Spanjehuizenmarkt. Brochure 2 Augustus 2014 SPANJEHUIZENMARKT VOOR VERKOOP VERHUUR BEHEER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spanjehuizenmarkt. Brochure 2 Augustus 2014 SPANJEHUIZENMARKT VOOR VERKOOP VERHUUR BEHEER"

Transcriptie

1 Spanjehuizenmarkt Brochure 2 Augustus 2014 SPANJEHUIZENMARKT VOOR VERKOOP VERHUUR BEHEER

2 Grupo CLD Pagina 4 Nieuwbouw Grupo CLD Pagina 8 Maak de juiste keuze met welke makelaar u in zee gaat! Grupo CLD in de media Pagina 16 Huren bij Grupo CLD Pagina 20 Inhoudsopgave

3 Nazomeren De herfst is in aantocht in Nederland. Het heeft in Augustus nog nooit zoveel geregend. Vandaar waarschijnlijk de vele boekingen om toch nog even van het zonnetje te kunnen genieten in september. Ja dan is het aan de Costa Blanca nog heerlijk weer en kunt u heerlijk genieten van de welverdiende zon en zee. Vorig jaar hebben we voor het eerst een brochure uitgebracht welke de klant zelf kon downloaden via de site en daarbij ook aan kon geven of hij ingeschreven wilde worden voor de nieuwsbrief. Op deze manier wilde we meer informatie en foto s aan onze bezoekers laten zien om een nog betere indruk te krijgen wie we zijn en wat we doen. En we kunnen wel zeggen dat, dat gelukt is. Veel bezoekers van onze website hebben de vorig brochure opgeslagen, doorgelezen en bekeken en er waren veel klanten die zich inschreven voor de nieuwsbrief welke 1 per week uitkomt met informatie en nieuw aanbod voor zowel het huren als het kopen van een huis in Spanje. Aan de site blijven we werken om het voor de bezoekers die ons vaker bezoeken op internet,aantrekkelijk te houden. Vandaar natuurlijk ook een nieuwe editie van de brochure, zodat u weer andere foto s en verhalen kunt lezen. Kortom, een nieuwe brochure waarbij we hopen dat u er een zonnig humeur van kunt krijgen. Met vriendelijke groet, Team van Grupo CLD

4 Grupo CLD staat voor onze bedrijvengroep van projectontwikkelaars en makelaars gespecialiseerd op het gebied van aan- en verkoop, verhuur en bouw van vastgoed te Spanje. De Familie van Let, oprichters van CasaLasDunas La Mata Sl - Grupo CLD beschikken over meer dan 15 jaar ervaring op gebied van vastgoed aan de gehele Costa Blanca en Costa Calida.

5 Onze producten; appartementen, bungalows en villa's, bevinden zich, van direct aan zee tot in het binnenland van de Costa Blanca en Costa Calida. Maar ook voor grondstukken om zelf een rustieke finca of moderne luxe design villa op te bouwen, met onze bouwheren bent u bij ons aan het goede adres. Door onze persoonlijke begeleiding bieden wij de klanten de mogelijkheid om in alle rust hun juiste locatie te kiezen, want het is locatie-locatie en nog eens locatie. Met het motto "alles onder een dak" eindigt het niet met een huis kopen, daarna begint het pas. Wie past op ons huis als we er niet zijn? Willen we de woning verhuren? Wie zorgt voor de verzekeringen? Wie doet kleine aanpassingen aan de woning, zoals de beveiliging, internet, Sat TV, water zuivering, fiscale & juridisch zaken, testament, etc. etc. Het gehele aankoopproces begeleiden wij in uw eigen taal van A tot Z. Op financieel en fiscaal gebied, de overdracht bij de Notaris in aanwezigheid van onze gestor (fiscaal vertegenwoordiger ) tot aan het uitzoeken van de meubels als u dat wilt. Ook na de aankoop van uw droomwoning zijn wij er voor u, zowel voor de aftersales, beheer en verhuur mogelijkheden via onze eigen verhuurorganisatie. Wij kunnen u alles bieden wat te maken heeft met uw droomhuis in Spanje. Graag zien wij u op een van onze vestigingen.

6 La Mata

7

8 Nieuwbouw aan de Costa Blanca, Ruime keus De Costa Blanca is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. Dankzij de prachtige landschappen, de infrastructuur, de mooie steden en de vriendelijke bevolking bezoeken veel toeristen deze omgeving. Het klimaat aan de Costa Blanca is een van de gezondste van Europa. Niet zo gek natuurlijk dat er veel overwinteraars zijn en er steeds meer mensen dromen om een tweede huis aan de Costa Blanca te bouwen. Grupo CLD beschikt over sleutel klare nieuwbouw woningen en nieuw te bouwen luxe villa s naar eigen wens te ontwikkelen op percelen aan de Noord en Zuid Costa Blanca. Onder Nederlandse begeleiding bespreken wij het gehele juridische en bouwkundige proces. Er is voldoende aanbod van grondstukken waarop uw droomhuis gebouwd kan worden. Of uw nieuwbouw vakantiewoning nou aan de Middellandse zee of liever landinwaarts gebouwd gaat worden, maakt ons team niet uit. U bouwt uw droomhuis en dat is belangrijk. Nieuwbouw heeft vele voordelen U bepaald zelf de indeling van uw villa Vrije keus in stijl & materialen 10 jaar bouwgarantie Volgens de laatste ecologische voorschriften.

9

10

11 CLD-1347NB / CLD-1348NB

12

13 Luxe moderne vrijstaande villa s te La Marina op percelen van 500 m2. De woon oppervlakte is 120 m2 en voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, privé zwembad, carport en volledig aangelegde tuin. Modelwoning aanwezig, oplevering van de villa s; December 2014, de bouw is reeds gestart! Vraag vrijblijvend de brochure aan..

14 Zowel in de Noordelijke als in de Zuidelijke streek van de Costa Blanca en Costa bouwen van uw droom villa. Een design villa van alle gemakken voorzien. Gebo een goede investering voor de toekomst. Er zijn verschillende modellen van moderne design villa's gebouwd, met eigen z nen. Maar er zijn ook villa's waar u nog uw eigen stempel op kunt drukken, doo of zijn volgens de nieuwste wetgeving en voorschriften gebouwd, inclusief zonn Vraag gerust om meer informatie.

15 Calida zijn een groot aantal bouwpercelen ( kavels ) beschikbaar voor het uwd naar uw wensen. Niet alleen als uw tweede verblijf maar zeker ook als wembad op een eigen grondstuk. Afgebouwd en gereed om direct te bewor het kiezen van de tegels, keuken en sanitair. Echter alle woningen worden epanelen voor warm water en een centraal afzuigsysteem.

16 Na de razendsnelle verkoop van fase I, gaat per direct fase II in de verkoop. Er zijn in totaal 32 woningen beschikbaar in de eerste 2 complexen, van de twa een woonoppervlakte van 63 m², 2 slaapkamers, 2 badkamers, open woonkam nog een tuin van 27 tot 100 m²m en de boven bungalows genieten van een pri zwembaden, en is op slechts 400 meter van de Middellandse Zee gelegen. Vraag vrijblijvend de brochure over dit prachtige complex aan. Prijzen vanaf: ,-

17 Mar Menor, a/d Costa Calida alf waaruit deze fase zal bestaan. Er zijn beneden- en boven bungalows, met er en keuken en een privé terras. De beneden bungalows hebben hiernaast vé dakterras, welke niet kleiner is dan 66 m². Deze fase heeft 2 gezamenlijke Gereed tegen April/Mei 2015.

18 Kant en klare meubelpakke In een drukke economie waar ie moeilijk in te plannen wanneer te zoeken. Wij hebben daar op pakketten aan, bij aankoop van of Costa Calida. Direct naast ons kantoor hebbe les rustig kunt bekijken en alles zonder daarvoor op pad te hoev meeste mensen een vreemde ta

19 tten, dereen haast heeft, is het wel eens u tijd vrij kunt maken om de meubels uit ingespeeld en bieden u diverse meubeluw tweede verblijf aan de Costa Blanca n wij een showroom ingericht waar u aluit kunt zoeken voor uw nieuwe woning en gaan in een vreemd land en voor de al. Verschillende meubelpakketten vanaf: 1998,- Heerlijk ontspannen bij een kopje koffie of een glaasje cava uw meubels uitzoeken. Compleet met witgoed, verlichting, bestek, handdoeken etc. Alles op persoonlijke smaak samen te stellen. U hoeft niet van winkel naar winkel te gaan. In het pakket zit alles wat u nodig heeft.

20 Regelmatig waren & zijn wij te zien op TV en willen daarmede een groot publiek aantrekken om onze objecten en de plaatselijke omgeving bekend te maken. We zijn te zien geweest aan de Costa del Sol & Costa Blanca. Met name Guardamar del Segura krijgt veel aandacht van ons en is daardoor een favoriete stek geworden bij de Nederlandse en Belgische Spanje liefhebbers. Vanaf september 2014 weer nieuwe afleveringen. Meer informatie op Housevision.

21 Vanaf september 2014 weer nieuwe afleveringen. Meer informatie op Housevision.

22 Maak de juiste keuze met welke makelaar u in zee gaat! De makelaars in Spanje beschikken in het algemeen over dezelfde nieuwbouw projecten en werken niet op exclusiviteit basis, het is daarom niet direct noodzakelijk afspraken te maken met meerdere makelaars. Het bespaart u tijd en voorkomt dat u dezelfde woningen gaat bezichtigen die u reeds gezien heeft met een andere makelaar. Een woning aankopen in Spanje zien wij als een samenwerking tussen klant en makelaar. Grupo CLD onderscheidt zich door te beschikken over alle nieuwbouw producten aan de gehele Costa Blanca Noord en Zuid en ontwikkelen en bouwen op individuele basis op maat gesneden villa s. Tevens bieden wij een breed aanbod aan van bestaande woningen t/m bank beslagen. Uiteraard is het mogelijk dat u de droomwoning wel zelfstandig op uw pad bent tegen gekomen. Natuurlijk staan wij dan ook graag voor u klaar! Ons advies blijft ga niet op eigen houtje verder daar is de aankoop te belangrijk voor! Zowel in het voor als het na traject staan wij u bij van A tot Z, van Financiering t/m de fiscale en verzekeringszaken welke allemaal komt kijken bij de aanschaf van een woning te Spanje.

23 Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs zullen wij toezien op een correcte afwikkeling van het gehele traject. Een goed opgesteld koopcontract, het aanmelden bij de gemeente en andere overheden, het aanvragen bij nutsbedrijven. Ook zijn we inmiddels 15 jaar actief met het verhuren van woningen aan de Costa Blanca, zodat wij zelf de verantwoording dragen voor optimale verhuur mogelijkheden van uw woning voor de periodes dat u zelf niet aanwezig kunt zijn. Want hoe groot de crisis in de wereld ook is, het hele jaar door zijn er mensen die graag even de zon en de Spaanse cultuur willen opzoeken. Wenst u niet te verhuren, dan beheren wij graag uw woning, zodat wij een oogje in het zeil kunnen houden en kunnen ingrijpen indien nodig. Regelmatig is ons hoofdkantoor CasaLasDunas te zien via RTL 4 Housevision en RTL 4 Life is Beautiful, ook op alle Second Home beurzen in Nederland en België zijn wij vertegenwoordigt en tevens is CasaLasDunas professional Member MONDI. MONDI is de belangen behartiging organisatie voor de consument. ( klik hier ) en kan u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze met welke makelaar u in zee gaat, raadpleeg daarvoor ook deze link. Uw droom woning gaat gevonden worden en U gaat zich veilig thuis voelen in een land met andere werkwijze en gewoonte, wij hanteren dan ook het motto eens een klant altijd een klant Un Saludo!

24 Er is genoeg te beleven.

25 Vakantie bij Spanjehuizenmarkt, Spanjehuizenmarkt heeft een ruim aanbod van vakantiehuizen, appartementen en villa's aan de Costa Blanca. Alles met betrekking tot een geslaagde vakantie met of zonder kinderen is bij ons mogelijk. Te denken valt aan; het aanbod van onze zeer complete vakantie verblijven, transfer van en naar het vliegveld, boodschappen service, golf faciliteiten en verschillende excursies. Overwinteren van november tot eind maart, een golfvakantie of een vakantie met het hele gezin? Alles is mogelijk bij ons. Wij rekenen geen toeslagen tijdens de feestdagen. In de kerstvakantie betaald u gewoon het laagseizoen tarief. Wij verhuren ook villa s met privé zwembad voor meerdere personen zodat u ook opa en oma mee kunt nemen. U huurt bij ons al een vakantieverblijf vanaf 175,- per week voor 4 personen. *Vraag vrijblijvende de brochure Huren bij ons aan via: info@spanje-kopen.com

26 Een greep uit ons aanbod van vakantiewoningen.

27

28 De ons Costaaanbod Blancavan vakantiewoningen. Een greep uit

29 Grupo CLD staat voor onze bedrijvengroep van projectontwikkelaars en makelaars gespecialiseerd op het gebied van aan- en verkoop, verhuur en bouw van vastgoed te Spanje

30 Op zoek naar een uniek tweede huis? Investeren in uw geluk? Of behoefte aan advies? Droomt u weg bij het idee van een huisje in de Spaanse zon? Op Second Home International vindt u een zeer gevarieerd huizenaanbod van gerenommeerde aanbieders, die al uw vragen rondom de aankoop van een tweede huis kunnen beantwoorden. Ook huiseigenaren vertellen over hun ervaringen omtrent een aankoop traject. Ons team is zowel op de beurs in Brussel, Gent of Utrecht te vinden. Op onze website vind u de actuele data s van de Secondhome beurs.

31 Wist u dat. Wij uw woning ook kunnen verhuren? Wij uw woning ook kunnen beheren? Wij uw woning kunnen renoveren? Wij ook complete meubelpakketten aanbieden? Wij complete tuinaanleg en zwembad onderhoud verzorgen? Dit alles in eigen huis hebben!! Vraag ons gerust om meer informatie, wij helpen u graag verder.

32 Alles over kopen in Spanje Spanjehuizenmarkt is een onderdeel van GRUPO CLD en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen en aanbod van vastgoed aan de Costa Blanca & Costa Calida. Dagelijks wordt ons aanbod vernieuwd en voorzien van Financiële - en Fiscale informatie en alles wat te maken heeft met de aankoop van een woning in Spanje. Voor een oriënterend gesprek maken wij graag een afspraak bij u aan huis of op kantoor te Denia, El Campello of San Fulgencio / La Marina. Spanjehuizenmarkt C/Mar Mediterráneo 8 Local 3 Centro Com. Bahia Las Dunas La Marina-San Fulgencio Tel. +31 (0) Bgg. +31 (0) Web: Promofilm M: info@spanje-kopen.com Kom gerust eens binnen kijken in ons bedrijf..

WELKOM BIJ CASALASDUNAS, UW NEDERLANDSTALIGE VASTGOED ADVISEUR AAN DE COSTA BLANCA

WELKOM BIJ CASALASDUNAS, UW NEDERLANDSTALIGE VASTGOED ADVISEUR AAN DE COSTA BLANCA WELKOM BIJ CASALASDUNAS, UW NEDERLANDSTALIGE VASTGOED ADVISEUR AAN DE COSTA BLANCA CASALASDUNAS VOOR VERKOOP VERHUUR BEHEER 1 Uw Nederlandstalige makelaar, Spanje, Het land met zon en cultuur waar velen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

DROMEN... DURVEN. DOEN!

DROMEN... DURVEN. DOEN! DROMEN... DURVEN. DOEN! Een (t)huis kopen in Spanje in 7 stappen met Rayos de Sol. Veel mensen dromen van de aanschaf van een woning in hun favoriete (vakantie)land Spanje. En die droom blijkt vaak dichterbij

Nadere informatie

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje!

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Guardamar Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Dit land herbergt heel wat prachtige streken, veel cultuur en prachtige zandstranden. En om volledig van deze omgeving te kunnen genieten,

Nadere informatie

Rotterdam, Wissekerkestraat 4

Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande bungalow op maar liefst 816 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

CLDB-265 Finestrat Luxe moderne vrijstaande villa s te Finestrat, in rustige, groene omgeving, op percelen van 500 m2, Zuid georiënteerd met blijvend vrij uitzicht. De woon oppervlakte is 150 m2

Nadere informatie

"Huizen In Spanje" Uw Nederlands / Belgische immo Spanje makelaar voor de Costa Blanca

Huizen In Spanje Uw Nederlands / Belgische immo Spanje makelaar voor de Costa Blanca "Huizen In Spanje" Uw Nederlands / Belgische immo Spanje makelaar voor de Costa Blanca WONING AANKOPEN VIA HUIZEN IN SPANJE KOPEN ZONDER ZORGEN Het koopproces via Huizen In Spanje KOPEN ZONDER ZORGEN EN

Nadere informatie

Rotterdam, Oldegaarde 234D

Rotterdam, Oldegaarde 234D Rotterdam, Oldegaarde 234D Super ruim appartement met vrij uitzicht over het Zuiderpark, gelegen op de 6 e verdieping. Het hele appartement is luxe afgewerkt met modern en strak sanitair. Je waant je in

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel Op een mooie en rustige locatie perfect onderhouden 2 onder 1 kap woning met garage en 2 parkeerplaatsen. Vraagprijs: 395.000,= k.k. WITTE WONING MAKELAARS Telefoon

Nadere informatie

YOUR HOME, YOUR STYLE

YOUR HOME, YOUR STYLE YOUR HOME, YOUR STYLE Design Villas bouwt recreatie villa s. Geschikt voor permanente bewoning. Vanaf 69.000 euro! Niets is mooier dan het hebben van dromen die werkelijkheid worden. Een prachtige villa

Nadere informatie

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Kraaierslaan 5 45 Noordwijk Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze goed onderhouden recreatiebungalow ligt aan het water

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Al meer dan 20 jaar vinden wij uw droomhuis!

Al meer dan 20 jaar vinden wij uw droomhuis! Al meer dan 20 jaar vinden wij uw droomhuis! APPARTEMENTEN Op 150m van het strand. 2 slaapkamers 2 badkamers Garage en Berging onderaan Gemeenschappelijk Zwembad Fitness ZEEZICHT VA. 190.000 Tussen het

Nadere informatie

CasaLasDunas. Spanje. Erfrecht duidelijk uiteengezet. Wat is belangrijk bij het testament?

CasaLasDunas. Spanje. Erfrecht duidelijk uiteengezet. Wat is belangrijk bij het testament? Spanje Erfrecht duidelijk uiteengezet Wat is belangrijk bij het testament? Erfrecht duidelijk uiteengezet Indien u in Spanje bezittingen heeft, of u bent woonachtig in Spanje, is het belangrijk stil te

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl Kenmerken

Nadere informatie

Wishenjoy. Villa Wishenjoy. La Marina

Wishenjoy. Villa Wishenjoy. La Marina Wishenjoy Villa Wishenjoy Zuid / West georiënteerd met vrij uitzicht en genieten van de zonsondergang. Grote terrassen met privé zwembad en moderne inrichting met open keuken. Uw auto kan op eigen perceel

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

VILLA S EN APPARTEMENTEN

VILLA S EN APPARTEMENTEN VILLA S EN APPARTEMENTEN PONT NOU DE BENIDOLEIG DÉNIA ALICANTE Dankzij de ligging in een landbouwgebied, temidden van rozemarijn en oleander tussen de bergen en de prachtige kust van Dénia, is de plaats

Nadere informatie

Riederhagen 11, Barendrecht

Riederhagen 11, Barendrecht Riederhagen 11, Barendrecht In de geliefde wijk Riederhoek treft u deze prachtige twee-onder-een-kapwoning met inpandige garage. Een fantastisch leefhuis en is gebouwd in de typische jaren 30 stijl. De

Nadere informatie

Faleriolaan 171 Hillegom. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Faleriolaan 171 Hillegom. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Faleriolaan 171 Hillegom Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Dit goed onderhouden 4-kamer appartement heeft een balkon op

Nadere informatie

Ter Wormstraat 4, Rotterdam

Ter Wormstraat 4, Rotterdam Ter Wormstraat 4, Rotterdam Goed onderhouden 4 kamer eengezins hoekwoning in de wijk IJsselmonde. Deze woning is voorzien van een zonnige woonkamer en een luxe hoek keuken met diverse inbouw apparatuur

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA Alcantarilha 525,000 Ref: MM72 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

Bernsteinstraat 32 Capelle aan den IJssel

Bernsteinstraat 32 Capelle aan den IJssel Bernsteinstraat 32 Capelle aan den IJssel Deze ruime 4 kamer appartement staat op een mooie locatie en beschikt over een ruime woonkamer en is luxueus afgewerkt. Vraagprijs: 229.000,= k.k. WITTE WONING

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA Alcantarilha 560,000 Ref: MM31 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel 1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel Aan de rand van de grens van Nieuwerkerk aan den Ijssel staat te koop deze vrijstaande woning met bijgebouw op maar liefst CA 570 m2 grond! Vraagprijs: 490.000,=

Nadere informatie

Perfecte tropische Villa La Maya 525

Perfecte tropische Villa La Maya 525 Perfecte tropische Villa La Maya 525 La Maya villa s zijn uniek en staan garant voor rust, exclusiviteit en comfort. Deze villa is gebouwd op een ruim bemeten kavel op fase 5. Deze fase op Coral Estate

Nadere informatie

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Entree Residentie "Portico Mar" is een complex van allure, bestaande uit plm. 150 appartementen,

Nadere informatie

De Vlashoven 16 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

De Vlashoven 16 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. De Vlashoven 16 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze met smaak gebouwde villa is gelegen op een prachtige

Nadere informatie

EL ALTO 51, MARBELLA PRACHTIG GERENOVEERDE MAISONNETTE MET 2 TERRASSEN EN ADEMBENEMEND UITZICHT!

EL ALTO 51, MARBELLA PRACHTIG GERENOVEERDE MAISONNETTE MET 2 TERRASSEN EN ADEMBENEMEND UITZICHT! EL ALTO 51, MARBELLA PRACHTIG GERENOVEERDE MAISONNETTE MET 2 TERRASSEN EN ADEMBENEMEND UITZICHT! El Alto 51, Marbella Vraagprijs: 345.000 k.k. (gemeubileerd) Dit spectaculaire appartement (125 m2) is

Nadere informatie

Rotterdam IJsselmondselaan 235b,

Rotterdam IJsselmondselaan 235b, Rotterdam IJsselmondselaan 235b, Een goed onderhouden modern en ruim Herenhuis in het rustige en kindvriendelijke wijk Kralingse Veer. Vraagprijs: 329.000,= k.k. De Vastgoed Experts B.V. Telefoon : 088

Nadere informatie

MODERNE KWALITATIEVE VILLA S AAN DE BEKENDSTE KUST VAN SPANJE! ONTWORPEN EN GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN

MODERNE KWALITATIEVE VILLA S AAN DE BEKENDSTE KUST VAN SPANJE! ONTWORPEN EN GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN MODERNE KWALITATIEVE VILLA S AAN DE BEKENDSTE KUST VAN SPANJE! ONTWORPEN EN GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN COSTA DEL SOL UW PERFECTE WONING OP EEN IDEALE LOCATIE! 3 MODERNE KWALITATIEVE VILLA

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Locatie Het Mar Menor Golf Resort ligt op slechts 5,5 km van de Mar Menor. Dit is een grote binnenzee van ca. 170 km2. De kustlijn is ruim 70 km lang

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN Vraagprijs 495.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

ZIJL M A K E L A A R S

ZIJL M A K E L A A R S ZIJL M A K E L A A R S Woningpresentatie Annerweg 12 Deze informatie wordt u geheel vrijblijvend aangeboden en is met zorg samengesteld. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen afwijken met

Nadere informatie

TE KOOP. Koopsom v.o.n. Notaris Mulderstraat HG HOOGEVEEN. Hentenaar Makelaardij o.z. B.V. Alteveerstraat AA Hoogeveen

TE KOOP. Koopsom v.o.n. Notaris Mulderstraat HG HOOGEVEEN. Hentenaar Makelaardij o.z. B.V. Alteveerstraat AA Hoogeveen TE KOOP Notaris Mulderstraat 10 7902HG HOOGEVEEN Hentenaar Makelaardij o.z. B.V. Alteveerstraat 2 7907AA Hoogeveen 0528-277001 hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl www.hentenaarmakelaardij.nl Koopsom 250.000

Nadere informatie

Vlodrop Walstraat 19

Vlodrop Walstraat 19 Vlodrop Walstraat 19 De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving, ideaal voor gezinnen. Vlodrop kent verschillende voorzieningen, waaronder 2 supermarkten en enkele andere winkels.

Nadere informatie

Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België)

Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België) Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België) www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Teuven,

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Centrale Ligging. Keuken met inbouwapparatuur. Erfpacht canon afgekocht tot 2039. Lichte Woonkamer.

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Centrale Ligging. Keuken met inbouwapparatuur. Erfpacht canon afgekocht tot 2039. Lichte Woonkamer. Huizen van Hoekstra & van Eck Reizigersweg 73 1, 1033 WE Amsterdam Centrale Ligging Lichte Woonkamer Erfpacht canon afgekocht tot 2039 Keuken met inbouwapparatuur Zonnig Balkon H16 Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1. (0591)

OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1. (0591) OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1 (0591) 548 182 info@makelaarhuis.nl www.makelaarhuis.nl Voorwoord U heeft informatie aangevraagd met betrekking tot één van de woningen uit ons aanbod. Dit betekent

Nadere informatie

TE KOOP MELIS STOKELAAN 89 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP MELIS STOKELAAN 89 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinmoerwijk.nl INFORMATIE RUIME 4 KAMER UITGEBOUWDE PARTERREWONING MET GROTE ACHTERTUIN! Dit appartement met een zeer ruime woonkamer van ca.

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning

INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning INFORMATIE BROCHURE Aankoop van uw woning Over ons U verwacht hier een Over ons verhaal, gewoon omdat elke makelaar dat heeft en wij ook best veel over onszelf kunnen vertellen. Dit vinden wij niet helemaal

Nadere informatie

Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A

Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A Rotterdam, Noorderhavenkade 139 A In deze jaren 30 benedenwoning voelt u zich direct thuis! De woning is in uitstekende staat van onderhoud en is gelegen in de wijk Blijdorp, vlakbij het bruisende centrum

Nadere informatie

Rotterdam, Buffelstraat 57

Rotterdam, Buffelstraat 57 Rotterdam, Buffelstraat 57 In de Rotterdamse wijk, Kralingse Veer, staat deze sfeervolle tussenwoning. De woning is in de loop der jaren in fases verbouwd en gemoderniseerd tot een gezellige, ruime lichte

Nadere informatie

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STERK IN PRIJS VERLAAGD!!...Dit perfect en modern afgewerkt 3-kamerappartement (penthouse) met berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE

ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE Accountnet Property Assistance In Spanje werkt de makelaar voor de verkoper. Die betaalt dus

Nadere informatie

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N.

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. NOVA VESTA makelaars - Egginklaan 2-4 - 7971 CA Havelte Object : Schoolstraat 37 A 7975 AB Uffelte Type woning : Twee onder een kapwoning Bouwjaar

Nadere informatie

BROCHURE PANORAMAWEG 27-B ,- Bennekom

BROCHURE PANORAMAWEG 27-B ,- Bennekom BROCHURE PANORAMAWEG 27-B01 89.000,- Bennekom Een uitstekend park met faciliteiten gecombineerd met prachtige natuur! Geschikt voor een gezin met kinderen! Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel

Nadere informatie

Martinetsingel 62 te Zutphen

Martinetsingel 62 te Zutphen Martinetsingel 62 te Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers Huizen vanhendriks Lierderdrift 13, 7361 GN Beekbergen Royaal vrijstaand woonhuis Groot perceel van 2250 m2 Ruime dubbele garage 5 slaapkamers Twee badkamers H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

CLD-1540 La Marina In een rustige urbanisatie met gezamenlijk zwembad, in het hart van La Marina, vinden we deze zeer goed onderhouden vrijstaande villa. Er is een looppad rondom het pand,

Nadere informatie

Platteweg 45., 2811 HP Reeuwijk

Platteweg 45., 2811 HP Reeuwijk Alpha Makelaardij BV Hoge Gouwe 17 2801 LA, GOUDA Tel: 0182-511424 Fax: 0182-580900 E-mail: info@alphamakelaardij.nl Website: www.alphamakelaardij.nl Platteweg 45., 2811 HP Reeuwijk Vraagprijs 2.500.000,00

Nadere informatie

Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v.

Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v. Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BREUKINKWEG 3-12, 7109 BX TE WINTERSWIJK MISTE

Nadere informatie

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving OPEN HUIS ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 11:00 TOT 15:00 UUR...HOPVELD 4 GEMERT Dit geheel gemoderniseerd appartement met eigen parkeerplaats is gelegen op een absolute

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Woonopp: 120 m² 3 slaapkamers Vrijstaand Hoofdstraat 9 9635 AS Noordbroek TE KOOP 149.500 k.k. Tekst Kenmerken Titel Tekst Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK...

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... Qua architectuur zou u zich in dit project wel eens aan de Belgische kust kunnen wanen (bij mooi weer). Qua ligging gelegen naast het toekomstige clubhouse van Amarilla

Nadere informatie

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562 Rotterdam, Boergoensevliet 101b Kent u het gezegde: een huis moet u passen als uw fijnste jas? Met de Boergoensevliet 101B bieden wij u een jas die u nooit meer uit wilt trekken. De geweldige ruime kamers,

Nadere informatie

Vraagprijs k.k. Jisperveldstraat 268 Amsterdam

Vraagprijs k.k. Jisperveldstraat 268 Amsterdam Vraagprijs 290.000 k.k. Jisperveldstraat 268 Amsterdam 020-305 44 44 info@hoen.nl www.hoen.nl Kenmerken Woonoppervlakte 85 m² Inpandige ruimte - Gebouw gebonden ruimte 5 m² Externe bergruimte 6 m² Onderhoud

Nadere informatie

Lange Hilleweg 41a, Rotterdam

Lange Hilleweg 41a, Rotterdam Lange Hilleweg 41a, Rotterdam Comfort en luxe in de stad, deze woning heeft het allemaal! Perfect verzorgt, ruim en erg fraai afgewerkt zijn de woorden die deze woning goed omschrijven. Deze woning bevindt

Nadere informatie

Parnassialaan 48 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Parnassialaan 48 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Parnassialaan 48 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Dit royale en goed verzorgde 4-kamer hoekappartement

Nadere informatie

Zonnebloemstraat 68b Rotterdam

Zonnebloemstraat 68b Rotterdam Zonnebloemstraat 68b Rotterdam Deze ruime 3 kamer bovenwoning staat te koop in Hillegersberg- Zuid,Kleiwegkwartier, aan de Kleiweg met alle denkbare voorzieningen. Vraagprijs: 189.000,= k.k. WITTE WONING

Nadere informatie

TE KOOP ANKEVEENSESTRAAT 23 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP ANKEVEENSESTRAAT 23 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GEZELLIGE JAREN 30 TUSSENWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZONNIGE ACHTERTUIN Aan een gezellig

Nadere informatie

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor.

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor. SAmen Bouwen in NUNSPEET GEEF UW DROMEN DE RUIMTE WONEN in NUNSPEET Nunspeet is een zogeheten esdorp en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. De omgeving van Nunspeet is prachtig om al fietsend

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 550 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Parkweg 4 Deventer

Woonoppervlakte ca. 550 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Parkweg 4 Deventer Woonoppervlakte ca. 550 m 2 Vraagprijs 1.150.000,- kosten koper TE KOOP Parkweg 4 Deventer Object Hartje centrum, op de grens van de historische binnenstad, het fraaie Rijsterborgherpark en de mooie Buitengracht

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Genhoes 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Genhoes 4 GGenhoes 4 Zeer charmante, aan het water gelegen, royale

Nadere informatie

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats

Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage. De Buitenplaats Samen Bouwen in Geldermalsen De Plantage De Buitenplaats Welkom in Geldermalsen Wonen in de Betuwe Nieuwbouwproject De Plantage, dé plek voor heerlijk wonen, lekker leven. Jonge stellen, gezinnen met kinderen

Nadere informatie

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n SAmen Bouwen IN TILBURG PLAN KOOLHOVEN PLAN KOOLHOVEN Koolhoven is een grote uitbreidingslocatie in Tilburg ten zuiden van woonwijk de Reeshof, omsloten door bos, heide, natuurgebied en een landgoederenzone,

Nadere informatie

BITTARD ORN. Eisenhowerstraat. Koningstraat548

BITTARD ORN. Eisenhowerstraat. Koningstraat548 BITTARD S ORN Eisenhowerstraat Koningstraat548 44 18808.0.00000,-,-EEuurroo kk.k.k.. NADERE OBJECTOMSCHRIJVING: COMPLEET GEMODERNISEERD INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET RUIM BALKON, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen

Samen bouwen in Diepenveen t Ambtshof Samen bouwen in Diepenveen Midden in het groen en tóch centraal Diepenveen t Ambtshof Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er mooie fietstochten

Nadere informatie

Samen bouwen in Beilen. Nagtegael

Samen bouwen in Beilen. Nagtegael Samen bouwen in Beilen Nagtegael Welkom in Beilen Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden

Nadere informatie

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Zeestraat 95 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Zeestraat 95 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze sfeervolle en goed onderhouden vrijstaande woning met

Nadere informatie

Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs ,-- k.k.

Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs ,-- k.k. Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs 242.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 242.500,-- k.k. Bouwjaar

Nadere informatie

Heinsiusstraat 23 CENTRAAL GELEGEN. Totaal gerenoveerd APPARTEMENT. Prachtig vrij uitzicht NIEUWE KEUKEN & BADKAMER EIGEN BERGING ZONNIG BALKON

Heinsiusstraat 23 CENTRAAL GELEGEN. Totaal gerenoveerd APPARTEMENT. Prachtig vrij uitzicht NIEUWE KEUKEN & BADKAMER EIGEN BERGING ZONNIG BALKON Heinsiusstraat 23 2221 CX KATWIJK Koopsom 159.500 k.k. Totaal gerenoveerd APPARTEMENT Prachtig vrij uitzicht CENTRAAL GELEGEN NIEUWE KEUKEN & BADKAMER EIGEN BERGING ZONNIG BALKON Zuidstraat 135, Katwijk

Nadere informatie

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k. Noardwal 17 - Grou Ruimer dan de voorkant doet vermoeden! Uitstekend onderhouden tussenwoning op een rustige en kindvriendelijke locatie in Grou. Deze goed geïsoleerde woning heeft onder andere een mooie

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

De Smidboer 20 Geesteren

De Smidboer 20 Geesteren De Smidboer 20 Geesteren FOTO S ENTREE FOTO S KEUKEN FOTO S KAMER FOTO S KAMER FOTO S BOVEN FOTO S BOVEN FOTO S BADKAMER INDELING Gelegen in een rustige woonwijk nabij dorpskern, op loopafstand van alle

Nadere informatie

Honings Vastgoed TE KOOP. Pleistraat 20 6369 AJ Simpelveld Vraagprijs: 209.000 k.k.

Honings Vastgoed TE KOOP. Pleistraat 20 6369 AJ Simpelveld Vraagprijs: 209.000 k.k. Honings Vastgoed TE KOOP Pleistraat 20 6369 AJ Simpelveld Vraagprijs: 209.000 k.k. Omschrijving Direct aan het aantrekkelijke centrum - met winkels, terrassen en ontspanning - van Simpelveld, ligt dit

Nadere informatie

Berkenlaan 119 Zutphen

Berkenlaan 119 Zutphen Berkenlaan 119 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

OUDENBOSCH MOLENSTRAAT 17

OUDENBOSCH MOLENSTRAAT 17 OUDENBOSCH MOLENSTRAAT 17 BIEDEN VANAF : 60.000,- EURO K.K. DIGITALE TAXATIEWAARDE : 116.000,- EURO WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving In het centrum gelegen gerenoveerde en gemoderniseerde

Nadere informatie

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Mooi, volledig gemeubileerd 3-kamer appartement op de vierde verdieping met balkon en prachtig uitzicht over het Boerengat. De ruime woonkamer en openkeuken maken het

Nadere informatie

Prijs op aanvraag. Estombar. Ref: SVP sm 5960sm 3 2 NEE

Prijs op aanvraag. Estombar. Ref: SVP sm 5960sm 3 2 NEE Estombar Prijs op aanvraag Ref: SVP318 Charmante traditionele Portugese vrijstaande villa, gelegen op een riant perceel van 5.960 m² in de buurt van Lagoa en Carvoeiro. Het perceel is voorzien van o.a.

Nadere informatie

Capelle aan den IJssel, Keerkring 39

Capelle aan den IJssel, Keerkring 39 Capelle aan den IJssel, Keerkring 39 In de kindvriendelijke wijk Oostgaarde staat deze moderne, goed onderhouden Splitlevel woning met eigen overdekte parkeerplaats op de begane grond. In het zuiden van

Nadere informatie

TE KOOP ABBENESSTRAAT 11- I

TE KOOP ABBENESSTRAAT 11- I A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP ABBENESSTRAAT 11- I Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

Den Haag, Reviusstraat 53

Den Haag, Reviusstraat 53 Den Haag, Reviusstraat 53 In een rustige straat gelegen 6-kamer dubbel bovenhuis met achterbalkon en grote schuur. Te koop in combinatie met een parkeerplaats onder het nabijgelegen flatgebouw De Mariaburcht

Nadere informatie

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community Welkom op La Vega Baja resort & club an active 55+ community 1 2 Het project Onze missie De huidige groep 55+ is actief en stelt specifieke woonwensen aan zijn of haar omgeving. Speciaal voor deze doelgroep

Nadere informatie

skigebied - zonnig gelegen

skigebied - zonnig gelegen Huis met 3 woningen en bouwgrond Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk 470.000 3 appartementen - goede verhuur - groot grondstuk veel mogelijkheden - loopafstand dorp - nabij groot skigebied - zonnig gelegen

Nadere informatie