FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 januari 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 januari 2013"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 januari 2013 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg Faillissementsnummer : 12/381 F Datum uitspraak : 7 augustus 2012 Curator : mr. A. Gras Rechter-commissaris : mr. J.S.W. Lucassen Activiteiten onderneming : Gefailleerde is een MBO Zorgopleider. Dat wil zeggen dat zij voornamelijk in opdracht van re-integratiebureaus en het UWV werkt. Met de door deze partijen voorgedragen deelnemers werd vervolgens een studieovereenkomst gesloten, ter zake één van de diverse door gefailleerde aangeboden opleidingen op het gebied van MBO Zorg. Bij gefailleerde waren docenten in dienst en daarnaast sloot gefailleerde overeenkomsten met zelfstandig opererende docenten teneinde de lessen behorende bij het curriculum te geven. Uiteindelijk was gefailleerde degene die de diplomering van de cursisten diende af te geven en had zij ook de licentie van de onderwijsinspectie daartoe. Omzetgegevens : Blijkens de concept jaarrekening 2011 bedroeg de bruto omzet per ultimo ,-. Personeel gemiddeld aantal : 4 Verslagperiode : 11 oktober 2012 tot en met 31 december 2012 Bestede uren verslagperiode : 24 uur Bestede uren totaal : 90 uur en 12 minuten 1. INVENTARISATIE 1.1. Directie en organisatie: De eenmanszaak Laurens Marius College werd aanvankelijk gedreven voor rekening en risico van Beheer F.P.L.J.H. Dorst. Bij akte van oprichting d.d. 26 mei 2011 is vervolgens de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V. opgericht met als middellijk bestuurder voornoemde heer Dorst. Bij akte van inbreng d.d. 26 mei 2011 is vervolgens alle activa toebehorend aan de eenmanszaak ingebracht in de vennootschap. Het geplaatste kapitaal bedroeg ,-, welk kapitaal bestond uit aandelen van 1,-. Alle aandelen in Laurens Marius College B.V.

2 worden gehouden door de besloten vennootschap Frank Dorst B.V., van wie de bestuurder is de heer F.P.L.J.H. Dorst Winst en verlies: Gezien de korte termijn waarin de vennootschap actief is geweest beschikt de curator slechts over een concept jaarrekening Blijkens dit concept heeft de onderneming in haar eerste jaar een verlies geleden van , Balanstotaal: Het balanstotaal per ultimo 2011 bedraagt , Lopende procedures: Er zijn de curator geen lopende procedures bekend Verzekeringen: Gefailleerde beschikte in ieder geval over de navolgende verzekeringen: - Collectieve WGA Gatverzekering; - Verzuimverzekering; - Collectieve ongevallenverzekering. Deze verzekeringen worden middels een tussenpersoon aangehouden bij de Amersfoortse Verzekeringen en zijn inmiddels opgezegd Huur: Afgewikkeld in het eerste verslag Oorzaak faillissement: Volgens opgave van de bestuurder is het faillissement met name ontstaan doordat de grootste opdrachtgever, het UWV, haar budget voor reïntegratieopleidingen ernstig heeft beperkt. Daarmee viel de voornaamste opdrachtgever voor gefailleerde weg en kon de omzet simpelweg niet meer worden gehaald. Gezien de totale kosten ter zake personeel ( ,-) was de bruto omzet zelfs niet voldoende om het personeel te voldoen. 2. PERSONEEL 2.1. Aantal ten tijde van faill. : Aantal in jaar voor faill. : Datum ontslagaanzegging : 8 augustus Correspondentie met personeel en UWV.

3 3. ACTIVA Onroerende zaken 3.1. Beschrijving : gefailleerde had geen onroerende zaken in eigendom Verkoopopbrengst : niet van toepassing Hoogte hypotheek : niet van toepassing Boedelbijdrage : niet van toepassing. Inventarisatie. Bedrijfsmiddelen 3.5. Beschrijving: Afgewikkeld in eerste verslag Verkoopopbrengst: 1.785,- inclusief btw Boedelbijdrage: niet van toepassing Bodemvoorrecht fiscus: Op deze goederen is het bodemvoorrecht van de fiscus van toepassing. Inventarisatie, correspondentie en onderhandelingen ter zake verkoop en opstellen koopovereenkomst. Voorraden/onderhanden werk 3.9. Beschrijving: Afgewikkeld in eerste verslag Verkoopopbrengst: , Boedelbijdrage: niet van toepassing. Opstarten biedingsprocedure, onderhandelen met gegadigden, contact met cursisten en opdrachtgevers. Andere activa Beschrijving: Tot de activa van gefailleerde behoorde voorts nog een handelsnaam en een domeinnaam. Deze zijn eveneens in het kader van de onder 3.9 genoemde overeenkomst ter beschikking gesteld aan de overnemende partij Verkoopopbrengst: zie 3.10.

4 Werkzaamheden : Biedingsprocedure en onderhandelen met gegadigden. 4. DEBITEUREN 4.1. Omvang debiteuren: Op de debiteurenlijst van gefailleerde komen diverse debiteuren voor. Gezien het beleid van voorafgaande betaling van gefailleerde zijn de werkzaamheden waarvoor deze facturen zijn verzonden niet verricht. Van een succesvolle incassering van deze vorderingen kan dan ook geen sprake zijn. Inmiddels is gebleken dat gefailleerde een vordering heeft op een opdrachtgever. Ten aanzien van deze partij had gefailleerde derhalve afgeweken van haar gebruikelijke beleid ten aanzien van vooruitbetaling. Debiteur Scholing na Werk is volgens de administratie van gefailleerde nog een bedrag ad 6.000,- verschuldigd, zulks ter zake een viertal cursisten. De vordering wordt grotendeels door debiteur betwist. Aangezien gefailleerde haar vordering heeft verpand zal de incasso van deze debiteuren in beginsel worden overgelaten aan de pandhouder. Gefailleerde beschikt voorts nog over een vordering in verband met door haar geleden schade. Een derde partij heeft in 2011 een werknemer van gefailleerde aangereden. Deze werknemer is vervolgens niet meer in staat geweest om te werken. De netto loonkosten zijn aansluitend bij de verzekeraar van de aanrijder geclaimd. Ter zake is nog enige onduidelijkheid over de omvang van de vordering van gefailleerde. Naar de mening van de curator is ook deze vordering verpand, zodat de invordering daarvan in beginsel zal worden overgelaten aan de pandhouder Opbrengst: Boedelbijdrage: - Werkzaamheden : Correspondentie met verzekeraar en met deurwaarderskantoor Schuman. 5. BANK/ZEKERHEDEN 5.1. Vordering van bank(en): Tussen gefailleerde en ING Bank bestond een rekening courant verhouding op grond waarvan ING Bank per datum faillissement een bedrag ad ,90 van gefailleerde te vorderen had. Blijkens de kredietovereenkomst is de rekening courant verhouding tussen gefailleerde en ING Bank mede aangewend om de schuld die de heer Dorst in het kader van de eenmanszaak bij ING Bank had af te lossen. Bekeken wordt in hoeverre dit nog een vordering van gefailleerde op de heer Dorst oplevert.

5 5.2. Leasecontracten: In de administratie van gefailleerde trof de curator een overeenkomst met de titel Financial Lease aan. Deze overeenkomst zag op een BMW Motorfiets. Naar de stellige mening van de curator blijkt uit de inhoud van deze overeenkomst evenwel dat er geen sprake is van een leaseovereenkomst, maar van een kredietovereenkomst waarbij een BMW een pandrecht is verstrekt op de motorfiets. De betreffende motorfiets was aanvankelijk door de heer Dorst in het kader van de eenmanszaak gekocht en is nadien met de akte van inbreng d.d. 26 mei 2011 ingebracht in het vermogen van gefailleerde De curator heeft de separatist een termijn ex artikel 58 Fw gesteld om tot verkoop van het verpande object te komen. Deze termijn is door de separatist ongebruikt gelaten zodat de curator het verpande object heeft opgeëist ten behoeve van de verkoop Beschrijving zekerheden: Blijkens de kredietovereenkomst met ING Bank beschikt de ING Bank over de navolgende zekerheden: - pandrecht op bedrijfsactiva; - pandrecht op debiteuren Separatistenpositie: Tussen de curator en de gemachtigde van de bank heeft overleg plaatsgevonden omtrent de uitwinning van de zekerheden. Afgesproken is dat de bank haar pandrecht op de inventaris vrij geeft in verband met het bodemvoorrecht van de fiscus. Ten aanzien van de debiteuren blijft het pandrecht gevestigd op de vorderingen zoals genoemd in 4.1 van dit verslag. Het pandrecht, voor zover dit is gevestigd op debiteuren aan wie wel reeds was uitgefactureerd, maar waarvoor nog geen werkzaamheden waren verricht, is door de bank vrijgegeven nu betaling van deze debiteuren niet kan worden afgedwongen, omdat ook de werkzaamheden door gefailleerde niet zijn verricht Boedelbijdragen: Tussen de bank en de curator moet nog nader overleg plaatsvinden over de inning van de twee debiteuren en de daarbij behorende boedelbijdrage Eigendomsvoorbehoud: Enkele eigendomsvoorbehoudgerechtigden hebben zich gemeld ten aanzien van een aantal boeken. Deze zijn door de curator evenwel niet aangetroffen Reclamerechten: niet van toepassing Retentierechten: niet van toepassing.

6 Inventarisatie, correspondentie met banken en zekerheidsgerechtigden. 6. DOORSTART/VOORTZETTEN Voortzetten 6.1. Exploitatie/zekerheden: De activiteiten van gefailleerde zijn niet door de curator voortgezet Financiële verslaglegging: niet van toepassing. Doorstart Niet van toepassing. 7. RECHTMATIGHEID 7.1. Boekhoudplicht : nog in onderzoek Depot jaarrekeningen : er zijn geen jaarrekeningen gedeponeerd Goedk. Verkl. Accountant : niet van toepassing Stortingsverpl. Aandelen: Het aandelenkapitaal ad ,- is volgestort middels de inbreng van de activa van de eenmanszaak. Onbehoorlijk bestuur : In dit kader is het navolgende van belang. Naar achteraf is gebleken beschikte gefailleerde vanaf 1 augustus 2011 niet meer over de licentie om zogenaamde experimentele opleidingen te verstrekken. Zonder een dergelijke van het ministerie van onderwijs te verkrijgen licentie kan gefailleerde de diploma s behorende bij deze opleidingen niet verstrekken aan haar cursisten. Cursisten welke voordien bij gefailleerde waren ingeschreven konden (nadien) wel nog door gefailleerde worden gediplomeerd. Per saldo betekent dit dat gefailleerde de cursisten welke vanaf 1 augustus 2011 bij haar zijn ingeschreven nimmer heeft kunnen diplomeren Paulianeus handelen : De curator heeft hiervan geen aanwijzingen aangetroffen. Inventarisatie en studie overleg met Onderwijs inspectie.

7 8. CREDITEUREN 8.1. Boedelvorderingen : UWV ,19 (loon over de periode na datum faillissement) Preferente vorderingen van de fiscus : , Preferente vorderingen van het UWV : , Andere preferente crediteuren : mevrouw M. Sikkema 1.740,20 (werkneemster) Aantal concurrente crediteuren : Bedrag concurrente crediteuren : , Verwachte wijze afwikkeling : onbekend. 9. PROCEDURES 9.1 Naam wederpartij(en) : er zijn de curator geen lopende procedures bekend. 9.2 Aard procedure : niet van toepassing. 9.3 Stand procedure : niet van toepassing. geen. 10. OVERIG Termijn afwikkeling faill.: Onbekend Plan van aanpak: - Verkoop van de verpande motorfiets; - Onderzoek naar overgenomen rekening courant schuld; - Onderzoek naar boekhouding. - Onderzoek naar bestuurdersaansprakelijkheid Indiening volgend verslag: binnen de daartoe geldende termijn. Apeldoorn, 7 januari 2013 A. Gras curator

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 januari 2014 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 10 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 10 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 10 oktober 2012 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2014 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 01 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 01 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 01 januari 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 maart 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 maart 2016 Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C 05/15/ 842 F Datum uitspraak : 26 Oktober

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Chelsea Facilities B.V., gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131. Faillissementsnummer : 13/445 F Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2015 Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C 05/15/ 842 F Datum uitspraak : 26 Oktober

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 maart Gegevens onderneming: Leswa Consultancy B.V. gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 maart Gegevens onderneming: Leswa Consultancy B.V. gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 maart 2016 Gegevens onderneming: Leswa Consultancy B.V. gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219. Faillissementsnummer : C/05/15/844 F Datum uitspraak : 26

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 februari 2014 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Chelsea Facilities B.V., gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131. Faillissementsnummer : 13/445 F

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Leswa Holding B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C/05/15/843 F

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 02-2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 02-2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 02-2015 Gegevens onderneming: De heer Belt handelende blijkens het uittreksel van de kamer van koophandel onder de naam Belt Dienstverlening. In dit kader zouden

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015 Gegevens onderneming: De besloten vennootschap All-in Badkamers B.V., gevestigd te (7418 CJ) Deventer aan de Staverenstraat 11. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013 Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 Faillissementsnummer : C16/13/1088 Datum uitspraak : 1 oktober

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015 Gegevens onderneming: Ropa Beleggings B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20. Faillissementsnummer : C05/13/1069 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 mei 2015 Gegevens onderneming: De heer Belt handelende blijkens het uittreksel van de kamer van koophandel onder de naam Belt Dienstverlening. In dit kader zouden

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juli 2013 Gegevens onderneming: Veta Holding B.V., gevestigd te Grotelant 7, 9679 Datum uitspraak: 2 juli 2013 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 November 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 November 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 November 2013 Gegevens onderneming: Ropa Beleggings B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20. Faillissementsnummer : C05/13/1069 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 april 2015 Gegevens onderneming: Leswa Kozijn en Geveltechniek B.V., gevestigd te Ugchelen (gemeente Apeldoorn), voorheen gevestigd te Apeldoorn aan de Europaweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 10 juni 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum 30 juni 2009 Nummer 1 Gegevens onderneming Tijpoort Schilderwerken B.V. Datum uitspraak 26 mei 2009 Curator Mr J.J. Wittekamp R-C Mr

Nadere informatie

BEGINVERSLAG Datum: 11 november 2013

BEGINVERSLAG Datum: 11 november 2013 1 200476 BEGINVERSLAG Datum: 11 november 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Sanne Wind Makelaardij- Onroerend Goed BV (KvK-nummer: 01054394) Faillissementsnummer : F17/13/313 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 Gegevens onderneming: Van Kralingen Apeldoorn Beheer B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20 Faillissementsnummer : C/05/15/605

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 7 januari 2015 Gegevens onderneming : Handelsmaatschappij Bruneell B.V., statutair gevestigd te Apeldoorn met vestigingsadres 6831 GM

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 november 2014 Gegevens onderneming: De besloten vennootschap All-in Badkamers B.V., gevestigd te (7418 CJ) Deventer aan de Staverenstraat 11. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 4 november 2016. Gegevens onderneming: Carroja Holding B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/236 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014 Gegevens onderneming: De besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Orka Kunststofvloeren B.V, Orka Bouwchemie en Orka Beheer B.V., allen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 december 2014 Gegevens onderneming: mevrouw A.B.M. Voor t Hekke-Hagen, handelend onder de naam Sport 2000 Hagen, alsmede handelend onder de naam Sport Point Hagen.

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 maart 2016 Gegevens onderneming : Essor Automatiserings Consultancy B.V. Faillissementsnummer : C. 09/14/152 F Datum uitspraak : 18 februari 2014 Curator : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2010 Gegevens onderneming: Nederlandse Beveiligingsdienst B.V. Faillissementsnummer: 10/680 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum 18 januari 2010 Nummer 1 Gegevens onderneming M.A. Rook Holding B.V. Datum uitspraak 15 december 2009 Curator Mr.J.J. Wittekamp R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 26 mei 2015 Gegevens onderneming: Zernike Group Holding B.V. (KvK nr. 02045193) gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de Paterswoldseweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 26 november 2012 Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. Faillissementsnummer : F. 546/2012

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4 mei 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd Datum uitspraak: 10 maart 2015 Curator:

Nadere informatie

M.C.M. Hopmans. enig bestuurder. Hopmans Holding B.V. enig aandeelhouder. enig bestuurder. GMA Group B.V. enig aandeelhouder enig bestuurder

M.C.M. Hopmans. enig bestuurder. Hopmans Holding B.V. enig aandeelhouder. enig bestuurder. GMA Group B.V. enig aandeelhouder enig bestuurder Faillissementsverslag nummer 1 datum: 6 oktober 2011 Gegevens onderneming : GMA Group B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.11/651 Datum uitspraak : 6 september 2011 Curator : mr. J.N. van

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 30 oktober 2014

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 30 oktober 2014 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 30 oktober 2014 Gegevens onderneming : Roman Management B.V. Faillissementsnummer : C/09/14/713F Datum uitspraak : 30 september 2014 Curator : mr. A.Y. Kroll Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 (EINDVERSLAG) Datum: 15 augustus 2013 Gegevens onderneming: Hako Onderhoud B.V., gevestigd aan de Transportweg 32, Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 17 september 2015 Gegevens onderneming: De Jong Installaties v.o.f., gevestigd te (9615 TH) Kolham Datum uitspraak: 13 januari

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015. Gegevens onderneming: Berga Infra B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/374 F Datum uitspraak: 19 mei 2015 Curator:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/234 NL:TZ:0000006070:F001 10-05-2016 mr. A.J. van der Knijff mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Singaradja B.V.

Nadere informatie

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 11 mei 2012 Gegevens onderneming : Kessietrans B.V. Faillissementsnummer : F10/883 Datum uitspraak : 23 november 2010 Rechter-commissaris : Mr. P van Essen

Nadere informatie

IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL 73a FAILLISSEMENTSWET. 19 juni 2012 20 juli 2012

IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL 73a FAILLISSEMENTSWET. 19 juni 2012 20 juli 2012 Rechtbank Amsterdam Kenmerk 12/397 F Datum faillissement: 19 juni 2012 Rechter-commissaris: mr. M.J.E. Geradts IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 8 december 2014 Gegevens onderneming: TM Installatietechniek B.V., KvK-nummer 02087680, gevestigd te (9645 KX) Veendam aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JAPAJA B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Lange Amerikaweg 73 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/865 NL:TZ:0000001093:F001 03-11-2015 Mr. R.J. Borghans mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming Skye Sales Professionals

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 07-04-2016 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 23-09-2014 Curator: MR C.G.H. Hofland R-C: MR H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 4 Datum: 13 juli 2012 Datum uitspraak: Curator: R-C: Dervio B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33174468, 34242409 en 33155114,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 februari 2014 Nummer: een Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 21 juli 2015

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 21 juli 2015 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 21 juli 2015 Gegevens onderneming : J.P.W. Vastgoed B.V. te Waddinxveen Faillissementsnummer : C/09/15/242F Datum uitspraak : 21 april 2015 Curator : mr. J.C. Dorrepaal

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Nr3Breda B.V. Datum: 15 oktober 2015 Nummer: verslag 3 Gegevens onderneming : Nr3Breda B.V. (tot 9 december 2013 genaamd Santerello

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 07-03-2011 inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Connexion Plaza Amsterdam B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum:21 april 2011 Gegevens onderneming : Kessietrans B.V. Faillissementsnummer : F10/883 Datum uitspraak : 23 november 2010 Rechter-commissaris : Mr. P van Essen

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

Verslagperiode : 31 december 2013 tot en met 30 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : 9,00 uren Bestede uren totaal : 9,00 uren

Verslagperiode : 31 december 2013 tot en met 30 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : 9,00 uren Bestede uren totaal : 9,00 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/514 NL:TZ:0000000947:F001 20-10-2015 mr. J.A. Velenturf mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming Van Gils Logistics BV

Nadere informatie

Verslagperiode : 17 juli 2012 t/m 31 december 2012 Bestede uren in verslagperiode : 11,3

Verslagperiode : 17 juli 2012 t/m 31 december 2012 Bestede uren in verslagperiode : 11,3 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 januari 2013 Gegevens onderneming : De Badkamerspecialist B.V. Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : 12/45 F Datum uitspraak : 17

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 oktober 2013. Gegevens onderneming: de heer G.J.M. Bergman handelend onder de naam Aannemingsbedrijf Bergman

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 oktober 2013. Gegevens onderneming: de heer G.J.M. Bergman handelend onder de naam Aannemingsbedrijf Bergman FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 oktober 2013 Gegevens onderneming: de heer G.J.M. Bergman handelend onder de naam Aannemingsbedrijf Bergman Faillissementsnummer : C/05/13/951 Datum uitspraak

Nadere informatie

Omzetgegevens: 2015: : (kolommenbalans) 2017: (kolommenbalans)

Omzetgegevens: 2015: : (kolommenbalans) 2017: (kolommenbalans) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 juli 2017 Gegevens failliet: Ontwikkeltak B.V. KvK-nummer: 64180441 Faillissementsnummer: F.16/17/266 Datum uitspraak: 6 juni 2017 Rechter-commissaris: mr. C.J.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/606 NL:TZ:0000011995:F001 23-09-2016 Mr. C.L.P.J. Crombag mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming Rino Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Verslagperiode : 31 januari 2014 tot en met 29 april 2014 Bestede uren in verslagperiode : 5,4 uren Bestede uren totaal : 15,6 uren

Verslagperiode : 31 januari 2014 tot en met 29 april 2014 Bestede uren in verslagperiode : 5,4 uren Bestede uren totaal : 15,6 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 Faillissement : W. Fahner Grond- en Straatwerk BV Faillissementsnummer : F.12/845 Datum uitspraak : 4 december 2012 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 27 augustus 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd te Datum uitspraak: 10 maart 2015

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012. Gegevens onderneming. : De besloten vennootschap De Vlinder

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012. Gegevens onderneming. : De besloten vennootschap De Vlinder OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Vlinder Inschrijvingsnummer handelsregister Elektrotechniek BV t.h.o.d.n. Mariposa lichtarchitectuur.

Nadere informatie

Saldo boedelrekening 17.646,86

Saldo boedelrekening 17.646,86 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum:18 juli 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Sintra International B.V. Datum: 14 oktober 2016 Nummer: verslag 4 Gegevens onderneming : Sintra International B.V. Dossiernummer : F03150019

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 8 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 8 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 8 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 december 2015. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 december 2015. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 december 2015 Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 Faillissementsnummer : C16/13/1088 Datum uitspraak : 1 oktober

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) In het faillissement van (hierna: Moria), gevestigd te Hilversum, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 30 augustus 2012 Gegevens onderneming : Dreefstaete Consultancy B.V., gevestigd te 2071 TS Santpoort Noord aan de Santpoortse Dreef 138.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 27 oktober 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap FREEZINC B.V., statutair gevestigd te Beverwijk en voorheen gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/264 NL:TZ:0000005609:F001 22-03-2016 mr. E.H. Bruggink mr. J.A. Verspui Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007)

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e openbare verslag Datum 16 oktober 2009 Gegevens onderneming Building Care Beheer BV Inschrijfnummer KvK: 20094379 Faillissementsnummer 09/581 F Datum uitspraak

Nadere informatie