Op Blijburg kom je om lekker te eten, te dansen en te verbroederen. Simpel

Nadere informatie

Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch.

Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch. Trouwen in de winter! Een sfeervol concept met een stijlvolle, winterse touch. Kijk voor handige tips op pagina 3! TROUWEN IN STIJL Op de mooiste dag van je leven, vertrouw je erop dat je in goede handen

Nadere informatie

Getting married! Het team van Barbarossa Beach denkt met u mee en zorgt er voor dat u en uw gasten een huwelijksdag krijgen om nooit te vergeten.

Getting married! Het team van Barbarossa Beach denkt met u mee en zorgt er voor dat u en uw gasten een huwelijksdag krijgen om nooit te vergeten. BARBAROSSA 2016 Getting married! Barbarossa ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen. De elegante stijl van Barbarossa past bij het idyllische Zwarte Pad. Oog voor detail, de frisse, lichte inrichting

Nadere informatie

De beste cocktails. Op elke lokatie.

De beste cocktails. Op elke lokatie. Rising Moon COCKTAILS SINCE 2005 De beste cocktails. Op elke lokatie. Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in Rising Moon. In deze brochure vertellen we u graag iets meer over onszelf,

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

Horecamogelijkheden Cascade

Horecamogelijkheden Cascade Horecamogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje

Nadere informatie

TROUWEN OP DE BUITENPLAATS

TROUWEN OP DE BUITENPLAATS TROUWEN OP DE BUITENPLAATS Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk ook de locatie van jullie dromen! Midden in Nationaal Park de Veluwezoom ligt de Buitenplaats verscholen als een fantastische

Nadere informatie

TROUWEN in het Van Abbemuseum

TROUWEN in het Van Abbemuseum TROUWEN in het Van Abbemuseum EEN PRACHTIGE DAG, EEN BIJZONDERE LOCATIE EEN INSPIRERENDE TROUWLOCATIE Steeds meer mensen kiezen voor een bijzondere trouwlocatie, een locatie die past bij hun stijl - het

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over zeven vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

FORT RESORT BEEMSTER. Ja, ik wil. Voor een huwelijk in een Werelderfgoed

FORT RESORT BEEMSTER. Ja, ik wil. Voor een huwelijk in een Werelderfgoed FORT RESORT BEEMSTER Ja, ik wil Voor een huwelijk in een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Trouwen in een Werelderfgoed,

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Doorwerth.

Ja, ik wil. Kasteel Doorwerth. Kasteel Doorwerth Ja, ik wil 2018 www.glk.nl/doorwerth Trouwen op kasteel Doorwerth. Alles op een romantische locatie: kasteel Doorwerth - gelegen tussen Arnhem en Wageningen - biedt diverse mogelijkheden

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp aan

Nadere informatie

Bekijk onze andere pdf s voor de (all-in) vergaderarrangementen en de standaard lunch- en dinersuggesties. Of vraag ons om een voorstel op maat.

Bekijk onze andere pdf s voor de (all-in) vergaderarrangementen en de standaard lunch- en dinersuggesties. Of vraag ons om een voorstel op maat. Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje voor bij de borrel tot een

Nadere informatie

Ja, ik wil! Kasteel Cannenburch

Ja, ik wil!  Kasteel Cannenburch Ja, ik wil! www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Ja, ik wil! Slechts enkele kilometers van Apeldoorn, aan de rand van een weelderig park, staat kasteel Cannenburch. Een romantische en prachtig onderhouden

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO!

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! Boom Chicago speelt in een prachtig, historisch theater in de Jordaan. In deze multifunctionele venue aan de Rozengracht te Amsterdam spelen niet alleen Boom Chicago

Nadere informatie

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK Je trouwdag is een heel belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase

Nadere informatie

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in Trouwen, dineren & feesten in POMPGEBOUW DE ESCH recepties, bruiloften, feesten, lunches, brunches, high tea, private diners, condoleances, verjaardagen en zaalverhuur. Catering door: Iets te vieren?

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor.

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Beste, Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Flame staat voor trendy en stijlvolle catering op gastronomisch niveau. Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten.

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Iets te vieren? Ruimtes

Iets te vieren? Ruimtes Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag, partij of iets bijzonders te vieren? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin uw feest een onvergetelijke herinnering zal worden. In het hart van het

Nadere informatie

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie. De Markthal, gevestigd in het hart van Rotterdam, is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Bij Markthal Events kunt u terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes

Nadere informatie

wedding A PERFECT Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

wedding A PERFECT Korenbeursplein Korenbeursplein 2a wedding A PERFECT Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots

Nadere informatie

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO!

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! Boom Chicago s comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, stand up, video, muziek, internet en scherpe sketches die met elkaar worden afgewisseld. De acteurs,

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

Trouwen op t kasteel

Trouwen op t kasteel Huis Verwolde Trouwen op t kasteel 2019 www.glk.nl/verwolde Huis Verwolde is een edelmanshuis uit de 18e eeuw en wordt omringd door een schitterend park met verschillende gazons. Het is een bijzondere

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals Multifunctionele eventlocatie in Herentals Er was eens... In een prachtig kasteeldomein in het hart van de Kempen ligt het oude Koetshuis Le Paige. Eind 19de eeuw deed het dienst als koetshuis en tuinierswoning

Nadere informatie

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Trouwen bij Finley Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Hoe mooi kan het worden? Zie je het al voor je, de gezichten van je gasten als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte villa aan het mooiste stuk

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Trouwen in Mariënhof Amersfoort

Trouwen in Mariënhof Amersfoort Trouwen in Mariënhof Amersfoort Monumentaal stadsklooster met hart en ziel. Een sprookjesachtige, romantische trouwlocatie waar zowel burgerlijk als kerkelijk getrouwd kan worden. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN LANDGOED TE WERVE. Foto:Dario Endara Photography

TROUWEN FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN LANDGOED TE WERVE. Foto:Dario Endara Photography TROUWEN LANDGOED TE WERVE FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN Foto:Dario Endara Photography LANDGOED TE WERVE RIJSWIJK Het landhuis is gerestaureerd en ingericht met eigentijdse verlichting, velours gordijnen

Nadere informatie

Trouwen aan de Amstel

Trouwen aan de Amstel Trouwen aan de Amstel I NDE X Welkom 3 Plattegrond 4 Culinaire mogelijkheden 5 Feest 7 Overnachting 8 Externe partners 9 Trouwambtenaar 10 2 Welkom bij InterContinental Amstel Amsterdam Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek!

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar

Nadere informatie

Sint-Joriskerk Amersfoort. een locatie met sfeer en allure. voor concerten, lezingen, congressen, recepties, trouwen en nog veel meer

Sint-Joriskerk Amersfoort. een locatie met sfeer en allure. voor concerten, lezingen, congressen, recepties, trouwen en nog veel meer Sint-Joriskerk Amersfoort een locatie met sfeer en allure voor concerten, lezingen, congressen, recepties, trouwen en nog veel meer Sint-Joriskerk De Hof, één van de pleinen in de binnenstad, wordt gedomineerd

Nadere informatie

TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN

TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN TROUWEN DE LINDENHOF FEEST FAMILIE VRIENDEN BORRELEN ETEN DE LINDENHOF DELFT De Lindenhof is een historische trouwlocatie in het Agnetapark in Delft. Het monumentale pand bestaat uit meerdere eigentijds

Nadere informatie

Laranjazaal Incl BTW Excl BTW. per dagdeel (9-13/13-17) ,30. hele dag (9-17) ,80. avonddeel (18-01) ,50. extra uur ,97

Laranjazaal Incl BTW Excl BTW. per dagdeel (9-13/13-17) ,30. hele dag (9-17) ,80. avonddeel (18-01) ,50. extra uur ,97 Tarieven en reglementen 2019 In het volgende document vindt u een beknopt overzicht van een aantal vaste en veelvoorkomende huurkosten. Daaronder vindt u een aantal belangrijke reglementen die in de Hortus

Nadere informatie