n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders,"

Transcriptie

1 Jaargang 19, nr.19, 17 juni n ieuwsbrief Beste ouders, Nog anderhalve week en het schooljaar zit er alweer op. Wat is het weer ontzettend snel gegaan. Deze laatste weken voor de grote vakantie hangt er op school een sfeer van afsluiting: rapportbesprekingen, schoonmaakavond, musicaluitvoering, schoolreisjes, wenmiddag voor nieuwe kinderen voor groep 1, afscheid groep 8 enz. enz. Volgende week woensdagavond is er dan tenslotte de afscheidsavond voor de ouders van de kinderen uit groep 8. Wij wensen onze schoolverlaters een hele gelukkige toekomst toe op het voortgezet onderwijs! Zoals in een eerdere Nieuwsbrief gemeld, bestaat de Tweemaster volgend schooljaar 40 jaar. Wij gaan dat in de laatste drie weken van september vieren met een project. Het thema zal zijn: water-wind-boot. Met de voorbereidingen zijn we al hard bezig. Er zijn al afspraken gemaakt met De Halve Maen, het Westfries Museum, het Buitenmuseum in Enkhuizen en met Stichting Netwerk Hoorn. Na de vakantie zullen we u uitgebreid informeren en zeker ook vragen voor transport naar de verschillende activiteiten. Nu is het zo dat ik al vanaf het begin, zelfs twee jaar voordat de naam Tweemaster bedacht werd, al werk op die school. Na tweeënveertig jaar onderwijs vind ik het komende lustrum een mooi moment om achter mijn werkzame leven een punt te zetten. Kortom Jankees gaat per 1 oktober met vervroegd pensioen. Dit heeft personele cosequenties zoals u begrijpen zult. Meester Nico zal staftaken gaan uitvoeren en juf Gabrie, de directeur van de Windvaan, zal het aanspreekpunt en gezicht van de Tweemaster worden. Zij zal veel vaker op de school aanwezig zijn. Voor meester Nico moeten wij nog een vervanger zoeken voor de dagen dat hij in groep 4 zou gaan werken naast juf Kirsten. Ik zal u hier volgende week in een extra Nieuwsbrief duidelijkheid over verschaffen. In die Nieuwsbrief staat alle informatie over klassenindelingen, het vakantierooster en de studiedagen. Met vriendelijke groet, namens het team van de Tweemaster, Jankees Dekker. Wie komt de Medezeggenschapsraad (MR) versterken? De MR is het inspraakorgaan van de school. In de MR worden allerlei zaken besproken, die de Windvaan (en dus ook De Tweemaster) aangaan, met name op beleidszaken. De MR is geen vrijblijvende praatgroep. De MR bestaat uit 5 ouders en 5 leerkrachten die alle drie de locaties van De Windvaan (naast De Tweemaster ook Het Fluitschip en De Troubadour) vertegenwoordigen. De bevoegdheden van de MR zijn bij wet en reglement geregeld. Bij het nemen van belangrijke beslissingen moet de MR om advies gevraagd worden. In een aantal gevallen kan een besluit alleen genomen worden als de MR met dat besluit instemt. Het schoolbestuur moet dus rekening houden met de opvattingen van de MR en heeft bij het nemen van zeer belangrijke beslissingen haar medewerking nodig. De MR komt in de regel zes maal per jaar bijeen.

2 Eric Hoogenboom (vader van Kyra en Fenne) en Esther Speelman (moeder van Celeste, Quirijn en Maxime) vertegenwoordigen de ouders van De Tweemaster in de MR. Eric heeft aangegeven zijn functie in de MR te willen neerleggen. Met ingang van het nieuwe schooljaar is er dus een vacature voor de oudergeleding in de MR. Bij dezen roepen wij u op zich kandidaat te stellen voor deze vacature. U kunt zich opgeven bij de voorzitter van de MR, meester Nico. Unicefloop Avondvierdaagse 2015 Twee weken geleden hebben we met maar liefst 108 kinderen van De Tweemaster meegelopen met de avondvierdaagse! Hiervan hebben 64 kinderen de 5 km gelopen en 44 kinderen de 10 km. Dit jaar hebben 21 kinderen voor de 1e keer meegelopen, Max Willemse liep alweer voor de 8 e keer mee en Lotte Kenter zelfs voor de 9e keer! De organisatie en alle kinderen willen graag Monique, Roland, Laurie, Ingrid, Along, Martine, Patrick, Eric, Jankees, Melanie en Maaike bedanken. Zij hebben ons enorm geholpen om de avondvierdaagse succesvol te laten verlopen. Hiernaast vonden wij het heel erg leuk dat we ook dit jaar weer zo ongeveer alle leerkrachten hebben gezien tijdens het wandelen of de catering. Wat een enthousiasme van het Tweemasterteam. Verder willen we graag DEEN Huesmolen bedanken, die het tegen een geringe vergoeding mede mogelijk heeft gemaakt om op de laatste dag aan alle kinderen een roos uit te delen. De organisatie heeft ook dit jaar weer erg genoten en wij hopen jullie ook! Voor Vincent was dit het laatste jaar dat hij in de organisatie van de Avondvierdaagse zat. Hij heeft zich de afgelopen vijf jaar ingezet voor de catering, bedankt Vincent! Wij zijn uiteraard op zoek naar een vervanger voor Vincent. Wie lijkt dit leuk? Marlin Wagemaker, moeder van Bente (groep 7) en Minka (groep 5) Sarah Rood moeder van Naomi (groep 5) en Fleur (groep 3)

3 Nieuws uit de groepen Groep 1/2 : juf Wilma, juf Maaike en juf Anouk Wat hebben er maandagavond veel ouders geholpen met schoonmaken! Al het (grote) speelgoed gaat de komende dagen met ouders mee naar huis. Iedereen bedankt namens de juffen en de kinderen. Wilt u uw kind maandag een grote plastic tas meegeven, voorzien van hun naam! Schoolreis Het thema van boer Boris sluiten we deze week af door op schoolreis te gaan. In het poppentheater wordt de voorstelling koe naar zee gespeeld. De kinderen moeten donderdag op de normale tijd op school zijn. Dan gaan wij eerst even in de kring. Om 9.15 uur zal de bus vertrekken. Rond uur is de bus weer terug bij school. Alle kinderen gaan dan eerst weer mee terug de klas in! Om half 4 laten we de kinderen naar huis en naar de b.s.o. gaan. Wilt u uw kind insmeren en gemakkelijke kleding en schoenen aantrekken. Eten, drinken en een snoepje verzorgen wij die dag! De kinderen hoeven dus niks mee te nemen. Wij rekenen op mooi weer en we gaan er een hele gezellige dag van maken! Groep 3: juf Annemarie Heeft u de peanutfoto s al op de site bekeken? We zijn gedeeld eerste geworden!! Wat een geweldig prestatie! Het was een super leuk toernooi met allemaal enthousiaste kinderen en ouders! Maandagavond heeft de klas weer een schoonmaakbeurt gehad. Ouders die geholpen hebben ontzettend bedankt! Wilt u volgende week donderdag uw kind een plastic tas meegeven? Vrijdag mogende kinderen een spelletje mee naar school nemen. Kijkt u in deze Nieuwsbrief ook nog even naar de tips voor het lezen in de vakantie? Groep 5: juf Kirsten en juf Murièl Nog anderhalve week naar school en dan is het al zomervakantie. Wat is dit schooljaar snel voorbij gegaan. Dat vinden de kinderen ook, we hebben daar ook met elkaar over gesproken. Hoe zou dat toch komen, dat het zo snel is gegaan. De kinderen waren het er over eens, dat het komt omdat we zo n fijn jaar met elkaar hebben gehad! En dat vinden wij ook!! Dan nog even een paar dingen op een rijtje: Alle rapporten zijn vorige week besproken en mee naar huis gegaan, wat zijn wij trots op jullie! Vandaag hebben wij al mogen genieten van de musical van groep 8! Alle methodes zijn inmiddels bijna uit, nog de laatste lessen van taal en begrijpend lezen en dan zijn we helemaal klaar voor groep 6! Woensdag 1 juli vieren wij juffendag. Deze dag is het niet nodig een 10 uurtje mee te nemen naar school, daar zorgen wij voor. Het wordt een feestje, kom zoals je wilt: verkleed, op je mooist of gewoon zoals je bent. Maar wel met een vrolijk gezicht!! Vrijdag 3 juli is onze laatste schooldag, we ruimen op, dus neem allemaal een plastic tas mee. Jullie mogen ook een spelletje meenemen naar school deze ochtend! En als laatste is ons advies in de vakantie vooral te blijven lezen. Via de website kunnen jullie een gratis app downloaden met allemaal leuke leesboeken. Boeken voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Leuk en handig voor in de vakantie, helemaal gratis! Zie ook verderop in deze Nieuwsbrief.

4 Groep 6: meester Jeffrey Nog maar even en dan is dit schooljaar al weer voorbij, mijn eerste jaar op de Tweemaster waar ik mij erg thuis ben gaan voelen. We hebben veel leuke dingen gedaan en nieuwe dingen geleerd. Ik kijk uit naar volgend jaar, maar besef ook dat we nog anderhalve week hebben met onze groep. Wat is de tijd snel voorbij gegaan. Vandaag hebben we genoten van de musical van groep 8. Ook gingen we lekker de tuin in en hebben we bietjes verkocht op het plein. Ook gaan we zelf proeven van de bietjes. De tuintjes staan er prachtig bij. Volgende week gaan we voor het laatst de tuin in voor dit schooljaar en maken wij de tuin klaar voor de zomervakantie. Als het goed is heeft u een brief ontvangen om het tuinteam in de zomervakantie te ondersteunen? Alle hulp is welkom! Morgen gaan we lekker met elkaar op schoolreis naar Artis. In de laatste week ronden wij onze taken af. We zijn ook druk bezig met een klein project over de verschillende provincies van Nederland. Per tweetal maken we een muurkrant over een provincie en op donderdag presenteren wij deze aan elkaar. Om alle schriften en spullen die mee naar huis mogen aan het eind van het jaar is het misschien handig om een boodschappentas o.i.d. mee te geven. Dan kunnen we rustig aan alle schriften hier in gaan pakken. Ik wil jullie alvast een hele fijne zomervakantie toewensen met lekker weer en veel leuke belevenissen! Activiteiten voor de komende maand Datum groep Activiteit bijzonderheden 25 juni Schoolreis groep 1-2 en 3 t/m 6 1 juli Afscheidsavond groep 8 3 juli Laatste schooldag, alle kinderen om 12 uur vrij. 4 juli 16 aug. Zomervakantie 17 augustus Eerste schooldag van Tweemaster Sportief Sandra Jong Wijkenlopen voor kids Ook dit jaar is er een Kidsloop. De Kidsloop is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De afstand van een ronde bedraagt ongeveer 500 meter. Net als bij de Wijkenlopen kan het parcours maximaal vier keer worden gelopen. Het startschot klinkt bij de Kidslopen om uur. Inschrijving is mogelijk vanaf uur op de avond zelf. De kosten zijn 1,50 euro per persoon inclusief medaille of 1 euro exclusief medaille. Kijk voor meer informatie op de site van sportopbouwwerk. Zomerspelen 2015 Vanaf maandag 6 juli tot en met vrijdag 17 juli 2015 vinden voor de achttiende keer de Zomerspelen Hoorn plaats, voorheen de Mega Summer Games. Twee weken lang kunnen kinderen spelen en sporten op verschillende plekken in Hoorn. De Zomerspelen Hoorn worden georganiseerd door het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn samen met Stichting Netwerk. Het programma van de Zomerspelen Hoorn is opgesplitst in vijf spectaculaire onderdelen, namelijk:

5 Themadagen Zomerspelen On Tour Clinics Zomerspelen Waterhoorn Zomerspelen On Tour Stichting Netwerk Voor meer informatie over de zomerspelen Hoorn, kijkt u op de site van sportopbouwwerk. Inschrijven voor de verschillende activiteiten kan op VakantieBieb Het is bijna zomervakantie. Heerlijk natuurlijk, maar vaak lezen kinderen in de vakantie minder dan normaal. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die in de vakantie niet lezen, na de vakantie een terugval in leesontwikkeling hebben. Bij deze daarom wat extra tips om te lezen in de zomervakantie: e-books, apps, digitale prentenboeken en natuurlijk ook gewone boeken! De VakantieBieb-app is te downloaden op tablet of smartphone en biedt een gratis en gevarieerd leespakket voor het hele gezin, met dit jaar extra veel jeugdtitels. Ideaal voor het bestrijden van de zomerdip! Bekijk hier een filmpje. Toneellezen Toneellezen biedt een andere vorm van samenlezen. Twee lezers (of meer!) nemen de rol van een personage op zich en lezen de teksten hardop voor. De lezers voeren eigenlijk samen een toneelstukje op, maar dan zonder podium! Leuk voor op vakantie! Er zijn weer nieuwe titels verschenen in de serie Toneellezen van Zwijssen. Vraag er naar in de bibliotheek! Meegroeiboeken Meegroeiboeken zijn dikke boeken voor beginnende lezers. De verhalen lopen langzaam op in moeilijkheidsgraad, van AVI Start tot en met M4. Leuk dus om lekker door te lezen en ongemerkt de geleerde leesstappen te herhalen. Perfecte boeken voor op vakantie! Nieuwe kinderboeken apps (Ctrl+klik op het plaatje voor de apps) - Freddie wil worst is een Swipe Story, een lees-app waarbij kinderen met hun wijsvinger op het scherm kunnen meelezen. Gratis in de App Store. - Roodkapje in 3D is een interactief kinderboek van het klassieke sprookje. Door te kiezen bij de verschillende paden onderweg, krijgt het avontuur steeds een ander einde. Je kunt je laten voorlezen of zelf lezen. - Heksje en Willem, een digitaal prentenboek voor nul- tot zesjarigen. Als lezer hoor je niet alleen het verhaal, maar kan je ook bij iedere prent iets aanraken waardoor er iets gebeurt. - Het Muizenhuis : eindeloos dwalen door het huis uit de gelijknamige boekjes van Karina Schaapman. Het Muizenhuis komt tot leven! Toptitels voor kinderen met dyslexie Sommige boeken willen alle kinderen lezen. De griezelbus 1 van Paul van Loon is zo n boek. Spannend, uitdagend, maar ook met een hoog AVI-niveau en volle pagina s. Voor kinderen met dyslexie is het eigenlijk te moeilijk. Daarom zijn nu échte toptitels van bekende kinderboekenschrijvers toegankelijk gemaakt voor dyslectische lezers. Het zijn dezelfde spannende, grappige en mooie verhalen, maar dan eenvoudiger. Het AVI-niveau is bijvoorbeeld lager. En de pagina s zijn overzichtelijker. Bovendien is in ieder boek het speciale lettertype voor dyslectische lezers gebruikt.

6

7

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing!

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing! 7 juli 2015 2014-2015 nr. 6 Mededelingen Ouders bedankt! Graag willen wij u bedanken voor uw hulp bij allerlei activiteiten die dit schooljaar op school hebben plaats gevonden. De manier waarop u geholpen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

8 juni 2015. Beste ouders en verzorgers,

8 juni 2015. Beste ouders en verzorgers, 8 juni 2015 14 Beste ouders en verzorgers, Vertrek In dit Schoolnieuws wil ik maar meteen met de deur in huisvallen met het volgende bericht: Afgelopen week heb ik het bestuur gevraagd mij ontslag te verlenen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 18 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.... Team/groepenverdeling Per 1 augustus 2015 wordt er een nieuwe onderwijs cao ingevoerd. Dit brengt veranderingen met zich mee en heeft invloed op de

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Blauwe Druiven Voor de vakantie heb ik op de dinsdagmiddag samen met de andere directeuren een studiemiddag gehad over Integraal. Heel kort gezegd komt het erop neer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 18 juni 2015

Nieuwsbrief nummer 18 18 juni 2015 Agenda 19 juni Cirkelshows en rapporten gaan mee 22 juni Contactmiddag/avond 25 juni Slotconcert Blazersklas in de Emergohal 26 juni Musical groep 8 in Noorddamcentrum 30 juni Brugpieperdag en afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers Kanjerskrant Centraal bureau Stationsstraat 25 Postbus 312 8160 AH Epe T 0578 676767 E info@koppelepe.nl www.koppelepe.nl Februari 2015 Kindercentrum Kanjers St. Crusiusweg 14 8161 HG Epe T 0578 676080

Nadere informatie

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk Beste ouders, verzorgers, De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. In deze nieuwsbrief kunt u volop de belevenissen van de kinderen van de afgelopen periode lezen. Zo kijken we terug naar een succesvolle

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Infobrief nummer 18, 2014-2015

Infobrief nummer 18, 2014-2015 Infobrief nummer 18, 2014-2015 AGENDA Ma. 08-06-2015 Juf Christine ADV, meester Jeroen in groep 8 Inloop Di. 09-06-2015 Potje Wo. 10-06-2015 Do. 11-06-2015 Groep 7 bezoekt De Lingehof De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik en vooruitzicht. Belangrijke data. In het zonnetje!

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik en vooruitzicht. Belangrijke data. In het zonnetje! OBS De Krijtmolen Nieuwsbrief 27 maart 2015 Belangrijke data Maandag 1 juni start intercultureel project 8,9,10 juni kamp groep 7 en 8 12 juni schoolreis groep 1 t/m 6 16 juni leerlingen vrij, studiedag

Nadere informatie

W E E K B R I E F nr. 31 01-05-2015

W E E K B R I E F nr. 31 01-05-2015 Openbare Basisschool Het Overbos Polderslaan 1 3233 VL OOSTVOORNE Telefoon: 0181-487094 Website: http://www.hetoverbos.nl E-mail: info@hetoverbos.nl W E E K B R I E F nr. 31 01-05-2015 VERJAARDAGEN 015222014

Nadere informatie

PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015

PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015 Verschil ligt voor de hand PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015 Deze PeP-info is ook terug te vinden op onze website! Beste ouders/ verzorgers, In deze PeP-info Van de directeur Website Leerlingenpanel

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2014 NUMMER 1

INFORMATIE OKTOBER 2014 NUMMER 1 INFORMATIE OKTOBER 2014 NUMMER 1 schooljaar 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, In de eerste weken van dit schooljaar zijn wij vaak met u in gesprek geweest. De informatieavond in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 8 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Mei 2015 Beste ouders, verzorgers, Jaarverslag en nieuwe plannen Er is dit jaar weer hard gewerkt door het team. De leerkrachten hebben gewerkt vóór en ín de groep,

Nadere informatie