business software [ LO G I S T I C S ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "business software [ LO G I S T I C S ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business"

Transcriptie

1 business software [ LO G I S T I C S ]

2 De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van het eerste uur, ieder met hun eigen specifieke branchekennis en praktijkervaring. Wij bewijzen al jarenlang een betrouwbare automatiseringspartner te zijn. De AGP Group is een internationaal opererende organisatie met twee vestigingen in Nederland en één vestiging in België. In totaal bestaat onze klantenkring uit meer dan 1200 klanten in diverse branches, voornamelijk in de Benelux, maar ook in de rest van Europa en zelfs de Verenigde Staten. Focus AGP Group Wij ontwikkelen branchegerichte ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen en operational BI (Business Intelligence) systemen. Ook zijn wij de juiste partner voor diverse Microsoft Dynamics producten. Om hier een duidelijk onderscheid in te maken, zijn er drie units binnen de AGP Group: AGP Business Solutions Te vaak zien wij dat organisaties enorme hoeveelheden data creëren in back-office systemen, zonder dat deze data eigenlijk goed bruikbaar ingezet kan worden ter ondersteuning van de operationele activiteiten. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in operational intelligence en leveren o.a. webgebaseerde informatieportalen. Bij AGP Business AGP Business Software Jarenlange ervaring in diverse branches heeft er toe geleid dat wij een aantal zeer gespecialiseerde brancheoplossingen hebben ontwikkeld. Solutions vereenvoudigen wij daarmee voor u het vinden, gebruiken en delen van uw operationele bedrijfsinformatie en kennis. Soms is er tenslotte gewoon een betere en simpelere manier om dingen te doen. Juist omdat wij de softwareontwikkeling in eigen beheer hebben, zijn wij een zeer flexibele automatiseringspartner. Wij hebben ons verdiept in de behoeften van uw branche en daardoor kennis opgedaan van vele bedrijfsprocessen. Wij denken in deze processen; de informatiebehoefte verschilt immers niet alleen van bedrijf tot bedrijf, maar ook van afdeling tot afdeling en van persoon tot persoon. De AGP Group is één van de weinige softwareleveranciers die u in de breedte objectief en zeer ter zake kundig kunnen voorlichten. Zo kunnen wij gezamenlijk met u, op basis van uw specifieke kenmerken en onze expertise en te leveren oplossingen, de juiste keuze maken voor uw organisatie. AGP Business Dynamics De naam zegt het eigenlijk al. Deze unit is binnen de AGP Group verantwoordelijk voor de verkoop, ondersteuning en implementatie van de volgende Microsoft Dynamics producten: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP en Microsoft Dynamics CRM.

3 Waarom AGP Group De hoeveelheid softwareleveranciers is enorm. Natuurlijk wilt u een oplossing die uw bedrijfprocessen optimaliseert en uw bedrijfsvoering efficiënter maakt. Op het oog zijn er veel pakketten die hierin voorzien, waardoor het moeilijk kan zijn om het kaf van het koren te scheiden. Wij zijn echter van mening dat er veel meer meespeelt bij het vinden van de juiste oplossing. Behalve een softwarepakket dat volledig aansluit bij uw behoeften, wilt u waarschijnlijk ook een automatiseringspartner die zich nauw betrokken voelt bij uw organisatie. Totaaloplossing Wij leveren een totaaloplossing, hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvragen. Behalve branchegerichte softwareoplossingen en informatieportalen leveren wij ook de daarbij horende ondersteuning, consultancy, opleiding en de benodigde hardware. Tijdens de implementatieperiode adviseren en begeleiden onze consultants u bij het (her)automatiseringsproces. De gebruikers worden opgeleid via een op maat samengesteld leerplan. Ook de ondersteuning van onze systemen wordt snel en efficiënt verleend; onze helpdesk is ingericht om u te ondersteunen bij zowel pakketvragen als vragen over het beheer. Toegevoegde waarde Wij helpen u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Onze pakketten zijn modulair, waardoor zij zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te combineren zijn. Gezamenlijk bepalen wij welke onderdelen van toepassing zijn op uw bedrijfsstructuur. Onze flexibele oplossingen zijn hierbij volledig af te stemmen op uw bedrijfsvoering en -processen. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door uw automatiseringssysteem, maar past het pakket zich juist aan ùw organisatie aan in plaats van andersom. Toekomst Dat wat u vandaag koopt, kunt u dat morgen ook nog gebruiken? Continuïteit heeft alles te maken met het heden en de toekomst. Wij streven naar continuïteit. Door een intensieve samenwerking met onze gebruikers, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en blijft onze software voldoen aan de allerlaatste eisen. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden bij voldoende stabiliteit geïmplementeerd in onze oplossingen. Brancheoplossingen AGP InstallProjects middelgroot tot grote installateur AGP InstallWare klein tot middelgrote installateur AGP Logistics logistieke branche AGP Move verhuisbedrijven AGP Projects projectorganisaties AGP Rent verhuurbedrijven AGP Tire bandenbranche AGP Trade groothandelsbedrijven AGP Trip touringcarbranche AGP Waste milieudienstverleners

4 Steeds meer transportbedrijven kiezen ervoor een belangrijke rol te spelen in de logistieke keten. Ze worden bredere dienstverleners die zich, meer dan in het verleden, richten op value added logistics en informatievoorziening van hun klanten. Uw branche Uitbreiding van activiteiten Het is moeilijk om onder druk van de stijgende kosten het transport van goederen, waar mogelijk, efficiënt te plannen en te vervoeren. Hierdoor wordt er op wegtransport vaak te weinig marge behaald. Een trend onder klanten van transportbedrijven is ook dat zij een deel van hun logistieke processen willen uitbesteden om kosten te besparen en zich volledig te richten op hun eigen kernactiviteiten. Transportbedrijven kiezen er vervolgens vaak voor om behalve vervoer van goederen ook andere activiteiten zoals opslag aan te bieden. Activiteiten waarop men een hogere marge kan behalen dan op het traditionele transport en een extra toegevoegde waarde kan bieden voor de klanten. Real-time inzicht Een andere belangrijke ontwikkeling is dat bij klanten de behoefte toeneemt om real-time inzicht te hebben in voorraden die zij hebben liggen bij hun logistieke dienstverlener. Zij willen exacte informatie over laad- en aflevertijden en ze willen te allen tijde kunnen opvragen waar hun lading zich op dat moment bevindt. U als logistiek dienstverlener wordt geacht te beschikken over tracking en tracing, barcodescanning, boordcomputers en alle overige technologische ontwikkelingen. Relaties beheren U wilt uw relatie met uw huidige klanten in stand houden en uitbreiden en nieuwe klantrelaties aangaan op een effectieve en overzichtelijke manier. U wilt graag alle relevante gegevens en belangrijke informatie van een klant optimaal beheren en een klanthistorie opbouwen. Door een up-to-date relatiebeheer te voeren, blijft uw huidige klantenkring tevreden en bent u in staat om heel wat informatie te verzamelen over potentiële klanten. Relatiebeheer betekent groei van uw organisatie.

5 De grondslag van AGP Logistics is EFIS: European Freight Information System. EFIS is ontstaan door meer dan 30 jaar ervaring in de vervoerswereld. In samenwerking met organisaties uit de branche hebben wij diverse pakketten (Transport, Warehouse en Expedition) ontwikkeld om zo alle bedrijfsprocessen binnen de vervoerswereld te kunnen automatiseren. Al deze pakketten zijn functioneel, breed opgezette administratieve en logistieke softwarepakketten voor nationale en internationale transport-, expeditie- en opslagbedrijven. Onze oplossing Standaard software op maat Om een passende oplossing te bieden voor de ontwikkelingen en trends in de vervoerswereld hebben wij meerdere pakketten ontwikkeld. Zo kunt u als organisatie de verschillende pakketten combineren naar uw eigen behoeften. U bent in staat om uw bedrijfsprocessen dermate te optimaliseren om te kunnen voldoen aan de vraag van uw klanten. De pakketten van AGP Logistics zijn modulair opgebouwd, waardoor ze veel flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak bieden. Uw medewerkers halen immers meer uit uw informatiesysteem als de functies helder en toegankelijk zijn. Bij de opbouw is elk programma van iedere module volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een zeer consequent gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Kwaliteit Relatie- en offertebeheer zijn bij ons standaard opgenomen in de pakketten. Het is belangrijk om uw bestaande relaties op een gestructureerde manier te beheren en orders en facturen te kunnen koppelen aan de desbetreffende klant. Hierdoor hebt u altijd alle relevante informatie van een klant bij elkaar. Dit stelt u in staat om kwalitatieve rapportages te draaien en adequaat te reageren op vragen van uw klanten. Ook bent u in staat om al uw inkomende en uitgaande documenten op te slaan in het volledig elektronisch dossier. Hierdoor raken er geen offertes, CMR s of facturen zoek en kunt u altijd alles terugvinden in het systeem. Financiële administratie De financiële administratie stelt u in staat om op snelle en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van uw organisatie. De financiële module bestaat uit de basisonderdelen grootboek-, crediteuren- en debiteurenadministratie en is geïntegreerd met de overige modules in het pakket; hierdoor hoeft u gegevens maar eenmalig in te voeren.

6 De mogelijkheden AGP Transport Dit pakket dat wij speciaal ontwikkeld hebben voor de transportbranche biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor relatiebeheer, calculatie, order- en ritopvolging, planning, nacalculatie en urenregistratie, materieel- en personeelsadministratie en financiële administratie. Door het hele systeem bestaat de mogelijkheid om direct inzage te hebben in de lopende orders en ritten. Offertes kunnen zo worden omgezet naar tariefafspraken. De planning geeft een actueel inzicht in de uit te voeren orders en ritten en geeft de planner een uitstekend instrument om dit alles te beheren. Ook de nieuwste ontwikkelingen zoals koppelingen met boordcomputers en routeplanners vindt u terug in ons zeer uitgebreid softwarepakket voor de transportbranche. De boordcomputer wordt gebruikt om real-time gegevens over brandstofverbruik, snelheid en doorlooptijden door te geven, zodat de planning geoptimaliseerd kan worden. Extra vrachten kunnen eenvoudig worden gepland en files worden vermeden. Er is de mogelijkheid om te koppelen met tracking en tracing, zodat u altijd uw goederen kunt herleiden in het logistieke proces. Tracking heeft betrekking op de actuele toestand van het product en tracing op het afgelegde traject en waar eventueel aanverwante producten zich bevinden. AGP Transport is de totaaloplossing voor het betere transportbedrijf. Wilt u weten wat de opbrengst was per land, productgroep of materieeltype? Hebt u informatie nodig over de normbezetting ten opzichte van de werkelijke bezettingsgraad? Of wilt u een vergelijking maken tussen de kosten en opbrengsten van twee typen vrachtwagens? AGP Transport maakt het mogelijk om al uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat u meer rendement uit uw organisatie haalt. AGP Warehouse Warehouse-beheer houdt meer in dan de wetenschap welke hoeveelheid van welk goed in het magazijn aanwezig is. Goederen Igna feu facip ea feugait venibh ent prat, vulput augiat. Ed et nim inim ad magna faci blamcon sequatue dolorem dipit la feu facing ex ex et lan vero od et velconse magnibh exer suscing euis ea acing enis nibh euisim zzrillum in exerostie vulla feum dolore molor sis nisim in ea facilit lor autem do dolenibh eliquatetum nisl dolore molorem dignis amet acidui blandre faccumsan utat. Volortisis niat nim vel ut loboreet, corpercin vel et il incillummod dunt la feugait aliquis deliquip er ipsusci te dolore mod eugait amet ute cor adignim nulla at inci tem iuscipis acidunt ad magna faccum delisi. El exero consequis erat niat. Rud dit nummy nos dit volore mod do eriusci. Modolendrem dolendigna am, quis non vullamet ilisit lam, conulla conullum aliquisi. Unt praessim illut iniscidunt praessectet, cortissisim vullaortie eros adiam, consequat. x ex et lan vero od et velconse magnibh exer suscing euis ea acing enis nibh euisim zzrillum in exerostie vulla feum dolore molor sis nisim in ea facilit lor autem do dolenibh eliquatetum nisl dolore molorem dignis amet acidui

7 moeten optimaal beheerd worden en u moet uw klanten kunnen voorzien van de juiste informatie. Middels de module Artikel- en locatiebeheer gekoppeld met RF-barcodescanning, hebt u vanaf het ontvangstmoment de juiste informatie over de fysieke plaats van alle goederen en een actuele en juiste inventaris van de opgeslagen goederen. Verder biedt het pakket EDI-oplossingen om zowel in- als uitslagbewegingen te registeren en te rapporteren, is de voorraad te volgen via internet, kent het pakket een automatische facturering en kunnen pickers aangestuurd worden via RF. AGP Warehouse maakt het werk in uw organisatie eenvoudiger en nauwkeuriger. AGP Expedition Door jarenlange ervaring is het softwarepakket dat wij ontwikkeld hebben voor expeditiebedrijven verder gespecialiseerd. Zo zijn er twee versies ontstaan: Expedition Sea en Expedition Air. Zowel de zeevrachtexpeditie als de luchtvrachtexpeditie zijn beide zeer unieke branches die zeer specifieke eisen hanteren als het gaat om software. Er zijn nog maar weinig pakketten die aan deze eisen kunnen voldoen. Veel expediteurs zijn daardoor blijven steken in een betrekkelijk eenvoudig transport managementsysteem. De huidige praktijk vereist echter verdere stappen. In samenwerking met een aantal zeevracht- en luchtvrachtexpediteurs hebben wij een softwarepakket ontwikkeld om zo te voorzien in de vraag naar een gespecialiseerd informatiesysteem voor de expeditie. Het pakket biedt u een uitgebreide module voor relatie- en offertebeheer gekoppeld aan een volledig elektronisch dossier waardoor er geen gegevens meer verloren gaan. Nog te ontvangen facturen zijn nauwkeurig op te volgen en het pakket is volledig voorzien in het verwerken van douanedocumenten. Als het nodig is om diverse transportopdrachten te groeperen tot één vracht, zorgt AGP Expedition ervoor dat de relevante gegevens in één dossier gecombineerd worden (groupage). AGP Expedition is een snel en betrouwbaar hulpmiddel in elke fase van uw administratie.

8 AGP Business Software AGP Turnhout Parklaan 124 bus Turnhout, België Telefoon +32 (0) Fax +32 (0) Internet business software

Intelligente installatietechniek

Intelligente installatietechniek Intelligente installatietechniek Bijna 90 procent van onze producten doen onzichtbaar hun werk. Achter muren, in vloeren of in prefab voorwandsystemen, onzichtbaar en betrouwbaar. Dit is voor ons de kerndoelstelling

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS TAKE THE LEAD IN LOGISTICS NaviTrans: Uw oplossing voor voor de logistieke dienstverlener In een steeds competitiever wordende sector als de logistiek is het voor de hedendaagse ondernemers onontbeerlijk

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB Unit 4 Multivers Productoverzicht Unit 4 Multivers Producten en diensten voor het MKB 2 UNIT 4 AGRESSO: PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR HET MKB INLEIDING Unit 4 Agresso ontwikkelt praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Metacom 9. Het bouwproces centraal

Metacom 9. Het bouwproces centraal Het bouwproces centraal Het bouwproces centraal Het realiseren van een efficiënt bouwproces vergt steeds meer van bouwbedrijven. Projecten worden complexer, de eisen van opdrachtgevers nemen toe en de

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening Zakelijke dienstverlening Een branche oplossing van Prodin Business Solutions Wat houdt Prodin voor de zakelijke dienstverlening in? Over Prodin en uw branche > De Prodin Branche oplossing Zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen TECHNICAL SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

Oculus voor de handelsmarkt

Oculus voor de handelsmarkt Oculus voor de handelsmarkt Oog voor uw bedrijfsprocessen Inhoud 1 Oculus voor de handelsmarkt. 5 2 Uitdagingen en oplossingen voor de handelsmarkt. 7..... 3 Oculus Suite voor de handelsmarkt. 8 3.1 Oculus

Nadere informatie

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken.

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. DIENSTEN: - EFFICIENCY ONDERZOEK Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan wel een standaard software

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

ABP Waste. Brancheoplossing afvalverwerking

ABP Waste. Brancheoplossing afvalverwerking ABP Waste Brancheoplossing afvalverwerking...effectief beheer van afvalstoffen......dé software voor de afvalverwerkingsbranche......actuele en betrouwbare informatie......flexibel en gebruiksvriendelijk...

Nadere informatie

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 Microsoft Dynamics ERP is er ook voor u. Samen met onze gekwalificeerde partners bieden we de juiste oplossing voor uw branche. VOORWOORD De ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Inhoud 1. 2. Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Actuele thema s bij het uitvoeren van projecten 7 Het kwaliteitshandboek 9 Software die nu in gebruik is 10 Integratie van softwareoplossingen 16

Nadere informatie

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging white paper Heeft ú al een ecm systeem? Datacon MuleSoft maakt Enterprise Application Integration gemakkelijk Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging De megatrends van SaaS, mobiel en

Nadere informatie

ING Sectormanagement Transport & Logistiek ICT in transport en logistiek

ING Sectormanagement Transport & Logistiek ICT in transport en logistiek ING Sectormanagement Transport & Logistiek ICT in transport en logistiek Voorsprong door initiatief en focus Colofon Auteurs ir. M.R.J. Kindt S.J. van der Meulen Panteia/NEA Panteia/NEA Redactie mr. M.C.

Nadere informatie

SMARTER BUSINESS SOLUTIONS, POWERED BY IBM

SMARTER BUSINESS SOLUTIONS, POWERED BY IBM 04 SECURITY SOFTWARE DANKZIJ SIEM VEILIG INLOGGEN MET DIGID 10 SOCIAL BUSINESS VERBETER SAMENWERKING EN INTERACTIE SMARTER BUSINESS SOLUTIONS, POWERED BY IBM 02 VOORWOORD SMART TALK NUMBER TW0 DATA MANAGEMENT

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie