Wij moedigen als club zeker de conditionele opbouw van onze leden aan, waarbij we 4 ten onze laste nemen van de premie van 10.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij moedigen als club zeker de conditionele opbouw van onze leden aan, waarbij we 4 ten onze laste nemen van de premie van 10."

Transcriptie

1 Beste leden, Omzendbundel De officiële geboorte van onze fusieclub STERKO De praktische afspraken voor het seizoen Colomba en Vollek speelden hun laatste wedstrijden vorig seizoen om verder te gaan als de fusieploeg STERKO. Eind september start de nieuwe competitie en dus is het hoog tijd om naar aloude gewoonte een aantal praktische afspraken met onze leden te maken. Een fusie houdt onvermijdelijk veranderingen in. Als bestuur beperkten we die veranderingen tot een minimum, met de vaste wil om al onze leden aan boord te houden en een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van het volleybal in Kortenberg te schrijven. Een volleybalclub draait in se zoals elk huishouden, als bestuur moeten we elk jaar een evenwicht vinden tussen inkomsten en uitgaven. Aan onze inkomstenzijde hebben we het lidgeld, de sponsoring en de inkomsten uit de extrasportieve activiteiten. Uitgaven hebben we bij de vleet: de volleybalbond (inschrijven ploegen en leden, verzekeringen, scheidsrechters), zaalhuur, materiaal en trainers. Net zoals in elk huishouden proberen we het toch gezelllig te maken, ondanks de beslommeringen, met onze ledenactiviteiten. Wat hierna volgt, lijkt meer dan een flink belegde boterham te zijn. Laat jullie niet afschrikken. Meer dan de broodnodige info om het volgende seizoen goed te starten is het niet. 1. Lidgeld & Sponsoring Inzake het lidgeld hakten we als bestuur verschillende knopen door. Voor sommigen onder jullie wordt het lidgeld lichtjes verhoogd, voor de anderen wordt de terugverdienactie bij de verkoop van taarten, wafels, e.d afgeschaft. Lidgeld: Voor spelers in meerdere ploegen wordt het lidgeld bepaald door de hoofdploeg! Betaling per overschrijving op het nieuwe Seniorenploeg : 175 rekeningnummer , IBAN BE88 Jeugdploeg : , BIC HBKABE22, onder vermelding Recreatieleden : 115 van de naam & voornaam. Vanaf 2 de lid in gezin: 15 korting Uiterste deadline voor betaling : ! Omwille van verzekeringstechnische redenen, dient, wie niet betaalt, bij wedstrijden aan de kant te blijven! Nochtans blijft er een mogelijkheid tot terugverdienen van een deel van het lidgeld. In het lidgeld zijn immers 6 steunkaarten van 4 begrepen voor de Spaghettiavond. Deze steunkaarten zijn goed voor een huisaperitief èn een deelname aan de tombola. Onze leden kunnen deze kaarten verkopen en dit geld gewoon houden. Op die manier kunnen jullie dus al minstens 24 recupereren, want jullie kunnen steeds extra steunkaarten bij het bestuur bekomen. Bijna alle ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld terug. Wij ondertekenen dan ook met veel plezier het formulier dat jullie kunnen opvragen bij jullie ziekenfonds. (Christelijke Mutualiteit: 15, Socialistische Mutualiteit: 20 tot 24 jaar, 15 van 25 tot 64 jaar & 10 vanaf 65 jaar, Liberale Mutualiteit: 25, Onafhankelijk Ziekenfonds: 12, Neutraal Ziekenfonds: 30.)

2 Omzendbundel Wij vragen onze leden hun lidgeld te betalen voor eind augustus, enerzijds omdat het gros van de facturen van de volleybalbond voor de start van de competitie moeten betaald worden, maar anderzijds ook om de zware maand september, met vele uitgaven voor school e.d., niet nog meer te belasten. Als bestuur proberen we jullie lidgeld zo laag mogelijk te houden. Veel hangt hier af van de inkomsten uit sponsoring en onze extra-sportieve activiteiten! Wij vragen onze leden dan ook uitdrukkelijk om massale steun, zowel in onze zoektocht naar nieuwe sponsors, als in de deelname aan onze activiteiten. Misschien kennen jullie wel een familielid, een vriend, een buur, die ons wil steunen, in ruil voor een fiscaal attest. We danken jullie om die mogelijke sponsors te willen aanspreken en hun gegevens aan ons te bezorgen. (Verantwoordelijke PR & Sponsoring: Koen Flamant, 0485/ , 2. Aanvullende sportverzekering voor individuele trainingen Omdat we met onze gemengde recreatieploeg aangesloten zijn bij SPORTA, kunnen we al onze leden een aanvullende sportverzekering voor individuele trainingen aanbieden (jogging, wandelen, fitness, hardlopen, zwemmen & rolschaatsen). De verzekering van de Volleybalbond (ook de Vriendschap) dekt enkel sportongevallen in het kader van de ploegsport en dus niet de individuele trainingen. Wij moedigen als club zeker de conditionele opbouw van onze leden aan, waarbij we 4 ten onze laste nemen van de premie van 10. Leden die willen inschrijven op deze aanvullende verzekering sturen een mailtje naar: Koen Flamant, 0485/ , Koen.Flamant@sterko.be en betalen 6 op het nieuwe rekeningnummer: , IBAN BE , BIC HBKABE22, onder vermelding van de naam & voornaam. De verzekering treedt pas in werking 3 werkdagen nadat we jullie betaling hebben ontvangen. 3. Praktische afspraken inzake trainingen en wedstrijden / Voorbereidingstornooi 18/08 Onze nieuwe fusieclub heeft dus 11 ploegen, waarvan er 10 competitie spelen, van de Miniemen over de Senioren naar de Recreatie. Op dit moment leggen we de laatste trainers vast, maar we kunnen iedereen verzekeren dat ze kunnen aantreden in een ploeg, die zeker niet verzwakt zal zijn in vergelijking met het voorbije seizoen. Omdat vele ploegen nieuw samengesteld zullen zijn is de voorbereiding nog belangrijker dan de voorbije seizoenen. De senioren starten dan ook al in augustus met de trainingen en voorbereidingswedstrijden. Jullie trainer zal de verdere afspraken wel vastleggen.

3 Omzendbundel Bj deze nodigen we de spelers en speelsters van Dames 1, Heren 1 en Heren 2 reeds uit op het voorbereidingstornooi, in de sporthal van Erps-Kwerps, op 18 augustus van 13 tot 18 u. Aangezien we op hetzelfde moment ook de sporthal van Kortenberg hebben, zal er tegelijkertijd waarschijnlijk ook een voorbereidingstornooi voor de jeugd en eventueel voor Dames 2 kunnen doorgaan. Hou alvast je agenda vrij, verdere berichten volgen. In een aparte bijlage vinden jullie het overzicht van de trainingsmomenten, de thuiswedstrijden, maar ook de start van de trainingen. 4. Onze seizoensstartdag van 15 sept 2012 om 17u in G. C. COLOMBA (RAADZAAL) Voorstelling van de ploeg, het bestuur, maar vooral uitdeling van de wedstrijduitrustingen Als bestuur vinden we het hoog tijd om jullie allemaal uit te nodigen op onze seizoensstartdag. Zeker dit jaar is er veel veranderd en dus willen we jullie wat uitleg geven ivm de bedoelingen van de club, de verschillende ploegen en leden, het nieuwe bestuur,. Bovendien is dit het moment om jullie vragen te stellen, nieuwe (en oude) gezichten te leren kennen, Maar vooral, iedereen krijgt er zijn nieuwe wedstrijduitrusting. Naar goeie volleytraditie sluiten we af met een drankje. We vragen iedereen uitdrukkelijk om zeker aanwezig te zijn op deze vergadering, zowel ouders, supporters en spelers / speelsters. In bijlage vinden jullie een briefje met wat extra info en een inschrijvingsstrookje. 5. Onze geplande extra-sportieve activiteiten: Teambuilding en Fondsenwerving Onze afspraken, met als eerste het Familieweekend (7-8-9 sept) Lidgeld en sponsoring zijn noodzakelijk om onze club te laten draaien en jullie de mogelijkheid te beiden om volleybal te spelen. Zonder de inkomsten van onze extra-sportieve activiteiten zou het lidgeld stukken hoger uitvallen. De meeste van de extra-sportieve activiteiten organiseren we om geld in het laatje te brengen. Gelet op de fusie dienden we knopen door te hakken en ons tot enkele activiteiten te beperken. We danken jullie dan ook reeds met stip de volgende afspraken in jullie agenda s op te nemen, want jullie hulp is echt nodig bij de organisatie van onze activiteiten. 30/11/2012: spaghettiavond in de sporthal van Erps-Kwerps Maart 2013: Taart/wafel/eiverkoop: praktische modaliteiten volgen Juni 2013: Quiz We zijn op dit ogenblik nog volop aan het zoeken naar nieuwe activiteiten. Alle ideeën hieromtrent zijn welkom, zeker wanneer deze nieuwe activiteiten gericht zijn op niet-leden, zodat we onze leden niet nog eens extra zouden belasten.

4 Omzendbundel De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom vinden we het essentieel dat we ook activiteiten organiseren om onze volleybalfamilie dichter bij elkaar te brengen. Aangezien deze activiteiten niet de bedoeling hebben om inkomsten te genereren, wordt er enkel een kostenbijdrage gevraagd. Bij het afsluiten van het seizoen organiseren we einde mei, begin juni 2013 een clubtornooi, waarbij alle ploegen, jeugd, recreatie, senioren, dames, meisjes, heren en jongens gemengd worden en het tegen elkaar opnemen in vriendschappelijke wedstrijden. Na het sportieve volgt een gezellig onderonsje, met een spaghetti en naar goeie volleybaltraditie het nodige geestrijke vocht. Onze eerste extra-sportieve activiteit is evenwel het legendarische Familieweekend, van vrijdagavond 7 september tot zondagnamiddag 9 september in het Provinciaal domein de Gavers in Geraardsbergen. In tegenstelling tot vele andere activiteiten draait dit weekend niet rond 1 ploeg. Het is immers de bedoeling de CLUBsfeer op te krikken. Bij ons staat de club nog steeds voor een familie: het is dan ook niet meer dan normaal dat ook de familieleden hierbij betrokken worden en kunnen deelnemen. We maken er dus een gezellige boel van, maar weliswaar in een sportief sausje. Om jullie te overtuigen en te laten watertanden, enkele trefwoorden: legendarische maaltijden (BBQ iemand?), natjes en droogjes (à volonté), volledig uitgeruste sporthal met volleybalterreinen en een klimmuur met monitor (zowel zaterdag van 14 tot 17u als zondag van 10 tot 12u!!), volledige begeleiding van de sportieve activiteiten door trainers, trainsters en andere volwassenen, avondactiviteit surprise (met andere woorden: alle voorstellen zijn nog steeds welkom, kwissers, kaartverslaafden en Wii-fanaten worden niet uitgesloten), initiatie hengelsport, slaapzalen, met inbegrip van een geïsoleerde ronkerskamer,... Het cliché van Hoe meer zielen, hoe meer vreugde is hier zeker van toepassing. Het is de ideale manier om ons met alle nieuwe leden van onze fusieclub te laten kennismaken en iedereen zich direct thuis te laten voelen In een zoveelste bijlage, maar wel bijna de laatste van dit omzendbundel, vinden jullie de uitnodiging voor het weekend. Met sportieve groeten en een schitterende vakantie voor al onze leden, Het voltallige bestuur * * in de laatste bijlage vinden jullie de communicatielijst van het bestuur, met de mailadressen en telefoonnummers van de bestuursleden.

5 COMMUNICATIELIJST BESTUURSLEDEN STERKO / Fax 02/ Functie Naam Tel Voorzitter: Jan Parys 0477/ Jan.Parys@sterko.be Secretaris: Michel Mees 0475/ Michel.Mees@sterko.be Penningmeesters: Albert Gilles Marc Van Steenbrugge Sportief verantwoordelijke seniors: Bram Vranckx 0494/ Bram.Vrankx@sterko.be Sportief verantwoordelijke jeugd: Ken Pissoort 0493/ Ken.Pissoort@sterko.be Verantwoordelijke jeugdstages Vittorio Mettewie 0486/ Vittorio.Mettewie@sterko.be Sponsoring en PR: Koen Flamant Vittorio Mettewie 0485/ / Koen.Flamant@sterko.be Vittorio.Mettewie@sterko.be Ontmoetingsverantwoordelijke seniors: Wilfried Heurckmans 0475/ Wilfried.Heurckmans@sterko.be Ontmoetingsverantwoordelijke jeugd: Bart Panneels 0485/ Bart.Panneels@sterko.be Clubblad & communicatieverantwoordelijke: Bart Panneels Bram Vranckx 0485/ / Bart.Panneels@sterko.be Bram.Vrankx@sterko.be Extra-sportieve activiteiten: Fréderic Dieltiens Myrte van Steenbrugge Materiaalverantwoordelijken: Dries De Borchgrave Ken Pissoort Scheidsrechtersverantwoordelijken: Charlotte Coosemans Dorien Verhoeven Catering & Sportraad: A-M Pauwels Website: Jeroen Wyseur Jeroen.Wyseur@sterko.be Klachten en vertrouwenspersoon Koen Flamant 0485/ Koen.Flamant@sterko.be

6 Wedstrijd- en Trainingsgegevens Seizoen Ploeg Thuiswedstrijden Trainingen (hoofdtraining eerst) Eerste training Heren Senioren 1 2 e Prov reeks B Heren Senioren 2 2 e Prov reeks A Dames Senioren 1 2 e Prov reeks A Dames Senioren 2 3 e Prov reeks B Jongens Scholieren 2 e Prov reeks C Meisjes Scholieren 2 e Prov reeks C Jongens Miniemen 2 e Prov reeks C Meisjes Miniemen 2 e Prov reeks B Heren Recreatie Vriendschap reeks 3 Dames Recreatie Vriendschap reeks 3 Vrijdag 20-21u Middenveld Erps Vrijdag 20-21u Linkse veld Erps Vrijdag 20-21u Rechtse veld Erps Zaterdag 15:30-16:30u Linkse veld Kortenberg Zaterdag 15:30u Middenveld Kortenberg Zaterdag 13:30u Rechtse veld Kortenberg Zaterdag 13:30u Linkse veld Kortenberg Zaterdag 13:30u Middenveld Kortenberg Dinsdag 20u Middenveld Erps Dinsdag 20u Linkse veld Erps Woensdag 20-20u middenveld Erps Maandag 20-22u middenveld Erps Woensdag 20-22u linkse veld Erps Woensdag 20-22u rechtse veld Erps Maandag 20-22u rechtse veld Erps Dinsdag 20-22u linkse veld Kortenberg Maandag 20-22u rechtse veld Erps Dinsdag 18-20u middenveld Kortenberg Woensdag 18-20u linkse veld Erps Donderdag 19-21u rechtse veld Kortenberg Woensdag 18-20u linkse veld Erps Woensdag 14-16u Linkse veld Kortenberg (Zaterdag: afspraak in seizoen) Woensdag 14-16u middenveld Kortenberg (Zaterdag: afspraak in seizoen) Dinsdag 20u Middenveld Erps Dinsdag 20u Linkse veld Erps woensdag 1 augustus woensdag 1 augustus woensdag 1 augustus dinsdag 7 augustus dinsdag 21 augustus donderdag 16 augustus woensdag 5 september woensdag 15 augustus dinsdag 14 augustus dinsdag 4 september Gemengd Recreatie Geen competitie Dinsdag 20:30u middenveld Kortenberg dinsdag 4 september

7 Seizoensstartdag 15/09/2012 Seizoensstartdag met uitdelen van de nieuwe wedstrijduitrustingen en ploegvoorstelling 15 september 2012 om 17u in G. C. COLOMBA IN DE RAADZAAL Beste leden en ouders, Als bestuur vinden we het hoog tijd om jullie allemaal uit te nodigen op onze seizoensstartdag. Zeker dit jaar is er veel veranderd en dus willen we jullie wat uitleg geven ivm de bedoelingen van de club, de verschillende ploegen en leden. Bovendien is dit het moment om vragen te stellen, maar vooral alle nieuwe (en oude) gezichten te leren kennen. We hebben er dit jaar voor gekozen om de startdag vlak na de jeugdwedstrijden (competitie jeugd start vroeger dan de senioren) te plannen. Zo kunnen de senioren hun toekomstige opvolgers eens aan het werk zien. Om 17 uur is er dan de bijeenkomst van alle leden met informatie-uitwisseling. Agenda? - uitdelen van de nieuwe wedstrijduitrusting - het nemen van ploegfoto s - nakijken persoonlijke gegevens (adres, adres, geboortedatum, dus niet TE persoonlijk) - maken individuele foto (met wedstrijduitrusting) nodig voor jullie volleylicentie - nieuwe statuten en huishoudelijk reglement - voorstelling en bevesting bestuur (evt. via stemming) - voorstelling trainers/trainsters - voorstelling jeugdwerking - kort overzicht vorig seizoen - huldiging beste speler / speelster - naar goeie volleytraditie mogelijkheid tot een drankje - "vragen staat vrij" moment Indien jullie interesse hebben om kandidaat te zijn om mee te helpen in het realiseren van een geweldig seizoen en/of deze startdag, vragen wij contact op te nemen met de voorzitter of de secretaris Hieronder vinden jullie ook een antwoordstrookje waarmee de aanwezigheid kan bevestigd worden. We danken jullie ons dit per mail of per fax te bezorgen of aan een van de bestuursleden. Om het goede verloop van de avond te verzekeren, vragen wij om zeker aanwezig te zijn op deze vergadering, zowel ouders, supporters en spelers / speelsters. Met sportieve groeten vanwege het bestuur, Naam :... Voornaam :... Ploeg: Zal aanwezig zijn op de startdag op 15/09/2012 om 17u Kan echt niet aanwezig zijn, maar neemt wel contact op met het bestuur

8 Familieweekend 7, 8 & 9 september Tradities zijn er om verdergezet te worden. Het club-weekend, eigenlijk een echt familieweekend, levert elk jaar genoeg indianenverhalen op voor een aantal seizoenen. Alle deelnemers van de vorige jaren zijn nog wild enthousiast, vandaar dat we als bestuur deze activiteit zeker in het kader van de start van onze fusieploeg willen behouden. In tegenstelling tot vele andere activiteiten draait dit weekend niet rond 1 ploeg. Het is immers de bedoeling de CLUBsfeer op te krikken. Bij ons staat de club nog steeds voor een familie: het is dan ook niet meer dan normaal dat naast alle leden, ook de jeugdspelers, ook de familieleden van de spelers hierbij betrokken worden. IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM. Kunnen de ouders, lieven, echtgenoten en kids toch echt niet mee, dan blijft iedereen toch uiteraard nog welkom. Er zijn genoeg volwassenen die de jeugdspelers wel in het oog houden en ook wel beschikbare plaatsen om mee te rijden. Het is de bedoeling om er een gezellige boel van te maken, weliswaar overgoten met een sportief sausje. Om jullie al te laten watertanden, lichten we graag een tipje van de sluier: Legendarische maaltijden Natjes en droogjes (à volonté) Volledig uitgeruste sporthal met volleybalterreinen en een klimmuur met monitor (zowel zaterdag van 14 tot 17u als zondag van 10 tot 12u!!) Volledige begeleiding van de sportieve activiteiten door trainers, trainsters en andere volwassenen Initiatie hengelsport Avondactiviteit surprise (met andere woorden: alle voorstellen zijn nog steeds welkom, kwissers, kaartverslaafden en Wii-fanaten worden niet uitgesloten). Slaapzalen, met inbegrip van een geïsoleerde ronkerskamer... Het cliché van Hoe meer zielen, hoe meer vreugde is hier zeker van toepassing. Het is de ideale manier om ons met alle nieuwe leden van onze fusieclub te laten kennismaken en iedereen zich direct thuis te laten voelen Tot slot nog de praktische gegevens: Wat bieden we aan? 3 dagen, 2 overnachtingen all-in (vrijdagavond tot zondag late namiddag), inclusief ontbijt, middagmaaltijd, avondmaaltijd, drank, slaapgelegenheid, entertainment en sportieve uitstapjes. Wanneer? Weekend 7, 8 en 9 september 2012 Waar? Jeugdherberg t Schipken, aan de Gavers in Geraardsbergen Kampstraat 59, 9500 Geraardsbergen Hoeveel? Volwassene 60 Kind tussen 5 en Kind jonger dan 5 gratis Inschrijvingen? Ten laatste op 10 augustus Dank om het inschrijvingsformulier terug te sturen en de som over te schrijven op het NIEUWE rekening nummer IBAN BE , BIC HBKABE22, met vermelding van: clubweekend, aantal volwassenen + kinderen tussen 5 en 12 Eventuele vragen, opmerkingen en voorstellen kunnen al aan iemand van het bestuur doorgegeven worden. Tot binnenkort, Het bestuur

9 INSCHRIJVING CLUBWEEKEND GEGEVENS LID Familieweekend 7, 8 & 9 september Naam :... Voornaam :... Adres :... Nr :... Postcode :... Gemeente :... Tel :... Fax :... GSM : Ik schrijf me in met Volwassenen X 60 = Kinderen van 5 tot 12 jaar X 40 = Kinderen onder 5 jaar Gratis TOTAAL OVER TE SCHRIJVEN OP ONZE REKENING IBAN BE , BIC HBKABE22 Terug te sturen naar : M. Mees, Erpsestraat 52, 3070 Kortenberg, terug te faxen naar : 02 / , te mailen naar en/of af te geven aan één van de bestuursleden op één van de trainingen.

De praktische afspraken voor het seizoen 2014-2015

De praktische afspraken voor het seizoen 2014-2015 De praktische afspraken voor het seizoen 2014-2015 Beste clubleden, Zoals steeds bombarderen we jullie aan de start van het nieuwe seizoen met een omzendbrief, eigenlijk een echte omzendbundel, met een

Nadere informatie

1. Lidgeld & Sponsoring

1. Lidgeld & Sponsoring De praktische afspraken voor het seizoen 2016-2017 Beste clubleden, Bij het einde van het seizoen volgt de informatie van de sportieve en extra-sportieve activiteiten voor het komende seizoen, evenals

Nadere informatie

Volleybalclub Bevo Beobank Roeselare VZW

Volleybalclub Bevo Beobank Roeselare VZW Volleybalclub Bevo Beobank Roeselare VZW www.bevoroeselare.com - stamnummer W-0818 p.a. Onledemeersstraat 15, B-8800 ROESELARE Rekeningnummer Iban BE04 0682 0186 7131 BTW BE 0434.147.056 Betreft : Lidgeld

Nadere informatie

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE RAPID HOCKEY CLUB TEMSE september 10 Beste ouders, spelers en speelsters, Het Bestuur van de R.H.C. Temse heet u van harte welkom op onze club. Wij zijn blij dat u enthousiast bent geworden voor de hockeysport.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011 Seizoen 2010 2011 INFORMATIEBROCHURE VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele Seizoen 2010 2011 EEN TERUGBLIK Linkerhand omhoog, rechterhand omhoog, van links, naar rechts en klappen! Inderdaad ook dit seizoen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

INFOFLASH 01 seizoen

INFOFLASH 01 seizoen INFOFLASH 01 seizoen 2016-2017 Beste volleybalsters, trainers, ouders, sympathisanten, sponsors,. Alhoewel we nog volop aan het genieten zijn van een mooie nazomer zijn onze speelsters alweer volop aan

Nadere informatie

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders,

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders, Beste skippers en ouders, De laatste maand van ons seizoen is ingezet. Wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Hopelijk heeft ieder van jullie genoten van dit springjaar en kunnen we met velen gezellig

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Public WELKOM BIJ MERCURIUS

Public WELKOM BIJ MERCURIUS WELKOM BIJ MERCURIUS Lid worden bij Mercurius : administratie en lidgeld Lid zijn bij Mercurius : Wat mag je van Mercurius verwachten? Wat verwacht Mercurius van jou? Sponsoring Vragen? Informatie nodig?

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van juni 2018

In deze nieuwsbrief van juni 2018 In deze nieuwsbrief van juni 2018 Bestuursleden & verantwoordelijke met hun functie Lieven van Wijk Voorzitter Email: voorzitter@bevogeetbets.be Lieven van Wijk Verantwoordelijke Dames Email: dames@bevogeetbets.be

Nadere informatie

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp.

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. ALGEMENE INFO Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. We kozen opnieuw voor de schitterende accommodatie van BLOSO

Nadere informatie

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537 JEUGDSPROKKEL 2015 Beste Voetballers, beste ouders, Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Weldra begint een nieuw voetbalseizoen! Wij hopen dat het voor ieder van jullie terug een jaar vol voetbalplezier

Nadere informatie

INFOBROCHURE 2014-2015

INFOBROCHURE 2014-2015 INFOBROCHURE 2014-2015 Beste ouder, Beste speler, Voor je ligt de allereerste infobrochure van JAGO Sint-Amandsberg. We zijn bijzonder fier onze vier maanden jonge club aan je te kunnen voorstellen. Ondanks

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief augustus 2011

TOVO nieuwsbrief augustus 2011 Inhoud 1. Welkom...1 2. Voorstelling ploegen 2011-2012...2 3. Overzicht trainingen...2 4. Indeling thuisspeeldag...3 5. kalender...3 6. Bestuursploeg 2011-2012...3 7. lidgeld...4 8. Activiteiten...4 9.

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders.

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders. 1. Inleiding Volleybalclub Kuros Zulte Damesvolley werd opgericht in 1969 in Zulte en heeft haar thuisbasis in de gemeentelijke sporthal te Zulte. De club heeft een ledenaantal dat schommelt rond de 110-120

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 45

FC KERKSKEN: programma week 45 FC KERKSKEN: programma week 45 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2018

Nieuwsbrief. Augustus 2018 Nieuwsbrief Augustus 2018 Beste sportvrienden, Na een welverdiende vakantie staat de start van het nieuwe volleybalseizoen voor de deur. Een aantal onder jullie zijn waarschijnlijk al gestart en anderen

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen 2015-2016 ONTSTAAN, NAAM en KLEUREN VAN NOORSE Hoewel Noorse pas in 1996 officieel zijn gouden jubileum vierde, werd de basis van onze club gelegd in

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring Beste sympathisant, U maakt via deze aanvraagbrief voor sponsoring voor het eerst kennis met Badmintonclub t Plêmke vzw of toonde in het verleden interesse om onze badmintonvereniging te sponsoren? Dan

Nadere informatie

BVMV Volley Noorderkempen

BVMV Volley Noorderkempen BVMV Volley Noorderkempen 1 BVMV Volley Noorderkempen B eter V olleybal M eer V olleybal 2 Doelstellingen Jongeren op eigen niveau laten spelen Extra s aanbieden aan jeugd + talenten Ervaring / trainers

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1949 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Waarom starten in de nationale competitie? Indien u als clubbestuurder samen met uw spelers de nodige ambitie koestert om te kijken waar uw sportieve grenzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Feb 2017

Nieuwsbrief Feb 2017 Jeugdwerking KSCT Menen Nieuwsbrief Feb 2017 Voorwoord Jeugdbestuur Geachte spelers en ouders, Tijdens januari 2017 zijn we terug gestart met de nieuwe competitie. Onze KSCT ploegen zijn ingedeeld in een

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Een beetje geschiedenis : het ontstaan van Gidas Toen op 6 september 1975 de gemeentelijke sporthal te Gits officieel werd geopend waren er enkele

Nadere informatie

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK Beste ouders en atleten, Op 1 november gaat het nieuwe atletiekseizoen van start. Hierbij willen wij u dan ook wat nuttige informatie meegeven om de samenwerking tussen clubbestuur, trainers, ouders en

Nadere informatie

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690)

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) UVOC Uikhoven is een volleybalclub waar iedereen op zijn eigen niveau kan volleyballen. Wij trachten een gebalanceerde opleiding te bieden aan alle jeugdspelers, en dit

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIES SPORTVERENIGING

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIES SPORTVERENIGING GEMEENTEBESTUUR GAVERE Markt 1 9890 GAVERE T 09 384 53 11 - F 09 384 89 63 www.gavere.be afdeling vrijetijd d i e n s t s p o r t Markt 1-9890 GAVERE T 09 389 60 97 - F 09 384 89 63 sport@gavere.be Waarvoor

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

CLUBFICHE 2013 IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. ...

CLUBFICHE 2013 IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. ... IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. NAAM CLUB: AFKORTING: Adres maatschappelijke zetel: Provincie: E-mail:. Website:. Rekeningnummer:.../..../ Rechtsvorm: feitelijke vereniging vzw andere:.. Datum oprichting:.

Nadere informatie

Ruggeveldje januari 2016

Ruggeveldje januari 2016 Ruggeveldje januari 2016 Beste leden, ouders en schaatsvrienden, 2016 is daar In naam van het bestuur en mezelf wens ik jullie allen van harte een gezond, gelukkig, en sportief jaar toe! Een nieuw jaar,

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

Chiefs Leuven info brochure seizoen Versie 18 juli 2018

Chiefs Leuven info brochure seizoen Versie 18 juli 2018 Chiefs Leuven info brochure seizoen 2018-2019 Versie 18 juli 2018 Inhoud Praktische informatie om aan te sluiten bij Ice Hockey Club Chiefs Leuven... 2 Stap 1: wat bezorg je aan Chiefs Leuven om je inschrijvingsprocedure

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB Van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs WEEK VAN DE

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2017-2018 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV: campus Brugge, SFX Brugge en H.

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen 2016-2017 ONTSTAAN, NAAM en KLEUREN VAN NOORSE Hoewel Noorse pas in 1996 officieel zijn gouden jubileum vierde, werd de basis van onze club gelegd in

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Seizoen Beste Speelster en Speler,

Seizoen Beste Speelster en Speler, Seizoen 2017-2018 Beste Speelster en Speler, Het nieuwe seizoen 2017-20189 staat terug voor de deur en hierbij willen we jullie wat info bezorgen, maar ook vragen om alle zaken in orde te willen brengen

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral gericht op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

Geachte clubverantwoordelijke, maandag 5 maart 2012

Geachte clubverantwoordelijke, maandag 5 maart 2012 Secretariaat : Jacobs Victor Bischopslaan 39 / 5 2340 Beerse 0494/630389 E-mail : victor.jacobs2@telenet.be Website : http://sites.google.com/site/provcomant/ Geachte clubverantwoordelijke, maandag 5 maart

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

SV GROENENDAAL. Nieuwsbrief 9 de jaargang nummer 13/24-02-2012 MOEDIG ALTIJD AAN!!! ZATERDAG 3 MAART SV GROENENDAAL QUIZAVOND! Zie teletekst pag.

SV GROENENDAAL. Nieuwsbrief 9 de jaargang nummer 13/24-02-2012 MOEDIG ALTIJD AAN!!! ZATERDAG 3 MAART SV GROENENDAAL QUIZAVOND! Zie teletekst pag. SV GROENENDAAL Nieuwsbrief 9 de jaargang nummer 13/24-02-2012 MINI MINIEMEN PLAATSEN ZICH VOOR HALVE FINALE BVA! ZATERDAG 3 MAART SV GROENENDAAL QUIZAVOND! Zie teletekst pag. 598 UITGAVE SV GROENENDAAL

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

Seizoen Beste Speelster en Speler,

Seizoen Beste Speelster en Speler, Seizoen 2016-2017 Beste Speelster en Speler, Het nieuwe seizoen 2016-2017 staat terug voor de deur en hierbij willen we jullie wat info bezorgen, maar ook vragen om alle zaken in orde te willen brengen

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

stad brugge dienst welzijn AANVRAAGFORMULIER Mantelzorgpremie

stad brugge dienst welzijn AANVRAAGFORMULIER Mantelzorgpremie stad brugge dienst welzijn AANVRAAGFORMULIER Mantelzorgpremie Met dit formulier kunt u als mantelzorger de Brugse mantelzorgpremie aanvragen. Wij vragen u alle gegevens in DRUKLETTERS in te vullen. Tip:

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Aanmeldformulier V.V.C. Best

Aanmeldformulier V.V.C. Best Aanmeldformulier V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit zes pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! Teams Onze vereniging telt momenteel ongeveer 250 leden.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Geachte, Gelieve volgende brochure van KSCW Hofstade eens door te nemen, wij vinden het belangrijk dat U kan weten hoe belangrijk het is voor een club sponsors te hebben.

Nadere informatie

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be Verantwoordelijke uitgever: Pierre Janssens; Boomgaardstraat 22 bus 35, 2600 Berchem Inhoudstafel 1. Algemene info

Nadere informatie

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT I. ALGEMEEN... 2 II. HET BESTUUR... 2 III. VERENIGING... 3 IV. LEDENLIJSTEN... 4 V. VERZEKERING... 4 VI. COMPETITIE... 4 VII. KLACHTEN... 4 VIII. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Teams Onze vereniging telt momenteel bijna 300 leden. Deze

Nadere informatie

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON 04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON Trainingen tussen 09uur30 tot 16uur30 Trainingen door gediplomeerde trainers Prijs? 110 euro alles inbegrepen (2 de kind 60 euro) Fiscaal aftrekbaar Inschrijven:

Nadere informatie

LOODGIETER THEUNS KRIS

LOODGIETER THEUNS KRIS ZOMER 2015 Beste KidsTennisser, Beste ouders, Ken je mij al? Ik ben Kastaar. Ik ben de mascotte van alle KidsTennissers. Heb je al eens goed rondgekeken op de club? Dan zie je zeker een affiche van mij!

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL 1. De missie van onze club Het bestuur wenst kinderen, jongeren en volwassenen de gelegenheid te bieden om te voetballen, ongeacht hun huidkleur, geslacht, cultuur of geloof.

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Molvockrant. Op vrijdag 6 november 2015: de championsleague in Mol! Zondag 8/ 11 Molvocrestaurant. In deze editie lees je meer over: september

Molvockrant. Op vrijdag 6 november 2015: de championsleague in Mol! Zondag 8/ 11 Molvocrestaurant. In deze editie lees je meer over: september Molvockrant september 15 Met deze Molvockrant bevredigen we de nieuwsgierigheid van onderstaande kinderen / persoon misschien niet helemaal, mogelijk wel die van jou!? In deze editie lees je meer over:

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2015-2016 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016.

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016. Hasselt, 25 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 29 mei 2016 gaan we weer een stapje verder... I-Karate GLBAL organiseert: Het kampioenschap wordt georganiseerd door I-Karate GLBAL, in samenwerking

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

FC DESTELBERGEN Seizoen

FC DESTELBERGEN Seizoen FC DESTELBERGEN Seizoen 2017-2018 WIE IS WIE Beheerraad FC Destelbergen Voorzitter Patrick Huughe Kristof De Prest Martine Sandrap Philippe Leneeuw Gerechtelijk Correspondent Martin De Witte JeugdCoördinator

Nadere informatie

Starterskit begeleiders ONLI

Starterskit begeleiders ONLI KON. OLVAC vzw Starterskit begeleiders ONLI Beste, Met trots prestenteert Olvac jullie zijn nieuwste transfer! De club heeft namelijk geïnvesteerd in een nieuwe website, met heel wat troeven. Wij beseffen

Nadere informatie

Uw steun in actie, spanning en sensatie voor de sterkst groeiende sport van het jaar!. Uw steun voor het goede doel!

Uw steun in actie, spanning en sensatie voor de sterkst groeiende sport van het jaar!. Uw steun voor het goede doel! Basketbal Club Wildcats Gavere Sinds 1997 een club met energie en ambitie waar de jeugd centraal staat 13 ploegen in de strijd tot 8 jaar premicroben tot 10 jaar microben 10 tot 12 jaar benjamins 12 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille.

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille. Hasselt, 15 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 31 januari 2016 is het zover: het open Belgisch Kampioenschap G-karate 2016! Het kampioenschap wordt georganiseerd door Goju-ryu karate-do Kuyukai Liege,

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie