FAILLISSEMENTSVERSLAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 1 maart 2012 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Click Company B.V., statutair gevestigd te Leiden, (laatstelijk) kantoorhoudend te (2408 AN) Alphen aan den Rijn aan de A. van Leeuwenhoekweg 40 Faillissementsnummer : 12/76 F Datum faillissement : 31 januari 2012 Curator : Mr. M.P. van Eeden-van Harskamp Rechter-commissaris : Mr. R. Cats Activiteiten onderneming : Groothandel in voornamelijk optische artikelen (brillen) Personeel gemiddeld aantal : 8 Omzetgegevens : 2011: ,-- (voorlopige cijfers) 2010: , : , : ,-- Verslagperiode : 31 januari 2012 tot en met 28 februari 2012 Bestede uren in verslagperiode : mr. M.P. van Eeden-van Harskamp : 18,30 uur mr. F.J.H. Somers : 2,33 uur mr. G.T. van der Meiden : 76,60 uur Insolventieafdeling : p.m. Bestede uren totaal : mr. M.P. van Eeden-van Harskamp : 18,30 uur mr. F.J.H. Somers : 2,33 uur mr. G.T. van der Meiden : 76,60 uur Insolventieafdeling : p.m.

2 2 1. Inventarisatie 1.1. Directie en organisatie De gefailleerde vennootschap is opgericht op 30 juni 1999, statutair gevestigd te Leiden en (laatstelijk) kantoorhoudende te Alphen aan den Rijn. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Haas B.V, is enig aandeelhoudster (sedert 15 augustus 2003) en statutair bestuurster (vanaf datum oprichting) van gefailleerde. Statutair bestuurders van De Haas B.V. zijn de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Kimroy Holding B.V. en Wigbolt Beheer B.V.. De bestuurders van laatstgenoemde vennootschappen zijn respectievelijk de heer Mooiman en de heer Valbracht. Laatstgenoemde personen zijn derhalve indirect de bestuurders van gefailleerde. Voor een goed begrip van het faillissement is van belang dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mondottica Nederland B.V. haar activiteiten ontplooit vanuit hetzelfde pand als gefailleerde. Mondottica Nederland B.V. is, volgens de bij de curator bekende informatie, een zustervennootschap van gefailleerde. De activiteiten van gefailleerde bestonden voornamelijk uit de verkoop van optische producten en horloges. Gefailleerde richtte zich daarbij volgens het bestuur op het hogere marktsegment. Om deze producten te kunnen verkopen heeft gefailleerde diverse (exclusieve) distributieovereenkomsten gesloten met leveranciers c.q. licentiehouders. De producten werden door vertegenwoordigers en agenten verkocht in Nederland en verder onder meer in Duitsland, België en Zweden. De producten werden voornamelijk verkocht aan opticiens en optiekketens. 1.2 Winst en verlies Volgens de jaarrekeningen van gefailleerde werden de volgende resultaten behaald: - boekjaar 2011 (voorlopige cijfers) : ,-- verlies; - boekjaar 2010 : ,-- winst; - boekjaar 2009 : ,-- verlies; - boekjaar 2008 : ,-- winst 1.3 Balanstotaal Uit de jaarrekeningen van gefailleerde kunnen de volgende gegevens worden afgeleid: - Ultimo 2011:(voorlopige cijfers): ,--; eigen vermogen ,-- positief; - Ultimo 2010: ,--; eigen vermogen ,-- positief; - Ultimo 2009: ,--; eigen vermogen ,-- positief; - Ultimo 2008: ,--; eigen vermogen ,-- positief; 1.4 Lopende procedures Volgens het bestuur is daarvan geen sprake en daarvan is de curator ook niet gebleken. 1.5 Verzekeringen De curator heeft bij de verzekeraar nadere informatie opgevraagd. De curator zal de verzekeringen die niet langer relevant zijn opzeggen en aanspraak maken op eventuele restituties. In overleg met de financier, tevens pandhoudster ING Bank zullen de verzekeringen met betrekking tot de inventaris en voorraden worden voortgezet totdat deze zijn verkocht. De bank is ermee akkoord gegaan dat zij voor betaling van de betreffende premies zal zorgdragen en dat na verkoop van de activa de verzekeringskosten naar evenredigheid van de opbrengstverdeling tussen de bank en de boedel zullen worden verdeeld.

3 3 1.6 Huur Gefailleerde heeft de huurovereenkomst met betrekking tot het pand van waaruit zij haar onderneming exploiteerde op 23 januari 2012 beëindigd met terugwerkende kracht per 1 januari Mondottica Nederland B.V. is vanaf die datum formeel de nieuwe huurder geworden. Feitelijk bleef gefailleerde wel gehuisvest in dit bedrijfspand. 1.7 Oorzaak faillissement Kort na de faillietverklaring heeft de curator een bespreking gevoerd met één van de bestuurders van gefailleerde en met de manager van gefailleerde. De bestuurder heeft aangegeven dat de omzet de laatste jaren daalde en de kostenbesparingen niet voldoende waren om het resultaat op peil te houden. Een extra tegenslag voor gefailleerde was volgens de bestuurder de beëindiging in 2011 van de overeenkomst op basis waarvan gefailleerde gerechtigd was producten van het merk Quicksilver in Duitsland te verkopen. In 2011 heeft gefailleerde volgens de bestuurder betalingsregelingen getroffen met diverse leveranciers en gesprekken gevoerd met de bank over de slechte financiële situatie. De door het bestuur verwachte stijging van de omzet is in 2011 uitgebleven en de huidige omzetontwikkeling en de vooruitzichten voor 2012 waren volgens de bestuurder ongunstig. Uit de voor 2012 opgestelde begroting zou blijken dat gefailleerde in 2012 naar verwachting een liquiditeitstekort zou krijgen, terwijl de kredietruimte bij de bank al volledig werd benut. Volgens de bestuurder is het bestuur toen tot de conclusie gekomen dat gefailleerde niet langer aan haar financiële verplichtingen kon voldoen en heeft zij daarop het faillissement aangevraagd. De curator zal nader onderzoek verrichten naar de oorzaak van het faillissement. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Ten tijde van de faillietverklaring waren formeel 8 werknemers in dienst bij gefailleerde. Van één van de werknemers liep het contract af per datum faillissement. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement Circa 5 à 8 personen. 2.3 Datum ontslagaanzegging Met machtiging van de Rechter-commissaris heeft de curator bij brief van 6 februari 2012 de werknemers, voor zover rechtens nog vereist, ontslag aangezegd en het UWV verzocht om de loonverplichtingen over te nemen; de salarissen zijn vanaf 1 februari 2012 niet meer betaald. Er heeft met de werknemers een intakegesprek door UWV plaatsgevonden op 20 februari 2012 op het kantoor van de curator. 2.4 Werkzaamheden - inventarisatie werknemers; - overleg met UWV; - ontslagaanzegging werknemers; - intake UWV. 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Gefailleerde heeft geen onroerende zaken in eigendom.

4 4 3.2 Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4. Boedelbijdrage 3.5. Werkzaamheden Niet van toepassing Bedrijfsmiddelen 3.6 Beschrijving Gefailleerde beschikt over een beperkte kantoor- en magazijninventaris. De curator heeft deze inventaris samen met de voorraden laten inventariseren en taxeren door een taxateur. De curator heeft verder de werknemers verzocht om de eigendommen van gefailleerde in te leveren; deze zijn inmiddels ontvangen. De curator is in onderhandeling over de verkoop van de inventaris Verkoopopbrengst Daarvan is nog geen sprake Boedelbijdrage 3.9. Bodemvoorrecht fiscus Gelet op het bepaalde in artikel 57 lid 3 Fw valt de opbrengst van de bedrijfsmiddelen in de gefailleerde boedel, nu de Belastingdienst betrokken is c.q. zal zijn met een vordering in het faillissement (ex art. 29 Wet OB) Werkzaamheden - inventarisatie bedrijfsmiddelen; - inschakelen taxateur; - regelen verzekering bedrijfsmiddelen; - verkoopinspanningen. Voorraden/Onderhanden werk Beschrijving De curator heeft de voorraad van gefailleerde laten inventariseren en taxeren door een taxateur. Over de kosten daarvan zijn afspraken gemaakt met de ING Bank, die pandhoudster is van de voorraden. De voorraden liggen opgeslagen in het voormalige huurpand van gefailleerde. Volgens de administratie van gefailleerde had gefailleerde per datum faillissement een openstaande orderportefeuille ad ,52. De curator is in contact met diverse partijen over de verkoop van deze activa Verkoopopbrengst Daarvan is nog geen sprake Boedelbijdrage De curator is met de bank een boedelbijdrage overeengekomen gebaseerd op de Separatistenregeling voor de verkoopinspanningen van de curator ter zake de voorraden.

5 Werkzaamheden - inventarisatie voorraad en orderportefeuille; - inschakelen taxateur; - bedingen boedelbijdrage van bank; - regelen verzekering voorraden; - verkoopinspanningen. Andere activa Beschrijving Onder meer het klantenbestand, de handelsnaam, de domeinnaam en de website van gefailleerde kunnen mogelijk worden verkocht. Verder heeft gefailleerde rekening-courant vorderingen op een voorheen bij gefailleerde betrokken persoon ad 4.087,00 en zustervennootschap Mondottica Nederland B.V. ad ,19. Daarnaast beschikt gefailleerde over bankrekeningen in Duitsland en België. Tussen gefailleerde en Mondottica Nederland B.V. bestaan voorts afspraken over het gebruik door Mondottica Nederland B.V. van faciliteiten van gefailleerde. Voor dit gebruik is betaald tot en met eind Over de periode daarna moet nog worden afgerekend. De curator doet onderzoek naar eventuele overige activa Verkoopopbrengst Daarvan is nog geen sprake. Inmiddels is door ING Duitsland een bedrag ad 4,97 overgemaakt op de derdenrekening van het kantoor van de curator. Deze gelden zullen worden bijgeschreven op de faillissementsrekening Werkzaamheden - inventarisatie overige activa; - laten maken digitale kopie van computerdata gefailleerde door externe deskundige; - verkoopinspanningen. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Ten tijde van de faillietverklaring beschikte gefailleerde volgens de administratie over een debiteurenportefeuille ad in totaal ,51. Dit geeft echter een vertekend beeld, onder meer omdat diverse debiteuren mogelijk een beroep kunnen doen op verrekening en diverse creditfacturen nog niet waren verstuurd Opbrengst Tot op heden is 4.760,91 geïncasseerd. Van dit bedrag is een bedrag ad 4.630,13 binnengekomen op de bankrekening van gefailleerde. De curator heeft de bank verzocht laatstgenoemd bedrag over te maken naar de faillissementsrekening. De opbrengst van de debiteuren komt geheel toe aan de boedel. De bank heeft aangegeven zich niet te zullen beroepen op haar (vermeende) pandrecht Boedelbijdrage 4.4. Werkzaamheden - inventarisatie en aanschrijving debiteuren; - contact met bank over pandrecht.

6 6 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) ING Bank heeft bij brief d.d. 6 februari 2012 een vordering ingediend ad ,34. Deze vordering is mede gebaseerd op een door gefailleerde en haar aandeelhoudster De Haas B.V. getekende compte joint en mede aansprakelijkheidsovereenkomst, waardoor elke vennootschap aansprakelijk is voor het geheel van de vordering. 5.2 Leaseovereenkomsten Gefailleerde leasete ten tijde van de faillietverklaring drie auto s, een kopieerapparaat en een server. De drie auto s zijn inmiddels bij de leasemaatschappij ingeleverd. De curator heeft Mondottica Nederland B.V. laten weten dat zij bereid is de leasecontracten terzake het kopieerapparaat en de server door middel van contractsoverneming over te dragen aan Mondottica Nederland B.V. tegen betaling van een boedelbijdrage. Mondottica Nederland B.V. onderzoekt daartoe de mogelijkheden. 5.3 Beschrijving zekerheden ING Bank heeft gesteld dat zij pandrechten heeft op de bedrijfsmiddelen, de voorraad en de debiteuren van gefailleerde. De curator heeft het vermeende pandrecht op de debiteuren betwist, waarop de bank haar aanspraak terzake heeft ingetrokken. 5.4 Separatistenpositie Aangezien de fiscus betrokken is met vorderingen (o.a. uit hoofde van art. 29 OB) zal de curator de opbrengst van de bodemzaken (inventaris) opeisen ex artikel 57 lid 3 Fw. 5.5 Boedelbijdrage De curator heeft met de bank afgesproken dat zij tegen betaling van een boedelbijdrage gebaseerd op de Separatistenrichtlijn zich zal inspannen de voorraden te verkopen. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Enkele leveranciers hebben zich beroepen op hun eigendomsvoorbehoud. Een van de leveranciers van verpakkingsmaterialen heeft haar eigendommen inmiddels afgehaald. Een van de leveranciers van de handelswaar zal haar eigendom naar verwachting op korte termijn ophalen. De curator heeft verder een eigendomsvoorbehoud van een andere leverancier van handelswaar erkend. De curator zal de eigendomsvoorbehouden verder afwikkelen. 5.7 Reclamerechten Daarop is geen beroep gedaan. 5.8 Retentierechten Daarvan is niet gebleken. 5.9 Onderzoek zekerheden - afwikkelen leaseovereenkomsten; - contact met bank; - onderzoek zekerheden; - afwikkeling eigendomsvoorbehouden.

7 7 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie Aangezien de curator niet over middelen kon beschikken om de onderneming voort te zetten en de baten van het voorzetten van de onderneming naar verwachting beperkt waren ten opzichte van de kosten en de daarmee gepaard gaande risico s, heeft de curator de onderneming niet voortgezet. 6.2 Financiële verslaglegging 6.3. Werkzaamheden Doorstart 6.4 Beschrijving 6.5 Verantwoording 6.6 Opbrengst 6.7 Boedelbijdrage 6.8 Werkzaamheden Verwezen wordt naar het hiervoor gestelde onder Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De curator heeft de digitale administratie van gefailleerde laten veilig stellen en zal onderzoeken of de administratie van gefailleerde voldoet aan de wettelijke eisen. 7.2 Depot jaarrekeningen Uit het handelsregister van Kamer van Koophandel blijken de navolgende gegevens: - boekjaar 2010: gedeponeerd op 12 oktober 2011, mitsdien tijdig. - boekjaar 2009: gedeponeerd op 26 oktober 2010, mitsdien tijdig; - boekjaar 2008: gedeponeerd op 8 maart 2010, mitsdien te laat; 7.3 Goedkeurende Verklaring Accountant Gefailleerde is op grond van artikel 2:396 lid 1 BW vrijgesteld van de verplichting tot controle van de jaarrekening door een accountant. In de jaarrekeningen van gefailleerde is opgenomen dat op grond daarvan geen opdracht tot de accountantscontrole is verstrekt en derhalve een accountantsverklaring ontbreekt. 7.4 Stortingsverplichting aandelen Dit wordt nog onderzocht. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Dit wordt nog onderzocht. 7.6 Paulianeus handelen Dit wordt nog onderzocht. Werkzaamheden - onderzoek depot jaarrekeningen; - onderzoek accountantsverklaring;

8 8 - kopie laten maken van de digitale administratie door een externe deskundige. 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Nog niet bekend, maar in ieder geval de navolgende vorderingen: - salaris en kosten curator: PM - UWV ter zake loon c.s. opzegtermijn werknemers: PM 8.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst zijn twee loonheffingsvorderingen kenbaar gemaakt. Over augustus 2011 een bedrag ad 192,00 en over de periode december 2011 een bedrag ad 8.730,00. Ook zal er sprake zijn van een vordering ex art. 29 Wet OB. De curator beschikt over informatie waaruit blijkt dat gefailleerde met De Haas B.V. een fiscale eenheid vormt voor de vennootschapsbelasting en omzetbelasting. De curator zal dit verifiëren bij de fiscus. 8.3 Preferente vordering van het UWV Deze is nog niet ingediend. 8.4 Andere preferente crediteuren Daarvan is vooralsnog niet gebleken. 8.5 Aantal concurrente crediteuren: De crediteuren zijn door de curator op 1 februari 2012 aangeschreven met het verzoek hun vorderingen in te dienen. De curator zal in het volgende verslag een opgave doen van het aantal ingediende concurrente vorderingen. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren In de faillissementsaangifte is opgenomen dat er een bedrag aan concurrente crediteuren openstaat ad in totaal , Verwachte wijze van afwikkeling In dit stadium van het faillissement kan daarover nog geen uitspraak worden gedaan. 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en) 9.2 Aard procedure 9.3 Stand procedure 9.4 Werkzaamheden Daarvan is niet gebleken. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement In dit stadium van het faillissement kan daarover nog geen uitspraak worden gedaan Plan van aanpak De volgende werkzaamheden zullen door de curator worden opgepakt c.q. voortgezet: - onderzoek oorzaak faillissement; - inventarisatie verzekeringen;

9 9 - inventarisatie activa; - incasso debiteuren; - onderzoek boekhoudplicht; - onderzoek volstorting aandelen; - onderzoek onbehoorlijk bestuur; - onderzoek paulianeuze transacties; - inventarisatie schuldvorderingen Indiening volgend verslag De curator streeft ernaar het volgende verslag in te dienen op 30 april Alphen aan den Rijn, 1 maart 2012 M.P. van Eeden-van Harskamp, curator

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 2 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meisner Consultancy B.V., statutair gevestigd te Madijk en ten tijde

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 oktober 2015 Gegevens gefailleerde : ERSA Transport B.V., statutair gevestigd te Hengelo laatstelijk gevestigd te (2404 HA) Alphen aan den Rijn aan de Prinses

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 3 juli 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Allicht Reclame & Design B.V., statutair gevestigd te Stolwijk en ten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/295 NL:TZ:0000015045:F001 15-08-2017 mr. R. Mons mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. : de vennootschap onder firma Horse Zone V.O.F., gevestigd te 2394 MZ Hazerswoude-Rijndijk, aan het Spookverlaat 5.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. : de vennootschap onder firma Horse Zone V.O.F., gevestigd te 2394 MZ Hazerswoude-Rijndijk, aan het Spookverlaat 5. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 25 juli 2013 Gegevens gefailleerde : de vennootschap onder firma Horse Zone V.O.F., gevestigd te 2394 MZ Hazerswoude-Rijndijk, aan het Spookverlaat 5. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : het stichten en exploiteren van betonmortelcentrales, de handel in betonmortel en grondstoffen, alles in de ruimste zin.

Activiteiten onderneming : het stichten en exploiteren van betonmortelcentrales, de handel in betonmortel en grondstoffen, alles in de ruimste zin. FAILLISSEMENTSVERSLAG ter gelegenheid van de verificatievergadering op donderdag 28 mei a.s. om 14.00 uur Nummer : 6 Datum : 25 mei 2009 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Oudenallen Betoncentrale,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 1 november 2013

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 1 november 2013 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 1 november 2013 Gegevens onderneming : Verdeelcentrum Veltman- Van Rijn B.V. en M. van Rijn Holding B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/13/682

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG ADVOCATEN I MEDIATORS Nummer 2 Datum 5 december 2014 Gegevens onderneming Handelsregister Adres Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Adres curator Telefoon Fax E-mail Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG ter gelegenheid van de verificatievergadering op donderdag 28 mei 2009 om 14.00 uur. Nummer : 6 Datum : 25 mei 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG ter gelegenheid van de verificatievergadering op donderdag 28 mei 2009 om 14.00 uur. Nummer : 6 Datum : 25 mei 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG ter gelegenheid van de verificatievergadering op donderdag 28 mei 2009 om 14.00 uur Nummer : 6 Datum : 25 mei 2009 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Oudenallen Funderingstechnieken

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement Shortstay Amsterdam B.V., tevens handelend onder de naam AAA Shortstay Amsterdam Apartments, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement de besloten vennootschap A.P. van der Heijden B.V., tevens handelend onder de naam Van der Heijden Herenmode, statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 september 2015 Gegevens onderneming : Remedent Nederland B.V., statutair gevestigd te Gouda, kantoorhoudende te (2805 KG) Gouda, Koningsmantelstraat 1, KvK-nummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 03 maart 2014 Gegevens onderneming : GYM DE BENJAMIN HALFWEG B.V., statutair gevestigd te IJmuiden en kantoorhoudende te IJmuiden aan

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement J.H. ter Borgh Beheer B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1339 XP) Almere, aan de Tenerifestraat 25,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 november 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 november 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 november 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/778 NL:TZ:0000001026:F001 27-10-2015 mr. J.W.H. Rouers mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Horeca Noordse Park B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 november 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 februari 2014 Nummer: een Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H30 Service BV, gevestigd te Doetinchem en aldaar zaakdoende op het adres te (7001 BM) Doetinchem,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 4 december 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap De Ridder Nachtrust Adviseurs Alphen B.V., statutair gevestigd Alphen aan den Rijn en aldaar kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 15 juli 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap MG Gouda Boek B.V., statutair gevestigd te Gouda en ten tijde van de faillietverklaring kantoorhoudende

Nadere informatie

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Hakbijl B.V. Hakbijl B.V. t.h.o.d.n. Hakbijl Glas, statutair gevestigd te Lelystad en kantoorhoudende te (8211 AS) Lelystad,

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij : 2012: 14.604,--

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij : 2012: 14.604,-- Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 mei 2014 Nummer: twee Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 21 juni 2010 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap DONE B,V,, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Alkmaar, aan de Egelskoog

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/44 NL:TZ:0000024884:F001 30-01-2018 mr J.A. Breeman mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Rechter-commissaris: : voorheen: mr. E. Rabbie, thans mr. D.R. van der Meer

Rechter-commissaris: : voorheen: mr. E. Rabbie, thans mr. D.R. van der Meer FAILLISSEMENTSVERSLAG ter gelegenheid van de verificatievergadering op donderdag 28 mei 2009 om 14.00 uur Nummer : 6 Datum : 25 mei 2009 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Oudenallen Betonbouw

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 3 mei 2010

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 3 mei 2010 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 3 mei 2010 Gegevens onderneming : Autobedrijf Johan Zwart B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F10/247 Datum uitspraak : 30 maart 2010 Curator : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/82 NL:TZ:0000027321:F001 13-02-2018 mr J.A. Breeman mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 24 januari 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Den Hollander Schildersbedrijf B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/427 NL:TZ:0000015362:F001 12-09-2017 mr. V. Terlouw mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Originalshop B.V F19/14/298

Originalshop B.V F19/14/298 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 7 januari 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWBEDRIJF ROAP

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/151 NL:TZ:0000004450:F001 15-03-2016 mr. P. Beerens mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/15/375 NL:TZ:0000000948:F001 20-10-2015 mr. M.J.A.M. Muijres mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/392 NL:TZ:0000015030:F001 15-08-2017 mr. R. Le Grand mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Split

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Kinderdagverblijf The Rainbow B.V., t.h.o.d.n. Kinderdagverblijf Dribbel en Kinderdagverblijf The Rainbow, statutair gevestigd

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 27 januari 2016

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 27 januari 2016 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 27 januari 2016 Gegevens onderneming : J.J. van der Speld en Zonen B.V. te Gouda Faillissementsnummer : C/09/15/601F Datum uitspraak : 27 oktober 2015 Curator : mr.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 21 mei 2013 Curator Rechter Commissaris Activiteiten onderneming :

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator : mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 18 april 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Handelsmaatschappij R. Willems B.V.,statutair gevestigd te Stolwijk, vestigingsadres: (2821 LV) Stolwijk,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Sergem B.V. F.09/14/91 Datum uitspraak : 4 februari 2014 Curator : mr. J.H.M. van de Wiel R-C : mr. R.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 19 februari 2013 Gegevens onderneming : Easy Group B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/13/29 Datum uitspraak : 15 januari 2013 Curator : mr. A.Y.

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/279 NL:TZ:0000013748:F001 06-06-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. C Jong Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Marlon & Co International B.V., gevestigd te (1171 VC) Badhoevedorp, aan de Sloterweg 303 D, ingeschreven

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 augustus 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 24 februari 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap I.E.S. Plastics Group B.V., statutair gevestigd te Vianen en ten tijde van faillietverklaring

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 10 augustus 2015 Datum laatste verslag : 11 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kom Plot! B.V., statutair gevestigd te Reeuwijk, vestigingsadres:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 13 januari 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Gasady Holding B.V., statutair gevestigd te Leiden, kantoorhoudende te Dreischor aan de Slotstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/593 NL:TZ:0000000536:F001 14-07-2015 Mr. D.J.J. Vrijbergen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : ***

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : *** FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Van Rijn Harderwijk B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56372450. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : het exploiteren van een schoonmaakbedrijf Omzetgegevens : 258.969 in 2012 Personeel gem. aantal : 7

Activiteiten onderneming : het exploiteren van een schoonmaakbedrijf Omzetgegevens : 258.969 in 2012 Personeel gem. aantal : 7 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 13 februari 2015 Nummer: vier Gegevens onderneming : Contract Mass B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/328 Datum uitspraak : 22 april

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 24 september 2013 Gegevens gefailleerde : de vennootschap onder firma Horse Zone V.O.F., (voorheen) gevestigd te 2394 MZ Hazerswoude-Rijndijk, aan het Spookverlaat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/288 NL:TZ:0000013941:F001 13-06-2017 Mr. D.J.J. Vrijbergen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming Enviro-ICS B.V. Activiteiten

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Leswa Holding B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C/05/15/843 F

Nadere informatie

Verslagperiode: 2 oktober 2012 t/m 26 november 2012 Bestede uren in verslagperiode: 66,1 uur Bestede uren totaal:

Verslagperiode: 2 oktober 2012 t/m 26 november 2012 Bestede uren in verslagperiode: 66,1 uur Bestede uren totaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 november 2012 Gegevens failliet: A.W.S. Facilities B.V. Faillissementsnummer: 12/606 F Datum uitspraak: 2 oktober 2012 Rechter-commissaris: mr. E.W.A. Vonk Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Neosil Application Center & Yacht Service B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Neosil Application Center & Yacht Service B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder Installatiewerken

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/50 NL:TZ:0000004203:F001 01-03-2016 mr. H.J. Meijer mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap Nuo

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sandy Dress B.V., ingeschreven

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN MICHAEL VAN DE HAAR TRANSPORT EN MACHINEVERHUUR B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN MICHAEL VAN DE HAAR TRANSPORT EN MACHINEVERHUUR B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN MICHAEL VAN DE HAAR TRANSPORT EN MACHINEVERHUUR B.V. Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak : 4 februari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissementsverslag nummer 3 d.d. 14 januari 2014 Gegevens onderneming : Rolien Vastgoed B.V. Faillissementsnummer : 10/13/357 Datum uitspraak : 9 april 2013 Curator Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 3 juni 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dos Alphen B.V., statutair gevestigd te Alphen aan den Rijn en ten tijde

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Nummer: 006 Datum: 12 augustus 2016

Nummer: 006 Datum: 12 augustus 2016 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 006 Datum: 12 augustus 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NVO AFBOUW B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Groothandel gespecialiseerd in benodigdheden voor de brandstoftoevoeging Ad Blue en overige zakelijke dienstverlening

Groothandel gespecialiseerd in benodigdheden voor de brandstoftoevoeging Ad Blue en overige zakelijke dienstverlening FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 9 juli 2012 Gegevens onderneming Createchnics BV (kvk:20121568) Faillissementsnummer 12/567 F Datum uitspraak 18 juni 2012 Curator

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Dit verslag dient uitsluitend voor het verstrekken van informatie aan belanghebbenden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend 1 Nummer : 1 Datum : 31

Nadere informatie