Functiebeschrijving Hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris (m/v) 1. Jobidentificatie. Datum functiebeschrijving: 16/09/2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functiebeschrijving Hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris (m/v) 1. Jobidentificatie. Datum functiebeschrijving: 16/09/2019"

Transcriptie

1 Functiebeschrijving Hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris (m/v) 1. Jobidentificatie Dienst: Leidinggevende: Plaats in de organisatie: Graad: Schaal: Bedrijfsvoering Zonecommandant Lid van het strategisch management team Niveau A A5a-A5b Datum functiebeschrijving: 16/09/2019 Datum goedkeuring: Zoneraad 27/09/ Doel van de functie Het hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris is lid van het strategisch management team. Als hoofd bedrijfsvoering heeft hij/zij de leiding over de afdeling bedrijfsvoering welke bestaat uit de diensten financiën, ICT, juridische zaken, gebouwen, communicatie, administratieve ondersteuning van de regio s en secretariaat. Hij/zij is verantwoordelijk voor de aspecten van de bedrijfsvoering binnen deze diensten en staat in voor het coördineren van de activiteiten teneinde Brandweer Zone Rand te ondersteunen bij het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen. Als zonesecretaris van de brandweerzone bereidt hij/zij het zonecollege en de zoneraad voor, stelt de notulen op en zorgt voor de opvolging ervan. Hij/zij vertaalt de inbreng van de in de organisatie aanwezige technische deskundigheid naar bestuurlijke besluiten. Hij/zij rapporteert samen met de zonecommandant driemaandelijks aan het college over het gevoerde beleid. De zonesecretaris implementeert en past good governance toe in de zone en het waakt over de transparantie en de accountability van de zone. 3. Resultaatsgebieden Organisatie en werkingsprocessen: Instaan voor de algemene leiding van de diensten binnen de afdeling bedrijfsvoering. Het organiseren van de werking inzake de voorbereiding, de uitvoering en de evaluatie van het beleid binnen de afdeling bedrijfsvoering. Uittekenen, onderhouden en verbeteren van efficiënte werkingsprocessen en systemen om de

2 kwaliteit van de afdeling bedrijfsvoering te bewaken. Opzetten en opvolgen van interne controlesystemen met het oog op organisatiebeheersing. Bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende afdelingen en diensten van Brandweer Zone Rand. Overleggen met collega s van andere brandweerzones over onderwerpen aangaande de bedrijfsvoering. Leiding geven: Bouwen van een team door samenwerking en overleg met en tussen medewerkers. Aansturen en motiveren van de leidinggevenden/medewerkers binnen de diensten van de afdeling bedrijfsvoering. Zorgen voor de ontwikkeling van de medewerkers van de afdeling bedrijfsvoering. Beleidsvoorbereiding in overleg met het managementteam: Zorgen voor het voorontwerp van strategische nota van het meerjarenplan. Zorgen voor het voorontwerp van beleidsnota van het budget en de herziening ervan. Zorgen voor de verklarende nota van een budgetwijziging en de verklarende nota van een interne kredietaanpassing. Ziet toe op een goede integratie van de voorontwerpen en interne kredietaanpassingen opgemaakt door de bijzondere rekenplichtige. Formuleren van de ontwikkelde visies en strategische doelen gericht op het realiseren van organisatiedoelstellingen vanuit het perspectief van de bedrijfsvoering. Coördineren van strategische projecten op het gebied van bedrijfsvoering. Leiding geven aan de realisatie van de strategie en jaarplannen van de diensten binnen de afdeling bedrijfsvoering. Budgetverantwoordelijk voor de deelbegrotingen van de diensten onder de afdeling bedrijfsvoering. Proactief reageren op nieuwe ontwikkelingen. Beleidsuitvoering: Opzetten, leiden en faciliteren van belangrijke strategische en veranderingsprojecten. Coördineren van dossiers die de afdeling overschrijden. Zorgen voor de invulling van de adviesfunctie binnen de afdeling bedrijfsvoering.

3 Afstemmen met de leidinggevenden en de ondersteunende diensten wat de verantwoordelijkheden met betrekking tot informatievoorziening betreft. Adviseren van het college en de raad met betrekking tot beleidsbeslissingen rekening houdend met de juridische, financiële en kwalitatieve vereisten. Administratie en notulenbeheer: Uitvoeren van de administratieve taken nodig voor het samenroepen van het zonecollege en de zoneraad. Voorbereiden van de zittingen in overleg met de zonecommandant. Opstellen, bijhouden en verspreiden van de agenda van de vergaderingen. Vertalen van de ideeën en de inbreng van de in de organisatie aanwezige technische deskundigheid naar bestuurlijke besluiten. Bieden van ondersteuning bij het opstellen van de dossiers die ter goedkeuring voorgelegd worden tijdens de zittingen. Bijwonen van de vergaderingen van het college en de raad. Opstellen en bewaren van de notulen. Ondertekenen van de overgeschreven notulen die de besproken onderwerpen en de desbetreffende beslissingen bevatten van de zoneraad en het zonecollege. Verzenden van de juiste administratieve stukken naar verschillende betrokkenen bij een beslissing, inclusief de toezichthoudende overheden. Ondersteunen van de zonecommandant met betrekking tot secretariaats- en administratief werk in het kader van de vergaderingen van de zoneraad en het zonecollege. Zorgen voor de organisatie van de briefwisseling en het archief. Zorgen voor de interne organisatie van klachtenbehandeling. Ondertekenen van de stukken zoals bepaald in de wetgeving. 4. Plaats in de organisatie Het hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris rapporteert aan en werkt nauw samen met de zonecommandant. Het hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris is lid van het strategisch management team Het hoofd bedrijfsvoering geeft leiding aan de personeelsleden van de afdeling bedrijfsvoering. 5. Plaats van tewerkstelling

4 Zonaal kantoor Het hoofd bedrijfsvoering/zonesecretaris kan in functie van de opdrachten en de noden werken in verschillende brandweerposten of gemeentes van de zone. 6. Functieprofiel Diploma: Masterdiploma, bij voorkeur in één van volgende richtingen: economie, rechten, politieke en sociale wetenschappen of bestuurswetenschappen. Kennis en vaardigheden: Ervaring: Kennis van de organisatie, de structuren, de reglementering en de verschillende bevoegdheden van de gemeente en de brandweerzone is een pluspunt. Voeling met het verloop en de begeleiding van bestuurlijke processen is een meerwaarde. Grondige kennis van managementtechnieken (prestatiemeetsystemen, vergadertechnieken, aansturing en motivatie, communicatietechnieken). Functionele kennis van financieel beheer, logistiek, ICT en personeelsbeheer. Vlotte omgang met courante IT toepassingen (Office). Zeer goede kennis van de Nederlandse taal. Gedreven om buiten de kantooruren beschikbaar te zijn voor Brandweer Zone Rand. Minstens 5 jaar beroepservaring in één of meerdere domeinen van de bedrijfsvoering. Ervaring met budgetterings- en rapporteringstechnieken en het schrijven van ambtelijke stukken. Ervaring met people management. 7. Competentieprofiel I. Leidinggevende competenties Leiding geven Stuurt medewerkers aan, inspireert en motiveert vanuit een welbepaalde visie zodat ze hun doelstellingen en die van het team individueel of in teamverband te kunnen realiseren. Hierbij worden de stijl en methode van leidinggeven aanpast aan de betrokken medewerker(s). Is in staat om een team te bouwen via samenwerking en overleg. Stimuleert teamprestaties en engagement door een consequente houding en een duidelijke communicatie.

5 Coaching Heeft oog voor het team functioneren en spant zich in om de samenhorigheid en motivatie te bevorderen. Geeft systematisch feedback en herschikt activiteiten in functie van de individuele teamleden. Steunt de medewerkers ter bevordering van hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Stimuleert en ondersteunt medewerkers in het ontwikkelen van hun persoonlijke potentieel. Geeft gerichte feedback en delegeert bewust specifieke en uitdagende taken. Past zo nodig functie-inhoud aan om de medewerker de juiste uitdaging te geven. II. Organisatorische competenties Plannen en organiseren Brengt structuur aan in tijd en ruimte, en stelt prioriteiten bij het aanpakken van taken en opdrachten zodat deze volgens een vooropgestelde planning gerealiseerd worden. Gaat minutieus en methodisch te werk in het bepalen van prioriteiten en het organiseren van acties en doelstellingen. Plant activiteiten stelselmatig qua timing, middelen en mensen. Bewaakt systematisch de voortgang. Besluitvaardigheid Beslissingen durven nemen door actie te ondernemen of een oordeel te geven over een bepaalde kwestie. Neemt beslissingen vlot en met vastberadenheid, ook als dit risico s nemen betekent. Komt snel tot een oordeel en gaat ook snel over tot handelen. Hakt makkelijk knopen door, ook in materies met een mogelijk grote impact. III. Beleidsmatige competenties Visieontwikkeling Bekijkt zaken op een afstand en in een ruime context. Neemt afstand van de dagelijkse praktijk. Concentreert zich op hoofdlijnen en langetermijnbeleid. Getuigt van visie en strategisch inzicht. Draagt bij tot het formuleren van een strategie, door mee doelen en richting te bepalen. Heeft een goed beeld van de impact van evoluties op de bedrijfsvoering. Kan bij het formuleren en uitvoeren van de strategie een voortrekkersrol opnemen.

6 IV. Communicatievaardige competenties Schriftelijke communicatie Hanteert een schrijftaal die past bij de boodschap en doelgroep. Brengt geschreven boodschappen op een begrijpbare en eenduidige wijze over. Communiceert soepel en efficiënt door gebruik te maken van de bestaande formats (bv. standaardbrieven, verslagen,...). Hanteert doorgaans een heldere en gestructureerde schrijfstijl. Zet ideeën en operationele beslissingen om in bestuurlijke besluiten. Klantgerichtheid Helpt anderen. Richt zijn aandacht op het kennen van en beantwoorden aan de noden van interne en externe klanten. Neemt klachten en problemen ernstig en zoekt naar oplossingen die de verwachtingen overtreffen. Is communicatief en attent voor klantvragen en behoeften. Informeert spontaan naar de prioriteiten en verwachtingen van de klant. Is klantgericht, waakt er over dat afspraken stipt worden nagekomen en onderneemt actie bij afwijking. Gaat constructief om met eventuele problemen. V. Taakgerichte competenties Initiatief Stelt of onderneemt uit eigen beweging acties en ziet opportuniteiten. Neemt zelfstandig initiatief binnen de eigen functie om een vlotte voortgang te garanderen. Gaat vlot in op opportuniteiten en zoekt spontaan oplossingen om het uitvoeren van het eigen takenpakket te verbeteren. Kan op eigen vermogen kordaat en doeltreffend situaties gericht aanpakken. Veranderingsbereidheid Stelt zich open voor verandering en zoekt actief nieuwe denkkaders op. Verbetert het eigen functioneren en de werking van het team voortdurend door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. Onderzoekt actief de nood aan verandering. Stelt zelf verandering voor. Heeft snel inzicht in wat veranderd moet/kan worden. Werkt actief mee in het realiseren van vernieuwing.

7 Bewaakt de balans tussen stabiliteit en verandering. VI. Zelfsturende competenties Loyauteit Voelt zich verbonden met Brandweerzone Rand, komt op voor en verdedigt de organisatiebelangen bij anderen. Hierbij wordt het gedrag afgestemd op de noden, prioriteiten en objectieven van de organisatie. Integriteit Toont zich loyaal en respecteert openlijk de doelen, visie en waarden van Brandweerzone Rand. Begrijpt en handelt in lijn met de cultuur, waarden en werkwijzen van de organisatie. Toont engagement en betrokkenheid bij Brandweerzone Rand. Weerhoudt zich er van om openlijk kritiek te uiten. Handelen vanuit de codes van algemeen aanvaarde sociale en ethische normen, zoals betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie. Handelt consequent in lijn met de gangbare waarden en normen. Stemt spontaan het eigen gedrag af op de maatstaven van de ruimere omgeving. Neemt de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het eigen handelen. Durft zich ook in conflicten of bij weerstand open en eerlijk te uiten.

Brandweer. BETREFT: Oproep tot kandidaten voor de functie van bijzonder rekenplichtige

Brandweer. BETREFT: Oproep tot kandidaten voor de functie van bijzonder rekenplichtige Brandweer GEEL, 10.03.2015 BETREFT: Oproep tot kandidaten voor de functie van bijzonder rekenplichtige Brandweer zone Kempen Secretariaat brandweer zone Kempen Stelenseweg 92 2440 GEEL Tel. 014/56.66.30

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

Verantwoordelijk voor de werking van de Interne Dienst Preventie en Bescherming op het Werk:

Verantwoordelijk voor de werking van de Interne Dienst Preventie en Bescherming op het Werk: Functiebeschrijving Preventieadviseur niveau 1 (m/v) 1. Jobidentificatie Dienst: Leidinggevende: Graad: Schaal: Bedrijfsvoering Zonecommandant Niveau A A1a-A3a Datum functiebeschrijving: 7/12/2015 Datum

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Diensthoofd Brandpreventie (m/v)

Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Graad Diensthoofd (m/v) (A1 A3) Functie Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Plaats in het organogram Je wordt tewerkgesteld als leidinggevende van de Dienst Brandpreventie.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Afdelingshoofd grondgebiedszaken A4a-A4b U coördineert de afdeling grondgebiedszaken, die bestaat uit: - de dienst vergunningen en beleidsondersteuning

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Directeur grondgebiedszaken A4a-A4b U coördineert de directie grondgebiedszaken, die bestaat uit: - de dienst vergunningen en beleidsondersteuning

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Functiebeschrijving coördinator UiT-balie

Functiebeschrijving coördinator UiT-balie Functiebeschrijving coördinator UiT-balie Functie Graadnaam: coördinator Functienaam: coördinator UiT-balie Functiefamilie: leidinggevenden Functionele loopbaan: B1-B3 Cluster: mens Afdeling: vrije tijd

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager 1/5 Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager I. FUNCTIEBENAMING Formatie Directe Leidinggevende contractueel administratief personeel algemeen directeur II. HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Communicatieverantwoordelijke/Informatieveiligheidsconsulent

Communicatieverantwoordelijke/Informatieveiligheidsconsulent Communicatieverantwoordelijke/Informatieveiligheidsconsulent (m/v) Graad Beleidsverantwoordelijke Functie Communicatieverantwoordelijke - Informatieveiligheidsconsulent (m/v) Plaats in het organogram Je

Nadere informatie

Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL. Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE

Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL. Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE - Instaan voor de ondersteuning van de WZC-directeur bij de beleidsvoorbereiding en uitvoering en bij

Nadere informatie

Als secretaris maak je de notulen van de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaak je de daar gemaakte afspraken en besluiten.

Als secretaris maak je de notulen van de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaak je de daar gemaakte afspraken en besluiten. Brandweerzone Vlaams-Brabant West Dienst Personeel IO01-SECRETARIS/JURIST Statutair onbepaalde duur voltijds Functionele loopbaan: A21-A22 Afdeling: Interne organisatie DOEL VAN DE FUNCTIE Als secretaris

Nadere informatie

gemeenteraad college van burgemeester en schepenen gemeentesecretaris gemeentelijke diensten

gemeenteraad college van burgemeester en schepenen gemeentesecretaris gemeentelijke diensten FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Secretariaat Sectie: 1.2. Naam van de functie: SECRETARIS 1.3. Code: functiebeschrijving gemeentesecretaris 1.4. Datum: 28 april 2016 1.5.

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiefamilie: administratief

Nadere informatie

Bijlage bij de VACANTVERKLARING

Bijlage bij de VACANTVERKLARING Bijlage bij de VACANTVERKLARING gaat over tot de aanwerving en aanleg wervingsreserve van een deskundige Financiën en overheidsopdrachten (m/v) : functiebeschrijving en competenties 1. Algemene informatie

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker groendienst

Functiebeschrijving medewerker groendienst Functiebeschrijving medewerker groendienst Functie Graadnaam: medewerker groendienst Functienaam: medewerker groendienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan: D1-D3 Cluster: omgeving

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Code. Plaats in de organisatie - Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de Raad voor maatschappelijk welzijn.

Code. Plaats in de organisatie - Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de Raad voor maatschappelijk welzijn. Functie Graadnaam Secretaris Afdeling Functienaam Functiefamilie Functionele loopbaan Doel van de functie Dienst Subdienst Code Leiden (plannen, organiseren, opvolgen, coördineren en evalueren) van de

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

KWALITEITSCOÖRDINATOR

KWALITEITSCOÖRDINATOR 2007.03.31 A1 / administratief AWS1a/AWS1b/AWS2a KWALITEITSCOÖRDINATOR WERVING Bijdragen tot: Ontwikkelen en implementeren van een verbetermanagementsysteem waardoor het OCMW haar missie en visie, inclusief

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: beleidsmedewerker.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: beleidsmedewerker. Functie Graadnaam: beleidsmedewerker Functienaam: beleidsmedewerker Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Secretariaat Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit Het

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie Functie Graadnaam: secretaris Functienaam: secretaris Afdeling: Dienst: Functiefamilie: strategisch leidinggevende Functionele loopbaan: decretale graad Subdienst: Code: Doel van de entiteit De gemeente

Nadere informatie

Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE

Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiegegevens Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Graad: A5a Salarischaal: A5b A5b Niveau: Niveau A Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiecode:

Nadere informatie

IMSIR Intercommunale voor Medico-Sociale Instellingen van de Rupelstreek Col. Silvertopstraat 15, 2850 Boom

IMSIR Intercommunale voor Medico-Sociale Instellingen van de Rupelstreek Col. Silvertopstraat 15, 2850 Boom IMSIR Intercommunale voor Medico-Sociale Instellingen van de Rupelstreek Col. Silvertopstraat 15, 2850 Boom 1. Plaats in het organigram INDIVIDUELE FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR Directie: algemene leiding

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Administratief medewerker afdeling vrije tijd

Administratief medewerker afdeling vrije tijd Administratief medewerker afdeling vrije tijd Doel van de functie Plaats in de organisatie Graad Niveau Resultaatsgebieden Zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren binnen het domein van de afdeling. Afdeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie

Functiebeschrijving. Staat aan het hoofd van de organisatie en geeft op basis hiervan leiding aan alle medewerkers van de organisatie Functie Graadnaam: secretaris Functienaam: secretaris Functiefamilie: Afdeling: Dienst: Subdienst: Functionele loopbaan: decretale graad Code: Doel van de entiteit De stad probeert een zo optimaal mogelijke

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Financiën Dienst: Financiële dienst 1.2 Naam van de functie: BOEKHOUDER 1.3 Datum: juli 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers FUNCTIEBESCHRIJVING Afdeling/Dienst: Sociale zaken en rapporteert aan het afdelingshoofd personen Functietitel: Diensthoofd sociale zaken Hoofddoel: Coördineren van de activiteiten en projecten van de

Nadere informatie

VACATURE VAN BIJZONDER REKENPLICHTIGE

VACATURE VAN BIJZONDER REKENPLICHTIGE Hulpverleningszone 3 Rand Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel VACATURE VAN BIJZONDER REKENPLICHTIGE De hulpverleningszone Rand gaat over tot de vacant verklaring van de functie van bijzonder rekenplichtige

Nadere informatie

Meer informatie kan je bekomen bij de personeelsdienst: 050/

Meer informatie kan je bekomen bij de personeelsdienst: 050/ PERSONEEL Vacature diensthoofd communicatie Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor aanwerving dien je: In het bezit zijn van een bachelor diploma de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Functiebeschrijving financieel adviseur

Functiebeschrijving financieel adviseur Functiebeschrijving financieel adviseur Functie Graadnaam: financieel adviseur Functienaam: financieel adviseur Functiefamilie: decretale graden en afdelingshoofden Functionele loopbaan: A1a-A3a Cluster:

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie

Functiebeschrijving. Functie Functie Graadnaam: Ontvanger Afdeling: / Functienaam: Ontvanger Dienst: / Functiegroep: Wettelijke graad Subdienst: / Functionele loopbaan: NVT Doel van de entiteit De OCMW-ontvanger is verantwoordelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: Diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Bestuurssecretaris Functienaam: Diensthoofd Functiefamilie: Leidinggevend Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Algemene zaken Dienst: Subdienst: Code: Doel van

Nadere informatie

Functiekaart: Juridisch adviseur

Functiekaart: Juridisch adviseur Functiekaart: Juridisch adviseur 1. Job identificatie Dienst : Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Juridische ondersteuning & overheidsopdrachten Bedrijfsvoering

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR Competentiegerichte functiebeschrijving FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEKENMERKEN Dienst: Weddeschaal: Verantwoordelijke leidinggevende: Cultuur A1a/A3a secretaris Naam van de functiehouder:

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van De Vlaamse

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris.

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris. 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Beleidscoördinator Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator A4 Datum

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

Stafmedewerker financiën

Stafmedewerker financiën Stafmedewerker financiën Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële aspecten van het beleid. Plaats in de organisatie Afdeling Interne zaken Dienst Financiën Directe leidinggevende

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer. Selectiereglement Titel: Districtshoofd adjunct van de directeur Datum: april 2014 Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Ravels

Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Ravels Functiebeschrijving Administratief Medewerker Technische Dienst Gemeente/OCMW Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie 1.0 2019 Functiebeschrijving Cluster Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Administratief

Nadere informatie

Functiekaart Niveau Bv expert Zemst

Functiekaart Niveau Bv expert Zemst Functiekaart Niveau Bv expert Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Sector Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie Directe leidinggevende Evaluator deskundige Personeel & Organisatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs

Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs Functiebeschrijving Teamverantwoordelijke gezins- en seniorenzorg OCMW Puurs Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

IINFORMATIEBUNDEL SELECTIEPROCEDURE GEMEENTESECRETARIS ZEDELGEM

IINFORMATIEBUNDEL SELECTIEPROCEDURE GEMEENTESECRETARIS ZEDELGEM IINFORMATIEBUNDEL SELECTIEPROCEDURE GEMEENTESECRETARIS ZEDELGEM 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. Voor een functie bij het gemeentebestuur, gelden volgende algemene voorwaarden: - een gedrag hebben

Nadere informatie

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

Code: Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening

Code: Schrijf voor kennisname, vul datum en naam in en plaats uw handtekening Functie Graadnaam: stafmedewerker Afdeling: Interne Zaken Functienaam: stafmedewerker Dienst : Functiegroep: managementteam Subdienst: Functionele loopbaan: A1a-A3a Code: Doel van de entiteit Vanuit de

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering

Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering 1. Job identificatie Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Bedrijfsvoering Zonecommandant Directeur bedrijfsvoering A5a-A5b

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw I. IDENTIFICATIE Titel: Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw II. ORGANOGRAM Schatbewaarder Directeur

Nadere informatie

Functiebeschrijving Technisch medewerker milieu en groen Gemeente Herselt

Functiebeschrijving Technisch medewerker milieu en groen Gemeente Herselt Functiebeschrijving Technisch medewerker milieu en groen Gemeente Herselt Goedgekeurd op:. Handtekening:. Functiebeschrijving Herselt Departement Dienst Functie Graad Niveau & rang Salarisschaal Type functie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst:

Functiekaart. Dienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd: Openbare ruimte Functionele loopbaan: A4a-A4b Functiegroep: Leidinggevenden Code: Afdeling: Openbare ruimte Dienst: Subdienst: Doel van de

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Niet-Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Niet-Leidinggevend Toezichter der werken Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Niet-Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL WEGEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL Controleur

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MANDAATFUNCTIE BIJZONDER REKENPLICHTIGE

FUNCTIEBESCHRIJVING MANDAATFUNCTIE BIJZONDER REKENPLICHTIGE FUNCTIEBESCHRIJVING MANDAATFUNCTIE BIJZONDER REKENPLICHTIGE Hulpverleningszone Midwest Kwadestraat 159 8800 Roeselare 051 80 60 00 www.zonemidwest.be Hulpverleningszone Midwest gaat over tot de vacant

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN. Sectie: TD: Ruimtelijke Ordening en Planning, Monumenten en Landschappen, Huisvesting en Architectuur.

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN. Sectie: TD: Ruimtelijke Ordening en Planning, Monumenten en Landschappen, Huisvesting en Architectuur. FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Grondgebiedzaken Sectie: TD: Ruimtelijke Ordening en Planning, Monumenten en Landschappen, Huisvesting en Architectuur. 1.2. Naam van de functie:

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Bedrijfseconomisch Deskundige (m/v) Doelstelling van de functie Als bedrijfseconomisch deskundige geeft u mee dagelijkse leiding

Nadere informatie

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Administratief medewerker. Administratief medewerker /Jeugd. Vrije Tijd Cultuur Deskundige Vrije Tijd / Jeugd

Administratief medewerker. Administratief medewerker /Jeugd. Vrije Tijd Cultuur Deskundige Vrije Tijd / Jeugd Administratief medewerker Jeugd FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel Administratief medewerker Werktitel Administratief medewerker /Jeugd Niveau C1 C3 Graad Cv

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Ondersteuning Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Gedeelde diensten Dienst: / 1.2 Naam van de functie: BELEIDSMANAGER GEDEELDE DIENSTEN 1.3 Code: 1.4 Datum: Mei 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker

Functiebeschrijving. Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker Functie Graadnaam: Afdelingshoofd Afdeling: Algemene Zaken Functienaam: Stafmedewerker Dienst: / algemene zaken Functiegroep: Leidinggevend Subdienst: / Functionele loopbaan: A4a-A4b Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een breed domein. Resultaatsgebieden

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend Ploegbaas Techniek en inrichting Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL GEBOUWEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE

Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE 1. Situering van de functie Naam van de functie Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator procesbewaker Zorgkundige Woonzorgcentrum C C1 C2 Hoofdverpleegkundige/Zorgcoördinator

Nadere informatie