Algemene Voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden 1.Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Seniorenservice Thuis en haar opdrachtgever(s), en op alle natuurlijke personen en rechtspersonen waarmee Seniorenservice Thuis een overeenkomst sluit, respectievelijk zijn/hun rechtsopvolger(s), waaronder de opdrachtgever(s)en Thuis Assistenten. Onder rechtsverhoudingen wordt onder meer (maar niet uitsluitend) verstaan alle offertes, verbintenissen (zowel uit overeenkomst als uit de wet voortvloeiend), waaronder ook aanvullende overeenkomsten en vervolgovereenkomsten en, alle communicatie (schriftelijk, elektronisch en mondeling). 1.2 Indien enige bepaling uit deze voorwaarden geheel of ten dele ongeldig, nietig of onafdwingbaar is of wordt, tast deze ongeldigheid, nietigheid of onafdwingbaarheid de overige bepalingen niet aan en blijven deze algemene voorwaarden voor het overige in stand. Een ongeldige, nietige of onafdwingbare bepaling (of een gedeelte daarvan) zal worden vervangen door een geldige. De algemene voorwaarden liggen bij Seniorenservice Thuis ter inzage en zijn tevens te raadplegen op de website van Seniorenservice Thuis ( ). 2. Opdrachten 2.1 Een opdracht tussen Seniorenservice Thuis en een opdrachtgever komt tot stand door het verlenen van een opdracht door een opdrachtgever en het aanvaarden daarvan door Seniorenservice Thuis. Alle opdrachten van Seniorenservice Thuis worden uitsluitend aanvaard en uitgevoerd ten behoeve van de opdrachtgever. Andere dan de opdrachtgever kunnen aan de opdracht en de uitvoering daarvan geen rechten ontlenen. 2.2 Offertes en (opdracht) overeenkomsten van Seniorenservice Thuis zijn gebaseerd op de informatie die door de opdrachtgever is verstrekt. De opdrachtgever staat ervoor in dat hij naar beste weten alle daartoe essentiële informatie voor de opzet en uitvoering van de opdracht heeft verstrekt. Seniorenservice Thuis zal de door haar te verrichten werkzaamheden naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren. Deze verplichting heeft het karakter van een inspanningsverplichting. De toepasselijkheid van algemene voorwaarden of andere bedingen of voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 3. Terbeschikkingstelling van informatie & persoonsgegevens Om de uitvoering van de opdracht goed en zoveel mogelijk volgens tijdschema te laten verlopen, verstrekt de opdrachtgever tijdig alle documenten, gegevens en overige noodzakelijke informatie die Seniorenservice Thuis nodig heeft voor het kunnen uitvoeren van de opdracht. Om adequaat te kunnen bemiddelen is het nodig dat Seniorenservice Thuis de persoonsgegevens van opdrachtgever kan en mag verwerken. Hierbij geeft opdrachtgever Seniorenservice Thuis toestemming om zijn of haar persoonsgegevens te verwerken en bij een goede match te delen met de Thuis Assistent(en). Deze gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. 4. Inschakeling van derden Het staat Seniorenservice Thuis, na daartoe overleg te hebben gevoerd met opdrachtgever, vrij derden te betrekken bij de uitvoering van een opdracht. Het inschakelen van derden geschiedt uitsluitend door of namens opdrachtgever, tenzij anders wordt overeengekomen. Seniorenservice Thuis is niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van het inschakelen van een derde(n) en/of het uitoefenen van werkzaamheden van een ingeschakelde derde(n), behoudens indien deze schade het gevolg is van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Seniorenservice Thuis. Wordt een derde ingeschakeld dan heeft Seniorenservice Thuis het recht ook de eventuele voorwaarden van de derde aan de opdrachtgever tegen te werpen. 5. Tarieven en kosten van de opdracht Het tarief voor de Thuis Assistent wordt bij aanvang van de opdracht overeengekomen. Het tarief van de Thuis Assistent wordt vastgelegd in de overeenkomst tussen Thuis Assistent en opdrachtgever. Tenzij anders overeengekomen verricht Seniorenservice Thuis haar werkzaamheden op uurtarief basis ex BTW. Seniorenservice Thuis is gerechtigd de opdracht in verschillende fasen uit te voeren en het aldus uitgevoerde gedeelte afzonderlijk te factureren. Seniorenservice Thuis heeft het recht daarbij aan de opdrachtgever een voorschot te vragen. Daarmee kunnen zowel honorarium als kosten worden verrekend. 6. Betalingsvoorwaarden 6.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen dient volledige betaling van de facturen van Seniorenservice Thuis te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn is de opdrachtgever van rechtswege in verzuim. Blijft tijdige betaling uit dan is opdrachtgever de wettelijke rente verschuldigd vanaf de vervaldatum van de factuur tot en met de datum van de algehele voldoening. In zo een geval is de opdrachtgever tevens de buitengerechtelijke kosten verschuldigd aan Seniorenservice Thuis. Deze kosten bedragen 10% van de totale vordering (dus inclusief kosten en BTW), met een minimum van EUR 250.

3 6.2 Seniorenservice Thuis is bevoegd om op elk moment haar werkzaamheden op te schorten indien de opdrachtgever een of meer bepalingen van deze algemene voorwaarden niet naleeft of redelijkerwijs te verwachten is dat de opdrachtgever deze niet zal naleven. Indien Seniorenservice Thuis naar mening van de opdrachtgever een prestatie niet naar behoren heeft verricht, dient de opdrachtgever dat schriftelijk onder opgave van redenen te vermelden aan Seniorenservice Thuis binnen 14 dagen na de datum dat de opdrachtgever dat gebrek heeft ontdekt of redelijkerwijze had moeten ontdekken, bij gebreke waarvan de opdrachtgever op het gestelde gebrek geen beroep meer kan doen. 7. Wijziging van de opdracht en/of meerwerk 7.1 De opdrachtgever aanvaardt dat de tijdsplanning van de opdracht kan worden beïnvloed indien partijen tussentijds overeenkomen de aanpak, werkwijze of omvang van de opdracht en/of de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit te breiden of te wijzigen. Indien de tussentijdse wijziging het overeengekomen honorarium of de kostenvergoedingen beïnvloedt, zal Seniorenservice Thuis dit de opdrachtgever, zo spoedig mogelijk na bekendwording hiervan, melden. Bij een tussentijdse wijziging in de opdracht of opdrachtuitvoering, ontstaan door toedoen van de opdrachtgever, zal Seniorenservice Thuis de noodzakelijke aanpassingen aanbrengen, indien de kwaliteit van de dienstverlening dit vergt. Indien een aanpassing leidt tot meerwerk, zal dit als een aanvullende opdracht aan de opdrachtgever schriftelijk worden bevestigd. 7.2 Zonder daarmee in gebreke te komen ten aanzien van de reeds bestaande opdracht, kan Seniorenservice Thuis een verzoek tot wijziging van een opdracht weigeren, indien dit in kwalitatief en/of kwantitatief opzicht gevolg zou kunnen hebben, bijvoorbeeld voor de in dat kader te verrichten werkzaamheden. Een dergelijke weigering van Seniorenservice Thuis staat aan de betalingsverplichting van opdrachtgever uit hoofde van de reeds overeengekomen opdracht jegens Seniorenservice Thuis niet in de weg. 8. Duur en afsluiting van de opdracht 8.1 De duur van de opdracht kan behalve door de inspanning van Seniorenservice Thuis worden beïnvloed door allerlei factoren, zoals de kwaliteit van de informatie die Seniorenservice Thuis verkrijgt en de medewerking die door de opdrachtgever wordt verleend. Seniorenservice Thuis kan niet van tevoren exact aangeven hoe lang de doorlooptijd voor het uitvoeren van de opdracht zal zijn. De opdracht is afgesloten, zodra de eindafrekening door de opdrachtgever is voldaan.

4 8.2 Zowel Seniorenservice Thuis als haar opdrachtgever zijn vrij een opdracht te beëindigen. Een beëindiging van de opdracht laat de verschuldigdheid van de gedeclareerde en nog te declareren werkzaamheden en eventuele kosten onverlet. 8.3 Niettegenstaande hetgeen daarover in de wet is geregeld zijn zowel Seniorenservice Thuis als haar opdrachtgever gerechtigd een opdracht zonder nadere ingebrekestelling, buiten rechte te ontbinden indien: a. aan een van hen surséance van betaling wordt verleend; of b. het faillissement van een der Partijen wordt aangevraagd of uitgesproken, danwel op de Opdrachtgever de Wet Schuldsanering natuurlijke personen van toepassing wordt verklaard; of c. conservatoir of executoriaal beslag wordt gelegd op een substantieel deel van het vermogen van een van beide Partijen en dit beslag niet binnen 14 dagen wordt opgeheven. 9. Geheimhouding Seniorenservice Thuis verklaart omtrent alles wat haar ter kennis komt ten aanzien van opdrachtgever en diens gezin geheimhouding te betrachten, behoudens voor zover Seniorenservice Thuis aan het indicatieorgaan en/of op grond van de wet verplicht is aan derden mededelingen te doen en/of informatie te verstrekken. Tevens verwijzen wij naar de Privacy Policy opgenomen op de website Aansprakelijkheid, verzekering en vrijwaring 10.1 Seniorenservice Thuis is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade aan de zijde van opdrachtgever (al dan niet verband houdende met de overeenkomst tussen de zorgvrager en de zorgverlener en/of de daarmee gemoeide werkzaamheden en/of het eindigen daarvan), behoudens opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Seniorenservice Thuis. Enige aansprakelijkheid van Seniorenservice Thuis is beperkt tot het bedrag dat in een dergelijk geval door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Seniorenservice Thuis wordt gedekt. Indien deze geen dekking biedt en/of geen bedrag wordt uitgekeerd dan is de schade beperkt tot een bedrag van EUR (tienduizend euro) per gebeurtenis De opdrachtgever is zich ervan bewust dat zij zich adequaat dient te verzekeren voor de activiteiten die verband houdt met de opdracht. De opdrachtgever is verplicht om al het redelijke te doen om schade, waarvoor Seniorenservice Thuis aansprakelijk is, te beperken. Seniorenservice Thuis is niet aansprakelijk voor schade die niet wordt vergoed door een verzekering, terwijl dit wel het geval zou zijn geweest indien de opdrachtgever zich adequaat verzekerd had, zoals bedoeld in dit artikel, en is

5 ontstaan of is toegenomen doordat de opdrachtgever zijn schadebeperkingsplicht niet in acht heeft genomen, zoals bedoeld in dit artikel Opdrachtgever is zich ervan bewust dat zij, met de door Seniorenservice Thuis in zijn of haar opdracht bemiddelde natuurlijke personen geen arbeidsovereenkomst in de zin van artikel 7:610 en verder BW zal aangaan. Seniorenservice Thuis is daarbij nadrukkelijk geen partij in de onderlinge overeenkomst tussen opdrachtgever en thuis assistent. Het is opdrachtgever niet toegestaan om met de door Seniorenservice Thuis bemiddelde natuurlijke personen (direct of indirect) een andere samenwerking aan te gaan, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Seniorenservice Thuis, zulks op straffe van een direct opeisbare, zonder nadere ingebrekestelling, boete van EUR per overtreding voor iedere dag, of deel daarvan, dat opdrachtgever daarmee in strijd handelt, zulks onverminderd het recht van Seniorenservice Thuis om in plaats daarvan volledige schadevergoeding te eisen. 11. Afstand van recht De opdrachtgever doet hierbij afstand van haar recht tot verrekening of opschorting. De opdrachtgever doet tevens afstand van zijn recht om conservatoir beslag te (doen) leggen ten laste van Seniorenservice Thuis of onder zichzelf indien daardoor enige betalingsverplichting aan Seniorenservice Thuis wordt gefrustreerd. 12. Toepasselijk recht Op deze algemene voorwaarden en alle verbintenissen (zowel uit overeenkomst als uit de wet voortvloeiend) die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden, geschillen over het bestaan daarvan of de geldigheid daarvan inbegrepen, en alle verbintenissen (zowel uit overeenkomst als uit de wet voortvloeiend) die voortvloeien of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen in eerste aanleg exclusief worden (dus met uitsluiting van andere fora) voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Algemene handelsvoorwaarden Onbezorgd Ondernemen en isucces

Algemene handelsvoorwaarden Onbezorgd Ondernemen en isucces Algemene handelsvoorwaarden Onbezorgd Ondernemen en isucces De hier vermelde Algemene handelsvoorwaarden zijn van toepassing voor Onbezorgd Ondernemen en isucces, verder te noemen Onbezorgd Ondernemen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN EN DE LEVERING VAN DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN EN DE LEVERING VAN DIENSTEN Leveringsvoorwaarden BTW NL054053560B01 KvK 33272375 ING 5346092 ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN EN DE LEVERING VAN DIENSTEN Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. algemeen. grondslag offertes. ter beschikking stelling

Algemene voorwaarden. algemeen. grondslag offertes. ter beschikking stelling Algemene voorwaarden algemeen grondslag offertes Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten van Dutch Spring BV. Dutch Spring zal door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inzake Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen

Algemene voorwaarden Inzake Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen Algemene voorwaarden Inzake Dijk & Belga hypotheken en verzekeringen A. ALGEMEEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, offertes en/of overeenkomsten tussen Dijk & Belga hypotheken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1

Algemene Voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden 1 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten tussen OM Beleidsadvies en de opdrachtgever. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Wolting Gebiedsconsult, januari Algemene Contractvoorwaarden

Wolting Gebiedsconsult, januari Algemene Contractvoorwaarden Wolting Gebiedsconsult, januari 2010 Algemene Contractvoorwaarden 1. Algemeen De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten voor organisatieadvisering

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Van Luin Assurantie Groep BV

Van Luin Assurantie Groep BV ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van (inclusief de aan haar verbonden rechtspersonen Van Luin Assurantiën BV, Van Luin Advies BV, Van Luin

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij de levering van diensten en uitvoering van opdrachten

Algemene voorwaarden bij de levering van diensten en uitvoering van opdrachten Algemene voorwaarden bij de levering van diensten en uitvoering van opdrachten 1. Algemeen 2. Grondslag offertes 3. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden bij de uitvoering van adviesopdrachten door

Algemene Voorwaarden bij de uitvoering van adviesopdrachten door Algemene Voorwaarden bij de uitvoering van adviesopdrachten door Management Coaching & Advisering & Interim management Wijchen, 15 januari 2007 Versie: 4 Pagina 1 van 7 Inhoud. 1. Algemeen 2. Grondslag

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Stichting Biezonderwijs, expertisecentrum De Kracht, gevestigd aan De Schans 135, 5011 EN te

Nadere informatie

Sr Professional Supply chain en Performance management

Sr Professional Supply chain en Performance management 1. Algemeen De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten voor organisatie-advisering tussen het organisatie-adviesbureau, @Vise Business Consultancy,

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1) Definities en Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. 1) Definities en Toepasselijkheid Algemene voorwaarden 1) Definities en Toepasselijkheid Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de Overeenkomst tot levering van Diensten van L Estro armonico wordt gesloten. L Estro armonico:

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief

Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief Artikel 1 Definities 1. Zomerperspectief, ingeschreven bij K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 52501353 opdrachtnemer. 2. Contractant / opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen.

2.2. Aan 3Assurantiën verstrekte opdrachten leiden uitsluitend tot inspanningsverplichtingen van 3Assurantiën, niet tot resultaatsverplichtingen. ALGEMENE VOORWAARDEN 3Assurantiën Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 3Assurantiën, gevestigd te Zaandam aan de J. Breebaardstraat 9, 1507 XD Zaandam, hierna te noemen: 3Assurantiën De wederpartij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden M.A.A. van Tuijl h.o.d.n Advize, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zuid Oost-Brabant onder nr. 17193366 hierna te noemen: opdrachtnemer en/of Advize. Advize is een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Slijkhuis Leadership & Learning.

Algemene voorwaarden Slijkhuis Leadership & Learning. Algemene voorwaarden Slijkhuis Leadership & Learning. Artikel 1. Definities 1 In deze algemene voorwaarden wordt gesproken van de leverancier en de opdrachtgever. 2 Met de leverancier wordt bedoeld Slijkhuis

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat; Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Kantoor Van Beek zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Kantoor Van Beek zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN Kantoor Van Beek Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Kantoor Van Beek, gevestigd te Grootebroek aan de Snoekstraat 29 1613JS, hierna te noemen: kantoor Van Beek De wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN ALGEMEEN

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN ALGEMEEN Jaap Bijzerweg 19 3446 CR Woerden ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN 0348-753 743 info@ideaonline.nl www.ideaonline I ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal.

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal. ALGEMENE VOORWAARDEN VINK VERBEEK VERZEKERINGEN BV Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Vink Verbeek Verzekeringen BV, gevestigd te Lelystad aan de Tjalk 2504, 8232 MB, hierna te noemen: Vink

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door De Nederlandse Pensioen Associatie,

Nadere informatie

1. Algemeen: 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden:

1. Algemeen: 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden: Algemene voorwaarden bij de uitvoering van opdrachten en verlenen van diensten van HHN Consultancy Healthcare, gevestigd te Helmond, vastgesteld d.d. 4 juni 2010. 1. Algemeen: 1. De algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Scherphof Assurantiën V.O.F. gevestigd te Vriezenveen aan de Oude Hoevenweg 149a, 7671 PL, hierna te noemen:

Nadere informatie

Artikel 4. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever

Artikel 4. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN HOGESCHOOL LEIDEN Artikel 1. Definities In de algemene leveringsvoorwaarden Hogeschool Leiden wordt verstaan onder: a. Hogeschool Leiden: Stichting Hogeschool Leiden; b. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ICOON VASTGOED B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ICOON VASTGOED B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ICOON VASTGOED B.V. Algemene Voorwaarden van Icoon Vastgoed B.V. statutair gevestigd te Velp, KvK nummer 63978253. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Nationale Zorg & Beheer. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc.

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. Nationale Zorg & Beheer. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Nationale Zorg & Beheer Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nationale Zorg & Beheer, gevestigd te Geldrop aan de Diepe Vaart 25, 5663AW, hierna te noemen: "NZB"

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl

Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl Algemene Voorwaarden Veiligescholen.nl Definities 1.1 Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever met betrekking tot de levering van diensten. 1.2 Opdrachtgever: de partij die de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN OPDRACHTEN UITGEVOERD DOOR UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN OPDRACHTEN UITGEVOERD DOOR UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN OPDRACHTEN UITGEVOERD DOOR UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk onderdeel van alle

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door MeMo Verzekeringen bv, MeMo Advies bv en MeMo Direct, gevestigd te Almere aan de Transistorweg 91-37, 1322 CL, hierna te noemen:

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Artikel 1: 1. J&J Law is een samenwerkingsverband/kantoorcombinatie van zelfstandig werkzame advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN H&G FINANCIEEL ADVIESGROEP

ALGEMENE VOORWAARDEN H&G FINANCIEEL ADVIESGROEP ALGEMENE VOORWAARDEN H&G FINANCIEEL ADVIESGROEP Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door H&G Financieel Adviesgroep, gevestigd te Goes en Terneuzen, en zijn mede bedongen ten behoeve van de bestuurders

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Wij adviseren je deze informatie goed door te lezen en bij vragen

Nadere informatie

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: a) InsightYou: InsightYou B.V., statutair gevestigd te Rotterdam; b) Materialen: het door InsightYou aan Opdrachtgever

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van UPIVA B.V. zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van UPIVA B.V. zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN UPIVA B.V. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door UPIVA B.V., gevestigd in Doetinchem, Arnhem en Leusden, hierna te noemen: UPIVA B.V., en zijn mede bedongen ten behoeve

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Heilbron N.V. zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Heilbron N.V. zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN HEILBRON N.V. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Heilbron N.V., gevestigd te 7006 RE Doetinchem aan de Edisonstraat 92, hierna te noemen: Heilbron N.V., en zijn mede

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN

LEVERINGSVOORWAARDEN LEVERINGSVOORWAARDEN 1.0. Algemeen Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1.1 Brout: 1.1.2 Opdrachtgever: Een ieder, zijnde een natuurlijke persoon, of een rechtspersoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Solution Adviesgroep BV versie mei 2018

Algemene Voorwaarden Solution Adviesgroep BV versie mei 2018 Algemene Voorwaarden Solution Adviesgroep BV versie mei 2018 Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Solution Adviesgroep BV Hoensbroek, gevestigd te 6431 KW Hoensbroek aan de Nieuwstraat 116,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN DIENSTEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Besloten Vennootschap Herenvest Groep, gevestigd te Haarlem, in het Oostpoort Centre, Diakenhuisweg 17,

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Folkertsma Financiële Diensten gevestigd te Franeker aan het Noord 42, postcode 8801 KR, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Skyline Hypotheken BV, gevestigd te Ridderkerk aan de Zadelmakerstraat 59 2984CC, hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

www.beershypotheken.nl info@beershypotheken.nl

www.beershypotheken.nl info@beershypotheken.nl Algemene voorwaarden Beers Hypotheekadvies.,(artikel 1 t/m 11) Deze algemene voorwaarden worden vanaf 1 januari 2011 gehanteerd door Beers Hypotheekadvies, gevestigd te Den Helder aan de Middenweg 149,

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Meester & De Lange Verzekeringen zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Meester & De Lange Verzekeringen zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN MEESTER & DE LANGE VERZEKERINGEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Meester & De Lange Verzekeringen, gevestigd te 8302 CC Emmeloord aan de Koningin Julianastraat 9,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Onderzoek & Innovatie Groep (OIG)*

Algemene Voorwaarden Onderzoek & Innovatie Groep (OIG)* Algemene Voorwaarden Onderzoek & Innovatie Groep (OIG)* Definities 1.1 Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever met betrekking tot de levering van diensten. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Esther Nijbroek. spreekster bij uitvaarten mei 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN. Esther Nijbroek. spreekster bij uitvaarten mei 2018 Esther Nijbroek Hasselt 14 7152 KV Eibergen 06-23497265 info@esthernijbroek.nl www.esthernijbroek.nl ALGEMENE VOORWAARDEN Esther Nijbroek spreekster bij uitvaarten mei 2018 Artikel 1 Definities In deze

Nadere informatie

3. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever

3. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever Algemene voorwaarden 1. Algemeen De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, consulten en werkzaamheden van De Levensboom Delft, overeenkomsten tussen De Levensboom Delft en opdrachtgevers/cliënten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Life Benefits B.V.

Algemene Voorwaarden Life Benefits B.V. Algemene Voorwaarden Life Benefits B.V. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Life Benefits BV, gevestigd te Roosendaal, aan de Brugstraat 3, hierna te noemen: Life Benefits, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolting Marketing Support gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 4391 d.d. 30 mei 2000

Algemene voorwaarden Wolting Marketing Support gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 4391 d.d. 30 mei 2000 Algemene voorwaarden Wolting Marketing Support gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 4391 d.d. 30 mei 2000 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kikk Consult B.V. Nevelgaarde ZZ NIEUWEGEIN. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kikk Consult B.V. Nevelgaarde ZZ NIEUWEGEIN. Toepasselijkheid van deze voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van: Kikk Consult B.V. Nevelgaarde 40 3436 ZZ NIEUWEGEIN Artikel 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Geertsma assurantiën bv, gevestigd te Balk aan Eigen Haard 33 8561 EX, hierna te noemen: Geertsma,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Trésor Financieel Adviseurs

Algemene Voorwaarden Trésor Financieel Adviseurs Algemene Voorwaarden Trésor Financieel Adviseurs Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Trésor Financieel Adviseurs, gevestigd te Hoofddorp aan de Henriette Roland Holstlaan 1, 2135 MZ, hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE (EN GELIEERDE ENTITEITEN) (Maart 2019 versie 1.0) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE Artikel 1 Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Morgens B.V. bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van adviesopdrachten

Algemene voorwaarden Morgens B.V. bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van adviesopdrachten Algemene voorwaarden Morgens B.V. bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van adviesopdrachten Deze algemene voorwaarden worden gebruikt door Morgens B.V., hierna: Morgens, gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

2.1 Offertes en tarieven van Mediare Financieel Advies zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1 Offertes en tarieven van Mediare Financieel Advies zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Mediare Financieel Advies, gevestigd te Duiven aan de Zilverschoon 28b, 6922 GV Duiven, hierna te noemen: Mediare Financieel Advies. De wederpartij van

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en bepalingen

Algemene Voorwaarden en bepalingen Algemene Voorwaarden en bepalingen Artikel 1: Algemeen 1.1 Op alle aanbiedingen en offertes van Team-Focus B.V. alsmede alle met Team-Focus B.V. afgesloten overeenkomsten zijn de volgende algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Assurantie Tussenpersonen

Algemene voorwaarden Assurantie Tussenpersonen Algemene voorwaarden Assurantie Tussenpersonen Algemene Voorwaarden Assurantie Tussenpersonen Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Verzekerings en Adviesburo Boeijen gevestigd teeersel aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JENNIX TALENT MANAGEMENT. Jennix Talent Management te Zwolle ingeschreven bij de k.v.k onder nummer

ALGEMENE VOORWAARDEN JENNIX TALENT MANAGEMENT. Jennix Talent Management te Zwolle ingeschreven bij de k.v.k onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN JENNIX TALENT MANAGEMENT Jennix Talent Management te Zwolle ingeschreven bij de k.v.k onder nummer 05079604 1. Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding,

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden care- en casemanager aangesloten bij R.N.V.C. Algemene voorwaarden care- en casemanagers aangesloten bij R.N.V.C. Artikel 1.

Algemene voorwaarden care- en casemanager aangesloten bij R.N.V.C. Algemene voorwaarden care- en casemanagers aangesloten bij R.N.V.C. Artikel 1. Algemene voorwaarden care- en casemanagers aangesloten bij R.N.V.C. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden worden verstaan onder: opdrachtgever: degene die de overeenkomst met opdrachtnemer aangaat;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden.

Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden. Algemene Voorwaarden Aarden met Paarden. 1. Toepassing Op alle aanbiedingen en offertes van Aarden met Paarden alsmede alle met Aarden met Paarden afgesloten overeenkomsten zijn de volgende algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 3D Financieel Advies KvK 52090523 AFM 12039942 Gevestigd te Gerrit Achterberghove 18 3437 ZE Nieuwegein Pagina 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1. De gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Poelhekke Hypotheek en Financiële Planning, gevestigd te Rotterdam aan de Catharina van Zoelenstraat 75, 3034SW te Rotterdam, hierna

Nadere informatie

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Intergroep Verzekeringen BV en Intergroep Pensioen & Advies BV, gevestigd te Oisterwijk, aan de Schijfstraat

Nadere informatie

2.1. Offertes en tarieven van Bikerpolis.nl zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend.

2.1. Offertes en tarieven van Bikerpolis.nl zijn, tenzij daarin uitdrukkelijk anders is aangegeven, vrijblijvend. ALGEMENE VOORWAARDEN BIKERPOLIS.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Bikerpolis.nl, gevestigd te Ermelo aan de Kerklaan 10d 3851 JV, hierna te noemen: Bikerpolis.nl, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoud

Inhoudsopgave. Inhoud Algemene voorwaarden Inhoudsopgave Inhoud Algemene voorwaarden... 1 Inhoudsopgave... 1 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc.... 2 Artikel 3: Inschakeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Regeltante 2.0: Regeltante 2.0, eenmanszaak, gevestigd te 7943 RW Meppel aan de Keizersmantel 5, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Slegt Financiële Dienstverlening financieel adviseurs.gevestigd te Amsterdam aan Plein 40-45 nr,1, postcode 1064SW

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Core Visions (hierna te noemen opdrachtnemer) Algemene voorwaarden:

Algemene Voorwaarden. Core Visions (hierna te noemen opdrachtnemer) Algemene voorwaarden: Core Visions (hierna te noemen opdrachtnemer) Algemene voorwaarden: Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden, opdrachten en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden De algemene leverings-en betalingsvoorwaarden Aanspreekpunt Artikel 1 Toepassingsgebied a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie