business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business"

Transcriptie

1 business software [ I N S TA L L P R O J E C T S ]

2 De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van het eerste uur, ieder met hun eigen specifieke branchekennis en praktijkervaring. Wij bewijzen al jarenlang een betrouwbare automatiseringspartner te zijn. De AGP Group is een internationaal opererende organisatie met twee vestigingen in Nederland en één vestiging in België. In totaal bestaat onze klantenkring uit meer dan 1200 klanten in diverse branches, voornamelijk in de Benelux, maar ook in de rest van Europa en zelfs de Verenigde Staten. Focus AGP Group Wij ontwikkelen branchegerichte ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen en operational BI (Business Intelligence) systemen. Ook zijn wij de juiste partner voor diverse Microsoft Dynamics producten. Om hier een duidelijk onderscheid in te maken, zijn er drie units binnen de AGP Group: AGP Business Solutions Te vaak zien wij dat organisaties enorme hoeveelheden data creëren in back-office systemen, zonder dat deze data eigenlijk goed bruikbaar ingezet kan worden ter ondersteuning van de operationele activiteiten. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in operational intelligence en leveren o.a. webgebaseerde informatieportalen. Bij AGP Business AGP Business Software Jarenlange ervaring in diverse branches heeft er toe geleid dat wij een aantal zeer gespecialiseerde brancheoplossingen hebben ontwikkeld. Solutions vereenvoudigen wij daarmee voor u het vinden, gebruiken en delen van uw operationele bedrijfsinformatie en kennis. Soms is er tenslotte gewoon een betere en simpelere manier om dingen te doen. Juist omdat wij de softwareontwikkeling in eigen beheer hebben, zijn wij een zeer flexibele automatiseringspartner. Wij hebben ons verdiept in de behoeften van uw branche en daardoor kennis opgedaan van vele bedrijfsprocessen. Wij denken in deze processen; de informatiebehoefte verschilt immers niet alleen van bedrijf tot bedrijf, maar ook van afdeling tot afdeling en van persoon tot persoon. De AGP Group is één van de weinige softwareleveranciers die u in de breedte objectief en zeer ter zake kundig kunnen voorlichten. Zo kunnen wij gezamenlijk met u, op basis van uw specifieke kenmerken en onze expertise en te leveren oplossingen, de juiste keuze maken voor uw organisatie. AGP Business Dynamics De naam zegt het eigenlijk al. Deze unit is binnen de AGP Group verantwoordelijk voor de verkoop, ondersteuning en implementatie van de volgende Microsoft Dynamics producten: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP en Microsoft Dynamics CRM.

3 De Van der Arend Groep, drs. Ron van der Arend Met AGP InstallProjects een voorsprong in de markt. ZVU, dhr. Angelo Pauwels Ons doel was: één pakket voor alle afdelingen en handelingen in ons bedrijf. Met AGP InstallProjects is dat prima gelukt. Waarom AGP Group De hoeveelheid softwareleveranciers is enorm. Natuurlijk wilt u een oplossing die uw bedrijfprocessen optimaliseert en uw bedrijfsvoering efficiënter maakt. Op het oog zijn er veel pakketten die hierin voorzien, waardoor het moeilijk kan zijn om het kaf van het koren te scheiden. Wij zijn echter van mening dat er veel meer meespeelt bij het vinden van de juiste oplossing. Behalve een softwarepakket dat volledig aansluit bij uw behoeften, wilt u waarschijnlijk ook een automatiseringspartner die zich nauw betrokken voelt bij uw organisatie. Totaaloplossing Wij leveren een totaaloplossing, hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvragen. Behalve branchegerichte softwareoplossingen en informatieportalen leveren wij ook de daarbij horende ondersteuning, consultancy, opleiding en de benodigde hardware. Tijdens de implementatieperiode adviseren en begeleiden onze consultants u bij het (her)automatiseringsgsproces. De gebruikers worden opgeleid via een op maat samengesteld leerplan. Ook de ondersteuning van onze systemen wordt snel en efficiënt verleend; onze helpdesk is ingericht om u te ondersteunen bij zowel pakketvragen als vragen over het beheer. Toegevoegde waarde Wij helpen u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Onze pakketten zijn modulair, waardoor zij zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te combineren zijn. Gezamenlijk bepalen wij welke onderdelen van toepassing zijn op uw bedrijfsstructuur. Onze flexibele oplossingen zijn hierbij volledig af te stemmen op uw bedrijfsvoering en -processen. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door uw automatiseringssysteem, maar past het pakket zich juist aan ùw organisatie aan in plaats van andersom. Toekomst Dat wat u vandaag koopt, kunt u dat morgen ook nog gebruiken? Continuïteit heeft alles te maken met het heden en de toekomst. Wij streven naar continuïteit. Door een intensieve samenwerking met onze gebruikers, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en blijft onze software voldoen aan de allerlaatste eisen. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden bij voldoende stabiliteit geïmplementeerd in onze oplossingen. Brancheoplossingen AGP InstallProjects middelgroot tot grote installateur AGP InstallWare klein tot middelgrote installateur AGP Logistics logistieke branche AGP Move verhuisbedrijven AGP Projects projectorganisaties AGP Rent verhuurbedrijven AGP Tire bandenbranche AGP Trade groothandelsbedrijven AGP Trip touringcarbranche De HIG Groep, AGP Waste milieudienstverleners dhr. Klaas van der Bent AGP InstallProjects heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van HIG. De bedrijfsprocessen lopen goed en efficiënt.

4 Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich meer en meer naar een multidisciplinaire organisatie, waarbij de bedrijfsprocessen toenemen in complexiteit en actuele informatievoorziening essentieel is voor de bedrijfsvoering. Ontwikkelingen zoals ketenmanagement, dienstenconcepten en preventief onderhoud worden vandaag de dag steeds belangrijker voor de gehele installatiebranche. In het verleden was de bedrijfsautomatisering vooral gericht op operationele taken, zoals facturering en voorcalculatie. Met de ontwikkeling van internet en mobiele communicatie worden disciplines zoals informatieuitwisseling binnen de bedrijfskolom en ondersteuning van monteurs, steeds nadrukkelijker bij het automatiseringsproces betrokken. Uw branche Communicatie Elektronisch ketenmanagement speelt in alle marktsegmenten. Voor zowel bedrijven in de elektrotechniek, de installatietechniek als de koudetechniek is het een belangrijk onderwerp. De gehele keten wordt met behulp van ICT sneller en goedkoper beheerst en geregeld. Het is een manier van externe communicatie tussen bedrijven en zorgt voor elektronische uitwisseling van informatie. Ook interne communicatie mag niet worden vergeten. Door schaalvergroting is er een toenemend aantal installatiebedrijven dat werkt vanuit verschillende vestigingen. De bedrijfsorganisatie is dan vaak verdeeld over meerdere afdelingen of bedrijven. De behoefte aan het delen van informatie en het stroomlijnen van werkprocessen groeit echter. Moderne ERP-systemen voorzien in deze behoefte door naast de ondersteuning van de primaire processen, functionaliteit te bieden voor documentbeheer en workflowprocessen. Extra service Ook de klant wordt steeds mondiger en wijzer middels alle informatievoorzieningen op internet. Men wil meer inspraak en eist meer service. Hierdoor zijn nieuwe dienstenconcepten zoals preventief onderhoud ontstaan. Meer en meer wordt er gewerkt met onderhoudscontracten, zodat het aantal storingsmeldingen beperkt kan worden. Preventief onderhoud is een vorm van extern installatiebeheer waar vooral service- en onderhoudsmonteurs mee gemoeid zijn. Het onderhoud van installaties en daarmee ook de monteurs zijn beter te plannen wanneer dit op preventieve basis gebeurt. Klantgerichter werken De toenemende concurrentie dwingt organisaties om efficiënter en vooral klantgerichter te werken. Verkoop, marketing en service zijn voor het moderne installatiebedrijf net zo belangrijk als werkvoorbereiding en projectuitvoering. De vraag naar oplossingen voor een beter klantenbeheer neemt toe. Vooral bij organisaties die groeien en hun activiteiten uitbreiden in binnen- en buitenland.

5 Een goed automatiseringssysteem ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. AGP InstallProjects is een functioneel, breed opgezet, administratief en logistiek softwarepakket voor projectmatig werkende organisaties in de installatiebranche. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning tot en met service en onderhoud op de geleverde installaties. Voor organisaties die naast de weergegeven kenmerken van een allround installatiebedrijf ook een handels- of productiefunctie hebben, biedt het systeem bijpassende modules. Ook is een geïntegreerde financiële administratie mogelijk voor een naadloze financiële verslaglegging. Onze oplossing Projectbeheersing Concurrerend calculeren, optimale inzet van uw medewerkers, opdrachtgevers informeren over de voortgang, tijdig inkopen bij de beste leverancier, nacalculeren per project. Het zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die uw projecten succesvol maken. Elk project is uniek en vormt telkens weer een uitdaging die u aangaat om het nog efficiënter te doen. U hebt nauwkeurig zicht op welke projecten uw organisatie winst draait en waar minder rendement behaald wordt. Gebruikersgemak Uw medewerkers halen meer uit uw informatiesysteem als functies helder en toegankelijk zijn. Bij de ontwikkeling van AGP InstallProjects is iedere module volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een zeer consequent gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Als uitgangspunt zijn de afspraken gehanteerd die voor ieder programma onder Microsoft Windows gelden. De kennis en vaardigheden die uw medewerkers opgebouwd hebben met dit besturingssysteem zijn direct in AGP InstallProjects toepasbaar en verkorten de leertijd. E-Business E-Business krijgt nu echt inhoud door inkooporders die u elektronisch kunt aanbieden aan de groothandel. Producenten, groothandels en installatiebedrijven gebruiken internet steeds meer voor het koppelen van systemen. Het pakket biedt tal van koppelingsmogelijkheden en inleesfuncties (waaronder 2BA). Deze ontwikkeling betekent voor u dat het onderhoud van een artikelbestand met een actueel prijsinformatiesysteem aanzienlijk eenvoudiger wordt. Microsoft CRM Het is mogelijk om relaties en klanteninformatie centraal te beheren in Microsoft Dynamics CRM. Nieuwe klanten en gewijzigde gegevens van bestaande klanten worden met één druk op de knop automatisch verwerkt in AGP InstallProjects.

6 AGP InstallProjects is van oorsprong speciaal ontwikkeld voor installatiebedrijven. Hierdoor sluit het pakket perfect aan op uw bedrijfsprocessen en de uitdagingen die u als installateur dagelijks tegenkomt. De functies van AGP InstallProjects zijn opgebouwd tot een volledig geïntegreerd pakket. Het voordeel is dat door het inzetten van de juiste modules een optimale samenstelling gemaakt kan worden, toegespitst op uw bedrijf. Geen overbodige functionaliteit en de mogelijkheid om gefaseerd te starten. De mogelijkheden Offerte voorcalculatie De module Offerte voorcalculatie stelt u in staat om op snelle en eenvoudige wijze te calculeren. Op basis van standaardbegrotingen of op basis van compleet nieuwe begrotingen kunnen projectcalculaties worden opgebouwd. Projectadministratie en Nacalculatie Hier worden zowel de voor- als nacalculatiegegevens per project vastgelegd. Dit is het centrale hart van AGP InstallProjects. Via een simpele druk op de knop heeft u inzicht in de stand van zaken van een project. Snel en eenvoudig hebt u inzicht in de kosten en opbrengsten van uw projecten. Per project kunt u ook de lopende inkoop- en verkooporders bekijken. Productie Bewaking op deelprojectniveau of als productieopdracht in de zin van het werkelijk produceren van halffabricaten of eindproducten. In deze module worden zowel de voor- als nacalculatiegegevens per deelproject of productieopdracht vastgelegd. Orderadministratie en Facturering Met Orderadministratie en Facturering bent u in staat om op snelle en eenvoudige wijze verkooporders aan te maken en te factureren. Verkooporders kunnen wel of niet gekoppeld worden aan projecten of deelprojecten. Tevens is het via deze module mogelijk om balieverkopen te registreren en af te handelen. Inkoop en Voorraadbeheer Middels de Inkoopadministratie kunt u op eenvoudige wijze bestellingen plaatsen bij uw leveranciers. Op basis van voorcalculaties, productieopdrachten, verkooporders en/of minimumvoorraad, kunnen besteladviezen worden gegenereerd. Deze besteladviezen kunnen weer geconditioneerd worden omgezet in inkooporders. Met de module Voorraad bouwt u een database op met artikelen die op voorraad worden gehouden. U kunt kiezen uit het voeren van een voorraad in fysieke aantallen of alleen in het registreren van voorraadwaarden. De module heeft relaties met diverse andere modules in het pakket.

7 B-E de Lier, dhr. André Bos: B-E de Lier om op te bouwen, AGP om op te rekenen. KIN Installatietechniek Nederland BV, dhr. Marco Stolp Met hetzelfde aantal mensen wordt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, veel meer werk verricht. Personeels- en urenregistratie en Materieel Het vastleggen van stamgegevens van personeelsleden en materieel wordt eenvoudiger met deze twee modules. De personeelsleden en de materieelstukken kunnen gekoppeld worden aan tarieven voor de interne doorberekening naar projecten, productie, service en onderhoud en/of rechtstreeks naar het grootboek. In- en uitgifte van materieelstukken kunnen geregistreerd worden op projecten of personen. Relatiebeheer AGP InstallProjects biedt de mogelijkheid tot het beheren van uw relaties en nieuwe opportunities. De relatiegegevens worden op één punt onderhouden en zijn in alle modules van het pakket actueel beschikbaar. Aan namen van bedrijven kan een onbeperkt aantal contactpersonen worden gekoppeld. Relatiebeheer vormt het dashboard van het pakket waar alle relevante klanteninformatie wordt verzameld. Deze module ondersteunt u in het registreren van klantencontacten, aangevuld met takenlijsten voor medewerkers. Behoefteplanning De module Behoefteplanning stelt u in staat om de benodigde en beschikbare producten en diensten vanuit gerelateerde modules in de tijd uit te zetten. De tijd is in deze gesplitst in jaartallen en perioden. Service en onderhoud Servicebeurten, onderhoudscontracten en storingen kunnen snel en simpel ingevoerd en afgehandeld worden. De werkopdrachten die gegenereerd worden op basis van afgesproken servicebeurten, of die worden aangemaakt als gevolg van een storingsmelding, worden gekoppeld aan projecten. Op deze wijze heeft u dus snel inzicht in wat het resultaat is van de servicevoorziening in een bepaalde periode. Mobiele monteur en Centrale planning De module Mobiele monteur voorziet in een centraal planbord dat de monteurs via laptop of PDA toegang geeft tot de werkbonnen waarvoor zij gepland zijn. De werktijden en locaties kunnen worden vergeleken met de ritgegevens die digitaal door de boordcomputer van het voertuig worden geregistreerd. Met behulp van de Centrale planning kan men op meerdere mogelijkheden inzicht krijgen in de diverse planningsactiviteiten die moeten worden uitgevoerd c.q. zijn uitgevoerd. De planningsactiviteiten worden middels een digitaal planbord gevisualiseerd. Van elk item in het planbord kan vervolgens detailinformatie worden opgevraagd. Financiële administratie De module Financieel stelt u in staat om op snelle en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van uw organisatie. Het aantal bedrijfsadministraties is hierbij onbeperkt. De financiële module bestaat uit onder andere de basisonderdelen grootboek-, crediteuren- en debiteurenadministratie. Een belangrijk voordeel van een geïntegreerd financieel systeem is de eenduidigheid in verslaggeving en verantwoording binnen alle onderdelen van het systeem. AGP Tools Naast de bovenbeschreven functionaliteit beschikt AGP InstallProjects over een aantal handige tools die de mogelijkheden van het pakket verder uitbreiden. AGP Rapporten AGP Documenten AGP Salaris AGP ODBC (Open DataBase Connectivity)

8 AGP Business Software AGP Veghel De Amert 160, 5462 GH Veghel Postbus 226, 5460 AE Veghel Telefoon +31 (0) Fax +31 (0) Internet business software

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Intelligente installatietechniek

Intelligente installatietechniek Intelligente installatietechniek Bijna 90 procent van onze producten doen onzichtbaar hun werk. Achter muren, in vloeren of in prefab voorwandsystemen, onzichtbaar en betrouwbaar. Dit is voor ons de kerndoelstelling

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB Unit 4 Multivers Productoverzicht Unit 4 Multivers Producten en diensten voor het MKB 2 UNIT 4 AGRESSO: PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR HET MKB INLEIDING Unit 4 Agresso ontwikkelt praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP INHOUD Kostenbesparing door efficiënt Facility Management 3 Facility Management als spil binnen de organisatie 4 Haal meer uit SAP met FM Insight 5

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Metacom 9. Het bouwproces centraal

Metacom 9. Het bouwproces centraal Het bouwproces centraal Het bouwproces centraal Het realiseren van een efficiënt bouwproces vergt steeds meer van bouwbedrijven. Projecten worden complexer, de eisen van opdrachtgevers nemen toe en de

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Productoverzicht. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Productoverzicht Thuis in uw bedrijf 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht

Nadere informatie

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen TECHNICAL SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB Groothandel & retail Service & onderhoud Productie & assemblage Prodin Business Solutions B.V. Tel 088 808 11 00 sales@prodin.nl WWW.PRODIN.NL Inhoudsopgave

Nadere informatie

4PS Construct voor Grond-, Water- en Wegenbouw verbetert integraal uw bedrijfsprocessen

4PS Construct voor Grond-, Water- en Wegenbouw verbetert integraal uw bedrijfsprocessen 4PS Construct voor Grond-, Water- en Wegenbouw verbetert integraal uw bedrijfsprocessen 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw, GWW en installatietechniek Optimale integratie met het Microsoft-platform

Nadere informatie

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 Microsoft Dynamics ERP is er ook voor u. Samen met onze gekwalificeerde partners bieden we de juiste oplossing voor uw branche. VOORWOORD De ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Het einde van de papieren werkbon

Het einde van de papieren werkbon Foutloze invoering 4PS Construct bij Klop Verhuur Nieuwsbrief van 4PS - september 2009 Het einde van de papieren werkbon Er viel nog een behoorlijke winst te behalen in vereenvoudiging en versnelling van

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Ultimo IT Service Management

Ultimo IT Service Management Ultimo IT Service Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening Zakelijke dienstverlening Een branche oplossing van Prodin Business Solutions Wat houdt Prodin voor de zakelijke dienstverlening in? Over Prodin en uw branche > De Prodin Branche oplossing Zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

De oplossing voor technische dienstverleners. » engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud

De oplossing voor technische dienstverleners. » engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud De oplossing voor technische dienstverleners» engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud Kansen zien en verzilveren De toenemende complexiteit van installaties, nieuwe wet- en regelgeving

Nadere informatie

succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 14 Acto Informatisering

succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 14 Acto Informatisering succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 14 Acto Informatisering MAGAZINE Thema: Ketenintegratie doe je samen Werk- en reisuren helder en betrouwbaar in beeld Efficiencyverbetering

Nadere informatie

Ultimo Facility Management

Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management Inleiding Kenmerkend Ultimo Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien

Nadere informatie

Maintenance Management

Maintenance Management Maintenance Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

Bekijk onze. nieuwe website www.4ps.nl. 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw, GWW en installatietechniek. Nieuwsbrief van 4PS - december 2012

Bekijk onze. nieuwe website www.4ps.nl. 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw, GWW en installatietechniek. Nieuwsbrief van 4PS - december 2012 Bekijk onze nieuwe website www.4ps.nl Nieuwsbrief van 4PS - december 2012 4PS Construct - de marktstandaard in de bouw, GWW en installatietechniek voorwoord Sterker uit de strijd Als deze turbulente tijden

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

succesfactoren Onderhoudsbeleid in de lift. Joseph Kuling, directievoorzitter van HVL, over de ingrijpende systeemintegratie bij Merwestroom en HVL

succesfactoren Onderhoudsbeleid in de lift. Joseph Kuling, directievoorzitter van HVL, over de ingrijpende systeemintegratie bij Merwestroom en HVL succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 3, oktober 2004 Acto Informatisering Service-special Mitsubishi wil klanten beter bedienen met Service Management Systeem Onderhoudsbeleid

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. ERP-software. Syntess Atrium Bouw: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. ERP-software. Syntess Atrium Bouw: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda Synformatief EDITIE VOORJAAR 2013 BOUW EN AANNEMERIJ WONINGBOUW UTILITEITSBOUW RENOVATIE SERVICE EN ONDERHOUD In dit nummer: ERP-software Syntess Atrium Bouw In de schijnwerpers: Meerbouw Rotterdam BV

Nadere informatie