WEGWIJS. The NEW Stone Gallery. Brachot-Hermant Unique in natural stone

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEGWIJS. The NEW Stone Gallery. Brachot-Hermant Unique in natural stone"

Transcriptie

1 WEGWIJS The NEW Stone Gallery Brachot-Hermant Unique in natural stone E3-laan B Deinze Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info@brachot.com website:

2 WELKOM Welkom in Stone Gallery, Een werelds overzicht in natuursteen Brachot-Hermant, ontstaan in 1901, is één van Europa s belangrijkste producenten van kwalitatieve marmer, graniet, leisteen en witsteen. Ontdek het unieke natuursteenconcept volgens Brachot-Hermant, van in de steengroeve tot op de werf. In onze Stone Gallery zijn de prachtigste en meest verrassende natuursteenproducten verwerkt. Dankzij onze ervaring, onze m 2 grote magazijnen, onze snelle service en de kwaliteit van onze producten kunnen wij u op het gebied van natuursteen als geen ander een keiharde garantie bieden. In onze aanpalende magazijnen kan u zelf uw platen en tegels uitkiezen. Brachot-Hermant wint natuursteen in eigen steengroeves in Noorwegen en Frankrijk. De kwaliteitscontrole begint dus al bij de ontginning. Brachot-Hermant verwerkt de natuursteen in vier ultramoderne zagerijen in België, Polen en India. Gespecialiseerde teams van ervaren vaklui staan borg voor een perfecte behandeling en service. Brachot-Hermant treedt zelf op als groothandel. Doorheen de jaren bouwde de onderneming een bevoorrechte relatie op met zowel leveranciers als gespecialiseerde vakhandels. Brachot-Hermant staat bovendien in voor een diepgaande logistieke ondersteuning. Het bedrijf beschikt over filialen en overdekte stocks in verschillende Europese landen. Eigen vrachtwagens verzekeren just-in-time leveringen. Openingsuren: van maandag tot en met vrijdag van 09h00 tot 18h00 op zaterdag van 09h00 tot 16h00 Tel. +32 (0)

3 Natuursteensoorten Natuursteen is een verzamelnaam voor duizenden soorten stenen, ontgonnen over de hele wereld. Het uitzicht en de eigenschappen van natuursteen worden bepaald door de manier waarop de steen gevormd werd (door rivieren, door vulkanen, door gebergtevorming,...). Elke natuursteen is uniek, omdat geen enkele plaats op de aarde dezelfde geologische processen ondergaat of dezelfde samenstelling heeft. Daardoor kunnen natuursteentegels van éénzelfde steensoort ook onderling verschillen in uitzicht en eigenschappen. Dit is eigen aan natuursteen en bepaalt het unieke karakter ervan. Granieten De grote groep van de GRANIETEN omvat zowel stollingsgesteenten (gevormd door afkoeling van magma diep in de aardkorst; gespikkeld uiterlijk) als metamorfe gesteenten (gevormd door omvorming onder hoge druk van granieten bij bijvoorbeeld gebergtevorming; uiterlijk met gekleurde banden en wolken) met een rijk kleurenpalet. Vooral de metamorfe gesteenten in deze groep hebben een uniek kleurenspel met gevlamde structuren in verschillende kleuren, waardoor elke tegel, elke plaat uniek is. Graniet is gekend voor zijn goede technische eigenschappen, en kan daardoor voor meerdere toepassingen gebruikt worden, zoals binnen- en buitenvloeren, keukenbladen, muurbekleding, tafelbladen, schouwen, grafmonumenten,..., zowel in particuliere woningen als in intensief gebruikte openbare gebouwen of plaatsen. Graniet is algemeen hard, weinig poreus, bestand tegen water en andere producten, vorstvrij en slijtvast. Graniet kan allerlei oppervlakte-afwerkingen ondergaan, zoals polijsten, verzoeten, vlammen, Anciento, hameren,... Deze bewerkingen hebben invloed op het uitzicht van de steen. Enkele voorbeelden van granieten: Rustenbuild, Multicolor Red, Labrador Blue, Tarn, Star Galaxy, Paradiso, Coromandel, Juparana Colombo,... NATUURSTEEN Marmers De grote groep van de MARMERS omvat zowel metamorfe als sedimentaire gesteenten, die echter allemaal bestaan uit kalkhoudende bestanddelen (calciet). In het dagelijkse spraakgebruik wordt een kalksteen die kan worden gepolijst vaak aangeduid met de term marmer. De echte marmers zijn echter metamorfe gesteenten.

4 NATUURSTEEN Marmer is een redelijk homogene en compacte natuursteen. Omdat marmer zich gemakkelijk laat bewerken, maar ook omdat ze een grote kleurschakering heeft (rood, wit, roze,...) heeft marmer vele toepassingen gevonden in de bouw: vloerbedekking, trappen, schouwen,... Enkele voorbeelden van echte marmers: Blanc Carrara, Bianco Rosa, Rose Aurore,... Marmerachtigen zijn compacte kalkstenen die kunnen gepolijst worden. Deze kalkstenen hebben een beperkte porositeit, en een grote kleurenvariatie (groen, rood, beige,...). Deze kalkstenen kunnen gebruikt worden voor vloerbedekking, muurbekleding, schouwen,... Enkele voorbeelden van marmerachtigen: Jura, Rosso Alicante, Crema Marfil,... Kalkstenen KALKSTENEN zijn sedimentaire gesteenten die bestaan uit een verzameling van fossielen en/of fragmenten zoals kwartskorrels of kalkbolletjes. De witstenen bestaan uit een verzameling van fossielen en/of kalkbolletjes, en zijn stenen die zich gemakkelijk laten bewerken. Bepaalde soorten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze kalkstenen kunnen meestal niet gepolijst worden, en worden in een verzoete afwerking geleverd. De bekendste voorbeelden zijn de Franse witte kalkstenen, maar er zijn eveneens voorbeelden uit Portugal, Turkije,... Deze stenen kunnen gebruikt worden voor vloerbedekking, schouwen, beelden... Enkele voorbeelden: Combe Brune, Branco de Mos,... Arduin is een compacte donkere kalksteen die in verschillende oppervlakteafwerkingen bestaat (van gepolijst tot ruw bewerkt). Deze kalksteen bestaat uit verschillende soorten fossielen in een donkere grondmassa. Arduin kan gebruikt worden voor vloerbedekking (binnen en buiten), schouwen, dorpels,... Leistenen De "LEISTENEN" zijn een groep natuurstenen die fijn gelaagd zijn. De steen heeft door het natuurlijk splijtoppervlak een eerder ruw uiterlijk (gekloven afwerking) maar kan meestal ook in een verzoete afwerking verkregen worden. Leistenen kunnen worden gebruikt als vloerbedekking (binnen en/of buiten), muurbekleding,... Enkele voorbeelden: Mustang, Jaddish,...

5 Calibrato : gekalibreerde platen natuursteen op groot formaat.de platen kunnen voortaan standaard gekalibreerd worden tot diktes van respectievelijk 18 en 28 mm. Voor een belangrijk aantal granietsoorten gaan we nog een stap verder: deze worden gekalibreerd tot 10 mm. Deze extra dunne platen in natuursteen, gepolijst, verzoet of Anciento afgewerkt, zijn makkelijk te verlijmen en verruimen in grote mate het toepassingsgebied van natuursteen. Calibrato staat voor: gekalibreerd grote platen, grote oppervlakten extra dun, tot 10 mm mooiere en strakkere kantafwerking minder gewicht, makkelijk te plaatsen nieuwe toepassingen: liften, boten, zwevende vloeren en plafonds, meubeldesign, keukens, badkamers enz. Natuursteen met unieke decoratieve kwaliteiten. Met Anciento ontwikkelde Brachot-Hermant een totaal nieuwe afwerking voor graniettegels en platen. Het oppervlak wordt eerst ruw gemaakt, waarna men aan de hand van een uniek technisch procédé de poriën opnieuw dichtmaakt. Zo verkrijgt het graniet een golvende, niet vlakke afwerking, die tegelijk aangenaam zacht aanvoelt. Een natuursteen met prachtige decoratieve eigenschappen en tal van toepassingsmogelijkheden binnen- en buitenshuis. Het Anciento procédé wordt door Brachot- Hermant zelf toegepast op alle granietsoorten, ook op gekalibreerde natuursteen (Calibrato, waarbij natuursteenpanelen met een grotere oppervlakte perfect egaal van dikte zijn) zelfs tot 10 mm dikte. In steengroeves over de hele wereld gaat Brachot-Hermant op zoek naar het allermooiste wat de natuur te bieden heeft. Marmers, granieten, onyxen, kwartsieten,... met volstrekt unieke kleurencombinaties en prachtige structuren. Meer dan 50 exclusieve en kwalitatieve natuurstenen werden ondergebracht in onze Natural Art Collection. Een trefzekere benaming, want deze unicums zijn werkelijk uit de kunst! Productnamen als Portoro, Azul Bahia, Onyx Verde of Breccia Oniciata verraden natuurzuivere klasse. Kwaliteiten die elke woning - van vloer tot traphal, van badkamer tot living een exclusieve esthetische dimensie verlenen. Natural Art Collection Van nature exclusief!

6 KEUKEN Rustiek of design? Natuursteen betekent een meerwaarde voor elke keuken Natuursteen biedt tal van decoratieve en afwerkingsmogelijkheden voor de keuken. Denk maar aan de muurbekleding, de vloer, de keukentafel of het werkblad. Graniet is krasbestendig, hittebestendig, onderhoudsvriendelijk en weinig vlekgevoelig. Voor de afwerking kan men eindeloos combineren en accenten leggen. Zo biedt het samengaan met aluminium, hout, staal of glas architecturale perspectieven. LIVING/HAL/TRAP Natuursteen heeft altijd iets méér in huis Met natuursteen kunnen de meeste interieurelementen afgewerkt worden. Zowel bij nieuwbouw, als bij renovatie. Voor muren, deuren, trappen en vloeren. Bovendien kan ook het meubilair afgewerkt worden in functie van het architecturale totaalconcept.

7 BADKAMER Natuursteen verleent uitstraling aan uw badkamer In de badkamer voelt natuursteen zich in zijn element. Als decoratief element voor de vloer, de muren, de afwerking van het bad en de douchecel gaat er niets boven de stijlvolle verschijning van natuursteen. De typische eigenschappen van natuursteen komen in de badkamer nog beter tot hun recht. De massieve kwaliteit van de natuursteen is uiterst duurzaam, weinig vlekgevoelig en zeer onderhoudsvriendelijk. TERRAS Natuursteen, een duurzame oplossing voor terras, balkon en trap! Dankzij de natuurlijke eigenschappen van natuursteen zoals duurzaamheid, vorstbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid leent natuursteen zich uitstekend voor terrassen. De vele kleurencombinaties zullen de architect als muziek in de oren klinken. Bij terrassen en balkons betekent vooral de Anciento afwerking een doorslaggevende troef. De golvende afwerking maakt de natuursteen slipvrij. Tegelijk voelt het graniet glad aan, zodat blote voeten zich niet kunnen kwetsen.

8 GEVEL Natuursteen geeft elke gevel een nieuw gezicht Voor de aankleding van een buitengevel om het even of het nu om een particuliere woning of een kantoorgebouw gaat schuilt de meerwaarde van natuursteen in de architecturale mogelijkheden. Van een louter dragende structuur groeide de natuursteen uit tot een decoratief element. De combinatie van verschillende oppervlakteafwerkingen (gepolijst, verzoet, Anciento,...), de structuur van de natuursteen en het vrijwel onbeperkte kleurenpallet vormen even zoveel perspectieven voor esthetische accenten, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Voeg daarbij de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van natuursteen, dat bovendien vorstbestendig is, en natuursteen biedt de architect tal van nieuwe creatieve invalshoeken voor het gevelontwerp. NICHEMARKTEN Tal van nieuwe mogelijkheden met natuursteen Door de ontwikkeling van lichtgewicht panelen in natuursteen, Calibrato, komen tal van nieuwe toepassingsmogelijkheden voor natuursteen binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan liften, waarvan de afwerking nu nauwer kan aansluiten bij de architecturale benadering van het gebouw. Ook voor de inrichting van boten en caravans, waarbij het gewicht van de gebruikte materialen vaak een doorslaggevende rol speelt, openen nieuwe ontwikkelingen de weg naar een prachtige afwerking in natuursteen.

9 De verschillende afwerkingen De steen kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Het oppervlak krijgt dan een andere structuur, tekening en kleur. U kan kiezen uit verschillende oppervlakteafwerkingen, die onderling kunnen worden gecombineerd. Creatieve toepassingen bij de vleet dus. Gladde afwerking: Gepolijst Verzoet Geschuurd Enkele voorbeelden: GEPOLIJST FRIJNSLAG VERZOET ANCIENTO RUSTENBUILD De verschillende formaten De natuursteen vloer- en wandtegels (voor binnen en buiten) zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Er zijn ook bijpassende plinten te verkrijgen. Mogelijke formaten: 3O x 30 cm 40 x 40 cm 50 x 50 cm 60 x 60 cm 30 x 60 cm banen vrije lengte; Ruwe afwerkingen: Gezandstraald Gevlamd Oude frijnslag Ijsbloem Frijnslag Gehamerd Anciento Andere formaten zijn verkrijgbaar op aanvraag. Dikte van de tegels: 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm,... Voor maatwerk kan u de platen zelf uitkiezen. Brachot-Hermant beschikt voor al uw projecten over een onbeperkt gamma wat formaten en diktes betreft. In tegenstelling tot kalksteen leent graniet zich uitstekend voor grote formaten. Voor sommige tegels gaan de standaardformaten zelfs tot 60x60 cm. AFWERKINGEN / FORMATEN

10 TREFWOORDENLIJST Met Anciento ontwikkelde Brachot-Hermant een totaal nieuwe afwerking voor graniettegels en platen. Het oppervlak wordt eerst ruw gemaakt, waarna men aan de hand van een uniek procédé de poriën opnieuw dichtmaakt. Zo verkrijgt het graniet een golvende, niet vlakke afwerking, die tegelijk aangenaam zacht aanvoelt. Een unieke afwerking met prachtige decoratieve eigenschappen voor alle natuursteentoepassingen zoals keukenbladen, binnen-en buitenvloeren, zwembaden, badkamer... ook verkrijgbaar in Calibrato (gekalibreerde granietplaten tot 10 mm dikte). Voorbeelden van Anciento zijn verwerkt in de toonzaal. Arduin Deze typische blauw-grijze compacte kalksteen uit Azië, Ierland of België is bijzonder geliefd als vloertegel voor binnen- en buitentoepassingen. Arduin wordt getoond in verschillende formaten en met diverse oppervlakte-afwerkingen. Badkamer en keuken In dit deel van de toonzaal zijn decoratieve realisaties van badkamers en keukens voorgesteld waarbij verschillende soorten natuursteen en afwerkingen gecombineerd worden. Basalt Een voorbeeld van een Chinese basalt is Crystal Black: een grijs-zwarte fijnkorrelige natuursteen die in verschillende oppervlakte-afwerkingen verkrijgbaar is voor zowel binnenals buitentoepassingen. Met Calibrato biedt Brachot-Hermant het langverwachte antwoord op de vraag naar lichte natuursteen in platen met een grote oppervlakte. De natuursteenpanelen in graniet zijn perfect gekalibreerd tot een minimum dikte van 10 mm. Calibrato kan gebruikt worden voor alle natuursteentoepassingen zoals keukens, liften, gevels, zwevende vloeren- en plafonds, scheepsbouw,.... Ideaal voor zowel renovatie als nieuwbouw. De dunne natuursteenplaten geven het voordeel dat ze een gering gewicht hebben en dus gemakkelijker en sneller te plaatsen zijn. Door het gebruik van grote platen komt de structuur van de steen beter tot zijn recht. Colours of Brachot kleurengamma Het kleurengamma van onze natuurstenen wordt aan de hand van meerdere stalen voorgesteld. Een interessante tool voor uw natuursteenkeuze en kleurencombinaties. Info i Via ons gespecialiseerd team ontvangt u de nodige informatie in verband met soorten natuursteen, plaatsing, onderhoud, enz. Men helpt u met de keuze van uw natuursteen. Jura Deze compacte kalksteen uit Duitsland wordt veel toegepast voor binnenbevloeringen. Vier verschillende soorten (Geel/Gold/Graublau en Gemengd) zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en formaten. Labrador Labrador-granieten zijn voornamelijk geliefd door hun typische parelmoerachtige reflecties en zijn geschikt voor binnen en buitentoepassingen. De verschillende mogelijke oppervlakteafwerkingen geven een ander uitzicht aan de steen waardoor deze decoratief kunnen gecombineerd worden. Brachot-Hermant heeft eigen steengroeves in Noorwegen van de verschillende Labrador-types.

11 Leisteen Meerdere soorten leistenen (fijn gelaagde natuurstenen) in de verschillende kleuren en afwerkingen (gekloven en verzoet) kunnen gebruikt worden voor binnenen buitentoepassingen. Deze werden toegepast in de toonzaal en als terrastegel. Identic Deze gekalibreerde (= egaal afgefreesde) natuursteentegels met afmetingen 30,5x30,5 en 1 cm dikte zijn ideaal geschikt voor verlijming van wanden en vloeren. Meerdere soorten granieten en marmers in verschillende kleuren en structuren zijn verkrijgbaar. Meerdere exclusieve granieten en marmers geven een uniek uitzicht aan het interieur, bvb. blauwe granieten, zwarte marmers,... Uniek! Brachot-Hermant heeft deze collectie exclusieve materialen steeds in voorraad. Unistone Speciaal voor keukenbladen heeft Brachot-Hermant deze harsgebonden materialen die bestaan uit natuursteenkorrels en uit hars in z n gamma opgenomen. Deze materialen kunnen verkregen worden in verschillende kleuren en structuren. Onderhouds- en plaatsingsproducten Alle informatie over producten voor het onderhoud, reinigen, beschermen en plaatsing van uw natuursteen kan verkregen worden aan de info-balie. Rustenbuild Rustenbuild past, dankzij de kleur en de structuur, de vele afwerkingsvormen en beschikbare formaten, uitstekend bij elk architecturaal genre en in elke inrichting. Deze Zuid-Afrikaanse donkergrijze graniet heeft zeer goede technische eigenschappen en is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De verschillende oppervlakte-afwerkingen vindt u in de toonzaal en in het terras-gedeelte vooraan buiten. Stocks U kunt in onze overdekte stocks dé ideale natuursteen, in platen en/of tegels, voor uw project uitkiezen. Strato terrastegels Aan de ingang (buiten) van Stone Gallery vindt u ons uitgebreid strato-gamma (natuursteentegels voor buitentoepassingen). U vindt dit gamma ook binnen. Meerdere soorten graniet en Aziatische arduin zijn beschikbaar in verschillende formaten en oppervlakte-afwerkingen. Technische info In dit gedeelte van de toonzaal informeren wij u over de technische aspecten van onze natuurstenen: technische fiches, formaten, oppervlakte-afwerkingen, enz. Vloeren graniet Meerdere soorten granieten zijn in de toonzaal verwerkt in verschillende oppervlakteafwerkingen en formaten. Vloeren marmer en witsteen Tal van marmers en witstenen zijn in meerdere afwerkingen en afmetingen in de bevloering van Stone Gallery verwerkt. Kleurlegende zie laatste pagina. TREFWOORDENLIJST

12 GRONDPLAN WAND WAND WAND WAND WC WAND WAND 3 WAND i WAND 5 G F E D C B A L M N O P H I J K T S R Q LEGENDE Anciento Arduin Badkamer en keuken Basalt Calibrato Colours of Brachot kleurengamma Info i Jura Labrador Leisteen Identic Natural Art Collection Unistone Onderhouds- en plaatsingsproducten Rustenbuild Stocks Strato terrastegels Technische info Vloeren graniet Vloeren marmer en witsteen

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. World Trade Company B.V. levert diverse soorten natuursteen voor binnen en buiten in bijna elke gewenste maat. Het overzicht geeft dan ook alleen een beeld van de te bestellen soorten natuursteen en kleuren.

Nadere informatie

De eigenzinnige NATUURSTEEN

De eigenzinnige NATUURSTEEN NATUURSTEEN De eigenzinnige Weinig materialen hebben zoveel karakter en uitstraling als natuursteen. Blauwe hardsteen, marmer, graniet, leisteen, travertin en andere marmerstenen creëren elk op hun eigen

Nadere informatie

RUSTENBURG JASBERG VOOR UW VLOER. ideaal Voor binnen- en buiten bevloering Voor PubLieke en PriVAte Gebouwen...

RUSTENBURG JASBERG VOOR UW VLOER. ideaal Voor binnen- en buiten bevloering Voor PubLieke en PriVAte Gebouwen... RUSTENBURG JASBERG VOOR UW VLOER ideaal Voor binnen- en buiten bevloering Voor PubLieke en PriVAte Gebouwen... gebruikelijke afwerkingen voor vloeren Gepolijst Verzoet Letano Anciento Gevlamd Standaardgamma

Nadere informatie

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30 Tijdloze natuursteen 30 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 31 MATERIALEN Natuursteen doorstaat probleemloos de tijd zonder aan

Nadere informatie

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels!

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! l a v i t s LENTEfe Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! 2014 Creyns Bouwmaterialen & Tegels Industrieweg-Noord 1123 3660 Opglabbeek T/089 85 45 29 F/089 85 64 33 info@creyns.be www.creyns.be

Nadere informatie

vakmanschap In 1901 bouwt Victor Hermant in het Belgische Hour- meer dan 100 jaar brachot-hermant

vakmanschap In 1901 bouwt Victor Hermant in het Belgische Hour- meer dan 100 jaar brachot-hermant the natural choice Van steengroeve tot werf. Dat is het traject dat natuursteen aflegt. Dat is het traject dat Brachot-Hermant als geen ander beheerst. De aankopers van Brachot-Hermant kennen de groeves

Nadere informatie

Natuurlijke elegantie

Natuurlijke elegantie NATUURSTEEN 1 Natuursteen speelt nog altijd een belangrijke rol in de interieurdecoratie. Fabrikanten en ontwerpers benutten graag deze rijke keuze aan beschikbare variëteiten en al hun kleurschakeringen.

Nadere informatie

Tegelcatalogus - natuursteen

Tegelcatalogus - natuursteen www.straid.be BRACHOT-HERMANT EUROPE Tegelcatalogus - natuursteen VIJF UNIEKE SELECTIES ACHT ONWEERSTAANBARE COLLECTIES Stone Gallery n.v. E3-laan 86/92 B - 9800 Deinze Tel.: +32 (0)9 381 82 82 Fax: +32

Nadere informatie

Azul Cascais p 95. Jura Gelb p 105. Azul Valverde p 95. Jura Graublau p 105. Bianco Rosa p 96. Marron Imperador p 106.

Azul Cascais p 95. Jura Gelb p 105. Azul Valverde p 95. Jura Graublau p 105. Bianco Rosa p 96. Marron Imperador p 106. Marmer is misschien wel de meest geliefde natuursteensoort. In ieder geval bij beeldhouwers, reeds eeuwen lang. Denken we maar aan de prachtige beeldhouwwerken van Michelangelo of de barokke fonteinen,

Nadere informatie

Steen 2. college Utrecht oktober 2009 HKU

Steen 2. college Utrecht oktober 2009 HKU Steen 2 college Utrecht oktober 2009 HKU Vandaag: Steen Afwerkingen en bewerkingen van steen Steensoorten granieten travertin Sommige breccia s Nieuwe marmersoorten Oude marmersoorten Classificatie, uitgaande

Nadere informatie

natuursteen, een edel materiaal voor binnen & buiten

natuursteen, een edel materiaal voor binnen & buiten natuursteen, een edel materiaal voor binnen & buiten Meesters in natuursteenmaatwerk Bij natuursteenbedrijf Debeir, deel van de groep Verhelst, vindt u Belgische blauwsteen, graniet, marmer, voor binnen

Nadere informatie

STEENIMEX. natuursteen met karakter

STEENIMEX. natuursteen met karakter STEENIMEX natuursteen met karakter W e l k o m tm At w m d e r i w e n h i urn m i u u r d e m Welkom in de intrigerende wereld van natuursteen. Natuursteen is al eeuwen de grondstof bij uitstek voor de

Nadere informatie

TERRAS. dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL. André Celis. Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... LEUVEN. Bouw.

TERRAS. dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL. André Celis. Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... LEUVEN. Bouw. TERRAS dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... Bouw.Punt klinker unieke prijs OPENINGSUREN TIJDENS DE TERRASDAGEN IN LEUVEN maandag T.E.M. VRIJDAG

Nadere informatie

MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP

MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP Galgenveldstraat 16 8700 Tielt T 051 401 404 W www.vanhullebouw.be E Info@vanhullebouw.be 2 VAN HULLE Bouwservice VAN HULLE Bouwservice 3 6 MODERN 10

Nadere informatie

Balkons Terrassen Galerijen

Balkons Terrassen Galerijen Triflex kleurenkaart Balkons Terrassen Galerijen EEN ONGEKENDE KEUZE IN KLEUR EN AFWERKING BALKONS TERRASSEN GALERIJEN VELE KLEUREN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen

Nadere informatie

KERSBERGEN. Uw vloer, onze passie WWW.KERSBERGEN.NL KERSBERGEN NATUURSTEEN VLOEREN & OUDE BOUWMATERIALEN

KERSBERGEN. Uw vloer, onze passie WWW.KERSBERGEN.NL KERSBERGEN NATUURSTEEN VLOEREN & OUDE BOUWMATERIALEN KERSBERGEN KERSBERGEN NATUURSTEEN VLOEREN & OUDE BOUWMATERIALEN Uw vloer, onze passie WWW.KERSBERGEN.NL BELGISCH HARDSTEEN De echte blauwe steen uit Henegouwen. Met oneindig veel mogelijkheden qua bewerkingen,

Nadere informatie

Kleurwijzer. impala vert olive viscount white twilight red. orion paradiso emerald green dakota. himalaya indian aurora zwart graniet labrador

Kleurwijzer. impala vert olive viscount white twilight red. orion paradiso emerald green dakota. himalaya indian aurora zwart graniet labrador 1 Kleurwijzer Wij werken met marmer, graniet, kwartsiet maar ook met ruwe steen en zwerfkeien. De materialen zijn in diverse tinten en structuren beschikbaar. Natuursteen is duurzaam. Wij kunnen uw grafmonument

Nadere informatie

3. Deze wandbekleding bestaat uit een mozaïek van cirkelvormige witte marmerplaatjes in verschillende formaten die willekeurig zijn aangebracht om

3. Deze wandbekleding bestaat uit een mozaïek van cirkelvormige witte marmerplaatjes in verschillende formaten die willekeurig zijn aangebracht om MATERIALEN Mozaïeken, Marokkaanse zelliges, natuurstenen tegeltjes, keramische tegels in trendy kleuren, met natuurlijke tinten, textuureffecten en de meest uiteenlopende motieven... De wereld van de badkamertegels

Nadere informatie

Natuursteen: Wat is natuursteen: Marmer:

Natuursteen: Wat is natuursteen: Marmer: Natuursteen: Natuursteen maakt uw tuin bijzonder; uw tuin is een unieke plek dat u inricht naar uw eigen smaak. Natuursteen past daar perfect bij. Dit natuurproduct heeft een unieke en levendig uiterlijk.

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

pure De natuurlijke lijn van TuinVisie schoonheid Keramische tegels Natuursteen

pure De natuurlijke lijn van TuinVisie schoonheid Keramische tegels Natuursteen Keramische tegels Natuursteen pure De natuurlijke lijn van TuinVisie trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend schoonheid Keramische tegels Keramische buitentegels

Nadere informatie

vloer- en wandbekleding voor binnen & buiten VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR BINNEN & BUITEN

vloer- en wandbekleding voor binnen & buiten VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR BINNEN & BUITEN vloer- en wandbekleding voor binnen & buiten VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR BINNEN & BUITEN imitatie blauwe hardsteen - Brugge keramische tegel groot formaat - burelen Maak van uw huis een thuis verfijnde

Nadere informatie

Platencatalogus - natuursteen

Platencatalogus - natuursteen www.straid.be BRACHOT-HERMANT EUROPE Platencatalogus - natuursteen VIJF UNIEKE SELECTIES ACHT ONWEERSTAANBARE COLLECTIES* Stone Gallery n.v. E3-laan 86/92 B - 9800 Deinze Tel.: +32 (0)9 381 82 82 Fax:

Nadere informatie

Een gevoel van eeuwigheid

Een gevoel van eeuwigheid NATUURSTEEN Een gevoel van eeuwigheid Door te kiezen voor natuursteen, opteren we voor de onvergankelijkheid van een materiaal dat de tijd uitdaagt. Denk maar aan eeuwenoude kerkvloeren in marmer, of als

Nadere informatie

21 MAART T.E.M. 2 APRIL

21 MAART T.E.M. 2 APRIL TERRAS dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... Bouw.Punt klinker unieke prijs Costermans ESSEN Kalmthout KWALITATIEF HOOGWAARDIGE klinker Geef toe

Nadere informatie

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR SILESTONE DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR THE ORIGINAL DE BESTE KWARTSWERKBLADEN VOOR KEUKENS, BADKAMERS EN VLOEREN. HYGIËNISCHE BESCHERMING Met zilver technologie ZUURBESTENDIG SCHOKBESTENDIG VLEKBESTENDIG

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

keramische tegels Bazalto

keramische tegels Bazalto 54 55 keramische tegels Keramische tegels van Marshalls zijn ideaal om uw tuin, terras of oprit esthetisch, stijlvol en kwalitatief in te richten. Deze innovatieve buitentegels zijn niet alleen erg mooi,

Nadere informatie

MATERIALEN. Vloeren & wanden

MATERIALEN. Vloeren & wanden MATERIALEN Vloeren & wanden Sommige traditionele materialen gaan wonderwel samen met hedendaags meubilair en sanitair. Neem bijvoorbeeld deze badkamer, geïnstalleerd op een gerenoveerde oude parketvloer.

Nadere informatie

NATUURSTEEN COLLECTIE 2014. Stone base. exclusive natural stone products

NATUURSTEEN COLLECTIE 2014. Stone base. exclusive natural stone products NATUURSTEEN COLLECTIE 2014 Stone base exclusive natural stone products 1 2 natuursteen EENVOUD, SCHOONHEID EN KRACHT VAN DE NATUUR FUNCTIONEEL, DUURZAAM, DIVERS, LEVENDIG, ONDERHOUDSVRIENDELIJK, KLEURECHT

Nadere informatie

met betonsteenstrippen

met betonsteenstrippen & met betonsteenstrippen Iso&Stripes met betonsteenstrippen, duurzaam isoleren én stijlvol afwerken. Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren

Nadere informatie

Natuursteen van dichtbij

Natuursteen van dichtbij NATUURSTEEN Natuursteen van dichtbij De markt van natuursteen is tegenwoordig een wereldmarkt met een enorm en verscheiden aanbod. Desondanks blijft de interesse voor materialen uit eigen regio bestaan.

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR VLOER SYSTEEM

REVOLUTIONAIR VLOER SYSTEEM REVOLUTIONAIR VLOER SYSTEEM Onbeperkt combineren van bamboecomposiet tegels met kunstgras, aluminium en diverse natuursteen soorten Snelle realisatie door gepatenteerd KLIKTEGEL systeem state of the art

Nadere informatie

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE DURABELLA Naadloze Terrazzo Samenstelling: DURABELLA Terrazzo bestaat uit diverse componenten op basis van speciale krimpvrije bindmiddelen en diverse

Nadere informatie

gebruiksgemak én met een perfecte uitstraling. In deze brochure hebben wij de toppers voor u geselecteerd. Kijk voor meer inspiratie en specifieke

gebruiksgemak én met een perfecte uitstraling. In deze brochure hebben wij de toppers voor u geselecteerd. Kijk voor meer inspiratie en specifieke TOPS O N L Y Welkom bij Erbi Uw keukenblad bepaalt het gezicht van uw keuken. Erbi, 180 man sterk, ontwikkelt en fabriceert voor u bijzondere werkbladen. Meer dan 30.000 bladen per jaar, van 11 bijzondere

Nadere informatie

S c h e p e r s L a n d e n. ^ [EXTRA_bijlage_schans-_en_muurkorven]

S c h e p e r s L a n d e n. ^ [EXTRA_bijlage_schans-_en_muurkorven] S c h e p e r s L a n d e n ^ [EXTRA_bijlage_schans-_en_muurkorven] SCHANSKORVEN [Stockproduct] v.a. 34,50 btw in. LAKE: - Elegante korven, kleine maas - lengte 180/120/60/30 cm - diepte 30 cm - hoogte

Nadere informatie

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING MARMER Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. niet vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel

Nadere informatie

XXL TEGELS. GROOTFORMAAT TEGELS in beton

XXL TEGELS. GROOTFORMAAT TEGELS in beton XXL TEGELS GROOTFORMAAT TEGELS in beton XXL TEGELS KWALITATIEVE GEWAPENDE GROOTFORMAATTEGELS IN GEGOTEN BETON Moderne strakke betontegels die passen in elke eigentijds tuin, dat zijn de XXL tegels van

Nadere informatie

Stone & Tile 2015 23 jan 2015. Stone & Tile 2015. Peter Goegebeur (tilexpert) en Wim Strobbe (Omnicol)

Stone & Tile 2015 23 jan 2015. Stone & Tile 2015. Peter Goegebeur (tilexpert) en Wim Strobbe (Omnicol) Stone & Tile 2015 Peter Goegebeur (tilexpert) en Wim Strobbe (Omnicol) 23 januari 2015 De plaatsing van natuurstenenvloeren is een delicaat werk en moet gebeuren door vakbekwame plaatsers die de geschikte

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

Aqua Sensa. a water experience

Aqua Sensa. a water experience a water experience a water experience Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche en het bad tot aan de spiegel en de wastafel, en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. Aqua Sensa is

Nadere informatie

Hout: de eerste prijs

Hout: de eerste prijs PARKET Parket is dé tijdloze vloerbekleding bij uitstek en heeft nog steeds enorm veel succes. De kwaliteit ervan is nauw verbonden met de gebruikte houtsoort. De beste houtsoorten leveren de beste plankenvloeren,

Nadere informatie

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito»

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito» NL Exclusive Terrazzo Minerale bekleding type «granito» BEALSTONE is een minerale bekleding met een «terrazzo / granito» uitzicht. Met een dikte vanaf 2 mm biedt het onbeperkte mogelijkheden voor uw projecten,

Nadere informatie

Kwaliteitsformulier. Hoedanigheid Algemene aannemer Aannemer plaatser Leverancier Architect Bouwheer Andere... Voornaam:... Achternaam:...

Kwaliteitsformulier. Hoedanigheid Algemene aannemer Aannemer plaatser Leverancier Architect Bouwheer Andere... Voornaam:... Achternaam:... Dit formulier maakt deel uit van het keurmerk van Febenat. Dit laat ons toe om problemen rond natuursteen in de markt te herkennen en waar nodig in te grijpen. Uw klacht wordt steeds behandeld op de eerstvolgende

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Antieke hobby sinds 1965

Antieke hobby sinds 1965 2 3 Al ruim vier decennia een begrip in geselecteerde, tijdloze bouwmaterialen, interieur en veel meer... Een bezoek aan t Achterhuis in Udenhout is méér dan de moeite waard. U zult met eigen ogen zien

Nadere informatie

DARK CLOUD. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare formaten. Product informatie

DARK CLOUD. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare formaten. Product informatie Toepassingen Geschikt voor buitentoepassingen Terrassen Tuinpaden Eigenschappen Grijze graniet Slijtvast Hard Uniforme kleur Afwerking oppervlak: gevlamd en geborsteld Gezaagde kanten Antislip maar toch

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. zondag SEPTEMBER. ACTIE te waregem. gratis FORNUIS

MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. zondag SEPTEMBER. ACTIE te waregem. gratis FORNUIS verjaardagsactie MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 6 steeds 7 open op 8 zondag reeds jaar 39! ACTIE te waregem 6 toestellen FORNUIS bij aankoop van een

Nadere informatie

Klassieke schoonheden

Klassieke schoonheden STIJL Klassieke schoonheden Natuursteen en hout zijn tijdloos en lenen zich bij uitstek voor de bouw van klassieke stijltrappen, meestal in combinatie met leuningen in sierlijk artisanaal siersmeedwerk

Nadere informatie

De keuze in graf- en urnenmonumenten is groot. Alles wat u wilt weten over grafstenen kunnen wij u vertellen.

De keuze in graf- en urnenmonumenten is groot. Alles wat u wilt weten over grafstenen kunnen wij u vertellen. Vakmanschap 3 De keuze in graf- en urnenmonumenten is groot. Alles wat u wilt weten over grafstenen kunnen wij u vertellen. Met ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig en vrijblijvend

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

Persdossier Dossier presse NIEUW BATIBOUW 2015. Youtube: http://www.youtube.com/user/veronove 054/33.10.89 Foto s: http://bit.

Persdossier Dossier presse NIEUW BATIBOUW 2015. Youtube: http://www.youtube.com/user/veronove 054/33.10.89 Foto s: http://bit. Persdossier Dossier presse NIEUW BATIBOUW 2015 INTERNATIONALE PRIMEUR! Uniek aan deze Colores desiguales parket? Internationale primeur, ongezien in massief parket Gemaakt met een digitale technologie

Nadere informatie

IMPALA. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen

IMPALA. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen Toepassingen Geschikt voor buitentoepassingen Terrassen Tuinpaden Eigenschappen Harde Indische kalksteen terrastegel Zachtgrijze kleur Consistente, diep grijze kleur Meestal zal de steen lichter worden

Nadere informatie

CONCRETE JUNGLE / STONE / PANEL / SYSTEM.

CONCRETE JUNGLE / STONE / PANEL / SYSTEM. CONCRETE JUNGLE / STONE / PANEL / SYSTEM www.texturepanels.be MET CONCRETE JUNGLE LANCEERT TEXTURE PANELS EEN NIEUW CONCEPT IN EEN UITGEBREID AANBOD. CONCRETE JUNGLE IS DE VERZAMELNAAM VOOR HET STONE PANEL

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

www.tegelcenterpyl.be Renovatie- & nieuwbouw folder

www.tegelcenterpyl.be Renovatie- & nieuwbouw folder Indoor Renovatie- & nieuwbouw folder Outdoor Shop Service MEER INFO? Ruime keuze en professioneel advies voor uw renovaties of nieuwbouw Wenst u meer informatie voor u naar onze toonzaal komt? Surf dan

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Hoogwaardige look en tijdloze elegantie

Hoogwaardige look en tijdloze elegantie Natuursteenvlies Hoogwaardige look en tijdloze elegantie Marmer, graniet en zandsteen worden al sinds de oudheid als natuurlijke hardsteen in de bouw gebruikt. Uit onderzoek van verschillende monumentale

Nadere informatie

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN Bij de keuze van de reinigings- en onderhoudsproducten is het van zeer groot belang te weten of er sprake is van een kalkhoudende (marmer, kalksteen) dan wel een niet-kalkhoudende

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. Van der Gucht. Makkelijk in onderhoud M 2. INcl.btw. Bouw.Punt Van der Gucht Eurolaan 3

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. Van der Gucht. Makkelijk in onderhoud M 2. INcl.btw. Bouw.Punt Van der Gucht Eurolaan 3 TEGEL deze folder is acties geldig geldig van tot 1 oktober EN MET 30 t.e.m. april 2011 31 oktober 2013 BUDGETVRIENDELIJK! Italiaanse topkwaliteit Makkelijk in onderhoud Siland 60x60 cm N-R GREY of SMOKE

Nadere informatie

NATUURSTEEN Natuursteen uit de hele wereld

NATUURSTEEN Natuursteen uit de hele wereld NATUURSTEEN Natuursteen uit de hele wereld Onze voorouders gebruikten bijna uitsluitend de plaatselijke natuurlijke rijkdommen voor het bouwen van woningen en de afwerking ervan. Tegenwoordig is de internationale

Nadere informatie

Een leven lang plezier

Een leven lang plezier 29 juni 2006 Een leven lang plezier Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! U heeft gekozen voor een prachtig kwaliteitsproduct, waar u veel plezier aan zult beleven. Uw product is namelijk met zorg ontworpen

Nadere informatie

WF WF 6,5. Eco-brick : het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn.

WF WF 6,5. Eco-brick : het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn. Traditioneel formaat Ecobrick WF WF 6,5 Ecobrick : het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn. Ecobrick: het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn. Ecobrick is minder breed, zo kunt

Nadere informatie

Febenat wil vooroordelen over natuursteen de wereld uithelpen

Febenat wil vooroordelen over natuursteen de wereld uithelpen 24 Doc. Febenat Febenat wil vooroordelen over natuursteen de wereld uithelpen Dat natuursteen een duur materiaal is, slaat nergens op. Tegenwoordig bestaan worden er soorten voor ieders portefeuille ontgonnen,

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Alta Kwartsiet. Pure Natural Stones. www.flagstones.nl - 0031 (0)578-688165. Alta Kwartsiet flagstones. Alta Kwartsiet

Alta Kwartsiet. Pure Natural Stones. www.flagstones.nl - 0031 (0)578-688165. Alta Kwartsiet flagstones. Alta Kwartsiet Alta Kwartsiet Alta Kwartsiet is een hoogwaardig natuursteenproduct en wordt gewonnen in de bergen rondom de Alta Fjord, Alta, Noorwegen, ten noorden van de Poolcirkel. Alta Kwartsiet is een metamorf afzettingsgesteente,

Nadere informatie

keramische tegels voor buiten

keramische tegels voor buiten keramische tegels voor buiten NL Keramische tegels van Marshalls zijn ideaal om uw tuin, terras of oprit stijlvol en kwalitatief in te richten. Deze innovatieve buitentegels zijn niet alleen heel mooi,

Nadere informatie

Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Façatile De kleipan met het allermooiste profiel.

Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Façatile De kleipan met het allermooiste profiel. Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Façatile De kleipan met het allermooiste profiel. Wienerberger - 2012 De vele troeven van dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse

Nadere informatie

WONINGBOUWPRODUCTEN. Sidings Cedral & Operal. Voor karaktervolle gevels en duurzame dakranden

WONINGBOUWPRODUCTEN. Sidings Cedral & Operal. Voor karaktervolle gevels en duurzame dakranden WONINGBOUWPRODUCTEN Sidings Cedral & Operal Voor karaktervolle gevels en duurzame dakranden Sidings Cedral heeft uitmuntende eigenschappen De vele pluspunten van Sidings Cedral Eenvoudig te plaatsen De

Nadere informatie

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN Een luxe verwarming die uw interieur een ultieme verfijning biedt. Al meer dan 50 jaar heeft Campa elegante en originele comfort

Nadere informatie

Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Façatile De kleipan met het allermooiste profiel.

Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Façatile De kleipan met het allermooiste profiel. Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Façatile De kleipan met het allermooiste profiel. Wienerberger - 2012 De vele troeven van dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse

Nadere informatie

Lengte (mm) Breedte (mm) Dikte (mm)

Lengte (mm) Breedte (mm) Dikte (mm) Toepassingen Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen Terrassen Eigenschappen Donkergrijze basalt Afwerking oppervlak: gevlamd en geborsteld Gezaagde kanten Uniforme kleur onderhoudsvriendelijk Hard

Nadere informatie

Buitengewoon beter dan hout

Buitengewoon beter dan hout Buitengewoon beter dan hout Een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout... Neodeck wordt vervaardigd uit een gelijkvormig mengsel van hout en kunststof en heeft hierdoor unieke eigenschappen. De unieke

Nadere informatie

Woon oriënta*e. H13 Vloeren

Woon oriënta*e. H13 Vloeren Woon oriënta*e H13 Vloeren Keuze van vloeren Smaak Prijs Func*e Effect Duurzaamheid Verschillende ruimten vragen qua func*onaliteit om een ander type vloer Keuze van vloeren Harde vloerbedekking Plavuizen

Nadere informatie

Wandbekleding Stone Design

Wandbekleding Stone Design tegels Wandbekleding Stone Design Overzicht assortiment Stappenplan Eenvoudige verwerking Over de verwerking van de decoratieve wandbekleding van Decor Son kunnen we kort zijn. Die is heel eenvoudig. Op

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER TEGEL deze FOLdER IS ACTIES GELdIG GELdIG van TOT 1 OKTOBER EN MET 30 T.E.M. APRIL 2011 31 OKTOBER 2013 budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd Siland 60x60 cm N-R GREY of SMoKE

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Ik ben uniek. Ik ben authentiek. Raak me aan. Ik ben de Blauwe Steen uit Henegouwen

Ik ben uniek. Ik ben authentiek. Raak me aan. Ik ben de Blauwe Steen uit Henegouwen Ik ben uniek. Ik ben authentiek. Raak me aan. Ik ben de Blauwe Steen uit Henegouwen 2 INTRO BLAUWE STEEN UIT HENEGOUWEN, NATUURLIJKE ELEGANTIE DIE DE TAND DES TIJDS DOORSTAAT Natuurlijk en authentiek,

Nadere informatie

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT SHOWROOM Wilt u de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in de grootste gietvloer showroom van

Nadere informatie

onderhouds- en gebruiksvoorschrift CaesarStone D + GB : OHCSNL

onderhouds- en gebruiksvoorschrift CaesarStone D + GB :  OHCSNL onderhouds- en gebruiksvoorschrift CaesarStone NL D + GB : OHCSNL2008-1 Wat is CaesarStone CaesarStone is een composiet steen en bestaat voor 93% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie DE ONE-STOP SHOP voor je woning binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie Buildsmart is dé specialist voor een kwalitatieve, smaakvolle binnenafwerking van je woning. Buildsmart richt zich vooral op de

Nadere informatie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie de vtwonen tegelcollectie! Omdat je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft. Omdat je deze overal kunt toepassen, óók in de badkamer en keuken.

Nadere informatie

NATUURSTEEN COLLECTIe. Stone base. exclusive natural stone products

NATUURSTEEN COLLECTIe. Stone base. exclusive natural stone products NATUURSTEEN COLLECTIe Stone base exclusive natural stone products 1 DE BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN Duurzaam Natuursteen is één van de meest duurzame bouwproducten. Het werd door de geschiedenis heen al gebruikt

Nadere informatie

MX30. MAXUS inspireert u als architect en verrast uw opdrachtgever. De MX30 vloer- en wandtegels,

MX30. MAXUS inspireert u als architect en verrast uw opdrachtgever. De MX30 vloer- en wandtegels, MAXUS inspireert u als architect en verrast uw opdrachtgever. De MX vloer- en wandtegels, subtiele en uitbundige tinten. De wandtegels zijn glanzend of mat uitgevoerd, de vloertegels vlak of met antislip.

Nadere informatie

Vakantie op het terras

Vakantie op het terras TERRASSEN Vakantie op het terras Waar dichtbij huis genieten van de buitenlucht? Op het terras natuurlijk! Bij de eerste lentewarmte is dit vaak ook onze eerste uitstap: het terras wordt schoongeveegd,

Nadere informatie

BUITENLEVEN. Terras met

BUITENLEVEN. Terras met BUITENLEVEN 1 2 3 5 4 Terras met 18 Terrassen worden tegenwoordig steeds beter geïntegreerd in het groen rondom. Men wil een harmonieuze band met de tuin en de natuur en kiest in functie daarvan aangepaste

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. De Doncker. Makkelijk in onderhoud M 2 AFFLIGEM NINOVE. INcl.btw

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. De Doncker. Makkelijk in onderhoud M 2 AFFLIGEM NINOVE. INcl.btw TEGEL deze folder is acties geldig geldig van tot 1 oktober EN MET 30 t.e.m. april 2011 31 oktober 2013 BUDGETVRIENDELIJK! Italiaanse topkwaliteit Makkelijk in onderhoud Siland 60x60 cm N-R GREY of SMOKE

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

VERKEERSWIT ZUIVER WIT. dt 1019 RAL 9010 LICHT IVOOR PARELWIT. dt 0018 RAL 1013 BALMORAL. dt 6070 RAL 7042. Renolit 1715505225.

VERKEERSWIT ZUIVER WIT. dt 1019 RAL 9010 LICHT IVOOR PARELWIT. dt 0018 RAL 1013 BALMORAL. dt 6070 RAL 7042. Renolit 1715505225. DAK & GEVEL Een doordachte kleur is een kleur die zich in een harmonie weet te verbergen, een kleur die zich aan elk weertype, elke lichtinval, elk stadsgezicht en elk landschap linkt. VERKEERSWIT VERKEERSWIT

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

garden guide 40 x x x x x x x x x x x x x x 100

garden guide 40 x x x x x x x x x x x x x x 100 garden guide 1 2 3 4 5 1 Black Premium Slate leisteen 2 Black Beauty Naturel leisteen 3 Mongolian Slate leisteen 4 Silver Shadow leisteen 5 Black Beauty gezoet leisteen Mongolian Slate Elegance legvoorbeeld

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

Eén moment van genieten verdrijft honderd zorgen. (Confucius)

Eén moment van genieten verdrijft honderd zorgen. (Confucius) Eén moment van genieten verdrijft honderd zorgen. (Confucius) Ook buiten thuis Terrasdagen van 22 april tot 15 mei 2010 natuursteen Natuursteen: ideaal voor oprit en terras. Onderhoudsvrij en duurzaam

Nadere informatie