LASTENBOEK. Project van 3 woningen en 3 appartementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LASTENBOEK. Project van 3 woningen en 3 appartementen"

Transcriptie

1 LASTENBOEK Project van 3 woningen en 3 appartementen R. Valvekenstraat 3010 KESSEL-LO Hageland Construct n.v. August Vermeylenlaan 2A 3010 Leuven Kessel-lo

2 INHOUD ALGEMENE BEPALINGEN 1 BESCHRIJVING OPBOUW 2 Ruwbouw-structuur-riolering 2.1 Dakwerken 2.2 Isolatie 2.3 Ventilatie 2.4 AFWERKING 3 Buitenschrijnwerkerij 3.1 Dorpels-gevels 3.2 Vloeren 3.3 Muren en plafonds 3.4 Binnenschrijnwerkerij 3.5 Venstertabletten trappen in natuursteen 3.6 Borstwering 3.7 Terrassen 3.8 Keuken 3.9 Electrische installatie 3.10 Sanitair 3.11 Centrale verwarming 3.12 AUTOSTAANPL.- KELDER TUIN - 4 STOEPEN - PADEN Autostaanplaatsen niveau Kelder - tellerlokaal 4.2 Tuin 4.3 KLACHTEN 5 BEZOEK DER WERKEN 6 OPLEVERING 7 INBEZITNAME 8 NUTSVOORZIENINGEN 9 FINANCIËLE VOORWAARDEN 10

3 1. ALGEMENE BEPALINGEN In de prijs zijn begrepen: - Het grondonderzoek, het opmaken van de plannen en erelonen, administratieve kosten en de taksen deel uitmakend van de opbouw, de bouwrechten, toezichtskosten, - Het aandeel van het bouwterrein, de funderingen en de bouw van de woning. Indien de koper beslist zelf werken uit te voeren of te laten uitvoeren door derden, kan dit enkel gebeuren na oplevering van de woning. Deze werken mogen geen vertraging van het geheel tot gevolg hebben. De woning of het appartement wordt bezemschoon opgeleverd. Schilderwerken zijn niet voorzien en zijn ten laste van de eigenaar. De uitvoeringstermijn van de werken bedraagt maximaal. werkbare dagen te tellen vanaf de aanvang der werken. De startdatum van de nieuwbouw is voorzien op. Blijven ten laste van de kopers: - De notariskosten, de taksen toepasselijk op de verkoopwaarde van de woning aan de geldende tarieven, meerbepaald de registratierechten en de BTW. - De nutsvoorzieningen : Elektriciteit, water, gas, telefoon, teledistributie, - Extra werken/materialen uitgevoerd in regie in opdracht van de kopers. 2. BESCHRIJVING OPBOUW 2.1 Ruwbouw-structuur-riolering Het project omvat drie woningen en drie appartementen in gesloten bebouwing met autostaanplaatsen op niveau -1. De toegang voor de wagens tot niveau -1 gebeurt via een autolift. Er is geen afwerking en indeling voorzien op de zolderverdieping. De indeling en afwerking van de zolderverdieping is mogelijk maar is optioneel. De grondwerken zullen uitgevoerd worden conform de bouwplannen van de architect. De ruwbouw start vanaf de funderingen met daarop een gewapende betonnen vloerplaat. De kelder wordt gegoten ter plaatse in waterdicht beton. Ter plaatse worden de nodige grondsonderingen uitgevoerd door een erkend organisme. Voor de uitvoering van funderingen, vloerplaat, zuilen en balken wordt advies gegeven door de architect. Het ingenieursbureau staat in om de nodige berekeningen hiervoor maken. Eventuele ingenieursplannen hebben voorrang op de bestaande architectuurplannen. De architectplannen zijn niet bindend op vlak van indeling/uitrusting. Dit wordt door de promotor/architect bepaald. De riolering wordt uitgevoerd conform de geldende voorschriften ter plaatse. Ze wordt aangelegd volgens het principe van gescheiden stelsel.

4 2.2 Dakwerken Platte daken worden uitgevoerd in EPDM voorzien van een dampscherm en isolatie volgens de EPB-norm. De daken worden voorzien van zinken afvoergoten verbonden met de riolering volgens het gescheiden stelsel. Gevels in zinkwerk worden afgewerkt volgens de voorschriften van de leverancier/architect. 2.3 Isolatie Alle muren, daken en vloeren worden thermisch geïsoleerd volgens het EPB-advies Het gehele gebouw wordt, zowel thermisch als akoestisch, volgens de geldende norm geïsoleerd. 2.4 Ventilatie De woning wordt voorzien van een ventilatiesysteem C+, conform de wetgeving. 3. AFWERKING 3.1 Buitenschrijnwerkerij Uitgevoerd in ALU met tochtsluiting en vijfkamerprofiel, voorzien van minimaal dubbel glas K- waarde 1.0 en anti-inbraakbeslag. De kleur van de buitenschrijnwerkerij is conform de voorschriften. 3.2 Gevels - dorpels De gevels worden voorzien van een crepie conform de voorschriften qua kleur en uitzicht. De gedeelten die niet voorzien worden van een crepie worden afgewerkt in geanodiseerd zinkwerk. 3.3 Vloeren Alle vloeren worden voorzien van een afwerkingschappe. Op niveau 0 wordt een thermische isolatielaag (PUR) geplaatst zoals voorgeschreven om te voldoen aan de geldende norm. Garagevloer wordt voorzien van een gepollierde betonlaag. Voor de vloertegels is het minimum formaat 30 x 30 en het max. formaat 60 x 60 Voor muurbetegeling is het minimumformaat 20 x 30 en het max. formaat 30 x60 Voor de plaatsing van tegels of wandtegels met maten die afwijken van de opgegeven specificaties wordt een supplement aangerekend evenals voor de plaatsing van listels of speciale plaatsing (diagonaal, mozaïek...). Natuurbetegeling op vloeren en muren wordt eveneens extra aangerekend per geplaatste m².

5 - Tegels > 60 x ,00 /m² - Muurtegels > 30 x 60 of gemengde formaten + 4,00 /m² - Muurtegels < 20 x ,00 /m² - Gerectifieerde voeg + 5,00 /m² - Plaatsen van friezen + 6,00 /Lm - Plaatsen van natuursteen op wand + 6,00 /m² -Plaatsen van natuurstenen vloer + 5,00 /m² - Plaatsen van mozaïek In regie Volgende vloeren ( Incl.BTW) worden voorzien: Living Keuken Bergplaats WC Hal en gang (GLV) Badkamer SLK s Plinten 9,00 /m² Indien de klant kiest voor laminaatvloer is de waarde hiervoor 30,00 /m² De laminaatplinten hebben een waarde van 9,00 /Lm 3.4 Muren en plafonds Muren en plafonds in de woning worden afgewerkt met een gladde spuitgips. In de woning zijn geen schilderwerken voorzien. Het aanbrengen van de muurbekleding (wandtegels) in badkamer, toilet en keuken zal met de meeste zorg worden uitgevoerd. Keuken: Muurtegels tussen werkblad en bovenkasten.: Waarde (Incl. BTW) Badkamer + toilet: Muurtegels voorzien tot +/- deurhoogte op alle muren: Waarde (Incl. BTW) cementering van de natte muren in badkamer tegen vocht. Garagemuren/keldermuren gemetseld of in beton en plafonds in garages/kelders worden niet geschilderd. Gemetselde garagemuren/keldermuren worden opgevoegd met grijze cementvoegspecie. 3.5 Binnenschrijnwerkerij De binnendeuren zijn uitgevoerd in een afgewerkte versie, gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Voorzien van standaard kruk en standaard scharnieren. Waarde 260,00 (Incl. BTW)

6 3.6 Venstertabletten Trappen in natuursteen Trappen en venstertabletten zijn uitgevoerd in natuursteen of composietmateriaal. Dit in harmonie met het geheel. 3.7 Borstweringen Borstweringen, indien van toepassing, worden uitgevoerd in aluminium. 3.8 Terrassen De afwerking van het terras gebeurd in ECO-kunststofplanken. Eventuele beplantingen op terrassen of schermen zijn ten laste van de kopers. 3.9 Keuken De woning is uitgerust met een keuken voorzien van onderkasten, bovenkasten, kolomkast en werktablet. Afbeeldingen en/of opstellingen van keukenelementen op de architectplannen zijn niet bindend. Enkel de officiële keukenplannen van de leveranciers komen in aanmerking voor uitvoering. De inbouwapparatenset bestaat uit: Een inbouwkoelkast, een dampkap, een oven, een inductie kookplaat, een spoelbak met vergiet, een eengreepsmengkraan en een vaatwasser. Waarde keuken 6.500,00 (Incl.BTW) 3.10 Electrische installatie De inrichting zal in al haar onderdelen en apparaten beantwoorden aan de voorschriften van de maatschappij die ter plaatse voorziet in de stroomlevering. De woning of appartement beschikt over een privé stroomteller en een privé zekeringskast uitgevoerd volgens de geldende voorschriften ter plaatse. De schakelaars en stopcontacten worden uitgevoerd in de standaardkleur (crèmekleur) inbouwversie. De bouwheer/eigenaar kan in samenspraak met de installateur wijzigingen laten doorvoeren m.b.t. het uitvoeren van de electrische installatie. Dit voor zover de huidige of toekomstige werken dit toelaten.deze wijzigingen zullen door beide partijen goedgekeurd en ondertekend worden. De eventuele meerprijs van de wijzigingen zijn ten laste van de bouwheer/eigenaar. (bv. Gaten boren voor spots, extra leidingen,...) Spots, verlichtingsarmaturen, transfo s zijn niet inbegrepen in de totale woningprijs. In tellerlokalen, kelders, garages, en terrassen is de uitvoering volgens het opbouwprinciepe.(waterdicht) Bij voltooiing van de electrische installatie zal de installatie gekeurd worden door een erkend keuringsorganisme. Deze keuring is inbegrepen in de totaalprijs.

7 Tevens is er een rookluik voorzien met bediening in de toegangsruimte van de appartementen. Dit volgens de lokale brandweervoorschriften. Voor de gemeenschap is er een aparte teller voorzien.

8 3.11 Sanitaire installatie De warmwatervoorziening is opgebouwd rond een VAILLANT gaswandketel die tevens zorgt voor het water van de CV. De sanitaire installatie omvat de installatie en aansluiting van de sanitaire inrichtingen op warm en/of koud water. De standaardkleur van de geplaatste toestellen is wit. Afbeeldingen en/of opstellingen van keuken en/of badkamerelementen op de architectplannen zijn niet bindend voor uitvoering. Prijs sanitaire voorzieningen woning 1: Prijs sanitaire voorzieningen woning 2: Prijs sanitaire voorzieningen woning 3: Prijs sanitaire voorzieningen app. 1: Prijs sanitaire voorzieningen app. 2: Prijs sanitaire voorzieningen app. 3: 5.250,00 (Incl. BTW) 5.250,00 (Incl. BTW) 5.250,00 (Incl. BTW) 3.500,00 (Incl. BTW) 4.250,00 (Incl. BTW) 4.250,00 (Incl. BTW) De plaatsen waar sanitair water/afvoer voorzien wordt zijn de volgende: Keuken: Eengreepsmengkraan voor warm en koud water aan de afwasbak Aansluiting koud water vaatwas Badkamer woning 1, 2 en 3: Meubel voorzien met 2 wasbakken +1 spiegel of spiegelkast Ligbad + thermostatische mengkraan met sproeistang of ligbad met douchevoorziening = ruimtebesparend Douche met de daarbijhorende uitrusting en douchedeur Toilet type hang WC. (Indien voorzien in badkamer) Badkamer app. 1: Meubel voorzien met 1 wasbak +1 spiegel of spiegelkast Douche met de daarbijhorende uitrusting en douchedeur Badkamer app. 2 en 3: Meubel voorzien met 1 wasbak +1 spiegel of spiegelkast Ligbad + thermostatische mengkraan met sproeistang of ligbad met douchevoorziening = ruimtebesparend Toilet type hang WC. (Indien voorzien in badkamer) WC: Berging: Koud water voor toilet en handwasbakje Toilet type hang WC (App.= 1 stuk Woning = 2 stuks) Koud water voor wasmachine De afvoeren van de respectievelijke apparaten /installaties worden aangesloten op een buizenstelsel conform de geldende regels. Indien de bouwvergunning een regenwaterciterne verplicht zal deze uitgerust worden met een hydrofoorgroep om het gebruik van regenwater toe te laten. Extra kan voorzien worden in een watermanagement systeem dat automatisch omschakelt tussen leiding- en regenwater.prijs hiervoor bedraagt 3.250,00. Voor de gemeenschap is er een aparte teller voorzien.

9 3.12 Centrale verwarming De CV-installatie is opgebouwd rond een energiezuinige condenserende gaswandketel. Merk VAILLANT, Type ECOTEC+ VCW296 25kW De gebuikte radiatoren zijn van het merk RADSON type INTEGRA in standaardkleur. De volledige inrichting werd berekend in functie van het warmteverlies bij een buitentemperatuur van -10 C bij de volgende kamertemperaturen : 18 C voor inkom en slaapkamers, 22 C voor de keuken en de living en 24 C voor de badkamer. De opbouw van de verdeelcollectoren van de CV/sanitair en gaswandketel worden niet afgekast opgeleverd.

10 4. GARAGE KELDER TUIN STOEPEN - PADEN 4.1 Autostaanplaats Het gemeenschappelijke niveau -1 beschikt over 9 autostaanplaatsen. De toegang tot de autostaanplaatsen op niveau -1, is via een autolift. 4.2 Kelder - tellerlokaal Elke woningappartement beschikt over een kelderruimte binnen het gemeenschappelijke niveau -1. In het tellerlokaal bevinden zich de respectievelijke electriciteits-gas en watermeters. 4.3 Tuin ( Indien aanwezig) Tuinaanleg, beplantingen, onderhoud, onkruidverdelging,schutsels of afschermingen, afrasteringen... behoren niet tot de afwerking van het gebouw en zijn niet inbegrepen in de totaalprijs van de woning. 5. KLACHTEN Ingeval van slecht weer, periodes van felle wind, neerslag, vorst of overmacht, behoudt de architect zich het recht voor de werken stop te zetten, zonder beroep van de bouwheer/eigenaar. 6. BEZOEK DER WERKEN Bouwheer/eigenaar mag de werken betreden en hun woning in opbouw bezoeken. Uit oogpunt van veiligheid zal dit gebeuren na afspraak met de promotor. ER WORDT UITDRUKKELIJK GESTELD DAT DE BEZOEKEN DOOR DE EIGENAAR(S) EN EVENTUEEL DERDEN GEBEURT OP EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. DE PROMOTOR KAN NIET VERANTWOORDELIJK GESTELD WORDEN VOOR GEBEURLIJKE ONGEVALLEN. De promotor, architect of aannemer kan ten alle tijden de toegang tot de werf of bepaalde lokalen verbieden. 7. OPLEVERING Minstens twee weken voorafgaand aan de oplevering worden de kopers hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht. De afgewerkte woning zal door de bouwheer/eigenaar in ontvangst genomen worden in bijzijn van de promotor en de architect. (Voorlopige oplevering) Er zal een staat van bevinding opgesteld worden zodat eventuele opmerkingen kunnen opgetekend worden. Voor de overdracht zullen alle opmerkingen uitgevoerd worden en getekend na nazicht voor aanvaarding en ontlasting van de bouwheer.

11 8. INBEZITNEMING De inbezitneming, bestaande uit het overhandigen van de nodige sleutels en de betaling van het resterende saldo (volledige verkoopprijs) d.m.v. bankcheque, zal ter plaatse gebeuren na het opmaken van de staat van bevinding en de ontvangst hiervan. 9. NUTSVOORZIENINGEN - METERS Alle individuele en eventuele gemeenschappelijke aansluitingen en openstellingen van meters op het openbare net zijn volledig ten laste van de kopers. Hieronder vallen: Electriciteit, water, gas, telefoon, teledistributie, FINANCIËLE VOORWAARDEN ( Indien Wet Beyne van toepassing is) Uit te voeren werken Schijf 1 Na gieten funderingen-vloerplaat-wanden 20% 2 Na plaatsen welfsels gelijkvloers 15% 3 Na plaatsen welfsels eerste verdiep 15% 4 Na het onder dak brengen van het gebouw 15% 5 Na het plaatsen van leidingen voor 10% electriciteit, CV en water 6 Na buitenschrijnwerkerij en bepleistering 10% 7 Na tegelwerken en binnenschrijnwerkerij 10% 8 Bij inbezitname en overhandiging van de 5% sleutels Extra werken die niet opgenomen zijn in dit lastenboek worden verrekend aan de op dat ogenblik geldende regietarieven. Deze hierboven vermelde percentages zijn telkens te verhogen met de geldende taksen. Bij wanbetaling of laattijdige betaling heeft de bouwheer het recht de werken stil te leggen en alle nodige maatregelen te treffen op kosten van de koper, onverminderd alle rechten en vorderingen.

LASTENBOEK. Project van 5 woningen. 3010 KESSEL-LO Molenstraat

LASTENBOEK. Project van 5 woningen. 3010 KESSEL-LO Molenstraat LASTENBOEK Project van 5 woningen 3010 KESSEL-LO Molenstraat Hageland Construct n.v. August Vermeylenlaan 2A 3010 Leuven Kessel-lo INHOUD ALGEMENE BEPALINGEN 1 BESCHRIJVING OPBOUW 2 Ruwbouw-structuur-riolering

Nadere informatie

PROJECT RESIDENTIE WAROT

PROJECT RESIDENTIE WAROT VERKOOPLASTENBOEK BESCHRIJVING DER WERKEN EN MATERIALEN PROJECT RESIDENTIE WAROT WAROTSTRAAT 11, WINKSELE 1 PROJECTONTWIKKELING: BOUWHEER PROMOTOR: HAGELAND BOUWGROEP NV Boerenkrijglaan 21 2820 Bonheiden

Nadere informatie

WAROTSTRAAT 9, WINKSELE

WAROTSTRAAT 9, WINKSELE VERKOOPLASTENBOEK BESCHRIJVING DER WERKEN EN MATERIALEN PROJECT WAROTSTRAAT 9, WINKSELE PROMOTOR: ARCHITECT: HAGELAND CONSTRUCT NV A. Vermeylenlaan 2A 3010 KESSEL-LO Architectenbureau K5 bvba Boekhoutstraat

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

Project Vanderborghtstraat Melsbroek

Project Vanderborghtstraat Melsbroek Project Vanderborghtstraat Melsbroek Meer info via 0475-83.82.33 of 0477-34.70.80 of K-K@Pandora.be Opmerking : dit zijn de teksten zoals die op de website te zien zijn. Er zijn wel verschillen mogelijk

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur. De werken

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 6 Pagina 1 van 15 Gedetailleerde beschrijving ruime en hoogwaardig afgewerkte appartementen met terras. 5 met 2 slaapkamers, 1 met 1 slaapkamer (app nr 1.2 reeds verkocht). Volledig afgewerkt.

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer.

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer. De ruwbouw is het geheel van funderingen, muren, balken, welfsels en dak. Een aannemer in bouwwerken voert de ruwbouw uit. Hij heeft gekwalificeerde vaklui als metselaars, betonbekisters en ijzervlechters

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE Dit omvat: Opmeting van het perceel door landmeetkundige Grondsondering Stabiliteitsstudie Staat van bevinding ABR-polis door de bouwheer Controle registratie

Nadere informatie

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR. 2017.144/A//2017.E077.01/BAT.OL-BH Nr. Beschrijving Type Eenh. H EP BTW 1 Algemeenheden 1.1 Werfinstallatie H ff 1,00 1.2 Coördinatie

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen VerkoopsLastenboek Kraaibergstraat te Lummen 1 Algemene werken Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur.

Nadere informatie

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse Residentie Landen Boog VerkoopsLastenboek Penthouse 1 Algemeen Dit project in hedendaagse architectuur bevindt zich op de hoek van de Raatshovenstraat en de Demeersmanstraat. Deze penthouse met 2 grote

Nadere informatie

LASTENBOEK Casco Plus. Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING

LASTENBOEK Casco Plus. Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING LASTENBOEK Casco Plus Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING Het project omvat alle onmisbare werken van het gebouw tot de volledige afwerking, verf- of behangklaar met uitzondering van de werken

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE LASTENBOEK APPARTEMENTEN Dit omvat: _ Opmeting van het perceel door landmeetkundige _ Grondsondering _ Stabiliteitsstudie _ Staat van bevinding aanpalende gebouwen. _ ABR-polis door

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door Stefcat BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel wijzigingen

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 PROJECT : Poperinge Wielewaalstraat 58 Bruggestraat 107/109 8902 Hollebeke Poperinge BE 0435.448.440 BE 0833 377 478 BE 0825 716 656 verkoop : appartement nr. 5 FUNDERINGEN

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: afwerking CASCO

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN. Asterstraat 42-48 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN. Asterstraat 42-48 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN Asterstraat 42-48 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Beukenlaan 2. Overzicht verkoopsprijzen 3. Plannen 4. Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN Asterstraat 42-48 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Beukenlaan 2. Overzicht verkoopsprijzen 3. Verkoopsvoorwaarden 4. Plannen

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47

Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: Huidige staat

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE

LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE LASTENBOEK DUINPARKLAAN OOSTDUINKERKE Ligging Bouwheer Architect Exclusieve Verkoop DUINPARKLAAN/KRUINWEG/DAHLIALAAN OOSTDUINKERKE T.V. DUINPARK Westerlaan 25 8790 Waregem WIELFAERT ARCHITECTEN Nokerseweg

Nadere informatie

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects.

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects. Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel 8 Appartementen Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key- projects.be info@key- projects.be Beschrijving verkoopslastenboek Algemeen. De appartementen

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa.

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Op het einde van deze doodlopende straat ontmoet u deze perfect instapklare woning. De drie slaapkamers zijn reeds volledig afgewerkt en

Nadere informatie

LASTENBROCHURE WONINGEN HOEVESTRAAT PEER/WIJCHMAAL RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT

LASTENBROCHURE WONINGEN HOEVESTRAAT PEER/WIJCHMAAL RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT LASTENBROCHURE WONINGEN HOEVESTRAAT PEER/WIJCHMAAL RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT 1. Algemene beschrijving: Het ontwerp heeft een mooi evenwicht in uitstraling tussen modern en rustiek door haar architectuur

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN 1.GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN EN UITRUSTINGEN 1.1. Inkomgedeelte De voordeur is uitgevoerd in gemoffelde aluminium met mat glas. Roestvrij

Nadere informatie

LASTENBROCHURE WONINGEN HELZOLDSTRAAT RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT

LASTENBROCHURE WONINGEN HELZOLDSTRAAT RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT LASTENBROCHURE WONINGEN HELZOLDSTRAAT RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT 1. Algemene beschrijving: Gezien het succes met onmiddellijke uitverkoop van fase I, starten wij medio 2017 met fase II. Dit houdt in het

Nadere informatie

TE KOOP. Grubbelaan K.K GE Hoensbroek

TE KOOP. Grubbelaan K.K GE Hoensbroek Grubbelaan 55 6431 GE Hoensbroek TE KOOP 187.500 K.K. Grubbelaan 55 6431 GE Hoensbroek Inleiding RUIME HOEKWONING MET DUBBELE GARAGE AAN DE ACHTERZIJDE! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE,

Nadere informatie

Mooie en ruime bel-etage woning

Mooie en ruime bel-etage woning de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Ekeren (2180) prijs op aanvraag Mooie en ruime bel-etage woning 2 1 ja VERKOCHT!! U

Nadere informatie

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS TE KOOP R. VERBELENSTRAAT 43/110 2870 PUURS INDELING Gelijkvloers: inkomsas met lift naar +1 en -1, keldertrap en fietsenberging; 3 buitentrappen naar +1 Verdieping +1: inkomhal met apart toilet, vestiairekast

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL

DE ARK VERKOOPT. Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL DE ARK VERKOOPT Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL LIGGING In Wezel is de wederverkoop gepland van een woning in de Hoeveloopweg. Het huis is zeer rustig gelegen, niet veraf van natuurreservaat

Nadere informatie

Gelijkvloers kwaliteits BEN-appartement

Gelijkvloers kwaliteits BEN-appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Gelijkvloers app. Kontich (2550) prijs op aanvraag Gelijkvloers kwaliteits BEN-appartement

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

Handelspand en zéér ruime Triplex in centrum Hove

Handelspand en zéér ruime Triplex in centrum Hove de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Gemengd gebruik Hove (254 0) 810.000,- Handelspand en zéér ruime Triplex in centrum Hove 8

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 DRAAIBOEK TECHNISCHE INFORMATIE Project: Malpertuus blok 1 te Gent Dossiernummer: 4150/2000/0517/01 Specificatie: 40 appartementen: Isegrimstraat (=Is)

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen 1 Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen Nieuwbouwproject Mol Sluis Tekening is een indicatie van uitzicht en niet bindend. Locatie project : Schoor 38 2490 Balen 2 ruime luxe appartementen

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning!

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning! Zwevegem Karakterpand met handelspand en ruime woning! Prachtig gelegen pand te Zwevegem met onbeperkte mogelijkheden! Handelspand/slagerij en ruime woning met achterbouw. Laat u verrassen door de zee

Nadere informatie

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL

LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL LEBBEKE 22 APPARTEMENTEN IN KAPELLEKENSBAAN BIJLAGEBUNDEL BIJLAGE 1: aanduiding elektrische voorzieningen BIJLAGE 2: aanduiding sanitaire voorzieningen BIJLAGE 3: gedetailleerde offerte sanitaire toestellen

Nadere informatie