Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Synchroonzwemmen"

Transcriptie

1 Aan alle zwemsters en ouders Het is al een tijd geleden dat de laatste nieuwsbrief is uitgekomen. Het is een drukke periode geweest en er is veel gebeurd. Binnenkort zullen de senioren en junioren deelnemen aan de NK in Zwolle. De verwachtingen zijn hoog gespannen. We hebben een flink aantal nieuwe leden, we wensen Joy, Orane, Roos, Emma, Nike, Adrienne, Lianne en Lina heel veel plezier bij onze vereniging. Helaas hebben we ook afscheid genomen van Nancy. Jarig Deze zwemsters zijn pas jarig geweest of binnenkort jarig. Allemaal van harte gefeliciteerd. 2 januari Femke van Kesteren 24 januari Jerusha Gijsberg 25 januari Adrienne van der Brugge 4 februari Julia Bakker 4 februari Christel de Kock 13 februari Amber van Stijn 19 februari Nicolien Wellen 26 februari Igna Vermeulen 28 februari Nienke Grun Wedstrijdkalender 19 januari Minikring aanloop Zaandam 26/27 januari NK senioren Zwolle 9 februari Limietenwedstrijd age 1 en age 2 Diemen 10 februari afzwemmen aanloop Haarlem 23 februari IK uitvoering junioren Alphen a.d. Rijn 9-10 maart Trainingskamp age 1 en age 2 16 maart Minikring aanloop Utrecht 23 maart NJK junioren Alkmaar 6 april IK uitvoering age 2 Ede 20 april IK uitvoering age 1 Zaandam mei Synchrokamp 8-16 jaar Nunspeet 18 mei afzwemmen aanloop Heemstede 8-9 juni Synchrobeat age 1 en age 2 15 juni Minikring uitv. Aanloop Haarlem 22 juni Limietenwedstrijd age 1 en age 2 Utrecht 29 juni regiokamp. Age 1 en age 2 Utrecht Uitslagen van de wedstrijden worden zo snel mogelijk op de website geplaatst. Website en Facebook Volg ons op facebook, vindt ons leuk en ontvang regelmatig nieuwtjes. Ook staat alle informatie op de website.

2 Neusklemmen De verkoop van neusklemmen werd verzorgd door Astrid Kas, de moeder van Nancy. Helaas is Nancy gestopt met zwemmen en zoeken we iemand anders die de inkoop en verkoop van neusklemmen wil verzorgen, Badpakken De vereniging beschikt over een grote hoeveelheid uitvoerings-badpakken die we gebruiken tijdens wedstrijden. Het beheer hiervan is lange tijd gedaan door Carol-ann. Helaas heeft zij aangegeven hiermee te willen stoppen. We zoeken dus een ouder die voor ons de badpakken wil gaan beheren. Kijkles Elke laatste vrijdag van de maand, het laatste half uur, is het kijkles. De eerstvolgende kijklessen zijn op vrijdag 25 januari en vrijdag 22 februari. ZPCH Kleding U kunt voortaan de ZPCH-kleding aanschaffen via de website van ZPCH. Onder het kopje Synchroonzwemmen vind u de link naar de webwinkel. Voor aanloop zien wij de zwemsters graag in een ZPCH-polo op de wedstrijden. Voor de wedstrijdploeg (age1, age2, junioren en senioren) is naast een polo ook een trainingspak noodzakelijk. Badmutsen We hebben groene badmutsen laten maken met het ZPCH-logo. Deze badmutsen zullen verkrijgbaar zijn vanaf eind januari. Kosten zullen waarschijnlijk 10,00 zijn per badmuts. Juryleden Afgelopen periode hebben we een aantal nieuw juryleden gekregen en zijn er juryleden begonnen aan een nieuwe opleiding. Juryleden zijn hard nodig tijdens de wedstrijden waar we aan meedoen. Als we onvoldoende juryleden kunnen leveren, kunnen we onze zwemsters niet inschrijven. Ook interesse in een jurycursus? Informatie kun je vragen bij Vanessa Sahertian Meerijden Graag willen wij ook even onder de aandacht brengen dat onze juryleden helaas vaak jureren, terwijl hun eigen kind niet aan de wedstrijd deelneemt, of zelfs helemaal niet meer op synchroonzwemmen zit. Dit komt doordat we echt te weinig juryleden hebben. Wij zijn enorm blij met deze mensen en vinden dat deze juryleden niet op hoeven te draaien voor de reiskosten. Ditzelfde geld voor onze trainsters. Zij zijn ook noodzakelijk voor de begeleiding van de sporters, en hoeven geen kosten te maken voor vervoer. Denk daarom alsjeblieft aan onze juryleden en trainsters als het gaat om meerijden naar de wedstrijden.

3 Nationaal Kampioenschap Synchroonzwemmen Dit NK wordt gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 januari in Zwolle in zwembad De Vrolijkheid. Op zaterdag zullen onze seniorenploeg en het seniorenduet de technische uitvoering zwemmen. Op zondag worden alle finales gezwommen. Een NK is spectaculair. Wat nog spectaculairder is, is dat onze sporters voor het hoogste doel zullen gaan, Nederlands Kampioen worden. Fantastisch is natuurlijk dat een aantal van deze sporters bij iedereen bekend zijn als trainsters. Ook de ZPCH-sporters die lid zijn van de Nationale selectie zullen deelnemen. Nienke Grun, Christina Maat, Bojoura Spaargaren, Roelie Ootes, Melania Ebrahimi, Igna Vermeulen, Romy Keur, Rynske Keur en Christel de Kock doen voor ZPCH mee aan dit NK. Mochten jullie aanwezig willen zijn, dan kan dat. De sporters verdienen het enorm om aangemoedigd te worden. Het programma is bijgesloten. Zoals bij alle nationale kampioenschappen zal er een entreeprijs zijn. De hoogte hier van is nog niet bekend. Tijdens eerdere kampioenschappen was dat rond de 12,00 voor volwassenen en 7,- voor kinderen. Kaarten worden aan de kassa verkocht. Op zondag zullen we onderweg weer gaan wokken. Wij doen dit in Ermelo. Ook de supporters zijn hier natuurlijk enorm welkom! Prijs is 26,00 p/p all inclusive. Mochten jullie mee willen wokken dan kun je dit, voor 24 januari, bij Erik Grun melden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De personen die dit inmiddels bij Erik hebben gedaan, hoeven dat niet nogmaals te doen. Adres zwembad Zwembad De Vrolijkheid Ossenkamp AE Zwolle TIJDSCHEMA Nationale Kampioenschappen Synchroonzwemmen 2013 Zaterdag 26 januari :00 uur Juryvergadering, inzwemmen duetten technische uitvoering 11:15 uur Start inzwemmen op muziek, 12:00 uur Korte opening, gevolgd door technische uitvoering duetten 13:10 uur Start inzwemmen soli op muziek, 13:30 uur technische uitvoering soli 13:50 uur Start inzwemmen teams op muziek, 14:45 uur technische uitvoering teams 15:45 uur ± einde en loting finales Zondag 27 januari :30 uur Juryvergadering 10:00 uur Inzwemmen duetten 10:15 uur Start inzwemmen op muziek, 11:00 uur Openingsceremonie Finale Duetten + prijsuitreiking

4 12:20 uur Start inzwemmen soli op muziek, 12:40 uur Finale Soli + prijsuitreiking 13:10 uur Start inzwemmen teams op muziek, 14:10 uur Uitreiking topsportplaquettes Finale ploegen Prijsuitreiking Uitreiking Synchrobokaal Synchrokamp Ook in 2013 gaan we weer een Nationaal Synchrokamp organiseren! Het kamp vindt plaats van vrijdagavond 17 t/m maandagmiddag 20 mei 2013 (Pinksteren) in Nunspeet en is voor de leeftijdsgroep 8 t/m 16 jaar. Het is een nationaal kamp, waar synchroonzwemsters vanuit heel Nederland bij elkaar komen voor een gezellig weekend. We zijn het hele weekend bezig met synchroonzwemmen, droogtrainen, dansen en leuke activiteiten. Ieder op haar eigen niveau. Er zal ook een gasttraining zijn. Meestal komen er dan sporters van de nationale selectie, samen met de bondscoach, om een training te verzorgen en natuurlijk een demonstratie te geven. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Esther de Heij. Zij zal bij het kamp ook aanwezig zijn als begeleiding/trainster. De inschrijving is gestart op 1 december 2012! Er zijn nog 18 plaatsen vrij en vol = vol. Twijfel je nog? Vraag eens rond want er zijn al een flink aantal zwemsters van ZPCH die zich hebben ingeschreven. Kamp Z.P.C.H. Het klinkt misschien nog ver weg, maar van 6 tot en met 8 september zal er een kamp plaatsvinden voor heel Z.P.C.H. synchroonzwemmen. Dit keer geen trainingskamp, maar een kamp puur voor teambuilding, lol en gezelligheid! Het kamp zal plaatsvinden op camping de Zeven linden te Baarn. Geef uiterlijk dinsdag 22 januari door of je meegaat door een mail te sturen naar kampcommissie.zpch-synchro@live.nl (zie voor meer info de mail die naar iedereen is verstuurd). Het belooft een fantastisch weekend te gaan worden!! Dit wil je toch niet missen?

5 Bericht vanuit het Bestuur Op donderdag 29 november heeft de ALV plaatsgevonden, de opkomst van de leden was met 6 personen helaas bijzonder laag. Op deze vergadering is een belangrijk agendapunt aan de orde geweest. Dit agendapunt willen we op deze manier alsnog bij ieder lid onder de aandacht wil brengen. Onze secretaris, Mirjam Bartels, heeft aangegeven dat zij naar ruim tien jaar actief te zijn geweest voor onze club, haar aanstellingsperiode als secretaris niet wil verlengen. Dit betekent dat zij dus per einde van dit seizoen zal stoppen als secretaris. Ondanks vele oproepen en persoonlijk benaderen van veel mensen, is het huidige bestuur er niet in geslaagd een nieuwe secretaris te vinden. Helaas geldt dit zelfde probleem ook nog steeds voor de functie van voorzitter. Een vereniging zonder voorzitter en secretaris wordt vrijwel onbestuurbaar. De vereniging staat er financieel, sportief en organisatorisch zeer goed voor, wellicht beter dan ooit tevoren. Ook de samenwerking tussen de afdelingen is de laatste jaren sterk verbeterd, voor iedereen zichtbaar in het Swim the Ring initiatief en de daaruit voortgekomen activiteiten. Onze ambities met het oog op de komst van het Huis van de Sport zijn groot. De contacten met de gemeente, Topsport Haarlemmermeer en de Bond zijn nog nooit zo goed geweest. Kortom het gaat ons als vereniging op het sportieve en samenwerkingsvlak meer dan goed. Maar, ondanks deze positieve sportieve ontwikkelingen, is het bestuur van mening dat zonder secretaris en voorzitter, het bestuur en de vereniging niet kunnen functioneren. Het voltallig bestuur heeft hieruit de conclusie moeten trekken dat als per 1 maart in ieder geval niet een nieuwe secretaris is gevonden, het bestuur een bijzondere algemene ledenvergadering bijeen zal roepen. In deze vergadering zal het bestuur terugtreden en de facto de vereniging opheffen. Alle activiteiten zullen dan eind van dit seizoen stoppen. Ook die van U of uw kind en dat wilt u toch ook niet? Het bestuur bestaat uit mensen die al jaren met zeer veel plezier actief zijn voor de ZPCH, een dergelijk besluit valt ons daarom erg zwaar en doet ons pijn. Wij hopen daarom van harte dat het niet zover zal komen en doen dit dringende beroep op u om uzelf (of iemand uit uw omgeving) als opvolger voor Mirjam aan te melden en/of de voorzittershamer op te pakken. Namens het bestuur, André Schrander WP, Huuc Maat SZ, Giel Hermans WZ, Freek Kroon DZ, Mary van Velzen penningmeester Mr, Carla Mol ledenadministratie, Mirjam Bartels secretaris

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders We hebben weer een paar nieuwe leden. Judith Bosman, Daniela Ghasseminejad, Nessa van der Holst, Amber Wesseling en Lively van Zweeden zijn de afgelopen periode lid geworden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders Het seizoen is inmiddels al weer een paar weken begonnen. De start was behoorlijk rommelig. De overgang van de Estafette naar het SKWA bracht meer problemen met zich mee dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders We verwelkomen Pien Gonzales, Jade Middelhof, Zita Heemskerk en Annemijn Jongsma als nieuw leden bij synchroonzwemmen. We wensen jullie heel veel zwemplezier bij ZPCH. Ook

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West

Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West Regio Synchroonzwemcommissie KNZB Regio West Secretariaat: synchroonzwemmen@knzbwest.nl Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West 1. Samenstelling Synchroonzwemcommissie Shirley Zwaan Kees Bastiaansen

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

HERA 11. Informatiefolder Synchroonzwemmen

HERA 11. Informatiefolder Synchroonzwemmen HERA 11 Informatiefolder Synchroonzwemmen Seizoen 2015/2016 Synchroonzwemmen, een sport waar muziek in zit HERA 11 In deze folder vindt u alle informatie voor het komende synchroonzwemseizoen 2015-2016.

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016. Algemene Bepalingen KNZB Challenger

BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016. Algemene Bepalingen KNZB Challenger BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016 Dit document bevat twee hoofdstukken, te weten hoofdstuk 1 algemene bepalingen KNZB Challenger en hoofdstuk 2 aanvullende bepalingen en programma voor betreffende challenger.

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming.

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming. 26-28 februari 17 april Swimming Meets UITNODIGING Beste zwemvrienden, In het seizoen 2015/2016 organiseert The Hague Swimming (SG) in samenwerking met Den Haag Topsport en vele andere partners wederom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Editie juni 2008 Diploma zwemmen De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Stacey Jennifer Manon Sanne

Nadere informatie

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders,

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders, Beste skippers en ouders, De laatste maand van ons seizoen is ingezet. Wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Hopelijk heeft ieder van jullie genoten van dit springjaar en kunnen we met velen gezellig

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Zwemnieuws September 2018

Zwemnieuws September 2018 Zwemnieuws September 2018 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: startbijeenkomst, de start van het LAC-seizoen, Bas wint prestatiemedaille LAC, afscheid van vrijwilligers, oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Aquarijn Synchroonzwemmen Nieuwegein Alles wat je wilt weten over deze mooie wedstrijdsport!

Aquarijn Synchroonzwemmen Nieuwegein Alles wat je wilt weten over deze mooie wedstrijdsport! Aquarijn Synchroonzwemmen Nieuwegein Alles wat je wilt weten over deze mooie wedstrijdsport! www.aquarijn.eu Facebook: synchroonzwemmen-aquarijn 1 Welkom bij Aquarijn synchroonzwemmen! Inhoud Welkom bij

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland De samenstellingen van de besturen van de afdelingen in 2013

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West

Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West Regio Synchroonzwemcommissie KNZB Regio West Secretariaat: synchroonzwemmen@knzbwest.nl Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West 1. Samenstelling Synchroonzwemcommissie Shirley Zwaan voorzitter Kees

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Informatie ZV De Watervogels

Informatie ZV De Watervogels Informatie ZV De Watervogels Zwemvereniging De Watervogels Zwemvereniging de Watervogels is al meer dan 35 jaar de zwemvereniging van Bleiswijk. De vereniging is ooit begonnen met de komst van het 16 meter

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016!

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari 2016 Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! In deze nieuwsbrief veel nieuwtjes, data en wetenswaardigheden: 1. Nederlands Junioren

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team. Peeters, Hilde

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team. Peeters, Hilde Info jeugd Kempisch Triatlon Team Peeters, Hilde 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 Op woensdag 30 maart is er weer een ALV. Locatie : Buurtacademie Doesburg De Linie 4. Aanvang 20.00 uur. Van de redactie : In de aanloop naar de ALV stelden we 5 vragen

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015

Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015 Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015 20 maart Pleun van den Bergh 13 jaar 5 april Lieke Meulenkamp 14 jaar 8 april Linda Custers 29 jaar 15 april Loeki Knops 12 jaar 4 mei Anna van

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

Tille-Nieuws 4. Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015. 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra)

Tille-Nieuws 4. Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015. 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra) www.obs-detille.nl Schoolleider: Folkert Ensing Tille-Nieuws 4 Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra) 14 oktober OV-vergadering

Nadere informatie

Sportreglementen Competitiewedstrijden Synchroonzwemmen in Vlaanderen

Sportreglementen Competitiewedstrijden Synchroonzwemmen in Vlaanderen Sportreglementen Competitiewedstrijden Synchroonzwemmen in Vlaanderen INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. Algemeen... 2 Art. 1 Synchroonzwemreglementen... 2 Art. 2 Indeling van de zwemmers (1) in categorieën...

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS 99. Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015. Zaaldienst 8 maart 2015. Clubhuis SDS 99

Nieuwsbrief SDS 99. Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015. Zaaldienst 8 maart 2015. Clubhuis SDS 99 Nieuwsbrief SDS 99 Clubhuis SDS 99 Clubhuis openingen: 8 maart 15 maart 22 maart Kaartavond: 27 maart A.s. zondag is het clubhuis weer open! Vanaf 15.30 uur! Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015 D recr.

Nadere informatie

KBZB SCSY KUNSTZWEMMEN BK Cadetten SCHAARBEEK

KBZB SCSY KUNSTZWEMMEN BK Cadetten SCHAARBEEK Organisatie Inlichtingen Plaats Inschrijvingen BRASS LAMBREMONT Laurence Neptunium Rue de Jérusalem, 56-58 1030 Schaarbeek 02/215.74.24 De inschrijvingen moeten worden verstuurd, enkel via mail, aan belsynchro@gmail.com

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2013

NIEUWSBRIEF juni 2013 VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF juni 2013 Het is bijna zomervakantie. Zaterdag 29 juni zijn de onderlinge wedstrijden geweest als afsluiter van het seizoen. Het was een sportieve, gezellige wedstrijd. Met

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Nunspeet

Gymnastiekvereniging Nunspeet Gymnastiekvereniging Nunspeet Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 1 - september 2016 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie