TRAININGSGIDS. WinRIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TRAININGSGIDS. WinRIS"

Transcriptie

1 TRAININGSGIDS WinRIS

2 Prijzen WinRIS-trainingen Omschrijving Tarief Trainingsduur Basistraining 315,00 één dag Selectie en Mail-merge 315,00 één dag Forecast 170,00 één dagdeel Beheer buitendienst 170,00 één dagdeel Applicatiebeheer 315,00 één dag Rapportage 315,00 één dag E-marketing 170,00 één dagdeel DATA-collectief 315,00 één dag Prijzen zijn per persoon Bedrijfsspecifieke training WinRIS Eerste dag 1.590,00 Elke volgende dag 1.290,00 Dagdeel 795,00 Prijzen zijn per groep ( tot max. 8 personen) WinRIS-training on the job 495,00 één dagdeel

3 WinRIS-basistraining Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met WinRIS of voor hen die hun basiskennis van WinRIS willen opfrissen. Alle basisbeginselen van WinRIS zullen worden behandeld. Speciaal bedoeld voor het dagelijkse gebruik van WinRIS. De training begint met een algemeen schema van de opbouw van WinRIS. Vervolgens zullen tijdens de ochtendsessie alle facetten van de invoer van bedrijfs- en contactpersoonsgegevens worden behandeld. De middag is bestemd voor het actiegericht werken met WinRIS: Hoe registreer ik gebeurtenissen in WinRIS? Hoe maak ik een bezoekrapport of een telefoonnotitie? Hoe koppel ik documenten aan activiteiten? Tevens wordt uitgebreid stilgestaan bij het gebruik van de centrale agenda van WinRIS en de te-doen-lijst. Aan het einde van de middag zal de Projectenmodule worden behandeld. In de cursus worden de volgende zaken behandeld: Een algemene weergave van de opbouw van het WinRIS-pakket Bedrijven en contactpersonen Het opzoeken van bedrijfsinformatie en het werken met de bekijken- en wijzigenmodus Het invoeren en wijzigen van bedrijfsgegevens Het bekijken, wijzigen en toevoegen van nieuwe contactpersoongegevens Activiteiten Het kunnen lezen van het activiteitenoverzicht behorende bij een bedrijf Het invoeren van acties Het kunnen filteren van acties in het bedrijfsvenster Het aanmaken van een pop-up (herinneringsactie) voor een collega Agenda en te-doenlijst Het werken met de te-doen-lijst Het bekijken van andermans te-doen-lijst en agenda Het aanmaken van collectieve acties voor meerdere collega s Projecten Het aanmaken van nieuwe projecten Het koppelen van activiteiten aan projecten Het wijzigen van projectinformatie Overige zaken Wijzigen van voorkeurvelden in de diverse schermen Het aanpassen van de persoonlijke WinRIS-instellingen Deelnemers aan de WinRIS-basistraining dienen enige ervaring met het gebruik van Windows te hebben. Verder is geen specifieke kennis vereist.

4 WinRIS-training Selectie en Mail-merge Selectie: Informatie. Dat is het toverwoord van deze tijd. WinRIS wordt door velen gebruikt voor de opslag van uitgebreide hoeveelheden informatie: activiteiten, bedrijven, contactpersonen en ga zo maar door. WinRIS heeft naast gebruikersvriendelijke mogelijkheden voor de invoer van deze informatie ook een krachtige module die de informatie in mooie overzichten kan uitvoeren: de Selectiemodule. Deze module wordt gebruikt door iedereen die overzichten en lijstjes wil maken: Managers (wie heeft wat wanneer gedaan? Welke offertes zijn het afgelopen kwartaal uitgebracht?) Maar ook secretariaatsmedewerkers (hoe maak ik een lijst met contactpersonen voor het versturen van de kerstkaarten in december?) Kortom: De selectietraining is voor iedereen die overzicht wil hebben. Tijdens de training wordt een korte blik achter de schermen van de WinRIS-database getoond (om te weten hoe je informatie uit WinRIS ophaalt, is het verstandig te weten hoe de informatie is opgeslagen). Tevens worden de technieken voor het maken van selecties behandeld, waarmee de gebruiker zelf zijn lijsten kan samenstellen. Ook de mogelijkheid tot het bevriezen van selecties wordt uitgelegd en de mogelijkheden om met deze bevroren selecties te rekenen. Verder worden handige tips gegeven voor het opmaken van de selecties. In de cursus worden de volgende zaken behandeld: Selectiedefinitie Het formuleren van selectiecriteria Het definiëren van weergavenvelden vanuit de database Het sorteren van de geselecteerde items Het printen van gemaakte selecties Bedrijven- en Contactpersonenlijsten Uitleg over dynamische selecties en bevroren lijsten Het maken van bedrijven- en contactpersonenlijsten Exporteren van selectiegegevens Het importeren van deze informatie in Excel Deelnemers dienen enige ervaring met het gebruik van Windows te hebben. Daarnaast is enige ervaring in het gebruik van de WinRIS-basismodule gewenst. Hiervoor kunt u ook de WinRIS-basistraining hebben gevolgd.

5 Mail-merge: De Mail-mergemodule is een ideale WinRIS-functionaliteit voor iedereen die wel eens een brief of fax moet versturen, of voor wie zich bij iedere mailing weer voor een schier onuitvoerbare taak gesteld ziet. Alles wat u moet weten over onze handige koppeling met Microsoft Word komt u te weten tijdens deze training. De training begint met een basisuitleg over de koppeling tussen WinRIS en Microsoft Word, er wordt gesproken over veldnamenbestanden en de functie ervan. Daarnaast wordt uitgelegd hoe u in Microsoft Word sjablonen maakt die door WinRIS gebruikt worden. Hierbij worden ook diverse tips over Word-functionaliteiten gegeven die veel gebruikt worden in WinRIS-sjablonen. Er wordt geleerd hoe u aan één bedrijf of persoon even snel een briefje of fax kunt sturen (de direct-merge) en hoe u vanuit een selectie een mailing kunt maken. Als laatste wordt geleerd hoe u met WinRIS etiketvellen kunt maken voor (grote) mailingen. In de cursus worden de volgende zaken behandeld: Uitleg van het samenvoegen binnen WinRIS Het maken van een standaardbrief Het maken van etiketten Het werken met referentienummers Direct-merge Mergen vanuit diverse entiteiten Het doorlopen van de vier direct-merge wirzardschermen Mail-merge Het mergen vanuit een selectie Het maken van een afgeslankte header Het selecteren van contactpersonen voor mail-merge Deelnemers dienen enige ervaring met het gebruik van Microsoft Word te hebben. Daarnaast is ervaring in het gebruik van de WinRIS-basis- en -selectiemodule zeer gewenst. Hiervoor kunt u ook de WinRIS-basistraining en de WinRIS-selectietraining hebben gevolgd.

6 WinRIS-training Forecast Hoe staat het met die offerte? Wat is de verwachting voor het volgende kwartaal? Hoe kan ik makkelijk mijn commerciële activiteiten aan mijn manager rapporteren? Op deze vragen levert de Forecastmodule een antwoord. Deze module is een hulpmiddel voor het effectief volgen van lopende verkooptrajecten. Een onmisbaar hulpmiddel voor organisaties die hun verkoopapparaat onder controle willen houden. De training behandeld alle facetten van het gebruik van de Forecastmodule. De nadruk ligt vooral op het op een juiste wijze invoeren van alle informatie die met een commerciëel traject te maken heeft, zoals de kans, de bron, de doorlooptijd en de status van het traject. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij het vastleggen van activiteiten bij een forecast, evenals bij het zichtbaar maken van indirecte kosten. Het specificeren van de forecast (welke artikelen worden in het traject aangeboden?) is het onderwerp dat vervolgens aan de orde zal komen. Hierbij wordt ook iets verteld over het toekennen van korting aan artikelen en het WinRIS-toestemmingsmodel. Als laatste zal ook de offertemodule worden behandeld, evenals het definiëren van een offertesjabloon in Microsoft Word. Tijdens de training zullen ook de aspecten die betrekking hebben op het applicatiebeheer applicatiebeheer van de forecastmodule worden behandeld. In deze training worden de volgende onderdelen behandeld: Een algemene uitleg over de opbouw en toepassing van de forecastmodule. Het aanmaken van een forecast Het afleggen van een forecast Het koppelen van activiteiten aan een forecast Het verkort toevoegen van een forecast via een actieregel Het toevoegen van artikelen aan een artikellijst. Uitleg van het toestemmingmodel van de WinRIS-forecast Het maken van een offertesjabloon in MS-Word Deelnemers aan de training WinRIS forecast dienen ervaring met het gebruik van de WinRIS-basismodule te hebben. Hiervoor kunt u ook de WinRIS-basistraining hebben gevolgd. Daarnaast is ervaring met de WinRIS Mail-mergemodule gewenst voor het offertedeel van de training. Hiervoor kun u ook de WinRIS mail-mergetraining volgen.

7 WinRIS-training Beheer buitendienst Off-line werken met WinRIS: een buitendienstmedewerker die op weg naar de klant nog even de historie wil doornemen, een vestiging aan de andere kant van het land die van dezelfde WinRIS kaartenbak gebruik wil maken of de thuiswerker die ook van alles op de hoogte moet zijn. Voor al deze situaties heeft WinRIS de Buitendienstmodule in huis, synchronisatie tussen meerdere WinRIS-databases. Deze training is voor hen die de Buitendienstmodule moet inrichten en onderhouden. Tijdens de training wordt allereerst een kort uitgelegd hoe WinRIS de database en de licentie benadert. Tevens worden de basisbeginselen van de Buitendienstmodule behandeld. De cursist zal tevens een simulatie gaan opzetten van een WinRIS master- en buitendienstdatabase. Hiermee zal de Buitendienstmodule worden ingericht en wordt een synchronisatie tot stand gebracht. Tevens worden de mogelijkheden tot automatisering van de updatemodule behandeld. In de cursus worden de volgende zaken behandeld: Een uitgebreide uitleg van de Buitendienstmodule van WinRIS Het maken van een vestigingsdatabase Het instellen van master en vestiging Het aanmaken en inlezen van updatebestanden Uitleg over de automatiseringsmogelijkheden van de update Deelnemers aan de WinRIS-training Beheer Buitendienst dienen ruime ervaring met Windows te hebben. Kennis van de gebruikersfunctionaliteiten van WinRIS is niet verplicht, maar wel gewenst. Voor alle duidelijkheid: deze training is niet expliciet bedoeld voor de gebruikers van de Buitendienstmodule (buitendienstmedewerkers e.d.).

8 WinRIS-training Applicatiebeheer Zelfs aan WinRIS moet soms onderhoud gepleegd worden: nieuwe gebruikers moeten kunnen inloggen, rechten moeten gewijzigd worden etc. Ook komt het voor dat er nieuwe keuzes in stamtabellen moeten worden aangemaakt, of willen de gebruikers extra velden op diverse schermen. Speciaal hiervoor is de applicatiebeheerderstraining. De training vereist geen technische achtergrond en is dus zeker niet alleen geschikt voor systeembeheerders!! Tijdens de training WinRIS-applicatiebeheer komen alle zaken aan de orde die een WinRIS applicatiebeheerder moet weten. Grofweg zijn ze in te delen in een achttal categorieën: In deze training worden de volgende onderdelen behandeld: Het instellen van autorisatie van medewerkers en afdelingen. Het wijzigen van basisinstellingen van WinRIS. Het aanmaken, wijzigen en verwijderen van vrije velden in WinRIS. Het aanmaken en bijwerken van stamtabellen Uitleg over de achtergronden van de module en de Outlook-synchronisatie Effectieve inrichting van de mail-merge De installatie van WinRIS Deelnemers aan de training WinRIS-applicatiebeheer dienen kennis van Windows te hebben. Ervaring in het gebruik van, of kennis over WinRIS is niet verplicht, maar wel zeer gewenst.

9 WinRIS-rapportagetraining U en uw collega s registreren veel waardevolle informatie in WinRIS. Activiteiten, bedrijfsinformatie, forecastgegevens en waarschijnlijk zelfs nog meer. Met behulp van de Selectiemodule kunt u hiervan eenvoudig lijsten maken en die eventueel zelf doorsturen naar Excel. Wilt u echter verder gaan dan dat, dan is de WinRISrapportagetraining iets voor u. Maak uw eigen, dynamische rapportages vanuit WinRIS direct in Excel. Creëer o.a. gecumuleerde overzichten van uitgevoerde activiteiten, commerciële trajecten en laat alles overzichtelijk in grafieken weergeven. Wanneer u deze training heeft gevolgd, heeft u de basisbeginselen van het rapporteren in Excel onder de knie. U kunt overzichten maken van uw openstaande forecasts (inclusief kansberekening) of uw eigen marktpenetratie-analyses doen: in welke branches ben ik sterk of hoe zijn mijn relaties verdeeld over mijn account managers etc. Onderwerpen die tijdens de training behandeld worden: Het maken van een koppeling met uw WinRIS-database d.m.v. MSAccess Het maken van queries, gebaseerd op de informatie in WinRIS Het ophalen van in MSAccess gemaakte queries in een MSExcel-sheet Het maken van draaitabellen en grafieken van uw WinRIS-gegevens Het gebruik van een aantal geavanceerde functies in MSAccess Hoe open ik deze zelfgemaakte rapportages direct vanuit WinRIS? Tijdens de training zal worden gewerkt met MSAccess, MSExcel en WinRIS. Deelnemers aan de WinRIS-rapportagetraining dienen basiskennis van WinRIS te hebben. Tevens is enige kennis van de WinRIS-selectiemodule gewenst. Hiervoor kunt u de WinRIS-selectietraining volgen.

10 WinRIS-training E-marketing De WinRIS E-marketingmodule is bij uitstek een module om dynamisch met uw doelgroep te communiceren. Het is echter wel noodzakelijk om dit stuk gereedschap op een effectieve wijze in te zetten. Deze training helpt u daarbij. De training behelst zowel het gebruik van de E-marketingmodule als een aantal belangrijke facetten van marketing in het algemeen. Zowel het mailen vanuit WinRIS-CRM als het mailen van overige adressenbestanden wordt in de training behandeld. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden van de WinRIS E-marketingwebsite waarop u uw mailingen maakt, verzendt en verwerkt. Ook krijgt u zelf de gelegenheid om een proefmailing samen te stellen. Daarnaast is er in de training ruimte om stil te staan bij marketing in het algemeen en worden diverse tips gegeven voor het opzetten van een succesvolle marketingcampagne en het interpreteren van de resultaten ervan. In de cursus worden de volgende zaken behandeld: Voorbereidingen Het maken van een doelgroepbestand, mét en zonder WinRIS-CRM Gebruik van de beschikbare tools voor het bewerken van een doelgroepbestand De E-marketingwebsite Algemene uitleg over de WinRIS E-marketingwebsite Het maken van een mailingsjabloon en mailing met de beschikbare opmaakgereedschappen Uitleg over WinRIS-frameworks (briefpapier) Tips voor het verzenden van de mailing Het verwerken van de statistieken en de resultaten van de mailing (in WinRIS) Algemeen Informatie over marketing in het algemeen Uitleg over werken op basis van opt-in en opt-out Er is geen specifieke voorkennis vereist voor het deelnemen aan deze training.

11 Training DATA-collectief DATA-collectief is dé oplossing voor het vergroten van uw doelgroep en het up-to-date houden van uw klantendatabase. Naast het downloaden van bedrijven, biedt het DATA-collectief de unieke mogelijkheid om contactpersonen op verschillende functieniveaus te downloaden. Tijdens de training leert u efficiënt te werken met het DATAcollectief en alle informatie op de juiste manier te verwerken in het WinRIS systeem. Tijdens de training zullen alle benodigde handelingen om correct met het DATA-collectief te werken behandeld worden. Allereerst wordt de basis behandeld, namelijk het downloaden en koppelen van bedrijven en contactpersonen. Vervolgens zal de unieke doelgroepselectie uitgelegd worden en op welke manier hier optimaal gebruik van gemaakt kan worden, in combinatie met het WinRIS-systeem. Uiteindelijk vallen alle losse handelingen samen tot een logische werkwijze, wat ervoor zorgt dat u de mogelijkheden van het DATA-collectief optimaal benut. Tijdens de training worden de volgende zaken behandeld: - Bedrijven downloaden en koppelen - Contactpersonen downloaden en koppelen - Doelgroepselecties maken, online bekijken en bewerken - Verzamelde gegevens correct verwerken in WinRIS - Uitgevoerde en toekomstige activiteiten archiveren en aanmaken in WinRIS Deelnemers aan de DATA-collectief training dienen enige ervaring met het gebruik van Windows te hebben. Verder is geen specifieke kennis vereist om deze training te kunnen volgen.

12 Bedrijfsspecifieke WinRIS-training De WinRIS-gebruikerstraining is een training in het dagelijkse gebruik van WinRIS. De training beslaat een dag of een dagdeel die geheel volgens uw wensen zal worden ingericht. U kunt hierbij gebruik maken van ons volledig ingerichte trainingslokaal. De inhoud van de training hangt geheel af van uw wensen. Op verzoek kunnen wij gebruik maken van uw werkomgeving (uw database) en kunnen wij opdrachten maken die aansluiten op uw werkmethodieken. Voorafgaand aan de training zal de WinRIS-traininer de dagindeling met u doornemen. Uw organisatie staat een volledig ingericht trainingslokaal ter beschikking waar u tot maximaal 8 medewerkers per dag kunt laten trainen. Bij deze training wordt ook een lunch verzorgd (bij twee aaneengesloten dagdelen). Afhankelijk van de inhoud van de training. Training on the job Uw organisatie werkt al (enige tijd) met WinRIS, maar u hebt het gevoel dat de kennis een een beetje is weggezakt. Dan is deze training on the job iets voor u. Een ervaren trainer komt een halve dag bij u op bezoek en kan, terwijl iedereen gewoon aan het werk is alle vragen die de WinRIS-gebruikers hebben, behandelen. Uw medewerkers moeten vooraf zoveel mogelijk vragen verzamelen waar men graag een antwoord op wil hebben. De inhoud van deze training is daarvan dus afhankelijk.

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB Binnen ondernemingen gaat het onderdeel communicatie een steeds grotere rol spelen naarmate het aantal personeelsleden toeneemt en/of de structuur van het bedrijf

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

Handleiding. alexioncrm. alexion. s o f t w a r e

Handleiding. alexioncrm. alexion. s o f t w a r e Handleiding alexioncrm alexion s o f t w a r e INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 6 Missie... 6 Inleiding... 6 Doelstellingen... 7 Support via Hulp op Afstand... 8 1 Basis Alexion CRM... 9 1.1

Nadere informatie

EMMA Handleiding E-mailmarketing

EMMA Handleiding E-mailmarketing EMMA Handleiding E-mailmarketing Inleiding Succesvolle e-mailmarketing campagnes leggen de focus (terug) bij de ontvanger. Het versturen van e-mailmarketing is nog steeds populair en kan, wanneer goed

Nadere informatie

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen.

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. LOGICWORKS CRM Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

Credit Management en Excel

Credit Management en Excel Credit Management en Excel Debiteurenbeheer of het opstellen van debiteuren rapportages, het zijn terugkerende werkzaamheden op iedere creditmanagement afdeling. Werkzaamheden die lang niet altijd goed

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Power voor de werknemer: Opleidingen voor jouw ontwikkeling. Afdeling HRD: Sanne Donkers, Marieke Gijsberts & Corinne Helmink

Power voor de werknemer: Opleidingen voor jouw ontwikkeling. Afdeling HRD: Sanne Donkers, Marieke Gijsberts & Corinne Helmink F lagcom op le idingsb rochure 2 011-2012 Power voor de werknemer: Opleidingen voor jouw ontwikkeling Afdeling HRD: Sanne Donkers, Marieke Gijsberts & Corinne Helmink Beste werknemer, Voor je ligt de Brochure

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

VOORWOORD. Alle trainingen worden zowel op onze vestiging als bij uw organisatie in huis verzorgd.

VOORWOORD. Alle trainingen worden zowel op onze vestiging als bij uw organisatie in huis verzorgd. VOORWOORD In deze brochure geven wij naast de algemene informatie over ons opleidingsinstituut, een omschrijving van de trainingen en faciliteiten die IP Computer Training Centrum Zwolle voor u verzorgt.

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Handleiding. BaseNet Internet Projects

Handleiding. BaseNet Internet Projects Handleiding BaseNet Internet Projects Handleiding: BaseNet Internet Projects Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 1 2. Relatiebeheer... 2 1. Een particulier aanmaken... 2 2. Een bedrijf aanmaken... 2 3. Contactpersoon

Nadere informatie

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 0BAdditionele producten en Enterprise-uitbreidingen Mamut Business Software Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen Mamut Client Manager Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 I Inhoud Additionele producten

Nadere informatie

AccountView voor Exact-gebruikers

AccountView voor Exact-gebruikers AccountView voor Exact-gebruikers Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij AccountView BV. Dit geldt ook voor eventuele aanvullingen of wijzigingen.

Nadere informatie

Slimmer met Outlook 1 uur tijdwinst per dag!

Slimmer met Outlook 1 uur tijdwinst per dag! Slimmer met Outlook 1 uur tijdwinst per dag! Auteur: Hugo Bakker Dit e-book is geschreven door Hugo Bakker en beschrijft hoe jij FOCUS kunt creëren en MS Outlook gebruiken om je daarbij te ondersteunen

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst E D I T I E Handel & Verhuur 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst Beschrijving van de mogelijkheden van de 7T software, voor het gebruik door

Nadere informatie

Inhoudsopgave. I Introductie Supportdesk Pro. II Werken met Supportdesk Pro. Supportdesk Pro Handleiding. Oplossingen.

Inhoudsopgave. I Introductie Supportdesk Pro. II Werken met Supportdesk Pro. Supportdesk Pro Handleiding. Oplossingen. 2 Supportdesk Pro Handleiding Inhoudsopgave 0 5 I Introductie Supportdesk Pro 1 Welkom... 5 5 II Werken met Supportdesk Pro 1 Algemeen... 5 Gebruik 2 Zaken 5... 5 Inleiding 5 De soort van een zaak 5 Supportdesk

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor een bedrijf.

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

ST-RBM voor MS-Access Handleiding

ST-RBM voor MS-Access Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Algemeen... 2 Logo en opmaak schermen... 2 Rapportage- en uitvoermogelijkheden... 2 Etiketten en mailmerge... 2 Welke versies van MS-Access?... 2 Nieuwe

Nadere informatie

Dynamics NAV2013. Cursusprogramma

Dynamics NAV2013. Cursusprogramma Dynamics NAV2013 Cursusprogramma Mprise B.V. Newtonstraat 2 / 3902 HP Veenendaal Postbus 598 / 3900 AN Veenendaal Tel. 0318-50 88 10 Fax. 0318-50 84 04 www.mprise.nl E-mail: training@mprise.nl Versie:

Nadere informatie

AccountView voor Grote Beer-gebruikers

AccountView voor Grote Beer-gebruikers AccountView voor Grote Beer-gebruikers Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij AccountView BV. Dit geldt ook voor eventuele aanvullingen

Nadere informatie

Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007 Microsoft Outlook 2007 Inhoudsopgave 1 OUTLOOK 2007... 3 1.1 Onderdelen van Outlook... 3 1.2 Outlook algemeen... 3 Leesbevestiging instellen... 3 1.3 Sneltoetsen... 5 Algemeen gebruik sneltoetsen... 5

Nadere informatie