Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo"

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno, Cindy, Elbert, Joey, Lisa, Olivier, Pieter, Robin, Romy, Valentijn

2 zaterdag 4 augustus 2012 Vakantieverslag zomer uur De kinderen komen aan uur Beetje rondkijken, kamers inrichten, spelletjes uitproberen, rondje buiten lopen uur Lunch: tomatensoep en boterhammen uur Kennismakingsspel: je eigen handovertrekken en je naam en waar je van houdt erin opschrijven, het geheel versieren. Daarna raden van wie de hand is (zonder naar de naam te kijken) uur Olympische Speurtocht op de heide naast het huisje uur Avondeten: pannenkoeken uur Simon de Sporter komt langs en geeft punten voor de meest sportieve sporter van de dag; één punt is brons, twee punten is zilver, drie punten is goud uur Even iets drinken, bordspelletjes, beetje hangen, douchen, tandenpoetsen en dan naar bed Verslag vandaag gemaakt door Joeri met Joey Wat hebben wij gedaan vandaag? Ik heb eerst samen met mijn moeder mijn bed opgemaakt. Daarna heb ik wat gedronken. Toen mocht ik lekker gaan buiten spelen met Anno. Daarna gingen wij lunchen. Lekker boterhammetje gegeten. Daarna had leiding Leo een kennismakingsspel voor ons. We moesten onze hand overtrekken op een papiertje en in onze vingers moesten wij onze hobby s, favoriete eten en onze interesses schrijven of laten opschrijven. Daarna hadden wij een speurtocht. We moesten ballonnen volgen met daarop vragen en die moesten wij beantwoorden. Er werd daarna voor ons gekookt en dat rook heel lekker. Het waren namelijk pannenkoeken. Ik had er poedersuiker op gedaan. Na het eten ben ik van de kabelbaan in de speeltuin geweest. Dat was echt vet cool! Nadat ik uit het speeltuintje kwam was Oude Simon de Sportman er om de prijsuitreiking te doen. Iedereen had een gouden medaille gekregen omdat wij zo goed ons best hadden gedaan vandaag! Ik ging daarna nog even wat drinken en dit verslag maken samen met Joeri. En nu moet ik douchen dus ik stop met mijn verhaal. Menu Zaterdag Lunch met tomatensoep en boterhammen (met beleg), avondeten met pannenkoeken (met spek met kaas en naturel) met stroop, jam, poedersuiker, donkerbruine basterdsuiker, chocoladepasta en hagelslag. Erbij tomaten en komkommer. Fruit toe.

3 Zondag 5 augustus uur Ontbijten uur Knutselfrutsel: medailles gemaakt, voor onszelf, en versierd uur limonade gedronken, buiten gespeeld, nagels gelakt voor de kinderen die dat wilden uur Lunch met koude pannenkoeken en/of gebakken eitje uur Met de taxibus naar het zwembad uur Weer terug naar het kamphuis uur Leo heeft een verhaal voorgelezen uur Avondeten: macaroni uur oude Simon de Sporter kwam langs om de punten van de dag te geven uur Even iets drinken, bordspelletjes, beetje hangen, beetje snoepen, douchen, tandenpoetsen en dan naar bed verslag gemaakt door Cindy en Lianne wat heb ik gedaan vandaag? Vannacht heb ik heerlijk geslapen en ik slaap met mijn vriendin Romy op een kamer. Toen ik opstond gingen we ontbijten met zijn allen. Daarna hebben we knutselfrustel gedaan, we hebben een mooie medaille gemaakt, dit vond ik leuk. Toen hebben we wat gedronken en toen mochten we voor onszelf spelen. Daarna tussen de middag gegeten, met een lekker gebakken eitje, en koude pannenkoeken. Daarna weer de afwas. En daarna gingen we met een grote bus naar het zwembad in Ede, ik heb een mooie handstand gemaakt in het water. En daarna toen op de glijbaan met de band samen met Lianne, het was heel spannend. Toen gingen we wat drinken met een snoepje en een koekje. Daarna heb ik samen met Romy gedanst in het water. Daarna gingen we met de bus terug naar ons kamphuis. En daarna hebben we weer wat gedronken en toen heb Leo voorgelezen over een meisje die bang was in het donker en de slissende sok die haar niet meer bang maakte. Toen wat voor onszelf gedaan. De catering heeft gekookt: macaroni met geraspte kaas. En toen weer de corvee gedaan (afdrogen red). Daarna kwam oude Simon die heeft stickers opgeplakt op het scorebord. En daarna hebben we weer wat gedronken. En nu zijn we het verslag aan het schrijven. En nu lekker douchen en tandenpoetsen en dan gaan we heeeeerlijk slapen. Veel liefs van Cindy en Lianne Menu Zondag Lunch met koude pannenkoeken en/of gebakken eitje en/of boterhammen, avondeten was mararoni. Erbij gemalen kaas en salade. Vruchten yoghurt toe.

4 Maandag 6 augustus uur ontbijt uur knutsel frutsel: slingers uur spelletjes en spelen uur lunch uur Olympische meerkamp, deel I uur geleid toneel: de groene pet / kabouter puntmuts uur avondeten uur wandeling uur oude Simon de Sporter komt langs uur Even iets drinken, bordspelletjes, beetje hangen, beetje snoepen, douchen, tandenpoetsen en dan naar bed Verslag gemaakt door Romy met Susan Hoe ben je opgestaan? Lekker geslapen, ja. Toen heb ik volgens mij gegeten, we hebben knutsel frutsel gedaan. Ik heb een hele lange slinger gemaakt. De langste slinger van iedereen. Ummm we hebben spelletjes gedaan, mens erger je niet en memory gedaan. Toen gegeten en het spel gedaan buiten. We moesten gooien en rennen. Een bal. Rennen met overgooien, wie de hoogste punten ging scoren. Joeri hielp. Het tweede team heeft gewonnen, daar zat ik in. Wij hebben gewonnen. En toen weer gegeten en afgedroogd en buiten geweest en is ouwe Simon geweest. En we hebben Lianne geplaagd, he? Grapje. Omdat je een lieve meid was (zegt Cindy). En muziek geluisterd, van de Spice girls. Oude Simon vond ik het leukste vandaag. Omdat dat grappig is, Grappig met zijn stem, die was schor. Ik vind het gezellig op kamp, ik vind Kimberley leuk en ik vind jou leuk. Joeri is gezellig en Cindy ook. En Martijn en Leo, die is morgen jarig. En die lange, die zo leuk is, dat is Lianne. Ik wilde graag op kamp omdat het gezellig is. Ik heb zes stickers op het scorebord. We hebben gezwommen (gisteren red), dat is een heel lekker zwembad. Ik kan heel goed handstand. Ik heb in mijn eentje gezwommen en veel gespetterd. Veel gelachen. Net nog, over Danny van der Spek, dat is het vriendje van Cindy. Elbert moest ook om mij lachen. Ik heb ook een vriendje, die heet Daan Zegers (dat is toch die acteur? red) In de lama s, daar moeten ze ook zo lachen. Menu Maandag We hebben aardappelen met bloemkool gegeten, met verse worst, kaassaus en jus. Vanille en chocoladevla of vruchtenyoghurt toe.

5 Dinsdag 7 augustus uur Ontbijt uur Knutsel frutsel: versieringen en cadeautjes gemaakt voor de jarige Leo uur Speurtocht in het bos uur Lunchen met wentelteefjes uur Met de bus naar de overdekte speeltuin uur Terug en limonade gedronken uur Eten: aardappels, bonen, rundervink uur Verjaardag gevierd van Leo uur oude Simon de Sporter komt langs Even iets drinken, spelen, beetje hangen, beetje snoepen, douchen, tandenpoetsen en dan naar bed Verslag gemaakt door Kimberley met Cindy Vanmorgen hebben we ontbeten. Ik heb lekker geslapen. Daarna corvee, de afwas. En dan knutsel frutsel voor Leo gemaakt. Ik heb 2 buttons gemaakt. Daar stond op: Leo, 35 jaar. Daarna hebben we wat gedronken met zijn allen. Toen hebben we de speurtocht gedaan. We moesten een schat zoeken. Er was een groep meiden en een groep jongens. De meiden hebben gewonnen. In de schat zat snoep en weet ik niet meer. Toen tussen de middag gegeten. Met overheerlijke wentelteefjes. Daarna de afwas. Toen met de bus naar de overdekte speeltuin. Trampoline gesprongen met Romy en Anno en Elbert. Toen weer terug met de bus naar ons kamphuis. Hier hebben we nog wat gedronken. En dan voor onszelf spelen. Ik heb kaarten geschreven. En dan hebben we gegeten. Daarna weer de afwas. Toen de verjaardag van Leo gevierd. Die was heel blij met alle cadeaus. Toen kwam Oude Simon. Oude Simon doet de puntentelling op het scorebord. Ik had zilver. Toen even nog wat gedronken. En we zijn nu het verslag aan het schrijven. En dan lekker een heerlijke douche nemen. Douchen, tandenpoetsen en dan weer lekker naar bed. Het leukste vind ik alles. De liefste van het hele kamp vind ik de leiding: Leo, Martijn, Lianne, Susan, Joeri en Kimberley. Van de kids: allemaal. Romy, Cindy, Lisa, Elbert, Anno, Pieter, Valentijn, Joey en Robin. Kimberley is een lieve meid. Menu Dinsdag Aardappeltjes, boontjes een rundervink en ijs met slagroom en aardbeiensaus toe.

6 Woensdag 8 augustus 2012 Vakantieverslag zomer uur ontbijt uur knutsel frutsel: zweetbandjes maken (van washandjes) en versieren / schilderen uur spelletjes en buiten spelen, kaartjes schrijven uur lunch met broodjes gezond uur Olympische meerkamp, deel II uur cake versieren, en opeten uur eten: shoarma uur oude Simon de Sporter komt langs Even iets drinken, spelen, beetje hangen, beetje snoepen, douchen, tandenpoetsen en dan naar bed Vanmorgen geknutsel frutselt in De Blokhut van Het Lorkenbos. We hebben onder leiding van Joeri zweetbandjes gemaakt van washandjes en die vervolgens met de olympische kleuren (of clubkleuren) beschilderd. En dat onder het genot van de hits chi chi wa en theo theo, helemaal leuk! Toen de zweetbandjes klaar waren / volgeschilderd waren, hebben de meeste kinderen ook nog een prachtig schilderij gemaakt. Daarna hebben we lekker gespeeld, veel van ons hebben even buiten in de speeltuin gespeeld; Anno en Valentijn en Pieter lekker op de kabelbaan, Lisa lekker op de schommel. Anderen knutselden en schilderden nog even door. Cindy heeft een prachtig schilderij met rode hartjes geschilderd voor haar vriendje, heeeeel romantisch. In de middag hebben we op de heide weer spelletjes gedaan in het kader van de olympische spelen. Weer in twee teams een aantal uitdagingen van de meerkamp, deze keer: estafette met water (zoveel mogelijk in de beker houden en tegelijkertijd zo snel mogelijk met beker hollen) en bal rollen (zo ver mogelijk). Spannend! Daarna weer lekker iets drinken en daarna cake versieren, voor wie zin had. Lekker! Tussendoor zijn kaartjes voor thuis geschreven en na het eten kwam Oude Simon de Sporter weer langs om het brons (één sticker), zilver (twee stickers) en goud (drie stickers) uit te delen. Daarna gaat de Roos-bar open. Na drinken en chips gaan de eerste kinderen alweer douchen, tandenpoetsen en naar bed. Een fijne dag, we zijn al best moe!! Morgen de laatste Roos-dag. Menu Woensdag Lunch met broodjes gezond, en boterhammen, avondeten was shoarma, saus, salade, kidneybonen en vla en yoghurt toe (en de restjes taart van de verjaardag van Leo gisteren)

7 Donderdag 9 augustus uur ontbijt uur knutsel frutsel: placemats gemaakt uur stoelendans uur lunch met knakworstjes uur Oude Simon komt de eindstand en de medailles uitdelen van de Olympische Roos Spelen uur huifkar uur schminken en oefenen voor de bonte avond uur avondeten: friet! uur optreden (bonte avond) uur disco Verslag gemaakt door Valentijn en Susan Knutsel frutsel; placemats gemaakt, van Cars. Met rood, geel en blauw. En toen even in de speeltuin, een beetje, toen ging ik binnen spelen. Met Truus Mens Erger Je Niet gedaan en dan gaan we verder. Dan gaan stoppen. Daarna gaan we drinken, dan gaan eten. Bij de lunch boterham knakworst gegeten. Lekker. De stoelendans; oeh. Rondrennen, dan moet je heel snel aankomen en dan moet je heel snel rennen en daarna moet je gaan zitten en daarna nog 1 stoel, samen met Romy en ik. En dan gaat de muziek stoppen en toen heb ik gewonnen. Oude Simon, oh ja. Die was grappig, het was Joeri. Dus het is een grapje, Ome Simon, dat was de hele week al Joeri. Dat wist ik wel, hoor. Anno en Elbert kregen een gouden medaille, die hadden de olympische spelen gewonnen. Ze waren blij en vrolijk en lief. En dat was het. Huifkar, ben ik geweest. Leuk, spannend. Omdat je een paard kon aaien. Dan ging het hek open en dan verder rijden. Liedjes zingen van cowboy Billy Boem. Ik heb een krokodil gezegd. En dan naar het huisje, dan drinken. Dan Bonte Avond oefenen, ook geschminkt. Ook. Als Tijger. Leuk, cool. Patat gegeten met frikadel en snack en wat te drinken, limonade, melk. Chips gegeten en yogi yogi. Bonte avond heb ik opgetreden, ja. Van Guus Meeuwis armen open gezongen. Vest uit, blouse uit en dan mijn eigen t-shirt aan. Heb ik gesprongen en een handstand gemaakt. En dat was hem. En toen disco doen. Samen met Lianne, en Anno en ik en Joeri en Leo en Truus en Pieter en Elbert, Joey, Lisa, Kimberley, Susan, Cindy, Robin en Romy. Dat was hem. En nu douchen, pyama aangetrokken, tanden gepoetst, deo op mijn oksel gedaan en een luchtje op. Dat was hem. Menu Donderdag Friet OP TAFEL! Met mayonaise, curry, ketchup, frikadel, kroket of kaassoufflé, tomaten en komkommers. Raket (ijs) toe!!

8 Vrijdag 10 augustus laatste gezamenlijke ontbijt laatste dingen inpakken, afscheid nemen en lekker naar huis!! (bijslapen) De kampleiding van stichting ROOS vond het een geweldige week! Ouders en verzorgers, bedankt dat we jullie kinderen een weekje mochten lenen! Alle kinderen en vrijwilligers, HEEL HARTELIJK BEDANKT!

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Vakantieverslag zomer 2013 van Hier naar Daar Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Peter Anouk Myriam Louise Martine Susan Met medewerking van: Lucas Madeleine

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Eveline, Isabel, Jonas, Juune, Leo, Luna, Marc, Sophie,

Nadere informatie

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m 22-07-2011) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin, Cindy, Sophie, Joey

Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin, Cindy, Sophie, Joey Vakantieverslag zomer 2010 Circus!! Zaterdag 31 juli t/m vrijdag 6 augustus 2010, Otterlo Leiding: Helga, Laurens, Hilde, Daniëlle, Peggy, Susan Kinderen: Tara, Demi, Lian, Sylvia, Melle, Valentijn, Marvin,

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 26 juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy,

Nadere informatie

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise.

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Otterlo (23-07 t/m 29-07-2011) Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Met medewerking van: Damain, Dineke, Leo, Melle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 9 augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram,

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Dit verslag is samengesteld door Leo, Melle, Damian, Sophie, Patrick, Marijn, Sharona, Shelley, Sylvia en Pippi Met medewerking van Hilde, Anja, Samira,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 3 augustus t/m 9 augustus 2013, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Cindy, Egi, Joey, Julie, Leo, Patrick, Romy, Sander, Sophie en Tobias Met medewerking

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 16 juli t/m 22 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Jonas, Kim, Marc, Niels, Renzo, Rosa, Sebas, Sharona en Zoë Met medewerking van: Anja, Fiona, Illaha, Patricia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 6 augustus tm 12 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Anno, Berend, Michiel, Pieter, Rick, Roel, Sylvia, Tamara, Thirza en Zoë Met medewerking van: Adrie, Henk, Julia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi.

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Echten (24-07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa,

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Kinderen: Patrick Kho, Patrick C, Valentijn, Rosa, Isabelle, Lisa, Eveline, Aniek, Robin, Joey

Kinderen: Patrick Kho, Patrick C, Valentijn, Rosa, Isabelle, Lisa, Eveline, Aniek, Robin, Joey Vakantieverslag zomer 2011 Week 03 Otterlo (30-07 t/m 05-08-2011) Kinderen: Patrick Kho, Patrick C, Valentijn, Rosa, Isabelle, Lisa, Eveline, Aniek, Robin, Joey Leiding: Inger,Joeri, Hilde, Martijn, Kavindra,

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Dit verslag is samengesteld door Amanda, Cyriel, Desi, Emma, Ismaïl, Nina, Sylvana, Tom, Tomi, Zoë Met medewerking van Britt, Martine, Meike, Merel, Peter, Ruby

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Abel, Alex, Amanda, Jesse, Rick, Rick, Sylvia, Tijn, Timo en Tom Met medewerking van: Laura, Leo, Lotte,

Nadere informatie

Activiteitenplanning BSO Anansi

Activiteitenplanning BSO Anansi Zomervakantie week 1 Thema: gezond & fit maandag Koken pizza bakken Buiten Step estafette pizza Creatief placemat Hal Sjoelen Buiten Circuit Blikkie gooi Zaklopen Sjoelen Springtouwen Eierrace Lunch Broodje

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 4 augustus t/m 10 augustus 2018, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Anno, Anastasia Berend, Jesse, Mariano, Maria, Pieter, Sylvia, Tessa en Tijn Met medewerking van: Leo, Maarten,

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren November 2012

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren November 2012 Activiteiten Walcheren November 2012 zon 11 nov Cupcakes maken en versieren Deze zondagmiddag komt er een zéér ervaren cupcake-maakster naar ons vrijetijdscentrum om te laten zien hoe je de mooiste cup

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Jeugdkamp Inside Out!

Jeugdkamp Inside Out! Jeugdkamp Inside Out! Maandag 25 juli 2011: Op 25 juli is het dan weer zover. Om kwart voor 7 s avonds arriveert de bus van de Jong Tours. We verwelkomen de jongeren met een hapje en een drankje en we

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

21 t/m 27 december 2013

21 t/m 27 december 2013 21 t/m 27 december 2013 Hotel Spaander Vandaag zijn wij met twee busjes opgehaald om naar Volendam te gaan voor onze Kerstvakantie. De lunch was bij van der Valk in Breukelen. Coby en Victor zijn direct

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Welke melk, yoghurt, kwark en kaas? In dit menu gaan wij uit van halfvolle melk, magere yoghurt, magere kwark en 48+ kaas.

Welke melk, yoghurt, kwark en kaas? In dit menu gaan wij uit van halfvolle melk, magere yoghurt, magere kwark en 48+ kaas. belangrijke info Welk menu moet ik volgen? Afhankelijk van jouw caloriebehoefte kun je het menu van 1.250, 1.500, 1.800 of 2.100 Kcal per dag volgen. Op www.projectgezond.nl/hoeveel-calorieen-per-dag/

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 22 juli t/m 28 juli 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Abel, Dominique, Famke, Martijn, Lotte, Luna, Rick, Tijn, Thirza en Viggo Met medewerking van: Amy, Anne, Martine,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Vakantie verslag zomer 2012 Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Dit verslag is samengesteld door Anniek, Isabel, Jorden, Jim, Madeleine, Menno, Mischa, Nikita, Sander, Thomas Met medewerking

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook:

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook: Weten jullie hoe Sinterklaas van Spanje naar Nederland komt? Ja? Met de fiets? Nee! Met de stoomboot, natuurlijk! Het is een heel gedoe voordat Sinterklaas en zijn Pieten kunnen vertrekken. Je wil niet

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 21 juli t/m 27 juli 2018, locatie Lorkenbos, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Abel, Jasmijn, Jeroen, Hosanna, Kim, Krissy, Michelle, Pippi, Sander en Rick Met medewerking van: Eline, Maartje,

Nadere informatie

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK Vrijdagmiddag 4 april vertrokken de eerste auto's met leiding al naar "'t Campvelt" in Doornspijk om de accommodatie gezellig te maken met slingers en ballonnen

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie