Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Platinum Tour

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Platinum Tour"

Transcriptie

1 Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Platinum Tour Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijf op de Seychellen deze ultieme "Platinum" tour voor u samen. Deze tour biedt het allerbeste qua luxe, privacy, kwaliteit, service, ruimte, design, culinair, natuurschoon, activiteiten, wellness, romantiek, verleiding, gemak, feel good en klasse dat de Seychellen te bieden hebben. Op dag één vliegt u vanaf Amsterdam Schiphol via Dubai naar het eiland Mahé. Op dag twee arriveert u op het eiland Mahé. Hier wordt u ontvangen op het vliegveld, u gaat via een zogeheten Fast track door de douane en wordt per luxury car naar uw eerste verblijf gebracht. U zult vier nachten verblijven in het adembenemende MAIA Luxury Resort & Spa, waar u verblijft in een Ocean View Villa. In dit kleinschalige resort met zeer veel privacy zal het u aan niets ontbreken en staat uw eigen persoonlijke butler altijd tot uw beschikking. Natuurlijk heeft u van dag twee tot en met de ochtend van de zesde dag de tijd en vrijheid om het eiland Mahé te ontdekken. U kunt verschillende excursies en tours doen op het eiland maar u kunt ook dagexcursies maken naar naburige eilanden. Voor die actieve en sportieve reiziger zijn er verschillende watersporten te beoefenen op Mahé of kan er gehiked en gewandeld worden. Ook kunt u golfen op de 18 holes van de bijzonder mooie golf course op het eiland Praslin.

2 Op de zesde dag verlaat u het eiland Mahé en gaat u per vliegtuig naar Desroches Island Resort. Dit privé eiland ligt ten zuiden van Mahé en er is hier maar één all-inlcusive resort. U zult hier drie nachten verblijven in een Beach Retreat. Tot en met de ochtend van dag negen kunt u genieten van de schoonheid, rust en privacy die Desroches Island te bieden heeft. Activiteiten als duiken, snorkelen, big game fishing enz. bieden een onvergetelijke ervaring op en rondom dit eiland. Op dag negen vertrekt u weer vanaf het Desroches Island Resort naar het volgende hoogtepunt van uw reis. U vliegt namelijk naar het zeer exclusieve Frégate Private Island. U zult hier drie nachten in een Pool Residence gaan genieten van alles wat dit eiland te bieden heeft. Dag negen tot en met dag twaalf zullen brengt u door op Frégate Island Private, één van de meest exclusieve bestemmingen ter wereld. Privacy en pure luxe in de overtreffende trap. Ook hier vele activiteiten zowel op het eiland als in de oceaan. Dit eiland en de omgeving zijn qua natuur, vegetatie, en stijl weer anders dan de andere eilanden, Mahé en Desroches. Op de laatste dag vliegt u in de avond via Dubai naar Amsterdam waar u rond 13h00 arriveert.

3 MAIA Luxury Resort & Spa Wanneer het tijd is om uw hectische tempo te pauzeren en uw zintuigen te herontdekken, is er een plaats genaamd Maia Luxury Resort & Spa. Maia biedt meer dan alleen een adembenemend uitzicht, onovertroffen service en verbazingwekkende accommodatie. Maia biedt u de mogelijkheid om uzelf te herstellen of herontdekken. De bekroonde tuin (30 hectare) barst van het leven en kleur en prikkelt uw zintuigen met de mooie bomen en kruiden, fruitbomen, exotische specerijen zoals kaneel, en "gewone" bloemen zoals orchideeën, bloeiende hibiscus en heliconias. Dit "groene-vingers" paradijs is de thuisbasis van meer dan 300 verschillende soorten exotische en inheemse planten en word verzorgd door achttien gepassioneerde fulltime hoveniers. In augustus 2008, gaf de South African Landscapers Institute de tuin van Maia hun zeer prestigieuze award voor 'Best Landscape and Turf Maintenance in Africa. Tijdens uw verblijf voorziet uw persoonlijke butler intuïtief aan uw behoeften. Vanaf het moment dat u aankomt tot het moment dat u vertrekt, wordt uw villa volledig onderhouden en is niets te veel moeite voor u butler om te regelen. Uw butler kan lichte gerechten, maaltijden en drankjes bereiden gedurende de dag, dit omvat ook off menu-items, zoals barbecues en vers gevangen vis. Rust, privacy en een plek waar je echt jezelf kunt zijn is de grootste luxe in de wereld volgens Maia Luxury Resort & Spa. Ontdek deze luxe op dit prive schiereiland op het eiland Mahé in de Seychellen, waar het zand van het nabijgelegen Anse Louis strand worden gewassen door de tijdloze getijden van de warme Indische Oceaan. Het is een met palmen gevuld prive-paradijs van weelderige tropische tuinen met een beleid van absolute discretie die volledige vrijheid garandeert. De villa's van Maia zijn allemaal volledig afgezonderd van elkaar. Het ongekende niveau van privacy wordt opgeluisterd door een spectaculair uitzicht op de oceaan, of uw villa nou op de heuveltop is gelegen met een adembenemend uitzicht of in de tuin met directe toegang tot het strand. Met een gratis fles champagne viert u uw komst. Een krant van uw keuze wordt dagelijks bezorgd. Wasservice is gratis, net als de privé yogasessies, een manicure en pedicure in de privacy van uw villa en een schilderkit om de creatieve drang, die wordt geïnspireerd door de schoonheid die u omringt, te uiten.

4 Zacht glooiende golven breken op het witte zand van het strand en nemen een aanloop naar de groene gazons en tropische tuinen die deel uitmaken van uw Ocean Front Villa, dit voelt als een prive-paradijs. Volkomen afgezonderd van elkaar. Tegelijkertijd, zijn ze ideaal voor families. Gezinnen kunnen deze villa's naast elkaar boeken, waardoor je privé maar toch ook dicht bij elkaar zit.. Boven op de heuvel liggen de Ocean Panoramic Villas, die u trakteren op een spectaculair 180-graden uitzicht op de glinsterende Indische Oceaan. De weelderige omgeving zorgt voor een perfecte privacy voor honeymooners en reizigers die absoluut afgezonderd willen zitten. Tegen de hellingen van het schiereiland zijn de Ocean View Villas genesteld te midden van weelderige tropische vegetatie en kijkt u uit op het Anse Louis strand. Naast wereldklasse wellness therapie en schoonheidsbehandelingen, kunnen de hoog opgeleide spamedewerkers meer dan alleen uw huid behandelden, doe bijvoorbeeld mee aan de privé begeleide yoga, Shiatsu en Qi Gong sessies. Het fitnesscentrum biedt de nieuwste "Excite" apparatuur en een Kinesis wand. Particulier opgeleide therapeuten bieden intuïtieve massages, waaronder speciale Kids Only behandelingen zoals een bananenblad wrap met hydraterende gel voor zonnebrand. Excellence in smaak is mag men hier ook letterlijk opvatten. Bij Maia is een culinair feest een belofte, de keukens voldoen aan individuele smaken, verzadigt je verlangens met de flexibiliteit om uw smaakpapillen te verwennen buiten de grenzen van een normaal menu. De chef komt naar u tafel en na een gesprek bedenkt hij een gerecht speciaal voor, gebaseerd op de uw "smaak van de dag" Het ervaren culinaire team heeft bezit de kunst van fusion koken met intrigerende mengsels van smaak, textuur, kleur en geur en heeft dit geperfectioneerd door dit te creëren met een nadruk op lokale ingrediënten. De koks kunnen u ook verrassen met de à la carte opties, dit zijn kenmerkend Creools, Frans, eigentijds en mediterrane gerechten, aangevuld met Aziatische accenten. 'Catch-van-de-dag' biedt een verscheidenheid aan vers gevangen vis die bij elke smaak en eetlust passen.

5 Desroches Island Resort Privacy, exclusiviteit en isolatie zijn de belangrijkste pluspunten van dit prachtige eiland op de Seychellen. Desroches is een exotisch eiland met een jungle die de gasten op de fiets kunnen verkennen om zo de unieke fauna en flora van het eiland te ontdekken. Dit eiland verwent u in uw eigen tempo. Desroches is misschien wel een van de laatste eilanden van deze grootte die zowel exclusieve luxe als een veelheid aan verborgen eilandgeheimen in een geïsoleerde, rauwe en ongeving kan bieden. Met slechts één resort op het eiland, wordt u veel vrijheid en privacy geboden zodat u uw eigen ervaring vorm kunt geven en het paradijs kunt ontdekken op uw eigen wijze en tempo. Desroches heeft een divers accommodatieaanbod dat gasten een scala aan mogelijkheden biedt om de perfecte eilandervaring, in de ongerepte Indische Oceaan, te garanderen. Beach Suites, Retraites of Villa's. Of u nu op zoek bent naar het ultieme "home away from home gevoel in het paradijs of naar de perfecte exclusieve luxe op dit ruwe eiland met witte zandstranden op een steenworp afstand of naar de ultieme romantische schuilplaats met een nieuw eilandavontuur om elke hoek, Desroches Island Resort heeft het!

6 Het exclusieve en luxueuze Desroches Island, wordt gezien als één van de meest ongerepte eilanden in de wereld. Dit resort ligt op de buitenste eilanden op 230 km van Mahe, "het hoofdeiland" van de Seychellen. Desroches Island is een toevluchtsoord voor een heerlijke ervaring te midden van een rauw paradijselijk eiland met palm omzoomde witte zandstranden en een weelderige inheemse eiland vegetatie. Elk van de Desroches Island Resort accomodatie-mogelijkheden biedt een ongeëvenaarde privacy, ruimte, luxe, smaakvolle moderne ontwerpen die naadloos overlopen in de exotische vegetatie, en kunstig vervaardigde afwerkingen die zorgen voor een echte exclusiviteit op dit eiland. Op Desroches zijn vele avonturen te beleven. Omgeven door ongerepte stranden en het beboste achterland, is Desroches een ideale locatie voor het verkennen van de jungle, met unieke flora en fauna. Ervaar een oude schildpad kolonie, zie hoe het nestelen van schildpadden in zijn werk gaat en geniet van een scala aan onderwaterleven inclusief prachtige walvissen en stijgende zeilvissen. Fiets door de jungle van het eiland naar het noorden en waan je in een paradijs op aarde. Desroches heeft een ideale ligging om alles wat de Indische Oceaan te bieden heeft te tonen: het warme kristalheldere water, een overvloed aan uniek maritiem leven en een prachtige selectie koraalriffen. Ver verwijderd van commerciële visserij en beschermd door de wet, is Desroches Private Island een natuurlijk heiligdom met een bloeiend eco-systeem en een bonte verzameling van unieke maritieme soorten. Met ruim 14 erkende duikplaatsen met diepe grotten, onderwater labyrinten, troggen en vele vissoorten is Desroches ook een walhalla voor duikers.

7 Frégate Island Private Waar anders in de wereld vindt u een strand dat regelmatig wordt uitgeroepen tot beste van de wereld? De schoonheid en de privacy van de stranden van Fregate Island zijn werkelijk bijzonder. Elk van de zeven stranden heeft behalve veel privacy ook zijn eigen unieke karakter en sfeer. Fregate Island Private is prachtig gelegen voor een breed scala aan activiteiten, Fregate House is waar u de receptie, boutique shops, bibliotheek, hoofdrestaurant, een verzameling van oude rum en whisky's en een wijnproefkelder vindt. Het hoofdstrand bereikt u door de twee gemeenschappelijke zwembaden en de strandbar te passeren. Op Fregate Island Private beleeft u een ontspannen en inspirerend verblijf. Fregate Island Private heeft zestien privé villa's, elke villa heeft een eigen zwembad voor uw comfort en privacy. De villa's zijn prachtig vormgegeven, uw woning nestelt mooi in de kustlijn. Met uw eigen luxe terras, groot privé zwembad en jacuzzi, een lounge en diner paviljoen met uitzicht over de weelderige jungle en de diepblauwe zee geniet u van de mooiste combinatie van luxe en natuur. U verblijft in de Private Pool Residence ( m²) en deze is geschikt voor twee volwassen met maximaal twee kinderen. Alle villa's hebben een slaapkamer en woonkamer die met elkaar verbonden zijn door vestibule met een eetgelegenheid, een grote en een kleine badkamer, elk met hun eigen prive buitendouche, air-conditioning, telefoon, draadloos internet, TV, DVD / CD-speler, ipod-station, minibar, koffie en thee en een persoonlijke eiland buggy om het eiland te verkennen. De natuurwandelingen met de lokale natuurgidsen zijn een zeer inspirerende en bemoedigende tocht in het ecosysteem van het eiland. U krijgt een dieper begrip voor de rol die natuurbehoud speelt in het leven op dit privé eiland.

8 U bent ook van harte welkom om te helpen en te observeren in bepaalde aspecten van het veld werk dat de natuurbeschermers doen. Denk bijvorbeeld aan het zoeken naar kleine zeeschildpadjongen die uit hun nesten komen of het controleren van nestkasten voor eieren of kuikens. In het schildpaddenadoptieprogramma kunt u ook een waardevolle bijdrage leveren aan het beschermen en behouden van de flora en fauna van het eiland. Het hoogste punt van het eiland is Mont Signal op 125 meter boven de zeespiegel. Hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de jungle van het eiland, de stranden, de ruige granieten ontsluitingen, de oceaan en de naburige eilanden. Met wandelroutes over het hele eiland, kunt u de onvergelijkbare landschap en schoonheid ontdekken. Fregate is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan exotische en kostbare flora en fauna. Het voortdurende behoud en de bescherming van het ecosysteem van Fregate Island is een een prestatie van formaat die resulteert in een unieke biodiversiteit op dit eiland. U kunt de kronkelende bergpaden verkennen door te wandelen of met uw golfbuggy. U kunt u ook met de vrij beschikbare mountainbikes op pad. De van airconditioning voorziene sportschool en de Rock Spa kunt u gebruiken voor uw workouts en wellness behandelingen. Een personal trainer is hier voor u beschikbaar. De vaste instructeur biedt yogalessen op elk moment van de dag. Met het Stargazing programma kunt u de nachtelijke hemel te verkennen. Verder kunnen er afspraken gemaakt worden voor helikoptervluchten naar andere eilanden of golf bestemmingen. De Indische oceaan is een schatkamer voor sporten en activiteiten. Het maritieme milieu rond Fregate Island is zeer divers en ongerept, vol met kleur, dramatische topografie en opwinding. U kunt overdag maar ook s nachts duiken! Het duik personeel weet de beste plekjes en zij bieden PADI duikcursussen aan voor alle niveaus. Voor de liefhebbers van diepzeevissen zijn er ook genoeg mogelijkheden. Als u zelf de wateren wilt verkennen, is er een arsenaal aan zeil-, surf- en kajak materiaal aanwezig. Van Hobie Cats tot optimisten voor kinderen, surfplanken, waterski's of banaan slepen. En natuurlijk zijn er zeewaardige motorboten beschikbaar om Fregate en de omringende eilanden te ontdekken.

Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Gold Tour

Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Gold Tour Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Gold Tour Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijf op de Seychellen deze prachtige "Gold" tour voor u samen. Deze tour biedt de top qua luxe, privacy, kwaliteit,

Nadere informatie

Le Meridien Fisherman s Cove

Le Meridien Fisherman s Cove Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Silver Tour Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijf op de Seychellen deze mooie "Silver" tour voor u samen. Deze tour biedt luxe, kwaliteit, service, ruimte,

Nadere informatie

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven Seychellen Mauritius I Malediven - algemene informatie Algemene Informatie Het totale landoppervlakte beslaat ongeveer 450 km². Het grootste eiland is Mahe en het tweede eiland is Praslin. Mahe ligt op

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme.

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme. Villa's Marmaro Villa Emerald, Villa Acanthus, en Villa Coral zijn drie luxe villa's die horen bij het Marmer Resort. Ze liggen op het vasteland, 5km van Drosia stad en 10km van Chalkida - de bruisende

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Met zijn witgekalkte dorpjes, zwarte rotsen en blauwe Egeïsche Zee is Santorini daadwerkelijk een van de top eiland bestemmingen ter wereld.

Met zijn witgekalkte dorpjes, zwarte rotsen en blauwe Egeïsche Zee is Santorini daadwerkelijk een van de top eiland bestemmingen ter wereld. Villa Grazia Vista Villa Grazia Vista op het eiland Santorini is gelegen op een unieke plek op de hoogste punt van Fira, de hoofdstad van Santorini. Het biedt een onovertroffen uitzicht op de wereldberoemde

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights Columbus Isle Bahama's Archipel van de Bahama's De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie Resort highlights Spend your vacation on a secluded island Explore the gorgeous underwater world Have

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Comfortabel wonen in. Residence Haganum

Comfortabel wonen in. Residence Haganum Comfortabel wonen in Residence Haganum Wonen in een waardige ambiance Bent u op zoek naar een stijlvol appartement waar u 24 uur per dag kunt rekenen op zorg en zekerheid? En waar u verblijft in een waardige

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

980,300. Alcantarilha. Ref: RD sm 1788sm 4 4 JA

980,300. Alcantarilha. Ref: RD sm 1788sm 4 4 JA Alcantarilha 980,300 Ref: RD16 Deze luxe moderne villa's worden ingesteld in een bekroonde golfresort, gekenmerkt door zijn uitzonderlijke Moorse architectuur, prachtige tuinen, uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Colinas de los Menceyes

Colinas de los Menceyes HET PROJECT Colinas de los Menceyes Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxe appartementen gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied met adembenemende zichten over het vulkanisch

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Promotie Indische Oceaan: Réunion, Mauritius, Seychellen, Malediven Oktober 2013 - December 2013. Réunion. Mauritius

Promotie Indische Oceaan: Réunion, Mauritius, Seychellen, Malediven Oktober 2013 - December 2013. Réunion. Mauritius Geniet van een droomvakantie in één of meerdere van onze 65 kwaliteits- en luxehotels. De prijsindicatie: Vluchten: vertrek vanuit Brussel (H/T) inclusief luchthaventaksen Transfers: heen & terug Hotel:

Nadere informatie

Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort - La Cala, Mijas, Costa del Sol Mijas

Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort - La Cala, Mijas, Costa del Sol Mijas Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort La Cala,, Costa del Sol Gloednieuwe moderne luxeappartementen met uitzicht op zee te koop in een boutique golfresort La

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Crown Keys Villa Beachcroft, Sabadeco

Crown Keys Villa Beachcroft, Sabadeco Crown Keys Villa Beachcroft, Sabadeco US$ 210 vanaf prijs, per nacht Sabadeco - 6 Slaapkamers - 5.5 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Keys Villa Beachcroft Slaapkamers Badkamers

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Crown Keys Villa Beachcroft, Sabadeco

Crown Keys Villa Beachcroft, Sabadeco Crown Keys Villa Beachcroft, Sabadeco US$ 350 vanaf prijs, per nacht Sabadeco - 6 Slaapkamers - 5.5 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Keys Villa Beachcroft Slaapkamers Badkamers

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxueuze villa te koop op het eiland Capri BESCHRIJVING

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen.

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen. Villa Angioletta Op slechts een paar kilometer van de stad Chania ligt de extravagante Villa Angioletta in een unieke natuurlijke omgeving wat het de ideale bestemming voor reizigers van hoog kaliber maakt.

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos.

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos. Turkoise Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Resort highlights Relax on the most beautiful beach in the world Dive into paradise

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

SEYCHELLEN MEI 2012 RAINBOW. Praktische informatie. Reisdocumenten: Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retourdatum.

SEYCHELLEN MEI 2012 RAINBOW. Praktische informatie. Reisdocumenten: Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retourdatum. SEYCHELLEN MEI 2012 RAINBOW Praktische informatie Reisdocumenten: Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retourdatum. Gezondheid: Er zijn geen vaccinaties nodig. Medicatie zeeziekte ferry overtochten

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3293 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pietra Ligure Aan zee villa te koop in Pietra Ligure

Nadere informatie

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN.

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. het resort, met adembenemend uitzicht over het Martinhal strand en volledig omgeven door het c osta vicentina

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

Villa Privilege euros/week

Villa Privilege euros/week Villa Privilege Villa Privilege is gelegen op het eiland Corfu in het Danillia - Gouvia gebied en maakt deel uit van een complex van twee onafhankelijke villa's. Villa Classic en villa Exclusive kunnen

Nadere informatie

ER STAAT IETS FANTASTISCH TE GEBEUREN OP TENERIFE! HET EILAND MET HET HELE JAAR DOOR HET BESTE WEER IN EUROPA. AbamaPhase4.com WELKOM BIJ ABAMA

ER STAAT IETS FANTASTISCH TE GEBEUREN OP TENERIFE! HET EILAND MET HET HELE JAAR DOOR HET BESTE WEER IN EUROPA. AbamaPhase4.com WELKOM BIJ ABAMA ER STAAT IETS FANTASTISCH TE GEBEUREN OP TENERIFE! HET EILAND MET HET HELE JAAR DOOR HET BESTE WEER IN EUROPA AbamaPhase4.com LUXURY RESIDENCES TENERIFE WELKOM BIJ ABAMA Hier is reeds 375 miljoen geïnvesteerd...

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0500 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lago Maggiore Villa te koop met fonteinen en standbeelden

Nadere informatie

New Isropa Dé Cyprus Specialist

New Isropa Dé Cyprus Specialist Cyprus Wellness- en Yogareis Yoga in de Baarsjes Zening Resorts Cyprus 13 tot en met 20 september 2015 Zondag 13 september 2015 Transavia vlucht Amsterdam-Paphos Busvervoer van Paphos Airport naar Zening

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Four Seasons Resort Langkawi ***** GL

Four Seasons Resort Langkawi ***** GL Four Seasons Resort Langkawi ***** GL MALEISIE Dit schitterende Four Seasons Resort ligt aan het prachtige en lange zandstrand van Langkawi en wordt omgeven door het door Unesco geklasseerde Geopark. Een

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Cap Skirring. Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal. Senegal Casamance. Resort highlights

Cap Skirring. Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal. Senegal Casamance. Resort highlights Cap Skirring Senegal Casamance Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal Resort highlights In dit Resort zijn de heringerichte bar en restaurant op een moderne manier geintregreerd in de lokale

Nadere informatie

Les Boucaniers. Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u. Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique.

Les Boucaniers. Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u. Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique. Les Boucaniers Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u Resort highlights Tour Paradise by Foot Kayak through the Mangroves at Sunset

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 21333 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Santa Margherita Ligure Luxe villa aan de zee in Ligurië

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0556 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Grosseto - Monte Argentario EXCLUSIEVE VILLA OP ARGENTARIO

Nadere informatie

Villa s Finolhu. Maldiven Archipel van de Malediven

Villa s Finolhu. Maldiven Archipel van de Malediven Villa s Finolhu Maldiven Archipel van de Malediven Luxe eco-vriendelijke accommodatie op een privé eiland in de Malediven. De finolhu villa's vormen een stukje paradijs op aarde. Resort highlights Exclusive

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING SEALUX Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen

Nadere informatie

Villa Erminia euros/week

Villa Erminia euros/week Villa Erminia Villa Erminia op het eiland Mykonos, is gebouwd op de top van een heuvel in het gebied Kounoupas, omringd door de archeologisch Cycladische rotsen en biedt een schitterend uitzicht. Villa

Nadere informatie

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Aori Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 4 8 5250.0 euros/week Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe

Nadere informatie

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights Bodrum Palmiye Turkije Flaine Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum Resort highlights Tussen de Egeische Zee en de pijnbomen komt u volledig tot rust Ontspannen op het strand

Nadere informatie

Villa Kokini euros/week

Villa Kokini euros/week Villa Kokini Villa Kokini is een luxe woning gelegen in Xirosterni dorp, in het district Apokoronas op slechts 20 minuten rijden van de stad Chania ten westen van Kreta. De villa is vlakbij het Almyrida

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Laat u inspireren door de Iberostar Grand Collection en begin alvast te genieten. Het Pegase team

Laat u inspireren door de Iberostar Grand Collection en begin alvast te genieten. Het Pegase team Uw reisagent V.U.: Peter van den Steen, p/a Tramstraat 67 c, B-9052 Gent. Vliegvakanties en Exoten: NV Thomas Cook Airlines Belgium, Tramstraat 65, B-9052 Gent, BTW 0476.635.729, Lic. 7025 Deze bijlage

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 486729 Calpe 650.000 KENMERKEN Prijs 650.000 Woningtype Villa Woonruimte 202m² Perceeloppervlakte 836m² Woontype Nieuwbouw Stad Calpe Adres 486729 OMSCHRIJVING Villa in aanbouw in moderne stijl

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL ***

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** TIJD OM BARBADOS TE ONTDEKKEN, EEN VAN DE MEEST AFWISSELENDE EILANDEN VAN DE CARAIBEN. NU AAN SUPERSTUNTPRIJS, INCLUSIEF BRITISH AIRWAYS LIJNVLUCHTEN. ONTDEK

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0414 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Genua Villa te koop bij Genua BESCHRIJVING Absoluut

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

DNA Kust 7 kernwaarden

DNA Kust 7 kernwaarden DNA Kust 7 kernwaarden Ontmoeten De Kust is de plek om samen te komen met familie en vrienden. Het is de plaats voor toevallige en geplande ontmoetingen en samen te genieten aan Zee. Veelzijdig Een divers

Nadere informatie

Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow

Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow GENNY CORIGLIANO SELECTAIR TRAVEL PARTNERS Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow FORMALITEITEN : Geldige reispas, 6 maanden na de terugreis geldig GEZONDHEID : Geen behandelingen Geen verplichte inentingen

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

SABADECO TERRACE 33 te BONAIRE....Zo n spectaculair huis kom je maar één keer in je leven tegen

SABADECO TERRACE 33 te BONAIRE....Zo n spectaculair huis kom je maar één keer in je leven tegen SABADECO TERRACE 33 te BONAIRE...Zo n spectaculair huis kom je maar één keer in je leven tegen INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: 1.667.712,-

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 395280 Benissa 625.000 KENMERKEN Prijs 625.000 Woningtype Villa Woonruimte 249m² Perceeloppervlakte 832m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 395280 OMSCHRIJVING Moderne villa met luxe kwaliteiten

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3213 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comomeer Droomhuis met zwembad aan het Comomeer BESCHRIJVING

Nadere informatie

Daar waar tradities nog steeds bestaan!

Daar waar tradities nog steeds bestaan! Daar waar tradities nog steeds bestaan! Op een steenworp afstand van Amsterdam, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid- Kennemerland, ligt het schitterende Landgoed

Nadere informatie