Nieuwsbrief nummer 3 schooljaar Agenda voor de komende weken Voorstelling Stoplicht voor groep 1, 2 en 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "02-09-2015 Nieuwsbrief nummer 3 schooljaar 2015-2016. Agenda voor de komende weken 15-09-2015 Voorstelling Stoplicht voor groep 1, 2 en 3"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nummer 3 schooljaar Agenda voor de komende weken Voorstelling Stoplicht voor groep 1, 2 en Jongens groep 5 en 6 schoolvoetbaltoernooi Studiedag, kinderen vrij Kledingcontainer wordt gebracht kinderkleding, schoenen, boeken en speelgoedbeurs in de MFA Kledingcontainer wordt gehaald Start herfstvakantie Gabriel, ons sponsorkindje In de afgelopen week is er 10,30 binnen gekomen voor Gabriel. Heel fijn dat u er aan gedacht heeft! Heel hartelijk dank daarvoor. Samen maken we het verschil in het leven van dit kind en zijn ouders. Informatieavond Gisteravond hebben we onze jaarlijkse informatieavond gehouden. We kijken zelf terug op een hele fijne avond en vonden het erg fijn om te merken dat er zoveel belangstelling was. Fijn dat u er was en voor de ouders die niet zijn geweest; u heeft echt iets gemist!!! Volgend schooljaar hopen we u ook te begroeten! Kledingcontainer Elk jaar staat er in het najaar en in het voorjaar een kledingcontainer bij de school. U kunt in deze container kleding deponeren, schoenen, dekens, gordijnen etc. De opbrengst is voor een gedeelte voor het Liliane fonds en voor een gedeelte voor de MFA. Dit jaar komt de container op 8 oktober en op 15 oktober wordt het weer gehaald. Schoolvoetbaltoernooi Voor het eerst in onze geschiedenis gaan we met één team deelnemen aan het schoolvoetbaltoernooi. We doen dit samen met leerlingen van de OBS Delftlanden omdat we zelf nog te weinig leerlingen hebben, die van

2 voetballen houden, om een team te vormen. Op 16 september begint de wedstrijd vanaf uur in de Bargeres. Als u uw kind heeft opgegeven bij Martin Koppenol, vader van Réne, dan krijgt u van hem meer informatie. Nieuwe planten Bij ons Juffendag feest aan het einde van het vorige schooljaar, hebben we een tegoedbon gekregen voor nieuwe planten in de school. Gisteravond, voordat de informatieavond begon, werden we aangenaam verrast want op verschillende plekken stonden de nieuwe planten te pronken. De activiteitencommissie had dat geregeld. Het ziet er zo weer een stuk beter uit. Hartelijk dank voor het leuke cadeau! Wij zijn er erg blij mee. Lieveheersbeestjes We kijken terug op een hele fijne informatieavond. Fijn dat u er was! Bij dezen de link naar het filmpje over emmertjes vullen van Covey: We werken rondom het thema zomer/vakantie. De kinderen genieten erg van de ateliers en we ontdekken en leren veel. Een aantal kinderen hebben gepresenteerd in de kring n.a.v. een souvenir. Mocht uw kind dit ook leuk lijken, kan dit gedurende het hele thema nog. 28 september starten we met ons nieuwe thema rondom de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar Raar, maar waar. Een ontzettend leuk onderwerp waarbij natuur en techniek centraal staat, maar waarbij ook antwoord wordt gezocht op levensvragen van de kinderen. We zijn op zoek naar de volgende spullen: - Lege blikken (omgespoeld en de wikkels verwijderd) - Een grote lege doos (we willen hier een tijdmachine van maken, dus een kind moet erin passen) - Lege petflesjes met dop (omgespoeld en de wikkels verwijderd) - Schoenendozen met deksel - Kosteloos materiaal in de vorm van gedraaide snoeren, oude kabels, schakelaars, plastic doppen, pompflacons, wasmiddel bollen, oude gloeilampen, slangetjes, etc. - Oude apparaten die de kinderen uit elkaar kunnen schroeven - Witte jassen en beschermingsbrillen (om te verkleden) - Reageerbuisjes en glazen flesjes (om te lenen, dit krijgt u natuurlijk weer terug) Groep 0/1 heeft het met taal gehad over schooldagen en vakantiedagen. We oefenen met elkaar de dagen van de week. Ook verkennen we de telrij tot 10 en welke cijfersymbolen hierbij horen. Groep 2 werkt deze week rondom de letter /v/. We onderzoeken welke woorden beginnen met de /v/, hoe de /v/ eruit ziet en sommige kinderen kunnen deze letter al schrijven. Met rekenen verkennen we de telrij van 10 en onderzoeken we welke getallen er kwijt waren geraakt in de telrij. Hierbij schrijven we ook de cijfers zelf. Groep 3 werkt deze week rondom de letters /s/, /v/ en /o/. Met dictee schrijven we al woorden als kroon, kaars, vos en schrijven we korte zinnen zoals maar ik mik ook. Hierbij nog een linkje naar de klankgebaren zoals we die op school oefenen:

3 Met rekenen bereiden we ons voor op de eerste toets van blok 1, komende vrijdag. De resultaten hiervan vindt u volgende week in Parnassys. Trefwoord thema: Wijsheid De oorspronkelijke betekenis van het woord wijsheid is weten, maar het heeft ook te maken met zien. Wijsheid is meer dan kennis, het op de hoogte zijn van feiten. Wijsheid heeft te maken met afgestemd zijn op het levensgeluk van mensen. Wijsheid richt ons handelen op het goede, het eerlijke. Wijsheid staat tegenover dwaasheid. Onbezonnen en kortzichtig handelen, dat leidt tot ongeluk en verdriet. Wijsheid en opvoeding Wijsheid heeft te maken met levenservaring, met leeftijd en groei als mens. Als kinderen opgroeien worden ze zich gaandeweg bewust van wat wijsheid voor hen betekent. Ze ontdekken dat wijsheid nodig is op momenten dat je keuzes moet maken in het leven. Tijdens Wijsheid komt met de jaren hun opvoeding is het belangrijk dat ze oefenen in het toepassen van wijsheid in conflictsituaties en bij dilemma s. Wat is wijsheid? Hoe moet je wijs handelen? Hoe word je wijs? Met deze drie vragen gaan we met de kinderen op weg om samen wijzer te worden. Met behulp van verhalen, beelden, liedjes en spreuken zoeken we naar antwoorden. Het gaat steeds om het ontdekken, kiezen en toepassen van de wijsheid in het dagelijks leven. Vaak betreft het de dagelijkse omgang met elkaar, maar het gaat óók over het maken van keuzes als het gaat om social media en Internet, over rechtvaardigheid, en over hoe je wijsheid van anderen kunt leren immers: Van vragen word je wijs! De uil, die model staat voor wijsheid, heeft een belangrijke plaats in de praktische uitwerking van het thema gekregen. De wijze Salomo De Bijbelse verhalencyclus van koning Salomo biedt vele aanknopingspunten voor het thema. De kinderen horen drie verhalen over deze koning. Salomo verlangt niet naar rijkdom en overwinningen, maar wil een verstandig hart en een goed inzicht. Wanneer God in een droom zegt dat hij een wens mag doen, vraagt Salomo dan ook om wijsheid. Het meest bekende verhaal gaat over twee vrouwen die allebei zeggen moeder te zijn van dezelfde baby, beiden eisen ze het kind op. Salomo spreekt als rechter wijze woorden. Hij stelt voor om het kind in twee helften te verdelen. Nu blijkt de waarheid: de ware moeder ziet af van haar eis zij wil haar kind sparen. Het derde verhaal gaat over de ontmoeting tussen Salomo en de koningin van Seba. Ook zij ziet een koning die zorg draagt voor zijn volk. Vredesweek 2015 Van 19 t/m 27 september is de Vredesweek. Het thema is: Vrede verbindt. Oorlog. agressie, ruzie verdeelt mensen. De vraag is hoe het mogelijk is om bruggenbouwer te zijn in situaties waarin er een kloof is ontstaan tussen mensen. Deze vraag wordt met de oudere kinderen besproken.

4 Vrijwilligers gezocht voor het planten van onze nieuwe boompjes Voor onze Juffendag hebben we een tegoedbon gekregen voor een paar boompjes en die moeten eigenlijk de grond is. Zijn er misschien ouders die ze voor ons willen planten? U kunt zich melden bij de activiteitencommissie@hettalent.com De Brede school activiteitenladder De brede school ladders zijn weer uitgedeeld. Er staan weer veel leuke en ook nieuwe activiteiten op de ladder. U kunt het opgaveformulier samen met het geld in een gesloten envelop in de brede school brievenbus doen, voorbij de picknicktafel. Let wel op de uiterste inleverdatum! U ontvangt een bevestiging voordat de activiteit begint. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. (a.kuper2@kpnplanet.nl of )

5 Van derden: José, moeder van Joas en Jeftha van Eeken van de Lieveheersbeestjes, is aan het begin van de zomervakantie gestart met een bloemen & craft café By J. Het is mogelijk om bij haar op een aantal middagen en avonden workshops te volgen waarbij de deelnemers naar huis gaan met een mooi bloemstuk. Op de site staat onder de link nieuwsbrieven het overzicht en de dagen. Misschien is het ook iets voor u om daar aan deel te nemen! Uitnodiging startactiviteit Christelijk Jeugdwerk Wij willen alle kinderen van de basisschool uitnodigen op vrijdag 11 september om uur in De Opgang aan de Mantingerbrink 199 in de Bargeres. We gaan en spel doen ( levend Ganzenbord) en nadien pannenkoeken eten. Het is om uur afgelopen. Jullie hebben allemaal een startkrant gekregen, die is voor het hele seizoen dus goed bewaren!!!! Staan ook de eerste keer Club en Soos data s in. A.S zondag 6 september is er een openlucht kerkdienst op het terrein van Voetbalvereniging Drenthina aan de Oude Roswinkelerweg. Om uur. Voor de kleine kinderen tot 4 jaar is er oppas in de kantine. Er is kindernevendienst voor de kinderen tot 12 jaar. Trek warme kleding aan. Vanaf vrijdag 4 sept uur kunt u op de website lezen of de dienst echt buiten plaatsvindt i.v.m. het weer. U bent allen van harte uitgenodigd. Er zijn veel stoelen, het mooiste is als u op de fiets komt, maar komt u met de auto dan mag u een stoel meenemen. Graag tot zondag.

6 Jeugdsportfonds Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen van vier tot achttien jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om zwemles te betalen of om lid te worden van een sportvereniging. Het jeugdsportfonds betaalt de contributie voor deze kinderen en in bepaalde gevallen ook sportkleding. Het gaat om kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of leven onder het sociaal minumum. Alleen contributie van sportverenigingen die aangesloten zijn bij de landelijke sportbonden van de organisatie NOS*NSF worden vergoed. Voorbeelden van sporten zijn zwemmen (inclusief zwemles), hockey, voetbal, judo, karate, rugby, tennis, badminton en atletiek. Van ouders wordt verwacht dat zij hun kind(eren) stimuleren om te sporten en naar trainingen/lessen/wedstrijden te gaan. Het bedrag dat Jeugdsportfonds uitkeert is maximaal 225,- per kind per jaar. Voor elk kind uit een gezin kan een aparte aanvraag worden ingediend. Jeugdsportfonds betaalt de contributie rechtsstreeks aan de sportvereniging. Voor sportattributen ontvangen ouders/verzorgers een tegoedbon die ingeleverd kan worden bij een sportwinkel waar Jeugdsportfonds mee samen werkt. Een aanvraag bij Jeugdsportfonds moet iederen jaar opnieuw worden aangevraagd. Wilt u een aanvraag indienen bij Jeugdsportfonds? Neem dan contact met ons op. Wij zijn werkzaam als intermediar en kunnen de aanvraag bij Jeugdsportfonds voor u indienen (ouders/verzorgers kunnen de aanvraag niet zelf indienen). U kunt met ons contact opnemen via bsc2@emmen.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen: Buurtsportcoaches Gemeente Emmen: Angelique Bloemberg Hugo Luikens Marloes Jongebloed

Aankomende week zijn er geen jarigen. Agenda

Aankomende week zijn er geen jarigen. Agenda Vrijdag 4 september 2015, 1 ste jaargang Nummer 03, week 36 Aankomende week zijn er geen jarigen Agenda 17 sept Van 9.40 uur tot 10.35 uur bibliobus ipads Zoals u weet hebben alle kinderen een eigen ipad

Nadere informatie

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht.

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht. Weekbericht van 7 september 2015 Woensdag komt de bibliobus weer. Denken jullie aan de boeken? Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 3 week De volgende Infos verschijnt 1 oktober

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 3 week De volgende Infos verschijnt 1 oktober INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 3 week 38 2015 De volgende Infos verschijnt 1 oktober Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Omdat juf Simone

Nadere informatie

voor groep 1 t/m te denken aan verschillende sportactiviteiten, creatieve activiteiten, het eindfeest en nog veel meer. Ook beheert de ouderraad

voor groep 1 t/m te denken aan verschillende sportactiviteiten, creatieve activiteiten, het eindfeest en nog veel meer. Ook beheert de ouderraad 24 september 15 26e jaargang Nummer 357 In dit nummer: Redactie Emailadres Website :Mariska Reuvers en Jan Duursma : directie@obs-barg.nl : www.obs-barg.nl De Barghappertjes Ouderraad 1 De Barghappertjes

Nadere informatie

Clemensnieuws. Woord Vooraf: Dit is een uitgave van de St. Clemensschool Nummer 2, September 2015. Agenda:

Clemensnieuws. Woord Vooraf: Dit is een uitgave van de St. Clemensschool Nummer 2, September 2015. Agenda: Clemensnieuws Dit is een uitgave van de St. Clemensschool Nummer 2, September 2015 Agenda: 7 september: Studiedag team; alle leerlingen vrij! MR-vergadering 19.30 uur 13 september: juf Iris jarig 17 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Parkeren bij de school. Fietscontrole

Nieuwsbrief. Parkeren bij de school. Fietscontrole 3 september 2015 Nieuwsbrief Belangrijke data: 4 september Kijkochtend groep 1 en 2 8 september Kijkochtend groep 1 en 2 9 september Kijkochtend groep 5 en 6 10 september Kijkochtend groep 3 en 4 11 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 25 september nr. 03. Nieuws uit de school. Groep 1en 2. Groep 3. Groep 4/5

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 25 september nr. 03. Nieuws uit de school. Groep 1en 2. Groep 3. Groep 4/5 25 september 2017 2017-2018 nr. 03 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Ouderraad aanwezig voor ouderbijdrage & schoolreis betalen Komende week is de Ouderraad elke dag na schooltijd aanwezig. U kunt dan bij

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 26 Nr. 2 20 september 2018 Nieuwsbrief Belangrijke data: - 21 september 18 Kijkochtend groep 7/8 Thai-boksen groep 8-24 september 18 Kijkochtend groep 3-25 september 18 Inspectiebezoek - 26 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Welkom! Sinds vorige week zit Olivia Miesiak bij ons in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar 05-10-2016 Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 07-10-2016 Kledingbeurs in de MFA 14-10-2016 Opa en Oma feest Lieveheersbeestjes 12:00 14:00 uur 17-10-2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Terwijl we proberen onze kinderen alles te leren over het leven, leren onze kinderen ons waar het leven om draait (A. Schwindt)

Terwijl we proberen onze kinderen alles te leren over het leven, leren onze kinderen ons waar het leven om draait (A. Schwindt) Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 1 september 2015 Foto van de week De eerste gymles in groep 5. Er staan nog twee foto s op onze website. Agenda Deze week Dag Datum Tijd Activiteit dinsdag 01 09

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 21 nummer 7: 26 februari 2016 Nieuwe leerling Johannes Binnema is 4 jaar geworden en heeft

Nadere informatie

17-12-2014 Nieuwsbrief nummer 18 schooljaar 2014-2015. Agenda voor de komende weken 18-12-2014 Kerstviering in de Bron van 18.30 uur tot 19.

17-12-2014 Nieuwsbrief nummer 18 schooljaar 2014-2015. Agenda voor de komende weken 18-12-2014 Kerstviering in de Bron van 18.30 uur tot 19. 17-12-2014 Nieuwsbrief nummer 18 schooljaar 2014-2015 Agenda voor de komende weken 18-12-2014 Kerstviering in de Bron van 18.30 uur tot 19.30 uur 19-12-2014 Zwemmen in Parc Sandur, kinderen om 12 uur vrij

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 CBS Braakhekke Spoel 19 7881 BH Emmer-Compascuum 0591-357346 braakhekke@viviani.nl www.braakhekkeschool.nl Je bent goud waard! En we hebben elkaar nodig!! Tijdens de algemene ouderavond op 24 september

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar Agenda voor de komende weken Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2

Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar Agenda voor de komende weken Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2 16-12-2015 Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 16-12-2015 Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2 18-12-2015 Start kerstvakantie, kinderen vrij om 12.00 uur 04-01-2016

Nadere informatie

Ericanieuws. Beste ouders en/of verzorgers

Ericanieuws. Beste ouders en/of verzorgers 7 september 2015 Ericanieuws Beste ouders en/of verzorgers We zijn nu 2 weken bezig in het nieuwe schooljaar en door de school lopend geniet ik van de sfeer die je dan proeft. De school is opgeruimd, nieuwe

Nadere informatie

Delftlanden Bovenbouw najaar 2016

Delftlanden Bovenbouw najaar 2016 Delftlanden Bovenbouw najaar 2016 Activiteitenladder Activiteitenladder najaar 2016 Voor je ligt de activiteitenladder van de Brede School Delftlanden.Hierin staat een breed aanbod op gebied van kunst,

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21 Trefwoord Week 24; 8 t/m 12 juni Is het overgekomen? ( onderbouw ) Bijbelverhalen: Paulus in de gevangenis (Handelingen 16, 16-40); Paulus geneest een man (Handelingen 14, 8-10). Paulus is geraakt door

Nadere informatie

9641 LT Veendam

9641 LT Veendam Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 13 15-12-2017 17 december 23 december Kinderwoorddienst Advent: zondag 17 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

INFOS. Juf Wendy s ochtends aanwezig. s Middags directieberaad

INFOS. Juf Wendy s ochtends aanwezig. s Middags directieberaad INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 4 week 40 2015 De volgende Infos verschijnt 15 oktober Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Maandag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 5 november 2015 nr.10 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Een wedstrijd winnen is fantastisch. Je hebt er hard voor getraind en nu

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 17-05-2017 Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 24-05-2017 Hoofdluiscontrole 25-05-2017 Hemelvaart, iedereen vrij 26-05-2017 Extra vrije dag, iedereen vrij 29-05-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar Agenda voor de komende weken Informatieavond groep 0/1/2 en 3

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar Agenda voor de komende weken Informatieavond groep 0/1/2 en 3 07-09-2016 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 14-09-2016 Informatieavond groep 0/1/2 en 3 20-09-2016 18:00 uur informatieavond gr 4 t/m 8 29-09-2016 Covey trainingsverdiepingsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling. Informatieavond groep 8 VO

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling. Informatieavond groep 8 VO Jaargang 23 Nr. 2 3 september 2015 Nieuwsbrief Belangrijke data: 2 september t/m 17 september 15 Kijkochtenden groep 1 t/m 8 15 september 15 Informatieavond VO groep 8 17 september 15 Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 31 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 31 schooljaar 10-05-2017 Nieuwsbrief nummer 31 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 11-05-2017 Atletiekdag voor groep 5 t/m 8 12-05-2017 Sponsorloop, start om 13.00 uur 17-05-2017 Schoolreis Lieveheersbeestjes

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 2 van CBS De Tarissing 2018-2019 Kamp groep 7 en 8 September 26 Kinderpostzegels Oktober Groep 7 en 8 is in de tweede week naar Ameland geweest. Daar hebben we gefietst, gespeeld,

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 9-10-2015

Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Activiteiten komende weken 14 oktober groep 6 uitstapje naar Weerterbos 18 oktober kledingbeurs 26 t/m 30 oktober herfstvakantie Nieuwe leerlingenraad Hallo allemaal Wij zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Sinterklaasfeest 2015

Inhoudsopgave: Sinterklaasfeest 2015 INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK JAARGANG 2015/2016 NUMMER 7, 04-12-2015 Deze nieuwsbrief is onderdeel van de informatievoorziening aan ouders, zoals in de schoolgids

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. April 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. April 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief April 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Inspectie bezoek Afgelopen dinsdag hebben we bezoek gehad van de schoolinspectie. Dit bezoek was onderdeel van de 4 jaarlijkse cyclus

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.2 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 Afgelopen zaterdag was er op NU.nl een discussie gaande over de ipad op de basisschool. Ik werd daarover getipt en heb daarop gereageerd. Het kwam

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

ACTIE 2015. Primrose - China AGENDA

ACTIE 2015. Primrose - China AGENDA Primrose - China In februari vindt weer de schoolbrede actie plaats. Het doel is dit keer: Christelijk onderwijs China We gaan sparen voor: Christelijk basisonderwijs Kinderbijbels Studenten aan de christelijke

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info Info maart 2016 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Extra studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie