Belading van schaarliften

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belading van schaarliften"

Transcriptie

1 Belading van schaarliften Type 100: Gelijkmatige belading Model: AXL 100, ADXL 100 Gebruik: Lichte belading van stukgoederen en pallets. Type 200: Gedeeltelijke ongelijkmatige belading Model: AX 200, ADX 200, ATX 200, AXC 2 Gebruik: Belading van stukgoederen deels ongelijk en ongelijkmatig beladen pallets. Type 300: Belasting middels hefvoertuig (maximale belasting is 50% van het hefvermogen per 2 wielen van het hefvoertuig) Model: AX 300, ADX 300 AXC 3 Gebruik: Belading met palletwagens en/of lichte heftrucks met een maximale aslast van 50% van het hefvermogen. Type 400: Belasting middels hefvoertuig (maximale belasting is 90% van het hefvermogen per 2 wielen van het hefvoertuig) Model: AX 400, AXC 4 Gebruik: Vrachtwagenbelading En/of heftrucks met een maximale aslast van 90% van het hefvermogen. Positie van de lading: Onafhankelijk van het type schaarlift dient de belading dusdanig gepositioneerd te worden dat verplaatsing van de lading is uitgesloten. Tevens dient de belading zoveel mogelijk gecentreerd te worden.

2 Aandrijving Aandrijving: De schaarliften worden geleverd met een hydraulische aandrijving. In de meeste gevallen is de aandrijving tussen het schaarpakket gemonteerd. In dit geval is een inspectieluik tussen de scharen aan te bevelen ( meerprijs) met name wanneer de schaarlift in een put gesitueerd wordt. Bij schaarliften waar tussen de scharen geen ruimte is voor de aandrijving of bij zeer grote schaarliften wordt de aandrijving extern geplaatst. In de technische specificaties is aangegeven middels int = intern of ext = extern, waar de aandrijving zich bevindt. Indien men de voorkeur geeft om de aandrijving extern te plaatsen bij een schaarlift waar deze normaliter intern is gesitueerd kan dit zonder meerprijs gerealiseerd te worden. Dit dient echter bij de bestelling aangegeven te worden. Aandrijving intern Voeding 3 fase / nul / aarde conform opgave. Kabel tussen besturing en schaarlift 4 meter Bedieningsunit, kabel 4 meter Aandrijving extern Voeding 3 fase / nul / aarde conform opgave Kabel tussen besturing en schaarlift 4 meter Bedieningsunit, kabel 4 meter Hydraulische leiding 3 meter Temperatuur: Omgevingstemperatuur tussen 15 e +60.

3 Bovenaanzicht put: Waar op te letten bij plaatsing in een put? A Maatvoering A = Lengte schaarlift + 30 mm. B C 140 / 150 mm. minimaal B = Breedte schaarlift + 30 mm. C = Breedte onderframe schaarlift. Langsdoorsnede put: 1. Buis ( = 150 mm.) voor bekabeling elektro en hydraulische leiding. (let op!!! bij voorkeur rechte buis of buis met ruime bochten i.v.m. doorvoer leidingen). H H = Hoogte gesloten toestand mm. Dwarsdoorsnede put: Hoeklijn 60x60x6 mm rondom of gelijkwaardig ter bescherming van de randen. UNP of HEA of gelijkwaardig. Waterafvoer. Indien noodzakelijk dient er in de put een afvoer geplaatst te worden welke zorgdraagt voor de afvoer van eventueel regenwater.

4 Waar op te letten bij plaatsing in een put en hefvlak voorzien van geleiding? Algemeen: Bij meerdere scharen (2-3-4 scharen), hogere opvoerhoogtes (meer dan 2000 mm), zware belading, zijbelading, enz. is het in veel gevallen aan te raden danwel vereist om het hefvlak te begeleiden. Deze geleding kan bestaan uit hoeklijnen op de hoeken van het hefvlak. Bovenaanzicht put: A Maatvoering A = Lengte schaarlift + 30 mm. B C 140 / 150 mm. minimaal B = Breedte schaarlift + 30 mm. C = Breedte onderframe schaarlift. Langsdoorsnede put: P = Hefvlakgeleiding op de 4 hoeken. M 1. Buis ( = 150 mm.) voor bekabeling elektro en hydraulische leiding. (let op! bij voorkeur rechte buis of buis met ruime bochten i.v.m. doorvoer leidingen). H = Hoogte gesloten toestand mm CU = Opvoerhoogte. M = Geleiding hoeklijn 80x80x8 mm Dwarsdoorsnede put: Buis ( = 150 mm) Hoeklijn 60x60x6 mm rondom of gelijkwaardig ter bescherming van de randen. UNP of HEA of gelijkwaardig. Waterafvoer. Indien noodzakelijk dient er in de put een afvoer geplaatst te worden welke zorgdraagt voor de afvoer van eventueel regenwater.

5 Risico Oplossing Afbeelding Knipgevaar tussen hefvlak en putrand. Beveiligingsblokkade die de neerwaartse beweging van de schaartafel blokkeert. Om de neerwaartse beweging te vervolgen dient u de op de knop omhoog te drukken. Hierna is het weer mogelijk om de neerwaartse beweging voort te zetten. Met de ledematen tussen de mechanische onderdelen komen. Door de aanwezigheid van de beveiligingsblokkade is alleen bescherming aan de vingers nodig. De minimale afstand tussen de 2 scharen bedraagt 30 mm. Versnelde omhooggaande beweging. De snelheid van de omhooggaande beweging is minder dan 0.15 m/s Versnelde neergaande beweging. Een onverwachtse neergaande beweging tijdens onderhoud. Een leidingbreukventiel is aangebracht op elke cilinder waardoor het systeem bij het afbreken van een pijpleiding een neerwaartse snelheid bereikt van minder dan 0.15/ms Door de ingebouwde onderhoudsstangen is dit niet mogelijk. Deze stangen kunnen alleen doelbewust worden weggehaald. Buitenproportioneel lawaai tijdens het gebruik van de lift. Het geluidsdrukniveau is lager dan 70 db (A). Een ongecontroleerde neergaande beweging veroorzaakt door olie tekort in de cilinder. Een anti-leegheids ventiel is gemonteerd op de groep van de powerpack.

6 Risico Oplossing Afbeelding Operator op het frame Val- en uitgleidingsrisico door een glad oppervlak Tranenplaat op de bovenste frame. Vaste controles op het bovenframe Ruimte te kort bij het bedieningspaneel. Veiligheidszone voor het bedieningspaneel met een afmeting van minimal 0.5 x 0.6 mts. Val risico voor de operateur. Veiligheidshek. Ongecontroleerde neergaande beweging. Een optionele noodstop.

7 Risico Oplossing Afbeelding Overbelasting. Maximaal drukventiel ingesteld en vergezegeld op de schaarlift om deze te kunnen stoppen bij een overbelasting van 10% op het maximaal berekende gewicht. Gebrek aan elektriciteit of de activering van de noodstop. De schaarheftafel stopt automatisch. Het herstellen van de elektriciteit. De schaarheftafel staat stil. De beweging wordt hersteld door een operator. Menselijke fout. Mechanische, technischeen klimatologische belasting. De controle is zo geplaatst dat de operator in staat is om de beweging van zowel de schaarheftafel als van de lading te volgen. De dode hoek bediening is duidelijk aangegeven en snel herkenbaar. IP54 minimum aan bescherming. Risico s veroorzaakt door niet geautoriseerde orders. Hoofdschakelaar kan worden ingesteld en vergrendeld in de OFF positie.

Specificatielijst 2013 Bolzoni Schaarheftafels

Specificatielijst 2013 Bolzoni Schaarheftafels Specificatielijst 2013 Bolzoni Schaarheftafels A1-E Ergolift schaarheftafel (enkele schaar) voor gelijkmatig verdeelde lasten A1.05.E000 500 590 1000 800 200 10 0,55 135 1 x 60 mm A1.05.E010 500 800 1250

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift.

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift. Fleur Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen Platformlift Ook toepasbaar als: Mindervalidelift Personenlift Omschrijving De Fleur platformlift is speciaal

Nadere informatie

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden.

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden. PARKEER HEFBRUG P230 Deze parkeer hefbrug is geschikt voor 2 voertuigen, en heeft een maximaal hefvermogen van 2300 kg. Dit is toereikend voor de meeste type voertuigen. Geparkeerd kunnen bijvoorbeeld

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force V is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG 630140 Elektromechanische 1-koloms hefbrug met drempel. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT. liftforce. omni goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT. liftforce. omni goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT liftforce omni goederenlift 1 liftforce 2 Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

MOBIELE HEFKOLOMMEN MOBIELE HEFKOLLOMMEN 2.5 TOT 10 TON PER KOLOM

MOBIELE HEFKOLOMMEN MOBIELE HEFKOLLOMMEN 2.5 TOT 10 TON PER KOLOM 2.5 TOT 10 TON PER KOLOM Zeer geschikt voor wagenparken met zeer uiteenlopende voertuigen en variabele werkplekken. Naar keuze zijn diverse combinaties samen te stellen, t.w. 2-4-6 of 8 hef, al naar gelang

Nadere informatie

ALTIJD DICHT BIJ U. Leveller met swinglip Type APS. Hydraulische leveller met swinglip Type: APS. Contact: Versie: Datum:

ALTIJD DICHT BIJ U. Leveller met swinglip Type APS. Hydraulische leveller met swinglip Type: APS. Contact: Versie: Datum: Leveller met swinglip Type APS Versie: Datum: 1.1.1 27.05.2014 Datablad Hydraulische leveller met swinglip Type: APS LEVELLER MET Draagkracht: SWINGLIP 60 (TYPE kn APS) Contact: Hydraulische leveller met

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

MEERSPILLIGE BOORMACHINE

MEERSPILLIGE BOORMACHINE 20100 Bedieningssystemen Waar nodig voor een juiste bediening van de machine moet een markering aangebracht Bij (on)opzettelijk verkeerd schakelen geen gevaarlijke consequenties. Goed toegankelijk geplaatst

Nadere informatie

Parameters en alarmen. Multifold Super V0100. Parameters & Alarms Multifold Super V0100 NL Page 1 of 15

Parameters en alarmen. Multifold Super V0100. Parameters & Alarms Multifold Super V0100 NL Page 1 of 15 Parameters en alarmen Multifold Super V0100 Parameters & Alarms Multifold Super V0100 NL Page 1 of 15 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1) Machineparameters... 3 1.1) Overzicht machineparameters... 3 2)

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 15 versie 20150709 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 12 versie 20171211 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Mobiele hefkolommen MOBIELE HEFKOLLOMMEN 2.5 TOT 10 TON PER KOLOM

Mobiele hefkolommen MOBIELE HEFKOLLOMMEN 2.5 TOT 10 TON PER KOLOM 2.5 TOT 10 TON PER KOLOM Zeer geschikt voor wagenparken met zeer uiteenlopende voertuigen en variabele werkplekken. Naar keuze zijn diverse combinaties samen te stellen, t.w. 2-4-6 of 8 hefkolommen, al

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

Technische specificaties. TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks

Technische specificaties. TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks Technische specificaties TMM Serie 2,0 tot 2,5 ton Meeneem heftrucks 2 000-2 500 kg TECHNISCHE SPECIFICATIES 1.1 Fabrikant 1.2 Modeltype TMM 20 TMM 25 Omschrijving Gewicht 1.3 Aandrijving Diesel Diesel

Nadere informatie

Platformlift met schuivende vloer

Platformlift met schuivende vloer HideLift is onderdeel van de productgroep FreeLifeStyle en heeft als doel de verbetering van de toegankelijkheid van gebouwen. Platformlift met schuivende vloer Opvallend onopvallend HideLift blinkt uit

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton

Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.0 ton Specificaties 7FBEST10 1.1 Fabrikant TOYOTA 1.2 Type 7FBEST10 1.3 Aandrijving Elektro 1.4 Besturing Zittend

Nadere informatie

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz Steekwagens Metalworks. SHC150-300. Platformwagen. Laadblad in geperste staalplaat met kunststof beschermingslaag. Zacht-vinyl beschermingsboord rondom het laadplatform. Met 2 vaste en 2 draaibare harde

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding Bedienings- en montagehandleiding Woord vooraf Deze handleiding geeft inzicht in de werking, de montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. U dient zich tijdens plaatsing en montage

Nadere informatie

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen 1/5 INHOUDSOPGAVE Pagina 2 Toepassing Regelgeving Pagina 3 Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen Pagina 4 Schachtafwerking Schachtdeuren Tableaus en besturing Pagina 5 Afmetingen 2/5 TOEPASSING

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 1.6-5.0 t 7FBMF 7FBMF-S www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.6-1.8 t Specificaties 7FBMF16 7FBMF18 1.1 Fabrikant Toyota Toyota 1.2 Type 7FBMF16 7FBMF18 1.3 Aandrijving

Nadere informatie

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT Schachtloze huisliften Open cabine HLO-3000 en HLO-3500 De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend

Nadere informatie

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 1 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 1 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 1 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK Vraag 1 Vraag 2 Vraag 3 Vraag 4 Vraag 5 Vraag 6 Vraag 7 Vraag 8 Vraag 9 In de Arbo-wet gaat het om zaken als A gezondheid

Nadere informatie

Vraag 1. F G = 18500 N F M = 1000 N k 1 = 100 kn/m k 2 = 77 kn/m

Vraag 1. F G = 18500 N F M = 1000 N k 1 = 100 kn/m k 2 = 77 kn/m Vraag 1 Beschouw onderstaande pickup truck met de afmetingen in mm zoals gegeven. F G is de massa van de wagen en bedraagt 18,5 kn. De volledige combinatie van wielen, banden en vering vooraan wordt voorgesteld

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft solid

liftforce ROLSTOELLIft solid DE betrouwbare ROLSTOELLIFT solid liftforce ROLSTOELLIft solid 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pallettrucks 230. Hoogheffende pallettrucks 234

Inhoudsopgave. Pallettrucks 230. Hoogheffende pallettrucks 234 Inhoudsopgave 230 230 232 Hoogheffende pallettrucks 234 2 229 REMA pallettruck P14 De REMA pallettruck P14 is een lichte, wendbare en gebruiksvriendelijke uitvoering. Polyurethaan stuurwielen in combinatie

Nadere informatie

Domilift schachtloze woonhuisliften

Domilift schachtloze woonhuisliften Domilift schachtloze woonhuisliften Vloer / klep principe De huislift wordt gekenmerkt door een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afdicht; - In de laagste stand bevindt de liftcabine

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 2.0-2.5 t Specificaties 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere

Nadere informatie

heftafel met enkele schaar

heftafel met enkele schaar heftafel met enkele schaar ELS 1 2 3 4 5 6 Enkele schaarheftafel De schaarheftafels van Intraboss BV leveren een grote bijdrage op het gebied van ergonomie, productiviteit van werknemers en als productie

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT. liftforce. rolstoellift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT. liftforce. rolstoellift DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT liftforce rolstoellift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 9 versie 20180205 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING - 1 - 1 Algemeen 1.1 Algemene veiligheidsregels De balanceermachine mag alleen gebruikt worden door personeel dat daar gemachtigd voor is en voldoende opgeleid is. De balanceermachine mag alleen maar gebruikt

Nadere informatie

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Voor alle typen transportwerk waarbij vrachtwagens worden gebruikt, moet het vrachtwagenchassis van een opbouw worden voorzien. Het doel van de aslastberekeningen

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 3 30 kw Elektrische verwarming 9 modellen Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Brengt uw woning op een hoger niveau

Brengt uw woning op een hoger niveau Brengt uw woning op een hoger niveau De elegante thuislift Lift op de begane grond Lift op weg naar boven Lift op de verdieping 2 De elegante thuislift Met zijn grotendeels transparante ontwerp is de MijnLift

Nadere informatie

Hoofdstuk 2: HYDROSTATICA

Hoofdstuk 2: HYDROSTATICA ysica hoofdstuk : Hydrostatica e jaar e graad (uur) - 95 - Hoofdstuk : HYDROSTTIC. Inleiding: Bouw van een stof.. ggregatietoestanden De zuivere stoffen die we kennen kunnen in drie verschijningsvormen

Nadere informatie

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen UPB 30 UPB 35 UPB 50 UPB 60 UPB 65 Profiel Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Notitie

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

personen-goederenlift

personen-goederenlift De veilige en betrouwbare personen-goederenlift liftforce personen-goederenlift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks ton

Elektrische Vorkheftrucks ton www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.0-1.5 ton Elektrische Vorkheftrucks 1.0 ton Specificaties Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere 7FBEST10 1.1 Fabrikant

Nadere informatie

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging Bandtransporteurs brengt lijn in beweging Bandtransporteurs van Bretech kennen een modulaire opbouw. Het uitgangspunt is het formaat van uw product: hoe kleiner het product is, hoe kleiner de roldiameter

Nadere informatie

Mechanica van Materialen: Voorbeeldoefeningen uit de cursus

Mechanica van Materialen: Voorbeeldoefeningen uit de cursus Mechanica van Materialen: Voorbeeldoefeningen uit de cursus Hoofdstuk 1 : Krachten, spanningen en rekken Voorbeeld 1.1 (p. 11) Gegeven is een vakwerk met twee steunpunten A en B. Bereken de reactiekrachten/momenten

Nadere informatie

Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs. Johan Simmelink

Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs. Johan Simmelink Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs Johan Simmelink Eisen aan examenvoertuigen Examen wordt afgelegd met Landbouw- of bosbouwtrekker(lbt) met aanhangwagen Eisen aan de landbouw- of bosbouwtrekker(lbt) Trekkers

Nadere informatie

FJORD AIR MODÈLES AIR OVERZICHT

FJORD AIR MODÈLES AIR OVERZICHT FJORD MODÈLES OVERZICHT Ruime inloopdouche voor montage op douchebak Fjord Vrijstaande douchewand zonder traverse of plafondsteun Verschillende glassoorten, 10mm glasdikte Slanke profielen van geborsteld

Nadere informatie

www.somfy.com ilmo 50 WT Ref. 5050496B

www.somfy.com ilmo 50 WT Ref. 5050496B www.somfy.com FR DE IT ilmo 50 WT Ref. 5050496B CS PL HU RU EL PT ES EN Inhoud. Inleiding 6. Veiligheid 6. Algemeen 6. Algemene veiligheidsvoorschriften 6.3 Specifieke veiligheidsvoorschriften 7 3. Installatie

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t

Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-5.0 t www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 2.0-2.5 t Specificaties 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts. 2-KOLOMS HEFBRUG 4000 KG Condor Budget serie met midden drempel

CONDOR Premium Lifts. 2-KOLOMS HEFBRUG 4000 KG Condor Budget serie met midden drempel 2-KOLOMS HEFBRUG 4000 KG Condor Budget serie met midden drempel Elektro-hydraulische hefbrug met drempel en asymmetrische opstelling. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 1.5-2.0 t 3 wiel www.toyota-forklifts.eu Elektrische Vorkheftrucks 1.5-1.6 t Specificaties 8FBET15 8FBEKT16 8FBET16 1.1 Fabrikant TOYOTA TOYOTA TOYOTA 1.2 Type 8FBET15 8FBEKT16

Nadere informatie

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch s hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch nl/ta- -1 INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding 02 2 Gebruik van de handleiding 02 3 Beschrijving van de hefbrugkrik 02 4 Veiligheid 03 5 Installatie 03 6 Bediening

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting)

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting) Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting) De CS-1000 tapesluiter is een standaard dozensluiter uit de C-serie van Lantech. Alle standaard machines maken

Nadere informatie

60º Links en 60º Rechts in verstek. Handleiding

60º Links en 60º Rechts in verstek. Handleiding BANDZAAG MACHINE PEBA 520 60º Links en 60º Rechts in verstek Handleiding Pehu bv De Tienden 52, 5674 TB Nuenen, The Netherlands Phone: +31 40-2912250 Fax: +31 40-2483003 www.pehubv.nl Email: info@pehubv.com

Nadere informatie

Liftenleverancier Ganser is al 40 jaar actief op de markt

Liftenleverancier Ganser is al 40 jaar actief op de markt De koning onder de liften Platform-traplift Liftenleverancier Ganser is al 40 jaar actief op de markt en is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van diverse liftsystemen. De liftbouwer ontwikkelt

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300 Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300 De CS-300 is een standaard dozensluiter uit de C-serie van Lantech. Alle standaard machines maken gebruik van de bewezen technieken

Nadere informatie

Asfaltfrezen. Aanbouwdelen

Asfaltfrezen. Aanbouwdelen Asfaltfrezen Aanbouwdelen 02 Een Bobcat lader wordt een doeltreffende, rendabele asfaltfree Bobcat 14 /36 cm asfaltfrees met standaarddebiet Een goedkoop model, speciaal ontworpen voor bepaalde Bobcat

Nadere informatie

Elektrische Vorkheftrucks t

Elektrische Vorkheftrucks t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-3.5 t Elektrische Vorkheftrucks 2.0-2.5 t Specificaties 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Kenmerken Gewicht Wielen en banden Afmetingen Prestaties Motor Andere 1.1 Fabrikant TOYOTA

Nadere informatie

Schuifdeuraandrijving serie AC-21

Schuifdeuraandrijving serie AC-21 Schuifdeuraandrijving serie AC-21 DICTATOR heeft met de deuraandrijving type 900-21 een uitvoering ontwikkeld welke samen met de besturing SQUARE 940 voldoet aan de eisen volgens de norm EN 12453 (gebruiksveiligheid

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

Elektrische lier met doorgaande kabel

Elektrische lier met doorgaande kabel CM Elektrische lier met doorgaande kabel CM ELEKTRISCHE MTRAC LIEREN - CM MTRAC CM Met een state-of-the-art design én technische innovaties voorziet de CM Mtrac in een specifieke klantbehoefte; namelijk

Nadere informatie

Nr 4126 Revisie

Nr 4126 Revisie 20100 Bedieningssystemen Waar nodig voor een juiste bediening van de machine moet een markering aangebracht Bij (on)opzettelijk verkeerd schakelen geen gevaarlijke consequenties. Goed toegankelijk geplaatst

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger. Luchtverhitter Tiger. Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen.

Luchtverhitter Tiger. Luchtverhitter Tiger. Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen. Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 9 modellen 3 30 kw Elektrische verwarming Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

geen LIchamELIjkE belasting >> goede arbeidsomstandigheden >> TEvrEDEN PErsoNEEL >> minder materiaalschades >> snellere montage

geen LIchamELIjkE belasting >> goede arbeidsomstandigheden >> TEvrEDEN PErsoNEEL >> minder materiaalschades >> snellere montage geen LIchamELIjkE belasting >> goede arbeidsomstandigheden >> TEvrEDEN PErsoNEEL >> minder materiaalschades >> snellere montage WINLET 350 DE revolutie IN glasmontage. met DE WINLET 350 glasrobot WorDEN

Nadere informatie

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie GeC industrieel KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie De betrouwbare G-Serie kan alle soorten afval verwerken, zoals rest-, huishoudelijk afval en grofvuil. ongeëvenaarde FLeXIBILITeIT

Nadere informatie

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING H - 3 HARDE HOUTVEZELPLATEN UITGAVE : 1967 Index 1. VOORWAARDEN VAN VERVAARDIGING...3 10. UITZICHT...3 11. KWALITEIT...3 12. AFMETINGEN...3

Nadere informatie

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch s hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch nl/ta-bjxxxx -1 INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding 02 2 Gebruik van de handleiding 02 3 Beschrijving van de hefbrugkrik 02 4 Veiligheid 02 5 Technische specificaties

Nadere informatie

Nr 4146 Revisie

Nr 4146 Revisie 20100 Bedieningssystemen Waar nodig voor een juiste bediening van de machine moet een markering aangebracht Bij (on)opzettelijk verkeerd schakelen geen gevaarlijke consequenties. Goed toegankelijk geplaatst

Nadere informatie

algemeen hydrosan montagevoorschriften slangen pagina 2 montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina 8 afmetingen sae flenzen pagina 15

algemeen hydrosan montagevoorschriften slangen pagina 2 montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina 8 afmetingen sae flenzen pagina 15 montagevoorschriften slangen pagina montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina afmetingen sae flenzen pagina 1 hydrosan H Y D R A U L I E K hydrosan H Y D R A U L I E K montagevoorschriften slangen

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift De veilige en betrouwbare platformlift liftforce platformlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Nieuwbouw, service en onderhoud. mpparkeersystemen.nl

Nieuwbouw, service en onderhoud. mpparkeersystemen.nl P Nieuwbouw, service en onderhoud Waar dient u op te letten bij de aanschaf van een autolift en/of een parkeersysteem? Dit is een moeilijke vraag, zeker omdat men een dergelijk product niet vaak aanschaft.

Nadere informatie

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift De veilige en betrouwbare platformlift liftforce platformlift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding...1. Benodigde gereedschappen Mechanische onderdelen Plastic onderdelen... 3

Inhoud. Inleiding...1. Benodigde gereedschappen Mechanische onderdelen Plastic onderdelen... 3 Montagehandleiding Inhoud Inleiding...1 Benodigde gereedschappen... 1 Mechanische onderdelen... 2 Plastic onderdelen... 3 Montage Montage grijper... 6 Montage voet & besturingseenheid... 7 Montage hoofdeenheid...

Nadere informatie

MOTION4. EvoDrive. Automatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren

MOTION4. EvoDrive. Automatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren EvoDrive utomatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren Compact (slechts 60mm hoog x 65mm diep) met lineaire motortechnologie voor interne automatische schuifdeur, en gemonteerd op de muur.

Nadere informatie

Gebruikshandleiding FP Liftomatic

Gebruikshandleiding FP Liftomatic Gebruikshandleiding FP Liftomatic Suitable for the 85 and 103 LIftomatic Copyright Audipack (version 09-07-08) Goed om te weten: -De wielen van het hefsysteem zullen alleen intrekken als de zwenkwielen

Nadere informatie

Bedrijfsstofzuigers GD 2000

Bedrijfsstofzuigers GD 2000 Bedrijfsstofzuigers GD 2000 Minimaal geluidsniveau gecombineerd met maximale zuigkracht De Nilfisk GD 2000 is een zeer hoogwaardige professionele stofzuiger die uitzonderlijk stil is (44dB(A) volgens BS

Nadere informatie

Carrosserie hefbrug GEBRUIKERS / INSTALLATIE HANDLEIDING

Carrosserie hefbrug GEBRUIKERS / INSTALLATIE HANDLEIDING nl/ta-_ 1 INHOUDSOPGAVE PAG 1 Inleiding 02 2 Gebruik van de handleiding 02 3 Verpakking/transport/opslag 02 4 Beschrijving van de hefbrug 02 5 Technische specificaties 03 6 Veiligheid 03 7 Installatie

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts. 2-KOLOMS HEFBRUG 4000 KG Condor Premium serie met midden drempel

CONDOR Premium Lifts. 2-KOLOMS HEFBRUG 4000 KG Condor Premium serie met midden drempel 630100 Afgebeeld met extra fundatie steunen voor een zwakke vloer (optie) 2-KOLOMS HEFBRUG 4000 KG Condor Premium serie met midden drempel Elektro-hydraulische hefbrug met drempel en asymmetrische opstelling.

Nadere informatie

Veilig bedienen van Hangbruginstallaties 25-05-2012

Veilig bedienen van Hangbruginstallaties 25-05-2012 06-12-1999 1 Veilig bedienen van Hangbruginstallaties 25-05-2012 Groen Training houdt u op (de) hoogte Permanente HBI Niet permanente HBI 06-12-1999 2 Wat zijn de verschillen tussen Permanente en niet

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton 15. Lieren 0,2 tot 35 ton 116 Red Rooster luchtlieren zijn op maat gemaakte producten. Vele constructies zijn mogelijk en er zijn vele normen en selectiecriteria voor het kiezen van een lier. In dit voorwoord

Nadere informatie

Hefboomlengte (mm) ELGP0800 0, ,3 426x64x235 6,0 ELGP1600 1, ,0 545x97x ELGP3200 3, ,0 660x116x325 22,0

Hefboomlengte (mm) ELGP0800 0, ,3 426x64x235 6,0 ELGP1600 1, ,0 545x97x ELGP3200 3, ,0 660x116x325 22,0 381 ELLER staaldraadtrekapparaten Eller staaldraadtrekapparaten zijn licht en toepasbaar in verticale, horizontale en diagonale richting. Hoogwaardige aluminiumlegering behuizing Veiligheidspen breekt

Nadere informatie

Stempelhefbruggen HYDRAULISCHE STEMPEL HEFBRUG WIELVRIJ

Stempelhefbruggen HYDRAULISCHE STEMPEL HEFBRUG WIELVRIJ HYDRAULISCHE STEMPEL HEFBRUG WIELVRIJ RAV 1120 Lage oprijhoogte van 95mm RAV 1120 M In de breedte verschuifbaar platforms In een stalen cassette zijn de hydraulische unit en de beide hefcilinders ondergebracht.

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Flowhaspel 1 Empas B.V. Kruisboog 43 3905 TE Veenendaal 0318-525888 www.empas.nl Technische gegevens Afmetingen (lxbxh), cm... 55x39x109 Gewicht, kg...36 Motor vermogen, W....300

Nadere informatie

OMI-5 METALEN BEHUIZING

OMI-5 METALEN BEHUIZING OMI- METALEN BEHUIZING omi-_nl 0/9 De OMI- behuizing is voor installatie van de INT-E, INT-O en INT-PP uitbreidingen. De behuizing is geschikt voor de APS- / APS- voeding en heeft ruimte voor een V/ Ah

Nadere informatie

Parameters en alarmen. ObiFold V0100. Parameters & Alarms ObiFold V0100 NL Page 1 of 15

Parameters en alarmen. ObiFold V0100. Parameters & Alarms ObiFold V0100 NL Page 1 of 15 Parameters en alarmen ObiFold V0100 Parameters & Alarms ObiFold V0100 NL Page 1 of 15 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1) Machineparameters... 3 1.1) Overzicht machineparameters... 3 2) Programma parameters,

Nadere informatie