Tak St.-Joris-Winge (Wever, Antwerpen) 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tak St.-Joris-Winge (Wever, Antwerpen) 1"

Transcriptie

1 Tak St.-Joris-Winge (Wever, Antwerpen) 1 Van de Antwerpse stamvertakking waren in het jaar 1964 de volgende familieleden lid van de Gulden Lelie (met hun toenmalig adres): - Irene Van Nerum (1914) xx G. Gallemaert, Deburletlaan 47, Wilrijk - Gilbert Van Nerum (1926) x Martha Verheyen, Confortalei 223, Deurne - Leo Van Nerum (1901) x R. Ostijn, Everaertstraat 14, Antwerpen en zoon Frans (1943) x M. De Leeuw, Lambrechtshoekenlaan 137, Merksem - Germain (Walter) Van Nerum (1911) x E. Van de Vijver, Oude Baan 161, Schilde - Albert Van Nerum (1921) x L Nuiten, Jan Peetersstraat 12, Deurne - René Van Nerum (1922) x V. Janssens, Herentalsebaan 67, Ranst, ziel van de Antwerpse stamvertakking. Hij zetelde in 1964 als hoofdafgevaardigde voor zijn gewest in de gilderaad - Luk Van Nerum (1923) x L. Albrechts, Zwartezusterberg 7, Mechelen. De broers Albert, René en Luk waren gevierde jeugdschrijvers in de jaren zestig. Deze stamvertakking werd grotendeels gerealiseerd door: 8b Dumon Marcel (Wever ), in de loop van het jaar 1966, op 16-jarige leeftijd! 1 Stamvertakkingen Van Nerum, waarvan sommigen met het Van Nerum geslacht uit Hoegaarden konden aangeschakeld worden, werden vanaf augustus 1964 gepubliceerd in t Neerhembloet, contactblad tussen de verschillende stamvertakkingen van het geslacht Van Nerum, een bijlage van Familieschoon. Van deze bijlage verschenen tussen augustus 1964 en november 1966 drieëntwintig afleveringen, in totaal 88 pagina s. In samenwerking met pastoor Vander Velpen J. zaliger (gewezen mombaarvader van de Gulden Lelie), werd de tak van St.-Joris Weert (met de vertakkingen te Wever en te Antwerpen) opgezocht en gepubliceerd. Nathalie Chaltin, gehuwd met een zekere Dumon, dochter van Karel Chaltin en Maria Van Nerum en toen wonende te Orsmaal-Gussenhoven, was in 1964 in verbinding met de Gulden Lelie om de Weverse stamvertakking verder uit te werken. Uitgebreide levensschetsen uit de tak van Wever werden van juni tot november 1966 gepubliceerd in t Neerhembloet (art. 31 tot 36 in 18 tot 23) en zijn van de hand van Marcel Dumont.

2 Handtekeningen van de aanwezigen te Antwerpen (van links naar rechts) René Van Nerum ( 1922-Ranst-jeugdschrijver, tak Antwerpen), Hubert Van Nerum ( , Hoegaarden heroprichter en drijvende kracht van de Gulden Lelie ), Arthur Van Nerum ( 1928-Hoegaarden)

3 De tot heden oudst bekende voorouder uit de tak St.-Joris-Winge ( ) is 1. Van Nerim Matheus ( Waanrode rond 1585) x Catharina N Van Nerim Arnoldus (Waanrode, ) kan idem zijn als II b Van Nerim Matheus (Waanrode, voor ) Van Nerim Matheus (Waanrode, ) Van Nerim Hendrik (Waanrode, ) 4 Kan idem zijn als Henricus Van Nerim (+ Miskom ), notaris en gehuwd met Eersame Gertrudis de Muntere, stamouders van de Temse vertakking (zie basisstamboom IIA) een dochter (Waanrode, ) 5 2a. Van Nerim Gerardus (ca Leuven ) Overleed te Leuven tijdens een heelkundige bewerking en werd begraven naast het altaar van de O.L.V. kerk. Zijn eerste echtgenote was M. Maes ( ) en zijn tweede echtgenote was waarschijnlijk G. Van Hersberghen (xx Wersbeek ). Van de twee kinderen uit het eerste huwelijk onthouden we Elisabeth die huwde met A. Culens (x ) en van de twee kinderen uit het tweede huwelijk kennen we de geboortedatum, Petrus ( ) en Gerardus (( ) 2b. Van Nerim Arnoldus (ca ) Uit zijn huwelijk met Anna Herries werden zeven kinderen geboren. Van deze kinderen onthouden we: Elisabeth ( ) x met H. Costermans, 2b.1. Van Nerim Jacobus ( ) 2b.2. Van Nerim Maria ( ) 2b.3. Van Nerim Joanna ( ) 2b.4. Van Nerim Matheus, zie onder 3 3. Van Nerim Matheus ( of ) x Lubbeek op 11 of 19 februari 1686 met Anna Wauters. Van hun kinderen onthouden we 3.1. Van Nerim Elisabeth ( ) x met Petrus Meeus Van Nerim Matheus ( te Wever, niet te Winghe ) 3.3. Van Nerim Gerardus, zie onder Van Nerim Maria ( ) x met F. Smidts 2 Peter en meter waren Henri Raeymaeckers en Elisabeth van Sant 3 Peter en meter waren Adrianus Convents en Maria Raeymackers 4 Peter en meter waren Blasius Vaes en Catharina Vobis 5 Gerardus (2a), geen spoor te Waanrode, maar kan elders geboren zijn en toch een zoon van Matheus Van Nerim en Catharina N. zijn. Als Matheus Van Nerim (+ St. Joris-Winge, ), dezelfde is als Matheus Van Nerim ( Waanrode, rond 1585), dan mogen we aannemen dat hij zeker tot 1622 te Waanrode verbleef om zich dan te St. Joris-Winge te gaan vestigen. Dan is ook de verwantschap van de stammen St.-Joris-Winge; Wever, Antwerpen, Temse en misschien ook Hoegaarden bewezen.

4 4. Van Nerim Gerardus ( ) x met Catharina Van Parijs en ze hadden acht kinderen 4.1.Van Nerim Mathias, zie onder Van Nerim Petrus ( ) 4.3. Van Nerim Jan Baptist ( ) 4.4. Van Nerim Petronella ( ) 4.5. Van Nerim Anna Maria ( ), tweelingzuster van de vorige 4.6. Van Nerim Guill. Josephus ( ) 4.7. Van Nerim Maria Cath ( ) 4.8. Van Nerim Jacobus ( ) 5.Mathias Van Nerim ( ) x of of te Lubbeek met Elis. Rens Van Nerim Petrus, zie onder Van Nerim An ( ) 6. Van Nerim Petrus ( of ), landbouwer x met Maria Taverniers uit St.-Pieters Rode Van Nerim Maria Theresia ( of of ) 6.2. Van Nerim Petrus ( ) 6.3. Van Nerim Josephus ( of ) 6.4. Van Nerim Philippus Josephus, zie onder Van Nerim Theresia ( ) 6.6. Van Nerim Judocus ( ) 6.7. een kindje geboren en gestorven op De naam Van Nerim gaat rond 1780 over in Van Nerum en wordt de Weverse stamvertakking.

5 De Weverse stamvertakking 6 7. Van Nerum Philippus Josephus ( Attenrode-Wever ) x Attenrode-Wever op met A.M. Coeckelberghs ( 1795, dochter van burgemeester J.F. Coeckelberghs (+Wever, ) en Maria Gertrudis Michiels) Zij was de eerste maal gehuwd met Lambertus Hendrik Grootjans. Van 1848 tot 1854 was Philippus Jacobus burgemeester te Wever. Er waren nauwe relaties met de familie Van Nerum uit Hoegaarden. Toen in oktober 1831 J.B. Van Nerum, zijn schoonzoon P. Evrard, zijn aangetrouwde kozijn P. de Zangré en S. Coenegras tijdelijk Hoegaarden moesten ontvluchten 7 wegens politieke troebelen, bood hij hen onderdak aan te Wever. Vanaf was hij reeds weduwnaar Van Nerum Joannes Felix, zie 8a 7.2. Van Nerum Maria Carolina Van Nerum ( ) x Norbert Wouters ( St.- Joris-Winge ) te Wever op Hij was de zoon van Hendrik ( ) en M.T. Deruyter Van Nerum Judocus ( of ) x Maria L. Dewael 8 (Bunsbeek Wever ), dochter van Petrus en Cath. Engels. Peter en meter waren J. Van Nerum, zijn oom en M.B. Coeckelberghs. Hij was landbouwer en grondbezitter. Dokter J.B. Van Nerum noemde hem kozijn en hij wordt vermeld in de memoriegeschriften van Elisabeth Van Nerum in verband met de gedenkschriften, die hij over zijn eigen afstamming in het bezit zou hebben. Judocus Van Nerum Maria Louisa Dewael 6 Attenrode en Wever vormden vanaf 1824 één gemeente. 7 Familieschoon, art., p foto echtpaar in t Neerhembloet, 18 (1966) p.3

6 Nota s over de andere takken van onze familie Branche de Jean Baptiste et Albertine Dumont fait par le Dr. Van Nerum. Tak van Jean-Baptiste en Albertine Dumont, gemaakt door dokter Van Nerum Branche de François Van Nerum et Catherine Aerts fait par Edouard Van Nerum Tak van François Van Nerum en Catharina Aerts gemaakt door Edouard Van Nerum Branche de François Van Nerum et Catherine Lowedt fait par Jean Baptiste Van Nerum Tak van François Van Nerum en Catharina Lowet, gemaakt door Jean Baptiste Van Nerum Laatste pagina Memorieschriften Elisabeth Van Nerum- Vandertaelen Branche résidant loin de Hougaerde par le cousin Judocus Van Nerum de Wever Tak die ver van Hoegaarden woont door kozijn Judocus Van Nerum van Wever 7.4. Van Nerum Lambertus ( Tildonk ) was onderpastoor te Alsemberg ( ) en vervolgens pastoor te Tildonk waar hij overleed op Hij werd priester gewijd te Mechelen op Van Nerum Petrus ( ) Van Nerum Ferdinand H., zie onder 8b 7.7. een kindje geboren en overleden op a. Van Nerum Joannes Felix ( St.-Pieters-Rode ) x Maria Barbara N. Taverniers en vestigde zich te Sint-Pieters-Rode waar hij burgemeester werd en op het kasteel van Horst zou gewoond hebben. 8a.1. Van Nerum Jozef Germanus werd de voorvader en de stichter van de Antwerpse stamvertakking (zie onder 9a) 8a.2. Van Nerum Ursula (x Prosper Stiers, Lubbeek) Julie Stiers (x Joseph Wauters) Marie Stiers (bleef ongehuwd) Lydie Stiers (Lubbeek Turnhout ) Jules Stiers (x Hortense Crabbé) 10 9 Peter en meter waren Petrus Caluwaerts en A.M. Coekelberghs. Hij werd zelf peter op te Kumtich van Petrus Grootjans, zoon 9 van Hendrik uit Wever en Theresia Geemis. 10 Zijn doopheffers waren Joannes Grootjans en Maria Taverniers.

7 8a.3. Van Nerum Carolus Joseph ( St. Pieters-Rode, 1841) 11, ongehuwd werd hoeveknecht te Yvoir en stierf tussen 1900 en 1910, hij had waarschijnlijk wegens een familieruzie het ouderlijk huis verlaten. 12 8a.4. Van Nerum Marie Julie ( St. Pieters-Rode, ), ongehuwd. 8a.5. Van Nerum M. Philomena (St.-Pieters-Rode Aarschot ) x Jean H. Van Parijs. Marguerite Van Parijs (x Leon Collin) Josephe Van Parijs (x Louis Vanuffelen) Achille Van Parijs (ongehuwd) Honorine Van Parijs (ongehuwd) François Van Parijs (x Mathilde Joos) Eugeen Van Parijs Maria Van Parijs Jeanne Van Parijs (kloosterzuster, Orde der Benedictinessen) 13 8b. Van Nerum Ferdinandus Hyronimus (Wever 04 of Wever ). x Hoegaarden op met Josephine Van Hagendoren ( Hoegaarden Hoegaarden ), dochter van Karel en Francisca Van den Bempt. Een zoontje, geboren te Hoegaarden op , overleed enkele dagen later en ook Josephina stierf op 21 oktober aan de gevolgen van het kraambed. 15 xx Vissenaken met Nathalie Huens (Vissenaken, Wever ). Zij was een nicht van Barbara Smolders, die einde 1837 in het huwelijk was getreden met brouwer Charles Van Nerum uit Hoegaarden, en de zuster van Theophile Huens, burgemeester van Vissenaken. Haar overgrootoom was abt Ildephonsus, afkomstig uit Oorbeek (geboren Norbertus Meugens), prelaat van de abdij van Vlierbeek. 16 Zijn lofdicht, bewaard in het archief van de Abdij van Park werd door Louis Smolders overgeschreven in 1875, oom van Nathalie en berust in het familiearchief. Evenals zijn vader werd Ferdinandus op tot burgemeester verkozen, functie die hij tot in 1890 bekleedt, om opgevolgd te worden door baron Theodoor de Turck 17 de Kersbeek. Het verhaal van de twee Schuttersgilden van Sint-Sebastiaan te Attenrode en te Wever en de vete Van Nerum-Van Goetsenhoven wordt verhaald in t Neerhembloet 18 waar ook de familiefoto van de laatste generatie Van Nerum uit Wever, vermoedelijk genomen in 1898 staat afgedrukt. 19 De twaalf kinderen uit het echtpaar Van Nerum-Huens werden allen te Wever geboren. Zij behoorden tot de laatste generatie van de Weverse stamvertakking die in 1958 uitdoofde: 11 Peter en meter waren J. Taverniers en Maria C. Van Nerum (tante) 12 Peter en meter waren Joannes Taverniers en Marie Thérèse Geemis 13 Peter en meter waren Hyronimus Geens en Anna Catharina Mertens. 14 foto echtpaar Van Nerum-Huens in t Neerhembloet 19 (1966) art. 32, p Familieschoon, p. 458 IIA-IVA en Familieschoon, art. 205; beschrijving geslacht Smolders /Meugens. 16 A. Smeyers, Abdij van Vlierbeek, p. 173 e.v. 17 Sciot en Verstegen, Geschiedenis van Attenrode-Wever, p. 42 e.v 18 t Neerhembloet, 19 (1966) art. 32, p t Neerhembloet, 23 (1966) art. 36; ook plan en foto s van de hoeve in de Dorpstraat (huis nr. 22)

8 Ferdinandus Van Nerum Nathalie Huens 8b.1. Van Nerum Karel Frans Jozef 20 (Wever Wever ) Na Grieks-Latijnse humaniora te Tienen bij de Jozefieten ging hij naar het seminarie te Mechelen waar hij in 1890 tot priester werd gewijd. Zijn eerste mis droeg hij op te Wever op 22 april Hij was leraar aan het St.-Jozefscollege te St. Joost-ten-Node ( ) en was vervolgens directeur van het klooster te Hoegaarden ( ). Hij woonde in het directeurshuis samen met zijn zuster onderwijzeres Josephine. In 1911 werd hij pastoor benoemd te Kumtich. Zijn zuster Emma verving Josephine die naar Duitsland was vertrokken. De viering van zijn zilveren priesterjubileum had plaats 21 op (i.p.v. 1915). In 1925 werd Jozef Van Nerum pastoor ven het Groot Begijnhof te Leuven en verbleef er samen met zijn zuster Emma en Josephine (vanaf 1927). Zijn diamanten jubileum werd gevierd op 23 april Op verliet hij het Groot Begijnhof om weer naar zijn geboortehuis terug te keren. Hij werd begraven op het kerkhof van Kumtich, zoals het zijn wens was geweest. 20 Peter en meter waren grootouders Franciscus Huens en tante Carolina Van Nerum. 21 Katholieke strijd Tassin-Smolders met oog op verkiezingen , zie familiearchief.

9 8b.2. Van Nerum Maria Cath. Gertrude 22 (Wever Incourt ). 23 x Godts Jules (L Ecluse Vissenaken )) Op 15-jarige leeftijd ging zij te Vissenaken wonen bij haar rijke ongehuwde oom en 24 burgemeester Theophile Huens. Maria zal ingevolge zijn laatste wilsbeschikking al zijn bezittingen erven in 1920; na haar huwelijk komt haar zus Emma bij oom Theophile inwonen. Na haar huwelijk vestigde het echtpaar zich te L Ecluse, waar hun twee kinderen geboren werden. Vanaf 1904 betrokken zij te Vissenaken het zognaamde pachthof Godts. In 1942 ging Maria bij haar dochter te Incourt wonen waar ze overleed. Zij werd bijgezet in de familiekelder te Vissenaken naast haar echtgenoot, haar oom Theophile Huens en haar grootouders Petrus Huens en Catharine Smolders. Jules Godts 22 Peter en meter waren E.H. Lambertus Van Nerum, pastoor te Tildonk en haar grootmoeder Catherina Smolders. 23 Zoon van burgemeester Constant Godts (L Ecliuse ) en Pelagie Denonne 24 Familieschoon, p. 458, para II.A.-4.B

10 8b.2.1.Godts Robert (L Ecluse )-Tienen ) 25 x Schaeys Mia 8b Godts Jean (Vissenaken Charleroi ) 8b Godts André (Vissenaken ) x Pourbaix Raymonde, en wonen te Brussel 8b Godts Michèle 8b Godts Jeanine (Vissenaken ), ongehuwd, wonend in ouderlijk huis te Vissenaken. 8b2.2.Godts Hélène (L Ecluse ) x Vissenaken Stévenart René (Incourt ), zoon van burgemeester Jules Stévenart en Hortense Verhuygt. Vestigden zich te Incourt op het oude pachthof Stévenart, waar haar moeder Maria Van Nerum in 1942 kwam inwonen 8b Stévenart Jacqueline (Vissenaken ) x Minne Jean Pierre 8b Minne José 8b Minne Christine 8b Minne Bénédicte Wonen in Frankrijk, Les Corvées les Yis. 8b Stévenart Christiane ( ) x Magis Denis , wonen te Luik 8b Stévenart Jean ( ) x Lejeune Marie (Micheroux) 8b Stévenart Emmanuel, wonen eveneens te Luik Maria Van Nerum 25 Ook bijgezet in de familiekelder te Vissenaken, waar de familie zich gevestigd had

11 8b3.Van Nerum Maria Flora Lydia 26 (Wever Korbeek-Lo ) x Wever Caluwaerts Jozef Edmond (Korbeek-Lo ), zoon van Charles Caluwaerts en Philomène Trappeniers, landbouwer en voorzitter van de kerkfabriek. Woonden in de Pastorijstraat 10 te Korbeek-Lo, in het pachthof gebouwd door Edmond. 8b.3.1.Caluwaerts Jozef ( ) x Kempeneers Marthe (Oplinter ) 8b Caluwaerts Annie 8b Caluwaerts Lia x Vanderplanken Jan 8b Caluwaerts Willy, verongelukt op b Caluwaerts Jean 8b.3.2.Caluwaerts Maria ( ? ) x Davidts Frans (leuven), deurwaarder, zoon van Michel Davidts en Maria Ectors, 8b Davidts Lydia 8b Davidts Michel x Ravoet Guiette, van wie Lieve 8b Davidts Alfred x Scholtus Lucia, van wie Francis en Maria 8b Davidts x Dieu Herman, van wie Frank en Erik 8b Davidts Thérèse 8b.3.3.Caluwaerts Martha ( ), ongehuwd, woonde op de ouderlijke hoeve te Korbeek-Lo 8b.3.4.Caluwaerts Felicie ( ), ongehuwd, woonde bij haar zuster 8b.3.5.Caluwaerts Emile ( ) x Trappeniers Maria (Korbeek-Lo ), 27 Dochter van Kamiel Trappeniers en Maria Decoster 8b Caluwaerts Edmond x Liekens Annie 8b Caluwaerts Paul 8b Caluwaerts Marc x Caunaerts Liliane 8b Caluwaerts Agnes 8b.3.6.Caluwaerts Nathalie ( ), ongehuwd 8b.3.7.Caluwaerts Josse ( ) x Caluwaerts Edgard ( ), zoon van dokter Jozef Caluwaerts en Aline Roberti; zij huwde haar kleinkozijn 8b Caluwaerts Charles, dokter x Pasteur Marie Rose, 8b Caluwaerts Fabienne 8b Caluwaerts Christine 8b Caluwaerts Pierre x Stévebart Jeanine 8b Caluwaerts Stéphan 8b Caluwaerts Maggy 8b Caluwaerts Anne Marie 8b Caluwaerts NN. 26 Peter en meter: Van Nerum Judocus, oom en tante Florentina Huens (x Van Herbergen Felix) 27 Het gezin Caluwaerts-trappeniers bewonen te Pellenberg het pachthof Les Dames Blanches, van de familie Orban, de Xivry 28 Woonden in het prachtige herenhuis in de Beeckbornestraat te Neerheylissem, ouderlijke woonst van Edgard, omgeven door een grote tuin

12 Edmond Caluwaerts Lydia Van Nerum

13 8b.4.Van Nerum Maria Ursula Romana (Wever Tienen ) 29 Zij trad in het klooster in het Sint-Jans Gasthuis te Tienen op 26 september 1893 en werd geprofest als Zuster Ferdinanda op 3 juli Zij werkte er in de apotheek. Zuster Ferdinanda (Romana Van Nerum) 29 Peter en meter waren oom Theophile Huens en Theresia Ursula Van Nerum (tot heden onbekend!)

14 8b.5.Van Nerum Charles Marie Lambert 30 (Wever ), ongehuwd; Was landbouwer en grondbezitter te Wever en woonde op het pachthof in de Dorpstraat, 20, geërfd van zijn oom Judocus Van Nerum, die kinderloos was gebleven. Hij was een vermaard kweker van prijsbeesten en won een dertigtal medailles Traditiegetrouw werd hij zols zijn vader en grootvader burgemeester van zijn dorp van 1922 tot Charles Van Nerum Martha Van Nerum 8b.6.Van Nerum Maria Catharina Martha (Wever Champion ) 31 ; Trad in het klooster bij de zusters van Champion als Zuster Nathalie. Als regentes Nederlands onderwees ze in de normaalschool van Champion. Zij overleefde al haar broers en zussen en was de laatste van haar stamvertakking. Met haar stierf de naam Van Nerum te Wever uit. 30 Peter en meter waren oom Charles Huens (x Lydie Wauters) en nicht Van nerum Maria Philomena (x Jean Honoré Van Parijs) 31 Peter en meter werden Wauters Carolus en tante Maria Louisa De Wael (x Judocus Van Nerum)

15 8b.7.Van Nerum Norbert Justin Armand (Wever Lubbeek ) 32. Hij liep school te Tienen en na Klein en Groot Seminarie te Mechelen werd hij op 24 september 1898 tot priester gewijd. Was leraar poësis aan St.-Louis te Brussel van 1900 tot Op 17 januari 1916 werd hij pastoor te Binkom. Zijn zus Joséphine, teruggekeerd uit Duitsland ging bij hem inwonen. Op 24 september 1922 werd hij deken van Lubbeek benoemd. Een rouwhulde werd gepubliceerd in De Wekker van 1 mei Armand Van Nerum 32 Peter en meter waren Wauters Norbert Justin en Smolders Nathalie(x Peten Eduard)

16 8b.8.Van Nerum Maria Lydia Emma (Wever Erps-Kwerps ) 33, ongehuwd. Ging eind 1895 bij haar oom Theophile Huens te Vissenaken wonen om er haar zuster Maria te vervangen. Toen haar broer Jozef pastoor werd benoemd te Kumtich ging zij bij hem inwonen om haar zuster Joséphine te vervangen die naar Duitsland was vertrokken. In 1925 ging zij met hem mee naar het Groot begijnhof te Leuven, waar Joséphine hen vervoegde in Op 14 augustus 1952 keerde zij met haar broer naar Wever terug, maar overleed in het rusthuis van Erps-Kwerps. Uit haar leven is een wonderbare genezing bekend. In juni 1923 dronk zij per vergissing een glas amoniak, om een medicament door te slikken. Zij dacht dat de slechte smaak te wijten was aan het geneesmidel en dronk nog een tweede glas amoniak. Heel haar slokdarm was verbrand en ze leed vreselijk. Prof. Van de Wilbedbergh besloot zijn onderzoek met; Si ellle guérit, elle aura un dur calvaire à surmonter durant sa vie entière. Haar grote devotie voor de H. Theresia van Lisieux verwoordde zij in het laten maken van een schilderij van de heilige door kunstschilder Van Tienen. Meegedragen in de processie van Wever stond Emma op bij het voorbijdragen van het schilderij en ze voelde volstrekt geen pijn meer. De professoren van Leuven beschouwden deze plotse genezing als onnatuurlijk. Uit dank schonk Emma aan de kerken van Wever en Kumtich een beeld van de H. Theresia. 8b.9.Van Nerum Josephine Marie Nathalie (Wever Leuven ) 34, ongehuwd. Aan de normaalschol van de zusters te Champion studeerde zij af als onderwijzeres en ze werd gouvernante op het kasteel Beausart te Grez-Doiceau. Daarna kwam zij te Hoegaarden wonen bij hara broer die directeur in het klooster was benoemd. Zij gaf privé onderwijs aan kinderen uit gegoede families, o.a. aan baron Jean Roberti de Winghe, de latere brouwer Achille Loriers, Jozef Caluwaerts, zoon van haar zus Lydia, Door bemiddeling van, de Hoegaardes kloosterzuster van Duitse afkomst, Emma Vogelsang kon zij gouvernante worden op een kasteel in Beieren 35, waar zij verbleef van 1911 tot Daarna verbleef zij bij haar broeder Armand en na diens overlijden bij broer Jozef. Josephine Van Nerum 33 Peter en meter: haar broer Jozef en haar tante Maria Lydia Wauters (x Charles Huens) 34 Peter en meter waren oom Johannes Felix Van Nerum, burgemeester te St. Pieters Rode en haar tante Maria Catharina Gertrude Van Nerum (x Jules Godts) 35 Bij de familie von Hauck te E

17 8b.10.Van Nerum Maria Lydia Bertha 36 (Wever , ongehuwd). Werd erg ziek in haar zeventiende levensjaar en de dokters stonden machteloos. De paardenknecht van het pachthof Van Nerum te Wever beloofde een bedevaart naar Averbode. Hij hield woord en diezelfde nacht nog verbeterde de gezondheidstoestand van bertha. Enige tijd later was zij genezen. Bleef op het pachthof wonen en helpen en werd begraven in de familiebegraafplaats te We-ver. Bertha Van Nerum 36 Peter en meter: Philippe Wauters en Lydia Van Nerum ( x Edmond Caluwaerts), haar zuster

18 8b.11.Van Nerum Marie Ursule Louise 37 (Wever ) Ging op internaat te Meensel-Kiezegem en daarna te Diest bij de zusters van Champion, In dit laatst genoemde internaat zijn ook haar oudere zusters intern geweest. x Chaltin Charles Louis Antoine (Tienen Wever ), zoon van Jean Jacques Louis en Josephine Eulanie Deschamps. Hij had een bloeiende brouwerij te Glabbeek, maar het echtpaar bleef te Wever wonen in de Dorpstraat 32. Na de dood van zijn echtgenote verkocht hij de brouwerij te Glabbeek en werd gemeentesecretaris te Wever. Louis Chaltin Louise Van Nerum 37 Haar broer Charles en haar zuster Romana werden peter en meter ;

19 8b.11.1.Chaltin Maria ( ); was op internaat te Lubbeek en later ook te Champion; overleed na een zeer pijnlijke ziekte. 8b.11.2.Chaltin Albert ( Leuven ), studeerde klassieke talen te Leuven en werd op 15 augustus 1940 priester gewijd; werd leraar te Geel en vanaf 1943 aan het college te Tienen, waar hij ook titularis werd van de retorika. Albert Chaltin 8b.11.3.Chaltin Nathalie ( ) x Dumon Albert (Orsmaal-Gussenhoven ) 38 Zij woonden tot 1958 te Wever op het pachthof 39 en dan te Orsmaal-Gussenhoven 40 8b Dumon Alex (Wever ) 8b Dumon Ludo (Wever ) 8b Dumon Albert (Wever ) 8b Dumon Marcel (Wever ), samensteller van deze genealogie in de loop van het jaar 1966, op 16-jarige leeftijd! 8b Dumon Stephan(Wever ) 8b Dumon Marie-Louise (Wever ) 8b Dumon Carl (Wever ) 8b Dumon Bernadette (Wever ) 38 Zoon van Josephus Antonius Alexander Dumon uit Orsmaal en Johanna Philomena Hubertina d Hopre uit Antwerpen 39 Sinds het overlijden van Charles Van Nerum in 1944 zonder uitbater 40 Sloten aan bij de Gulden Lelie in 1964 en woonden de familiedag bij en schonken voorwerpen aan het gildemuseum.

20 Familiefoto van de laatste generatie Van Nerum te Wever (ca. 1898, na de eerste mis van Armand Van Nerum) (zittend van links naar rechts) E.H. Jozef Van Nerum (31 j.), Nathalie Huens (55 j.), Zuster Ferdinanda (28 j.); (tweede rij, van links naar rechts) Bertha Van Nerum (18 j.), Jules Godts, Maria Van Nerum (31 j.), E.H. Armand Van Nerum (23 j.), Lydia Van Nerum (30 j.), Charles Van Nerum (27 j.), Louise Van Nerum (16 j.); (Achteraan, van links naar rechts) Emma Van Nerum (22 j.), Martha Van Nerum (25 j.), Josephine Van Nerum (19 j.), de knecht.

21 De ouderlijke hoeve in de Dorpstraat te Wever Aanvankelijk bestond het eigendom van de familie Van Nerum te Wever uit een lemen woonhuis, met langs weerszijde twee verder gelegen dito schuren en stallen (18 de eeuw). Philippe Van Nerum was de oudst bekende bezitter. Hoe hij eigenaar werd van dit erf is voorlopig onbekend. Was het zijn erfdeel of dat van zijn echtgenote? Of kocht hij de hoeve van een derde? Deze Philippe Van Nerum liet het woonhuis vervangen door een stenen met deuren en ramen omlijst met Gobertangesteen. Stallen en schuren bleven los van het woonhuis (brandgevaar) in hun oorspronkelijke staat. Zonen Judocus en Ferdinandus verdeelden het goed. Judocus verwierf het grootste deel van het woonhuis (de voorzijde) met de voorgelegen schuur en stallen. Het kleiner deel, de achterzijde van het woonhuis, met achtergelegen schuur en stallen werden eigendom van Ferdinandus. Het eigendom ten tijde van Philippus Van Nerum Judocus brak schuur en stallen af en verving ze door nieuwe in rode baksteen. De gewelfde stallen rustten op zuilen in blauwe steen; langs de straatkant werd tussen huis en stallen een prachtig ingangshek aangebracht versierd met twee bogen, gedragen door een blauwe zuil (huis nr. 20 in de Dorpstraat). In 1891 ging deze hoeve over op zijn neef Charles Van Nerum. Judocus Van Nerum-woonhuis

22 Ferdinandus bouwde langs de straatzijde twee ruime plaatsten bij, die paalden aan zijn woonhuis. De lemen stallen werden vervangen door stenen gebouwen, maar hij behield de lemen schuur. In de jaren 1960 was deze schuur, sterk vervallen, nog te zien. Het eigendom ging over op zijn ongehuwde dochters Bertha en Louisa. De andere kinderen waren ofwel gehuwd of kloosterling, of woonden in met hun broer-priester. Dorpstraat 22 Grondplan Dorpstraat

Fragment-genealogie Smeets (3)

Fragment-genealogie Smeets (3) Fragment-genealogie Smeets (3) XI-1 ANNA MARIA SMEETS geboren te Schin op Geul t.o. de kerk en aldaar gedoopt 30 december 1770, dochter van WIJNANDUS SMEETS [X-2] en CHRISTINA LOOGEN. Zij huwde te Schin

Nadere informatie

Fragment genealogie familie Jennekens

Fragment genealogie familie Jennekens Fragment genealogie familie Jennekens Fon Weusten I: Henricus JENNIKENS Hij huwde op 1 mei 1764 te Valkenburg voor de kerk met Maria Gertrudis LEMMENS. 1. Jan Mathijs JENNEKENS, volgt onder [II]. II: Jan

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Ackermans

Fragment-genealogie fam. Ackermans Fragment-genealogie fam. Ackermans De naam Ackermans kan evenals Akkermans en Van den Akker duiden op een naam voor een persoon die op of bij een plek woonde, die bekend stond als De(n) Akker. Mogelijk

Nadere informatie

Tak Van Nerum uit Kersbeek-Miskom Van Nerum Anna Maria Cath. (Miskom ) vermoedelijk dezelfde die x Miskom Hopre Lambertus

Tak Van Nerum uit Kersbeek-Miskom Van Nerum Anna Maria Cath. (Miskom ) vermoedelijk dezelfde die x Miskom Hopre Lambertus Tak Van Nerum uit Kersbeek-Miskom 1 1. Van Nerum Arnoldus (+ Kersbeek 29.1.1747 x Miskom 05.08.1703 Lions Magdalena 2 1.1.Van Nerum Nicolaes (Bunsbeek 06.05.1704 3 1.2.Van Nerum Martinus (Miskom 04.03.1707

Nadere informatie

Wie was Schafrat(h)? En wat was de relatie met Van Gogh?

Wie was Schafrat(h)? En wat was de relatie met Van Gogh? Wie was Schafrat(h)? En wat was de relatie met Van Gogh? Soms weten bezoekers ons tijdens rondleidingen te vermelden dat Vincent van Gogh ooit een kamertje bewoonde in hotel Schafrath aan het Park in Nuenen.

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 Jan Luijten ca. 1620-1694, Belangrijkste woonplaatsen van deze tak: Beek; Geleen;. Update april 2018 (correcties en aanvullingen in rood) Bijlage uit: Heerlijk Leven,

Nadere informatie

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 I Martinus SCHEIJEN, gedoopt 1 januari 1661 te Schin op Geul, overleden 6 maart 1746 te Schin op Geul, 85 jaar oud. Martinus is getrouwd op 20 april 1681 te Schin

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Smeets (4)

Fragment-genealogie familie Smeets (4) Fragment-genealogie familie Smeets (4) Gerard van Hoof Vervolg XII-3: Franciscus Josephus SMEETS Uit het tweede huwelijk van Franciscus Josephus SMEETS met Anna Elisabeth Hendrica STASSEN werden verder

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ)

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) De naam Lemmens is afkomstig van de voornaam Lemmen ( een vleinaam voor Lambertus). Omdat deze naam veelvuldig voorkwam in onze contreien, zijn er heel

Nadere informatie

D88, Voorhei 3. Geplaatst in de Heise Krant augustus 2015, gewijzigd

D88, Voorhei 3. Geplaatst in de Heise Krant augustus 2015, gewijzigd D88, Voorhei 3 Geplaatst in de Heise Krant augustus 2015, gewijzigd 23-01-2017 De geschiedenis van boerderij D88, nu Voorhei 3, begint bij Theodorus van Asseldonk. Theodorus (Dirk) van Asseldonk (1797-1845),

Nadere informatie

Gegevens zijn afkomstig uit

Gegevens zijn afkomstig uit sers en uys '0) 4) 31 5) OVERZICHT wasvrouw schoenmaker bediende strodekker pastoor gerechtsbode arbeider sijn hoefsmid Staat.. Tijd Woonplaats ~..".' INWONERS der of beneden Kinderen 32 komst Ouderdom

Nadere informatie

Aanvraagdossier William Timmermans Brussel Geregistreerd op 10 juli 2015 onder nr MSR 015 D

Aanvraagdossier William Timmermans Brussel Geregistreerd op 10 juli 2015 onder nr MSR 015 D Aanvraagdossier William Timmermans Brussel Geregistreerd op 10 juli 2015 onder nr MSR 015 D Generatie 1 I. GILLIS VAN DUEREN, meisenier 10 januari 1647 (str. Jan Gillisjan den ouden en Jan Gillisjan den

Nadere informatie

Takken Carolus en August. Rond 1932, Geduld Overwint, met o.a. Aug. Dellaert, P. Dellaert, P. Doens, Arn. Dellaert. Camiel en Eugene, getrouwd in

Takken Carolus en August. Rond 1932, Geduld Overwint, met o.a. Aug. Dellaert, P. Dellaert, P. Doens, Arn. Dellaert. Camiel en Eugene, getrouwd in Tak Johanna. Geboren: na het huwelijk van 27 november 1838 tussen Johannes en Carolina, wordt op 23 december 1839 Johanna Maria Jacoba Dellaert geboren, als 1e kind. Tak Johanna. Huwelijk: op 1-5-1862

Nadere informatie

Genealogie van Reinier NOLDUS

Genealogie van Reinier NOLDUS Genealogie van Reinier NOLDUS Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Reinier NOLDUS. Gehuwd met Maria JANSSEN. 1. Anna Maria NOLDUS, gedoopt op 28 november 1790 te Venlo (getuige(n):

Nadere informatie

Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert)

Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert) pagina 1 van 5 Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert) Vos 1 87 1 Joannes Hubertus (jan hubert) Vos (afb. 1 ) is geboren op 03-07-1852 in Eckelrade, zoon van Wilhelmus Vos en anna Pleumeeckers. Joannes

Nadere informatie

Werkgroep Genealogie

Werkgroep Genealogie Werkgroep Genealogie De werkgroep bestaat uit Bart van Schijndel en Anny Janssen. doelstelling: A. Het adviseren van (aankomende) genealogen. Voor vragen kunt u terecht bij de werkgroep. Gegevens uit het

Nadere informatie

De nakomelingen van Henricus Hannes

De nakomelingen van Henricus Hannes een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Henricus Hannes door 13 augustus 2017 De nakomelingen van Henricus Hannes Generatie 1 1. Henricus Hannes. Hij is getrouwd op 25 juli 1726 te Kasterlee

Nadere informatie

FAMILIE BORGHS. (1 ste huwelijk) Kinderen van Petrus en Maria Eilsabeth:

FAMILIE BORGHS. (1 ste huwelijk) Kinderen van Petrus en Maria Eilsabeth: FAMILIE BORGHS Als we de naam moeten aannemen zoals hij vermeld word in de Parochieregisters dan veranderd de naam van BORGHS in BEURGHS. De pastoor schreef de naam op zoals hij door de vader van de dopeling

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Mina van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Mina van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Zus Mina van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Mina van den Berg, zus van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders van Mina

Nadere informatie

Keizer Frans I Stefan: Nancy, 8 december 1708 Innsbruck, 18 augustus 1765

Keizer Frans I Stefan: Nancy, 8 december 1708 Innsbruck, 18 augustus 1765 Keizer Frans I Stefan: Nancy, 8 december 1708 Innsbruck, 18 augustus 1765 Hij was van 1729 tot 1737 als Frans III Stefan hertog van Lotharingen, van 1737 tot 1765 als Frans II Stefan of Frans Stefan groothertog

Nadere informatie

110 jaar Zusters Deckers in Eelen.

110 jaar Zusters Deckers in Eelen. 110 jaar Zusters Deckers in Eelen. Het Kapellerhof. Deckers Andreas ( Elen, 22 dec. 1845, + Elen 30 dec. 1904), treedt in het huwelijk met Lenders Margaretha Anna Maria ( Elen 3 juni 1851, + Elen 14 november

Nadere informatie

De Riet. Inleiding over de families die hier woonden en eventueel situeringskaartje.

De Riet. Inleiding over de families die hier woonden en eventueel situeringskaartje. De Riet Inleiding over de families die hier woonden en eventueel situeringskaartje. De boerderij t Stols gebouwd in 1773. Naast de poort bevond zich een ingemetselde steen met de inscriptie Familiefoto

Nadere informatie

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer 30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer Generatie 1 (proband) 1 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer, geboren op 30-10-1908 in Sint - Amands. Joannes is overleden op 27-11-1944 in Gross-Rosen, 36 jaar

Nadere informatie

(Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012)

(Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012) ADELAIDE DE GAUQUIIER:: EEN ACHTERGELATEN KIIND (Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012) Op 9 januari 1832 om 13.30 uur wordt in de rolle van het Gentse Vondelingentehuis Adelaide de Gauquier

Nadere informatie

50 Frans Kerremans. Generatie 1 (proband)

50 Frans Kerremans. Generatie 1 (proband) 50 Frans Kerremans Generatie 1 (proband) 1 Frans Kerremans, geboren op 02-03-1908 in Tisselt. Frans is overleden op 24-12-1944 in Gross- Rosen, 36 jaar oud. Notitie bij overlijden van Frans: Gedenksteen

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De ouders van Betje

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De ouders van Betje Blad 1 Kwartierstaat van Betje Hendriks (1880-1955) De ouders van Betje Website: Stamboom familie Van den Berg > Generatie II De ouders van 01. Betje Hendriks (1880-1955) 02. * Gemert 04-03-1850 + Helmond

Nadere informatie

Meensel kerkhof - GRAFSTEEN JANSSENS & Hubertus Janssens (212)

Meensel kerkhof - GRAFSTEEN JANSSENS & Hubertus Janssens (212) Meensel kerkhof - GRAFSTEEN JANSSENS & Hubertus Janssens (212) Of : de zoektocht naar wie het meisjesschool in Meensel heeft gebouwd was het die pater Hubert Janssens? 1. Op het kerkhof in Meensel is volgende

Nadere informatie

9 Aandeelhouders 13 augustus 1912 oprichtingsakte no. 140.

9 Aandeelhouders 13 augustus 1912 oprichtingsakte no. 140. Invulformulier Ondernemers (1) Ondernemers A. Kerngegeven (vital data + familierelaties) 9 Aandeelhouders 13 augustus 1912 oprichtingsakte no. 140. 1 IJzergieter. Familienaam, voornamen, titel(s): van

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters)

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Familienaam die is afgeleid van de voornaam Pieter (Peter). I Bartholomeus PETERS. Hij trouwt met Johanna CREWEN ook genaamd Creuwen. 1 Petrus PETERS, ged. op

Nadere informatie

TANTE BETSIE. Charles & Herman Horsthuis. (Elisabeth Helena Henriëtte Issels) (Arnhem 11 oktober 1885 Haarlem 29 oktober 1943)

TANTE BETSIE. Charles & Herman Horsthuis. (Elisabeth Helena Henriëtte Issels) (Arnhem 11 oktober 1885 Haarlem 29 oktober 1943) Charles & Herman Horsthuis TANTE BETSIE (Elisabeth Helena Henriëtte Issels) (Arnhem 11 oktober 1885 Haarlem 29 oktober 1943) De kunstzinnige familie Issels, waaruit wij mede voortgekomen zijn, telde één

Nadere informatie

GENERATIE 1 Zie MSR 001.

GENERATIE 1 Zie MSR 001. Aanvraagdossier van DE WINTER Werner Jozef Simon, Antwerpen-Borgerhout Geregistreerd op 20 april 2019 onder nummer MSR 055. Op basis van afstamming van Egidius de Keyser, meisenier 2 december 1634 GENERATIE

Nadere informatie

Genealogische gegevens over de familie Nicolaes

Genealogische gegevens over de familie Nicolaes Genealogische gegevens over de familie Nicolaes van Kanne naar Maastricht * Gemeentewapen voormalige gemeente OudVroenhoven Het hierna volgend overzicht omvat informatie over de afstamming van mijn schoonmoeder

Nadere informatie

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Joannes HANGHS Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Joannes HANGHS, begraven op 10 november 1774 te Weert. Gehuwd voor de kerk op 7 februari 1768 te Weert (RK) (getuige(n):

Nadere informatie

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861 1859 Geboren, gestorven, getrouwd en scheepvaart in Meijel Vanaf 1854 kende peeldorp Meijel volop scheepvaart. Daarvoor was in 1853 immers de Noordervaart uitgediept en de Helenavaart gegraven. In 1861

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik)

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) Voornaamste woonplaatsen van deze tak: Brussum; Kerkrade; Maaseik; ; Swalmen; Sao Paolo (Brazilië); Update maart 2018 (correcties en aanvullingen

Nadere informatie

D67, Hintelstraat 12

D67, Hintelstraat 12 D67, Hintelstraat 12 Geplaatst Heise Krant maart 2014, gewijzigd 04-06-2016 De boerderij D67 aan de Hintel wordt op dit moment bewoond door de familie Rikken, maar is beter bekend als de boerderij van

Nadere informatie

3 - Oprichting. Oprichting: 1/11. In een 4 tal krantenartikelen wordt de oprichting van de N.V. IJzergieterij Weert bekend gemaakt.

3 - Oprichting. Oprichting: 1/11. In een 4 tal krantenartikelen wordt de oprichting van de N.V. IJzergieterij Weert bekend gemaakt. 1/11 Oprichting: In een 4 tal krantenartikelen wordt de oprichting van de N.V. IJzergieterij Weert bekend gemaakt. 5 oktober 1912 - Het Kanton Weert. archief: J. Coumans 29-01-1910 eerste bekendmaking

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Stassen

Fragment-genealogie fam. Stassen Fragment-genealogie fam. Stassen (zie ook: Houthems Verleden, H.J.J. Philippens, uitg. 1983, pag. 189 e.v.) De naam Stassen is ontstaan uit de roepnaam Stas, afkomstig van Eustachius hetgeen "de vruchtbare"

Nadere informatie

GRADUS WISSENBURG Renkum (NL) Oberhausen (D)

GRADUS WISSENBURG Renkum (NL) Oberhausen (D) GRADUS WISSENBURG Renkum (NL) 13-4-1873 - Oberhausen (D) 11-12-1927 Gradus was arbeider. Hij trok als eerste van de vier broers (na de harde winter van 1896) naar Keulen (Mühlheim, niet te verwarren met

Nadere informatie

Van Buggenhout-Opstal to the States

Van Buggenhout-Opstal to the States Van Buggenhout-Opstal to the States Ons verhaal begint ergens in de jaren 1800 in de Broekstraat bij de familie Annaert. Het bevolkingsregister uit de Franse tijd (1818) vermeldt hen in het huis nr. 33.

Nadere informatie

Café Kerkemeijer te Rekken

Café Kerkemeijer te Rekken -17- Café Kerkemeijer te Rekken Inleiding Café Kerkemeijer, aan de Rekkenseweg te Rekken, is in de gehele regio een bekende locatie en één om wat voor bijeenkomst dan ook te houden. Iedereen in Rekken

Nadere informatie

Het armenbos. door Paul Lammeretz

Het armenbos. door Paul Lammeretz Het armenbos door Paul Lammeretz In de tweede helft van 1800 was het een slechte tijd voor de mensen. De lichamelijke conditie van grote delen van de Nederlandse bevolking was slecht; jonge en oude mensen,

Nadere informatie

Adressen op basis van de burgerlijk stand:

Adressen op basis van de burgerlijk stand: Bidprentje van Hendrikus Werring. Foto en bidprentje (met onjuiste sterfdatum) van Ida Buijer. (met dank aan Ida Schroder-Werring en Anneke Westerbeek-Werring) Va Hendrikus (Hendrik of Hen(d)ricus) WERRING),

Nadere informatie

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?.

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Inleiding De stambomen zijn onafhankelijk van elkaar gemaakt. Het vergelijken

Nadere informatie

Genealogie van Mathias Joseph SPARLA

Genealogie van Mathias Joseph SPARLA Ge ne alogie van Mathias Jose ph SPARLA Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden 077-4722068 of pijper-velden@planet.nl I.1 Mathias Jose ph SPARLA. Gehuwd met Anna Maria MÜLLERS (Mullenders).

Nadere informatie

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Francis Philip AQUINA Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Francis Philip AQUINA. Gehuwd voor de kerk ca 1785 Dorothea Maria JANSSEN. 1. Maria Catharina AQUINA,

Nadere informatie

BARTHOLEIJNS I (uitgestorven)

BARTHOLEIJNS I (uitgestorven) BARTHOLEIJNS I (uitgestorven) Wapen: In zilver een gouden balk beladen met drie rode lelies, vergezeld van negen vairklokjes, boven vier en beneden vijf (3.2). Dit wapen staat afgebeeld op het St Bertilsaltaar

Nadere informatie

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen.

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Een 24-tal akten konden niet worden geplaatst en deze zijn achteraan

Nadere informatie

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts Vugts Anderhalve eeuw in Oisterwijk 148. Vugts Aart Adriaan Vugts en Johanna Peter Vrients zijn 7 november 1784 voor de oisterwijkse dominee getrouwd. Aart of Arnoldus heet bij zijn eerste huwelijk geboren

Nadere informatie

Marten Kanters (1761?), timmerman en kroeghouder In de patentregisters van 1815 t/m 1818 woont Marten Kanters op Plaats nr. 17

Marten Kanters (1761?), timmerman en kroeghouder In de patentregisters van 1815 t/m 1818 woont Marten Kanters op Plaats nr. 17 Nieuwstraat 40/42 Bewoners van 1815 tot heden : Kanters -van der Meijden Knicknie van den Biggelaar van de Coevering Immens (café Victoria) supermarkt Boxer (de Kroon) en vervolgens de Jumbo kindsheidoptocht

Nadere informatie

Een vriendenschaar van zwagers (1920) Martin Cleven

Een vriendenschaar van zwagers (1920) Martin Cleven Een vriendenschaar van zwagers (1920) Martin Cleven Van links naar rechts: Gehuwd met: 1. Frederik Aarts Catharina Vergoossen 2. Pieter Cleven Gertrudis Vergoossen 3. Naardus Vergoossen Gertruda de Haan

Nadere informatie

FAMILIE BAES. Verdere opzoekingen na 2015.

FAMILIE BAES. Verdere opzoekingen na 2015. FAMILIE BAES. Verdere opzoekingen na 2015. Door een vraag van Hendrik Baes, ook op zoek naar zijn voorouders, konden wij de vermoedens van Vincent van der Heijden versterken én bewijzen met enkele gegevens

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH RIETDIJK 19 Arie van den Bogaart een landbouwer uit Schijndel is in 1832 de eigenaar van dit huis (sectie: E130). Hij bezit ook het huis er naast Rietdijk D (verdwenen

Nadere informatie

86 Denis Van Den Heule

86 Denis Van Den Heule 86 Denis Van Den Heule Generatie 1 (proband) 1 Denis Van Den Heule, geboren op 16-04-1921 in Ruisbroek. Denis is overleden op 26-11-2009 in Leuven ( UZ Sint-Pieter ), 88 jaar oud. Hij is begraven in Jezus-Eik.

Nadere informatie

Maria Theresia van Oostenrijk: Wenen, 13 mei 1717 aldaar overleden op, 29 november 1780

Maria Theresia van Oostenrijk: Wenen, 13 mei 1717 aldaar overleden op, 29 november 1780 Maria Theresia van Oostenrijk: Wenen, 13 mei 1717 aldaar overleden op, 29 november 1780 Maria Theresia van Oostenrijk, (Hongaars: Mária Terézia, Kroatisch: Marija Terezija), was regerend aartshertogin

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ HET VERHAAL OVER DE HEEMSTEEDSE FAMILIE VAN DER WEIDEN

BIJLAGE BIJ HET VERHAAL OVER DE HEEMSTEEDSE FAMILIE VAN DER WEIDEN BIJLAGE BIJ HET VERHAAL OVER DE HEEMSTEEDSE FAMILIE VAN DER WEIDEN In deze bijlage bevinden zich drie overzichten en een kaart: 1: Tijdlijn en overzicht van de wasserijen van Van der Weiden tussen 1755

Nadere informatie

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III Parenteel van Michael de Bont. Generatie I I. Michael de Bont, trouwt met Joanna Torians. Uit dit huwelijk een zoon: 1. Cornelis de Bont, gedoopt te Alphen op zondag 25 februari 1748, overleden (ongeveer

Nadere informatie

TAK VAN JOANNES BAPTIST PUTTEMANS - DEEL II Broer van VII Matthias Puttemans DEEL I door Richard Puttemans

TAK VAN JOANNES BAPTIST PUTTEMANS - DEEL II Broer van VII Matthias Puttemans DEEL I door Richard Puttemans TAK VAN JOANNES BAPTIST PUTTEMANS - DEEL II Broer van VII Matthias Puttemans DEEL I door Richard Puttemans VII.bis7 Joannes Baptist Puttemans x 09.07.1793 Anna Catharina Robberechts 04.08.1760 Steenhuffel

Nadere informatie

Zielzorgers en kloosterzusters uit Einighausen. Graf zuster Agatha Meels, begraafplaats Parallelweg Geleen. pag 77

Zielzorgers en kloosterzusters uit Einighausen. Graf zuster Agatha Meels, begraafplaats Parallelweg Geleen. pag 77 Zielzorgers en kloosterzusters uit Einighausen Graf zuster Agatha Meels, begraafplaats Parallelweg Geleen. pag 77 Maria Clara van Oppen, zuster Marie Lucia, zuster van de congregatie van de Goddelijke

Nadere informatie

www.vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HEUVEL 3 VEEL ONZEKERHEID In 1832 is deze woning in bezit van Hendrik van Dijk (sectie: E 280/1052/1291) en in 1840 is de eigenaar Theodorus van Eenbergen. In 1843 gaat

Nadere informatie

Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A.

Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A. Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A. Aanvraag op basis van afstamming van: - Anna Meeus meisenier 12 maart 1641 (Tisselt); - Philippus van

Nadere informatie

Parenteel van Walther FLORKIN, de oudste gekende voorvader van Joos en Jean-Baptiste FLORQUIN

Parenteel van Walther FLORKIN, de oudste gekende voorvader van Joos en Jean-Baptiste FLORQUIN Parenteel van Walther FLORKIN, de oudste gekende voorvader van Joos en Jean-Baptiste FLORQUIN Paul De Clerck I.1 Walther FLORKIN, gedoopt 12-1685 te Fooz (Luik). Gehuwd voor de kerk op 12-11-1710 te Kemexhe

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 4 Henricus Luijten ca , Rekem

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 4 Henricus Luijten ca , Rekem HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 4 Henricus Luijten ca. 1600-1672, Rekem Belangrijkste woonplaatsen van deze tak: Geulle; ; ; Rekem. Update maart 2018 (correcties en aanvullingen in rood) Bijlage uit: Heerlijk

Nadere informatie

Het huwelijk van Riet Naaijkens en Toon Beerens

Het huwelijk van Riet Naaijkens en Toon Beerens Het huwelijk van Riet Naaijkens en Toon Beerens Op maandag 22 september 1941 vindt het burgerlijk huwelijk plaats. Een dag daarna, op dinsdag 23 september 1941, de kerkelijke inzegening. Op de kermis in

Nadere informatie

http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat

http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat 29/03/2016 1. generatie 1. Gevaert Elisabeth Raymonda Georgina (17/09/1914) Gevaert Elisabeth Raymonda Georgina werd geboren

Nadere informatie

Begraafplaats Sint Pieter bij Maastricht.

Begraafplaats Sint Pieter bij Maastricht. Voormalig Carmelitessenklooster aan de Bleekerij te Sint Pieter bij Maastricht. In de jaren 1977-1978 werd dit klooster gesloopt ten behoeve van de bouw van de Parkresidentie ten zuiden van de Kennedybrug.

Nadere informatie

PATRICK MAURICE DE SPLENTER

PATRICK MAURICE DE SPLENTER Een Rapport Van De Genealogie Van PATRICK MAURICE DE SPLENTER Gecreërd op 5 juli 2010 "The Complete Genealogy Reporter" 2006-2010 Nigel Bufton Software under license to MyHeritage Family Tree Builder INHOUD

Nadere informatie

Nakomelingen van Felix NOYNAERT

Nakomelingen van Felix NOYNAERT Pagina 1 1-Felix NOYNAERT geboren: 15 Apr 1854, Kester overleden: 9 Jun 1921, Langdorp +Josephina CORTEN geboren: 29 Okt 1850, Wolfsdonck overleden: 18 Sep 1930, Aarschot 2-Adolf NOYNAERT geboren: 23 Sep

Nadere informatie

Emma van Waldeck-Pyrmont: Arolsen, 2 augustus 1858 Den Haag, 20 maart 1934

Emma van Waldeck-Pyrmont: Arolsen, 2 augustus 1858 Den Haag, 20 maart 1934 Emma van Waldeck-Pyrmont: Arolsen, 2 augustus 1858 Den Haag, 20 maart 1934 Adelheid Emma Wilhelmina Theresia, geboren als Adelaïde Emma Wilhelmina Therèse zu Waldeck und Pyrmont, prinses van Waldeck-Pyrmont,

Nadere informatie

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege)

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) door 11 november 2016 De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) Generatie 1 1. Arnoldus Jacobus Legius

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH LENDERSGAT 1 (voorheen Erpsche steeg, later Brakkensedijk) In 1832 is Antonius van Hooft, tuinman te Vorstenbosch, eigenaar van deze boerderij. De woning werd in deze periode

Nadere informatie

Fragment-genealogie Smeets (2)

Fragment-genealogie Smeets (2) Fragment-genealogie Smeets (2) IX-1 MARIA ANNA SMETS dochter van NICOLAUS SCHMETS [VIII] en CATHARINA SCHOUTETEN, werd geboren te Strucht en 17 augustus 1702 gedoopt te Schin op Geul. Van haar zijn geen

Nadere informatie

Graf Antoon Hubert Janssen begraafplaats Einighausen.

Graf Antoon Hubert Janssen begraafplaats Einighausen. Bron Archieflocatie Graf Antoon Hubert Janssen begraafplaats Einighausen. Burgerlijke stand - Geboorte Regionaal Historisch Centrum Limburg Algemeen Toegangnr: 12.058 Inventarisnr: 11 Gemeente: Maasniel

Nadere informatie

Werkdocument Crobeck v1.0 Pagina 1 van 10 Gemaakt op 13 maart 2008 Peter Crombecq

Werkdocument Crobeck v1.0 Pagina 1 van 10 Gemaakt op 13 maart 2008 Peter Crombecq Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van parochieregisters en akten van de burgerlijke stand. De bedoeling van deze publicatie is andere genealogen informatie aan te reiken zodat deze aangevuld

Nadere informatie

Boven in het pand bevinden zich twee platte gevelstenen. In een van de gevelstenen (boven de voordeur) is de tekst 'HUIZE LOUISE' gebeiteld.

Boven in het pand bevinden zich twee platte gevelstenen. In een van de gevelstenen (boven de voordeur) is de tekst 'HUIZE LOUISE' gebeiteld. Huize Louise. Inleiding. Vanuit het zuiden, even voorbij de Markt en de Protestante kerk in de Grotestraat, staat op de nummers 92 tot 94 een pand dat de naam draagt 'Huize Louise'. In dit pand waren eerder

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg

Blad 1. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Broer Herman van den Berg Blad 1 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Broer Herman van den Berg Website: Stamboom familie Van den Berg > Herman van den Berg, broer van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) De ouders

Nadere informatie

In deze aflevering van "Wie woonde waar?" bekijken we het resterende Strucht, gelegen àan de"dorpstraat".

In deze aflevering van Wie woonde waar? bekijken we het resterende Strucht, gelegen àan dedorpstraat. Wie woonde waar? (8) In deze aflevering van "Wie woonde waar?" bekijken we het resterende Strucht, gelegen àan de"dorpstraat". deel van De gegevens werden in kaart gebracht door Fon Weusten waarbij gebruik

Nadere informatie

De pastoors van Einighausen

De pastoors van Einighausen 2011 2 e druk De pastoors van Einighausen John Claessens Einighausen september 2011 2 e druk november 2012 Inhoud Inleiding 3 Aegidius Joseph Schijns 3 Frans Louis Jongen 4 Rutger Hubert van de Venne 6

Nadere informatie

Stamreeks van Florent VERMAERCKE

Stamreeks van Florent VERMAERCKE Stamreeks van Florent VERMAERCKE Hieronder volgt de stamreeks van Florent Vermaercke. Die bestaat uit de voorouders en nakomelingen in de rechte mannelijke lijn, de lijn van de naamdragers of naamdoorgevers.

Nadere informatie

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ouders 2 Joannes Stepanus Stevens X Joanna Adriana Sijmonssen Antwerpen - 02/03/1659 Geboren 02/12/1652 Zundert - 21/09/1681 Gehuwd Zundert - [< 1697] Overleden - 2.1 Maria X1 Gerardus Paschaelis Adriaensen

Nadere informatie

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN DE ARRONDISSEMENTSKAMER VAN GERECHTSDEURWAARDERS VAN ANTWERPEN

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN DE ARRONDISSEMENTSKAMER VAN GERECHTSDEURWAARDERS VAN ANTWERPEN SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN DE ARRONDISSEMENTSKAMER VAN GERECHTSDEURWAARDERS VAN ANTWERPEN (vóór 1963 de tuchtkamer der deurwaarders bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen) Tot 31 augustus 2014

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten)

De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) door 13 november 2016 De nakomelingen van Johannes(is) Arien van Dieden (Dieten) Generatie 1 1. Johannes(is) Arien

Nadere informatie

Genealogie Van Eyndhoven 's-hertogenbosch 1606 tot 1787

Genealogie Van Eyndhoven 's-hertogenbosch 1606 tot 1787 Genealogie Van Eyndhoven 's-hertogenbosch 1606 tot 1787 Zegel wapenschild uit één van de protocolboeken van Notaris van Eijndhoven Nicolaes Adriaenszn van Eijndhoven is de verste rechtstreekse stamvader

Nadere informatie

Oma Spillner en een dubbelhuwelijk in Schoonhoven

Oma Spillner en een dubbelhuwelijk in Schoonhoven Inleiding Oma Spillner en een dubbelhuwelijk in Schoonhoven In de jaren dertig groeide onze moeder op in Zuid-Limburg. Mama is de oudste van tien kinderen. Toen ze vier jaar oud was, kwam haar oma bij

Nadere informatie

Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I. Generatie II

Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I. Generatie II Parenteel van Adrianus de Bont. Generatie I I. Adrianus de Bont, trouwt met Lucia van der Ven. Uit dit huwelijk 5 kinderen: 1. Adriaen Bartholomeus de Bont, geboren te Udenhout, volgt IIa [blz. 1]. 2.

Nadere informatie

Generatie I. Generatie II

Generatie I. Generatie II Generatie I 1 Lambertus de WIT. Zoon van Leonardus de WIT (de With) (zie 2) en Gertrude van den HEUVEL (zie 3). Gedoopt op 12 oktober 1796 te Uden (getuige(n): Wilhelmus van den Heuvel en Helena Lamberti).

Nadere informatie

92 Laurent Jeanne Van Hoof

92 Laurent Jeanne Van Hoof 92 Laurent Jeanne Van Hoof Generatie 1 (proband) 1 Laurent Jeanne Van Hoof, geboren op 12-03-1923 in Schelle. Laurent is overleden op 04-04-1945 in Nordhausen, 22 jaar oud. Notitie bij overlijden van Laurent:

Nadere informatie

Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos

Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos pagina 1 van 5 Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos 1 53 1 Nicolaas Hubertus Vos (afb. 1 ) is geboren op 01-08-1850 in Eckelrade-Gronsveld, zoon van Wilhelmus Vos en anna Pleumeeckers. Nicolaas Hubertus

Nadere informatie

Herinnering aan Elisabeth Bangert - tante Betje (1870-1964) FREEK DIJS

Herinnering aan Elisabeth Bangert - tante Betje (1870-1964) FREEK DIJS Herinnering aan Elisabeth Bangert - tante Betje (1870-1964) FREEK DIJS Van wie ben jij er één? Dat was telkens de vraag van tante Betje als ik bij mijn oma, haar zuster, kwam logeren in Baarn. Die vraag

Nadere informatie

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert.

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert. Generatie 5 ( betovergrootouders ) 16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op 26-03-1757 in Groot-Zundert. Afbeelding 11 RK Doopboek Groot-Zundert Christiaan is overleden, 37 jaar oud. Hij is begraven

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Weerts (Wierts)

Fragment-genealogie fam. Weerts (Wierts) Fragment-genealogie fam. Weerts (Wierts) Mogelijk is de naam Weerts ontstaan uit de beroepsnaam "waard" (Duits: Wirt). I II-a Henricus WIERTS ook genaamd Weerts, ovl. op 23 maart 1771 in Wijlre. Hij tr.

Nadere informatie

Tak Barbara. Geboren: op 3 juni 1850, Barbara Fransisca geboren, 5e kind en 3e dochter van Johannes en Carolina.

Tak Barbara. Geboren: op 3 juni 1850, Barbara Fransisca geboren, 5e kind en 3e dochter van Johannes en Carolina. Tak Barbara. Geboren: op 3 juni 1850, Barbara Fransisca geboren, 5e kind en 3e dochter van Johannes en Carolina. Tak Barbara. Huwelijk op 19-1-1875 van Victor Eduard Doens I en Barbara Dellaert. Uit de

Nadere informatie

Stamboom dossier. Catharina (Cato/Toos) Johanna Maria Cuijpers ( ) Gehuwd Hermanus (Herman) Cornelis Antonius Lelieveld ( )

Stamboom dossier. Catharina (Cato/Toos) Johanna Maria Cuijpers ( ) Gehuwd Hermanus (Herman) Cornelis Antonius Lelieveld ( ) Stamboom dossier Catharina (Cato/Toos) Johanna Maria Cuijpers (1907-1992) Gehuwd Hermanus (Herman) Cornelis Antonius Lelieveld (1904-1989) Update 1.1 150526 door Ir. René A.M. Martens RI Msc. Geboren Boxmeer

Nadere informatie

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Nicolaus Keuleers door 12 december 2016 De nakomelingen van Nicolaus Keuleers Generatie 1 1. Nicolaus Keuleers. Hij is getrouwd met Catharina Leemans.

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. van den Hove Schin op Geul

Fragment-genealogie fam. van den Hove Schin op Geul Fragment-genealogie fam. van den Hove Schin op Geul De naam Van de fam. van den Hove komt in de archieven van de euregio veelvuldig voor. In de 15de en 16de eeuw is het een bekende naam in de omgeving

Nadere informatie

BEWONERS EN/OF EIGENAREN

BEWONERS EN/OF EIGENAREN Wie woonde waar? (7) In deze aflevering van "Wie woonde waar 1" bekijken we een deel van Strucht. De gegevens werden in kaart gebracht door Fon Weusten, waarbij gebruik werd gemaakt van de volgende archiefbronnen:

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Adrianus de Keijser, geb. te Gastel. Afkomstig uit Gastel. Hij trouwde Petronilla Boerkens, getrouwd 07-01-1759 te Halsteren. i. Anna de Keijser, geb. 09-10-1759 te Halsteren. Getuigen

Nadere informatie

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026.

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraag op basis van afstamming van: - Peeter Verbelen meisenier 12 juni 1625 (Buggenhout); - Christiaen Verbelen

Nadere informatie