2.1 Offertes en andere aanbiedingen van ITH B.V. zijn te allen tijde vrijblijvend en,tenzij anders vermeld, 30 dagen geldig.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2.1 Offertes en andere aanbiedingen van ITH B.V. zijn te allen tijde vrijblijvend en,tenzij anders vermeld, 30 dagen geldig."

Transcriptie

1 Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van Indel Technische Handelsonderneming B.V. ingeschreven onder nr bij de KvK te Alkmaar. Indel Technische Handelsonderneming B.V. is gevestigd op Fien de la Marstraat MT Castricum 1 Algemeen. 1.1 Deze Algemene koop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten die Indel Technische Handelsonderneming B.V. met haar afnemers, hierna te noemen koper, aangaat. 1.2 Inkoopvoorwaarden van koper van Indel Technische Handelsonderneming B.V. zullen niet worden geaccepteerd, tenzij in uiterste geval dit van te voren duidelijk is overeengekomen en schriftelijk vastgelegd. 1.3 Onder koper wordt verstaan: een rechtspersoon die zaken drijft met Indel Technische Handelsonderneming B.V. een of meerdere producten bij ITH B.V. wenst af te nemen en diegene aan wie Indel Technische Handelsonderneming B.V. goederen of diensten heeft geleverd, die vallen onder levering onder het recht van eigendomsvoorbehoud. 2 Aanbiedingen, offertes en prijzen. 2.1 Offertes en andere aanbiedingen van ITH B.V. zijn te allen tijde vrijblijvend en,tenzij anders vermeld, 30 dagen geldig. 2.2 Alle door Indel Technische Handelsonderneming B.V. gepubliceerde prijzen in gidsen en andere media zijn steeds onder voorbehoud. Indel Technische Handelsonderneming B.V. behoudt zich het recht voor, om prijswijzigingen opgelegd door fabrikanten of wijzigingen in belastingtarieven en of andere kostenverhogende factoren aan koper door te belasten. 2.3 Alle vermelde prijzen zijn, tenzij anders overeengekomen, exclusief BTW en vervoerskosten. 2.4 Indel Technische Handelsonderneming B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor type en zet fouten. 3 Betalingen. 3.1 Indel Technische Handelsonderneming B.V. hanteert, tenzij schriftelijk anders overeengekomen een betalingstermijn van uiterlijk 30 dagen na factuurdatum.

2 3.2 Koper heeft de plicht om de factuur op onjuistheden te controleren. Reclames zijn vier weken na factuurdatum niet meer mogelijk. 3.3 Na verstrijken van de betalingstermijn is koper de wettelijke rente met een opslag van 2% verschuldigd. Daarnaast is bevoegd om overige diensten en of leveringen op te schorten. 3.4 Alle kosten die door gemaakt worden om vorderingen te innen worden volledig aan koper doorbelast. Deze kosten bedragen minimaal 15% van het factuurbedrag met een minimum van 150,- excl. BTW. 3.5 Voor leveringen op afroep geldt, dat Indel Technische Handelsonderneming B.V.een aanbetaling van tenminste 70% over het factuurbedrag van koper mag verlangen. 3.6 Koper is niet gerechtigd tot enige verrekening. 3.7 Indien koper enig factuur van Indel Technische Handelsonderneming B.V.na de betalingstermijn niet heeft voldaan behoudt Indel Technische Handelsonderneming B.V.zich het recht voor om middels een andere factuur alle openstaande bedragen terstond te vorderen. 4 Eigendomsvoorbehoud. 4.1 Zolang koper niet heeft voldaan aan alle door Indel Technische Handelsonderneming B.V. gestelde voorwaarden behoudt Indel Technische Handelsonderneming B.V.zich de eigendommen van geleverde diensten en of zaken voor. Dit alles zoals beschreven in art.92 Boek 3 van het Nieuw Burgerlijk Wetboek. 4.2 Het is koper niet toegestaan om goederen onder eigendoms voorbehoud te leveren aan derden. 5 Levering. 5.1 De door Indel Technische Handelsonderneming B.V.opgegeven levertijden zijn bij benadering tenzij er tussen koper en Indel Technische Handelsonderneming B.V.afspraken zijn gemaakt over de exacte levertijd. In die gevallen waar schriftelijk een levertijdstip is afgesproken geldt echter nog, dat er bij overmacht en andere omstandigheden, die van zodanige aard zijn dat er naar alle redelijkheid niet van Indel Technische Handelsonderneming B.V.. verlangd kan worden om de afspraak na te komen er geen recht op schadevergoeding bestaat. 5.2 Alle leveringen geschieden vanuit ons centrale magazijn of direct vanaf een toeleverancier van Indel Technische Handelsonderneming B.V.

3 5.3 Indien Indel Technische Handelsonderneming B.V.voor vervoer van goederen verantwoordelijk is gelden onderstaande voorwaarden. 1) De goederen worden in principe op het bedrijfsadres van koper afgeleverd. 2) Koper dient de geleverde goederen bij aflevering direct te controleren. 3) Transportschades, manco s of overige schades dienen terstond te worden gemeld. 4) Indel Technische Handelsonderneming B.V.biedt de goederen slechts eenmaal aan en heeft dan aan haar leveringsplicht voldaan. 5) Zodra de goederen zijn gelost en geïnspecteerd zijn de risico s voor rekening van koper. 5.4 Indel Technische Handelsonderneming B.V.is gerechtigd de overeenkomst te ontbinden of de nakoming van haar verplichtingen op te schorten, indien ITH CONNECT B.V. op grond van overmacht, haar verplichtingen tijdelijk of blijvend niet kan nakomen. 5.5 Onder overmacht wordt uitdrukkelijk mede verstaan de omstandigheid,dat derden niet, niet tijdig of niet volledig ( kunnen ) leveren aan Indel Technische Handelsonderneming B.V. 6 Reclames. 6.1 Indien koper van mening is dat de geleverde goederen en of diensten niet beantwoorden aan de overeenkomst, dan dient koper dit binnen 8 dagen na aflevering schriftelijk aan Indel Technische Handelsonderneming B.V.te melden. Indien koper kan aantonen dat de gebreken naar redelijkheid niet binnen deze termijn konden worden ontdekt, dan dient koper uiterlijk 8 dagen nadat zij redelijkerwijs ontdekt hadden kunnen worden dit alsnog schriftelijk aan Indel Technische Handelsonderneming B.V.kenbaar te maken. 6.2 Na het verstrijken van de reclame termijnen vervalt ieder recht van de koper. 6.3 Geleverde goederen worden pas retour genomen,nadat er Indel Technische Handelsonderneming B.V.hier schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. Bij een volgende levering worden de goederen vervolgens retour genomen door de ingeschakelde Indel Technische Handelsonderneming B.V.chauffeur. 6.4 Reclames schorten de betalingstermijn van de koper niet op. 6.5 Op goederen die voor koper speciaal besteld zijn rust een afnameplicht. Dit betekent dat wanneer de goederen bij koper in ontvangst zijn genomen alle risico s voor rekening van koper zijn. 7 Garanties. 7.1 Indel Technische Handelsonderneming B.V.verleent op de door haar geleverde diensten en of producten alleen garantie,indien en voor zover deze garantie aan Indel Technische Handelsonderneming B.V.door haar leveranciers wordt verleend.

4 7.2 Zodra koper het geleverde product heeft verwerkt vervalt al het recht op garantie. 7.3 Indien koper een beroep wenst te doen op garantie, zal koper het gestelde onder 6.1 in acht moeten nemen en geldt de vervaltermijn van Aansprakelijkheid. 8.1 Koper vrijwaart voor alle schade, kosten en vorderingen, uit welken hoofde dan ook, aangaande garantie en/ of schadevergoeding Een eventuele verdergaande schadevergoedingsplicht van Indel Technische Handelsonderneming B.V.is steeds beperkt tot de factuurwaarde van de geleverde diensten of producten waarop de schadevergoedingsplicht ziet. 8.3 De aansprakelijkheid van Indel Technische Handelsonderneming B.V. is beperkt tot de hiervoor onder 7 opgenomen garantieregeling. 8.4 Deze aansprakelijkheidsregeling geldt niet indien en voor zover deze in strijd is met de regels van dwingend recht. 9 Maten, gewichten, tekeningen en adviezen. 9.1 Adviezen, in het bijzonder technisch inhoudelijke adviezen, die door medewerkers aan koper worden gegeven zijn te allen tijde vrijblijvend. Het betreft hier slechts een extra service. Iedere aansprakelijkheid aangaande de inhoudelijkheid, volledigheid of juistheid hiervan is uitgesloten. 9.2 Door Indel Technische Handelsonderneming B.V. verstrekte tekeningen, schema s en/of afbeeldingen dienen slechts ter verduidelijking en blijven eigendom van Indel Technische Handelsonderneming B.V. Het is niet toegestaan deze te kopiëren, anders dan voor intern gebruik, of aan derden ter beschikking te stellen. Voor fouten in en afwijkingen van afbeeldingen, tekeningen, schema s en gegevens omtrent afmetingen, vermogens e.d., welke voorkomen in brochures, aanbiedingen, website, orderbevestigingen en facturen is Indel Technische Handelsonderneming B.V. niet aansprakelijk. 10 Emballage Alle bovengenoemde verpakkingen blijven te allen tijde eigendom van Indel Technische Handelsonderneming B.V Koper verplicht zich deze verpakkingen binnen 30 dagen na levering aan Indel Technische Handelsonderneming B.V.onbeschadigd te retourneren. Bij gebreke hiervan is Indel Technische Handelsonderneming B.V.gerechtigd koper kosten in rekening te brengen.

5 11 Ontbinding Indien koper één van zijn verplichtingen jegens Indel Technische Handelsonderneming B.V.niet nakomt, indien koper in staat van faillissement geraakt, surseance van betaling aanvraagt of er onverhoopt beslag wordt gelegd op goederen heeft Indel Technische Handelsonderneming B.V.het recht de overeenkomst als ontbonden te beschouwen Na ontbinding, op grond van Indel Technische Handelsonderneming B.V.. gerechtigd geleverde goederen retour te halen, waarbij koper volledige medewerking aan ITH CONNECT B.V. verleent. 12 De bevoegde rechter Op alle te sluiten overeenkomsten en deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing Geschillen, welke tussen koper en Indel Technische Handelsonderneming B.V.kunnen ontstaan, zullen een door Indel Technische Handelsonderneming B.V. aangewezen bevoegde rechter te Haarlem dan wel de bevoegde rechter waar koper domicilie heeft worden beslecht, behoudens uiteraard het dwingend recht der wet Deze algemene voorwaarden zijn voor het eerst op 21 December 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Haarlem. Koper ontvangt bij een eerste aankoop deze Algemene voorwaarden. Indien er door Indel Technische Handelsonderneming B.V.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Maten, gewichten, afbeeldingen en technische gegevens

Maten, gewichten, afbeeldingen en technische gegevens Algemene voorwaarden Voor eventuele vergissingen of onjuiste gegevens op deze website, in onze catalogi, brochures, offertes, orderbevestigingen of facturen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld,

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CB Electro Supply B.V.

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CB Electro Supply B.V. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CB Electro Supply B.V. 1. Algemeen De onderstaande leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van CB Electro Supply B.V. en alle met CB Electro Supply B.V.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN 1. Toepassing Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen, zijn deze contractvoorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten tussen Brink Recycling B.V. (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426.

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 06051984) zijn van

Nadere informatie

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger.

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes, aanbiedingen,

Nadere informatie

Leverings- en verkoopvoorwaarden

Leverings- en verkoopvoorwaarden Leverings- en verkoopvoorwaarden Artikel Onderwerp 1 Algemeen 2 Offertes, adviezen en bestellingen 3 Levering 4 Eigendomsvoorbehoud 5 Vooruitbetaling/Zekerheidsstelling 6 Overmacht 7 Betalingen 8 Klachten

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01

Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01 Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01 Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V.

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. 1. Definities a. Opdrachtnemer: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rapide Zandhandel B.V., (KvK 58162135) gevestigd te Zwijndrecht, hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V.

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Artikel 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Reboost-Energy B.V. betreffende de verkoop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie Geldig na laatste wijziging (maart 2014) Producten: Schapenwolcreme, Eilandzeep, Texelse Schapenwol 1. Product met een verhaal. De Texelse Schapenwolcrème

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

1.2. Eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de wederpartij van verkoper, hierna te noemen "koper", blijven buiten toepassing.

1.2. Eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de wederpartij van verkoper, hierna te noemen koper, blijven buiten toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAHLKAMP INTERNATIONAL B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDENDE TE HELMOND, VEEDRIFT 1 Artikel 1. Toepasselijkheid en geldigheid 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. Algemeen De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jacosol B.V., hierna te noemen Jacosol is producent van thermische isolatie, akoestische

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPSVOORWAARDEN WOODFIX 1. DEFINITIES 1.1 Onder Leverancier wordt in deze voorwaarden verstaan WoodFix, onder Afnemer wordt in deze voorwaarden verstaan

Nadere informatie

Calmare Cosmetics B.V.

Calmare Cosmetics B.V. Calmare Cosmetics B.V. Artikel Onderwerp 1 Algemeen 2 Offertes, adviezen en bestellingen 3 Levering 4 Eigendomsvoorbehoud 5 Vooruitbetaling/Zekerheidsstelling 6 Overmacht 7 Betalingen 8 Klachten 9 Geschillen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Van ExSilent BV, gevestigd te Overschiestraat 63, 1062 XD, Amsterdam.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Van ExSilent BV, gevestigd te Overschiestraat 63, 1062 XD, Amsterdam. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Van ExSilent BV, gevestigd te Overschiestraat 63, 1062 XD, Amsterdam. Gedeponeerd op 30-05-2008 bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer: 76/2008. Artikel 1 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN van Heijblom Koffie, gevestigd te Etten-Leur Artikel 1: toepasselijkheid Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes en verkoopovereenkomsten

Nadere informatie

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht.

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. ALGEMENE VOORWAARDEN Zonweringspaleis Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33278891)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen.

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. DEFINITIES 1.1 Valuas terie is een handelsnaam van Valuas B.V.,

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FDS Aquasystemen

Algemene Voorwaarden FDS Aquasystemen Algemene Voorwaarden FDS Aquasystemen Algemene voorwaarden van FDS Aquasystemen Nederland ingeschreven in het handelsregister K.v.K nr 34262947 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32087923 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013 Algemene Voorwaarden Bayar Incasso Artikel 1: Algemene Voorwaarden Bayar Incasso 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen tot het verlenen van diensten op het gebied

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V. Artikel 1. TOEPASSELIJKHEID Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn deze voorwaarden van toepassing op al onze aanbiedingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten.

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Op alle prijsopgaven, leveringen en transacties zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden d.d. 1 oktober 2017 van VanDeBouwplaats, zoals gedeponeerd bij de K.V.K., en beschikbaar

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SWEEPS BV

ALGEMENE VOORWAARDEN SWEEPS BV ALGEMENE VOORWAARDEN SWEEPS BV Artikel 1 definities a. Verkoper: Sweeps BV, gevestigd te [ ], KvK nr. [ ] b. Opdrachtgever: iedere rechtspersoon, handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf,

Nadere informatie

b. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn alle prijsopgaven exclusief de hierover verschuldigde omzetbelasting.

b. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn alle prijsopgaven exclusief de hierover verschuldigde omzetbelasting. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TOEPASSELIJKHEID a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die door mikeyswood meubelmaker worden gedaan aan, respectievelijk gesloten met,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp.

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: FVDS Ontwerp: FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01 Afnemer: Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rens de Jonge

Algemene voorwaarden Rens de Jonge Algemene voorwaarden Rens de Jonge Artikel 1 Definities 1. Rens de Jonge: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Lissestraat 11, 6843KH te Arnhem, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TKM DIACARB B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TKM DIACARB B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TKM DIACARB B.V. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij TKM Diacarb als (potentieel) verkoper en/of

Nadere informatie

- - Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

- - Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Cinemato: Cinemato Media, gevestigd te Capelle Aan Den IJssel en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 53931769;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Beijes Trappen & Bouw Veldbloemstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V.

VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V. VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V. 1. ALGEMEEN 1.1 Op alle aanbiedingen van en op alle opdrachten

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden BioComp

Leveringsvoorwaarden BioComp 1. Algemene toepasselijkheid 1.1 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor alle aanbiedingen, orderbevestigingen, leveringen van goederen en materialen van BioComp bv, hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities Diensten: Opdrachtgever: Leverancier: Overeenkomst: De door Uitvaartenzo te verzorgen diensten ten behoeve van de uitvaart van een overledene, waaronder in elk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: naam bedrijf: Harmens Meubelmakerij vestigingsplaats:

Nadere informatie

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Tot stand gekomen op 1 oktober 2018 Algemene Voorwaarden Gebruiker, gevestigd aan Oude Eemnesserstraat 14, 1221 HL, te Hilversum, ingeschreven bij de KvK onder nummer 72680555. 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van ZERO Fire Systems B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van ZERO Fire Systems B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van ZERO Fire Systems B.V. statutair gevestigd te s-gravenhage en kantoorhoudende te Capelle aan den IJssel ingeschreven in Handelsregister Rotterdam, dossiernummer

Nadere informatie

3. Totstandkoming Overeenkomst

3. Totstandkoming Overeenkomst Leveringsvoorwaarden Handelsonderneming t Ven B.V. 1. Definities 1.1 In deze algemene leveringsvoorwaarden (hierna te noemen Algemene Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Afnemer: iedere natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten met

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Safestyle

Algemene voorwaarden Safestyle Algemene voorwaarden Safestyle Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door Safestyle, gevestigd te Schijndel, hierna te noemen Safestyle,

Nadere informatie

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd.

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd. LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VOOR DE DETAILHANDEL IN BLOEMEN EN PLANTEN, VASTGESTELD DOOR DE VBW CENTRALE VERENIGING BLOEMENDETAILHANDEL, GEVESTIGD TE (6717 LP) EDE AAN DE ZANDLAAN 18, GEDEPONEERD

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342.

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. 1. Toepasselijkheid 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INSPIRION B.V. Ravelijn NV Veenendaal

ALGEMENE VOORWAARDEN INSPIRION B.V. Ravelijn NV Veenendaal ALGEMENE VOORWAARDEN INSPIRION B.V. Ravelijn 68 3905 NV Veenendaal Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie