Alles heeft een eind Alles heeft een eind Maar een worstje heeft er twee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles heeft een eind Alles heeft een eind Maar een worstje heeft er twee"

Transcriptie

1

2

3 Alles heeft een eind Alles heeft een eind Maar een worstje heeft er twee Het is zover De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken Na deze maand is het eventjes wachten, Maar dan kan je 10 dagen avonturen beleven op Chirokamp!

4 Wanneer: Zondag 30 juni Om hoe laat: 9u30-17u30 Waar: De Ster (Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas) Prijs: 5 (middageten inbegrepen) Om 9u30 verzamelen we op de Chiro om samen naar De Ster te vertrekken. Kunnen jouw mama/papa rijden? Duid dit dan aan op het strookje onderaan of laat het weten aan leidster Vicky. Ouders die terug rijden worden om 17u verwacht op de parking van De Ster. Meebrengen: - Badpak/bikini - Handdoek - Zonnecrème - Voldoende water - Boekjes/spelmateriaal voor in het water - De zon en je goed humeur Ik,. ga mee naar De Ster op zondag 30/6 en betaal hierbij 5. Mijn mama/papa kunnen heen/terug rijden en er kunnen. personen mee. (Eigen dochter bijgerekend)

5

6 SPEELCLUB Wat is Chirooooo? Nog meer als spel Een stuk van jezelf zit onder je vel Waar iedereen mee beweging maakt, dat is Chiro als je t mij vraagt! 2 juni Hebben jullie ooit al een spelbord tot leven zien komen?! Wel, vandaag is jullie geluksdag. We spelen alle klassiekers, maar dan nét iets anders!! 9 juni Vandaag nemen we het vliegtuig naar een geheime bestemming! Zorg dus zeker dat jullie op tijd zijn want het vliegtuig zal niet wachten oh en vergeet natuurlijk jullie vliegticket niet:

7 16 juni Doe nog maar eens een zonnedansje voor je naar de Chiro vertrekt vandaag. Jaja, een zonnedansje! Waarom?? Omdat we een hele zondag waterspelletjes gaan spelen!!!! Misschien is het wel handig als je een bikini/badpak onder je uniform aandoet en een handdoek/ extra droge kleren meebrengt! (Uiteraard voorzien we een alternatief voor moest dat zonnedansje toch niet zo goed gewerkt hebben) 23 juni Spelen jullie graag hele hevige spelletjes? Gelukkig, want deze dag is niet voor doetjes! Heel de dag staat in teken van stevig spelen én vuil worden. Op en top Chiro dus!!! 30 juni Vandaag is het jammer genoeg al de laatste zondag van het Chirojaar!!! En omdat het de laatste is, maken we er natuurlijk een hele speciale van!! We trekken er met de hele Chiro op uit naar De Ster! Schrijf je dus zeker op tijd in. Deelnemen kost 5 euro én wij voorzien een gezellige picknick. Meer info over de laatste zondag vindt je in het aparte artikeltje in deze flits! We hopen uiteraard dat jullie allemaal van de partij zijn voor deze knaller afsluiter! TOT OP KAMP LIEVE SPEELCLUBBERS! DIKKE GELE KUSSEN EN KNUFFELS, TATI en MAX

8 KWIKKEN Woooooooooww, dit is gewoon de allerlaatste flits van het chirojaar! Maar niet getreurd want er komt hierna nog een fantstisch kamp aan!! 2 juni Houden jullie van verrassingen? Want wat we vandaag gaan doen is 1 heeeeeeeeeeeel grote verrassing. Spannend hé? 9 juni Omdat ik weeral stage heb en dus geen leiding kan geven, geef ik jullie door aan een andere groep. Heb veel plezier, mis mij niet te hard en ik wil jullie horen lachen tot aan mijn stageplaats! 16 juni: 11u-13u Vandaag doen we een beetje zot en hebben we tijdens de middag Chiro! Ik ga al 1 ding verklappen, en dat is dat we iets gaan koken!! Wat we gaan koken, blijft geheim! Jullie hoeven dus niet middag te eten want jullie zullen op de chiro een lekkere maaltijd krijgen! Breng daarvoor allemaal 2 euro mee!

9 23 juni Kennen jullie het woord water? Kennen jullie het woord spelletjes? Jaja, vandaag spelen we waterspelletjes!! Breng allemaal een bikini/badpak, droge kleren, een handdoek en zonnecrème mee! P.S. jullie mogen ook een waterpistool of andere zaken die we kunnen gebruiken meenemen! 30 juni Vandaag is het de allerlaatste zondag, maar daarom niet de minst leuke! We gaan naar De Ster en dus even helemaal ontspannen! Meer info vinden jullie in de flits! Zozo ladies, dit was het dan voor de maand Juni! Hebben jullie ervan genoten? Ik wel hoor!! Dikke groene kus, Vicky

10 TIPPERS De allerlaatste chiro maand is aangebroken. Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als ik? ZATERDAG 1 juni (17u30-19u30) Pas op, de avondchiro gaat vandaag door op een zaterdag i.p.v. een zondag. Wat we vandaag gaan doen is nog een groot geheim. ZONDAG 9 JUNI (17u30-19u30) Spiegeltje spiegeltje aan de wand Wie is het mooiste van het land? Zullen de tippers ontsnappen aan de verschrikkelijke heks en zullen zij hun ware liefde ontmoeten? ZONDAG 16 JUNI (17u30-19u30) Vandaag draait alles rond smokkelen en niet gepakt te worden. Zijn jullie klaar voor dit avontuur? Wie o wie krijgt zijn geld over de grens?

11 ZONDAG 23 JUNI Het is vandaag de laatste chirozondag met onze groep L We gaan er samen iets leuks van maken en gaan daarom iets héééééél tof doen, allemaal komen is dus de boodschap! ZONDAG 30 JUNI Om onze allerlaatste chirozondag te vieren gaan we met z n alle naar De Ster! Waterplezier voor vandaag is verzekerd! Lees zeker het artikel in de flits voor meer info. Dit was het voor de allerlaatste maand van het chirojaar! Het was een topjaar samen met jullie! Zie jullie (hopelijk) allemaal op kamp!!! (ps: de foto s van het weekend komen er nog aan) DIKKE KNUFFELSSSS LEIDSTER CHADIDAAAAA

12 Wat is de tijd snel gegaan! Het is al juni :o De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Maar niet getreurd, juni wordt plezant. Héél plezant! En Chirokamp nog plezanter! De kampflits komt er binnenkort aan Zaterdag 1 juni u30-21u30 ZIPTOERNOOI! Elk team bestaat uit 4 meisjes en 3 jongens. Probleem, we hebben geen jongens Hoor eens rond bij jullie friends, broers, buurjongens, neven, wie de eer van de SUS mee wilt komen verdedigen. Kom met de fiets om 17u30 naar de Chiro, we fietsen samen naar het park van Schoten. Wil je liever rechtstreeks gaan? Geen probleem, maar laat dat dan even op voorhand weten Zondag 9 juni u30-19u30 Heel het weekend goed gestudeerd? Super! Kom dan ontspannen op de Chiro. Wat we gaan doen, is nog een verrassing! Zaterdag 15 juni 19u-22u FILMAVOND! Vandaag gaan we een film kijken! Breng je favoriete film op DVD mee en dan stemmen we welke we gaan zien

13 Zondag 23 juni 14u-19u MINIFUIF VOOR MAXIPRET! Vandaag houden we een dagdisco! Wat we gaan doen? Feesten natuurlijk! De examens zijn gedaan, gooi jullie beentjes maar los! Zondag 30 juni 9u30-17u30 Vandaag gaan we naar De Ster! Lees het artikel voor meer informatie! Hierbij een tekening waarbij je iedereen van de groep kan aanduiden! Bedankt voor het fijne jaar, grieten! Tot op kamp! Greetz, Daisy!

14 Aspiranten Vandaag is het de laatste maand van het chirojaar, dit betekent ons voor de laatste keer amuseren, uitleven, zot doen en lui zijn Het ga een fantastische maand worden, we gaan ervan genieten!! 2 juni: 17u30-19u30 Omdat jullie al volop aan het studeren zijn voor de examens, hebben jullie zeker wat nood aan ontspanning! Wel, goed nieuws, ik zorg voor 2 uur volle entertainment! 9 juni: 17u30-19u30 Om toch een beetje te kunnen genieten van het zonnige weer, spelen we vandaag tuinspelen! Heuh tuinspelen, was da!?? Wel kom het vandaag te weten!

15 16 juni: 17u30-19u30 Komaan mannekes, nog even doorbijten, jullie zijn bijna van jullie examens vanaf! Deze zondag geef ik jullie nog een extra boost, om er voor de laatste keer in te vliegen! Eeeeen neem ook 5 mee, want wat kan nog beter helpen dan frietjes!!? 23 juni Triest nieuws, het is vandaag jullie laatste doodnormale chirozondag, en wat past hier het beste bij.?? Een doodnormaal spel! Jullie gaan jullie kei hard amuseren vandaag, belooft!! 30 juni Om de laatste zondag te vieren, gaan we vandaag zwemmen in de ster! Tijd dus voor die melkflessen naar boven te halen, en goed te zonnen! Meer informatie vinden jullie in de flits Likjes en lekjes, Ilke (nog een laatste keer eindigen met ne schone foto om het jaar goe af te sluiten!)

16

17 WIST JE DAT... SPEELCLUB - De speelclub gewonnen zijn op het ZIP-moment? JOEPIEEEEE! - De Speelclub helemaal klaar is voor het kamp door de K-dag - De leiding hoop dat iedereen meegaat op kamp! KWIKKEN - Sommige Kwikken meer dan 1 liefje hebben? - De Kwikken Scherpenheuvel volledig uit hebben gewandeld en als (bijna) eerste op de middagplaats waren? - De Kwikken hard hebben gestreden op het ZIP-moment en ook gewonnen zijn? TIPPERS - De tippers een geslaagd weekend hebben gehad? - De tippers perfect de 30km hebben gewandeld naar Scherpenheuven? - De tippers als de beste smoutenbollen kunnen bakken? TIPTIENS - De tiptiens graag met klakkebuizen schieten - Ketiweekend legit was - De tiptiens nieuwe maatjes in de groep hebben? ASPIRANTEN - Paletten met plastieke borden in een kleine ruimte echt de max is - Tomatensoep met ballekes het hoogtepunt van het weekend was - Jullie leidster echt kei hard heeft genoten van dit bangelijk chirojaar!

18 20/6 DORIEN 22/6 BINTA

19

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

pril, een maand die start met een dag in het teken van grappen en lachen. Haal die aprilvis maar uit de kast en bak iedereen een poets.

pril, een maand die start met een dag in het teken van grappen en lachen. Haal die aprilvis maar uit de kast en bak iedereen een poets. pril, een maand die start met een dag in het teken van grappen en lachen. Haal die aprilvis maar uit de kast en bak iedereen een poets. Lachen is gezond en als de maand goed ingezet is, dan kan het al

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van!

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van! Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van! Zondag 27 januari 2019 gaan we met z n allen bowlen. We vertrekken om 14u aan de Chiro en zullen tegen 17u30 terug

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus!

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus! Hoi! Zijn jullie allemaal klaar voor een nieuwe maand vol Chiro? Het is ondertussen al maart, wat gaat de tijd toch snel! De lente staat voor de deur en het Chirokamp is ook niet zo veraf meer. De data

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar?

Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar? Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar? Wanneer voelde je je wat minder goed dit jaar? Wie wil je extra bedanken?

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Zaterdag 20 oktober 2018 spookt het bij Chiro Sus. Speelcubbers en Kwikken worden op de Chiro verwacht om 18u en hun activiteit eindigt om 20u.

Zaterdag 20 oktober 2018 spookt het bij Chiro Sus. Speelcubbers en Kwikken worden op de Chiro verwacht om 18u en hun activiteit eindigt om 20u. Oktober Deze maand zit vol verrassingen De herfst is begonnen De bladeren krijgen verschillende mooie kleuren Vriendinnetjes zijn nu nog meer dan anders welkom op onze Chiro Griezelen en spoken, hoort

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S Leiding Speelclub Désirée Wagenaar Pastoor Campensstraat 12 0494/72.77.15 Tika s Vicky Bollens Moeshofstraat 23 2960 Sint-Job 0491/03.20.80 Tippers Nele

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

November Een maand vol tradities De mandarijntjes De misviering Het restaurantje Afscheid van oudleidster(s) Een maand vol Sus

November Een maand vol tradities De mandarijntjes De misviering Het restaurantje Afscheid van oudleidster(s) Een maand vol Sus November Een maand vol tradities De mandarijntjes De misviering Het restaurantje Afscheid van oudleidster(s) Een maand vol Sus Mandarijntjesweekend Op vrijdag 16 november worden de mandarijntjes verpakt

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI Liefste leden en Het jaar loopt weer naar het einde toe. Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

In mei leggen alle vogels een ei Voila, dat rijmpje hebben we dan ookal weer eens vermeld :) Mei wordt een maand boordevol activiteiten.

In mei leggen alle vogels een ei Voila, dat rijmpje hebben we dan ookal weer eens vermeld :) Mei wordt een maand boordevol activiteiten. In mei leggen alle vogels een ei Voila, dat rijmpje hebben we dan ookal weer eens vermeld :) Mei wordt een maand boordevol activiteiten. De K-dag vindt deze maand plaats in mei, maar ook het zipmoment,

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Heyhey lieve leden, mama s en papa s, We kunnen stilletjes beginnen uitkijken naar een geweldig kamp! Om jullie er nog eens aan te doen herinneren: de meisjes worden 01/08 door jullie naar

Nadere informatie

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u Pannenhoefdreef 160 21 mei - 10u tot 15u Pinkels TOETS: MEI 2018 NAAM: leidster Amber & leidster Erin Vorige maand ging de laddercompetitie van de pinkels niet door. Wanneer zullen zij dit wel spelen?

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S Leiding Speelclub Désirée Wagenaar Pastoor Campensstraat 12 0494/72.77.15 Tika s Vicky Bollens Moeshofstraat 23 2960 Sint-Job 0491/03.20.80 Tippers Nele

Nadere informatie

Beste ouders en ribbels,

Beste ouders en ribbels, ENTHOUSIAST JUNI Beste ouders en ribbels, Zoals jullie al weten vertrekken we in juli op kamp. Wij hebben samen met de leiding besproken dat het toch het beste is om met de ribbels 7 dagen op kamp te gaan

Nadere informatie

Groepsuitstap zondag 24 juni

Groepsuitstap zondag 24 juni Groepsuitstap zondag 24 juni Beste ouders en leden, Het einde van het Chirojaar komt beetje bij beetje meer in zicht. Daarom maken wij ons op voor de jaarlijkse groepsuitstap. Traditioneel de laatste activiteit

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S december groepstijdschrift chiro sus jaargang 49 2017-2018 v.u. nele de paepe en désirée wagenaar verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus chiro sus, terlindenhofstraat 202 a, 2170 merksem ADRESSEN

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Lieveleden,mama senpapa s, Hetiszover,hetnieuwechirojaariseindelijkofficieelbegonnen!Wehebbenditjaaral goedingezetoponsovergangsweekend.maareennieuwjaarbetekentookdatwe afscheidmoetennemenvanenkeleleiding.natalie,loreenlunawegaanjulliemissen!

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

APRIL Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Bedankt aan allen die een lekker vleeseke zijn komen eten op onzen BBQ!!

APRIL Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Bedankt aan allen die een lekker vleeseke zijn komen eten op onzen BBQ!! APRIL 2012 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Daan Covents van de speelclub wordt 8 jaar op 2 april. Victor Schoors van de speelclub wordt 8 jaar op 3 april. Bedankt aan allen die een lekker vleeseke

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte van de moretuslei! De bus vertrekt zonder pardon om 9 uur!

We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte van de moretuslei! De bus vertrekt zonder pardon om 9 uur! Helaas helaas zijn we al aan onze laatste chirozondag gekomen Om het jaar mooi af te sluiten gaan we met heel de meisjeschiro op 30 juni naar bellewaerde! We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte

Nadere informatie

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S Leiding Speelclub Désirée Wagenaar Pastoor Campensstraat 12 0494/72.77.15 Tika s Vicky Bollens Moeshofstraat 23 2960 Sint-Job 0491/03.20.80 Tippers Nele

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi Inhoudstafel Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi BELANGRIJKE DATA Zaterdag 25 mei vanaf 17u30: De aspi s gaan voor het laatst op kamp dit jaar. En om er een knaller van te maken dit jaar organiseren

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen.

Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen. Evenementenblaadje Wow! We zijn al aanbeland bij de laatste maand van het Chirojaar! Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen. Vergeet

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf.

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf. JUNI ALGEMEEN NIEUWS Liefste leden en mama s & papa s: Het jaar loopt weer op z n einde... Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

groepstijdschrift chiro sus jaargang v.u. nele de paepe en désirée wagenaar verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus chiro

groepstijdschrift chiro sus jaargang v.u. nele de paepe en désirée wagenaar verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus chiro februari groepstijdschrift chiro sus jaargang 49 2017-2018 v.u. nele de paepe en désirée wagenaar verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus chiro sus, terlindenhofstraat 202 a, 2170 merksem ADRESSEN

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem De Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Nieuwe verdeling afdelingen Onze afdelingen zijn dit jaar anders ingedeeld dan de afgelopen jaren wegens een kleinere leidingsploeg. In plaats van Ribbels,

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni).

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni). Lieve chiromeisjes, Het weer wordt alsmaar beter, de zon schijnt als maar harder dus des te meer een reden om naar de Chiro te komen Alvorens jullie een kijkje nemen naar jullie programma, graag even jullie

Nadere informatie

voor alle jongens geboren in 2012 en september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor!

voor alle jongens geboren in 2012 en september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor! voor alle jongens geboren in 2012 en 2013 1 september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor! 8 september van 14u tot 17u DE start van het Chirojaar. Jullie zijn

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen.

ALGEMEEN NIEUWS. Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand ook

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Chirowietje. 3 e trimester 2015-2016

Chirowietje. 3 e trimester 2015-2016 Chirowietje 3 e trimester 2015-2016 Beste chirowietjes en ouders, Zijn jullie klaar om er nog een laatste trimester kei-hard voor te gaan? Wij hebben doorheen het jaar de spanning wat opgebouwd, onze

Nadere informatie

S E P TEMB ER. T eru g. n a ar d e CHIRO SINT DIONYSIUS

S E P TEMB ER. T eru g. n a ar d e CHIRO SINT DIONYSIUS b o ek je t s T eru g n a ar d e ch i r o! u t u q S E P TEMB ER o q t CHIRO SINT DIONYSIUS u PINKELS 9 september 2017: Chiro barbecue op de jongenschiro. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven! 10

Nadere informatie