Rapportage t.b.v. uitleg werkzaamheden voorgevel van het pand aan de Dorpsstraat te Lage Vuursche

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapportage t.b.v. uitleg werkzaamheden voorgevel van het pand aan de Dorpsstraat 13-15 te Lage Vuursche"

Transcriptie

1 Rapportage t.b.v. uitleg werkzaamheden voorgevel van het pand aan de Dorpsstraat te Lage Vuursche Gegevens: - Opdrachtgever: Stichting behoud monumenten Lage Vuursche Amersfoortsestraat BR Soesterberg - Contactpersoon: Dhr. F. Rademaker Lange Brinkweg 31-C 3764 AA Soest Project: 1438 Herbestemmen en renoveren van het pand aan de Dorpsstraat te Lage Vuursche. - Kadastraal: Gemeente Baarn Sectie F Perceel 215, 664 en Versie: definitief wijziging -B- - Datum: 23 december 2015

2 Algemeen: In deze rapportage willen we de werkzaamheden omschrijven die worden uitgevoerd aan het pand van het pand aan de Dorpsstraat te Baarn. Met als specifiek onderdeel de gevel aan de straatzijde van het pand. Reden van het opstellen van de rapportage is dat er vragen gesteld zijn door RCE over welke werkzaamheden er zullen worden uitgevoerd die de monumentale waarde bewaren. Als status van de te behouden gevel wordt als uitgangspunt het inspectierapport van firma van Asbeck aangehouden, inspectierapport Oude smederij d.d Wat betreft de daadwerkelijke bouwplannen verwijzen we naar de tekeningen die zijn ingediend bij de aanvraag omgevingsvergunning. Gestelde vragen waar een antwoord op zal worden gegeven zijn als volgt: 1. Hoe wordt er omgegaan met de buitengevelkozijnen? 2. Wat gebeurt er met het stalen aandrijving in de smederij? 3. Houten vloeren, wat gaat hiermee gebeuren? 4. Toekomst bestaande haard/ vuurplaats in de smederij? 5. Toekomst haard in woonkamer links van smederij? 6. Wat gebeurt er met de bestaande spanten? 7. Wat gebeurt er met de voorgevel? 8. Wat gebeurt er met de dakpannen?

3 Werkzaamheden buitenkozijnen: In de voorgevel worden de bestaande kozijnen hersteld in de overige achter en zijgevels komen nieuwe kozijnen. De kozijnen die worden hersteld worden in deze rapportage omschreven. Enkele beglazing in deze kozijnen wordt vervangen voor dubbele beglazing met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde met een minimale luchtspouw in de beglazing. Het merendeel van de kozijnen behoort bij een gedeelte van het pand waarvan de invulling nog niet bekend is. In eerste instantie is ervoor gekozen om de kozijnen te herstellen te conserveren zodat ze weer een periode mee kunnen. Mogelijk dat een toekomstig gebruiker wensen heeft aangaande de status van het pand. Met gemeente en RCE zal op dat moment verdere uitwerking en/of mogelijke aanpassingen worden besproken. Volgende foto s uit 2013 zonder houten beplating ervoor. Nr. Foto s d.d Getoogd kozijn met luiken: 1. kozijn wordt in de nieuwe gevel teruggeplaatst. 3. schuifraam wordt vast i.v.m. dubbele beglazing met opdeklatten. 4. schilderwerk in kleur als bestaand. 02 2x gevelkozijn met luiken: 1. rotte delen van de kozijnen worden vervangen, houtsoort grenen, 3. schuifraam wordt vast i.v.m. dubbele beglazing met opdeklatten. 4. ontbrekende luik wordt nagemaakt en terug gehangen. 5. schilderwerk in kleur als bestaand.

4 03 Houten schuifdeur smederij: 3. schuifdeur weer schuivend gemaakt en voorzien van tochtwering. 4. schilderwerk in kleur als bestaand. 04 3x gevelkozijn begane grond: 05 2x gevelkozijn 1 e verdieping: 06 Gevelkozijn en deurkozijn: 4. deur afhangen aan nieuwe scharnieren en nieuw hang en sluitwerk.

5 07 Gevelkozijn links van toegangsdeur: 1. rotte delen van de kozijnen worden vervangen, houtsoort grenen, 3. kozijnen opnieuw verankeren en stellen in gevel. 4. schuifraam wordt vast i.v.m. dubbele beglazing met opdeklatten. 5. schilderwerk in kleur als bestaand. 08 Toegang pand links van smederij: 3. kozijnen opnieuw verankeren en stellen in gevel. 4. schilderwerk in kleur als bestaand. 5. deur afhangen aan nieuwe scharnieren en nieuw hang en sluitwerk. 09 Gevelkozijn rechts van toegangsdeur: 1. rotte delen van de kozijnen worden vervangen, houtsoort grenen, 3. kozijnen opnieuw verankeren en stellen in gevel. 4. schuifraam wordt vast i.v.m. dubbele beglazing met opdeklatten. 5. schilderwerk in kleur als bestaand. 10 Grote schuurdeuren: 1. rotte delen van de deuren worden vervangen, houtsoort grenen, 2. deur afhangen aan nieuwe gehengen en voorzien van nieuw hang en sluitwerk.

6 11 Raamkozijn schuur begane grond: 12 Kleine schuurdeur: 1. rotte delen van de deur en het kozijn vervangen, houtsoort grenen, 2. deur afhangen aan nieuwe gehengen en voorzien van nieuw hang en sluitwerk.

7 Stalen aandrijving in de smederij: De aandrijving van de machines in de smederij valt in het gedeelte waar nog geen bestemming voor is gevonden. De aandrijving naar de 1 e verdieping komt wel te vervallen, deze gaat weg omdat de vloer een scheiding gaat vormen tussen de woonfunctie op de verdieping en de nog in te vullen functie op de begane grond. Houten vloeren: Op de tekeningen is te zien dat voor een groot gedeelte het pand wordt nieuw gebouwd/uitgebreid. Onder dit gedeelte van de bouw komt ook een kelder. Boven deze kelder zullen de vloeren worden uitgevoerd in beton. Doorsnede A, B en C geven duidelijk aan dat de vloer boven de smederij voor het grootste deel gehandhaafd blijft. Alleen een gedeelte vloer (doorsnede A tussen stramien B en C) wordt overkragend uitgevoerd om 1 vloerniveau te creëren in de woonkamer op de verdieping. De bestaande vloerbalken (hout en staal) dienen op termijn van start bouwen te worden gecontroleerd en berekend op sterkte. Waar nodig zullen de balken en vloerdelen moeten worden vervangen of extra balken worden toegevoegd, e.e.a. volgens nadere opgave constructeur. Toekomst haard vuurplaats in smederij: De vuurplaats in de smederij valt in het gedeelte waar nog geen bestemming voor is gevonden. In overleg met de betrokken partijen zal t.z.t. worden gekeken naar de positie van de haard/ vuurplaats in het pand. Gemeente en RCE zullen in dit proces worden betrokken. Toekomst haard in woonkamer links van smederij: De huidige locatie van de haard past niet in het plan van firma van Asbeck en ook niet in het nu ingediende plan. De haard, gepositioneerd op stramien 2 komt midden in de woonkamer te staan. Het voorstel is om de haard te laten vervallen.

8 Bestaande spanten: Op de doorsnede tekeningen is te zien dat alleen het spant in doorsnede B wordt gebruikt. De overige draagstructuur verandert dusdanig dat hergebruik van spanten niet mogelijk is. Onderstaande foto van het spant in doorsnede B. Voorgevel en dakbedekking: Het metselwerk in de voorgevel is nu deels voorzien van een stuuklaag waarop een antraciet plint is gesausd. Los zittende delen van het bestaande stuukwerk worden verwijderd, de gevel wordt gereinigd en in z n geheel gestukadoord. Verspringen van de gevels in het nieuwe stuukwerk terug laten komen. Muurankers, loshalen, ontdoen van roest, schilderen en weer terugplaatsen. Scheuren uithakken, dichtstoppen met specie en waar nodig voorzien van lintvoegwapening. Tussen bestaande en nieuwe gevel een dilatatievoeg opnemen. Ter plaatse van de dilatatievoeg in het stuukwerk rvs stuukstopprofielen opnemen. De rieten dakbedekking wordt nieuw, bestaande rietvorsten demonteren van het bestaande dak, schoonmaken van specieresten en terugplaatsen op nieuwe kap. Het oppervlak van de dakvlakken met dakpannen neemt toe hierdoor is er een tekort aan bestaande dakpannen. De bestaande pannen sorteren op het werk en gebruiken voor de dakvlakken aan de straatzijde van het pand.

9 De riet gedekte strook aan de voorzijde is in overleg met de gemeente van tekening gehaald. Onderstaand een uitleg waarom is gekozen voor deze oplossing. Op bestaande foto s is te zien dat aan de voorzijde de oud Hollandse dakpan praktisch doorloopt tot aan de rietvorsten. Aan de achterzijde is de rieten dakbedekking t.p.v. de betreffende noklijn te zien. Aan de binnenzijde is te zien dat er riet is toegepast als isolatie tussen de dakpannen. voorzijde links. achterzijde. binnenzijde. voorzijde rechts. bestaand nokdetail. gewijzigd nokdetail.

10 In de detaillering is te zien dat het detail en de functie ervan wijzigt. Het achtergeveldakvlak met riet komt te vervallen. In plaats daarvan wordt de nokaansluiting een aansluiting op het nieuwe platte dak. De rietstrook zal in de nieuwe situatie alleen een architectonische functie hebben die bouwkundig niet uitvoerbaar is vandaar dat deze strook is verwijderd uit de voorgevel. Wel hebben we de rietvorst behouden om als verwijzing te dienen naar de oude detaillering. Wel hebben we de voorkeur hier een nokvorst toe te passen gelijk aan de vorst op het meest linkse gedeelte van het pand.

Wout van Vliet Bouwkundige

Wout van Vliet Bouwkundige Wout van Vliet Bouwkundige Prins Bernhardlaan 2 3402CD IJsselstein tel 0306883426 mobiel 0623886155 wcmvliet@caiway.nl Technische omschrijving voor de vernieuwing van het rietendak Graafdijk-west 10-11

Nadere informatie

z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijkwest 10/11 te Molenaarsgraaf

z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijkwest 10/11 te Molenaarsgraaf z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijkwest 10/11 te Molenaarsgraaf IJsselstein 16-06- 2014 Wout van Vliet Bouwkundige Prins Bernhardlaan 2 3402CD IJsselstein tel 0306883426 mobiel 0623886155

Nadere informatie

Verwerking advies monumentencommissie DO-00+

Verwerking advies monumentencommissie DO-00+ Herbestemming boerderij boerderij Dijkzicht Dijkzicht Oud-Beijerland Oud-Beijerland Verwerking advies monumentencommissie DO-00+ > project: Herbestemming boerderij Dijkzicht > opdrachtgever: Stichting

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij)

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij) OPNAMEAPPOT objectnummer 68016 INSPECTIEAPPOT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig aadhuis (kosterij) Bureau Delfgou Dorpsstraat 208 B 3925 KH Scherpenzeel tel. 033-465 49 01 / fax 033-461 26 76 e-mail: info@delfgou.nl

Nadere informatie

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m²

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m² VH.2 elektra kast? verdiepte kast dichtzetten nieuw te schacht tot 2e verdieping V06 kelder handhaven 330 250 verdiepte kast dichtzetten kozijn dichtzetten Voor het voorhuis geldt t.p.v. grove scheurvorming

Nadere informatie

co z Bouwhistorisch onderzoek

co z Bouwhistorisch onderzoek co z Bouwhistorisch onderzoek Boerderij aan de Graafdijk oost 24b te Molenaarsgraaf nummer: 2507 datum : 26-05 -2015 opdrachtgever Fam. K. de Jong IJsselstein 26-05- 2015 Wout van Vliet Bouwkundige Prins

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Notengaard 5 3962 JD Wijk bij Duurstede Datum: 31 mei 2012 Notengaard 5 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan appartementen Dorpsweg 126abc-140abc Rotterdam Algemene Objectgegevens Code Code 20110114 Object Type Adres Postcode Plaats Telefoon appartementen Dorpsweg 126abc-140abc 3083LG

Nadere informatie

Redengevende beschrijving

Redengevende beschrijving Redengevende beschrijving INVENTARISATIE VAN MONUMENTEN EN BEELDBEPALENDE LOCATIES 1 SITUATIE VAN HET TOTALE PROJECT 1,1 ADRES EN POSTCODE Bakelsebrug 6. 5761 PM. Bakel. 1,2 BUURTSCHAP 1,3 DATA SITUATIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Friese Steen 68 3961 XK Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Friese Steen 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal

INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal INSPECTIE RAPPORT Nispensestraat 79 te Roosendaal Inhoudsopgave 1) Daken A) Kapconstructies B) Dakbedekkingen C) Dakoverstekken D) Dakramen E) Dakkapellen F) Schoorstenen 2) Goten 3) Hemelwaterafvoeren

Nadere informatie

V-0.01 OTN. t.b.v. Welstandstoets. aanvraag omgevingsvergunning recreatiewoning. Marsweg 4 Spijk. recreatiewoning. voorblad nieuwe situatie

V-0.01 OTN. t.b.v. Welstandstoets. aanvraag omgevingsvergunning recreatiewoning. Marsweg 4 Spijk. recreatiewoning. voorblad nieuwe situatie HOGWG 4, 7038 ZDDM INFO@MRLRUGGMN.NL WWW.MRLRUGGMN.NL 6917 J Spijk voorblad t.b.v. Welstandstoets aanvraag omgevingsvergunning V-0.01 3 M Spijk - 17-08-016 print 17-8-016 :57:54 1990 1990 010 010 7a 7a

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING AANPAK:

ALGEMENE OMSCHRIJVING AANPAK: ALGEMENE OMSCHRIJVING AANPAK: 00 Algemeen Indeling pand blijft ongewijzigd. Gevelbeeld zoveel mogelijk terug brengen in originele staat. Alles binnen de schil is voor rekening en uitvoering van de koper

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

HOLSTEIN ARCHITECTEN

HOLSTEIN ARCHITECTEN TEKENINGENLIJST: PAGINA NAAM SCHAAL DATUM GEW.DATUM 01 plattegronden BESTAAND + NIEUW 1: 02 gevels 1: 03 gevels 1: 04 doorsnedes 1: 04 construc. opzet, 1: RENVOOI materialen. - bestaande wanden - bestaande

Nadere informatie

Betreft: plan voor het verbouwen van een pand, gelegen aan de Raadhuislaan 11 te Tegelen

Betreft: plan voor het verbouwen van een pand, gelegen aan de Raadhuislaan 11 te Tegelen BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Betreft: plan voor het verbouwen van een pand, gelegen aan de Raadhuislaan 11 te Tegelen Bestaande situatie Het pand bestaat uit een monumentaal gebouw en een meer recente

Nadere informatie

AANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNING ONDERHOUD EN ISOLEREN VOORGEVEL NIEUWE RIJN 2 - LEIDEN. Postbus 1216 2306BE Leiden BA2. ijn 169 IN OPDRACHT VAN

AANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNING ONDERHOUD EN ISOLEREN VOORGEVEL NIEUWE RIJN 2 - LEIDEN. Postbus 1216 2306BE Leiden BA2. ijn 169 IN OPDRACHT VAN Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: NR Leiden A 4-4B A-B 4 -A 0 8 44 -A 4 -R aat A Hoo gstr 8 4 8 0 9 88 0 8 4 0 T B - 4-4 9 98 4 -A 8 9 4 Nieu 4D AANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNING ijn we R 4-4 9 IN

Nadere informatie

Kuyperschool Ridderkerk Bouwkundige opname 15 augustus 2011. Bouwkundige opname. Voormalige Kuyperschool te Ridderkerk

Kuyperschool Ridderkerk Bouwkundige opname 15 augustus 2011. Bouwkundige opname. Voormalige Kuyperschool te Ridderkerk Bouwkundige opname Voormalige Kuyperschool te Ridderkerk 5 september 2011 1. Inleiding In opdracht van Leyten Bouwplanontwikkeling B.V. heeft er op 15 augustus 2011 een inspectie plaats gevonden naar een

Nadere informatie

Datum bezoek: september 2015 Datum rapport: 7 oktober 2015 Naam rapporteur: Marielle Vrijkotte. Overzicht cultuurhistorische waarden Spanjaardsdijk 52

Datum bezoek: september 2015 Datum rapport: 7 oktober 2015 Naam rapporteur: Marielle Vrijkotte. Overzicht cultuurhistorische waarden Spanjaardsdijk 52 Overzicht cultuurhistorische waarden Spanjaardsdijk 52 Datum bezoek: september 2015 Datum rapport: 7 oktober 2015 Naam rapporteur: Marielle Vrijkotte Karakteristiek erf: Situering karakteristiek erf: Soort

Nadere informatie

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging TacoBouwadvies Bovenbergweg 4 te Markelo Bevindingen en opmerkingen bij inmeting werknr.201205 Behorende bij tekeningen : 1205BT-01,02 en 03

Nadere informatie

V HWA. // opdrachtgever dhr. Mesman. // fase technisch ontwerp

V HWA. // opdrachtgever dhr. Mesman. // fase technisch ontwerp w RENOOI beton zand cement vloer dragende binnenwand baksteen binnenwand hout hardhout isolatie metaal gips lichtpunt plafond buiten lichtpunt (grondspot) dubbele schakelaar enkele schakelaar dubbele wandcontactdoos

Nadere informatie

Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 122093-631102

Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 122093-631102 DESIGNA Loosdrechtseweg 204 1215 KD HILVERSUM Tel: 035-628 40 44 Fax: 035 628 14 18 Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 122093-631102 Werkomschrijving monumentale onderdelen

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

Van Oostveen Architectuur

Van Oostveen Architectuur Hoogte Kadijk 54 Definitief Ontwerp - vergunningsaanvraag datum 24 oktober 2016 wijz A 15 november - keldervloer wijz B 7 december - gevraagde aanvullingen locatie Hoogte Kadijk 54 Amsterdam projectnummer

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijk monument; raadsbesluit 24 juni 2003

GEMEENTE OLDEBROEK gemeentelijk monument; raadsbesluit 24 juni 2003 straat + huisnummer : Zuiderzeestraatweg 230 postcode + plaats : 8096 CH OLDEBROEK naam object : kadastrale aanduiding : gemeente Oldebroek, sectie AF, nr. 275 bescherming : gemeentelijk monument registratienummer

Nadere informatie

Prijs inclusief BTW. De standaard schuifpui van 2,5 meter wordt vergroot tot een breedte van circa 3,1 meter.

Prijs inclusief BTW. De standaard schuifpui van 2,5 meter wordt vergroot tot een breedte van circa 3,1 meter. 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woningtype A, B, C) vast 18.000 achterzijde van uw woning. De woning wordt hiermee met circa 6,4m2 vergroot. De standaard schuifpui van 2,5 meter wordt

Nadere informatie

5' 6' PW19tekB01e - A3-1/20 Prof. Winklerlaan 19, Bakkum BESTAANDE & NIEUWE SITUATIE 21 april 2015. Dwarsdsn 4-B. Dwarsdsn 4-B

5' 6' PW19tekB01e - A3-1/20 Prof. Winklerlaan 19, Bakkum BESTAANDE & NIEUWE SITUATIE 21 april 2015. Dwarsdsn 4-B. Dwarsdsn 4-B Dwarsdsn 4-2 2' Staat van Nr. 9 ESTND: Energielabel: G estaand dak is foutief geisoleerd d.m.v. 'noppenfolie' op het dakhout onder de panlatten estaande rode kruispannen zijn gebroken, broos en aangeslagen

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 5 april 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

bouwkundig adviesbureau... 21-10-2015 ZK15000929 BEM1505062 Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) Medewerker Publiekszaken/vergunningen

bouwkundig adviesbureau... 21-10-2015 ZK15000929 BEM1505062 Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) Medewerker Publiekszaken/vergunningen project: opdrachtgever: bouwkundig adviesbureau......... Gierelaar 31 4724 DG Wouw Telefoon: 0165 303436 / 06 55892344 E mail: diwouda@diwouda.nl onderdeel: wijziging: ordernr. get.: schaal: Behoort bij

Nadere informatie

slaapkamer. slaapkamer slaapkamer. badkamer. badkamer. slaapkamer. badkamer. slaapkamer. slaapkamer.

slaapkamer. slaapkamer slaapkamer. badkamer. badkamer. slaapkamer. badkamer. slaapkamer. slaapkamer. 6.100 310 5.480 310 8.800 270 9.070 vlizotrap 21 - bestaande sparing vlizotrap dichtzetten R E N V O O I bestaande constructie vlizotrap vlizotrap 9.070 8.800 270 GEVELOPBOUW: - gipskartonplaat d=12,5mm

Nadere informatie

begane grond- nieuw (ongewijzigd)

begane grond- nieuw (ongewijzigd) Beknopte omschrijving wijziging: - nok verhoogd van 7.220+ naar 8.345+ - zolderruimte vergroot - constructie aanpassen - zinken gootbekleding aan voorgevel vervangen - op zolder verwijderen, nieuw stalen

Nadere informatie

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Algemeen en buitenzijde - Al het houtwerk moet gecontroleerd worden op houtrot en waar nodig deels vervangen worden,

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Haraldstraat 7 3962 DA Wijk bij Duurstede Datum: 15 oktober 2012 Haraldstraat 7 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

RESTAURATIE en VERBOUWING VESTESTRAAT 146, LEIDEN

RESTAURATIE en VERBOUWING VESTESTRAAT 146, LEIDEN RESTAURATIE en VERBOUWING VESTESTRAAT 146, LEIDEN Datum : Kenmerk : 3 november 2017 1725-002 0. Vestestraat 146, Leiden monumentnummer 435 A. Globale omschrijving werkzaamheden Het plan bestaat uit een

Nadere informatie

Nederasselt. Eindsestraat 1 (MIP lijst 1396; NED6)

Nederasselt. Eindsestraat 1 (MIP lijst 1396; NED6) Nederasselt Eindsestraat 1 (MIP lijst 1396; NED6) Woning gebouwd rond 1930 metselwerkgevel, houten kozijnen en keramische dakpannen In de voorgevel is een erker aangebracht waarvan het dak als luifel doorloopt

Nadere informatie

Renvooi Bouwbesluit Gebruiksfunctie logiesfunctie

Renvooi Bouwbesluit Gebruiksfunctie logiesfunctie Renvooi Bouwbesluit 2012 Het bouwen dient te geschieden overeenkomstig de eisen van het Bouwbesluit 2012. Indien op de tekeningen en/of bestek waarden worden vermeld welke het niveau van het Bouwbesluit

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT Objectnummer 2167 Singel 137 Amsterdam

INSPECTIERAPPORT Objectnummer 2167 Singel 137 Amsterdam BOUWEXPLOOT2008 INSPECTIERAPPORT Objectnummer 2167 Singel 137 Amsterdam INSPECTIERAPPORT objectnummer 2167 Objectgegevens Objectnummer Object Gelegen te : Eigenaar/beheerder : Adres eigenaar : : S485l

Nadere informatie

MEIJER RO P. Aankoopinspectie. Straat 123 te Plaats. In opdracht van: de heer A. Noniem in de buurt van Delft Zuid-Holland

MEIJER RO P. Aankoopinspectie. Straat 123 te Plaats. In opdracht van: de heer A. Noniem in de buurt van Delft Zuid-Holland MEIJER RO P Aankoopinspectie Straat 123 te Plaats In opdracht van: de heer A. Noniem in de buurt van Delft Zuid-Holland MEIJERPRO Steltloper 16 2693 AE s-gravenzande Nederland +31 6 11 15 97 55 www.meijerpro.nl

Nadere informatie

DAKOPBOUWEN SCHEVENINGEN

DAKOPBOUWEN SCHEVENINGEN DAKOPBOUWEN SHEVENINGEN 6 8 10 12 14 DAKOPBOUW SHEVENINGEN Nieuwe dakopbouwen in PELLENAERSTRAAT EN JONGE- NEELSTRAAT, SHEVENINGEN 16 18 20 22 24 26 HARTEVELTSTRAAT GEVERS DEYNOOTWEG IJSBRANTSZSTRAAT 35

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 4 februari 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

Breestraat 147. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Gezien door de Welstands en Monumentencommissie Leiden

Breestraat 147. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Gezien door de Welstands en Monumentencommissie Leiden Plaatsteeg 151/ 151a 149/ 149a 147 145 143/ 143a reestraat ehoort bij beschikking van urgemeester en Wethouders van Wabo 132052-1071387 Gezien door de Welstands en Monumentencommissie d.d. 26-22-2014 reestraat

Nadere informatie

Noordereinde JX 's Graveland

Noordereinde JX 's Graveland Aanvraag steiger bestaande 1243JX woning Kadastrale gemeente Sectie A Perceel 977 0 m. 10 m. 25 m. O O S-01 situatie tekening 1:500 (A3) Bestaande woning, S-02 foto's bestaande situatie -(A3) ttx 4m "11

Nadere informatie

PERIODIEK INSTANDHOUDINGSPLAN HERVORMDE KERK TE BROEK IN WATERLAND BUREAU DELFGOU ARCHITECTUUR EN MONUMENTENADVIES

PERIODIEK INSTANDHOUDINGSPLAN HERVORMDE KERK TE BROEK IN WATERLAND BUREAU DELFGOU ARCHITECTUUR EN MONUMENTENADVIES PERIODIEK INSTANDHOUDINGSPLAN HERVORMDE KERK TE BROEK IN WATERLAND OPDRACHTGEVER Kerkvoogdij van de N.H. Gemeente Broek in Waterland te Broek in Waterland MONUMENTENNUMMER 11042 KADASTRALE GEGEVENS Gemeente

Nadere informatie

Plan aanhouden. De commissie zou nog graag details zien (onder, boven en zijdetail) van de valramen en de nieuw te plaatsen glaslatten.

Plan aanhouden. De commissie zou nog graag details zien (onder, boven en zijdetail) van de valramen en de nieuw te plaatsen glaslatten. Plaats Hulst Datum 1 september 2015 Tijd 9:00 uur Locatie Multimediaruimte 1 Aanvragen omgevingsvergunning 1.1 Adres: Grote Markt 24, Hulst Omschrijving: het plaatsen van valramen en het vervangen van

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Geul 68 3961 HZ Wijk bij Duurstede Datum: 3 augustus 2012 Geul 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

DETAILBOEK HOR. DETAILS : VERT. DETAILS : H01 - H08 V01 - V DETAILS. Molenbochtstraat E P T i l b u r g

DETAILBOEK HOR. DETAILS : VERT. DETAILS : H01 - H08 V01 - V DETAILS. Molenbochtstraat E P T i l b u r g Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 6-6-2016 DETAILBOEK HOR. DETAILS : VERT. DETAILS : H01 - H08 V01 - V09 OPDRACHTGEVER: ARCHITECT: ONDERWERP: FASE: WERKNUMMER: SCHAAL: DATUM WIJZIGING: Oude Trambaan 5 5085

Nadere informatie

DAKOPBOUW SCHEVENINGEN B RAND O LINK

DAKOPBOUW SCHEVENINGEN B RAND O LINK DAKOPBOUW SCHEVENINGEN B RAND O LINK ARCHITECTEN 6 8 10 12 14 DAKOPBOUW SCHEVENINGEN Nieuwe dakopbouwen in PELLENAERSTRAAT EN JONGE- NEELSTRAAT, SCHEVENINGEN 16 18 20 22 24 26 HARTEVELTSTRAAT GEVERS DEYNOOTWEG

Nadere informatie

Burgemeester Aartslaan 34 Bergeijk

Burgemeester Aartslaan 34 Bergeijk Burgemeester Aartslaan 34 Bergeijk Voorstel voor hergebruik voormalige boerderij 22-01-2013 Inhoudsopgave Doelstelling blz. 3 Algemene projectgegevens blz. 4 Huidige situatie blz. 5 Insteek van het plan

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1469745. Aanvraag verbouw woning Hoornsterzwaag. Ingediend op 25-09-2014.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1469745. Aanvraag verbouw woning Hoornsterzwaag. Ingediend op 25-09-2014. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1469745 Aanvraagnaam Aanvraag verbouw woning Hoornsterzwaag Uw referentiecode

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Herontwikkeling Brinkstraat 16 Oud Borne (voormalig terrein Morselt)

Beeldkwaliteitsplan Herontwikkeling Brinkstraat 16 Oud Borne (voormalig terrein Morselt) Beeldkwaliteitsplan Herontwikkeling Brinkstraat 16 Oud Borne (voormalig terrein Morselt) 1.1 Inleiding Initiatiefnemers zijn voornemens om op de voormalige locatie van aannemersbedrijf Morselt aan de Brinkstraat

Nadere informatie

Bezoekverslag. 18 Foto's 1 Situatietekening (bijlage 1). El Video 2 Tekeningen (bijlage 2 en 3) Algemene gegevens

Bezoekverslag. 18 Foto's 1 Situatietekening (bijlage 1). El Video 2 Tekeningen (bijlage 2 en 3) Algemene gegevens Bezoekverslag Algemene gegevens Controledatum: Uitgevoerd door: Reden bezoek: Gesproken met: 10 november 2016 omstreeks 11:30 uur. R. Jansen en H. Gerrits Quick scan visuele opname N.v.t. (pand staat leeg).

Nadere informatie

Boelse Hof te Nijmegen. verkooptekeningen. optietekeningen. Boelse Hof fase 1B te Nijmegen projectnr. voorblad. optietekeningen. project.

Boelse Hof te Nijmegen. verkooptekeningen. optietekeningen. Boelse Hof fase 1B te Nijmegen projectnr. voorblad. optietekeningen. project. Boelse Hof te Nijmegen verkooptekeningen optietekeningen onderwerp Boelse Hof fase 1B te Nijmegen nr. voorblad optietekeningen status RvdV definitief V- 400 (C) 20-11-2015 3810 8490 Optie dubbele openslaande

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING VAN HET BEDRIJFSPAND EN WOONHUIS LEVENDAAL JP LEIDEN

TECHNISCHE OMSCHRIJVING VAN HET BEDRIJFSPAND EN WOONHUIS LEVENDAAL JP LEIDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING VAN HET BEDRIJFSPAND EN WOONHUIS LEVENDAAL 120 2311 JP LEIDEN 03 Februari 2015 Gewijzigd 23 April 2015 Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 150397

Nadere informatie

SUB COMMISSIE ERFGOED van de COMMISSIE RUIMTELIJKE KWALITEIT A M E R S F O O R T. Verslag d.d. 07-01-2014

SUB COMMISSIE ERFGOED van de COMMISSIE RUIMTELIJKE KWALITEIT A M E R S F O O R T. Verslag d.d. 07-01-2014 SUB COMMISSIE ERFGOED van de COMMISSIE RUIMTELIJKE KWALITEIT A M E R S F O O R T weeknummer: 02 Verslag d.d. 07-01-2014 Status: vastgesteld Aanwezig: Leden: mevr. Ir. L.L.M. Oudenaarde, voorzitter, stadsbouwmeester

Nadere informatie

GSPublisherVersion LOFT APPARTEMENTEN TILBURG DEFINITIEF ONTWERP

GSPublisherVersion LOFT APPARTEMENTEN TILBURG DEFINITIEF ONTWERP LOFT APPARTEMENTEN TILBURG 18-3-2019 DEFINITIEF ONTWERP KLEUR- EN MATERIAALSTAAT onderdeel materiaal kleur Buitengevel baksteen (steenstrips) roodbruin Buitengevel BG entree woningen / zijpad hardhout

Nadere informatie

Tenzij anders vermeld dienen alle gewenste opties separaat gekozen te worden.

Tenzij anders vermeld dienen alle gewenste opties separaat gekozen te worden. Optie begane grond 0.1 Uitbouw zijgevel (alleen bwnr K118) Het realiseren van een uitbouw van ca 2.2 x 5.50 m aan de zijgevel Fundering als bij het woonhuisgedeelte. De gevel met het bestaande kozijn wordt

Nadere informatie

fase: Bouwaanvraag Principe Details

fase: Bouwaanvraag Principe Details opdrachtgever: Heijwaal projectontwikkeling project: 4 woningen Johan de Wittlaan bladomschrijving: fase: Bouwaanvraag Principe Details 1:5 20-07-2016 A B C D E F werknr: V2015-40 bladnr: BA-D01 Hanzeweg

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

AIR PRODUCTS NEDERLAND BV DISTRIBUTIELOCATIE HAARLEMMERLIEDE Definitief Ontwerp Bouwkunde Detail boek ASD mm 250mm SCHAAL 1:5

AIR PRODUCTS NEDERLAND BV DISTRIBUTIELOCATIE HAARLEMMERLIEDE Definitief Ontwerp Bouwkunde Detail boek ASD mm 250mm SCHAAL 1:5 RENVOOI: ALGEMEEN: - Maatvoering in mm - Hoogtematen in m t.o.v. PEIL - PEIL=0 is bovenkant afgewerkte begane grond vloer en tevens 2000+ N.A.P. - Maaiveld is 230-P - Alle maatvoering in het werk te controleren

Nadere informatie

OMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN

OMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN OMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN Project: Groot onderhoud Rapenburg 91 en interne verbouwing Kolfmakersteeg 1 Leiden Doc.: 5514_00a-omschrijving tbv omg verg-160314 Behoort bij beschikking van Burgemeester en

Nadere informatie

aanwijzing tot gemeentelijk monument van het object Warmoezierskade 1

aanwijzing tot gemeentelijk monument van het object Warmoezierskade 1 II besluit van burgemeester en wethouders iz-nummer onderwerp 2005.24231 aanwijzing tot lijk monument van het object Warmoezierskade 1 burgemeester en wethouders van gouda Gelezen het advies d.d. 26 september

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: RIETZANGER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Wabo :5 / 1:100 / 1:150. project 1467.

Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden. Wabo :5 / 1:100 / 1:150. project 1467. _DO_opties.pln Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 131607 989021 plaats LEIDEN omschrijving KOOIPLEIN BLOK 5A EN B opdrachtgever ProperStok ontwikkelaars tekeningnummer

Nadere informatie

g s WERKNUMMER PROJECT Ontwikkeling 3 twee-ondereen-kapwoningen Gieterveen ONDERDEEL situatie SCHAAL 1:500 FORMAAT A3 BLAD VO -01 DATUM 21-04-2014

g s WERKNUMMER PROJECT Ontwikkeling 3 twee-ondereen-kapwoningen Gieterveen ONDERDEEL situatie SCHAAL 1:500 FORMAAT A3 BLAD VO -01 DATUM 21-04-2014 g we s n rte e Me situatie 1:500 VO 01 6510 3490 6510 3490 6047 6853 bebouwingsvlak voor (toekomstige) uitbreidingen zithoek 6047 6853 woonkamer bebouwingsvlak voor (toekomstige) uitbreidingen Begane grond

Nadere informatie

PRINCIPE DETAILS. D-0a Datum: W i m d e B r u i j n. Prinsessenweg Nieuwegein Principe Details. Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn

PRINCIPE DETAILS. D-0a Datum: W i m d e B r u i j n. Prinsessenweg Nieuwegein Principe Details. Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn PRINCIPE DETAILS Nieuwegein Projectnr.: Schaal: D0a Datum: Tel 010 214 08 08 Email info@wimdebruijn.nl 3564 20160708 NUMMER REVISIE DATUM D0a D0b D0c D0d D0e D0f D01 D02 D03 D04 D05 D06 D07 D08 D09 D10

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF project 12.06 verbouwing en nieuwbouw CPO project Akkerstraat Eindhoven opdrachtgever CPO-vereniging Akkerstraat De Schrijver datum 12 maart 2015 UITVOERING

Nadere informatie

BOUWAANVRAAG. alle maatvoering ihw controleren!!

BOUWAANVRAAG. alle maatvoering ihw controleren!! principe details - RC- en U-waarden moeten voldoen aan de minimaal gestelde eis in EPC berekening n.t.b. - kozijndetaillering volgens KVT (in details aangegeven sponningen zijn indicatief) - constructieprincipes

Nadere informatie

Renvooi Bouwbesluit Materiaalstaat

Renvooi Bouwbesluit Materiaalstaat Renvooi ouwbesluit 2012 Het bouwen dient te geschieden overeenkomstig de eisen van het ouwbesluit 2012. Indien op de tekeningen en/of bestek waarden worden vermeld welke het niveau van het ouwbesluit overstijgt

Nadere informatie

bdk / men DELFZIJL Schuitenzand 1 t/m 17 DO.00

bdk / men DELFZIJL Schuitenzand 1 t/m 17 DO.00 N aanaag omgevingsvergunning Versterken en verduurzamen woningen Schuitenzand t/m 7 DELFZIJL DO.00 :000 Delfzijl situatie PLATTEGRONDFRAGMENT ACHTERGEVEL NIEUWE SITUATIE isoleren berging: optioneel berging

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 1 RUWBOUW GROTE OPTIES 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES 1101 BEGANE GROND/ ACHTERGEVEL, optie aanbouw 2400 mm 1101.1 O Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane

Nadere informatie

HISTORISCHE WINKELPUIEN LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT 3

HISTORISCHE WINKELPUIEN LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT 3 Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 152703 / 2051403 HISTORISCHE WINKELPUIEN LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT 3 B O U W H I S T O R I S C H E A N A L Y S E april 2012 architektenburo

Nadere informatie

Burgermeester de Beaufortweg 61-63

Burgermeester de Beaufortweg 61-63 een toekomstgerichte oplossing voor de renovatie van twee kenmerkende gebouwen in Leusden Burgermeester de Beaufortweg 61-63 nieuwbouw renovatie restauratie herbestemming multifunctioneel woningbouw industrie

Nadere informatie

44 woningen Kloostertuinen Villapark Burggooi - Alphen aan den Rijn Catharina, laanwoningen. Prijs inclusief BTW

44 woningen Kloostertuinen Villapark Burggooi - Alphen aan den Rijn Catharina, laanwoningen. Prijs inclusief BTW 1001120 Uitbouw 1,2 m - Catharina optie 01.A (type H, H1, H2, H3, HD, HD2, L, LD) 18.000,00 Optie niet mogelijk bij bnr 1 Aan de achterzijde van de woning op de begane grond wordt een uitbouw -1,2 meter-

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

D1 // status STUDIOFLORIS DEFINITIEF RENVOOI. Mulderstraat

D1 // status STUDIOFLORIS DEFINITIEF RENVOOI. Mulderstraat RENOOI bestaande wand nieuwe (binnen)wand (ntb) isolatie hout beton gips lle vloerafscheidingen worden uitgevoerd conform het bouwbesluit, afdeling 2.3 met de daarbij behorende artikelen. lle te bouwen

Nadere informatie

Project: Woonhuis ABCOUDE Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks Datum: 7 mei 2015

Project: Woonhuis ABCOUDE Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks Datum: 7 mei 2015 : Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks : 7 mei 2015 001 Souterrain bestaande situatie 07-05-2015 Nr 001 Souterrain bestaande situatie 002 Begane grond bestaande situatie 07-05-2015 Nr 002 Begane

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

SCALA. Details B-100. 430 Wabo details 150608.mcd. Oranjelaan, Oud Alblas WERK. Gebroeders Blokland bv. OPDRACHTGEVER. WABO 488 1:5 01 juni 2015

SCALA. Details B-100. 430 Wabo details 150608.mcd. Oranjelaan, Oud Alblas WERK. Gebroeders Blokland bv. OPDRACHTGEVER. WABO 488 1:5 01 juni 2015 Postbus 134 telefoon telefax E-mail URL Details WERK 2501 CC 31(0)70-363 84 76 31(0)70-363 11 15 postbox@scala-architecten.nl www.scala-architecten.nl Oranjelaan, ir. mieke bosse, ir. peter drijver OPDRACHTGEVER

Nadere informatie

Toelichting uitbreidingsplannen. Bladnummer. Prins Hendriklaan 32 V Het ontwerp voor de uitbreiding van de woning bestaat uit twee onderdelen:

Toelichting uitbreidingsplannen. Bladnummer. Prins Hendriklaan 32 V Het ontwerp voor de uitbreiding van de woning bestaat uit twee onderdelen: Toelichting uitbreidingsplannen Het ontwerp voor de uitbreiding van de woning bestaat uit twee onderdelen: 1. Een aanbouw op de begane grond. De diepte van deze aanbouw bedraagt 2 meter, t.o.v. de bestaande

Nadere informatie

BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN

BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN VERKOOPBROCHURE VERKOOP BIJ OPBOD BOERDERIJ MET BEDRIJFSOPSTALLEN CIRCA 2.92.78 HA GELEGEN AAN DE VORMERSEWEG 12 GEMEENTE WIJCHEN Start verkoop: Einde verkoop: 1 juni 2018 om 12.00 uur 27 september 2018

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1240417. Aanvraagnaam Aanvraag verbouw Bergstraat 51. Ingediend op 14-05-2014.

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1240417. Aanvraagnaam Aanvraag verbouw Bergstraat 51. Ingediend op 14-05-2014. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1240417 Aanvraagnaam Aanvraag verbouw Bergstraat 51 Uw referentiecode

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Project: Verbouw Korte Mare 26te Leiden Werknummer: Datum: 04 december 2014 Gewijzigd: 07 januari 2015

Project: Verbouw Korte Mare 26te Leiden Werknummer: Datum: 04 december 2014 Gewijzigd: 07 januari 2015 Beknopte werkomschrijving, uit te voeren werkzaamheden bedrijfsruimte + bovengelegen kamerbewoning betreffende het pand gelegen aan de Korte Mare 26 te Leiden. Project: Verbouw Korte Mare 26te Leiden Werknummer:

Nadere informatie

ONTWERP SCHUUR MET BUITENKEUKEN Zuiderzeestraatweg Elburg

ONTWERP SCHUUR MET BUITENKEUKEN Zuiderzeestraatweg Elburg ONTWERP SCHUUR MET BUITENKEUKEN Zuiderzeestraatweg Elburg 9534 bestaande berging 8310 4025 4135 4135 4125 16420 bestaande tuinmuur bestaande woning plattegrond bestaand Bestaande situatie Plattegrond Bestaande

Nadere informatie

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN Zuidweg 73 2671 MP Naaldwijk T 0174 627953 E info@pbsvastgoed.nl I www.pbsvastgoed.nl BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN ABN AMRO 491625677 KVK 51372878 BTW NL823246140B01 Opdrachtgever PBS Vastgoed Zuidweg 73 2671

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

str DETAIL 1 GEVEL: baksteen w.f. volgens monster luchtspouw spouwisolatie 82 mm Eurowall Rc=3,5m2 K/W kalkzandsteen 120mm funderingsstrook 200x600

str DETAIL 1 GEVEL: baksteen w.f. volgens monster luchtspouw spouwisolatie 82 mm Eurowall Rc=3,5m2 K/W kalkzandsteen 120mm funderingsstrook 200x600 360 75 50 235 o.k. kozijn 500+ hardstenen onderdorpel vensterbank kunst-steen b.k. afwerklaag Peil=0 500 VLOER: zand- cementdekvloer dik 70 mm betonvloer d=120mm vloer isolatie EPS Rc=3,5m K/W kantstrook

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie